No ja nie mam ju¿ zadnych pytañ odno¶nie Ciebie od wiosny. Widze co robisz.
Pisa³e¶ zarówno o ksi±¿ce: "przestarza³y poradnik"
No ale to NIE mój wybór, ze "majsterklepka" korzysta z poradnika,
który ma ponad 2 Kilo lat - istna noofka
(nie kazdy wie, ¿e go przerabiacie co jaki¶ czas na bierz±ce potrzeby, co wychodzi s³abo)
..a wiêc jest PRZESTARZA£Y.
to jest fakt. NIe ma siê co bulwersowaæ. 2000 lat historii budowanej na tej ksiêdze znamy.
Jesli Cie to obraza.. to znaczy, ze sam siebie obrazasz swoimi wyborami.
Przecie¿ NIE ja ci wybieram literature do czytania!!!
Mnie nic do tego. Rózne sa pasje.. ty masz tak±.
Ale nie miej pretensji do mnie, ze ona taka jest.
Nie jestem ¿adnym okupantem - nie chcê aby l¿ono niewybrednymi epitetami ludzi - wyznawców religii.
W moim odczuciu JESTE¦!.. takie w³a¶nie mam odczucie na Twój temat, ale to moje osobiste odczucie.
Nikt nie musi go podzielaæ.. ja jednak je mam.
Sposób t³umaczeñ gówniarski.
..czyli adekwatny do podmiotu.
Natomiast tych, co nie s± "wyznawcami religii" - to ju¿ mo¿na mieszaæ z gównem.. odpadami i ¶mietnikiem
Oto mentalno¶æ wzorcowego Polaka -katolika.
Byæmoze pod¶wiadomie czerpiê od Ciebie przyk³ad.
Wiêc kpiny o obra¿aniu ksi±¿ki daruj sobie
To przecie¿ Ty sobie nie darowa³e¶ tych kpin - bo tym dok³adnie punktem regulaminu siê pos³u¿y³e¶.
Co do Dawna.. nie s±dze ¿eby kto¶ z Dawnem tu zagl±da³. Jednak¿e fakt, ¿e niefortunnie u¿y³em potocznego porównania, jakie jest czêsto u¿ywane w katolickim kraju przez m³odzie¿.. wynios³em to z podwórka i drogi powrotnej z salki katechetycznej.
U¿y³em to 'w locie' ..gdyby¶ by³ normalnym CZ£OWIEKIEM, mog³bym edytnac , uzyæ innego porównania - i nieby³oby sprawy. Ale to TY mi to uniemo¿liwi³e¶..
..z wywieszonym jêzorem prowadzaæ swoje donosicielsko-oceniaj±ce manewry,
przyprawiony niemal o extazê , ¿e oto uda³o Ci siê z³apac PHI na niefrasobliwo¶ci.
Ty rozdÊ££E¶ temat do skali monstrualnej, wiêc to TY raczej
..obra¿a³by¶ rozwlekaj±c kwestiê.. tych ewent. potencjalnych Dawnów
..a przez powtarzanie znêca³by¶ siê nad nimi (gdyby tu zagladali) przez takie rozwlekanie tematu.
Oczywi¶cie to ju¿ Ci nie interesuje - bo traktowa³es to instrumentalnie jedynie.