Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 08:20:51

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 [3] 4 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Spotkanie na ¦lê¿y ludzi Nowej Ery 6,7 wrzesieñ 2008  (Przeczytany 68385 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #50 : Luty 20, 2009, 15:36:15 »

Czy kto¶ by³ na ¦lê¿y 6-7 wrze¶nia ? Zamieszczajcie tu proszê swoje wra¿enia.

Fajny i Piekny plenerowy koncert Gongów By³.
i parê innych Pozytywnych drobiazgów.
Trochê Ciekawych Ludzi.. trochê nieciekawych

Natomiast odnoszê wra¿enie, ¿e trochê siê z tego zrobi³y takie "Targi Wró¿b i Niezwyk³o¶ci",
i to miê nie przekonuje, jako formu³a na ¶lê¿y.
To, co dobre, Jako formu³a w Hali  100-lecia, czy Agorze - niekoniecznie jest dobre na ¶lê¿y.

i tu ma³e info dlaczego:
Ko³o vs Scena/Widownia:
http://o-cult.livejournal.com/686.html

http://o-cult.livejournal.com/  [artyku³ pt. "kto ma pomys³ na lepszy, nowy ustrój spo³eczny? "]
(artyku³ jest stary, zawiera kilka b³êdów, i dzi¶ istnieje znacznie szersza wiedza na ten temat)
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 07, 2009, 12:47:35 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
janusz

Wielki gadu³a ;)

Punkty Forum (pf): 29

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 1370

« Odpowiedz #51 : Luty 22, 2009, 23:47:36 »

Turystyka takich krajów jak Grecja,W³ochy,Francja opiera siê na reklamie zabytków
architektury i piêkna ich krajobrazów.Spotkania pod ¦l꿱 spowoduj± poznanie i
odkrycie tego ciekawego historycznie zak±tka Polski, dla odwiedzaj±cych to
miejsce.W pobli¿u ma powstaæ muszla koncertowa przeznaczona na coroczny
Festiwal Pie¶ni S³owiañskiej.Pierwszy ju¿ siê odby³ i mia³ du¿e zainteresowanie.
Pocz±tki  spotkañ ludzi Nowej Ery by³y skromne / 15-20 osób przy ognisku/ale
wrze¶niowe spotkanie 2008r. wykaza³o du¿± frekwencjê.Nastêpne bêd± na pewno
mia³y wiêksz± ilo¶æ chêtnych tym bardziej,¿e za udzia³ w nich nie trzeba nic p³aciæ. U¶miech
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #52 : Marzec 06, 2009, 18:15:24 »

Kedy¶ sie tam w Sulistrowiczkach zbudzi³em pod namiotem
i by³ akurat Festiwal Pie¶ni S³owiañskiej  Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 07, 2009, 12:48:41 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #53 : Marzec 06, 2009, 23:09:07 »

A Tu na forum jest Janusz Zagórski gdzie¶ te¿?  Moze to Ty?
PHIRIOORI bardzo ciekawe pytanie U¶miech  Janusz by³e¶ mo¿e na sympozjum w Kielcach w 2008 roku?

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
trójk±t
Go¶æ
« Odpowiedz #54 : Marzec 06, 2009, 23:31:32 »

Janusz jest tak zabiegany, ¿e nawet na swoim forum nie bywa :-)
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #55 : Marzec 08, 2009, 06:16:09 »

no i tak to wla¶nie wygl±da.

Niestety
janusz

Wielki gadu³a ;)

« Odpowiedz #56 : Marzec 09, 2009, 12:52:32 »

Witajcie. U¶miech
Przepraszam ¿e tak d³ugo nie odpowiada³em.
Jestem mieszkañcem Wroc³awia tak jak Janusz Zagórski,
ale nim nie jestem.Znamy siê z Januszem i czêsto bywam na
sympozjach jakie on w naszym mie¶cie organizuje.
Jestem na pewno mi³o¶nikiem ¦lê¿y i jej okolic.
Na najbli¿szym spotkaniu ludzi Nowej Ery bêdê i zachêcam
wszystkich do wziêcia w nim udzia³u,je¶li maj± troszkê czasu. U¶miech
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #57 : Marzec 09, 2009, 16:39:14 »

Byæ mo¿e co¶ przeoczy³em, ale kiedy jest to spotkanie?
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #58 : Marzec 09, 2009, 17:12:55 »

No w³a¶nie, kiedy?
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #59 : Marzec 09, 2009, 17:47:46 »

No wkrótce, zaraz po tym jak biskup zm±drzeje...  :]
janusz

Wielki gadu³a ;)

« Odpowiedz #60 : Marzec 09, 2009, 18:36:51 »

Spotkanie bêdzie we wrze¶niu,tak jak poprzednie.
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #61 : Marzec 09, 2009, 19:34:32 »

Acha, ale s³ysza³em cos o spotkaniu teraz nied³ugo, chyba na przesilenie wiosenne.
janusz

Wielki gadu³a ;)

« Odpowiedz #62 : Marzec 10, 2009, 12:07:17 »

Na pocz±tku maja zaczynaj± siê warsztaty po¶wiêcone naturalnym
metodom dbania o zdrowie.Bêd± tam wyk³ady, prezentacje i medytacje
w miejscach mocy masywu ¶lê¿añskiego.Pe³na informacja nied³ugo w
internecie.W marcu przewidziane jest chodzenie po ogniu podczas
przesilenia wiosennego.Miejsce spotkañ jest dopiero ustalane. U¶miech
janusz

Wielki gadu³a ;)

« Odpowiedz #63 : Lipiec 24, 2009, 21:15:44 »

W sobotê 25 lipca 2009 r. odbêdzie siê medytacja w celu uzdrowienia naszej planety.
W miejscu w którym odbywa³y siê dotychczas wrze¶niowe ''Spotkania Ludzi Nowej Ery'',
przy schronisku pod Wie¿yc± w Sobótce,zap³onie ognisko ³±cz±ce miejsca mocy na
ca³ej Ziemi.Medytacja rozpocznie siê o godz 23.00.Jest to realizacja projektu Wansdyke Path.
http://www.wylatowo.pl/news.php?art=1041
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #64 : Lipiec 24, 2009, 22:06:07 »

A ja sie do tego nie przylacze , bo moim zdaniem milosci nie trzeba wizualizowac , zadnymi znakami , ni symbolami.
Nie mam zaufania do znaczen pierwotnych tych symbooli ( w jakim celu zostaly stworzone dawno temu przez autorow), i czemu tak naprawde sluza.
Milosc nosi sie w sercu, ta energia skierowana w kazde miejsce ociepli je , poprzez obecnosc tam CZLOWIEKA.
Ja sie przekazuje usmiechem , przytuleniem , zrozumieniem.
Dla mnie tworzenie jakichs energetycznych ksztaltow na ziemi i nad ziemia jest zastanawiajace i dziwne.Czemu tak naprawde sluzy?
Czy ktos widzial graficzna siatke Wilka? Ja ja kiedys dawno temu widzialam w necie.
Jest na calej ziemi , podlonczone sa do niej wszystkie wazniejsze obiekty ( jest to siec energetyczna), a sluzy do kontroli ludzkosci.

Nie, nie, trzeba miec naprawde dobra wiedze na temat zeby tak beztrosko zasilac swoja energia jakies ksztalty i tworzyc z nich siec oplatajaca ziemie.
Znamy juz ten temat z usilowan Samcia uruchomienia sieci energetycznej poprzez aktywizacje energii piramid.

Ile jeszcze istnieje takich awaryjnych rozwiazan?

http://foorumfooto.republika.pl/ufo_pliki/trop.html

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 24, 2009, 22:07:59 wys³ane przez Kiara » Zapisane
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #65 : Lipiec 24, 2009, 22:23:37 »

A ja nie demonizowa³bym Kiaro.

Fajna inicjatywa i ja popieram. U¶miech U¶miech U¶miech U¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #66 : Lipiec 24, 2009, 22:37:23 »

Kocie ja napisalam o sobie, o mojej wiedzy i o moich odczuciach.  Nie namawiam nikogo do bojkotu. Zostawilam informacje, co ktos z nia zrobi ? To juz jego sprawa.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 24, 2009, 22:38:23 wys³ane przez Kiara » Zapisane
janusz

Wielki gadu³a ;)

« Odpowiedz #67 : Sierpieñ 24, 2009, 18:52:34 »

Harmonia Kosmosu - Spotkanie Ludzi Nowej Ery - ¦lê¿a 5,6 wrze¶nia 2009r.

Program (aktualizacja 4.08.09 r.)
Wstêp wolny

Sobota 5 wrze¶nia 2009 r.

14.00 - Kosmiczne klimaty w kompozycjach Marcina Kaczmarka

14.15 - Otwarcie Zlotu przez Janusza Zagórskiego i ¶rodowisko FNC

14.25 - Gitarowe impresje Cezarego Stawskiego

14.45 - ¦piew i muzyka - Violeta Jakubowska

15.00 - Te d¼wiêki s± we mnie – Mariusza Jab³oñskiego muzyka inspirowana naukami Satya Sai Baby

15.20 - Gitara i dowcip – program Bonifacego Czernika

15.40 - My¶li i uczucia zwierz±t – wyst±pienie El¿biety Rabczuk

16.00 - Ceremonia Ayahuasca w Peru – Sylwia Chrzanowska (Londyn)

16.15 - Moje uzdrowienie przez nauki Bruno Groninga – Teresa Roganowicz

16.30 - Efekty operowania energiami na poziomie

16.45 - Przes³anie Prawdy -Tyara El¿bieta Gas

17.00 - Esperanto - uniwersalny jêzyk dla nowego ¶wiata – wyst±pienie Adama Ple¶nara i Grzegorza Pisarskiego

17.20 - Koncert „Gongi i misy tybetañskie”w wykonaniu kilkunastu osób

18.05 - Symbolika ¦wiatowida – Marek Wójtowicz

18.25 - „Nowe Energie – Nowy Cz³owiek – Nowa Ziemia” – Ma³gorzata i Jêdrzej Soporowscy (Crystal)

18.55 - Magiczna Australia - Ewa May

19.15 - Zachód s³oñca – palenie Agnihotry-Jaros³aw Bizber, Parvati Rosen-Biezberg, Maria Kalisz-Komorowska, Anne Godfrey (Indie), Karen Heschel (Indie) Fundacja Terapii Homa

19.30 – Expresem przez historiê Forum Nowej Cywilizacji „Proklamacja¦lê¿a 2009 r.” -Janusz Zagórski

20.00 - Projekt Camelot – wyst±pienie Billa Ryana (Szwajcaria) i wspó³twórcy s³ynnego Projektu CAMELOT (t³umaczenie)

21.40 - Wyst±pienie Dr George E Ashkara, amerykañskiego naukowca, autora ksi±¿ki „Cancer Cure” (Lekarstwo na raka). Niezwyk³e w³a¶ciwo¶ci wody – Alex Polañski

22.20 - Moje do¶wiadczanie Indii. Wizyta w Bibliotece Li¶ci Palmowych –Danuta Sharma (Wiedeñ)

22.40 – Nowa ¦wiadomo¶æ – Jêzyk ¦wiat³a – Kryszta³owe biblioteki – Dantra Schamus

23.00 - Fala harmoniczna – istota kosmicznego porz±dku – Merhlin Laboratory

23.15 - Informatyczno - energetyczna natura rzeczywisto¶ci - Bartosz Kurzeja (Londyn)-

23.35 - Nowa rzeczywisto¶æ Ziemi na mapie czasu Wszech¶wiata – Tadeusz Owsianko

23.55 - Czas medytacji-Medytacja ludzi nowejery – ForumNowejCywilizacji - Medytacja dla Ziemi – Fundacja „¦wiadomo¶ci Ziemi” Mariusz Brzostkowski i Helena Nieczyporenko„Why” - niezwyk³y g³os, niezwyk³e przes³anie – prezentacja pliku muzycznego. „My gwiezdne dzieci” - za¶piewajmy to razem

00.45 - W drodze do nowej ery - Ewa May

01.05 - Cylindry Faraona – ¼ród³o si³y, mocy, d³ugowieczno¶ci - Teresa Sêkowska

01.25 - UFO - na tropie niezidentyfikowanych obiektów lataj±cych - Jan Dominiak, Piotr Kazimierczak, Janusz Zagórski

02.00 - Za¶piewajmy to razem – mozaika gitarowa

02.45 – Prezentacja - Wszech¶wiat w oczach teleskopu Hubbl`a

03.00 - Reporta¿ o s³ynnym polskim bioenergoterapeucie dr Henryku S³odkowskim, Materia³ filmowy o odkryciach i terapii dr Ratha

03.30- Zakoñczenie pierwszej czê¶ci Zlotu

Uwaga! Impreza pod go³ym niebem. Prosimy o zabranie materacy, kocy makatek, gdy¿ miejsce dla widzów jest na trawiastej polanie. Nie przewidujemy deszczu, ale przezorny zawsze ubezpieczony.

II Czê¶æ Zlotu
Niedziela 6 wrze¶nia 2009 r.

6.00 – palenie Agnihotry o Wschodzie s³oñca – Fundacja Terapii Homa

9.30 - wyj¶cie na trasy wycieczkowe miêdzy innymi na szczyt ¦lê¿y i Raduni

14.00 - Zakoñczenie Zlotu

(Organizatorzy zastrzegaj± prawo do zmian w programie)

PROJEKT CAMELOT (Po zakoñczeniu Zlotu)

Niedziela 6 wrze¶nia Sobótka w g. 14.00 – 18.00.

Warsztaty z Billem Ryanem ze Szwajcariipt.:

„Sytuacja ludzkiej rasy w oczach Projektu Camelot”.

Sobótka k/Wroc³awia, Rynek Sala „Pod Jeleniem” (6 km od miejsca Zlotu).

Koszt uczestnictwa – 40 z³.

Zapraszamy!

Informacje organizacyjne.

W wynajêtym o¶rodku Wypoczynku ¦wi±tecznego w Sulistrowicach nad zalewem  miejsca noclegowe w wiêkszo¶ci s± ju¿ zarezerwowane. Natomiast nie ma ograniczeñ w postawieniu w³asnego namiotu (pobieraj± tam op³atê w wysoko¶ci 8 z³ od osoby). Jednocze¶nie podajemy numery telefonów pobliskich schronisk i o¶rodków. I tak: Schronisko „Pod Wie¿yc±” w Sobótce – 071 3162857, O¶rodek „Elwro” na Prze³êczy T±pad³a – 071 3162151 oraz 0660 763387

Informacje o Zlocie: Janusz Zagórski, tel.: 0691 558259, janusz@januszzagorski.pl Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamuj±cymi. W przegl±darce musi byæ w³±czona obs³uga JavaScript, ¿eby go zobaczyæ. oraz www.januszzagorski.pl

zigrin
Go¶æ
« Odpowiedz #68 : Sierpieñ 25, 2009, 16:20:15 »

Witaj Janusz.
Mam ma³± sugestiê, tylko nie poczytaj mi tego za przesadne wygodnictwo. Nie móg³by¶ kiedy¶ jeszcze zamie¶ciæ wspó³rzêdne GPS miejsca tego zlotu ? A jeszcze lepiej, gdyby to by³ namiar na jaki¶ fajny parking…
Wiem, ¿e górê ³atwo dostrzec Du¿y u¶miech, jednak GPS jest nie tylko wygodniejszy, ale te¿ du¿o dok³adniejszy… Mrugniêcie

Pozdrawiam
janusz

Wielki gadu³a ;)

« Odpowiedz #69 : Sierpieñ 25, 2009, 22:35:30 »

Witaj Zigrin. Du¿y u¶miech
Spotkanie odbêdzie siê nad Zalewem w Sulistrowicach.Miejsc na samochody
w tym rejonie jest du¿o.Schroniska s± ju¿ napewno zajête,ale mo¿na rozbiæ
namiot nad zalewem.Aby dowiedzieæ siê wiêcej w informacji,któr± zamie¶ci³em
s± podane numery telefonów.Je¶li dojedziesz do Sobótki to droga do Sulistrowic
jest prosta.Poni¿ej zamieszczam wiêcej danych. U¶miech
http://www.mapofpoland.pl/Sobotka,zdjecie,1,9698,%C5%9Al%C4%99%C5%BCa.html
http://fracek.64k.pl/node/68
http://www.sleza.sobotka.net/sobotka/mapy/masyw_slezy_mapa_big
http://www.sleza.sobotka.net/sobotka/gminamapa.jpg
http://www.sleza.sobotka.net/index.php?go=26
Napewno trafisz.Serdecznie Pozdrawiam.Janusz. U¶miech
zigrin
Go¶æ
« Odpowiedz #70 : Sierpieñ 25, 2009, 22:56:40 »

S³ysza³em Janusz, ¿e czêsto bywasz w tamtych stronach, wiêc bardziej liczy³em na prawdziwe wspó³rzêdne GPS (d³ugo¶æ i szeroko¶æ geograficzna). Nie mniej jednak, dziêki za informacje.  U¶miech

Pozdrawiam
wunjo
Go¶æ
« Odpowiedz #71 : Wrzesieñ 04, 2009, 11:50:05 »

Zlot Ludzi Nowej Ery

"Harmonia Kosmosu"
Niezwyk³y zlot w masywie magicznej góry ¦lê¿y

5-6 wrze¶nia (sobota - niedziela) 2009 r.

Zalew Sulistrowice

Powoli, ale systematycznie i z wielk± determinacj± rozwija siê niezwyk³y projekt: Zloty Ludzi Nowej Ery „Harmonia Kosmosu” w masywie ¦lê¿y k/Wroc³awia.  Od kilku lat jego patronem medialnym s± miesiêczniki: „Czwarty Wymiar” oraz „Crystal”. Ca³o¶æ od pocz±tku aran¿uje Forum Nowej Cywilizacji. Je¿eli przyjrzeæ siê bli¿ej temu przedsiêwziêciu to ma ono pod wieloma wzglêdami spektakularny charakter.

Przed wielu laty schodz±c wraz z ¿on± i córk± z tej magicznej  góry ¦lê¿y w mojej wyobra¼ni, z wielk± si³±, zamanifestowa³ siê wówczas wyrazisty obraz: oto stoimy, gdzie¶ na stoku tego piêknego miejsca, s± nas tysi±ce. Wolni, odwa¿ni, otwarci na ¶wiat i kosmos ludzie. Z u¶miechami na twarzy, z poczuciem solidarno¶ci i wzajemnej ¿yczliwo¶ci. £±czy nas wielka idea nowego ¶wiata, nowej ery. £±czy nas jeszcze co¶ wiêkszego – mi³o¶æ jak± potrafimy obdarzaæ siebie i innych. To wzruszaj±cy moment. Czujemy jak tworzy siê pozytywna energia, otoczenie nasycaj± nowe wibracje stanowi±ce fundament nowej rzeczywisto¶ci. Oto wy³ania siê w tym magicznym miejscu nowa wielka si³a spo³eczna o ca³kowicie nowym intelektualno - duchowym obliczu. To szczególny moment, by sobie i ¶wiatu powiedzieæ - tak to my – nadchodzi czas narodzin. Ka¿da spontaniczna, raz powziêta my¶l szuka sposobu by siê rozwin±æ i zmaterializowaæ.

Pocz±tki s± trudne. Wizyta w Sobótce, próba szukania sprzymierzeñców w lokalnym samorz±dzie. Nic z tego. Z wyj±tkiem szefa ¦lê¿añskiego O¶rodka Kultury nikt nie chce tego realnie wesprzeæ. Odpuszczam. I wtedy nowa my¶l. Nie szukaj ¶rodków finansowych na to przedsiêwziêcie. Po prostu zacznij to robiæ od podstaw. Zapro¶ najbli¿szych znajomych. I tak to siê zaczê³o.

Na pierwszym spotkaniu by³o nas oko³o 20 osób. W o¶rodku harcerskim na prze³êczy, obok schroniska „Pod Wie¿yc±”, ognisko, szczere wypowiedzi sk±d przychodzisz, kim jeste¶, dok±d zmierzasz. Wspania³a atmosfera. Rok pó¼niej jest nas 2 razy wiêcej. Nastêpna edycja te¿ jeszcze skromna. W 2006 roku jest ju¿ wiêkszy rozmach, ponad 100 osób, koncerty muzyczne. W nastêpnych latach  jest nas coraz wiêcej a program coraz szerszy. W 2007 r. og³oszona zostaje tam niezwykle wa¿na „Deklaracja ¦lê¿añska”. Rok pó¼niej „Przes³anie ¦lê¿añskie”.

Zloty opieraj± siê na pewnych niepisanych zasadach. Po pierwsze – robimy go ca³kowicie spo³ecznie. Wstêp jest wolny. Uczestnicy pokrywaj±  sobie tylko koszty noclegu i wy¿ywienia. Po drugie – nie wolno prowadziæ ¿adnych  akcji ulotkowania czy plakatowania. Jest specjalne ma³e pomieszczenie, gdzie mo¿na wy³o¿yæ w³asne materia³y informacyjne czy wydawnictwa do sprzeda¿y.  Chodzi o to by tam byæ i dzieliæ siê wzajemnie sob±, swoj± wiedz± a nie zaprz±taæ umys³, ile uda siê sprzedaæ p³yt, ksi±¿ek czy us³ug.

W tym roku Zlot odbêdzie siê po raz pierwszy nad piêknym Zalewem Sulistrowice k/ Sobótki. Program jest w przygotowaniu. Zg³oszonych jest wiele ciekawych rzeczy: prezentacje, wyk³ady, pokazy, ognisko, koncerty, w tym oczywi¶cie koncert gongów i mis tybetañskich. Wszystko pod go³ym niebem. Wiemy, ¿e wybieraj± siê do nas Polacy mieszkaj±cy za granic±. Bêdzie wspania³a atmosfera.

Je¿eli czujesz, ¿e nale¿ysz do innego  ¶wiata ni¿ dominuj±ca obecnie na naszej planecie cywilizacja, to tam dotkniesz smaku nowej rzeczywisto¶ci.

Janusz Zagórski

Program (aktualizacja 29.08.09 r.)
Wstêp wolny

Sobota 5 wrze¶nia 2009 r.

14.00 - Kosmiczne klimaty w kompozycjach Marcina Kaczmarka

14.15 - Otwarcie Zlotu przez Janusza Zagórskiego i ¶rodowisko FNC

14.25 - Gitarowe impresje Cezarego Stawskiego

14.45 - Kompozycje autorskie Violetty Jakubowskiej

15.00 - Te d¼wiêki s± we mnie – Mariusza Jab³oñskiego muzyka inspirowana naukami Satya Sai Baby

15.20 - Gitara i dowcip – program Bonifacego Czerniaka

15.40 - My¶li i uczucia zwierz±t – wyst±pienie El¿biety Rabczuk

16.00 - Ceremonia Ayahuasca w Peru – Sylwia Chrzanowska (Londyn)

16.15 - Moje uzdrowienie przez nauki Bruno Groninga – Teresa Roganowicz

16.30 - Efekty operowania energiami na poziomie DNA – Piotr Leszczyñski

16.45 - Nowa ¦wiadomo¶æ – Jêzyk ¦wiat³a – Kryszta³owe biblioteki – Dantra Schamus (Bonn)

17.00 - Esperanto - uniwersalny jêzyk dla nowego ¶wiata – wyst±pienie Adama

Ple¶nara i Grzegorza Pisarskiego

17.20 - Koncert „Gongi i misy tybetañskie” w wykonaniu kilkunastu osób

18.05 – Rewolucja w energetyce? Jak przeprowadziæ zimn± fuzjê? – Jan Kolano

18.25 - Nowe Energie – Nowy Cz³owiek – Nowa Ziemia – Ma³gorzata i Jêdrzej Soporowscy (Crystal)

18.55 - Tworzenie zmian w hologramach rzeczywisto¶ci za pomoc± kodów liczbowych i kluczy znaczeniowych. Nowoczesne metody uzdrawiania i kreowania rzeczywisto¶ci - Ewa May (Australia)

19.15 - Zachód s³oñca – palenie Agnihotry - Fundacja Terapia Homa - Jaros³aw Bizberg, Parvati Rosen-Bizberg, Maria Kalisz-Komorowska, Anne Godfrey (Australia)), Karen Heschel (Indie)

19.30 – Expresem przez historiê Forum Nowej Cywilizacji „Proklamacja ¦lê¿a 2009 r.” - Janusz Zagórski

20.00 - Projekt Camelot – wyst±pienie Billa Ryana (Szwajcaria) wspó³twórcy s³ynnego Projektu CAMELOT (t³umaczenie)

22.00 - Wyst±pienie Dr George E Ashkara (USA), dr fizyki Uniwersytetu £omonosowa , autora ksi±¿ki „Cancer Cure” (Lekarstwo na raka) Informacja o metodzie "Neutral Infection Absorption".Redox - wska¼nik wody ¿ycia - Alex Polanski, Life Improvement Institute LLC – USA. Woda Grandera – Jacek Borowiak

22.40 - Moje do¶wiadczanie Indii. Biblioteka Li¶ci Palmowych – Danuta Sharma (Wiedeñ)

23.00 - Fala harmoniczna – istota kosmicznego porz±dku – Merhlin Laboratory

23.15 - Informatyczno - energetyczna natura rzeczywisto¶ci - Bartosz Kurzeja (Londyn)

23.35 - S³owiañski rodowód – Marek Wójtowicz

23.55 - Czas medytacji -Medytacja ludzi nowej ery – Forum Nowej Cywilizacji - Medytacja dla Ziemi – Fundacja „¦wiadomo¶ci Ziemi” Mariusz Brzostkowski i Helena Nieczyporenko -Moja modlitwa do ¿ycia (ilustracja wizualno-d¼wiêkowa) – Izabela Kwidziñska -„Why” - niezwyk³y g³os, niezwyk³e przes³anie – prezentacja pliku muzycznego. ---„My gwiezdne dzieci” - za¶piewajmy to razem

00.45 - W drodze do nowej ery - Ewa May

01.05 - Nowa rzeczywisto¶æ Ziemi na mapie czasu Wszech¶wiata – Tadeusz Owsianko

01.20 - „Znaki czasu” - zapis rozmowy z Barbar± Choroszy (Chicago)

01.35 - UFO Polsk± - Jan Dominiak, Piotr Ka¼mierczak, Janusz Zagórski

02.05 - Przes³anie Prawdy - Tyara El¿bieta Gas

02.15 - Za¶piewajmy to razem – mozaika gitarowa

02.45 – Prezentacja - Wszech¶wiat w oczach teleskopu Hubbl`a

03.00 - Reporta¿ o s³ynnym polskim bioenergoterapeucie dr Henryku S³odkowskim

Cylindry Faraona – ¼ród³o si³y, mocy, d³ugowieczno¶ci – mat. filmowy

Materia³ na temat B. Groninga Materia³ filmowy o odkryciach i terapii dr Ratha

03.30 - Zakoñczenie pierwszej czê¶ci Zlotu

Uwaga! Impreza pod go³ym niebem. Prosimy o zabranie materacy, kocy makatek, gdy¿ miejsce dla widzów jest na trawiastej polanie. Nie przewidujemy deszczu, ale przezorny zawsze ubezpieczony

II Czê¶æ Zlotu
Niedziela 6 wrze¶nia 2009 r.

6.00 – palenie Agnihotry o Wschodzie s³oñca – Fundacja Terapii Homa

9.30 - wyj¶cie na trasy wycieczkowe miêdzy innymi na szczyt ¦lê¿y i Raduni

13.30 - Zakoñczenie Zlotu

(Organizatorzy zastrzegaj± prawo do zmian w programie)

PROJEKT CAMELOT (Po zakoñczeniu Zlotu)

Niedziela 6 wrze¶nia Sobótka w g. 14.00 – 18.00.

Warsztaty z Billem Ryanem ze Szwajcarii pt.:

„Sytuacja ludzkiej rasy w oczach Projektu Camelot”.

Sobótka k/Wroc³awia, Rynek 8, Sala „Pod Jeleniem” (6 km od miejsca Zlotu).

Koszt uczestnictwa – 40 z³.

Przedsiêwziêcie aran¿uj±: Janusz Zagórski. Danuta Sharama, Anna Taborsky

Zapraszamy!

Informacje organizacyjne.

W wynajêtym o¶rodku Wypoczynku ¦wi±tecznego w Sulistrowicach nad zalewem  miejsca noclegowe w wiêkszo¶ci s± ju¿ zarezerwowane. Natomiast nie ma ograniczeñ w postawieniu w³asnego namiotu (pobieraj± tam op³atê w wysoko¶ci 8 z³ od osoby). Jednocze¶nie podajemy numery telefonów pobliskich schronisk i o¶rodków. I tak: Schronisko „Pod Wie¿yc±” w Sobótce – 071 3162857, O¶rodek „Elwro” na Prze³êczy T±pad³a – 071 3162151 oraz 0660 763387

Informacje o Zlocie: Janusz Zagórski, tel.: 0691 558259, janusz@januszzagorski.pl Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamuj±cymi. W przegl±darce musi byæ w³±czona obs³uga JavaScript, ¿eby go zobaczyæ. oraz www.januszzagorski.pl

Linda
Go¶æ
« Odpowiedz #72 : Wrzesieñ 04, 2009, 12:19:07 »

U¶miech

Rok temu na samym poczatku wrzesnia, bylismy na Slezy w czasie zlotu.Niestety nie mielismy programu .Natomiast bylismy na Raduni na wspólnych medytacjach.Trafili¶my tam przypadkowo i juz na sam koniec....Poznalismy wówczs troche fajnych ludzi....
Moze byl ktos z Was tam wówczas?  U¶miech
janusz

Wielki gadu³a ;)

« Odpowiedz #73 : Wrzesieñ 05, 2009, 07:45:51 »

Przypominam,dzisiaj pod ¦l꿱 w Sulistrowicach spotkanie Ludzi Nowej Ery -
''Harmonia Kosmosu'' - pocz±tek godz 14.00. Pogoda we Wroc³awiu s³oneczna.
Zapraszamy wszystkich chêtnych. U¶miech
------------------------------------------------------------------------------------ 

Tak wygl±da³o to spotkanie w dzieñ.
Wspania³a atmosfera i do¶æ du¿e zainteresowanie mimo zimna.

Poni¿ej zdjecie nocne.Rozpalone w pobli¿u ognisko ratowa³o nas
przed zamar¼niêciem.Du¿o osób dotrwa³o do 6 rano.

« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 06, 2009, 22:16:16 wys³ane przez janusz » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #74 : Wrzesieñ 06, 2009, 22:37:57 »

Cytat: Janusz
Wspania³a atmosfera i do¶æ du¿e zainteresowanie mimo zimna.

Pogody wam wspó³czujê, jednak temat i atmosfera spotkania jak widaæ rekompensowa³a ch³ód.
W ubieg³ym roku o tej porze by³a zno¶niejsza aura.
Czy te spotkania zawsze odbywaj± siê pod chmurk±?

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Strony: 1 2 [3] 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: