chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« : Wrzesień 17, 2008, 12:47:15 » |
|
Czy ktoÂś byÂł na ÂŚlĂŞÂży 6-7 wrzeÂśnia ? Zamieszczajcie tu proszĂŞ swoje wraÂżenia.Darek ty podobno byÂłeÂś  Pozdrawiam chanell
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
janusz
 Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 29
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 17, 2008, 13:40:38 » |
|
Witaj Chanell.  Byłem na spotkaniu pod Ślężą.Bardzo udane,dużo wyciszającej muzyki.Szczególnie dzwięki mis i gongów tybetańskich działały na zgromadzonych doś licznie ludzi.Oprócz ciekawych prelekcji były też tańce w wykonaniu tancerki w stroju przypominającym uszkrzydloną boginię egipską. Wiele zdjęć z tego wydarzenia można obejrzeć na http://www.fnc.org.pl/harmonia/Harmonia2008/Na stronach tych jest dużo filmów z prelekcji jakie odbyły się we Wrocławiu przed V Forum Ludzi Nowej Ery.Są filmy na temat Nibiru oraz wypowiedzi na temat kalendarza Majów i wiele,wiele innych tematów. Pozdrawiam Janusz.  Filmy na http://www.fnc.org.pl/harmonia/.
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2008, 14:02:47 wysłane przez janusz »
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 17, 2008, 17:33:00 » |
|
Witaj Janusz  Czy to ty,ten sam z tamtego forum? JeÂśli to ty to miaÂłeÂś blisko bo o ile pamiĂŞtam jestes z WrocÂławia !! Zdjecia sÂą fajne,nie wiem czy zwrĂłciÂłeÂś uwagĂŞ na ORBY koÂło tancerki  Serdecznie pozdrawiam chanell
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Dariusz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 17, 2008, 21:35:31 » |
|
Witam. Tak Chanell, byÂłem w tym czasie na tej gĂłrze, ale niestety przed wyjazdem, chyb z podniecenia Âże wreszcie tam pojadĂŞ, wyleciaÂło mi z gÂłowy aby sprawdziĂŚ wna forum gdzie jest to spotkanie. Nikt z miejscowych nie wiedziaÂł. Ale nie ubolewam nad tym specjalnie, bo jak wczeÂśniej wspomniaÂłem, miaÂłem na ÂŚlĂŞÂży b. ciekawÂą przygodĂŞ. Niestety zdiĂŞci z tej przygody bĂŞdĂŞ miaÂł najwczeÂśniej w niedzielĂŞ, wĂłwczas je tu zamieszczĂŞ. Janusz piszesz, Âże byÂło to spotkanie Ludzi Nowej Ery, a ja na Raduni spotkaÂłem grupĂŞ ludzi z Harmonii Kosmosu. Taki szyld teÂż wisiaÂł na ogrodzeniu w Sobutce. Szkoda, Âże nie byÂłem z wami, choĂŚ poniekÂąd was poznaÂłem. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
janusz
 Wielki gaduÂła ;)
|
 |
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 17, 2008, 21:38:39 » |
|
Witaj Chanell na nowym forum. Tak to ja,ten sam.No mo¿e troszkê odm³odzony.  i bez zbroji. Tych kulek - duszków jest na zdjêciach wiêcej. Ciekaw jestem czy mo¿esz ogl¹dac filmy ze spotkaù ''Forum Nowej Cywilizacji ''/fnc/ prowadzonych przez Janusza Zagórskiego i umieszczonych na podanych przeze mnie stronach. Równie¿ Serdecznie Pozdrawiam......Janusz.  Witaj Darku.  Ciekaw jestem jaka spotkala Ciê przygoda oraz czekam na zdjêcia. Pe³na nazwa spotkania pod Œl꿹 to; ''5 Zlot Ludzi Nowej Ery - Harmonia Kosmosu'' http://www.fnc.org.pl/harmkosm.phpSerdecznie Pozdrawiam
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2008, 22:00:54 wysłane przez janusz »
|
|
|
|
|
maj46x
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 17, 2008, 22:38:20 » |
|
Ja by³em rok temu i by³o troszkê smetnie.Poza tym spotkanie forumowiczów siê nie uda³o, bo chyba oprócz mnie i Arka nikt nie przyszed³  Noo wczeœniej by³a Mona, ale sie minêliœmy.W wiêkszoœci przydaków orby to kurz i woda co ju¿ nie raz by³o poruszane na forum.Tak czy siak warto pojechaÌ na Œ³e¿ê tak o i pochodziÌ po niej.
|
|
|
|
|
|
|
stolo
 GaduÂła
Punkty Forum (pf): 13
|
 |
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 17, 2008, 23:24:04 » |
|
faktycznie ciekawy ten kurz na Twoich zdjĂŞciach ale za to tancerka przednia   stolo 
|
|
|
|
"Jutro to dziÂś, tyle Âże jutro" 
|
|
|
Loukas
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 17, 2008, 23:38:36 » |
|
mia³em na Œlê¿y b. ciekaw¹ przygodê. Niestety zdiêci z tej przygody bêdê mia³ najwczeœniej w niedzielê, wówczas je tu zamieszczê. Ja te¿ mam swoj¹ teoriê i przygodê... otó¿ na Œlêzy musi mieszkaÌ Belzebub (Baal Zebub, Pan Much), poniewa¿ ka¿dy milimetr powietrza zajêty jest przez to ta³atajstwo. Nawet wody nie mog³em siê ostatnio napiÌ...
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 17, 2008, 23:57:58 » |
|
Loukasie trzeba by³o wzi¹Ì filter do wody i wodê œwiêcon¹ na Belzebuba 
|
|
|
|
|
|
|
Loukas
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 18, 2008, 00:05:07 » |
|
Nie na Belzebuba, tylko na muchy...
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 18, 2008, 01:33:38 » |
|
faktycznie ciekawy ten kurz na Twoich zdjĂŞciach ale za to tancerka przednia   stolo  No kurz w lesie no popatrz  a co do tancerki to co ona jakiÂś taniec lasu wykonywaÂła czy jak xD 
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 18, 2008, 01:36:18 wysłane przez Mora »
|
|
|
|
|
stolo
 GaduÂła
|
 |
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 18, 2008, 05:46:06 » |
|
a co? na dworze nie ma pyÂłkĂłw czy kurzu?   stolo 
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 18, 2008, 08:43:11 » |
|
jest para wododna, nie wiem czemu ale najwiĂŞcej orbs jest na moich zdjĂŞciach tam gdie jest wilgotno:)
|
|
|
|
|
|
|
stolo
 GaduÂła
|
 |
« Odpowiedz #13 : Wrzesień 18, 2008, 09:03:57 » |
|
Ja ju¿ kilkakrotnie pisa³em, ¿e tzw orby to nic innego jak przypad³oœÌ - wrodzona - kompaktów i innych aparatów z wbudowanymi lampami b³yskowymi Im bli¿ej lampa b³yskowa osi optycznej obiektywu tym czêœciej pojawiaj¹ siê orby  Poproszê o zdjêcie orba bez u¿ywania lampy b³yskowej   stolo 
|
|
|
|
|
|
|
janusz
 Wielki gaduÂła ;)
|
 |
« Odpowiedz #14 : Wrzesień 18, 2008, 09:53:03 » |
|
PÂłonÂące w pobliÂżu ognisko mogÂło, takÂże mieĂŚ wpÂływ na powstawanie tzw. orbĂłw. Tancerka byÂła zjawiskiem zaskakujÂącym dla samych prowadzÂących to spotkanie/ J.ZagĂłrski-zdziwiony na zdjĂŞciu/.  PojawiÂła siĂŞ niespodziewanie i znikneÂła rĂłwnieÂż tajemniczo. Na zeszÂłorocznym spotkaniu utrapieniem byÂły komary,ktĂłre cieÂły niemiÂłosiernie. Podobno ich pojawienie siĂŞ w tak duÂżej iloÂści wiÂązano z dziwnym wybuchem w rejonie tzw. SkaÂłek Husyckich,gdzie wedÂług legend byÂło wejÂście do jaskini peÂłnej zÂłota  i komarĂłw.
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 18, 2008, 10:02:22 wysłane przez janusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #15 : Wrzesień 18, 2008, 13:35:54 » |
|
Janusz, w niedzielê na Raduni z ca³¹ grup¹ te¿ by³eœ. Albo inaczej, ten medytuj¹cy na p³ycie granitowej to Ty?
|
|
|
|
|
|
|
janusz
 Wielki gaduÂła ;)
|
 |
« Odpowiedz #16 : Wrzesień 18, 2008, 17:03:08 » |
|
Witaj Darku. Niestety nie by³em na Raduni ale znam j¹ doskonale.To jest podobno najsilniejsze miejsce energetyczne na naszej planecie.W tym miejscu wg. bioenergoterapeutki,któr¹ tu spotka³em mo¿na dojœÌ do równowagi i harmoni wewnêtrznej, do zgodnoœci z samym sob¹.Odczuwa siê tutaj du¿y spokój,tak ¿e trudno st¹d odejœÌ. Jeœli dopuœcimy do swojej œwiadomoœci istnienie niewidzialnego œwiata energii mo¿emy wykorzystaÌ to miejsce do uleczenia zmian chorobowych np: oskrzeli,¿o³¹dka,jelit itp.Dlatego na szczycie tej góry mo¿na spotkaÌ czêsto ludzi uwra¿liwionych na jej subtelne oddzia³ywanie. Tajemniczego uroku temu miejscu dodaj¹ niesamowicie powykrêcane ga³êzie niskich dêbów,wielkoœci cz³owieka. W nocnej poœwiacie ksiê¿yca wygl¹daj¹ jak postacie nie z tej Ziemi.  W niedzielê na Raduniê udali siê uczestnicy''Harmonii Kosmosu'' w celu wykonania medytacji i relaksacji w kamiennym krêgu.Mo¿liwe ¿e ten medytuj¹cy to jeden z nich. PS. Duchem by³em na Raduni. 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #17 : Wrzesień 18, 2008, 19:39:43 » |
|
Te¿ s³ysza³em o sile tego miejsca. Dlatego nieraz wdawa³em siê w przepychanki na temat czakramów. Mówi¹ ci¹gle i¿ na Wawelu jest najsilniejszy. Ja œmiem twierdziÌ, ¿e w P£ocku jest mocniejszy. Nie w katedrze, ale przy Muzeum Ksi¹¿¹t Mazowieckich.
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #18 : Wrzesień 18, 2008, 19:45:38 » |
|
SÂłowa Enkiego o czakramach moÂże potwierdziĂŚ to co jakiÂś czas temu na stronach FN siĂŞ pojawiÂło noktowizorem czy czymÂś wycelowali prosto w wzgĂłrze i zobaczyli wielki promieĂą ÂświatÂła w stronĂŞ nieba...
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #19 : Wrzesień 18, 2008, 20:00:45 » |
|
MĂłwisz o ÂŚlĂŞÂży czy Wawelu? WidziaÂłem gdzieÂś zdjĂŞcia jakie wykonali chyba Rosjanie, dotyczyÂły one ÂŚlĂŞÂży a wykonane byÂły w jakiejÂś technice zdolnej wykryĂŚ tego typu energie. WiĂŞc oddziaÂływanie tego czakramu (ÂŚlĂŞÂża) byÂło widoczne na obszarze ,jeÂśli nie caÂłej to prawie caÂłej Europy.
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : Wrzesień 18, 2008, 20:02:06 » |
|
MĂłwiĂŞ o ÂŚlĂŞÂży 
|
|
|
|
|
|
|
janusz
 Wielki gaduÂła ;)
|
 |
« Odpowiedz #21 : Wrzesień 18, 2008, 22:19:07 » |
|
Organizatorzy ''Tygodnia Uzdrawiaj¹cych Terapii'',które odby³y siê 7 - 13 wrzeœnia w rejonie Œlê¿y ,opublikowali na swoich stronach mapkê przedstawiaj¹c¹ anomalie sk³adowej pionowej pola magnetycznego Ziemi w tym rejonie. Ró¿nica w zakresie wartoœci tego pola na tak ma³ym obszarze jest ewenementem nie tylko w skali naszego kraju. Kolor ciemno zielony - s³abe pole,kolor br¹zowy-silne pole.Powiekszaj¹c mapkê mo¿na zobaczyÌ wiêcej szczegó³ów  Poni¿ej w/w strony. http://www.otn.com.pl/ aby zobaczyÌ mapkê trzeba wejœÌ w program Tygodnia Terapii
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 18, 2008, 22:25:34 wysłane przez janusz »
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #22 : Wrzesień 18, 2008, 22:23:43 » |
|
Bardzo ciekawa mapka ;]
|
|
|
|
|
|
|
janusz
 Wielki gaduÂła ;)
|
 |
« Odpowiedz #23 : Wrzesień 22, 2008, 23:14:29 » |
|
Na Œlê¿ê 7 wrzeœnia wesz³a grupa oko³o 50 osób.Prowadz¹ca t¹ rzeszê ludzi pani K. postara³a siê o klucze do koœció³ka na szczycie. Bêd¹c w œrodku parê osób prze¿y³o tutaj niesamowite wizje i przekazy. Mo¿e ktoœ z forum by³ wœród tych wybraùców i podzieli siê z nami wiedz¹ o tym ,co tam tak naprawdê ich spotkalo.
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 22, 2008, 23:17:07 wysłane przez janusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #24 : Wrzesień 23, 2008, 15:18:30 » |
|
Ta grupa by³a podobno w niedzielê, ja by³em w sobotê i ju¿ wtedy coœ siê dzia³o. Ja tego nie wyczu³em gdy¿ nie mia³em mo¿liwoœci dostaÌ siê do œrodka, zamkniête na trzy spusty. Ale wspi¹³em siê po kracie i przez dziurê po wypchniêtej siatce zrobi³em zdjêcia. Aparat moim oczywiœcie zdaniem, odczu³, czy uwieczni³ to coœ. Jak tylko dostanê te zdjêcia natychmiast je zamieszczê.
|
|
|
|
|
|
|
|