Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 08, 2025, 05:02:13

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Tajemniczy obiekt minie dzisiaj ZiemiĂŞ  (Przeczytany 6108 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« : Styczeń 13, 2010, 13:32:32 »

Tajemniczy obiekt minie dzisiaj ZiemiĂŞ
WedÂług astronomĂłw moÂże to byĂŚ jakiÂś ÂśmieĂŚ kosmiczny lub maleĂąka asteroida. PewnoÂści jednak nie ma. Na pewno obiekt nie trafi w ZiemiĂŞ. A nawet jeÂśliby trafiÂł jest zbyt maÂły, Âżeby wyrzÂądziĂŚ jakÂąkolwiek szkodĂŞ - ma tylko od 10 do 15 metrĂłw dÂługoÂści.

WedÂług obliczeĂą NASA obiekt minie ZiemiĂŞ o godzinie 7:47 czasu EST (13:47 naszego czasu) w odlegÂłoÂści prawie 130 tys. km od naszej planety.

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Tronk
Gość
« Odpowiedz #1 : Styczeń 13, 2010, 14:11:44 »

No i poleciaÂł
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #2 : Styczeń 13, 2010, 15:14:33 »

chodzi o to Âże zawsze dowiadujemy siĂŞ za 5 dwunasta
klawo jak cholera... DuÂży uÂśmiech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
komandos040
Gość
« Odpowiedz #3 : Styczeń 13, 2010, 16:00:04 »

No to papatki-Âżegnalki dla "Niego". DuÂży uÂśmiech
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #4 : Styczeń 13, 2010, 16:08:28 »

Najprawdopodobniej to jeden z kosmicznych œmieci pod¹¿aj¹cych za Nibiru... strze¿cie siê i wp³acajcie na PCH albowiem Nibiru ju¿ jest blisko i pêdzi zygzakiem ku naszej b³êkitnej planecie, z ka¿dym zakrêtem macha ogonem i odrzuca kosmiczne pche³ki - jedna w³aœnie nas mija "o w³os"
kot
Gość
« Odpowiedz #5 : Styczeń 13, 2010, 16:15:36 »

Najprawdopodobniej to jeden z kosmicznych œmieci pod¹¿aj¹cych za Nibiru... strze¿cie siê i wp³acajcie na PCH albowiem Nibiru ju¿ jest blisko i pêdzi zygzakiem ku naszej b³êkitnej planecie, z ka¿dym zakrêtem macha ogonem i odrzuca kosmiczne pche³ki - jedna w³aœnie nas mija "o w³os"

Ja mogĂŞ wpÂłaciĂŚ ale na lekarza dla Ciebie,to moÂże Ci siĂŞ poukÂłada i ze strachu panika CiĂŞ tak nie rozmiĂŞkczy. UÂśmiech MrugniĂŞcie
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #6 : Styczeń 13, 2010, 18:48:20 »

Ja na lekarza Val Dee'emu nie dam z prostej przyczyny. Jak on siĂŞ wyleczy z dobregu humoru, to ja swĂłj stracĂŞ i sama bĂŞdĂŞ wymagaÂła terapii. I kto mi wtedy przywrĂłci uÂśmiech na usta, no kto? UÂśmiech

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
kot
Gość
« Odpowiedz #7 : Styczeń 13, 2010, 18:51:16 »

Arteq. DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #8 : Styczeń 13, 2010, 18:54:23 »

Aaaa widzisz... Dobrze kombinujesz MrugniĂŞcie

A jeszcze odnoÂśnie podawania tego "za piĂŞĂŚ dwunasta". Jaki byÂł sens informowania wczeÂśniej o wydarzeniu, ktĂłre nie bĂŞdzie miaÂło fizycznego wpÂływu na ZiemiĂŞ i nasze Âżycie? Podali moÂże i niedawno, ale pewnie po to, Âżeby astronomowie amatorzy mogli sobie pouÂżywaĂŚ swoich zabaweczek. Gdybym miaÂła, teÂż bym sobie pofolgowaÂła...

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #9 : Styczeń 13, 2010, 19:16:16 »

tak siĂŞ tylko zastanawiam kiedy oni namierzyli to coÂś, a praktyka informowania ludzkoÂści za 5 dwunasta jest niebezpiecznym nawykiem ;-)

arteq
Gość
« Odpowiedz #10 : Styczeń 13, 2010, 19:44:38 »

Nie potrafiĂŞ zrozumieĂŚ jednej rzeczy w wymianie zdaĂą w tym temacie. Kot zaÂżarcie walczy, Âże to co wygaduje ÂŁobos, takÂże na temat nibiru [ciÂągnie i pcha okruchy skalne] jest prawdÂą. Gdy ValDee - fakt, w sposĂłb ironiczny - powiedziaÂł, Âże to moÂże byĂŚ to - Kot wysyÂła go do lekarza [jak domyÂślam siĂŞ - do psychiatry]. Dlaczego?
kot
Gość
« Odpowiedz #11 : Styczeń 13, 2010, 19:58:12 »

Nie potrafisz zrozumieĂŚ,bo jak zwykle Âźle intencje widzisz i mimiki mojej twarzy nie dostrzegasz.

Ja nie widzĂŞ ÂśladĂłw walki mojej w ostatnich postach.Na dowcip Valdiego odpowiedziaÂłem rĂłwnie dowcipnie i

nawet prawym okiem mrugn¹³em abyœ dobrze to odczyta³.

To byÂł dowcip-nie zaÂżarta walka. UÂśmiech UÂśmiech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #12 : Styczeń 14, 2010, 22:14:46 »

Post o zaĂŚmieniu przeniosÂłem tu:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=1293.0

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: