marek324
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #25 : Marzec 18, 2010, 09:08:40 » |
|
thotal, przecie¿ to z ciebie siê ¶miej± czytaj±c te wypowiedzi. co za¶ siê tyczy stosowanej tu stronniczo¶ci to ju¿ jest ¿a³osne.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #26 : Marzec 18, 2010, 09:20:17 » |
|
Powiem tak, nigdy nie interesowa³o mnie, czy ludzie siê ¶miej± ze mnie, czy nie... ja jestem weso³y (zawsze u¶miechniêty), zadowolony z siebie, a reszta mnie nie interesuje. Ci, którzy szukaj± na zewn±trz destrukcji, w moim mniemaniu maj± j± w sobie. Tym, którzy szukaj± destrukcji w mojej przestrzeni, zdecydowanie mówiê NIE. Dlatego ka¿demu, kto bêdzie chcia³ zdominowaæ to forum poprzez destrukcjê (trolowanie) bêdê siê kategorycznie sprzeciwia³, bez wzglêdu na konsekwencje. Pozdrawiam - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2010, 09:26:24 wys³ane przez Thotal »
|
|
|
|
|
marek324
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #27 : Marzec 18, 2010, 09:33:04 » |
|
twoja kategoryczno¶æ niestety zd±¿a je¶li ju¿ nie osi±gne³a stadium fanatyzmu - ¶wiadcz± o tym najlepiej posty które pousuwa³e¶. i ocenê tego pozostawiê czytelnikom - dalsz±, jak±kolwiek duskusjê z kim¶ tak za¶lepinym swoimi pogl±dami mimo ¿e mówi o otwarto¶ci umys³u uwa¿am za bezcelow±. ot poprostu kolejna hipokryzja fanatycznych obroñców wymieraj±cych pogl±dów.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #28 : Marzec 18, 2010, 09:45:15 » |
|
Masz wybór, mo¿esz pogr±¿aæ siê we w³asnej destrukcji i zwalaæ ca³e "z³o" na innych, albo uczestniczyæ w rzeczowej dyskusji. Nie musisz sam siebie eliminowaæ na tym forum, mo¿esz w pozytywny sposób wp³ywaæ na siebie i ca³e otoczenie. Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #29 : Marzec 18, 2010, 12:33:48 » |
|
pod warunkiem ¿e przyjmê "jedynie s³uszny" tutaj punkt widzenia zgodny z waszymi za³o¿eniam? thotal, nie obra¿aj mojej inteligencji.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #30 : Marzec 18, 2010, 12:49:31 » |
|
Ca³y czas pracujesz na w³asn± niekorzy¶æ, twoja "inteligencja" jest twoim najwiêkszym wrogiem...
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2010, 12:50:02 wys³ane przez Thotal »
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #31 : Marzec 18, 2010, 21:12:39 » |
|
Nie wiem, jak to jest z Dexterem (to jaki¶ g³upek i prymityw), Czy dobrze przeczyta³em, ¿e autorem tego stwierdzenia jest administrator tamtego forum? "Problemem" naszego forum jest to, ¿e czêsto nie ma mowy o merytorycznej dyskusji. Gdy dyskusja zaczyna zmierzaæ w stronê niewygodn± dla pewnych osób zaczynaj± siê wy¶lizgiwaæ wszelkimi sposobami, oczywi¶cie zrzucaj±c winê za taki stan na osoby "niewygodne". Gdy kto¶ mówi prawdê nie bêdzie ucieka³ od pytañ i dyskusji, gdy to robi - ma co¶ do ukrycia.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #32 : Marzec 18, 2010, 21:48:33 » |
|
Arteq poda³am ¿ród³o informacji. Te¿ siê trochê zdziwi³am ze tak napisa³a ,Jednak nie o to mi chodzi³o.Chcia³am podac przyk³ady trolla internetowego. Pozdr.
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #33 : Marzec 18, 2010, 22:39:06 » |
|
thotal, przecie¿ to z ciebie siê ¶miej± czytaj±c te wypowiedzi.
Ja siê z Thotala nie ¶miejê. Je¶li stwierdzasz ,¿e siê ¶miej± z jego wypowiedzi, to wymieñ kogo masz na my¶li. Mo¿e kto¶ Ciê poprze ...
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #34 : Marzec 19, 2010, 11:18:12 » |
|
Arteq poda³am ¿ród³o informacji. Te¿ siê trochê zdziwi³am ze tak napisa³a ,Jednak nie o to mi chodzi³o.Chcia³am podac przyk³ady trolla internetowego. Widzia³em ¼ród³o. Zdziwi³em siê, ¿e administrator móg³ w taki sposób wypowiedzieæ siê o swoim forumowiczu, tym bardziej je¿eli chce byæ dla kogo¶ osob± powa¿n±. Chanell co powiedzia³aby¶ gdyby na tym forum kto¶ u¿y³ takich okre¶leñ w stosunku do innego forumowicza? No chyba, ¿e by³by to forumowicz do którego jeste¶ niechêtna.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 11:20:09 wys³ane przez arteq »
|
|
|
|
|
marek324
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #35 : Marzec 19, 2010, 12:42:44 » |
|
jak to co? chanell natychmiast przyzna³aby minusa z odpowiednim "uzasadnieniem" oczywi¶cie je¿eli forumowicz posiada odmienne od niej zdanie a posta usune³a. w przeciwnym przypadku umiejêtnie zamiot³aby temat pod dywan i rozesz³oby siê po ko¶ciach. powszechnie stosowany tu zabieg aby tor dyskusji nie zboczy³ z góry ustalonej, jedynie s³usznej trajektorii. nazywa siê to skrajn± stronniczo¶ci±, czyli jak odczytujê na tym forum jedn± z "najwa¿niejszych" i "podstawowych" zalet moderatora.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 13:11:17 wys³ane przez marek324 »
|
|
|
|
|
wiki
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #36 : Marzec 19, 2010, 13:29:22 » |
|
je¿eli komu¶ jest tu tak ¼le, wszystko tu jest nie tak, wszyscy s± fanatykami czy jakimi¶ pora¿kami, to co robi± tu takie normalne osoby? skoro siê tu mecz± z banda nieudaczników czego tu szukaj±? czy istnieje w ca³ym internecie tylko to forum? mêcz± siê czytaj±c posty nietolerowanych przez siebie osób, po co? a mo¿e s± masochistami? i lubi± byæ minusowa-ni .... to by wiele wyt³umaczy³o a mo¿e no w³a¶nie ... s± trollami ..... Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #37 : Marzec 19, 2010, 13:36:55 » |
|
O, odezwa³a siê osoba która nigdy nie mia³a zastrze¿eñ do kogokolwiek z forum. O swoim podej¶ciu do tego forum pisa³em ju¿ wielokrotnie - i oczywi¶cie nikt nie trzyma mnie tutaj na si³ê. Co nie znaczy, ¿e mam zamykaæ oczy na patologie czy nie dostrzegaæ hipokryzji.
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #38 : Marzec 19, 2010, 13:50:51 » |
|
i nadal nie mam .. ja tylko się zastanawiam...... a co Ciebie tu trzyma? to już Ty sam wiesz Pozdrawiam Cie )) bardzo serdecznie, nie odbieraj tego powyższego postu jako atak na Ciebie nie to było moim zamiarem Pewien mędrzec powiedział: „Człowiek ślepy od urodzenia nigdy nie pozna znaczenia ciemności, ponieważ nigdy nie doświadczył światła". Jeśli potrafimy spokojnie godzić przeciwieństwa, świadomie akceptujemy ich dynamiczne współistnienie, to automatycznie coraz mniej osądzamy. Zwycięzca i zwyciężony postrzegani są jako dwa bieguny tej samej istoty.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 14:13:06 wys³ane przez wiki »
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #39 : Marzec 19, 2010, 14:52:21 » |
|
Nie, nie odbieram jako atak. Ka¿dy ma prawo wyraziæ swoje zdanie, nawet w dobitny sposób. Inni mog± siê z nim zgodziæ lub nie.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #40 : Marzec 20, 2010, 00:25:54 » |
|
Arteq poda³am ¿ród³o informacji. Te¿ siê trochê zdziwi³am ze tak napisa³a ,Jednak nie o to mi chodzi³o.Chcia³am podac przyk³ady trolla internetowego. Widzia³em ¼ród³o. Zdziwi³em siê, ¿e administrator móg³ w taki sposób wypowiedzieæ siê o swoim forumowiczu, tym bardziej je¿eli chce byæ dla kogo¶ osob± powa¿n±. Chanell co powiedzia³aby¶ gdyby na tym forum kto¶ u¿y³ takich okre¶leñ w stosunku do innego forumowicza? No chyba, ¿e by³by to forumowicz do którego jeste¶ niechêtna. Arteq ,niecierpiê,nieznoszê i nienawidzê gdy kto¶ kogo¶ wyzywa i napewno bym w tej sprawie co¶ zrobi³a .Takie sytuacje mnie przygnêbiaj± bo do¶wiadczy³am tego na w³asnej skórze. edit; wszelkiego rodzaju poni¿ania i gnêbienia psychicznego drugiego cz³owieka
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 20, 2010, 09:28:47 wys³ane przez chanell »
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #41 : Marzec 20, 2010, 00:52:10 » |
|
Przyj±³em do wiadomo¶ci.
|