Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« : Styczeń 23, 2010, 19:01:17 » |
|
W jednym z w¹tków poruszono doœÌ ciekawy temat, który warto by³oby nieco szerzej rozwin¹Ì. Symbolika Barana (jako pocz¹tek nowego cyklu) ciekawie ³¹czy siê z tym ca³ym ofiarowaniem barana, jak równie¿ ukrzy¿owaniem Jezusa ("Baranka bo¿ego"). Ja bym tu widzia³ taki obrazek myœlowy - "zabicie nowego, trzymanie siê starego".
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Styczeń 24, 2010, 00:10:36 » |
|
W jednym z w¹tków poruszono doœÌ ciekawy temat, który warto by³oby nieco szerzej rozwin¹Ì.
Cytat: Jeremiasz Symbolika Barana (jako pocz¹tek nowego cyklu) ciekawie ³¹czy siê z tym ca³ym ofiarowaniem barana, jak równie¿ ukrzy¿owaniem Jezusa ("Baranka bo¿ego"). Ja bym tu widzia³ taki obrazek myœlowy - "zabicie nowego, trzymanie siê starego". No w³aœciwie w jakimœ sensie odniesienie do tego w¹tku znaleŸÌ mo¿na w moich postach w kontekœcie aborcji. --- niemniej ---- Zacznijmy od etymo, tak z lotu i beznaukowo: BARA ..to s³owo? AN ..to pewnie jedno, albo pierwsze. (An tu znów prosi sie o animacje fal grawitacji)..takie pierwsze odpowiednie dane rzeczy s³owo dalej: BARA, inaczej BA- RA ..a tego chyba rozbieraÌ ju¿ nie trzeba. wszak œwiaTT³o ogniskowany i rozszczepiane na krysztale tam uzyskuje swej formy ton (obraz i dŸwiêk) a jak sie powie A, to rzeba powiedziec beeeeeeee
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 25, 2010, 12:45:26 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #2 : Styczeń 24, 2010, 11:37:51 » |
|
Zacznijmy od etymo, tak z lotu i beznaukowo: Bara to sÂłowo? AN to.. pewnie jedno, albo pierwsze. ..takie odpowiednie dane rzeczy
a jak sie powie A, to rzeba powiedziec beeeeeeee
Aby nie byÂło niedomĂłwieĂą, niewÂłaÂściwego pojmowania, to skoro powiedziaÂłeÂś "A",powiedz i "B". Zobacz co z takich niedomĂłwieĂą wychodzi: dla mnie Bar to jednostka ciÂśnienia, Bara moÂże wiĂŞc byĂŚ interpretowane - przynajmniej dwuznacznie - ciÂśnienie w jednostkach Bara, lub teÂż np. "bara, bara".  OczywiÂście zrozumiaÂłym jest Âże w grĂŞ wchodzÂą inne rozwiÂązania, ale co zupeÂłny laik moÂże z tego zrobiĂŚ, wywnioskowaĂŚ ..., ukazaÂłem powyÂżej. Tak wiĂŞc zachĂŞcam do dysputy.
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Styczeń 24, 2010, 12:57:09 » |
|
..caÂły czas mĂłwimy o tym samym.. zatem bheeeeeeeEE
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 25, 2010, 12:46:23 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #4 : Styczeń 24, 2010, 13:25:32 » |
|
Czyli wniosek z tego, ze w¹tek jest ju¿ wyjaœniony i mo¿na go zamkn¹Ì. 
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Styczeń 24, 2010, 14:49:01 » |
|
W¹tek wcale nie wyjaœniony. To, co w jednej g³owie, nie musi byÌ zaraz w drugiej. A na oczekiwanie jasnowidzenia, tudzie¿ rozwiniêtej telepatii od ogó³u jeszcze za wczeœnie. Chyba, ¿e z góry zak³adany jest hermetyzm przekazu. Tylko ilu wówczas pojmie? Pozdrawiam  Ps. PHI, Twój poprzedni awatar zdecydowanie bardziej mi siê podoba³ ... ... ten kojarzy mi siê jakoœ z baranem w³aœnie, nie ubli¿aj¹c Jasiowi Fasoli... ani Tobie... 
|
|
|
|
|
|
|
acentaur
 Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 12
Email
|
 |
« Odpowiedz #6 : Styczeń 24, 2010, 21:17:04 » |
|
Witam, zaklada sie , ze podobne slowa ( zapis a nawet wymowa ) stanowia pomosty pomiedzy roznymi jezykami. Mozna wspomniec takze o pra-slowach , ktore wystepuja jako skladowe a czasem jako rdzen slow we wspolczesnych jezykach. I tak slowo "bar" w hebrajskim  oznacza zboze, puste pole, cos zewnetrznego oraz co ciekawe SYN. Slowo hebrajskie Na wymawiane jako "an" oznacza GDZIE. To jedna z mozliwosci. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Styczeń 25, 2010, 00:19:25 » |
|
Osobiœcie bardzo lubiê jak ludzie je¿d¿¹ na bara-na, jak w bara-Q opr¹ siê o bar, a bo baru g³êbszych maj¹ w dupie ca³e to ziemskie bara-ch³o  Bycz¹cy - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Styczeń 25, 2010, 12:31:01 » |
|
Astrologicznie Baran wskazuje na zjawisko: JESTEM (czy jak wola niektórzy "jam jest" ..bardziej ni¿ winnych znakach) w tym znaku sam fakt ISTNIENIA jest wystarczajacym uzasadnieniem RADOŒCI i satysfakcji. (o ile w Byku np. potrzebne bêd¹ do jej zaistnienia jeszcze w³aœciwe wybory i preferencje, oparte na umiejêtnoœci rozró¿nienia realnych WARTOŒCI) Osobiœcie bardzo lubiê jak ludzie je¿d¿¹ na bara-na, jak w bara-Q opr¹ siê o bar, a bo baru g³êbszych maj¹ w dupie ca³e to ziemskie bara-ch³o Du¿y uœmiech hmm.. w BaraQ?.. ale o który BAR, bo on OBA ma  Przy g³êbszych wskazany umiar, by nie przydeptnaÌ partnereki w taùcu Bycz¹cy - Thotal Du¿y uœmiech Nie, nie jestem s³onecznie sygnifikowany Bykiem  wbrew pozorom. Aczkolwiek Ve nus u mnie 9 x krotnie œilniejsza od s³oùca.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 25, 2010, 12:55:04 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Styczeń 25, 2010, 17:26:31 » |
|
BA - RA - .. AN
BARAN
Czesc MERKABA , MER _ KA _ BA
czyli teraz BA...."Co to jest MERKABA ? ************ MER-KA-BA ... " powstaje przez po³¹czenie trzech s³ów „MER” „KA” „BA” a sÂłowa te pochodzÂą z jĂŞzyka staroÂżytnego Egiptu i w dokÂładnym tÂłumaczeniu znaczÂą : CiaÂło-UmysÂł-Duch. Istnieje wiele odmian sÂłowa Merkaba na caÂłym Âświecie wÂśrĂłd wielu kultur…: Merkabah… Merkava … Merkavah… MER odnosi siĂŞ to specyficznego rodzaju ÂŚwiatÂła, tak jak byÂło ono rozumiane w Egipcie w czasie panowania XVIII Dynastii zanim reorientacja religii nie wprowadziÂła wojny pomiĂŞdzy Bogiem a caÂłe Stworzeniem. MER byÂło widziane jako dwa pola ÂŚwiatÂła wirujÂące w przeciwnych kierunkach, ale w tej samej przestrzeni (koÂło w kole). Te pole jest generowane kiedy osoba wykonuje rodzaj specjalnego oddechu. KA nawiÂązuje do indywidualnej Duszy/Ducha osoby BA oznacza sposĂłb interpretacji rzeczywistoÂści przez ducha. W naszej RzeczywistoÂści Ba jest zwykle definiowane jako ciaÂło lub rzeczywistoœÌ fizyczna. W innych wymiarach, gdzie dusze nie posiadajÂą ciaÂła, Ba odnosi siĂŞ do niesionych przez nie percepcji lub interpretacji rzeczywistoÂści. PrawidÂłowo dziaÂłajÂące pole Merkaby ma ÂśrednicĂŞ okoÂło 18 metrĂłw, proporcjonalnie do wzrostu czÂłowieka. WirujÂąca Merkaba moÂże byĂŚ wyÂświetlona na monitorze komputera przy zastosowaniu odpowiednich urzÂądzeĂą. WyglÂąda identycznie jak powÂłoka termiczna Ziemi na zdjĂŞciu w podczerwieni – posiada ten sam podstawowy ksztaÂłt tradycyjnego latajÂącego spodka. Merkaba zapewnia osobie, ktĂłra jÂą uaktywniÂła, caÂłkowitÂą ochronĂŞ tworzonÂą przez MiÂłoœÌ WszechÂświata, a takÂże uruchamia proces wewnĂŞtrznego uzdrawiania i odmÂłodzenia ciaÂła fizycznego, emocjonalnego i duchowego. Merkaba jest wehikuÂłem, "rydwanem" z Boskiego ÂŚwiatÂła wykorzystywanym przez MistrzĂłw do po³¹czenia siĂŞ z tymi, ktĂłrzy dostroili siĂŞ do wyÂższych poziomĂłw. Mer-Ka-Ba to ten sam rydwan ÂŚwiatÂła, o ktĂłrym wspominaÂł Ezechiel w Biblii. W tradycji hebrajskiej, oznacza wÂłaÂśnie "rydwan lub tron Boga" wzglĂŞdnie "rydwan wznoszÂący czÂłowieka do BoÂżego tronu/przed BoÂże oblicze" http://www.merkaba.pl/index.php/mer-ka-ba/co-to-jest-mer-ka-ba.html********* Wracajac do rozwazan BARANA czas , laczyc nalezy ( czytajac od tylu) ja wasze tak robie rozwazam wszystko od skutku do przyczyny). AN - czyli ANA , pochodzacy od Pana -Stworcy dla nas od Slonca RA czesc materialna BA , zwiazana z materia skala , pierwoty wzorzec zdeponowany w "skale" , znaczy tyle samo co staly nienaruszalny pochadzacy od czasu rozpoczecia zycia Epoka mineralow.Przez ten symbol zwiazany rowniez z TU i TERAZ nastapi transformacja wzorca pochodzacego od AN ( Pana) poprzez energie swiatla plynaca ze Slonca RA. Stanie sie to przez BARANA , dla mnie to proste , sa inne powiazania i wytlumaczenia , ktore sa polaczone z mozliwoscia stworzenia wlasnej MER -KA - BA. MER pierwotny wzorzec MATKI KA doskonalosc Duszy -Energii , uzyskanie jej wzorca idealnego w fizycznosci. BA . za pomoca energii wewnetrznej przeksztalcenie materji w cialo swietliste MERKABA.
Bez BA nic zrobic nie mozna , BARANA ( bez bara -bara) jest niezbedny.Mozna jeszcze zrozumiec dojscie od BAR do ANA i wice wersa od ANA do BARKiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 26, 2010, 20:47:08 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Styczeń 25, 2010, 21:49:49 » |
|
Ana - Pan StwĂłrca, jak nic kojarzy siĂŞ z Annunakami. No tak, to poniekÂąd nasz stwĂłrca. Tyle, Âże ja se wypraszam takie ÂźrĂłdÂło mojego pochodzenia jako ostateczne.
Chyba, ¿e moje skojarzenie kompletnie nieprawid³owe i nie poj¹³em ciekawego, b¹dŸ co b¹dŸ wywodu.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 25, 2010, 21:50:16 wysłane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Styczeń 25, 2010, 21:56:50 » |
|
Ana - Pan StwĂłrca, jak nic kojarzy siĂŞ z Annunakami. No tak, to poniekÂąd nasz stwĂłrca. Tyle, Âże ja se wypraszam takie ÂźrĂłdÂło mojego pochodzenia jako ostateczne.
Chyba, ¿e moje skojarzenie kompletnie nieprawid³owe i nie poj¹³em ciekawego, b¹dŸ co b¹dŸ wywodu.
Za niczyje skojarzenia z nikim nie ponosze zadnej odpowiedzialnosci. Za wymyslanie nazw oraz nadawanie im niepradziwego pochodzenia rowniez nie. Za cudze przekazy , ktore ksztaltuje poglady innych ludzi tez nie. Niech kazdy szuka sam i ufa sobie, to jest najlepsze rozwiazanie. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 25, 2010, 21:57:05 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : Styczeń 26, 2010, 14:17:10 » |
|
To w koĂącu czyje sÂą te przekazy Kiaro, o tej Merkabie i Baranie, ktĂłre zamieÂściÂłaÂś powyÂżej. Teraz to juÂż mi siĂŞ zupeÂłnie pomieszaÂło.  niczyj nikt 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Styczeń 26, 2010, 16:50:02 » |
|
To w koĂącu czyje sÂą te przekazy Kiaro, o tej Merkabie i Baranie, ktĂłre zamieÂściÂłaÂś powyÂżej. Teraz to juÂż mi siĂŞ zupeÂłnie pomieszaÂło.  niczyj nikt  Informacja to jedno acudze wyobrazenia to drugie. Nikt nie moze ponosic odpowiedzialnosci za cudze skojarzenia oraz pozom i styl wyobrazni. Tekst jest ( moim zdaniem) prosty i zrozumialy , mozna go jednak nie akceptowac , mozna... Kiara  ps. pierwsza czesc tekstu jest zamieszczona na stronie o merkabie , jest idetyczna z moimi wczesniejszymi.Druga jest napisana jako odpowiedz w dyskusji o baranie. Poprawilam poprzedni tekst ( oddzielilam cytowany od mojego) , uzupelniajac go o link.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 26, 2010, 20:48:26 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Styczeń 26, 2010, 18:05:09 » |
|
To Âźle u mnie z poziomem Kiaro MiÂła, bo ten tekst nie jest dla mnie tak bardzo zrozumiaÂły. BĂŞdĂŞ wdziĂŞczny za uproszczenie, czy teÂż przybliÂżenie. Z gĂłry dziĂŞkujĂŞ.
Ps. A moÂżesz podaĂŚ link, co by byÂło mniej enigmatyczne, bo nadal nie wiem kto jest autorem??? Gdzie akurat mniej mnie interesuje, ale sprawdzĂŞ.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 26, 2010, 18:06:41 wysłane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #15 : Styczeń 26, 2010, 20:42:11 » |
|
To Âźle u mnie z poziomem Kiaro MiÂła, bo ten tekst nie jest dla mnie tak bardzo zrozumiaÂły. BĂŞdĂŞ wdziĂŞczny za uproszczenie, czy teÂż przybliÂżenie. Z gĂłry dziĂŞkujĂŞ.
Ps. A moÂżesz podaĂŚ link, co by byÂło mniej enigmatyczne, bo nadal nie wiem kto jest autorem??? Gdzie akurat mniej mnie interesuje, ale sprawdzĂŞ.
Tak oczywiscie ze moge, jak pisalam uciekl mi link, pozniej zapomnialam poszukac , ale wzielam sie za to . Prosze; http://www.merkaba.pl/index.php/mer-ka-ba/co-to-jest-mer-ka-ba.htmlOpis jest zgodny z moim wczesniejszym, podalam ten bo zbyt wiele osob oczekuje zeby tekst byl juz gdzies napisany ,wowczas dla nich jest bardziej wiarygodny niz moje definicje. Dla mnie to bez znaczenia gdy tresc definicji jest taka sama. Kiara.  ps. nie potwierdzam i nie zaprzecza prawdy lub nie tego portalu , bo nie znam go. Chodzilo mi o sama definicje z ktorej skorzystalam tlumaczac BARANA.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 26, 2010, 20:43:49 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Styczeń 26, 2010, 22:33:47 » |
|
A dziĂŞki, dziĂŞki. Popatrz, to i warsztaty nawet robiÂą...
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #17 : Styczeń 31, 2010, 14:13:51 » |
|
A dziĂŞki, dziĂŞki. Popatrz, to i warsztaty nawet robiÂą...
Koliberku MERKABA nie mozna nauczyc sie na zadnych warsztatach, to nie jest techniczna umiejetnosc typu , tu oddychaj policzi i "wystartuj".... taki przekaz jest naiwny i smieszny , dla naiwnych rzadnych wladzy nic wiecej. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 31, 2010, 14:14:04 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #18 : Styczeń 31, 2010, 14:43:13 » |
|
poniewa¿ zamierzam jeszcze raz podejœÌ do tego tematu esencjonalnie, tio mam proœbê, jak ktoœ siê napatoczy na jakoweœ informacje lub wiedzê dotyczaca tego: BARA ..to s³owo? ewent. dotycz¹ce dok³adnej formu³y
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 31, 2010, 14:54:46 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #19 : Styczeń 31, 2010, 14:50:24 » |
|
Koliberku MERKABA nie mozna nauczyc sie na zadnych warsztatach, to nie jest techniczna umiejetnosc typu , tu oddychaj policzi i "wystartuj".... taki przekaz jest naiwny i smieszny , dla naiwnych rzadnych wladzy nic wiecej.
To zrozumiaÂłe, Âże nie da siĂŞ tego nauczyĂŚ na kursach, ale dlaczego zaraz dla rzÂądnych wÂładzy? CzyÂżby wszyscy uczestnicy podobnych warsztatĂłw mieli nieczyste intencje? Byli rzÂądni wÂładzy? PrzecieÂż uruchomienie MERKABA daje raczej wolnoœÌ osobistÂą niÂż wÂładanie nad innymi … chyba, Âże mĂłwimy o wÂładaniu nad sobÂą, ale to pozytyw … Pozdrawiam 
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 31, 2010, 15:02:34 wysłane przez ptak »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : Styczeń 31, 2010, 14:55:15 » |
|
poniewa¿ zamierzam jeszcze raz podejœÌ do tego tematu esencjonalnie, tio mam proœbê, jak ktoœ siê napatoczy na jakoweœ informacje lub wiedzê dotyczaca tego: BARA ..to s³owo? BA - RA ... BA materia , cialo , RA energia swietlista . Ra przeksztalci BA w swiatlo cialo swietliste , czyli dokona sie transformacja ciala materialnego w subatomowe swietlne, ale wowczas gdy BARAN osiagnie stan RYBY. A jak to sie juz stanie to osiagnie cala MERKABA zespoli sie stan energetyczny ciala materialnego z cialem swietlistym. To jest bardzo proste do wytlumaczenia , ale trudne do osiagniecia, gdyz takiego poziomu energetycznego nie uzyskuje sie w ciagu jednego wcielenia , a juz napewno nie na drodze jakichs kursow lub szkolen , tzw. rozwoju duchowego.. Totalna bzdura , ktora jedni sprzedaja inni kupuja. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 31, 2010, 14:55:30 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #21 : Styczeń 31, 2010, 15:00:45 » |
|
Koliberku MERKABA nie mozna nauczyc sie na zadnych warsztatach, to nie jest techniczna umiejetnosc typu , tu oddychaj policzi i "wystartuj".... taki przekaz jest naiwny i smieszny , dla naiwnych rzadnych wladzy nic wiecej.
Dlaczego zaraz dla rzÂądnych wÂładzy? CzyÂżby wszyscy uczestnicy podobnych warsztatĂłw mieli nieczyste intencje? Byli rzÂądni wÂładzy? PrzecieÂż uruchomienie MERKABA daje raczej wolnoœÌ osobistÂą niÂż wÂładanie nad innymi … chyba, Âże mĂłwimy o wÂładaniu nad sobÂą, ale to pozytyw … Pozdrawiam  Masz racjĂŞ >ptak'u<, Âże sÂą jednostki, ktĂłre d¹¿¹ do tego z czystych pobudek. Jednak, jak znam Âżycie i ludzi, to zdecydowana wiĂŞkszoœÌ chce to osiÂągn¹Ì z zupeÂłnie innych pobudek. Dlatego zgadzam siĂŞ z tym, co napisaÂła >Kiara<.
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #22 : Styczeń 31, 2010, 15:01:05 » |
|
Ty mĂłwisz na inny temat Kiara, niepotrzebnie mnie przy tym cytujÂąc. Jakby antycypujesz, o czym chciaÂłem coÂś napisac, by podac to na swĂłj sposĂłb.
Ja natomiast siĂŞ nie spieszĂŞ, bo etap precyzji sÂłowa, ktĂłre jest akurat wazne dla tego przekazu - ktĂłry MIAÂŁEM na mysli iA - uwazam za niedommkniĂŞty.
PowstajÂą z takiej sytuacji nieustanne brednie: bo Baran nigdy nie osiÂągnie stanu ryby, poniewaz baran - to baran a ryba - to ryba ..to sÂą adresy, czy etapy ..a nie imiona istot, ktĂłre w nich goszczÂą.
A ty mylisz pojĂŞcia naginajÂąc sprawy do swoich celĂłw i uwypuklania jednostkowych przypadkĂłw, gdy temat jest funkcjonalny a nie przedmiotowo-podmiotowy.
KOÂŁO - to droga, ktĂłra zaczyna siĂŞ w Barnie - a koĂączy w Rybach.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 31, 2010, 15:09:42 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #23 : Styczeń 31, 2010, 15:39:02 » |
|
Masz racjê >ptak'u<, ¿e s¹ jednostki, które d¹¿¹ do tego z czystych pobudek. Jednak, jak znam ¿ycie i ludzi, to zdecydowana wiêkszoœÌ chce to osi¹gn¹Ì z zupe³nie innych pobudek. Dlatego zgadzam siê z tym, co napisa³a >Kiara<.
A ja nie zgadzam siĂŞ z tym, co napisaÂła Kiara, bo niejednokrotnie braÂłam udziaÂł w ró¿nych warsztatach i wierz mi, Âże w zdecydowanej wiĂŞkszoÂści byli to wspaniali ludzie, majÂący na uwadze wÂłasne doskonalenie. Ci rzÂądni wÂładzy majÂą na ogó³ inne zainteresowania … no i jak MERKABA miaÂłaby sÂłuÂżyĂŚ im do tego rzÂądzenia? Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #24 : Styczeń 31, 2010, 17:17:41 » |
|
Dlatego niczego nie generalizujĂŞ. Potwierdzam tylko fakt istnienia tak patologicznego podejÂścia do sprawy. No ale dajmy juÂż spokĂłj, bo narobiliÂśmy trochĂŞ baÂłaganu >Phirioori'emu< w tym wÂątku.
|
|
|
|
|
|
|
|