Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 12:06:43

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Odp: Dziwne - niewyja¶nione zjawiska  (Przeczytany 1690 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Thotal
Go¶æ
« : Luty 13, 2010, 00:56:07 »

Do najbardziej niewyja¶nionych zjawisk nale¿± znikaj±ce punkty Du¿y u¶miech

Stoj± za nimi najczê¶ciej si³y o czarnym ob¶lizg³ym futrze z niewidocznymi pazurami, te ¿±dne w³adzy bestie, sobie tylko znanymi metodami manipulacji doprowadzaj± do znikania UWIELBIANYCH przez wszystkich punkcików Smutny
W potajemny sposób przedostaj± siê do systemów zarz±dzania, rozdzelnictwa i nie zwracaj±c najmniejszej uwagi na opiniê publiczn± karz± tych, którzy nie zgadzaj± siê z pupilkami.

Pozdrawiam wszystkich na weso³o - Thotal Du¿y u¶miech
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Luty 13, 2010, 01:21:34 »

Nie pochlebiaj tym futrowatym ,bo to si³y natury za tym stoj± a nie taktyka.

To instynkt,którego sami dzia³ania nie rozumiej± -u nich dzia³a  bez zarzutu- ofiarê

rytmicznie upatruj±c i z punktów oprawiaj±c,bo to punktów zew w genach buzuje. U¶miech Mrugniêcie
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Luty 13, 2010, 01:31:19 »

Zwracaj uwagê na KARMÊ...
Mo¿e kto¶ w niewyja¶niony sposób podmienia Ci michê i st±d takie my¶lenie?

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Luty 13, 2010, 13:18:29 »

Do najbardziej niewyja¶nionych zjawisk nale¿± znikaj±ce punkty Du¿y u¶miech

Stoj± za nimi najczê¶ciej si³y o czarnym ob¶lizg³ym futrze z niewidocznymi pazurami, te ¿±dne w³adzy bestie, sobie tylko znanymi metodami manipulacji doprowadzaj± do znikania UWIELBIANYCH przez wszystkich punkcików Smutny
W potajemny sposób przedostaj± siê do systemów zarz±dzania, rozdzelnictwa i nie zwracaj±c najmniejszej uwagi na opiniê publiczn± karz± tych, którzy nie zgadzaj± siê z pupilkami.

Tajemnica znikniêcia twojego punktu zosta³a wyja¶niona w Prêgierzu.
To, ¿e jeste¶ moderatorem nie zdejmuje z ciebie odpowiedzialno¶ci, nie ma równych i równiejszych. Ka¿dy inny u¿ytkownik zosta³ za tego typu wyzywanie ukarany, wiêc nie wiem czemu liczy³e¶ na przychylno¶æ czy pob³a¿anie w stosunku do swojej osoby.
Przykre, ¿e uzewnêtrzniaj±c swoje ego znowu próbujesz komu¶ (mnie) dosadziæ, na twoim miejscu ze wstydu przemilcza³abym ten fakt i z pokor± znios³a dematerializacjê punktów.
Kto jak kto - ale ty powiniene¶ takie cnoty posiadaæ, czêsto je innym wypomiasz. Poza tym od moderatora (który tre¶æ regulaminu winien mieæ w ma³ym palcu) wymaga siê dawania przyk³adu, a nie bezradnych wyzwisk które ¶wiadcz± za zwyczaj jedynie o niemocy autora. Staæ ciê na co¶ wiêcej!

Abstrahuj±c jeszcze od meritum, ostatnio jeste¶ maniakalnym offtopowiczem i naprawdê chcia³abym, ¿eby¶ nieco swoje fanaberie pohamowa³, bo jak do tej pory skutecznie l±duj± w ¶mietniku, a chyba nie tam chcesz trafiaæ.
Tak jak ty liczysz na m¶ciw± karmê, ja liczê ¿e w koñcu zrozumiesz swoj± rolê i zamiast dzia³aæ przeciwko moderatorom zaczniesz z nimi wspó³pracowaæ dla dobra porz±dku na forum.

Offa, jakiego stworzy³e¶ z Kotem przenoszê do ¶mietnika Smutny Bez wyci±gania konsekwencji. Na razie jestem jeszcze cierpliwa. Nie testuj mnie.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: