Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 22:35:58

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 4 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Sesja 104.  (Przeczytany 41681 razy)
0 u¿ytkowników i 5 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
komandos040
Go¶æ
« : Luty 10, 2010, 19:30:19 »

Ciekawe, kiedy j± wstawi± na stronie PCH.
Co nowego od EN-KIego?  Du¿y u¶miech Cool
annabella
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Luty 10, 2010, 21:45:40 »

ze nie potrzebne jest to forum , jest to odpowiedz na pytanie od anonimowego forumowicza z PCH a tak bardziej powazniej to spotkanie bylo sympatyczne . p.Lucyna cieplo przyjeta .odniosla sie w paru zdaniach do reportazu w E.R.pozostale osoby prowadzace to te same co zawsze.Prezentacja pokazana w ciekawy sposob a i pare pytan rowniez byly ciekawe.Sesja trwala 3godz,osob obecnych ok.120-150 tak ogolnie to wszystko. Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Luty 10, 2010, 21:48:17 wys³ane przez annabella » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #2 : Luty 10, 2010, 22:33:38 »

annabello ja powiedzia³abym ¿e by³o oko³o 200-250 osób  policzy³am tak mniej wiêcej  Chichot

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
poufne
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Luty 10, 2010, 23:25:45 »

Pytanie brzmi czy pojawi³y siê jakie¶ pytania, które nie by³y dotychczas zadawane? oraz czy odpowied¼ zawiera³a jakie¶ warto¶ciowe informacje. Przez 3 godziny du¿o musia³o siê dziaæ.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #4 : Luty 10, 2010, 23:31:30 »

trzeba czekaæ na sesjê na stronie  Pch ,nie bêdê zdradzaæ nic wcze¶niej

Ksiêga Koheleta 3,1
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Luty 11, 2010, 11:23:11 »

Aha, no có¿ poczekamy.Mrugniêcie
annabella
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Luty 11, 2010, 15:07:32 »

przylaczam sie do zdania Chanell , a jesli chodzi o ilosc osob to faktycznie sa miedzy nami rozbieznosci, ale krakowskim targiem to proponuje liczbe osob w przedziale 150 -200  Jêzyk
« Ostatnia zmiana: Luty 11, 2010, 15:11:24 wys³ane przez annabella » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #7 : Luty 16, 2010, 13:05:03 »

Jako ¿e ten w±tek dotyczy nie opublikowanej jeszcze sesji nr 104 wiêc postanowi³em wszystkie posty omawiaj±ce chwilowe znikniêcie opublikowanych ju¿ sesji, przenie¶æ tu:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=62.75
« Ostatnia zmiana: Luty 16, 2010, 13:06:14 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #8 : Luty 17, 2010, 14:11:41 »

ju¿ jest!

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
alex
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Luty 17, 2010, 14:35:59 »

wlasnie przeczytalem:))jak zwykle malo konkretow,odpowiedzi wymijajace w stylu wiem ale nie powiem bo mam zwiazane rece ...szkoda ze En-Ki nie wpadl wczesnien na ten bajer z konserwatorem...

==========================================================================

tutaj link apropos HAARP o ktorej bylo wspomniane na sesji ale En-Ki jest innego zdania.bardzo prosto przedstawione.osoby nie rozumiejace po angielsku zrozumia bez problemu.       http://www.youtube.com/watch?v=BR6O3kJTqaI

Scali³em posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2010, 16:47:10 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #10 : Luty 17, 2010, 14:55:20 »

w³a¶ciwie co by nie powiedzia³ to i tak jak teraz-
dla jednych bêdzie to dalej mistyfikacja,
a dla innych misja mi³o¶ci
ka¿dy musi zdecydowaæ sam, bo ¿adnych dowodów nie bêdzie(w stylu meteorytu wpadaj±cego do Ba³tyku)
ja sam w misjê ow± wierzê, ale z racji zafa³szowania naszej rzeczywisto¶ci zachowuje min. dystans.

Pozdr. 4all

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Constantin
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Luty 17, 2010, 17:23:02 »

Ta sesja mnie totalnie rozwali³a En-ki chce leczyæ homoseksualizm przez zmianê p³ci nie do¶æ ¿e gada g³upoty to jeszcze myli pojêcia homoseksualizmu z transeksualizmem. Gratuluje mu inteligencji:P
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2010, 17:23:49 wys³ane przez Constantin » Zapisane
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Luty 17, 2010, 17:34:11 »

IWONA:

Bardzo dziêkujê, kolejne pytanie od Kasi.  Drogi En-Ki, moja córka jest alergikiem.  Lekarz powiedzia³, ¿e ma zbyt du¿e migda³y, co utrudnia jej oddychanie.  Czy powinnam zgodziæ siê na zabieg przyciêcia migda³ów, a mo¿e mo¿na zrobiæ co¶ innego?

EN-KI:

Medykiem to ja nie jestem, lecz logicznie my¶l±c – co maj± migda³y wspólnego z alergi±?  Nie radzi³bym operacji na migda³ach.  Jest to bardzo wa¿ny organ w organi¼mie. Próbowaæ metod homeopatycznych i zió³, ale nie i¶æ za tym ciêciem i od razu zgadzaæ siê na operacjê.  Alergii trzeba poszukaæ nie w migda³ach, lecz znale¼æ inn± przyczynê.  Slucham.

Interesuj±ce. Sk±d Enki wzi±³ pomys³, ¿e wyciêcie migda³ków mia³oby wyleczyæ alergiê???

IWONA:

Bardzo dziêkujê, kolejne pytanie.  Pytanie od Anonimowego Forumowicza Projektu Cheops.  Czy na forum Projektu Cheops powinny byæ tolerowane osoby, które wchodz± w konflikt ze wszystkimi forumowiczami?

EN-KI:

Nie powinny… B³êdem, bo my te¿ czasami b³êdy pope³niamy, b³êdem by³o w ogóle zawi±zanie takiego forum i teraz skutki tego ponosz± wszyscy.  Nieodpowiedzialno¶æ – ignorowaæ, po prostu ignorowaæ.  S³ucham.

OOOOOOO
to chyba wiem o kim Jêzyk
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2010, 18:28:48 wys³ane przez Val Dee » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #13 : Luty 17, 2010, 20:01:23 »

Interesuj±ce. Sk±d Enki wzi±³ pomys³, ¿e wyciêcie migda³ków mia³oby wyleczyæ alergiê???

Val Dee czytaj uwa¿nie  Z³y to nie pomys³ Enki ,tylko tej osoby która zada³a pytanie

Ksiêga Koheleta 3,1
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Luty 17, 2010, 20:14:16 »

No w³a¶nie nie.
Osoba powiedzia³a:"moja córka jest alergikiem" KROPKA "Lekarz powiedzia³, ¿e ma zbyt du¿e migda³y, co utrudnia jej oddychanie"
Nikt tu nie powi±za³ alergii z migda³kami (oprócz Enkiego).
Constantin
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Luty 17, 2010, 20:28:01 »

Ogólnie sesje zaczynaj± osi±gaæ poziom dna tyczy siê to pytañ jak i odpowiedzi.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #16 : Luty 17, 2010, 20:31:12 »

Ogólnie sesje zaczynaj± osi±gaæ poziom dna tyczy siê to pytañ jak i odpowiedzi.

Constantin ,a jakie ty by¶ zada³ pytanie ? Przyznam ¿e siê d³ugo zastanawia³am i to wcale nie jest ³atwe. Smutny

Ksiêga Koheleta 3,1
Constantin
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Luty 17, 2010, 21:40:12 »

Na pewno nie zapyta³bym o rzeczy które tylko zaspakajaj± pró¿no¶æ i karmi± przero¶niête ego. Je¶li ju¿ mia³bym o cokolwiek pytaæ to by³o by to co¶ co pomog³oby mi w rozwoju
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2010, 21:40:43 wys³ane przez Constantin » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #18 : Luty 17, 2010, 21:57:40 »

Cytat: sesja104
IWONA:

Bardzo dziêkujê, kolejne pytanie od Kasi.  Drogi En-Ki, moja córka jest alergikiem.  Lekarz powiedzia³, ¿e ma zbyt du¿e migda³y, co utrudnia jej oddychanie.  Czy powinnam zgodziæ siê na zabieg przyciêcia migda³ów, a mo¿e mo¿na zrobiæ co¶ innego?

EN-KI:

Medykiem to ja nie jestem, lecz logicznie my¶l±c – co maj± migda³y wspólnego z alergi±?  Nie radzi³bym operacji na migda³ach.  Jest to bardzo wa¿ny organ w organi¼mie. Próbowaæ metod homeopatycznych i zió³, ale nie i¶æ za tym ciêciem i od razu zgadzaæ siê na operacjê.  Alergii trzeba poszukaæ nie w migda³ach, lecz znale¼æ inn± przyczynê.  Slucham.

Cytat: ValDee

Je¶li wszyscy sceptycy z takim zrozumieniem czytaj± sesje, to nic dziwnego, ¿e tak "ciekawe" wnioski, zarzuty wysuwaj±.
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2010, 21:58:05 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Luty 17, 2010, 21:59:21 »

Proszê o wskazanie b³êdu w moim rozumowaniu
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Luty 17, 2010, 22:07:18 »

En-Ki:  Co maj± migda³y wspólnego z alergi±?

Waldu¶: Sk±d En-Ki wzi±³ pomys³,¿e wyciêcie migda³ków mia³oby wyleczyæ alergiê???

Kot: Sk±d Waldu¶ wie,¿e jego logika jest w³a¶ciwa?Potrzebna jest do tego umiejêtno¶c czytania ze    zrozumieniem przeciez. U¶miech Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2010, 22:11:22 wys³ane przez kot » Zapisane
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Luty 17, 2010, 22:12:36 »

Enki pomy¶la³, ¿e owe wyciêcie migda³ków mia³o wyleczyæ alergiê, i sam podda³ ten pomys³ krytyce Jêzyk
Wiêc albo jest niedouczony (migda³ków nie wycina siê by leczyæ alergiê) albo by³ pod wp³ywem alkoholu Jêzyk
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Luty 17, 2010, 22:15:47 »

Koñcz Waldusiu-wstydu oszczêd¼. U¶miech Mrugniêcie
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Luty 17, 2010, 22:24:17 »

Pytanie:
Mam zepsuty samochód. Tak¿e w moim rowerze s± problemy z ³añcuchem. Mechanik proponuje wymieniæ ³añcuch. Co mam zrobiæ?
Enki:
Nie jestem mechanikiem ale co ma ³añcuch do samochodu? Samochodu nie naprawisz wymieniaj±c ³añcuch. Wymiana ³añcucha jest zbêdna. Napompuj opony.

Ot i takie jest rozumowanie tego Enkiego.  £±czy bez powodu zdanie drugie z pierwszym. I my¶li, ¿e owy mechanik chce naprawiæ samochód wymieniaj±c ³añcuch w rowerze. Albo Enki/Lucyna ma zak³ócony odbiór rzeczywisto¶ci albo po prostu bredzi.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Luty 17, 2010, 22:28:54 »

Nie chcê siê powtarzaæ ale odsy³am Ciê do tre¶ci postu nr 22,którego jestem autorem. U¶miech Mrugniêcie

« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2010, 22:41:35 wys³ane przez kot » Zapisane
Strony: [1] 2 3 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: