Po co wiĂŞc mnie pozdrawiasz

to dopiero faÂłsz !! WskaÂż mi proszĂŞ w ktĂłrym miejscu trollujĂŞ.
"stanowisko"przyjĂŞÂłam bo mnie o to poproszono. Wcale mi nie zaleÂżaÂło i niebardzo miaÂłam ochotĂŞ,zwÂłaszcza Âże jedno stanowisko juz mam .Zawsze mogĂŞ zrezygnowaĂŚ gdy mnie o to poproszÂą ,nie ma sprawy.
czÂłowiek powienien znaĂŚ granicĂŞ swoich kompetencji bo w przeciwnym razie inni bardzo szybko wytknÂą ci jej brak gdy takowÂą granicĂŞ przekroczysz. ty chanell granicĂŞ swojej niekompetencji przekroczyÂłaÂś juÂż dawno. i bardzo Âźle siĂŞ staÂło Âże podjeÂłaÂś siĂŞ ponownie moderowania wÂątku. kompletnie siĂŞ do tego nie nadajesz. twoja stronnicze zaangaÂżowanie i brak obiektywizmu powoduje wypaczenie obiektywnego podejÂścia do peÂłnionej funkcji.
wzorem powyÂższego czÂłowiek rĂłwnieÂż powinien wiedzieĂŚ kiedy powiedzieĂŚ "nie". z tym jak widaĂŚ teÂż sobie nie radzisz.
Marek324 - nie ocenia sie ksiazki po okladce.Najpierw trzeba poznac czlowieka,zeby byc w stanie wyglaszac cokolwiek na Jego/Jej temat.Sam zobacz ile jest jadu w tym co Ty piszesz.
Droga Wiki - Dziekuje serdecznie za serduszko.Milusiego dzionka-Ela
elu, form¹ odzwierciedlenia osobowoœci cz³owieka na forum s¹ reprezentowane przez niego pogl¹dy. kiara ma jakie ma i w zwi¹zku z tym taka ocena, wiêc nie pisz mi ¿e oceniam ksi¹¿kê po ok³adce, oceniam j¹ po zawartoœci