Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 08:14:35

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Trolle internetowe  (Przeczytany 15626 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #25 : Marzec 18, 2010, 09:08:40 »

thotal, przecie¿ to z ciebie siê ¶miej± czytaj±c te wypowiedzi. co za¶ siê tyczy stosowanej tu stronniczo¶ci to ju¿ jest ¿a³osne.
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #26 : Marzec 18, 2010, 09:20:17 »

Powiem tak, nigdy nie interesowa³o mnie, czy ludzie siê ¶miej± ze mnie, czy nie... ja jestem weso³y (zawsze u¶miechniêty), zadowolony z siebie, a reszta mnie nie interesuje.
Ci, którzy szukaj± na zewn±trz destrukcji, w moim mniemaniu maj± j± w sobie.
Tym, którzy szukaj± destrukcji w mojej przestrzeni, zdecydowanie mówiê NIE.

Dlatego ka¿demu, kto bêdzie chcia³ zdominowaæ  to forum poprzez destrukcjê (trolowanie) bêdê siê kategorycznie sprzeciwia³, bez wzglêdu na konsekwencje.

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2010, 09:26:24 wys³ane przez Thotal » Zapisane
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #27 : Marzec 18, 2010, 09:33:04 »

twoja kategoryczno¶æ niestety zd±¿a je¶li ju¿ nie osi±gne³a stadium fanatyzmu - ¶wiadcz± o tym najlepiej posty które pousuwa³e¶. i ocenê tego pozostawiê czytelnikom - dalsz±, jak±kolwiek duskusjê z kim¶ tak za¶lepinym swoimi pogl±dami mimo ¿e mówi o otwarto¶ci umys³u uwa¿am za bezcelow±. ot poprostu kolejna hipokryzja fanatycznych obroñców wymieraj±cych pogl±dów.

Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Marzec 18, 2010, 09:45:15 »

Masz wybór, mo¿esz pogr±¿aæ siê we w³asnej destrukcji i zwalaæ ca³e "z³o" na innych, albo uczestniczyæ w rzeczowej dyskusji. Nie musisz sam siebie eliminowaæ na tym forum, mo¿esz w pozytywny sposób wp³ywaæ na siebie i ca³e otoczenie.

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #29 : Marzec 18, 2010, 12:33:48 »

pod warunkiem ¿e przyjmê "jedynie s³uszny" tutaj punkt widzenia zgodny z waszymi za³o¿eniam? thotal, nie obra¿aj mojej inteligencji.
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #30 : Marzec 18, 2010, 12:49:31 »

Ca³y czas pracujesz na w³asn± niekorzy¶æ, twoja "inteligencja" jest twoim najwiêkszym wrogiem...
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2010, 12:50:02 wys³ane przez Thotal » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #31 : Marzec 18, 2010, 21:12:39 »

Nie wiem, jak to jest z Dexterem (to jaki¶ g³upek i prymityw),
Czy dobrze przeczyta³em, ¿e autorem tego stwierdzenia jest administrator tamtego forum?

"Problemem" naszego forum jest to, ¿e czêsto nie ma mowy o merytorycznej dyskusji. Gdy dyskusja zaczyna zmierzaæ w stronê niewygodn± dla pewnych osób zaczynaj± siê wy¶lizgiwaæ wszelkimi sposobami, oczywi¶cie zrzucaj±c winê za taki stan na osoby "niewygodne". Gdy kto¶ mówi prawdê nie bêdzie ucieka³ od pytañ i dyskusji, gdy to robi - ma co¶ do ukrycia.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #32 : Marzec 18, 2010, 21:48:33 »

Arteq U¶miech poda³am ¿ród³o informacji. Te¿ siê trochê zdziwi³am ze tak napisa³a ,Jednak nie o to mi chodzi³o.Chcia³am podac przyk³ady trolla internetowego.
Pozdr.

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
east
Go¶æ
« Odpowiedz #33 : Marzec 18, 2010, 22:39:06 »

thotal, przecie¿ to z ciebie siê ¶miej± czytaj±c te wypowiedzi.
Ja siê z Thotala nie ¶miejê. Je¶li stwierdzasz ,¿e siê ¶miej± z jego wypowiedzi, to wymieñ kogo masz na my¶li. Mo¿e kto¶ Ciê poprze ...
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #34 : Marzec 19, 2010, 11:18:12 »

Arteq U¶miech poda³am ¿ród³o informacji. Te¿ siê trochê zdziwi³am ze tak napisa³a ,Jednak nie o to mi chodzi³o.Chcia³am podac przyk³ady trolla internetowego.

Widzia³em ¼ród³o. Zdziwi³em siê, ¿e administrator móg³ w taki sposób wypowiedzieæ siê o swoim forumowiczu, tym bardziej je¿eli chce byæ dla kogo¶ osob± powa¿n±. 
Chanell co powiedzia³aby¶ gdyby na tym forum kto¶ u¿y³ takich okre¶leñ w stosunku do innego forumowicza? No chyba, ¿e by³by to forumowicz do którego jeste¶ niechêtna.
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 11:20:09 wys³ane przez arteq » Zapisane
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #35 : Marzec 19, 2010, 12:42:44 »

jak to co? chanell natychmiast przyzna³aby minusa z odpowiednim "uzasadnieniem" oczywi¶cie je¿eli forumowicz posiada odmienne od niej zdanie a posta usune³a. w przeciwnym przypadku umiejêtnie zamiot³aby temat pod dywan i rozesz³oby siê po ko¶ciach. powszechnie stosowany tu zabieg aby tor dyskusji nie zboczy³ z góry ustalonej, jedynie s³usznej trajektorii. nazywa siê to skrajn± stronniczo¶ci±, czyli jak odczytujê na tym forum jedn± z "najwa¿niejszych" i "podstawowych" zalet moderatora.
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 13:11:17 wys³ane przez marek324 » Zapisane
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #36 : Marzec 19, 2010, 13:29:22 »

je¿eli komu¶ jest tu tak ¼le, wszystko tu jest nie tak, wszyscy s± fanatykami czy jakimi¶ pora¿kami, to co robi± tu takie normalne osoby?
skoro siê tu mecz± z banda nieudaczników czego tu szukaj±?
czy istnieje w ca³ym internecie tylko to forum?
mêcz± siê czytaj±c posty nietolerowanych przez siebie osób, po co?

a mo¿e s± masochistami? i lubi± byæ minusowa-ni .... to by wiele wyt³umaczy³o
  a mo¿e no w³a¶nie ... s± trollami .....

Pozdrawiam U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #37 : Marzec 19, 2010, 13:36:55 »

O, odezwa³a siê osoba która nigdy nie mia³a zastrze¿eñ do kogokolwiek z forum.
O swoim podej¶ciu do tego forum pisa³em ju¿ wielokrotnie - i oczywi¶cie nikt nie trzyma mnie tutaj na si³ê. Co nie znaczy, ¿e mam zamykaæ oczy na patologie czy nie dostrzegaæ hipokryzji.
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #38 : Marzec 19, 2010, 13:50:51 »

i nadal nie mam .. ja tylko się zastanawiam......

a co Ciebie tu trzyma? to już Ty sam wiesz U¶miech

Pozdrawiam Cie U¶miech)) bardzo serdecznie, nie odbieraj tego powyższego postu jako atak na Ciebie nie to było moim zamiarem U¶miech

Pewien mędrzec powiedział: „Człowiek ślepy od
urodzenia nigdy nie pozna znaczenia ciemności, ponieważ nigdy nie doświadczył światła".
Jeśli potrafimy spokojnie godzić przeciwień­stwa, świadomie akceptujemy ich dynamiczne współistnienie, to automatycznie coraz mniej osą­dzamy. Zwycięzca i zwyciężony postrzegani są ja­ko dwa bieguny tej samej istoty.
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 14:13:06 wys³ane przez wiki » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #39 : Marzec 19, 2010, 14:52:21 »

Nie, nie odbieram jako atak. Ka¿dy ma prawo wyraziæ swoje zdanie, nawet w dobitny sposób. Inni mog± siê z nim zgodziæ lub nie.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #40 : Marzec 20, 2010, 00:25:54 »

Widzia³em ¼ród³o. Zdziwi³em siê, ¿e administrator móg³ w taki sposób wypowiedzieæ siê o swoim forumowiczu, tym bardziej je¿eli chce byæ dla kogo¶ osob± powa¿n±. 
Chanell co powiedzia³aby¶ gdyby na tym forum kto¶ u¿y³ takich okre¶leñ w stosunku do innego forumowicza? No chyba, ¿e by³by to forumowicz do którego jeste¶ niechêtna.

Arteq ,niecierpiê,nieznoszê i nienawidzê gdy kto¶ kogo¶ wyzywa i napewno bym w tej sprawie  co¶ zrobi³a .Takie sytuacje mnie przygnêbiaj± bo do¶wiadczy³am tego na w³asnej skórze.

edit; wszelkiego rodzaju poni¿ania i gnêbienia psychicznego drugiego cz³owieka
« Ostatnia zmiana: Marzec 20, 2010, 09:28:47 wys³ane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #41 : Marzec 20, 2010, 00:52:10 »

Przyj±³em do wiadomo¶ci.
Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: