Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 12:18:19

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 4 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Spotkanie na ¦lê¿y ludzi Nowej Ery 6,7 wrzesieñ 2008  (Przeczytany 68397 razy)
0 u¿ytkowników i 5 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« : Wrzesieñ 17, 2008, 12:47:15 »

Czy kto¶ by³ na ¦lê¿y 6-7 wrze¶nia ? Zamieszczajcie tu proszê swoje wra¿enia.Darek ty podobno by³e¶ U¶miech
Pozdrawiam chanell

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
janusz

Wielki gadu³a ;)

Punkty Forum (pf): 29

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 1370

« Odpowiedz #1 : Wrzesieñ 17, 2008, 13:40:38 »

Witaj Chanell. U¶miech
Byłem na spotkaniu pod Ślężą.Bardzo udane,dużo wyciszającej muzyki.Szczególnie dzwięki mis i gongów tybetańskich działały na
zgromadzonych doś licznie ludzi.Oprócz ciekawych prelekcji były też tańce w wykonaniu tancerki w stroju przypominającym uszkrzydloną boginię egipską.
Wiele zdjęć z tego wydarzenia można obejrzeć na http://www.fnc.org.pl/harmonia/Harmonia2008/
Na stronach tych jest dużo filmów z prelekcji jakie odbyły się we Wrocławiu przed V Forum
Ludzi Nowej Ery.Są filmy na temat Nibiru oraz wypowiedzi na temat kalendarza Majów i
wiele,wiele innych tematów.
Pozdrawiam Janusz. U¶miech
Filmy na http://www.fnc.org.pl/harmonia/.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 17, 2008, 14:02:47 wys³ane przez janusz » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #2 : Wrzesieñ 17, 2008, 17:33:00 »

Witaj Janusz U¶miech
Czy to ty,ten sam z tamtego forum? Je¶li to ty to mia³e¶ blisko bo o ile pamiêtam jestes z Wroc³awia !!
Zdjecia s± fajne,nie wiem czy zwróci³e¶ uwagê na ORBY ko³o tancerki U¶miech
Serdecznie pozdrawiam chanell

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Wrzesieñ 17, 2008, 21:35:31 »

Witam.
Tak Chanell, by³em w tym czasie na tej górze, ale niestety przed  wyjazdem, chyb z podniecenia ¿e wreszcie tam pojadê, wylecia³o mi z g³owy aby sprawdziæ wna forum gdzie jest to spotkanie. Nikt z miejscowych nie wiedzia³. Ale nie ubolewam nad tym specjalnie, bo jak wcze¶niej wspomnia³em, mia³em na ¦lê¿y b. ciekaw± przygodê. Niestety zdiêci z tej przygody bêdê mia³ najwcze¶niej w niedzielê, wówczas  je tu zamieszczê.
Janusz piszesz, ¿e by³o to spotkanie Ludzi Nowej Ery, a ja na Raduni spotka³em grupê ludzi z Harmonii Kosmosu. Taki szyld te¿ wisia³ na ogrodzeniu w Sobutce.
Szkoda, ¿e nie by³em z wami, choæ poniek±d was pozna³em.
Pozdrawiam.
janusz

Wielki gadu³a ;)

« Odpowiedz #4 : Wrzesieñ 17, 2008, 21:38:39 »

Witaj Chanell na nowym forum.
Tak to ja,ten sam.No mo¿e troszkê odm³odzony. Chichot i bez zbroji.
Tych kulek - duszków jest na zdjêciach wiêcej.
Ciekaw jestem czy mo¿esz ogl±dac filmy ze spotkañ ''Forum Nowej Cywilizacji ''/fnc/ prowadzonych przez Janusza Zagórskiego i
umieszczonych na podanych przeze mnie stronach.
Równie¿ Serdecznie Pozdrawiam......Janusz. U¶miech

Witaj Darku. U¶miech
Ciekaw jestem jaka spotkala Ciê przygoda oraz czekam na zdjêcia.
Pe³na nazwa spotkania pod ¦l꿱 to; ''5 Zlot Ludzi Nowej Ery - Harmonia Kosmosu''http://www.fnc.org.pl/harmkosm.php
Serdecznie Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 17, 2008, 22:00:54 wys³ane przez janusz » Zapisane
maj46x
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Wrzesieñ 17, 2008, 22:38:20 »

Ja by³em rok temu i by³o troszkê smetnie.Poza tym spotkanie forumowiczów siê nie uda³o, bo chyba oprócz mnie i Arka nikt nie przyszed³ U¶miech Noo wcze¶niej by³a Mona, ale sie minêli¶my.W wiêkszo¶ci przydaków orby to kurz i woda co ju¿ nie raz by³o poruszane na forum.Tak czy siak warto pojechaæ na ¦³e¿ê tak o i pochodziæ po niej.
stolo

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 13

Wiadomo¶ci: 998

« Odpowiedz #6 : Wrzesieñ 17, 2008, 23:24:04 »

faktycznie ciekawy ten kurz na Twoich zdjêciach ale za to tancerka przednia Mrugniêcie

Afro stolo Afro

"Jutro to dzi¶, tyle ¿e jutro"

Loukas
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Wrzesieñ 17, 2008, 23:38:36 »

mia³em na ¦lê¿y b. ciekaw± przygodê. Niestety zdiêci z tej przygody bêdê mia³ najwcze¶niej w niedzielê, wówczas  je tu zamieszczê.
Ja te¿ mam swoj± teoriê i przygodê... otó¿ na ¦lêzy musi mieszkaæ Belzebub (Baal Zebub, Pan Much), poniewa¿ ka¿dy milimetr powietrza zajêty jest przez to ta³atajstwo. Nawet wody nie mog³em siê ostatnio napiæ...
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Wrzesieñ 17, 2008, 23:57:58 »

Loukasie trzeba by³o wzi±æ filter do wody i  wodê ¶wiêcon± na Belzebuba Du¿y u¶miech Chichot
Loukas
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Wrzesieñ 18, 2008, 00:05:07 »

Nie na Belzebuba, tylko na muchy...
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Wrzesieñ 18, 2008, 01:33:38 »

faktycznie ciekawy ten kurz na Twoich zdjêciach ale za to tancerka przednia Mrugniêcie

Afro stolo Afro
No kurz w lesie no popatrz Chichot a co do tancerki to co ona jaki¶ taniec lasu wykonywa³a czy jak xD Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 18, 2008, 01:36:18 wys³ane przez Mora » Zapisane
stolo

Gadu³a

« Odpowiedz #11 : Wrzesieñ 18, 2008, 05:46:06 »

a co? na dworze nie ma py³ków czy kurzu?Co¶

Afro stolo Afro

wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Wrzesieñ 18, 2008, 08:43:11 »

jest para wododna, nie wiem czemu ale najwiêcej orbs jest na moich zdjêciach tam gdie jest wilgotno:)
stolo

Gadu³a

« Odpowiedz #13 : Wrzesieñ 18, 2008, 09:03:57 »

Ja ju¿ kilkakrotnie pisa³em, ¿e tzw orby to nic innego jak przypad³o¶æ - wrodzona - kompaktów i innych aparatów z wbudowanymi lampami b³yskowymi

Im bli¿ej lampa b³yskowa osi optycznej obiektywu tym czê¶ciej pojawiaj± siê orby Chichot

Poproszê o zdjêcie orba bez u¿ywania lampy b³yskowej Mrugniêcie

Afro stolo Afro

janusz

Wielki gadu³a ;)

« Odpowiedz #14 : Wrzesieñ 18, 2008, 09:53:03 »

P³on±ce w pobli¿u ognisko mog³o, tak¿e mieæ wp³yw na powstawanie tzw. orbów.
Tancerka by³a zjawiskiem zaskakuj±cym dla samych prowadz±cych to spotkanie/ J.Zagórski-zdziwiony na zdjêciu/. Szok
Pojawi³a siê niespodziewanie i znikne³a równie¿ tajemniczo.
Na zesz³orocznym spotkaniu utrapieniem by³y komary,które cie³y niemi³osiernie.
Podobno ich pojawienie siê w tak du¿ej ilo¶ci wi±zano z dziwnym wybuchem w rejonie tzw. Ska³ek Husyckich,gdzie
wed³ug legend by³o wej¶cie do jaskini pe³nej z³ota Mrugniêcie i komarów.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 18, 2008, 10:02:22 wys³ane przez janusz » Zapisane
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Wrzesieñ 18, 2008, 13:35:54 »

Janusz,
w niedzielê na Raduni z ca³± grup± te¿ by³e¶. Albo inaczej, ten medytuj±cy na p³ycie granitowej to Ty?
janusz

Wielki gadu³a ;)

« Odpowiedz #16 : Wrzesieñ 18, 2008, 17:03:08 »

Witaj Darku.
Niestety nie by³em na Raduni ale znam j± doskonale.To jest podobno najsilniejsze miejsce energetyczne na naszej
planecie.W tym miejscu wg. bioenergoterapeutki,któr± tu spotka³em mo¿na doj¶æ do równowagi i harmoni wewnêtrznej,
do zgodno¶ci z samym sob±.Odczuwa siê tutaj du¿y spokój,tak ¿e trudno st±d odej¶æ.
Je¶li dopu¶cimy do swojej ¶wiadomo¶ci istnienie niewidzialnego ¶wiata energii mo¿emy wykorzystaæ to miejsce do uleczenia
zmian chorobowych np: oskrzeli,¿o³±dka,jelit itp.Dlatego na szczycie tej góry mo¿na spotkaæ czêsto ludzi uwra¿liwionych na jej
subtelne oddzia³ywanie.
Tajemniczego uroku temu miejscu dodaj± niesamowicie powykrêcane ga³êzie niskich dêbów,wielko¶ci cz³owieka.
W nocnej po¶wiacie ksiê¿yca wygl±daj± jak postacie nie z tej Ziemi. Z³y
W niedzielê na Raduniê udali siê uczestnicy''Harmonii Kosmosu'' w celu wykonania medytacji i relaksacji w kamiennym
krêgu.Mo¿liwe ¿e ten medytuj±cy to jeden z nich.
PS. Duchem by³em na Raduni. Mrugniêcie
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Wrzesieñ 18, 2008, 19:39:43 »

Te¿ s³ysza³em o sile tego miejsca. Dlatego nieraz wdawa³em siê w przepychanki na temat czakramów. Mówi± ci±gle i¿ na Wawelu jest najsilniejszy. Ja ¶miem twierdziæ, ¿e w P£ocku jest mocniejszy. Nie w katedrze, ale przy Muzeum Ksi±¿±t Mazowieckich.
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Wrzesieñ 18, 2008, 19:45:38 »

S³owa Enkiego o czakramach mo¿e potwierdziæ to co jaki¶ czas temu na stronach FN siê pojawi³o noktowizorem czy czym¶ wycelowali prosto w wzgórze i zobaczyli wielki promieñ ¶wiat³a w stronê nieba...
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Wrzesieñ 18, 2008, 20:00:45 »

Mówisz o ¦lê¿y czy Wawelu?
Widzia³em gdzie¶ zdjêcia jakie wykonali chyba Rosjanie, dotyczy³y one ¦lê¿y a wykonane by³y w jakiej¶ technice zdolnej wykryæ tego typu energie. Wiêc oddzia³ywanie tego czakramu (¦lê¿a) by³o widoczne na obszarze ,je¶li nie ca³ej to prawie ca³ej Europy.
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Wrzesieñ 18, 2008, 20:02:06 »

Mówiê o ¦lê¿y  U¶miech
janusz

Wielki gadu³a ;)

« Odpowiedz #21 : Wrzesieñ 18, 2008, 22:19:07 »

Organizatorzy ''Tygodnia Uzdrawiaj±cych Terapii'',które odby³y siê 7 - 13 wrze¶nia w rejonie ¦lê¿y ,opublikowali
na swoich stronach mapkê przedstawiaj±c± anomalie sk³adowej pionowej pola magnetycznego Ziemi w tym rejonie.
Ró¿nica w zakresie warto¶ci tego pola na tak ma³ym obszarze jest ewenementem nie tylko w skali naszego kraju.
Kolor ciemno zielony - s³abe pole,kolor br±zowy-silne pole.Powiekszaj±c mapkê mo¿na zobaczyæ wiêcej szczegó³ów Co¶
Poni¿ej w/w strony.
http://www.otn.com.pl/ aby zobaczyæ mapkê trzeba wej¶æ w program Tygodnia Terapii
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 18, 2008, 22:25:34 wys³ane przez janusz » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Wrzesieñ 18, 2008, 22:23:43 »

Bardzo ciekawa mapka ;]
janusz

Wielki gadu³a ;)

« Odpowiedz #23 : Wrzesieñ 22, 2008, 23:14:29 »

Na ¦lê¿ê 7 wrze¶nia wesz³a grupa oko³o 50 osób.Prowadz±ca t± rzeszê ludzi pani K.
postara³a siê o klucze do ko¶ció³ka na szczycie. Bêd±c w ¶rodku parê osób
prze¿y³o tutaj niesamowite wizje i przekazy.
Mo¿e kto¶ z forum by³ w¶ród tych wybrañców i podzieli siê z nami wiedz± o tym ,co tam
tak naprawdê ich spotkalo.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 22, 2008, 23:17:07 wys³ane przez janusz » Zapisane
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Wrzesieñ 23, 2008, 15:18:30 »

Ta grupa by³a podobno w niedzielê, ja by³em w sobotê i ju¿ wtedy co¶ siê dzia³o. Ja tego nie wyczu³em gdy¿ nie mia³em mo¿liwo¶ci dostaæ siê do ¶rodka, zamkniête na trzy spusty. Ale wspi±³em siê po kracie i przez dziurê po wypchniêtej siatce zrobi³em zdjêcia. Aparat moim oczywi¶cie zdaniem, odczu³, czy uwieczni³ to co¶.
Jak tylko dostanê te zdjêcia natychmiast je zamieszczê.
Strony: [1] 2 3 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: