Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 08:30:50

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 3 4 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Spotkanie na ÂŚlĂŞÂży ludzi Nowej Ery 6,7 wrzesieĂą 2008  (Przeczytany 71011 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« : Wrzesień 17, 2008, 12:47:15 »

Czy ktoÂś byÂł na ÂŚlĂŞÂży 6-7 wrzeÂśnia ? Zamieszczajcie tu proszĂŞ swoje wraÂżenia.Darek ty podobno byÂłeÂś UÂśmiech
Pozdrawiam chanell

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
janusz

Wielki gaduÂła ;)

Punkty Forum (pf): 29

« Odpowiedz #1 : Wrzesień 17, 2008, 13:40:38 »

Witaj Chanell. UÂśmiech
Byłem na spotkaniu pod Ślężą.Bardzo udane,dużo wyciszającej muzyki.Szczególnie dzwięki mis i gongów tybetańskich działały na
zgromadzonych doś licznie ludzi.Oprócz ciekawych prelekcji były też tańce w wykonaniu tancerki w stroju przypominającym uszkrzydloną boginię egipską.
Wiele zdjęć z tego wydarzenia można obejrzeć na http://www.fnc.org.pl/harmonia/Harmonia2008/
Na stronach tych jest dużo filmów z prelekcji jakie odbyły się we Wrocławiu przed V Forum
Ludzi Nowej Ery.Są filmy na temat Nibiru oraz wypowiedzi na temat kalendarza Majów i
wiele,wiele innych tematów.
Pozdrawiam Janusz. UÂśmiech
Filmy na http://www.fnc.org.pl/harmonia/.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2008, 14:02:47 wysłane przez janusz » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #2 : Wrzesień 17, 2008, 17:33:00 »

Witaj Janusz UÂśmiech
Czy to ty,ten sam z tamtego forum? JeÂśli to ty to miaÂłeÂś blisko bo o ile pamiĂŞtam jestes z WrocÂławia !!
Zdjecia sÂą fajne,nie wiem czy zwrĂłciÂłeÂś uwagĂŞ na ORBY koÂło tancerki UÂśmiech
Serdecznie pozdrawiam chanell

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 17, 2008, 21:35:31 »

Witam.
Tak Chanell, byÂłem w tym czasie na tej gĂłrze, ale niestety przed  wyjazdem, chyb z podniecenia Âże wreszcie tam pojadĂŞ, wyleciaÂło mi z gÂłowy aby sprawdziĂŚ wna forum gdzie jest to spotkanie. Nikt z miejscowych nie wiedziaÂł. Ale nie ubolewam nad tym specjalnie, bo jak wczeÂśniej wspomniaÂłem, miaÂłem na ÂŚlĂŞÂży b. ciekawÂą przygodĂŞ. Niestety zdiĂŞci z tej przygody bĂŞdĂŞ miaÂł najwczeÂśniej w niedzielĂŞ, wĂłwczas  je tu zamieszczĂŞ.
Janusz piszesz, Âże byÂło to spotkanie Ludzi Nowej Ery, a ja na Raduni spotkaÂłem grupĂŞ ludzi z Harmonii Kosmosu. Taki szyld teÂż wisiaÂł na ogrodzeniu w Sobutce.
Szkoda, Âże nie byÂłem z wami, choĂŚ poniekÂąd was poznaÂłem.
Pozdrawiam.
janusz

Wielki gaduÂła ;)

« Odpowiedz #4 : Wrzesień 17, 2008, 21:38:39 »

Witaj Chanell na nowym forum.
Tak to ja,ten sam.No moÂże troszkĂŞ odmÂłodzony. Chichot i bez zbroji.
Tych kulek - duszkĂłw jest na zdjĂŞciach wiĂŞcej.
Ciekaw jestem czy moÂżesz oglÂądac filmy ze spotkaĂą ''Forum Nowej Cywilizacji ''/fnc/ prowadzonych przez Janusza ZagĂłrskiego i
umieszczonych na podanych przeze mnie stronach.
RĂłwnieÂż Serdecznie Pozdrawiam......Janusz. UÂśmiech

Witaj Darku. UÂśmiech
Ciekaw jestem jaka spotkala CiĂŞ przygoda oraz czekam na zdjĂŞcia.
Pe³na nazwa spotkania pod Œl꿹 to; ''5 Zlot Ludzi Nowej Ery - Harmonia Kosmosu''http://www.fnc.org.pl/harmkosm.php
Serdecznie Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2008, 22:00:54 wysłane przez janusz » Zapisane
maj46x
Gość
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 17, 2008, 22:38:20 »

Ja by³em rok temu i by³o troszkê smetnie.Poza tym spotkanie forumowiczów siê nie uda³o, bo chyba oprócz mnie i Arka nikt nie przyszed³ Uœmiech Noo wczeœniej by³a Mona, ale sie minêliœmy.W wiêkszoœci przydaków orby to kurz i woda co ju¿ nie raz by³o poruszane na forum.Tak czy siak warto pojechaÌ na Œ³e¿ê tak o i pochodziÌ po niej.
stolo

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 13

« Odpowiedz #6 : Wrzesień 17, 2008, 23:24:04 »

faktycznie ciekawy ten kurz na Twoich zdjĂŞciach ale za to tancerka przednia MrugniĂŞcie

Afro stolo Afro

"Jutro to dziÂś, tyle Âże jutro"

Loukas
Gość
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 17, 2008, 23:38:36 »

miaÂłem na ÂŚlĂŞÂży b. ciekawÂą przygodĂŞ. Niestety zdiĂŞci z tej przygody bĂŞdĂŞ miaÂł najwczeÂśniej w niedzielĂŞ, wĂłwczas  je tu zamieszczĂŞ.
Ja te¿ mam swoj¹ teoriê i przygodê... otó¿ na Œlêzy musi mieszkaÌ Belzebub (Baal Zebub, Pan Much), poniewa¿ ka¿dy milimetr powietrza zajêty jest przez to ta³atajstwo. Nawet wody nie mog³em siê ostatnio napiÌ...
Mora
Gość
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 17, 2008, 23:57:58 »

Loukasie trzeba byÂło wzi¹Ì filter do wody i  wodĂŞ ÂświĂŞconÂą na Belzebuba DuÂży uÂśmiech Chichot
Loukas
Gość
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 18, 2008, 00:05:07 »

Nie na Belzebuba, tylko na muchy...
Mora
Gość
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 18, 2008, 01:33:38 »

faktycznie ciekawy ten kurz na Twoich zdjĂŞciach ale za to tancerka przednia MrugniĂŞcie

Afro stolo Afro
No kurz w lesie no popatrz Chichot a co do tancerki to co ona jakiÂś taniec lasu wykonywaÂła czy jak xD DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 18, 2008, 01:36:18 wysłane przez Mora » Zapisane
stolo

GaduÂła

« Odpowiedz #11 : Wrzesień 18, 2008, 05:46:06 »

a co? na dworze nie ma pyÂłkĂłw czy kurzu?CoÂś

Afro stolo Afro

wiki
Gość
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 18, 2008, 08:43:11 »

jest para wododna, nie wiem czemu ale najwiĂŞcej orbs jest na moich zdjĂŞciach tam gdie jest wilgotno:)
stolo

GaduÂła

« Odpowiedz #13 : Wrzesień 18, 2008, 09:03:57 »

Ja ju¿ kilkakrotnie pisa³em, ¿e tzw orby to nic innego jak przypad³oœÌ - wrodzona - kompaktów i innych aparatów z wbudowanymi lampami b³yskowymi

Im bliÂżej lampa bÂłyskowa osi optycznej obiektywu tym czĂŞÂściej pojawiajÂą siĂŞ orby Chichot

PoproszĂŞ o zdjĂŞcie orba bez uÂżywania lampy bÂłyskowej MrugniĂŞcie

Afro stolo Afro

janusz

Wielki gaduÂła ;)

« Odpowiedz #14 : Wrzesień 18, 2008, 09:53:03 »

PÂłonÂące w pobliÂżu ognisko mogÂło, takÂże mieĂŚ wpÂływ na powstawanie tzw. orbĂłw.
Tancerka byÂła zjawiskiem zaskakujÂącym dla samych prowadzÂących to spotkanie/ J.ZagĂłrski-zdziwiony na zdjĂŞciu/. Szok
PojawiÂła siĂŞ niespodziewanie i znikneÂła rĂłwnieÂż tajemniczo.
Na zeszÂłorocznym spotkaniu utrapieniem byÂły komary,ktĂłre cieÂły niemiÂłosiernie.
Podobno ich pojawienie siĂŞ w tak duÂżej iloÂści wiÂązano z dziwnym wybuchem w rejonie tzw. SkaÂłek Husyckich,gdzie
wedÂług legend byÂło wejÂście do jaskini peÂłnej zÂłota MrugniĂŞcie i komarĂłw.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 18, 2008, 10:02:22 wysłane przez janusz » Zapisane
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #15 : Wrzesień 18, 2008, 13:35:54 »

Janusz,
w niedzielê na Raduni z ca³¹ grup¹ te¿ by³eœ. Albo inaczej, ten medytuj¹cy na p³ycie granitowej to Ty?
janusz

Wielki gaduÂła ;)

« Odpowiedz #16 : Wrzesień 18, 2008, 17:03:08 »

Witaj Darku.
Niestety nie byÂłem na Raduni ale znam jÂą doskonale.To jest podobno najsilniejsze miejsce energetyczne na naszej
planecie.W tym miejscu wg. bioenergoterapeutki,któr¹ tu spotka³em mo¿na dojœÌ do równowagi i harmoni wewnêtrznej,
do zgodnoœci z samym sob¹.Odczuwa siê tutaj du¿y spokój,tak ¿e trudno st¹d odejœÌ.
JeÂśli dopuÂścimy do swojej ÂświadomoÂści istnienie niewidzialnego Âświata energii moÂżemy wykorzystaĂŚ to miejsce do uleczenia
zmian chorobowych np: oskrzeli,¿o³¹dka,jelit itp.Dlatego na szczycie tej góry mo¿na spotkaÌ czêsto ludzi uwra¿liwionych na jej
subtelne oddziaÂływanie.
Tajemniczego uroku temu miejscu dodaj¹ niesamowicie powykrêcane ga³êzie niskich dêbów,wielkoœci cz³owieka.
W nocnej poÂświacie ksiĂŞÂżyca wyglÂądajÂą jak postacie nie z tej Ziemi. ZÂły
W niedzielĂŞ na RaduniĂŞ udali siĂŞ uczestnicy''Harmonii Kosmosu'' w celu wykonania medytacji i relaksacji w kamiennym
krĂŞgu.MoÂżliwe Âże ten medytujÂący to jeden z nich.
PS. Duchem byÂłem na Raduni. MrugniĂŞcie
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #17 : Wrzesień 18, 2008, 19:39:43 »

Te¿ s³ysza³em o sile tego miejsca. Dlatego nieraz wdawa³em siê w przepychanki na temat czakramów. Mówi¹ ci¹gle i¿ na Wawelu jest najsilniejszy. Ja œmiem twierdziÌ, ¿e w P£ocku jest mocniejszy. Nie w katedrze, ale przy Muzeum Ksi¹¿¹t Mazowieckich.
Mora
Gość
« Odpowiedz #18 : Wrzesień 18, 2008, 19:45:38 »

SÂłowa Enkiego o czakramach moÂże potwierdziĂŚ to co jakiÂś czas temu na stronach FN siĂŞ pojawiÂło noktowizorem czy czymÂś wycelowali prosto w wzgĂłrze i zobaczyli wielki promieĂą ÂświatÂła w stronĂŞ nieba...
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #19 : Wrzesień 18, 2008, 20:00:45 »

MĂłwisz o ÂŚlĂŞÂży czy Wawelu?
WidziaÂłem gdzieÂś zdjĂŞcia jakie wykonali chyba Rosjanie, dotyczyÂły one ÂŚlĂŞÂży a wykonane byÂły w jakiejÂś technice zdolnej wykryĂŚ tego typu energie. WiĂŞc oddziaÂływanie tego czakramu (ÂŚlĂŞÂża) byÂło widoczne na obszarze ,jeÂśli nie caÂłej to prawie caÂłej Europy.
Mora
Gość
« Odpowiedz #20 : Wrzesień 18, 2008, 20:02:06 »

MĂłwiĂŞ o ÂŚlĂŞÂży  UÂśmiech
janusz

Wielki gaduÂła ;)

« Odpowiedz #21 : Wrzesień 18, 2008, 22:19:07 »

Organizatorzy ''Tygodnia UzdrawiajÂących Terapii'',ktĂłre odbyÂły siĂŞ 7 - 13 wrzeÂśnia w rejonie ÂŚlĂŞÂży ,opublikowali
na swoich stronach mapkĂŞ przedstawiajÂącÂą anomalie skÂładowej pionowej pola magnetycznego Ziemi w tym rejonie.
Ró¿nica w zakresie wartoœci tego pola na tak ma³ym obszarze jest ewenementem nie tylko w skali naszego kraju.
Kolor ciemno zielony - s³abe pole,kolor br¹zowy-silne pole.Powiekszaj¹c mapkê mo¿na zobaczyÌ wiêcej szczegó³ów Coœ
PoniÂżej w/w strony.
http://www.otn.com.pl/ aby zobaczyÌ mapkê trzeba wejœÌ w program Tygodnia Terapii
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 18, 2008, 22:25:34 wysłane przez janusz » Zapisane
Mora
Gość
« Odpowiedz #22 : Wrzesień 18, 2008, 22:23:43 »

Bardzo ciekawa mapka ;]
janusz

Wielki gaduÂła ;)

« Odpowiedz #23 : Wrzesień 22, 2008, 23:14:29 »

Na Œlê¿ê 7 wrzeœnia wesz³a grupa oko³o 50 osób.Prowadz¹ca t¹ rzeszê ludzi pani K.
postara³a siê o klucze do koœció³ka na szczycie. Bêd¹c w œrodku parê osób
przeÂżyÂło tutaj niesamowite wizje i przekazy.
MoÂże ktoÂś z forum byÂł wÂśrĂłd tych wybraĂącĂłw i podzieli siĂŞ z nami wiedzÂą o tym ,co tam
tak naprawdĂŞ ich spotkalo.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 22, 2008, 23:17:07 wysłane przez janusz » Zapisane
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #24 : Wrzesień 23, 2008, 15:18:30 »

Ta grupa by³a podobno w niedzielê, ja by³em w sobotê i ju¿ wtedy coœ siê dzia³o. Ja tego nie wyczu³em gdy¿ nie mia³em mo¿liwoœci dostaÌ siê do œrodka, zamkniête na trzy spusty. Ale wspi¹³em siê po kracie i przez dziurê po wypchniêtej siatce zrobi³em zdjêcia. Aparat moim oczywiœcie zdaniem, odczu³, czy uwieczni³ to coœ.
Jak tylko dostanĂŞ te zdjĂŞcia natychmiast je zamieszczĂŞ.
Strony: [1] 2 3 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: