Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 11:26:35

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 [3] 4 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Spotkanie na ÂŚlĂŞÂży ludzi Nowej Ery 6,7 wrzesieĂą 2008  (Przeczytany 71015 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #50 : Luty 20, 2009, 15:36:15 »

Czy ktoÂś byÂł na ÂŚlĂŞÂży 6-7 wrzeÂśnia ? Zamieszczajcie tu proszĂŞ swoje wraÂżenia.

Fajny i Piekny plenerowy koncert GongĂłw ByÂł.
i parĂŞ innych Pozytywnych drobiazgĂłw.
TrochĂŞ Ciekawych Ludzi.. trochĂŞ nieciekawych

Natomiast odnoszê wra¿enie, ¿e trochê siê z tego zrobi³y takie "Targi Wró¿b i Niezwyk³oœci",
i to miĂŞ nie przekonuje, jako formuÂła na ÂślĂŞÂży.
To, co dobre, Jako formuÂła w Hali  100-lecia, czy Agorze - niekoniecznie jest dobre na ÂślĂŞÂży.

i tu maÂłe info dlaczego:
KoÂło vs Scena/Widownia:
http://o-cult.livejournal.com/686.html

http://o-cult.livejournal.com/  [artykuÂł pt. "kto ma pomysÂł na lepszy, nowy ustrĂłj spoÂłeczny? "]
(artyku³ jest stary, zawiera kilka b³êdów, i dziœ istnieje znacznie szersza wiedza na ten temat)
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 07, 2009, 12:47:35 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
janusz

Wielki gaduÂła ;)

Punkty Forum (pf): 29

« Odpowiedz #51 : Luty 22, 2009, 23:47:36 »

Turystyka takich krajĂłw jak Grecja,WÂłochy,Francja opiera siĂŞ na reklamie zabytkĂłw
architektury i piêkna ich krajobrazów.Spotkania pod Œl꿹 spowoduj¹ poznanie i
odkrycie tego ciekawego historycznie zakÂątka Polski, dla odwiedzajÂących to
miejsce.W pobliÂżu ma powstaĂŚ muszla koncertowa przeznaczona na coroczny
Festiwal PieÂśni SÂłowiaĂąskiej.Pierwszy juÂż siĂŞ odbyÂł i miaÂł duÂże zainteresowanie.
PoczÂątki  spotkaĂą ludzi Nowej Ery byÂły skromne / 15-20 osĂłb przy ognisku/ale
wrzeœniowe spotkanie 2008r. wykaza³o du¿¹ frekwencjê.Nastêpne bêd¹ na pewno
mia³y wiêksz¹ iloœÌ chêtnych tym bardziej,¿e za udzia³ w nich nie trzeba nic p³aciÌ. Uœmiech
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #52 : Marzec 06, 2009, 18:15:24 »

KedyÂś sie tam w Sulistrowiczkach zbudziÂłem pod namiotem
i byÂł akurat Festiwal PieÂśni SÂłowiaĂąskiej  DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 07, 2009, 12:48:41 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #53 : Marzec 06, 2009, 23:09:07 »

A Tu na forum jest Janusz ZagĂłrski gdzieÂś teÂż?  Moze to Ty?
PHIRIOORI bardzo ciekawe pytanie UÂśmiech  Janusz byÂłeÂś moÂże na sympozjum w Kielcach w 2008 roku?

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
trĂłjkÂąt
Gość
« Odpowiedz #54 : Marzec 06, 2009, 23:31:32 »

Janusz jest tak zabiegany, Âże nawet na swoim forum nie bywa :-)
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #55 : Marzec 08, 2009, 06:16:09 »

no i tak to wlaÂśnie wyglÂąda.

Niestety
janusz

Wielki gaduÂła ;)

« Odpowiedz #56 : Marzec 09, 2009, 12:52:32 »

Witajcie. UÂśmiech
Przepraszam Âże tak dÂługo nie odpowiadaÂłem.
Jestem mieszkaĂącem WrocÂławia tak jak Janusz ZagĂłrski,
ale nim nie jestem.Znamy siĂŞ z Januszem i czĂŞsto bywam na
sympozjach jakie on w naszym mieÂście organizuje.
Jestem na pewno miÂłoÂśnikiem ÂŚlĂŞÂży i jej okolic.
Na najbliÂższym spotkaniu ludzi Nowej Ery bĂŞdĂŞ i zachĂŞcam
wszystkich do wziĂŞcia w nim udziaÂłu,jeÂśli majÂą troszkĂŞ czasu. UÂśmiech
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #57 : Marzec 09, 2009, 16:39:14 »

ByĂŚ moÂże coÂś przeoczyÂłem, ale kiedy jest to spotkanie?
Thotal
Gość
« Odpowiedz #58 : Marzec 09, 2009, 17:12:55 »

No wÂłaÂśnie, kiedy?
arteq
Gość
« Odpowiedz #59 : Marzec 09, 2009, 17:47:46 »

No wkrĂłtce, zaraz po tym jak biskup zmÂądrzeje...  :]
janusz

Wielki gaduÂła ;)

« Odpowiedz #60 : Marzec 09, 2009, 18:36:51 »

Spotkanie bĂŞdzie we wrzeÂśniu,tak jak poprzednie.
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #61 : Marzec 09, 2009, 19:34:32 »

Acha, ale sÂłyszaÂłem cos o spotkaniu teraz niedÂługo, chyba na przesilenie wiosenne.
janusz

Wielki gaduÂła ;)

« Odpowiedz #62 : Marzec 10, 2009, 12:07:17 »

Na poczÂątku maja zaczynajÂą siĂŞ warsztaty poÂświĂŞcone naturalnym
metodom dbania o zdrowie.BĂŞdÂą tam wykÂłady, prezentacje i medytacje
w miejscach mocy masywu ÂślĂŞÂżaĂąskiego.PeÂłna informacja niedÂługo w
internecie.W marcu przewidziane jest chodzenie po ogniu podczas
przesilenia wiosennego.Miejsce spotkaĂą jest dopiero ustalane. UÂśmiech
janusz

Wielki gaduÂła ;)

« Odpowiedz #63 : Lipiec 24, 2009, 21:15:44 »

W sobotĂŞ 25 lipca 2009 r. odbĂŞdzie siĂŞ medytacja w celu uzdrowienia naszej planety.
W miejscu w ktĂłrym odbywaÂły siĂŞ dotychczas wrzeÂśniowe ''Spotkania Ludzi Nowej Ery'',
przy schronisku pod Wie¿yc¹ w Sobótce,zap³onie ognisko ³¹cz¹ce miejsca mocy na
caÂłej Ziemi.Medytacja rozpocznie siĂŞ o godz 23.00.Jest to realizacja projektu Wansdyke Path.
http://www.wylatowo.pl/news.php?art=1041
Kiara
Gość
« Odpowiedz #64 : Lipiec 24, 2009, 22:06:07 »

A ja sie do tego nie przylacze , bo moim zdaniem milosci nie trzeba wizualizowac , zadnymi znakami , ni symbolami.
Nie mam zaufania do znaczen pierwotnych tych symbooli ( w jakim celu zostaly stworzone dawno temu przez autorow), i czemu tak naprawde sluza.
Milosc nosi sie w sercu, ta energia skierowana w kazde miejsce ociepli je , poprzez obecnosc tam CZLOWIEKA.
Ja sie przekazuje usmiechem , przytuleniem , zrozumieniem.
Dla mnie tworzenie jakichs energetycznych ksztaltow na ziemi i nad ziemia jest zastanawiajace i dziwne.Czemu tak naprawde sluzy?
Czy ktos widzial graficzna siatke Wilka? Ja ja kiedys dawno temu widzialam w necie.
Jest na calej ziemi , podlonczone sa do niej wszystkie wazniejsze obiekty ( jest to siec energetyczna), a sluzy do kontroli ludzkosci.

Nie, nie, trzeba miec naprawde dobra wiedze na temat zeby tak beztrosko zasilac swoja energia jakies ksztalty i tworzyc z nich siec oplatajaca ziemie.
Znamy juz ten temat z usilowan Samcia uruchomienia sieci energetycznej poprzez aktywizacje energii piramid.

Ile jeszcze istnieje takich awaryjnych rozwiazan?

http://foorumfooto.republika.pl/ufo_pliki/trop.html

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 24, 2009, 22:07:59 wysłane przez Kiara » Zapisane
kot
Gość
« Odpowiedz #65 : Lipiec 24, 2009, 22:23:37 »

A ja nie demonizowaÂłbym Kiaro.

Fajna inicjatywa i ja popieram. UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #66 : Lipiec 24, 2009, 22:37:23 »

Kocie ja napisalam o sobie, o mojej wiedzy i o moich odczuciach.  Nie namawiam nikogo do bojkotu. Zostawilam informacje, co ktos z nia zrobi ? To juz jego sprawa.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 24, 2009, 22:38:23 wysłane przez Kiara » Zapisane
janusz

Wielki gaduÂła ;)

« Odpowiedz #67 : Sierpień 24, 2009, 18:52:34 »

Harmonia Kosmosu - Spotkanie Ludzi Nowej Ery - ÂŚlĂŞÂża 5,6 wrzeÂśnia 2009r.

Program (aktualizacja 4.08.09 r.)
WstĂŞp wolny

Sobota 5 wrzeÂśnia 2009 r.

14.00 - Kosmiczne klimaty w kompozycjach Marcina Kaczmarka

14.15 - Otwarcie Zlotu przez Janusza ZagĂłrskiego i Âśrodowisko FNC

14.25 - Gitarowe impresje Cezarego Stawskiego

14.45 - ÂŚpiew i muzyka - Violeta Jakubowska

15.00 - Te dÂźwiĂŞki sÂą we mnie – Mariusza JabÂłoĂąskiego muzyka inspirowana naukami Satya Sai Baby

15.20 - Gitara i dowcip – program Bonifacego Czernika

15.40 - MyÂśli i uczucia zwierzÂąt – wystÂąpienie ElÂżbiety Rabczuk

16.00 - Ceremonia Ayahuasca w Peru – Sylwia Chrzanowska (Londyn)

16.15 - Moje uzdrowienie przez nauki Bruno Groninga – Teresa Roganowicz

16.30 - Efekty operowania energiami na poziomie

16.45 - PrzesÂłanie Prawdy -Tyara ElÂżbieta Gas

17.00 - Esperanto - uniwersalny jĂŞzyk dla nowego Âświata – wystÂąpienie Adama PleÂśnara i Grzegorza Pisarskiego

17.20 - Koncert „Gongi i misy tybetaĂąskie”w wykonaniu kilkunastu osĂłb

18.05 - Symbolika ÂŚwiatowida – Marek WĂłjtowicz

18.25 - „Nowe Energie – Nowy CzÂłowiek – Nowa Ziemia” – MaÂłgorzata i JĂŞdrzej Soporowscy (Crystal)

18.55 - Magiczna Australia - Ewa May

19.15 - ZachĂłd sÂłoĂąca – palenie Agnihotry-JarosÂław Bizber, Parvati Rosen-Biezberg, Maria Kalisz-Komorowska, Anne Godfrey (Indie), Karen Heschel (Indie) Fundacja Terapii Homa

19.30 – Expresem przez historiĂŞ Forum Nowej Cywilizacji „ProklamacjaÂŚlĂŞÂża 2009 r.” -Janusz ZagĂłrski

20.00 - Projekt Camelot – wystÂąpienie Billa Ryana (Szwajcaria) i wspó³twĂłrcy sÂłynnego Projektu CAMELOT (tÂłumaczenie)

21.40 - WystÂąpienie Dr George E Ashkara, amerykaĂąskiego naukowca, autora ksi¹¿ki „Cancer Cure” (Lekarstwo na raka). NiezwykÂłe wÂłaÂściwoÂści wody – Alex PolaĂąski

22.20 - Moje doÂświadczanie Indii. Wizyta w Bibliotece LiÂści Palmowych –Danuta Sharma (WiedeĂą)

22.40 – Nowa ÂŚwiadomoœÌ – JĂŞzyk ÂŚwiatÂła – KrysztaÂłowe biblioteki – Dantra Schamus

23.00 - Fala harmoniczna – istota kosmicznego porzÂądku – Merhlin Laboratory

23.15 - Informatyczno - energetyczna natura rzeczywistoÂści - Bartosz Kurzeja (Londyn)-

23.35 - Nowa rzeczywistoœÌ Ziemi na mapie czasu WszechÂświata – Tadeusz Owsianko

23.55 - Czas medytacji-Medytacja ludzi nowejery – ForumNowejCywilizacji - Medytacja dla Ziemi – Fundacja „ÂŚwiadomoÂści Ziemi” Mariusz Brzostkowski i Helena Nieczyporenko„Why” - niezwykÂły gÂłos, niezwykÂłe przesÂłanie – prezentacja pliku muzycznego. „My gwiezdne dzieci” - zaÂśpiewajmy to razem

00.45 - W drodze do nowej ery - Ewa May

01.05 - Cylindry Faraona – ÂźrĂłdÂło siÂły, mocy, dÂługowiecznoÂści - Teresa SĂŞkowska

01.25 - UFO - na tropie niezidentyfikowanych obiektĂłw latajÂących - Jan Dominiak, Piotr Kazimierczak, Janusz ZagĂłrski

02.00 - ZaÂśpiewajmy to razem – mozaika gitarowa

02.45 – Prezentacja - WszechÂświat w oczach teleskopu Hubbl`a

03.00 - ReportaÂż o sÂłynnym polskim bioenergoterapeucie dr Henryku SÂłodkowskim, MateriaÂł filmowy o odkryciach i terapii dr Ratha

03.30- ZakoĂączenie pierwszej czĂŞÂści Zlotu

Uwaga! Impreza pod goÂłym niebem. Prosimy o zabranie materacy, kocy makatek, gdyÂż miejsce dla widzĂłw jest na trawiastej polanie. Nie przewidujemy deszczu, ale przezorny zawsze ubezpieczony.

II CzêœÌ Zlotu
Niedziela 6 wrzeÂśnia 2009 r.

6.00 – palenie Agnihotry o Wschodzie sÂłoĂąca – Fundacja Terapii Homa

9.30 - wyjÂście na trasy wycieczkowe miĂŞdzy innymi na szczyt ÂŚlĂŞÂży i Raduni

14.00 - ZakoĂączenie Zlotu

(Organizatorzy zastrzegajÂą prawo do zmian w programie)

PROJEKT CAMELOT (Po zakoĂączeniu Zlotu)

Niedziela 6 wrzeÂśnia SobĂłtka w g. 14.00 – 18.00.

Warsztaty z Billem Ryanem ze Szwajcariipt.:

„Sytuacja ludzkiej rasy w oczach Projektu Camelot”.

SobĂłtka k/WrocÂławia, Rynek Sala „Pod Jeleniem” (6 km od miejsca Zlotu).

Koszt uczestnictwa – 40 zÂł.

Zapraszamy!

Informacje organizacyjne.

W wynajĂŞtym oÂśrodku Wypoczynku ÂŚwiÂątecznego w Sulistrowicach nad zalewem  miejsca noclegowe w wiĂŞkszoÂści sÂą juÂż zarezerwowane. Natomiast nie ma ograniczeĂą w postawieniu wÂłasnego namiotu (pobierajÂą tam opÂłatĂŞ w wysokoÂści 8 zÂł od osoby). JednoczeÂśnie podajemy numery telefonĂłw pobliskich schronisk i oÂśrodkĂłw. I tak: Schronisko „Pod WieÂżycÂą” w SobĂłtce – 071 3162857, OÂśrodek „Elwro” na Prze³êczy TÂąpadÂła – 071 3162151 oraz 0660 763387

Informacje o Zlocie: Janusz Zagórski, tel.: 0691 558259, janusz@januszzagorski.pl Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamuj¹cymi. W przegl¹darce musi byÌ w³¹czona obs³uga JavaScript, ¿eby go zobaczyÌ. oraz www.januszzagorski.pl

zigrin
Gość
« Odpowiedz #68 : Sierpień 25, 2009, 16:20:15 »

Witaj Janusz.
Mam ma³¹ sugestiĂŞ, tylko nie poczytaj mi tego za przesadne wygodnictwo. Nie mĂłgÂłbyÂś kiedyÂś jeszcze zamieÂściĂŚ wspó³rzĂŞdne GPS miejsca tego zlotu ? A jeszcze lepiej, gdyby to byÂł namiar na jakiÂś fajny parking…
Wiem, Âże gĂłrĂŞ Âłatwo dostrzec DuÂży uÂśmiech, jednak GPS jest nie tylko wygodniejszy, ale teÂż duÂżo dokÂładniejszy… MrugniĂŞcie

Pozdrawiam
janusz

Wielki gaduÂła ;)

« Odpowiedz #69 : Sierpień 25, 2009, 22:35:30 »

Witaj Zigrin. DuÂży uÂśmiech
Spotkanie odbĂŞdzie siĂŞ nad Zalewem w Sulistrowicach.Miejsc na samochody
w tym rejonie jest duÂżo.Schroniska sÂą juÂż napewno zajĂŞte,ale moÂżna rozbiĂŚ
namiot nad zalewem.Aby dowiedzieĂŚ siĂŞ wiĂŞcej w informacji,ktĂłrÂą zamieÂściÂłem
sÂą podane numery telefonĂłw.JeÂśli dojedziesz do SobĂłtki to droga do Sulistrowic
jest prosta.PoniÂżej zamieszczam wiĂŞcej danych. UÂśmiech
http://www.mapofpoland.pl/Sobotka,zdjecie,1,9698,%C5%9Al%C4%99%C5%BCa.html
http://fracek.64k.pl/node/68
http://www.sleza.sobotka.net/sobotka/mapy/masyw_slezy_mapa_big
http://www.sleza.sobotka.net/sobotka/gminamapa.jpg
http://www.sleza.sobotka.net/index.php?go=26
Napewno trafisz.Serdecznie Pozdrawiam.Janusz. UÂśmiech
zigrin
Gość
« Odpowiedz #70 : Sierpień 25, 2009, 22:56:40 »

SÂłyszaÂłem Janusz, Âże czĂŞsto bywasz w tamtych stronach, wiĂŞc bardziej liczyÂłem na prawdziwe wspó³rzĂŞdne GPS (dÂługoœÌ i szerokoœÌ geograficzna). Nie mniej jednak, dziĂŞki za informacje.  UÂśmiech

Pozdrawiam
wunjo
Gość
« Odpowiedz #71 : Wrzesień 04, 2009, 11:50:05 »

Zlot Ludzi Nowej Ery

"Harmonia Kosmosu"
NiezwykÂły zlot w masywie magicznej gĂłry ÂŚlĂŞÂży

5-6 wrzeÂśnia (sobota - niedziela) 2009 r.

Zalew Sulistrowice

Powoli, ale systematycznie i z wielkÂą determinacjÂą rozwija siĂŞ niezwykÂły projekt: Zloty Ludzi Nowej Ery „Harmonia Kosmosu” w masywie ÂŚlĂŞÂży k/WrocÂławia.  Od kilku lat jego patronem medialnym sÂą miesiĂŞczniki: „Czwarty Wymiar” oraz „Crystal”. CaÂłoœÌ od poczÂątku aranÂżuje Forum Nowej Cywilizacji. JeÂżeli przyjrzeĂŚ siĂŞ bliÂżej temu przedsiĂŞwziĂŞciu to ma ono pod wieloma wzglĂŞdami spektakularny charakter.

Przed wielu laty schodzÂąc wraz z ÂżonÂą i cĂłrkÂą z tej magicznej  gĂłry ÂŚlĂŞÂży w mojej wyobraÂźni, z wielkÂą si³¹, zamanifestowaÂł siĂŞ wĂłwczas wyrazisty obraz: oto stoimy, gdzieÂś na stoku tego piĂŞknego miejsca, sÂą nas tysiÂące. Wolni, odwaÂżni, otwarci na Âświat i kosmos ludzie. Z uÂśmiechami na twarzy, z poczuciem solidarnoÂści i wzajemnej ÂżyczliwoÂści. ÂŁÂączy nas wielka idea nowego Âświata, nowej ery. ÂŁÂączy nas jeszcze coÂś wiĂŞkszego – miÂłoœÌ jakÂą potrafimy obdarzaĂŚ siebie i innych. To wzruszajÂący moment. Czujemy jak tworzy siĂŞ pozytywna energia, otoczenie nasycajÂą nowe wibracje stanowiÂące fundament nowej rzeczywistoÂści. Oto wyÂłania siĂŞ w tym magicznym miejscu nowa wielka siÂła spoÂłeczna o caÂłkowicie nowym intelektualno - duchowym obliczu. To szczegĂłlny moment, by sobie i Âświatu powiedzieĂŚ - tak to my – nadchodzi czas narodzin. KaÂżda spontaniczna, raz powziĂŞta myÂśl szuka sposobu by siĂŞ rozwin¹Ì i zmaterializowaĂŚ.

PoczÂątki sÂą trudne. Wizyta w SobĂłtce, prĂłba szukania sprzymierzeĂącĂłw w lokalnym samorzÂądzie. Nic z tego. Z wyjÂątkiem szefa ÂŚlĂŞÂżaĂąskiego OÂśrodka Kultury nikt nie chce tego realnie wesprzeĂŚ. Odpuszczam. I wtedy nowa myÂśl. Nie szukaj ÂśrodkĂłw finansowych na to przedsiĂŞwziĂŞcie. Po prostu zacznij to robiĂŚ od podstaw. ZaproÂś najbliÂższych znajomych. I tak to siĂŞ zaczĂŞÂło.

Na pierwszym spotkaniu byÂło nas okoÂło 20 osĂłb. W oÂśrodku harcerskim na prze³êczy, obok schroniska „Pod WieÂżycÂą”, ognisko, szczere wypowiedzi skÂąd przychodzisz, kim jesteÂś, dokÂąd zmierzasz. WspaniaÂła atmosfera. Rok póŸniej jest nas 2 razy wiĂŞcej. NastĂŞpna edycja teÂż jeszcze skromna. W 2006 roku jest juÂż wiĂŞkszy rozmach, ponad 100 osĂłb, koncerty muzyczne. W nastĂŞpnych latach  jest nas coraz wiĂŞcej a program coraz szerszy. W 2007 r. ogÂłoszona zostaje tam niezwykle waÂżna „Deklaracja ÂŚlĂŞÂżaĂąska”. Rok póŸniej „PrzesÂłanie ÂŚlĂŞÂżaĂąskie”.

Zloty opierajÂą siĂŞ na pewnych niepisanych zasadach. Po pierwsze – robimy go caÂłkowicie spoÂłecznie. WstĂŞp jest wolny. Uczestnicy pokrywajÂą  sobie tylko koszty noclegu i wyÂżywienia. Po drugie – nie wolno prowadziĂŚ Âżadnych  akcji ulotkowania czy plakatowania. Jest specjalne maÂłe pomieszczenie, gdzie moÂżna wyÂłoÂżyĂŚ wÂłasne materiaÂły informacyjne czy wydawnictwa do sprzedaÂży.  Chodzi o to by tam byĂŚ i dzieliĂŚ siĂŞ wzajemnie sobÂą, swojÂą wiedzÂą a nie zaprzÂątaĂŚ umysÂł, ile uda siĂŞ sprzedaĂŚ pÂłyt, ksi¹¿ek czy usÂług.

W tym roku Zlot odbĂŞdzie siĂŞ po raz pierwszy nad piĂŞknym Zalewem Sulistrowice k/ SobĂłtki. Program jest w przygotowaniu. ZgÂłoszonych jest wiele ciekawych rzeczy: prezentacje, wykÂłady, pokazy, ognisko, koncerty, w tym oczywiÂście koncert gongĂłw i mis tybetaĂąskich. Wszystko pod goÂłym niebem. Wiemy, Âże wybierajÂą siĂŞ do nas Polacy mieszkajÂący za granicÂą. BĂŞdzie wspaniaÂła atmosfera.

JeÂżeli czujesz, Âże naleÂżysz do innego  Âświata niÂż dominujÂąca obecnie na naszej planecie cywilizacja, to tam dotkniesz smaku nowej rzeczywistoÂści.

Janusz ZagĂłrski

Program (aktualizacja 29.08.09 r.)
WstĂŞp wolny

Sobota 5 wrzeÂśnia 2009 r.

14.00 - Kosmiczne klimaty w kompozycjach Marcina Kaczmarka

14.15 - Otwarcie Zlotu przez Janusza ZagĂłrskiego i Âśrodowisko FNC

14.25 - Gitarowe impresje Cezarego Stawskiego

14.45 - Kompozycje autorskie Violetty Jakubowskiej

15.00 - Te dÂźwiĂŞki sÂą we mnie – Mariusza JabÂłoĂąskiego muzyka inspirowana naukami Satya Sai Baby

15.20 - Gitara i dowcip – program Bonifacego Czerniaka

15.40 - MyÂśli i uczucia zwierzÂąt – wystÂąpienie ElÂżbiety Rabczuk

16.00 - Ceremonia Ayahuasca w Peru – Sylwia Chrzanowska (Londyn)

16.15 - Moje uzdrowienie przez nauki Bruno Groninga – Teresa Roganowicz

16.30 - Efekty operowania energiami na poziomie DNA – Piotr LeszczyĂąski

16.45 - Nowa ÂŚwiadomoœÌ – JĂŞzyk ÂŚwiatÂła – KrysztaÂłowe biblioteki – Dantra Schamus (Bonn)

17.00 - Esperanto - uniwersalny jĂŞzyk dla nowego Âświata – wystÂąpienie Adama

PleÂśnara i Grzegorza Pisarskiego

17.20 - Koncert „Gongi i misy tybetaĂąskie” w wykonaniu kilkunastu osĂłb

18.05 – Rewolucja w energetyce? Jak przeprowadziĂŚ zimnÂą fuzjĂŞ? – Jan Kolano

18.25 - Nowe Energie – Nowy CzÂłowiek – Nowa Ziemia – MaÂłgorzata i JĂŞdrzej Soporowscy (Crystal)

18.55 - Tworzenie zmian w hologramach rzeczywistoÂści za pomocÂą kodĂłw liczbowych i kluczy znaczeniowych. Nowoczesne metody uzdrawiania i kreowania rzeczywistoÂści - Ewa May (Australia)

19.15 - ZachĂłd sÂłoĂąca – palenie Agnihotry - Fundacja Terapia Homa - JarosÂław Bizberg, Parvati Rosen-Bizberg, Maria Kalisz-Komorowska, Anne Godfrey (Australia)), Karen Heschel (Indie)

19.30 – Expresem przez historiĂŞ Forum Nowej Cywilizacji „Proklamacja ÂŚlĂŞÂża 2009 r.” - Janusz ZagĂłrski

20.00 - Projekt Camelot – wystÂąpienie Billa Ryana (Szwajcaria) wspó³twĂłrcy sÂłynnego Projektu CAMELOT (tÂłumaczenie)

22.00 - WystÂąpienie Dr George E Ashkara (USA), dr fizyki Uniwersytetu ÂŁomonosowa , autora ksi¹¿ki „Cancer Cure” (Lekarstwo na raka) Informacja o metodzie "Neutral Infection Absorption".Redox - wskaÂźnik wody Âżycia - Alex Polanski, Life Improvement Institute LLC – USA. Woda Grandera – Jacek Borowiak

22.40 - Moje doÂświadczanie Indii. Biblioteka LiÂści Palmowych – Danuta Sharma (WiedeĂą)

23.00 - Fala harmoniczna – istota kosmicznego porzÂądku – Merhlin Laboratory

23.15 - Informatyczno - energetyczna natura rzeczywistoÂści - Bartosz Kurzeja (Londyn)

23.35 - SÂłowiaĂąski rodowĂłd – Marek WĂłjtowicz

23.55 - Czas medytacji -Medytacja ludzi nowej ery – Forum Nowej Cywilizacji - Medytacja dla Ziemi – Fundacja „ÂŚwiadomoÂści Ziemi” Mariusz Brzostkowski i Helena Nieczyporenko -Moja modlitwa do Âżycia (ilustracja wizualno-dÂźwiĂŞkowa) – Izabela KwidziĂąska -„Why” - niezwykÂły gÂłos, niezwykÂłe przesÂłanie – prezentacja pliku muzycznego. ---„My gwiezdne dzieci” - zaÂśpiewajmy to razem

00.45 - W drodze do nowej ery - Ewa May

01.05 - Nowa rzeczywistoœÌ Ziemi na mapie czasu WszechÂświata – Tadeusz Owsianko

01.20 - „Znaki czasu” - zapis rozmowy z BarbarÂą Choroszy (Chicago)

01.35 - UFO PolskÂą - Jan Dominiak, Piotr KaÂźmierczak, Janusz ZagĂłrski

02.05 - PrzesÂłanie Prawdy - Tyara ElÂżbieta Gas

02.15 - ZaÂśpiewajmy to razem – mozaika gitarowa

02.45 – Prezentacja - WszechÂświat w oczach teleskopu Hubbl`a

03.00 - ReportaÂż o sÂłynnym polskim bioenergoterapeucie dr Henryku SÂłodkowskim

Cylindry Faraona – ÂźrĂłdÂło siÂły, mocy, dÂługowiecznoÂści – mat. filmowy

MateriaÂł na temat B. Groninga MateriaÂł filmowy o odkryciach i terapii dr Ratha

03.30 - ZakoĂączenie pierwszej czĂŞÂści Zlotu

Uwaga! Impreza pod goÂłym niebem. Prosimy o zabranie materacy, kocy makatek, gdyÂż miejsce dla widzĂłw jest na trawiastej polanie. Nie przewidujemy deszczu, ale przezorny zawsze ubezpieczony

II CzêœÌ Zlotu
Niedziela 6 wrzeÂśnia 2009 r.

6.00 – palenie Agnihotry o Wschodzie sÂłoĂąca – Fundacja Terapii Homa

9.30 - wyjÂście na trasy wycieczkowe miĂŞdzy innymi na szczyt ÂŚlĂŞÂży i Raduni

13.30 - ZakoĂączenie Zlotu

(Organizatorzy zastrzegajÂą prawo do zmian w programie)

PROJEKT CAMELOT (Po zakoĂączeniu Zlotu)

Niedziela 6 wrzeÂśnia SobĂłtka w g. 14.00 – 18.00.

Warsztaty z Billem Ryanem ze Szwajcarii pt.:

„Sytuacja ludzkiej rasy w oczach Projektu Camelot”.

SobĂłtka k/WrocÂławia, Rynek 8, Sala „Pod Jeleniem” (6 km od miejsca Zlotu).

Koszt uczestnictwa – 40 zÂł.

PrzedsiĂŞwziĂŞcie aranÂżujÂą: Janusz ZagĂłrski. Danuta Sharama, Anna Taborsky

Zapraszamy!

Informacje organizacyjne.

W wynajĂŞtym oÂśrodku Wypoczynku ÂŚwiÂątecznego w Sulistrowicach nad zalewem  miejsca noclegowe w wiĂŞkszoÂści sÂą juÂż zarezerwowane. Natomiast nie ma ograniczeĂą w postawieniu wÂłasnego namiotu (pobierajÂą tam opÂłatĂŞ w wysokoÂści 8 zÂł od osoby). JednoczeÂśnie podajemy numery telefonĂłw pobliskich schronisk i oÂśrodkĂłw. I tak: Schronisko „Pod WieÂżycÂą” w SobĂłtce – 071 3162857, OÂśrodek „Elwro” na Prze³êczy TÂąpadÂła – 071 3162151 oraz 0660 763387

Informacje o Zlocie: Janusz Zagórski, tel.: 0691 558259, janusz@januszzagorski.pl Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamuj¹cymi. W przegl¹darce musi byÌ w³¹czona obs³uga JavaScript, ¿eby go zobaczyÌ. oraz www.januszzagorski.pl

Linda
Gość
« Odpowiedz #72 : Wrzesień 04, 2009, 12:19:07 »

UÂśmiech

Rok temu na samym poczatku wrzesnia, bylismy na Slezy w czasie zlotu.Niestety nie mielismy programu .Natomiast bylismy na Raduni na wspĂłlnych medytacjach.TrafiliÂśmy tam przypadkowo i juz na sam koniec....Poznalismy wĂłwczs troche fajnych ludzi....
Moze byl ktos z Was tam wĂłwczas?  UÂśmiech
janusz

Wielki gaduÂła ;)

« Odpowiedz #73 : Wrzesień 05, 2009, 07:45:51 »

Przypominam,dzisiaj pod Œl꿹 w Sulistrowicach spotkanie Ludzi Nowej Ery -
''Harmonia Kosmosu'' - poczÂątek godz 14.00. Pogoda we WrocÂławiu sÂłoneczna.
Zapraszamy wszystkich chĂŞtnych. UÂśmiech
------------------------------------------------------------------------------------ 

Tak wyglÂądaÂło to spotkanie w dzieĂą.
Wspania³a atmosfera i doœÌ du¿e zainteresowanie mimo zimna.

PoniÂżej zdjecie nocne.Rozpalone w pobliÂżu ognisko ratowaÂło nas
przed zamarÂźniĂŞciem.DuÂżo osĂłb dotrwaÂło do 6 rano.

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 06, 2009, 22:16:16 wysłane przez janusz » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #74 : Wrzesień 06, 2009, 22:37:57 »

Cytat: Janusz
Wspania³a atmosfera i doœÌ du¿e zainteresowanie mimo zimna.

Pogody wam wspó³czujê, jednak temat i atmosfera spotkania jak widaÌ rekompensowa³a ch³ód.
W ubiegÂłym roku o tej porze byÂła znoÂśniejsza aura.
Czy te spotkania zawsze odbywajÂą siĂŞ pod chmurkÂą?

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Strony: 1 2 [3] 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: