Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 08, 2025, 13:26:56

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Dziennik snĂłw - pisz tutaj !  (Przeczytany 152343 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #225 : Wrzesień 17, 2012, 19:38:39 »

Sen
WidzĂŞ przed sobÂą zgĂŞszczona przestrzeĂą – lustro?
Po drugiej stronie dzieje siĂŞ proces przypominajÂący narodziny CzÂłowieka.
Narodziny ró¿niÂą siĂŞ tym, ze ,,porĂłd” odbywa siĂŞ z Matki, z niej caÂłej.
Tak jakby z jednej postaci wyszÂła druga mniejsza, podobna, a jednak inna.
Nowo narodzony CzÂłowiek mimo Âże ciaÂło mam maÂłe nie zachowuje siĂŞ jak bezradne dziecko, wokoÂło niego widzĂŞ zjawisko energetyczne, ktĂłre porĂłwnaÂłbym do aury tylko, Âże to obszarem i zasiĂŞgiem i melodiÂą bardzo siĂŞ rĂłzni.
Oczy tego dziecka niczym nie ró¿ni¹ siê od oczu cz³owieka dojrza³ego.
Po chwili nasze spojrzenia spotykajÂą siĂŞ.
W trakcie czuje jak drga wszystko wewnÂątrz mnie.
Po chwili obraz siĂŞ zaciemnia kontakt wzrokowy siĂŞ urywa, ale tylko wzrokowy.
Pozostaje wiĂŞÂź.
WiĂŞÂź, ktĂłrej nie mogĂŞ porĂłwnaĂŚ do nic wczeÂśniej przeÂżytego
Po jakimÂś czasie obraz w lustrze rozjaÂśnia siĂŞ i widzĂŞ czÂłowieka, ktĂłry siĂŞga mi do brody
Znowu nasze spojrzenia krzyÂżujÂą siĂŞ
Nie tylko spojrzenia czuje jednoœÌ serc wspólny rytm.
W jednej chili wyciÂągamy dÂłonie w swoja stronĂŞ i odczuwam promieniujÂący falami przepÂływ ciepÂła
Obraz zaciemnia siĂŞ.
WiĂŞÂź pozostaje i jeszcze coÂś jakieÂś nowe odczucie niedoÂświadczane przeze mnie nigdy wczeÂśniej
Kolejne rozjaÂśnienie obrazu ukazuje mi nieznacznie wyÂższego ode mnie czÂłowieka
Nasze spojrzenia spotykaj¹ siê a Serca ³¹cz¹
Tym razem mam przeÂświadczenie, Âże to ja wiĂŞcej korzystam na tych przepÂływach ciepÂła.
Obraz siĂŞ zaciemnia.
W czasie nastĂŞpnego rozjaÂśnienia widzĂŞ, Âże siĂŞgam CzÂłowiekowi z lustra do kolan.
Widzê te¿, ze lustro zaczyna zmieniaÌ siê trac¹c g³adkoœÌ powierzchni, bardziej przypomina prostok¹t malutkich kuleczek, coraz bardziej siê kszta³tuj¹cych.
Nachodzi mnie odczucie, Âże zaraz te lustro rozpadnie siĂŞ na pojedyncze malutkie kuleczki, chce bliÂżej siĂŞ przyjrzeĂŚ temu lustru, ale zaczynam odczuwaĂŚ gorÂąc w Âśrodku mnie
GorÂąc bardzo szybko narasta aÂż staje siĂŞ nie do wytrzymania.
Zamykam oczy i próbuje krzykn¹Ì, lecz po chwili przychodzi ukojenie i radoœÌ.
Otwieram oczy i widzĂŞ przed sobÂą maÂła kopkĂŞ szarego popioÂłu
to pa DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2012, 19:40:38 wysłane przez PrzebiÂśnieg » Zapisane
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #226 : Wrzesień 17, 2012, 20:09:01 »

Przebisnieg cyt

Znowu nasze spojrzenia krzyÂżujÂą siĂŞ
Nie tylko spojrzenia czuje jednoœÌ serc wspólny rytm.
W jednej chili wyciÂągamy dÂłonie w swoja stronĂŞ i odczuwam promieniujÂący falami przepÂływ ciepÂła
Obraz zaciemnia siĂŞ.

Niekiedy wypisywales, ze masz nadwage (czyli jestes grubasem). I to siedzi w Tobie te wlasnie mysli, niezadowolenie z wlasnego wygladu.

Zapraszam do cwiczen. Potrafie!

Dobranoc.

PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #227 : Wrzesień 18, 2012, 13:47:14 »

Szacowna Fair Lady toĂŚ juÂż zadeklarowaÂłem, Âże jak wymyÂślisz ĂŚwiczenia takie, Âżeby mozna byÂło popijaĂŚ piwkiem to skorzystam DuÂży uÂśmiech
W kaÂżdym bÂądÂź razie dziĂŞkuje za zaproszenie UÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
hiacynt
Gość
« Odpowiedz #228 : Wrzesień 18, 2012, 14:51:59 »

Dwukrotnie dzieĂą po dniu Âśni mi siĂŞ wzbierajÂąca woda,rzeka z nurtem niezbyt rwÂącym
ale prowadzÂącym zwiĂŞkszajÂący siĂŞ  poziom czystej i przejrzystej wody.
Woda ta podchodzi do okien domu,siĂŞga nawet poÂłowy szyb,jej przypÂływ jest
staÂły ale nie napawa strachem czy obawÂą. Wiem lub czujĂŞ iÂż nieunikniona jest jakaÂś
zmiana ,oczekujĂŞ jej ze spokojem. Drugiego dnia woda przewraca jakiÂś ceglany mur w pobliÂżu
i otacza caÂły dom. I dalej spokĂłj....
Zobaczmy co wygoglaÂłem o Âśnie z wzbierajÂącÂą rzekÂą;

http://chomikuj.pl/jozue8/tekst/Rzeka+*c5*bcycia-d.wilkerson,1646543188.doc

W drugiej czĂŞÂści snu zaczyna powstawaĂŚ mocny wielki most prowadzÂący gdzieÂś w dal ponad wodÂą...
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 18, 2012, 14:57:51 wysłane przez hiacynt » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #229 : Wrzesień 23, 2012, 16:30:03 »

ÂŚniÂł mi siĂŞ dzisiaj wysoki budynek, w ktĂłrym mieszkaÂłam na dziewiÂątym piĂŞtrze (w realu mieszkam na siĂłdmym).   
Dolne piĂŞtra budynku znajdowaÂły siĂŞ w przebudowie, na ekskluzywne apartamenty dla waÂżnych osĂłb/vipĂłw. 

Z nieznanÂą mi kobietÂą weszÂłam do windy, by dostaĂŚ siĂŞ na moje piĂŞtro. WindĂŞ obsÂługiwaÂła windziarka (stara kobieta)
i panowaÂł w niej budowlany nieporzÂądek. WalaÂły siĂŞ zbĂŞdne rzeczy oraz poÂśrodku staÂła duÂża,
doniczkowa, mocno rozga³êziona roœlina, o któr¹ wszyscy siê potykali i zapl¹tywali.
Winda nie wiedzieĂŚ czemu zatrzymaÂła siĂŞ na siĂłdmym piĂŞtrze, wysiadÂłyÂśmy, by schodami dostaĂŚ siĂŞ na dziewiÂąte.
Na dÂługich korytarzach siĂłdmego oraz Ăłsmego piĂŞtra rozstawione byÂły stoÂły, za ktĂłrymi siedzieli goÂście.
Lecz nie byÂły to przyjĂŞcia, bardziej debaty tematyczne.

PrzechodzÂąc obok tych zgromadzonych na Ăłsmym piĂŞtrze, w pierwszej chwili miaÂłam wraÂżenie,
jakby byÂły to znane postacie z AnnÂą DymnÂą na czele. Jednak po bliÂższym przyjrzeniu siĂŞ,
zauwaÂżyÂłam pozorne podobieĂąstwo. Na ulotce informacyjnej znajdowaÂła siĂŞ nazwa stowarzyszenia.
DokÂładnie jej nie zapamiĂŞtaÂłam, ale wyglÂądaÂła w zapisie coÂś jak ANONYMOUS, chociaÂż to nie byÂł ten wyraz. 
ZdziwiÂłam siĂŞ bardzo, a jednoczeÂśnie miaÂłam wraÂżenie, Âże niektĂłre z tych osĂłb bardzo dobrze znam.
¯e kiedyœ wspó³pracowa³am z nimi. Na tym sen siê koùczy.

Ciekawe, co ma on wspĂłlnego z dzisiejszÂą dyskusjÂą?  DuÂży uÂśmiech

To pa, muszĂŞ teraz zjechaĂŚ do koleÂżanki z pierwszego piĂŞtra, ktĂłra wrĂłciÂła chora z Egiptu.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 23, 2012, 20:39:42 wysłane przez ptak » Zapisane
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #230 : Wrzesień 23, 2012, 19:55:32 »

A ja snilam cos strasznego! Jakbym musiala dokads podazac, o cos walczyc, czyli byc w stanie "stand by".
Byla to kolej, dokads jechalam, bylo namacalne.
Ale nagle kolej zatrzymala sie i mielismy pol godziny czasu, patrzylam na morze wode, ktora bila falami o plaze.
I wtedy pomyslam sobie - poplywam byc moze, ale trzeba bylo skoczyc ze skarpy. I ja skoczylam!
Woda byla zwyklym kanalem, z gory ladniej wygladalo, ale wiem, ze walczylam o cos, pierwsze, ze skoczylam z wysoka do wody, a drugie, ze wylowilam z tej wody.
I na rekach zanioslam i nioslam, i nioslam, corke, i walczylam... ale sie namordowalam w tym snie!
Nie bylo wygranych, ani przegranych - to byl moj sen.
Wilk
Gość
« Odpowiedz #231 : Wrzesień 23, 2012, 19:59:20 »

A ja to nie pamiĂŞtam kiedy ostatnio miaÂłem jakiÂś sen Chichot
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #232 : Wrzesień 24, 2012, 08:39:28 »

ptak cyt

ÂŚniÂł mi siĂŞ dzisiaj wysoki budynek, w ktĂłrym mieszkaÂłam na dziewiÂątym piĂŞtrze (w realu mieszkam na siĂłdmym).   
Dolne piĂŞtra budynku znajdowaÂły siĂŞ w przebudowie, na ekskluzywne apartamenty dla waÂżnych osĂłb/vipĂłw.

Skoro mieszkasz na 7, a szlas na 9, to dobry znak. Zycze sukcesow, a moze przeprowadzki na jeszcze wyzsze pieterko?  MrugniĂŞcie

PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #233 : Wrzesień 24, 2012, 16:17:20 »

Ja powiem, Âże hm moim skromnym zdaniem oznacza ten sen przywiÂązanie hm nadmierne do ciaÂła fizycznego a wrĂŞcz utoÂżsamienie siĂŞ z nim wiĂŞc teÂż ÂżyczĂŞ przeprowadzki na wyÂższe piĂŞtro UÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
PS
Nie caÂłuj koleÂżanki bo siĂŞ zarazisz DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 24, 2012, 16:18:12 wysłane przez PrzebiÂśnieg » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #234 : Wrzesień 24, 2012, 18:57:13 »

No popatrz szacowny, a mi wszyscy wokó³ mĂłwiÂą, Âżebym czasami sfrunĂŞÂła na ZiemiĂŞ.  Chichot
Co do koleÂżanki, nie caÂłowaÂłam, wirusa nie zÂłapaÂłam.  DuÂży uÂśmiech

DziĂŞkujĂŞ rĂłwnieÂż Tobie i Fair Lady, za Âżyczenia wzglĂŞdem przeprowadzki na wyÂższe piĂŞtro.
Hm, dziewiÂąte, to juÂż poza materiÂą, wiĂŞc chyba po Âśmierci albo transmutacji ciaÂła, ta przeprowadzka?  UÂśmiech
Chyba zamĂłwiĂŞ sen wyjaÂśniajÂący.  MrugniĂŞcie

To pa  DuÂży uÂśmiech

PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #235 : Październik 06, 2012, 17:01:43 »

ptak
No popatrz szacowny, a mi wszyscy wokó³ mówi¹, ¿ebym czasami sfrunê³a na Ziemiê.
Szacowna wydaje mi siĂŞ Âże twardo stÂąpasz po ziemi a jak czasem polatasz to tylko tym wzbogacasz swoje wnĂŞtrze DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
ptak
Gość
« Odpowiedz #236 : Październik 06, 2012, 17:10:05 »

A mi szacowny wydaje siĂŞ, Âże to twarde stÂąpanie po ziemi, tudzieÂż spadanie z wysokoÂści na tyÂłek,
wzbogaca wnĂŞtrze. Ale nie bĂŞdĂŞ siĂŞ spieraĂŚ.  Chichot

To pa  DuÂży uÂśmiech
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #237 : Październik 06, 2012, 17:14:44 »

Cierpliwy jestem wiĂŞc cierpliwie powtĂłrzĂŞ szacowna DuÂży uÂśmiech
Dla kaÂżdego co innego MrugniĂŞcie
TeÂż siĂŞ spieraÂł nie bĂŞdĂŞ i piĂłr ptaszkowi z pupci wyrywaÂł  DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #238 : Listopad 04, 2012, 11:57:55 »

A miaÂłem taki sobie sen w ktĂłrym w ,monitorze kompa wadziÂłem facia ze ,,sÂłuÂżb specjalnych" DuÂży uÂśmiech
Co prze³¹czy³em stronê to tam by³ Du¿y uœmiech
By³em zmuszony wy³¹czyÌ komputer z sieci by go hm ...wykasowaÌ Du¿y uœmiech
to ap DuÂży uÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #239 : Listopad 04, 2012, 15:24:35 »

teraz dopiero sobie uÂświadomiÂłem, po przeczytaniu postu blue
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=7217.msg107208;topicseen#msg107208
Âże ostatniej nocy wiele siĂŞ dziaÂło w astralu,-
wsta³em dzisiaj wczeœnie ze œwiadomoœci¹ intensywnej nocnej "podró¿y",-
jednak za szybko spojrza³em w œwiat³o i "po ptokach", póŸniej mia³em zajêcia i wszystko siê zatar³o,-
ale jest coÂś na rzeczy, po dÂługiej ciszy nocnej DuÂży uÂśmiech coÂś znowu iskrzy MrugniĂŞcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #240 : Listopad 04, 2012, 15:43:11 »

Podobno nie naleÂży gwaÂłtownie wstawaĂŚ, tylko daĂŚ sobie 2 - 5 minut na Âłagodne przejÂście z jednej fazy do drugiej. Wtedy sobie wiele przypominamy ze snĂłw. NiektĂłrzy na ÂświeÂżo zapisujÂą i potem analizujÂą, ale to juÂż iinne zajĂŞcie.

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #241 : Listopad 04, 2012, 16:20:14 »

Dodam do tego co  piszecie szacowni, ze najgorzej mi jest np zneutralizowaĂŚ smak jedzenia jeÂżeli oczywiscie we Âśnie coÂś byÂło na rzeczy DuÂży uÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #242 : Listopad 04, 2012, 16:20:38 »

wiele razy udaÂło mi siĂŞ wiele zapamiĂŞtaĂŚ, jednak moment przejÂścia z jednej fazy w drugÂą w poÂśpiechu powoduje niestety zapominanie o zasadach,-
i tym razem siĂŞ nie udaÂło, jeszcze w fazie przed obudzeniem juÂż myÂślaÂłem miedzy jawÂą i snem Âżeby zapamiĂŞtaĂŚ i "klapa"

co tam siĂŞ dziaÂło CoÂś

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #243 : Listopad 04, 2012, 16:43:26 »

Ja wiem co siĂŞ tam dziaÂło szacowny i Ci opowiem DuÂży uÂśmiech
Otó¿ œni³o Ci siê szacowny, ¿e Fair Lady uczy³a Cie fechtów Du¿y uœmiech
A po wszystkim piliÂście chÂłodne pifko  DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
zochna
Gość
« Odpowiedz #244 : Listopad 05, 2012, 15:36:56 »

MĂłj sen z dzisiejszej nocy.
Robiê w domu porz¹dki,wyjmujê ró¿ne stare nieu¿yteczne ju¿ rzeczy /a nawet same wylatuj¹ z szafy na pod³ogê/ o których dawno zapomnia³am i nawet jestem zdziwiona,¿e one jeszcze s¹ w moim domu.
Z mĂŞÂżem i cĂłrkÂą wszystko wkÂładamy w worki i torby,przygotowujÂąc je do wywiezienia.
Gdy juÂż uprzÂątnĂŞliÂśmy mieszkanie, niechcÂący spojrzaÂłam w okno i w szybie zobaczyÂłam swoje odbicie.
ByÂłam mile zaskoczona i zadowolona moim wyglÂądem.
ByÂłam ubrana w nowy pÂłaszcz,idealnie na mnie pasujÂący,lecz nie pamiĂŞtam abym kiedyÂś go kupowaÂła.
WyglÂądaÂłam mÂłodo - inaczej,ale wiedziaÂłam,Âże to jestem Ja.
Wynieœliœmy te stare rzeczy z mieszkania,aby je wywieœÌ na œmietnik.By³o tego kilka toreb i worek.Myœla³am i martwi³am siê,¿e bêdzie mi ciê¿ko to wszystko nieœÌ /mia³a to chyba byÌ znaczna odleg³oœÌ/.
CĂłrka byÂła z maÂłym dzieckiem w wĂłzku i wszystkie te rzeczy zmieÂściÂły siĂŞ w tym wĂłzku.
WĂłzek z dzieckiem /malutkim niemowlakiem/ i tymi torbami wiozÂła cĂłrka.
Ja szÂłam obok i nawet miaÂłam takÂą myÂśl, Âże idĂŞ piĂŞknie ubrana,bez Âżadnego wysiÂłku
z mojej strony,jakbym szÂła na spacer.
I w tym momencie przebudziÂłam siĂŞ.

Moim zdaniem,ten sen chyba jest dla mnie pozytywny, bo przecieÂż pozbyÂłam siĂŞ
z mojego domu starych, niepotrzebnych rzeczy i to nawet bez wiĂŞkszego wysiÂłku.

Pozdrawiam  Zochna

ps.Czy ktoÂś z ForumowiczĂłw zechciaÂł by skomentowaĂŚ mĂłj sen?
ptak
Gość
« Odpowiedz #245 : Listopad 05, 2012, 15:54:10 »

Zochno, pozbywasz siĂŞ starych energii, jak sama napisaÂłaÂś Âłatwo i lekko.  UÂśmiech
CĂłrka obok i niemowlĂŞ w wĂłzku symbolizujÂą oczyszczenie i odrodzenie, bardo g³êbokie (takÂże w sferze rodzinnej). 
Odbicie w szybie to potwierdza. Dom, to Twoje wnĂŞtrze, umysÂł. Nowy pÂłaszcz, idealnie pasujÂący,
to spowijajÂąca CiĂŞ, odnowiona energia. 
Sen bardzo pozytywny i odwzorowujÂący zachodzÂące w Tobie i wokó³ Ciebie zmiany. 

Pozdrawiam  UÂśmiech
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #246 : Listopad 05, 2012, 16:06:57 »

Dodam do tego co piszecie szacowne, Âże informacja senna jest bezcenna UÂśmiech
Sen zaœ szacownej zochny jasno i dobitnie potwierdza regu³ê, ¿e dla ka¿dego co innego Uœmiech
Nie ma uniwersalnego programu dla rozwoju jednostki i nie ma kogoœ kto ma wy³¹cznoœÌ na ogólnie mówi¹c prawdê Uœmiech
Gratuluje zochna  UÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #247 : Listopad 05, 2012, 17:03:42 »

A ja dodam, iÂż w 10 numerze NÂŚ. jest artykuÂł Pani, ktĂłra specjalizuje siĂŞ w analizach snu. I jest tam wÂłaÂśnie wÂątek o patrzeniu w lustru - polecam do przeczytania.

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
zochna
Gość
« Odpowiedz #248 : Listopad 07, 2012, 18:30:03 »

< Ptaku > serdecznie dziĂŞkujĂŞ za interpretacjĂŞ mojego snu.
Podobnie myœla³am, lecz Ty wyjaœni³aœ mi bardziej szczegó³owo jak nale¿y ten sen rozumieÌ.
< PrzebiÂśniegu > dziĂŞkujĂŞ za gratulacje w tym temacie.
zochna
Gość
« Odpowiedz #249 : Listopad 10, 2012, 11:07:18 »

A teraz nastĂŞpny mĂłj sen /trzy dni od poprzedniego, w ktĂłrym robiÂłam porzÂądki/
i bardzo bym chciaÂła o pomoc w jego interpretacji.

Trzymam w rĂŞku narzĂŞdzie podobne do kilofa i uderzam nim bezboleÂśnie w moje ciaÂło
w jedno miejsce - brzuch.
OtrzymujĂŞ informacjĂŞ /nie wiem od kogo, moÂże telepatycznie? /,Âże mam to robiĂŚ do czasu,aÂż  dostanĂŞ siĂŞ do pÂłynĂłw - wody.
Wiem,¿e cia³o sk³ada siê w przewa¿aj¹cej czêœci z wody,wiêc dalej wykonujê tê czynnoœÌ,a¿ poczu³am,¿e jest dostateczny otwór, bo wydostaje siê z niego p³yn i mam mokre d³onie.
Tê sam¹ czynnoœÌ skutecznie wykonywa³am wielokrotnie / na pewno 3 razy a mo¿e wiêcej/ maj¹c œwiadomoœÌ,¿e s¹ to moje nastêpne inne cia³a.

Zastanawiam siĂŞ, czy byÂły to moje ciaÂła duchowe, czy moÂże z poprzednich inkarnacji?
WiedzÂąc,Âże woda ma pamiĂŞĂŚ, wiĂŞc czy poprzez ten otwĂłr "dostaÂłam" siĂŞ do mojej wewnĂŞtrznej wiedzy?

Pozdrawiam
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: