Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 09:22:45

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] 3 4 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Spotkanie na ÂŚlĂŞÂży ludzi Nowej Ery 6,7 wrzesieĂą 2008  (Przeczytany 71013 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #25 : Wrzesień 23, 2008, 21:16:47 »

Darku czekamy z niecierpliwoÂściÂą na te zdjĂŞcia UÂśmiech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
MichaÂł
Gość
« Odpowiedz #26 : Wrzesień 23, 2008, 21:42:30 »

Ta grupa by³a podobno w niedzielê, ja by³em w sobotê i ju¿ wtedy coœ siê dzia³o. Ja tego nie wyczu³em gdy¿ nie mia³em mo¿liwoœci dostaÌ siê do œrodka, zamkniête na trzy spusty. Ale wspi¹³em siê po kracie i przez dziurê po wypchniêtej siatce zrobi³em zdjêcia. Aparat moim oczywiœcie zdaniem, odczu³, czy uwieczni³ to coœ.
Jak tylko dostanĂŞ te zdjĂŞcia natychmiast je zamieszczĂŞ.

a zdradzisz co to takiego byÂło? jakieÂś orby? mgÂła? czy co??  bo przyznam, Âże mnie zaintrygowaÂłeÂś.

sam mieszkam "dosyĂŚ" niedaleko ÂŚlĂŞÂży - 2 h samochodem - bĂŞdĂŞ chciaÂł siĂŞ tam wybraĂŚ w najbliÂższej przyszÂłoÂści..
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #27 : Wrzesień 23, 2008, 21:45:59 »

Jak napisaÂłem juÂż wczeÂśniej, pewnie Âże zdradzĂŞ. Jednak cierpliwoÂści, jak tylko dostanĂŞ zdjecia wszyscy wszystko zobaczÂą. Nic wiĂŞcej nie chcĂŞ mĂłwiĂŚ Âżeby nie spalic.
MichaÂł
Gość
« Odpowiedz #28 : Wrzesień 23, 2008, 22:00:55 »

Jak napisaÂłem juÂż wczeÂśniej, pewnie Âże zdradzĂŞ. Jednak cierpliwoÂści, jak tylko dostanĂŞ zdjecia wszyscy wszystko zobaczÂą. Nic wiĂŞcej nie chcĂŞ mĂłwiĂŚ Âżeby nie spalic.

... a ja taki niecierpliwy jestem  ZÂły
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #29 : Wrzesień 24, 2008, 11:24:18 »

Haha, to masz nad czym pracowaĂŚ DuÂży uÂśmiech
MichaÂł
Gość
« Odpowiedz #30 : Wrzesień 24, 2008, 11:48:34 »

Haha, to masz nad czym pracowaĂŚ DuÂży uÂśmiech

TrafiÂłeÂś w meritum (naprawdĂŞ) Staram siĂŞ to w sobie poprawiaĂŚ  Cool

ps. dÂługo jeszcze  MrugniĂŞcie ZÂły
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #31 : Wrzesień 24, 2008, 16:03:35 »

MyÂślaÂłem Âże w minionÂą niedzielĂŞ juÂż bĂŞdĂŞ to miaÂł i otrzymaÂłe, ale jeszcze nie te, z mojego punktu widzenia najwaÂżniejsze.
Czyli chyba w przysz³¹ niedzielê ju¿ bêd¹. Mam tak¹ cich¹ i niek³aman¹ nadziejê.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 24, 2008, 16:04:43 wysłane przez Dariusz » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #32 : Wrzesień 24, 2008, 21:49:47 »

Darek, mam nadziejĂŞ, Âże wydÂłuÂżajÂący siĂŞ czas oczekiwania nie jest spowodowany retuszowaniem... ;]
annabella
Gość
« Odpowiedz #33 : Wrzesień 24, 2008, 21:52:57 »

hihihihi
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #34 : Wrzesień 25, 2008, 17:31:02 »

Kolega ktĂłry ma mi to nie ma zielonego pojĂŞcia o retuszu, zwÂłaszcza foto cyfrowego.
ZresztÂą dla mnie teÂż jest to czarna magia. Ta zwÂłoka wynika z ograniczonego czasu, jakim dysponuje na uskutecznianie dwoich "konikĂłw". No i chyba jeszcze mniej zna siĂŞ na kompach odemnie. WiĂŞc moÂże wysyÂłaĂŚ tylko wtegy gdy jest u niego cĂłrka a Âże ona ma swojÂą wÂłasnÂą rodzine wiĂŞc teÂż z czasem u niej krucho. I jeszcze jedno, te zdjĂŞcia idÂą cholernie dÂługo dlatego jednorazowo tzn. w niedziele przesyÂłajÂą w geanicach 7,8 szt.. Ot i caÂła przyczyna.
arteq
Gość
« Odpowiedz #35 : Wrzesień 25, 2008, 20:42:05 »

Darek, to byÂł Âżart. Nie podejrzewam CiĂŞ o jakiekolwiek prĂłby matactwa.
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #36 : Wrzesień 25, 2008, 20:54:18 »

Nie zaskoczyÂłem.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #37 : Wrzesień 25, 2008, 22:25:44 »

Kolega ktĂłry ma mi to nie ma zielonego pojĂŞcia o retuszu, zwÂłaszcza foto cyfrowego.
ZresztÂą dla mnie teÂż jest to czarna magia. Ta zwÂłoka wynika z ograniczonego czasu, jakim dysponuje na uskutecznianie dwoich "konikĂłw". No i chyba jeszcze mniej zna siĂŞ na kompach odemnie. WiĂŞc moÂże wysyÂłaĂŚ tylko wtegy gdy jest u niego cĂłrka a Âże ona ma swojÂą wÂłasnÂą rodzine wiĂŞc teÂż z czasem u niej krucho. I jeszcze jedno, te zdjĂŞcia idÂą cholernie dÂługo dlatego jednorazowo tzn. w niedziele przesyÂłajÂą w geanicach 7,8 szt.. Ot i caÂła przyczyna.
Darku a jak zmniejszy format zdjec to przeÂśle szybciej

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #38 : Wrzesień 26, 2008, 09:31:00 »

DziĂŞki Chanel.
Podpowiem im, mo¿e poskutkuje. Tylko czy ja póŸniej poradzê sobie z przywróceniem ich do normalnego formatu. Szok Coœ
MichaÂł
Gość
« Odpowiedz #39 : Wrzesień 26, 2008, 10:48:18 »

DziĂŞki Chanel.
Podpowiem im, mo¿e poskutkuje. Tylko czy ja póŸniej poradzê sobie z przywróceniem ich do normalnego formatu. Szok Coœ

takich zdjĂŞĂŚ juÂż nie przywrĂłcisz (w sensie nie powiĂŞkszysz) a zmniejszone szybciej przebijÂą siĂŞ przez sieĂŚ.
JeÂśli tych zdjĂŞĂŚ jest duÂżo i majÂą wielkÂą objĂŞtoœÌ, to niech ten znajomy wypali ci je na pÂłycie dvd/cd i wyÂśle pocztÂą.. 
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #40 : Wrzesień 26, 2008, 11:34:56 »

MĂłwiÂłem mu to ale jakoÂś bez echa.
annabella
Gość
« Odpowiedz #41 : Wrzesień 26, 2008, 21:58:49 »

no to czekamy cierpliwie....
janusz

Wielki gaduÂła ;)

Punkty Forum (pf): 29

« Odpowiedz #42 : Październik 03, 2008, 19:37:10 »

Darku jeÂśli nie masz jeszcze zdjĂŞĂŚ to moÂże opisz nam co
na nich zobaczyÂłeÂś.
Pozdrawiam Janusz. UÂśmiech
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #43 : Październik 03, 2008, 20:11:48 »

Darku jeÂśli nie masz jeszcze zdjĂŞĂŚ to moÂże opisz nam co
na nich zobaczyÂłeÂś.
Pozdrawiam Janusz. UÂśmiech
W³aœnie !!! Przy³¹czam siê do proœby Uœmiech plissssssss Darku Chichot

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #44 : Październik 03, 2008, 22:06:03 »

W tĂŞ niedzielĂŞ bĂŞdĂŞ miaÂł nastĂŞpnÂą transzĂŞ zdjĂŞĂŚ. JeÂśli w tej dostawie znĂłw ich nie bĂŞdzie to na tyle, na ile bĂŞdĂŞ umiaÂł postaram siĂŞ opisaĂŚ co tam miaÂło miejsce. To jeszcze tylko dwa dni, poczekajcie. Pliiiis. Mnie teÂż krewia zalewa.
oczywiœcie mam ju¿ chyba ze 20 zdjêÌ ale tych w³aœciwych wci¹¿ wyczekujê.
« Ostatnia zmiana: Październik 03, 2008, 22:07:04 wysłane przez Dariusz » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #45 : Październik 03, 2008, 23:36:19 »

yyyy.... to nie mogliœcie zacz¹Ì od tych "w³aœciwych"?
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #46 : Październik 04, 2008, 13:10:23 »

Gdyby to by³o uzale¿nione odemnie tak bym zrobi³. Te¿ siê zastanawiam, dlaczego tak nie zrobili tym bardziej ¿e wiedzieli co chcê zrobiÌ (a mo¿e w³aœnie dlatego nie przesy³a mi ich w pierwszej kolejnoœci. Nie to wredne przypuszczenie z mojej strony. Za samo tylko przypuszczenie tego typu wypada go przeprosiÌ, choÌ nie siedzi na tym forum) no ale có¿.
Seroslav
Gość
« Odpowiedz #47 : Październik 08, 2008, 16:07:38 »

Ja byÂłem w tamtÂą niedzielĂŞ w koÂściele na ÂŚlĂŞÂży. Jako, Âże jeszcze nie nauczyÂłem siĂŞ medytowaĂŚ i specjalnie panowaĂŚ/widzieĂŚ/odczuwaĂŚ energii to osobiÂście za duÂżo nie czuÂłem. ChodÂź byÂł moment kiedy wyraÂźnie bardzo silna energia spÂływaÂła z gĂłry do doÂłu, czuÂłem to w caÂłym ciele.

Jedna Pani tam naprawdê siê "wczu³a" w ten czakram i wrêcz ca³¹ ni¹ trzês³o.

Ogólnie to by³o bardzo oryginalne i ciekawe prze¿ycie. St¹d polecam przyjazd na rok, pewnie dla chc¹cych znowu bêdzie zorganizowane wejœcie na Œlê¿ê i Raduniê.

Ca³y Zlot by³ bardzo pozytywny, du¿o pasjonatów ró¿nych tematów, te¿ cz³onkowie Projektu Cheops.

Mo¿na by³o siê wielu ciekawych rzeczy dowiedzieÌ. Zajêcia trwa³y do póŸnej nocy i powiedzia³bym, ¿e program by³ napiêty i intensywny.

Jedyne co to na poczÂątku byÂły przy koncertach problemy z nagÂłoÂśnieniem. Poza tym wszystko ciekawe.

Chyba za hit Zlotu mo¿na uznaÌ film jaki puszcza³a Pani Beata Ohryzko o Kalendarzu Majów. Film by³ wywiadem z obecnym przedstawicielem i przewodnicz¹cym Rady Starszych Majów, st¹d informacje by³y, ¿e tak powiem "z pierwszej rêki". Wypowiada³ siê m.in. o tym, ¿e data 21.12.2012 nie koniecznie musi byÌ dok³adna i "wahniêcia" s¹ mo¿liwe o parê lat w ka¿d¹ ze stron z powodu wymordowania przez Hiszpanów/Koœció³ wielu z kap³anów i Starszych Majów.
janusz

Wielki gaduÂła ;)

« Odpowiedz #48 : Październik 08, 2008, 20:38:31 »

Witaj SerosÂłav.
Pani która ''wczu³a'' siê w czakram nale¿y do fundacji ''ŒwiadomoœÌ Ziemi'' ARiMA.
Poni¿ej linki o tej grupie,wyjaœniaj¹ce technikê osi¹gania ³¹cznoœci z Wy¿szym
Kosmicznym Rozumem.
Podobno odczuli oni na Œlê¿y, moc po³¹czenia tego miejsca z innymi czakramami
ziemskimi.
Grupa osĂłb,ktĂłra byÂła na Raduni przeÂżyÂła oczyszczenie karmiczne oraz
potrzebĂŞ wielkiego pojednania miedzy ludÂźmi.
Natomiast jasnowidz,ktĂłry obserwowaÂł HarmoniĂŞ Kosmosu widziaÂł potĂŞÂżny sÂłup
energii ³¹cz¹cy polanê /Ziemiê/ na której odbywa³ siê zlot z odleg³ym miejscem
w kosmosie.Energia ta powróci³a i oplot³a ca³¹ nasz¹ planetê.
WyglÂąda na to, Âże tegoroczne spotkanie byÂło naprawdĂŞ niesamowite,ÂświadczÂą o tym
opowieÂści wiĂŞkszoÂści uczestnikĂłw.
http://www.przemiana.com.pl/terminarz.php?id=pokaz&id2=61
http://www.anielskiepromienie.pl/strona/technika_arima/62,0,1 UÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Październik 08, 2008, 20:44:15 wysłane przez janusz » Zapisane
janusz

Wielki gaduÂła ;)

« Odpowiedz #49 : Październik 18, 2008, 12:58:15 »

W najnowszym 11 numerze czasopisma ''Czwarty Wymiar'' jest opis 5 Zlotu Ludzi Nowej
Ery oraz prze¿ycia tych, którzy byli w koœcó³ku na Œlê¿y. Warto przeczytaÌ.
PoniÂżej zdjĂŞcia z 10 numeru tego miesiĂŞcznika.
http://www.mag.media.pl/index.php?d=archiwum&s=art2008_10_5
Strony: 1 [2] 3 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: