songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« : Styczeñ 13, 2010, 13:32:32 » |
|
Tajemniczy obiekt minie dzisiaj Ziemiê Wed³ug astronomów mo¿e to byæ jaki¶ ¶mieæ kosmiczny lub maleñka asteroida. Pewno¶ci jednak nie ma. Na pewno obiekt nie trafi w Ziemiê. A nawet je¶liby trafi³ jest zbyt ma³y, ¿eby wyrz±dziæ jak±kolwiek szkodê - ma tylko od 10 do 15 metrów d³ugo¶ci.
Wed³ug obliczeñ NASA obiekt minie Ziemiê o godzinie 7:47 czasu EST (13:47 naszego czasu) w odleg³o¶ci prawie 130 tys. km od naszej planety.
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Tronk
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1 : Styczeñ 13, 2010, 14:11:44 » |
|
No i polecia³
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #2 : Styczeñ 13, 2010, 15:14:33 » |
|
chodzi o to ¿e zawsze dowiadujemy siê za 5 dwunasta klawo jak cholera...
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
komandos040
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #3 : Styczeñ 13, 2010, 16:00:04 » |
|
No to papatki-¿egnalki dla "Niego".
|
|
|
|
|
|
|
Val Dee
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #4 : Styczeñ 13, 2010, 16:08:28 » |
|
Najprawdopodobniej to jeden z kosmicznych ¶mieci pod±¿aj±cych za Nibiru... strze¿cie siê i wp³acajcie na PCH albowiem Nibiru ju¿ jest blisko i pêdzi zygzakiem ku naszej b³êkitnej planecie, z ka¿dym zakrêtem macha ogonem i odrzuca kosmiczne pche³ki - jedna w³a¶nie nas mija "o w³os"
|
|
|
|
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #5 : Styczeñ 13, 2010, 16:15:36 » |
|
Najprawdopodobniej to jeden z kosmicznych ¶mieci pod±¿aj±cych za Nibiru... strze¿cie siê i wp³acajcie na PCH albowiem Nibiru ju¿ jest blisko i pêdzi zygzakiem ku naszej b³êkitnej planecie, z ka¿dym zakrêtem macha ogonem i odrzuca kosmiczne pche³ki - jedna w³a¶nie nas mija "o w³os"
Ja mogê wp³aciæ ale na lekarza dla Ciebie,to mo¿e Ci siê pouk³ada i ze strachu panika Ciê tak nie rozmiêkczy.
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 23
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1642
Email
|
|
« Odpowiedz #6 : Styczeñ 13, 2010, 18:48:20 » |
|
Ja na lekarza Val Dee'emu nie dam z prostej przyczyny. Jak on siê wyleczy z dobregu humoru, to ja swój stracê i sama bêdê wymaga³a terapii. I kto mi wtedy przywróci u¶miech na usta, no kto?
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #7 : Styczeñ 13, 2010, 18:51:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 23
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1642
Email
|
|
« Odpowiedz #8 : Styczeñ 13, 2010, 18:54:23 » |
|
Aaaa widzisz... Dobrze kombinujesz A jeszcze odno¶nie podawania tego "za piêæ dwunasta". Jaki by³ sens informowania wcze¶niej o wydarzeniu, które nie bêdzie mia³o fizycznego wp³ywu na Ziemiê i nasze ¿ycie? Podali mo¿e i niedawno, ale pewnie po to, ¿eby astronomowie amatorzy mogli sobie pou¿ywaæ swoich zabaweczek. Gdybym mia³a, te¿ bym sobie pofolgowa³a...
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #9 : Styczeñ 13, 2010, 19:16:16 » |
|
tak siê tylko zastanawiam kiedy oni namierzyli to co¶, a praktyka informowania ludzko¶ci za 5 dwunasta jest niebezpiecznym nawykiem ;-)
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #10 : Styczeñ 13, 2010, 19:44:38 » |
|
Nie potrafiê zrozumieæ jednej rzeczy w wymianie zdañ w tym temacie. Kot za¿arcie walczy, ¿e to co wygaduje £obos, tak¿e na temat nibiru [ci±gnie i pcha okruchy skalne] jest prawd±. Gdy ValDee - fakt, w sposób ironiczny - powiedzia³, ¿e to mo¿e byæ to - Kot wysy³a go do lekarza [jak domy¶lam siê - do psychiatry]. Dlaczego?
|
|
|
|
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #11 : Styczeñ 13, 2010, 19:58:12 » |
|
Nie potrafisz zrozumieæ,bo jak zwykle ¼le intencje widzisz i mimiki mojej twarzy nie dostrzegasz. Ja nie widzê ¶ladów walki mojej w ostatnich postach.Na dowcip Valdiego odpowiedzia³em równie dowcipnie i nawet prawym okiem mrugn±³em aby¶ dobrze to odczyta³. To by³ dowcip-nie za¿arta walka.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #12 : Styczeñ 14, 2010, 22:14:46 » |
|
|
|
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
|