chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #25 : Wrzesieñ 23, 2008, 21:16:47 » |
|
Darku czekamy z niecierpliwo¶ci± na te zdjêcia
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #26 : Wrzesieñ 23, 2008, 21:42:30 » |
|
Ta grupa by³a podobno w niedzielê, ja by³em w sobotê i ju¿ wtedy co¶ siê dzia³o. Ja tego nie wyczu³em gdy¿ nie mia³em mo¿liwo¶ci dostaæ siê do ¶rodka, zamkniête na trzy spusty. Ale wspi±³em siê po kracie i przez dziurê po wypchniêtej siatce zrobi³em zdjêcia. Aparat moim oczywi¶cie zdaniem, odczu³, czy uwieczni³ to co¶. Jak tylko dostanê te zdjêcia natychmiast je zamieszczê.
a zdradzisz co to takiego by³o? jakie¶ orby? mg³a? czy co?? bo przyznam, ¿e mnie zaintrygowa³e¶. sam mieszkam "dosyæ" niedaleko ¦lê¿y - 2 h samochodem - bêdê chcia³ siê tam wybraæ w najbli¿szej przysz³o¶ci..
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #27 : Wrzesieñ 23, 2008, 21:45:59 » |
|
Jak napisa³em ju¿ wcze¶niej, pewnie ¿e zdradzê. Jednak cierpliwo¶ci, jak tylko dostanê zdjecia wszyscy wszystko zobacz±. Nic wiêcej nie chcê mówiæ ¿eby nie spalic.
|
|
|
|
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #28 : Wrzesieñ 23, 2008, 22:00:55 » |
|
Jak napisa³em ju¿ wcze¶niej, pewnie ¿e zdradzê. Jednak cierpliwo¶ci, jak tylko dostanê zdjecia wszyscy wszystko zobacz±. Nic wiêcej nie chcê mówiæ ¿eby nie spalic.
... a ja taki niecierpliwy jestem
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #29 : Wrzesieñ 24, 2008, 11:24:18 » |
|
Haha, to masz nad czym pracowaæ
|
|
|
|
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #30 : Wrzesieñ 24, 2008, 11:48:34 » |
|
Haha, to masz nad czym pracowaæ Trafi³e¶ w meritum (naprawdê) Staram siê to w sobie poprawiaæ ps. d³ugo jeszcze
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #31 : Wrzesieñ 24, 2008, 16:03:35 » |
|
My¶la³em ¿e w minion± niedzielê ju¿ bêdê to mia³ i otrzyma³e, ale jeszcze nie te, z mojego punktu widzenia najwa¿niejsze. Czyli chyba w przysz³± niedzielê ju¿ bêd±. Mam tak± cich± i niek³aman± nadziejê.
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 24, 2008, 16:04:43 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #32 : Wrzesieñ 24, 2008, 21:49:47 » |
|
Darek, mam nadziejê, ¿e wyd³u¿aj±cy siê czas oczekiwania nie jest spowodowany retuszowaniem... ;]
|
|
|
|
|
|
|
annabella
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #33 : Wrzesieñ 24, 2008, 21:52:57 » |
|
hihihihi
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #34 : Wrzesieñ 25, 2008, 17:31:02 » |
|
Kolega który ma mi to nie ma zielonego pojêcia o retuszu, zw³aszcza foto cyfrowego. Zreszt± dla mnie te¿ jest to czarna magia. Ta zw³oka wynika z ograniczonego czasu, jakim dysponuje na uskutecznianie dwoich "koników". No i chyba jeszcze mniej zna siê na kompach odemnie. Wiêc mo¿e wysy³aæ tylko wtegy gdy jest u niego córka a ¿e ona ma swoj± w³asn± rodzine wiêc te¿ z czasem u niej krucho. I jeszcze jedno, te zdjêcia id± cholernie d³ugo dlatego jednorazowo tzn. w niedziele przesy³aj± w geanicach 7,8 szt.. Ot i ca³a przyczyna.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #35 : Wrzesieñ 25, 2008, 20:42:05 » |
|
Darek, to by³ ¿art. Nie podejrzewam Ciê o jakiekolwiek próby matactwa.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #36 : Wrzesieñ 25, 2008, 20:54:18 » |
|
Nie zaskoczy³em.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #37 : Wrzesieñ 25, 2008, 22:25:44 » |
|
Kolega który ma mi to nie ma zielonego pojêcia o retuszu, zw³aszcza foto cyfrowego. Zreszt± dla mnie te¿ jest to czarna magia. Ta zw³oka wynika z ograniczonego czasu, jakim dysponuje na uskutecznianie dwoich "koników". No i chyba jeszcze mniej zna siê na kompach odemnie. Wiêc mo¿e wysy³aæ tylko wtegy gdy jest u niego córka a ¿e ona ma swoj± w³asn± rodzine wiêc te¿ z czasem u niej krucho. I jeszcze jedno, te zdjêcia id± cholernie d³ugo dlatego jednorazowo tzn. w niedziele przesy³aj± w geanicach 7,8 szt.. Ot i ca³a przyczyna.
Darku a jak zmniejszy format zdjec to prze¶le szybciej
|
|
|
|
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Dariusz
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #38 : Wrzesieñ 26, 2008, 09:31:00 » |
|
Dziêki Chanel. Podpowiem im, mo¿e poskutkuje. Tylko czy ja pó¼niej poradzê sobie z przywróceniem ich do normalnego formatu.
|
|
|
|
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #39 : Wrzesieñ 26, 2008, 10:48:18 » |
|
Dziêki Chanel. Podpowiem im, mo¿e poskutkuje. Tylko czy ja pó¼niej poradzê sobie z przywróceniem ich do normalnego formatu. takich zdjêæ ju¿ nie przywrócisz (w sensie nie powiêkszysz) a zmniejszone szybciej przebij± siê przez sieæ. Je¶li tych zdjêæ jest du¿o i maj± wielk± objêto¶æ, to niech ten znajomy wypali ci je na p³ycie dvd/cd i wy¶le poczt±..
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #40 : Wrzesieñ 26, 2008, 11:34:56 » |
|
Mówi³em mu to ale jako¶ bez echa.
|
|
|
|
|
|
|
annabella
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #41 : Wrzesieñ 26, 2008, 21:58:49 » |
|
no to czekamy cierpliwie....
|
|
|
|
|
|
|
janusz
Wielki gadu³a ;)
Punkty Forum (pf): 29
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1370
|
|
« Odpowiedz #42 : Pa¼dziernik 03, 2008, 19:37:10 » |
|
Darku je¶li nie masz jeszcze zdjêæ to mo¿e opisz nam co na nich zobaczy³e¶. Pozdrawiam Janusz.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #43 : Pa¼dziernik 03, 2008, 20:11:48 » |
|
Darku je¶li nie masz jeszcze zdjêæ to mo¿e opisz nam co na nich zobaczy³e¶. Pozdrawiam Janusz. W³a¶nie !!! Przy³±czam siê do pro¶by plissssssss Darku
|
|
|
|
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Dariusz
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #44 : Pa¼dziernik 03, 2008, 22:06:03 » |
|
W tê niedzielê bêdê mia³ nastêpn± transzê zdjêæ. Je¶li w tej dostawie znów ich nie bêdzie to na tyle, na ile bêdê umia³ postaram siê opisaæ co tam mia³o miejsce. To jeszcze tylko dwa dni, poczekajcie. Pliiiis. Mnie te¿ krewia zalewa. oczywi¶cie mam ju¿ chyba ze 20 zdjêæ ale tych w³a¶ciwych wci±¿ wyczekujê.
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 03, 2008, 22:07:04 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #45 : Pa¼dziernik 03, 2008, 23:36:19 » |
|
yyyy.... to nie mogli¶cie zacz±æ od tych "w³a¶ciwych"?
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #46 : Pa¼dziernik 04, 2008, 13:10:23 » |
|
Gdyby to by³o uzale¿nione odemnie tak bym zrobi³. Te¿ siê zastanawiam, dlaczego tak nie zrobili tym bardziej ¿e wiedzieli co chcê zrobiæ (a mo¿e w³a¶nie dlatego nie przesy³a mi ich w pierwszej kolejno¶ci. Nie to wredne przypuszczenie z mojej strony. Za samo tylko przypuszczenie tego typu wypada go przeprosiæ, choæ nie siedzi na tym forum) no ale có¿.
|
|
|
|
|
|
|
Seroslav
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #47 : Pa¼dziernik 08, 2008, 16:07:38 » |
|
Ja by³em w tamt± niedzielê w ko¶ciele na ¦lê¿y. Jako, ¿e jeszcze nie nauczy³em siê medytowaæ i specjalnie panowaæ/widzieæ/odczuwaæ energii to osobi¶cie za du¿o nie czu³em. Chod¼ by³ moment kiedy wyra¼nie bardzo silna energia sp³ywa³a z góry do do³u, czu³em to w ca³ym ciele.
Jedna Pani tam naprawdê siê "wczu³a" w ten czakram i wrêcz ca³± ni± trzês³o.
Ogólnie to by³o bardzo oryginalne i ciekawe prze¿ycie. St±d polecam przyjazd na rok, pewnie dla chc±cych znowu bêdzie zorganizowane wej¶cie na ¦lê¿ê i Raduniê.
Ca³y Zlot by³ bardzo pozytywny, du¿o pasjonatów ró¿nych tematów, te¿ cz³onkowie Projektu Cheops.
Mo¿na by³o siê wielu ciekawych rzeczy dowiedzieæ. Zajêcia trwa³y do pó¼nej nocy i powiedzia³bym, ¿e program by³ napiêty i intensywny.
Jedyne co to na pocz±tku by³y przy koncertach problemy z nag³o¶nieniem. Poza tym wszystko ciekawe.
Chyba za hit Zlotu mo¿na uznaæ film jaki puszcza³a Pani Beata Ohryzko o Kalendarzu Majów. Film by³ wywiadem z obecnym przedstawicielem i przewodnicz±cym Rady Starszych Majów, st±d informacje by³y, ¿e tak powiem "z pierwszej rêki". Wypowiada³ siê m.in. o tym, ¿e data 21.12.2012 nie koniecznie musi byæ dok³adna i "wahniêcia" s± mo¿liwe o parê lat w ka¿d± ze stron z powodu wymordowania przez Hiszpanów/Ko¶ció³ wielu z kap³anów i Starszych Majów.
|
|
|
|
|
|
|
janusz
Wielki gadu³a ;)
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #48 : Pa¼dziernik 08, 2008, 20:38:31 » |
|
Witaj Seros³av. Pani która ''wczu³a'' siê w czakram nale¿y do fundacji ''¦wiadomo¶æ Ziemi'' ARiMA. Poni¿ej linki o tej grupie,wyja¶niaj±ce technikê osi±gania ³±czno¶ci z Wy¿szym Kosmicznym Rozumem. Podobno odczuli oni na ¦lê¿y, moc po³±czenia tego miejsca z innymi czakramami ziemskimi. Grupa osób,która by³a na Raduni prze¿y³a oczyszczenie karmiczne oraz potrzebê wielkiego pojednania miedzy lud¼mi. Natomiast jasnowidz,który obserwowa³ Harmoniê Kosmosu widzia³ potê¿ny s³up energii ³±cz±cy polanê /Ziemiê/ na której odbywa³ siê zlot z odleg³ym miejscem w kosmosie.Energia ta powróci³a i oplot³a ca³± nasz± planetê. Wygl±da na to, ¿e tegoroczne spotkanie by³o naprawdê niesamowite,¶wiadcz± o tym opowie¶ci wiêkszo¶ci uczestników. http://www.przemiana.com.pl/terminarz.php?id=pokaz&id2=61http://www.anielskiepromienie.pl/strona/technika_arima/62,0,1
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 08, 2008, 20:44:15 wys³ane przez janusz »
|
|
|
|
|
janusz
Wielki gadu³a ;)
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #49 : Pa¼dziernik 18, 2008, 12:58:15 » |
|
W najnowszym 11 numerze czasopisma ''Czwarty Wymiar'' jest opis 5 Zlotu Ludzi Nowej Ery oraz prze¿ycia tych, którzy byli w ko¶có³ku na ¦lê¿y. Warto przeczytaæ. Poni¿ej zdjêcia z 10 numeru tego miesiêcznika. http://www.mag.media.pl/index.php?d=archiwum&s=art2008_10_5
|
|
|
|
|
|
|
|