Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 07, 2025, 16:34:29

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 3 4 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Sesja 104.  (Przeczytany 43137 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
komandos040
Gość
« : Luty 10, 2010, 19:30:19 »

Ciekawe, kiedy jÂą wstawiÂą na stronie PCH.
Co nowego od EN-KIego?  DuÂży uÂśmiech Cool
annabella
Gość
« Odpowiedz #1 : Luty 10, 2010, 21:45:40 »

ze nie potrzebne jest to forum , jest to odpowiedz na pytanie od anonimowego forumowicza z PCH a tak bardziej powazniej to spotkanie bylo sympatyczne . p.Lucyna cieplo przyjeta .odniosla sie w paru zdaniach do reportazu w E.R.pozostale osoby prowadzace to te same co zawsze.Prezentacja pokazana w ciekawy sposob a i pare pytan rowniez byly ciekawe.Sesja trwala 3godz,osob obecnych ok.120-150 tak ogolnie to wszystko. DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Luty 10, 2010, 21:48:17 wysłane przez annabella » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #2 : Luty 10, 2010, 22:33:38 »

annabello ja powiedziaÂłabym Âże byÂło okoÂło 200-250 osĂłb  policzyÂłam tak mniej wiĂŞcej  Chichot

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
poufne
Gość
« Odpowiedz #3 : Luty 10, 2010, 23:25:45 »

Pytanie brzmi czy pojawiÂły siĂŞ jakieÂś pytania, ktĂłre nie byÂły dotychczas zadawane? oraz czy odpowiedÂź zawieraÂła jakieÂś wartoÂściowe informacje. Przez 3 godziny duÂżo musiaÂło siĂŞ dziaĂŚ.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #4 : Luty 10, 2010, 23:31:30 »

trzeba czekaĂŚ na sesjĂŞ na stronie  Pch ,nie bĂŞdĂŞ zdradzaĂŚ nic wczeÂśniej

KsiĂŞga Koheleta 3,1
komandos040
Gość
« Odpowiedz #5 : Luty 11, 2010, 11:23:11 »

Aha, no có¿ poczekamy.Mrugniêcie
annabella
Gość
« Odpowiedz #6 : Luty 11, 2010, 15:07:32 »

przylaczam sie do zdania Chanell , a jesli chodzi o ilosc osob to faktycznie sa miedzy nami rozbieznosci, ale krakowskim targiem to proponuje liczbe osob w przedziale 150 -200  JĂŞzyk
« Ostatnia zmiana: Luty 11, 2010, 15:11:24 wysłane przez annabella » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #7 : Luty 16, 2010, 13:05:03 »

Jako ¿e ten w¹tek dotyczy nie opublikowanej jeszcze sesji nr 104 wiêc postanowi³em wszystkie posty omawiaj¹ce chwilowe znikniêcie opublikowanych ju¿ sesji, przenieœÌ tu:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=62.75
« Ostatnia zmiana: Luty 16, 2010, 13:06:14 wysłane przez Dariusz » Zapisane

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #8 : Luty 17, 2010, 14:11:41 »

juÂż jest!

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
alex
Gość
« Odpowiedz #9 : Luty 17, 2010, 14:35:59 »

wlasnie przeczytalem:))jak zwykle malo konkretow,odpowiedzi wymijajace w stylu wiem ale nie powiem bo mam zwiazane rece ...szkoda ze En-Ki nie wpadl wczesnien na ten bajer z konserwatorem...

==========================================================================

tutaj link apropos HAARP o ktorej bylo wspomniane na sesji ale En-Ki jest innego zdania.bardzo prosto przedstawione.osoby nie rozumiejace po angielsku zrozumia bez problemu.       http://www.youtube.com/watch?v=BR6O3kJTqaI

ScaliÂłem posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2010, 16:47:10 wysłane przez Dariusz » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #10 : Luty 17, 2010, 14:55:20 »

wÂłaÂściwie co by nie powiedziaÂł to i tak jak teraz-
dla jednych bĂŞdzie to dalej mistyfikacja,
a dla innych misja miÂłoÂści
kaÂżdy musi zdecydowaĂŚ sam, bo Âżadnych dowodĂłw nie bĂŞdzie(w stylu meteorytu wpadajÂącego do BaÂłtyku)
ja sam w misjĂŞ owÂą wierzĂŞ, ale z racji zafaÂłszowania naszej rzeczywistoÂści zachowuje min. dystans.

Pozdr. 4all

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Constantin
Gość
« Odpowiedz #11 : Luty 17, 2010, 17:23:02 »

Ta sesja mnie totalnie rozwali³a En-ki chce leczyÌ homoseksualizm przez zmianê p³ci nie doœÌ ¿e gada g³upoty to jeszcze myli pojêcia homoseksualizmu z transeksualizmem. Gratuluje mu inteligencji:P
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2010, 17:23:49 wysłane przez Constantin » Zapisane
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #12 : Luty 17, 2010, 17:34:11 »

IWONA:

Bardzo dziĂŞkujĂŞ, kolejne pytanie od Kasi.  Drogi En-Ki, moja cĂłrka jest alergikiem.  Lekarz powiedziaÂł, Âże ma zbyt duÂże migdaÂły, co utrudnia jej oddychanie.  Czy powinnam zgodziĂŚ siĂŞ na zabieg przyciĂŞcia migda³ów, a moÂże moÂżna zrobiĂŚ coÂś innego?

EN-KI:

Medykiem to ja nie jestem, lecz logicznie myÂślÂąc – co majÂą migdaÂły wspĂłlnego z alergiÂą?  Nie radziÂłbym operacji na migdaÂłach.  Jest to bardzo waÂżny organ w organiÂźmie. PrĂłbowaĂŚ metod homeopatycznych i zió³, ale nie iœÌ za tym ciĂŞciem i od razu zgadzaĂŚ siĂŞ na operacjĂŞ.  Alergii trzeba poszukaĂŚ nie w migdaÂłach, lecz znaleŸÌ innÂą przyczynĂŞ.  Slucham.

Interesuj¹ce. Sk¹d Enki wzi¹³ pomys³, ¿e wyciêcie migda³ków mia³oby wyleczyÌ alergiê???

IWONA:

Bardzo dziĂŞkujĂŞ, kolejne pytanie.  Pytanie od Anonimowego Forumowicza Projektu Cheops.  Czy na forum Projektu Cheops powinny byĂŚ tolerowane osoby, ktĂłre wchodzÂą w konflikt ze wszystkimi forumowiczami?

EN-KI:

Nie powinny… B³êdem, bo my teÂż czasami b³êdy popeÂłniamy, b³êdem byÂło w ogĂłle zawiÂązanie takiego forum i teraz skutki tego ponoszÂą wszyscy.  NieodpowiedzialnoœÌ – ignorowaĂŚ, po prostu ignorowaĂŚ.  SÂłucham.

OOOOOOO
to chyba wiem o kim JĂŞzyk
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2010, 18:28:48 wysłane przez Val Dee » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #13 : Luty 17, 2010, 20:01:23 »

Interesuj¹ce. Sk¹d Enki wzi¹³ pomys³, ¿e wyciêcie migda³ków mia³oby wyleczyÌ alergiê???

Val Dee czytaj uwaÂżnie  ZÂły to nie pomysÂł Enki ,tylko tej osoby ktĂłra zadaÂła pytanie

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #14 : Luty 17, 2010, 20:14:16 »

No wÂłaÂśnie nie.
Osoba powiedziaÂła:"moja cĂłrka jest alergikiem" KROPKA "Lekarz powiedziaÂł, Âże ma zbyt duÂże migdaÂły, co utrudnia jej oddychanie"
Nikt tu nie powiÂązaÂł alergii z migdaÂłkami (oprĂłcz Enkiego).
Constantin
Gość
« Odpowiedz #15 : Luty 17, 2010, 20:28:01 »

OgĂłlnie sesje zaczynajÂą osiÂągaĂŚ poziom dna tyczy siĂŞ to pytaĂą jak i odpowiedzi.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #16 : Luty 17, 2010, 20:31:12 »

OgĂłlnie sesje zaczynajÂą osiÂągaĂŚ poziom dna tyczy siĂŞ to pytaĂą jak i odpowiedzi.

Constantin ,a jakie ty byÂś zadaÂł pytanie ? Przyznam Âże siĂŞ dÂługo zastanawiaÂłam i to wcale nie jest Âłatwe. Smutny

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Constantin
Gość
« Odpowiedz #17 : Luty 17, 2010, 21:40:12 »

Na pewno nie zapyta³bym o rzeczy które tylko zaspakajaj¹ pró¿noœÌ i karmi¹ przeroœniête ego. Jeœli ju¿ mia³bym o cokolwiek pytaÌ to by³o by to coœ co pomog³oby mi w rozwoju
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2010, 21:40:43 wysłane przez Constantin » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #18 : Luty 17, 2010, 21:57:40 »

Cytat: sesja104
IWONA:

Bardzo dziĂŞkujĂŞ, kolejne pytanie od Kasi.  Drogi En-Ki, moja cĂłrka jest alergikiem.  Lekarz powiedziaÂł, Âże ma zbyt duÂże migdaÂły, co utrudnia jej oddychanie.  Czy powinnam zgodziĂŚ siĂŞ na zabieg przyciĂŞcia migda³ów, a moÂże moÂżna zrobiĂŚ coÂś innego?

EN-KI:

Medykiem to ja nie jestem, lecz logicznie myÂślÂąc – co majÂą migdaÂły wspĂłlnego z alergiÂą?  Nie radziÂłbym operacji na migdaÂłach.  Jest to bardzo waÂżny organ w organiÂźmie. PrĂłbowaĂŚ metod homeopatycznych i zió³, ale nie iœÌ za tym ciĂŞciem i od razu zgadzaĂŚ siĂŞ na operacjĂŞ.  Alergii trzeba poszukaĂŚ nie w migdaÂłach, lecz znaleŸÌ innÂą przyczynĂŞ.  Slucham.

Cytat: ValDee

JeÂśli wszyscy sceptycy z takim zrozumieniem czytajÂą sesje, to nic dziwnego, Âże tak "ciekawe" wnioski, zarzuty wysuwajÂą.
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2010, 21:58:05 wysłane przez Dariusz » Zapisane

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #19 : Luty 17, 2010, 21:59:21 »

Proszê o wskazanie b³êdu w moim rozumowaniu
kot
Gość
« Odpowiedz #20 : Luty 17, 2010, 22:07:18 »

En-Ki:  Co majÂą migdaÂły wspĂłlnego z alergiÂą?

Walduœ: Sk¹d En-Ki wzi¹³ pomys³,¿e wyciêcie migda³ków mia³oby wyleczyÌ alergiê???

Kot: SkÂąd WalduÂś wie,Âże jego logika jest wÂłaÂściwa?Potrzebna jest do tego umiejĂŞtnoÂśc czytania ze    zrozumieniem przeciez. UÂśmiech MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2010, 22:11:22 wysłane przez kot » Zapisane
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #21 : Luty 17, 2010, 22:12:36 »

Enki pomyÂślaÂł, Âże owe wyciĂŞcie migdaÂłkĂłw miaÂło wyleczyĂŚ alergiĂŞ, i sam poddaÂł ten pomysÂł krytyce JĂŞzyk
WiĂŞc albo jest niedouczony (migdaÂłkĂłw nie wycina siĂŞ by leczyĂŚ alergiĂŞ) albo byÂł pod wpÂływem alkoholu JĂŞzyk
kot
Gość
« Odpowiedz #22 : Luty 17, 2010, 22:15:47 »

KoĂącz Waldusiu-wstydu oszczĂŞdÂź. UÂśmiech MrugniĂŞcie
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #23 : Luty 17, 2010, 22:24:17 »

Pytanie:
Mam zepsuty samochĂłd. TakÂże w moim rowerze sÂą problemy z ÂłaĂącuchem. Mechanik proponuje wymieniĂŚ ÂłaĂącuch. Co mam zrobiĂŚ?
Enki:
Nie jestem mechanikiem ale co ma ÂłaĂącuch do samochodu? Samochodu nie naprawisz wymieniajÂąc ÂłaĂącuch. Wymiana ÂłaĂącucha jest zbĂŞdna. Napompuj opony.

Ot i takie jest rozumowanie tego Enkiego.  ÂŁÂączy bez powodu zdanie drugie z pierwszym. I myÂśli, Âże owy mechanik chce naprawiĂŚ samochĂłd wymieniajÂąc ÂłaĂącuch w rowerze. Albo Enki/Lucyna ma zak³ócony odbiĂłr rzeczywistoÂści albo po prostu bredzi.
kot
Gość
« Odpowiedz #24 : Luty 17, 2010, 22:28:54 »

Nie chcĂŞ siĂŞ powtarzaĂŚ ale odsyÂłam CiĂŞ do treÂści postu nr 22,ktĂłrego jestem autorem. UÂśmiech MrugniĂŞcie

« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2010, 22:41:35 wysłane przez kot » Zapisane
Strony: [1] 2 3 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: