Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 12, 2025, 01:19:35

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Opryski typu chemtrail - co to takiego ?  (Przeczytany 115626 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Torton
Gość
« Odpowiedz #75 : Sierpień 10, 2010, 09:35:05 »

Czyli Chanell mam rozumieĂŚ Âże jednak boisz siĂŞ oÂśmieszenia i nie zadzwonisz i nie zadasz pytaĂą? Ok Twoja wola. Na pomysÂł dzwonienia wpadÂłem na tym forum http://prawda2.info/viewtopic.php?t=80

Jeden forumowicz zadzwoniÂł i co najciekawsze otrzymaÂł odpowiedÂź wiĂŞc Chanell? Co jest z Twoimi myÂślami nie tak? Czy wedÂług Ciebie wszyscy kÂłamiÂą?

DzwoniÂłem do rzecznika prasowego...rozmowa bardzo miÂła, kilka pytaĂą z mojej strony, kilka odpowiedzi z drugiej. Nie byÂłem niestety pierwszÂą osobÂą, ktĂłra juÂż dzwoniÂła do SiÂł Lotniczych - chciaÂłbym jÂą poznac Smile  Jest moÂżliwoÂśc umĂłwienia sie na wywiad. Oficjalnie wojsko nie ma z tym nic wspĂłlnego choc miÂły pan osobiÂście o tym sÂłyszaÂł i zasugerowaÂł mi kontakt z lotnictwem cywilnym. WedÂług niego wojskowy ruch powietrzny jest tylko maÂłym promilem caÂłoÂści, a loty w formacjach zdarzajÂą sie takÂże samolotom cywilnym Shocked  (dokÂładnie pan ten byÂł asystenem rzecznika prasowego) Aha ktoÂś tam w wojsku kiedyÂś jeszcze w latach 80-tych zajmowaÂł sie wpÂływem ruchu lotniczego na Âśrodowisko jeÂżeli dobrze zrozumiaÂłem.

I dodatkowo powiem iÂż wysÂłaÂłem zapytanie do ekspertĂłw z tamtej strony i czekam na odpowiedÂź. Ciekawe czy odpowiedzÂą.

chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #76 : Sierpień 10, 2010, 09:46:02 »

Nie nie bojĂŞ siĂŞ oÂśmieszenia .Nie chce mi siĂŞ dzwoniĂŚ,szkoda mi czasu  i kasy na telefon,a prawdy i tak nikt mi nie powie. Moze napisz nam jaki wytÂłumaczysz fakt Âże samoloty pasaÂżerskie ,lecÂą rĂłwnolegle w tym samym czasie tworzÂąc na niebie rĂłwne smugi ? Dodam Âże osobiÂście widziaÂłam to nawÂłasne oczy ,a nawet zamieÂściÂłam nieco wyÂżej zdjĂŞcie.ProponujĂŞ ci przeczytaĂŚ caÂły wÂątek i wszystkie linki w nim podane,a potem dopiero naÂśmiewaĂŚ siĂŞ ze mnie.

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Torton
Gość
« Odpowiedz #77 : Sierpień 10, 2010, 10:24:38 »

No tak szkoda Ci czasu na prawdĂŞ.

Samoloty lataj¹ w korytarzach powietrznych na ró¿nych wysokoœciach aby siê nie zderzy³y. Po za tym samoloty nie lataj¹ w tych samych czasach i to Twój punkt widzenia powoduje i¿ myœlisz ¿e lec¹ w tym samym odstêpie i czasie. Tak nie jest, sam widzia³em samoloty które mog³oby siê wydawaÌ lecia³y równoleg³e ale jak siê cz³owiek bli¿ej przyjrza³ mo¿na by³o zauwa¿yÌ ¿e jeden leci wy¿ej drugi ni¿ej i co œwiadczy o tym ¿e ten pierwszy albo wystartowa³ albo chce l¹dowaÌ i zacz¹³ manewr obni¿ania lotu drugi natomiast leci dalej. Zdjêcie które zamieœci³aœ pokazuje smugi kondensacyjne na du¿ej wysokoœci, mniej wiêcej 8, 10KM loty d³ugo rejsowe.

Dziwi mnie fakt tego iÂż tak bardzo twierdzisz Âże nas czymÂś pryskajÂą, a szkoda Ci czasu na wyjaÂśnienie tej sprawy. Nadal nikt mi nie odpowiedziaÂł gdzie produkujÂą zwiÂązek ktĂłrym jesteÂście pryskani? Po za tym przejrzaÂłem wÂątek i wszĂŞdzie jest to samo...

Oto strona ruchu lotniczego Online. ProszĂŞ bardzo http://radar.zhaw.ch/radar.html
BĂŞdziecie juÂż teraz wiedzieĂŚ kiedy leci nad wami samolocik to mu cyknijcie zdjĂŞcie bo na pewno Was pryska...

Torton
Gość
« Odpowiedz #78 : Sierpień 21, 2010, 09:47:06 »

No jak do tej pory nie dostaÂłem odpowiedzi. Szkoda.

Jak dla mnie wiêkszoœÌ ludzi ¿yje w jakiejœ psychozie, nagle pojawi³ siê temat pasków na niebie to siê zaczê³o na to zwracaÌ uwagê. Wczeœniej nikt by nawet nie pomyœla³ co to mo¿e byÌ...

IrytujÂące jest spoÂłeczeĂąstwo...
Thotal
Gość
« Odpowiedz #79 : Sierpień 22, 2010, 06:02:20 »

Torton,
odpowiedÂź dostaniesz w informacji na lotnisku...

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #80 : Wrzesień 07, 2010, 06:27:06 »

ŻEGNAJCIE SMUGI CHEMICZNE, WITAJ BŁĘKICIE NIEBA!
CZYLI JAK ZBUDOWAĆ WŁASNY ROZPRASZACZ CHMUR
Ken Adachi

Kilka lat temu stałem sobie pewnego słonecznego dnia przed restauracją w południowej Kalifornii i pokazywałem Joannie Beck, żonie dra Boba Becka, jak łatwo jest rozproszyć chmury, stosując Visual Ray1 (Wizualizacyjny Promień) – technikę, którą poznałem czytając książkę Trevora Jamesa Constable'a The Cosmic Pulse of Life (Kosmiczny puls życia).

Po jej zademonstrowaniu na przykładzie kilku mniejszych chmur przystąpiliśmy wspólnie do rozproszenia wyjątkowo dużego cumulusa i patrzyliśmy, jak w wyniku działania zintensyfikowanej energii orgonu2, gromadzącej się w tym rejonie nieba, w miejscu gdzie zaledwie przed kilkoma minutami znajdowała się chmura, ciemnieje błękit nieba. Niemal jednocześnie zaczęliśmy zastanawiać się, czy ludzie mogliby użyć tej metody do rozpraszania chmur powstających w następstwie rozpylania w atmosferze chemikaliów (smug chemicznych)! Kilka razy próbowałem nawet to zrobić, ale nie udało mi się osiągnąć tego samego z tego typu chmurami i zacząłem zastanawiać się, czy cloudbuster (rozpraszacz chmur), prosty wynalazek Wilhelma Reicha służący do kierowania energii orgonu do atmosfery, dałby sobie z tym radę.

Trevor Constable przez ponad 35 lat modyfikował oryginalny cloudbuster, który miał postać długiej rury, dążąc do przekształcenia go w małą, zwartą, prostszą postać, która byłaby w stanie “ukształtować" w pożądany sposób pogodę w wybranym miejscu – potrafił wywołać deszcz lub go przerwać, potrafił złagodzić suszę i rozproszyć mgłę albo spowodować suszę i zagęścić mgłę. Wszystko zależy od tego, jak się manipuluje atmosferycznym eterem na danym obszarze. Trevor odkrył, że wszystko zależy od tego, jak zastosuje się jego zmodyfikowany cloudbuster do ukierunkowania

przepływu energii eteru. Jeśli stłumi się przepływ eteru lub zablokuje jego naturalny ekspansywno-kurczliwy puls, uzyska się suszę (i mgłę). Jeśli uwolni się przepływ eteru po poprzednim jego wytłumieniu lub zablokowaniu w czasie suszy, uzyska się ulewne deszcze. Prawdopodobnie nie ma na tej planecie nikogo, kto miałby większe doświadczenie w dziedzinie inżynierii pogodowej od niego.

DON CROFT

Mimo to bohaterem tego artykułu jest Don Croft3, człowiek, który doszedł do tych samych wyników w zakresie energii orgonu i cloudbuste-rów, co Reich, lecz zupełnie inną drogą. Ktoś skierował go pod adres internetowy4, pod którym dyskutowano o obserwacjach Reicha dotyczących energii orgonu oraz o tym, w jaki sposób można zbudować znacznie mniejszy orak5 od tych, które budował Reich, wykorzystując do tego celu metalowe wiórki, magnesy, kryształy oraz żywice epoksydowe lub poliestrowe. Don zaczął budować stożkowe oraki stosując wyżej wymienione materiały (oraz plastykowe lejki) i nazwał je “Granatami Świętej Ręki"6 (“Holy Hand Grenades"; w skrócie HHG).

“GRANATY ŚWIĘTEJ RĘKI"

Te urządzenia mają zdolność ogniskowania pozytywnej energii życiowej i rozpraszania obszarów trujących energii, czyli DOR-ów (Deadly Orgone Energy – Śmiertelne Promieniowanie Orgonowe). Don zaczął umieszczać HHG-y na wolnym powietrzu w pobliżu elektrowni jądrowych i w innych (nie ujawnionych) miejscach charakteryzujących się ograniczającymi życie energiami i zaczął uzyskiwać konkretne efekty poprawy pól energii promieniujących z tych obszarów. Zastanawiając się już wtedy nad zastosowaniem cloudbustera

do rozpraszania smug chemicznych, zrobił krok do przodu i połączył dużą wersję swojego HHG-a z cloudbusterem, wykorzystując do tego celu sztywne miedziane rury i dziewięciolitrowe plastykowe wiadro.

W dniu, w którym niebo pokrywały chemiczne smugi, ustawił swój zestaw orak-cloudbuster na dworze, kierując rury prosto w górę, i po chwili smugi zaczęły się rozpraszać, odsłaniając czyste niebo. Im dłużej ten zestaw pozostawał w wybranym miejscu, tym bardziej rozjaśniało się niebo. Ostatecznie uzyskał czyste niebo na obszarze ciągnącym się na długości 150 kilometrów. Później ulepszył konstrukcję oraka i uzyskał efekt sięgający na odległość 190 kilometrów (a być może i więcej).

W zeszłym roku Don skontaktował się ze mną za pośrednictwem poczty elektronicznej i przesłał mi relacje ze swoich sukcesów w zakresie zastosowań zestawu orak-cloudbuster, zarówno w jego kraju, jak i za granicą. Jakiś czas temu przesłał instrukcję jego budowy jednemu z mieszkańców Namibii. Człowiek ten (Gert Botha7) zbudował prymitywną wersję urządzenia Dona, używając lokalnie dostępnych materiałów, głównie z odzysku.8 Wykonany przez niego zestaw orak-cloudbuster już po dwóch godzinach wywołał deszcz na obszarze, który cierpiał na suszę od wielu miesięcy. Wywołał długo trwające burze i ulewne deszcze. Było to w czerwcu 2001 roku.

TWOJA WEEKENDOWA KONSTRUKCJA

Artykuł ten zawiera pełną instrukcja budowy własnego zestawu orak-cloudbuster lub, jak kto woli, “chem-bustera" (rozpraszacza smug chemicznych). Do tego celu użyć można materiałów zarówno nowych, jak i z odzysku. Autorem instrukcji jest Don Croft, zaś drobnego uzupełnienia podanego na końcu osoba, która pragnie zachować anonimowość. Zamieszczone tu zdjęcia dostarczył Don. Urządzenie to zbudować może każdy, kto ma choć trochę umiejętności w zakresie majsterkowania, należy jednak pamiętać, że orak-cloudbuster to nie zabawka, lecz urządzenie, które ukierunkowuje energię orgonu, i to zarówno tę pozytywną, jak i negatywną (DOR). Jeśli nie posiądziemy należytej wiedzy o cloudbusterze i nie będziemy obchodzić się z nim ostrożnie, możemy doznać obrażeń. Jako przestrogę Trevor Constable opowiedział mi o nieżyjącym już przyjacielu i asystencie Reicha, Robercie McCulloughu, który w czasie eksperymentów z cloudbusterem na pustyni w Arizonie w latach pięćdziesiątych dotknął przez nieuwagę gołą nogą do dużego, pracującego cloudbustera, co spowodowało natychmiastowy paraliż nogi i straszliwy ból. Minęły tygodnie, zanim doszedł do siebie. Potem musiał chodzić o kulach i już do końca życia używał laski. Musimy pamiętać, że zanim dotkniemy rur działającego cloudbustera, musimy go rozładować. Poniżej podaję opis budowy “chem-bustera" oraz sposobu jego używania sporządzony przez Dona Crofta.

CHEMICZNE SMUGI ZNISZCZONE! JAK ZBUDOWAĆ CLOUDBUSTERA DO ROZPRASZANIA SMUG CHEMICZNYCH 1 POPRAWIANIA STANU POGODY

Definicja smug kondensacyjnych: smugi kondensacyjne występują wtedy, gdy samolot leci na dużej wysokości (około 9000 metrów lub wyżej) i wywołuje swoimi odrzutowymi silnikami lub końcówkami skrzydeł kompresję znajdujących się w powietrzu cząsteczek wody do postaci pary wodnej lub kryształków lodu. Smugi kondensacyjne zanikają po okresie od kilku sekund do 15 minut za sprawą odparowywania i rozpraszania się skupionych cząsteczek wody.

Definicja smug chemicznych:9 termin “smugi chemiczne" jest stosunkowo nowy i liczy sobie dopiero kilka latem. Narodził się z chwilą pojawienia się smug chemicznych. Początkowo smuga chemiczna przypomina smugę kondensacyjną, lecz zamiast ulec rozproszeniu, co ma zawsze miejsce w przypadku smugi kondensacyjnej, nadal się rozprzestrzenia tworząc mglistą, przypominającą chmury powłokę. Smugi te pokrywają całe niebo i utrzymują się na nim do pięciu, a niekiedy nawet ośmiu godzin. Potrafią zamienić czyste niebo w szary opar. (Uwaga: do listopada 2001 roku istniało już kilkadziesiąt rozpraszaczy chmur w siedmiu krajach; jeśli więc ktoś zobaczy smugi chemiczne, które nie utrzymują się tak długo, może to oznaczać, że w najbliższej okolicy znajduje się i działa rozpraszacz chmur).

Uważa się, że smugi chemiczne składają się, przynajmniej częściowo, z jakiejś substancji na bazie oleju o nieznanym składzie, która jest rozpylana na zamieszkałymi terenami. Okazało się również, że niektóre z nich zawierają czerwone ciałka krwi, aluminium, mikoplazmę10, wirusy oraz inne nieznane składniki o charakterze biologicznym. Jest wiele doniesień o wzroście zachorowań, szczególnie na drogi oddechowe, na terenach, nad którymi pojawiły się smugi chemiczne.

Jest wiele obserwacji mówiących, że smugi chemiczne są rozpylane przez nie oznakowane białe samoloty. Czasami obserwuje się, że samoloty te nie pozostawiają za sobą żadnych smug kondensacyjnych, a w chwilę potem taki sam rodzaj samolotu pozostawia za sobą nad tym samym obszarem gęstą smugę chemiczną. Innym razem sfotografowano wyraźne, krótkie przerwy w smugach chemicznych, jak gdyby w samolocie skończyły się chemikalia, po czym przystępował on do rozpylania ich nowej partii.

HISTORIA CLOUDBUSTERA (ROZPRASZACZA CHMUR)

Cloudbuster Wilhelma Reicha był dobrze znany ze zdolności do wywoływania deszczu. Jego ciągłe używanie powodowało jednak pewne kłopoty, które polegały na tym, że zabójcza energia orgonu (DOR), którą absorbował, mogła wyrządzić krzywdę operatorowi, jeśli nie była właściwie “odprowadzana". Drenaż zabójczej energii orgonalnej był realizowany poprzez połączenie cloudbustera z bieżącą wodą (trudne zadanie) lub podłączenie wyjścia cluodbustera do akumulatora orgonu.

Taki akumulator szybko jednak ładował się śmiertelną energią orgonu, co stwarzało z kolei jeszcze większe problemy dla operatora. Tak więc rozpraszacz chmur, aczkolwiek bardzo efektywny, spoczywał w uśpieniu przez wiele lat.

Elementy składowe cloudbustera (rozpraszacza chmur)

PONOWNE ODKRYCIE CLOUDBUSTERA

Opierając się na badaniach Wilhelma Reicha stworzyliśmy tanie, podręczne i łatwe w budowie urządzenie, które skutecznie niszczy chemiczne smugi i uzdrawia atmosferę. “Chembuster" stanowi odpowiedź na nieustanne ataki na nasze zdrowie. W przeciwieństwie do oryginalnego cloudbustera chembuster zamienia śmiertelną energię orgonalną na pozytywną, poza tym nie ładuje się i nie stwarza niebezpieczeństwa dla operatora.

PRZYŁĄCZCIE SIĘ DO WALKI O CZYSTE NIEBO!

Ludzie często sądzą, że jednostka nie jest w stanie zmienić świata, że najlepiej usunąć się na bok. Otóż, macie teraz państwo coś, co pozwoli wam przystąpić do działania. Kosztem kilku dolarów i kilku godzin pracy możecie sprawić, że wszystko się zmieni.

Właściwie wykonany chembuster w bardzo dużym stopniu redukuje działanie smug chemicznych w promieniu 70 kilometrów od miejsca swojego położenia. Jeśli jest on używany z wykorzystaniem kilku dodatkowych kryształów, promień oczyszczonego obszaru można zwiększyć do 100 kilometrów.

Przy pomocy tego urządzenia zaledwie kilkuset zaangażowanych obywateli jest w stanie całkowicie udaremnić wielomiliardowy program rozpylania smug chemicznych. Chembuster nie czyni żadnej krzywdy – może jedynie pomóc i uzdrowić.

SZCZEGÓŁY KONSTRUKCJI CHEMBUSTERA:  http://boberov.maszyna.pl/Kippin/!a-energetyka/org-001.htm
http://www.youtube.com/watch?v=CPamCQY9naM
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 07, 2010, 06:33:12 wysłane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
ptak
Gość
« Odpowiedz #81 : Wrzesień 07, 2010, 11:04:16 »

MaÂłe rozwiniĂŞcie tematu CHEMBUSTERA:  UÂśmiech

Wywiad z Indi o skutecznej walce z chemtrails! 1/2
http://www.youtube.com/watch?v=WQoVUpRVTTE&feature=related

Wywiad z Indi o skutecznej walce z chemtrails! 2/2
http://www.youtube.com/watch?v=TfcbdnwdZcE&feature=related

WiĂŞÂźniowie orgonu [PL]

http://www.youtube.com/watch?v=L1FUcT_F9p8&NR=1

kamil771
Gość
« Odpowiedz #82 : Wrzesień 07, 2010, 11:30:17 »

Chemtrails jest wymysÂłem,nie wierzĂŞ w to.
wiki
Gość
« Odpowiedz #83 : Wrzesień 07, 2010, 11:34:23 »

Ptaku ciekawy wywiad.

jako, że nie ustosunkowałaś się do tego  wywiadu,możesz mi napisać czy w to wierzysz?
czy jesteś akwizytorem działek rozpraszających ?
czy masz procent z umieszczenia linku? hihihi

to jest żart oczywiście MrugniĂŞcie

Pozdrawiam UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 07, 2010, 11:35:14 wysłane przez wiki » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #84 : Wrzesień 07, 2010, 11:53:52 »

Wiki, wiem, Âże Twoje pytania sÂą jakby kontynuacjÂą dyskusji z artqiemDuÂży uÂśmiech
Wierzê w chemtrails, ale wierzê równie¿ pomys³owoœÌ i kreatywnoœÌ cz³owieka. Ka¿de negatywne dzia³anie mo¿na zwalczyÌ pozytywnym. Zawsze istnieje jakieœ antidotum.

Podejrzewam, Âże w moim rejonie zamieszkania rĂłwnieÂż dziaÂła podobne urzÂądzenie, albowiem niebo nad GdaĂąskiem  jest na ogó³ b³êkitne (poza zwykÂłym zachmurzeniem) i praktycznie nie obserwujĂŞ chemicznych smug.
Jednak myÂślĂŞ o skonstruowaniu i zainstalowaniu na balkonie wÂłasnego chembustera.  Chichot

Pozdrawiam  UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #85 : Wrzesień 07, 2010, 11:54:22 »

Dobra, ktĂłry forumowicz zrobiÂł lub jest w trakcie ewentualnie planuje budowĂŞ urzÂądzenia. Pytam jak najbardziej powaÂżnie i nie mam zamiaru siĂŞ naÂśmiewaĂŚ - macie moje sÂłowo.

edit: widzĂŞ, Âże Ptak myÂśli o budowie...
Wiki, Ptak - zaÂłapaÂłem doskonale, ale nie ma tam wulgaryzmĂłw, wyzwisk, lÂżenia...
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 07, 2010, 11:59:03 wysłane przez arteq » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #86 : Wrzesień 07, 2010, 13:19:49 »

Jednak myÂślĂŞ o skonstruowaniu i zainstalowaniu na balkonie wÂłasnego chembustera.

To tak jak ja:) Mam pytanie ;czy takie urzÂądzenie moze staĂŚ w ogrodzie ? i jeszcze wiele innych pytaĂą,poniewaÂż nie ja je bedĂŞ robiĂŚ .Ta strona ktra podaÂła Indi nie dziaÂła.

songo1970 moÂże masz dokÂładnÂą istrukcjĂŞ?
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 07, 2010, 13:21:04 wysłane przez chanell » Zapisane

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Torton
Gość
« Odpowiedz #87 : Wrzesień 07, 2010, 13:23:57 »

A jak Wam powiedzÂą, Âże powieszenie drewnianego kota przed domem odgania duchy teÂż uwierzycie?
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #88 : Wrzesień 07, 2010, 13:33:29 »

Jednak myślę o skonstruowaniu i zainstalowaniu na balkonie własnego chembustera.

To tak jak ja:) Mam pytanie ;czy takie urządzenie moze stać w ogrodzie ? i jeszcze wiele innych pytań,ponieważ nie ja je bedę robić .Ta strona ktra podała Indi nie działa.

songo1970 może masz dokładną istrukcję?
dopiero trafiłem na temat i sam się muszę bliżej przyjrzeć czy i jakimi kosztami można coś takiego wykonać,
filmików jest sporo np.- http://www.youtube.com/watch?v=N_rQdItXARg

PS. typowej instrukcji póki co nie znalazłem

Pozdr. Chichot
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 07, 2010, 13:34:15 wysłane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
ramer
Gość
« Odpowiedz #89 : Wrzesień 08, 2010, 11:22:23 »

A jak Wam powiedzÂą, Âże powieszenie drewnianego kota przed domem odgania duchy teÂż uwierzycie?

A jak by ci 100 lat temu powiedzieli Âże akumulator bĂŞdzie gromadziÂł energiĂŞ to byÂś uwierzyÂł ?
albo ¿e w drucie pod³¹czonym do pr¹du indukuje siê pole magnetyczne którego nie widzisz ?
albo w szklanej tubie z gazem wytworzy siê niewidzialny promieù bêd¹cy w stanie przeci¹Ì stal (zastosowanie lasera) ?

Ja myÂślĂŞ Âże czÂłowiek wielu rzeczy nie jest Âświadomy i nie uwierzy dopĂłki nie zobaczy na wÂłasne oczy.
A czy to "dziaÂło" dziaÂła moÂżemy oceniĂŚ gdy je zbudujemy.
Szmer
Gość
« Odpowiedz #90 : Wrzesień 08, 2010, 11:46:24 »

Chemtrails jest wymysÂłem,nie wierzĂŞ w to.

Jest wymysÂłem.... bo? MoÂże podparÂłbyÂś swojÂą teoriĂŞ jakimiÂś argumentami bo pĂłki co to twoje opinia jest warta tyle co brzĂŞczenie muchy. MoÂże i masz racjĂŞ ale takie gadanie to wiesz...
arteq
Gość
« Odpowiedz #91 : Wrzesień 08, 2010, 11:52:03 »

A jak by ci 100 lat temu powiedzieli Âże akumulator bĂŞdzie gromadziÂł energiĂŞ to byÂś uwierzyÂł ?
albo ¿e w drucie pod³¹czonym do pr¹du indukuje siê pole magnetyczne którego nie widzisz ?
albo w szklanej tubie z gazem wytworzy siê niewidzialny promieù bêd¹cy w stanie przeci¹Ì stal (zastosowanie lasera) ?

byĂŚ moÂże usÂłyszaÂłbyÂś to samo:

Czy ktoÂś moÂże podaĂŚ link gdzie wyjaÂśniona jest zasada dziaÂłania, a nie ewentualne efekty dziaÂłania. Optymalnie w oparciu o zasady fizyki. 
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #92 : Wrzesień 25, 2010, 20:16:42 »

Co o tym sÂądzicie:

Chemtrails: Czy jesteÂśmy zatruwani z powietrza?

Czy zdajemy sobie sprawĂŞ co emitujÂą samoloty  latajÂące nad naszymi gÂłowami? Liczni wyznawcy pewnej teorii twierdzÂą, Âże z nieba spadajÂą na nas ÂśmiercionoÂśne substancje. Sprawa tzw. chemtrails jest jednÂą z najbardziej znanych teorii spiskowych obok roku 2012, Nowego PorzÂądku ÂŚwiata czy teÂż IluminatĂłw.

1/10

...

http://niewiarygodne.pl/gid,11994771,img,11994781,kat,1017185,title,Chemtrails-Czy-jestesmy-zatruwani-z-powietrza,galeriazdjecie.html

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #93 : Październik 28, 2010, 21:40:04 »

Mechanik samolotowy o  chemtrails !!!
 http://www.youtube.com/watch?v=J_-Afcb7Ya8

Smugi chemtrails KrakĂłw 28.10.2010

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Sventer
Gość
« Odpowiedz #94 : Październik 28, 2010, 21:47:37 »

Kto truje? I po co? Wg. to absurd, bo praktycznie wszĂŞdzie w Polsce pojawiajÂą siĂŞ takie paseczki na niebie, wiĂŞc Ci co zrzucajÂą siebie sami trujÂą... To by byÂło bez sensu. Teoria o Chemtrials jest tak nie dorobiona Âże trudno to zweryfikowaĂŚ, a tym bardziej potwierdziĂŚ.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #95 : Listopad 01, 2010, 19:19:41 »

http://wolnemedia.net/nauka/nanowlokna-w-smugach-chemicznych/

Nanow³ókna w smugach chemicznych
Opublikowano: 01.11.2010 | Kategorie: Nauka, WiadomoÂści ze Âświata

27 wrzeÂśnia tego roku nad miejscowoÂściÂą McCook w Nebrasce pojawiÂły siĂŞ smugi chemiczne. Tym razem udaÂło siĂŞ zebraĂŚ to, co samolot rozpylaÂł na niebie. Tym „czymÂś” byÂły w³ókna przypominajÂące pajĂŞczynĂŞ, ktĂłre okazaÂły siĂŞ niezwykle silne i trudno byÂło je rozerwaĂŚ. ZebranÂą „pajĂŞczynĂŞ” pobrano do badaĂą w niezaleÂżnym laboratorium.

Badania wykaza³y, ¿e z nieba spad³y sztucznie wykonane (przez cz³owieka) nanostruktury pe³ne w³ókien wywo³uj¹cych syndrom Morgellona. Jeœli za³o¿yÌ, ¿e ca³oœci towarzyszy³o rozpylanie DMSO (dimetylosulfotlenek, (CH3)2SO), który jest niezwyk³ym rozpuszczalnikiem pozwalaj¹cym rozmaitym substancjom wch³aniaÌ siê przez skórê cz³owieka bez naruszania jej struktury, to jest to logiczne wyt³umaczenie sposobu rozprzestrzeniania siê tej choroby, wobec której medycyna jest jak na razie bezradna. W niektórych przypadkach choroby Morgellona znajdowano w ciele chorego cz³owieka kawa³ki owadów. Mog³o siê to staÌ tylko wtedy, gdy owad usiad³ na osobie spryskanej DMSO, rozpuœci³ siê w tej chemicznej substancji i przenikn¹³ do ludzkiego organizmu. DNA takiego insekta ma zdolnoœÌ przenikniêcia do struktur komórkowych cz³owieka i doprowadza do ich mutacji, co koùczy siê rakiem.

To nie pierwszy przypadek znalezienia takich w³ókien w Nebrasce. Poprzednie byÂły zbudowane nieco inaczej i z czasem rozrastaÂły siĂŞ wypuszczajÂąc odnogi… Wszystko to jest wci¹¿ ogromnie niejasne, ale wystarczajÂąco niebezpieczny by pobudziĂŚ do myÂślenia na temat prawdziwego zagroÂżenia jakie niosÂą ze sobÂą smugi chemiczne.

Autor: Chris Miekina
ÂŹrĂłdÂło: Nowa Atlantyda
purattu
Gość
« Odpowiedz #96 : Listopad 01, 2010, 20:05:59 »

temat dla mnie jest nowy.
ale nie rozumiem jakie sa DOWODY na to ze to prawda..
i jeszcze jedno jak myslicie dlaczego dziennikarze
szukajacy tematu=sensacji jeszcze sie tym nie zajeli??...a moze
ja po prostu nie znam tych materialow?? takze prosze o uswiadomienie;)
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #97 : Listopad 01, 2010, 20:20:17 »

Cytat: purattu
jak myslicie dlaczego dziennikarze
szukajacy tematu=sensacji jeszcze sie tym nie zajeli??

MoÂże dlatego, ze wolÂą tematy za ktĂłre dostanÂą sowitÂą gotĂłwkĂŞ, a nie po Âłapach, za wkÂładanie ich nie tam gdzie trzeba.
Kilka dni temu w radiu ZET p. Wais próbowa³ poruszyÌ ten temat, ale albo nie przygotowa³ siê do niego, albo nie zale¿a³o mu na rozwiniêciu go, bo g³ówn¹ myœl¹ jak¹ zakoùczy³a siê ta audycja by³o stwierdzenie jakiegoœ "autorytetu", ¿e tam w górze spaliny zamieniaj¹ siê w kryszta³ki lodu.
No có¿, takie zjawisko równie¿ ma miejsce.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #98 : Listopad 01, 2010, 23:30:57 »

Z oficjalnej strony Klasztoru na Jasnej GĂłrze:

ÂŹrĂłdÂło: http://www.jasnagora.com/wydarzenie.php?ID=5660

Z wielu rejonĂłw Polski, a zwÂłaszcza z miejsc na terenach dotkniĂŞtych w ostatnim okresie ulewnymi deszczami i burzami, otrzymujemy od licznych osĂłb niepokojÂące sygnaÂły. WedÂług tych - pokrywajÂących siĂŞ ze sobÂą informacji - wszystkie one mĂłwiÂą o pojawianiu siĂŞ co pewien czas samolotĂłw pozostawiajÂących za sobÂą dziwne smugi na niebie. WedÂług naocznych ÂświadkĂłw samoloty te widoczne byÂły w tych rejonach polskiej przestrzeni powietrznej, w ktĂłrych - wkrĂłtce po ich przelocie - powstawaÂły niespodziewanie potĂŞÂżne chmury deszczowe i niebawem wystĂŞpowaÂły nadzwyczaj obfite opady.

We wszystkich przypadkach obecnoœÌ takich samolotów zosta³a odnotowana przez naocznych œwiadków jako szybko przemieszczaj¹cych siê, na du¿ych wysokoœciach, i w kolejnych sektorach powietrznych. Samoloty te zosta³y zauwa¿one wielokrotnie, o ró¿nych porach dnia, i przez wiele osób.

We wszystkich wymienionych wy¿ej przypadkach nie chodzi - zdaniem obserwuj¹cych - o 'normalne' kondensacyjne smugi, jakie zawsze powstaj¹ po przelatuj¹cych samolotach odrzutowych i które w doœÌ szybkim czasie znikaj¹ z nieba. Chodzi o takie smugi, które powstaj¹c w œlad za przelatuj¹cymi samolotami, tworz¹ na niebie d³ugo utrzymuj¹ce siê pasma chmur. Te zaœ przypominaj¹ce niby-chmury pasma, sztucznie wytworzone przez samoloty, z zauwa¿aln¹ trudnoœci¹ rozpraszaj¹ siê i nie od razu te¿ z nieba znikaj¹. Wszystkie te charakterystyczne smugi widoczne s¹ na niebie jako pasma do siebie równoleg³e, czêsto ze sob¹ krzy¿uj¹ce siê.

Na pierwszy rzut oka wydawa³oby siê, ¿e owe 'œlady' na niebie to normalne smugi kondensacyjne powstaj¹ce po przelotach samolotów odrzutowych. Jednak obserwuj¹cy zauwa¿yli, ¿e wszystkie te d³ugie na kilometry smugi, w przeciwieùstwie do smug kondensacyjnych powstaj¹cych po wielu innych przelatuj¹cych samolotach odrzutowych, ani - w takim samym czasie - nie znikaj¹ z nieba, ani nie wydaj¹ siê byÌ dla obserwuj¹cych takie same. Zdaniem ogl¹daj¹cych smugi te swoim wygl¹dem ró¿ni¹ siê od innych! Utrzymuj¹ siê, stopniowo rozrastaj¹ i w widoczny sposób coraz bardziej rozpraszaj¹c siê, wkrótce pokrywaj¹ sob¹ coraz wiêksze po³acie nieba.

Co wiĂŞcej, na zdjĂŞciach wykonywanych w maksymalnych zbliÂżeniach przez teleobiektywy a nawet przez uÂżyty astro-teleobiektyw widaĂŚ dokÂładnie i wyraÂźnie, Âże faktycznie... to nie mogÂą byĂŚ samolotowe smugi kondensacyjne! W Âświetle przeglÂądanego materiaÂłu filmowo-fotograficznego moÂżna twierdziĂŚ, Âże powstajÂące smugi nie sÂą normalnym efektem pracy dziaÂłania silnikĂłw samolotowych. Zdaniem wielu osĂłb to, co pojawia siĂŞ na niebie - owszem - jest czymÂś, co powstaje jako widoczny 'Âślad' po przelatujÂących samolotach, lecz jest jednak nadto takÂże dobrze widocznym Âśladem czegoÂś, co przez te samoloty jest w powietrzu... rozpowszechniane!

Jeœli taki mia³by faktycznie byÌ stan rzeczy, to powstaj¹ wówczas podstawowe pytania: czyje to s¹ samoloty i do kogo one nale¿¹? Kto za taki stan rzeczy ponosi odpowiedzialnoœÌ? I jak to w ogóle mo¿liwe, by ktoœ lata³ w polskiej przestrzeni powietrznej i rozpowszechnia³ jakiekolwiek œrodki bez powszechnego i publicznego informowania o tym wszystkich mieszkaùców na danym obszarze?

I najwa¿niesze w gruncie rzeczy pytanie - co takiego jest rozpowszechniane przez te samoloty nad naszym g³owami? Czego cz¹stki wdychamy póŸniej wraz z powietrzem? Co jeszcze - wraz z deszczem - spada z nieba na nasze g³owy i na ziemiê: nasze pola, ³¹ki, lasy? Czy to, co jest rozpowszechniane przez owe samoloty nie jest aby szkodliwe dla nas i naszych najbli¿szych? Czy nie jest to niebezpieczne dla naszego zdrowia, ¿ycia polnych i leœnych zwierz¹t, rozwoju drzew, traw, zbó¿, wszystkich roœlin? Czy faktycznie nie jest to zagro¿eniem dla ¿ycia ka¿dego z nas i ca³ego eko-systemu?

W Âślad za takimi podstawowymi pytaniami rodzÂą siĂŞ i nastĂŞpne: czy jakiejkolwiek z kompetentnych polskich sÂłuÂżb paĂąstwowych jak np. Agencja Ochrony ÂŚrodowiska czy Sanepid znany jest skÂład chemiczny substancji podobno rozpowszechnianych przez owe samoloty latajÂące nad terytorium Polski? Czy w ogĂłle stanowiÂło to kiedykolwiek przedmiot jakiegolwiek specjalistycznego zainteresowania tych sÂłuÂżb? Czy kiedykolwiek przeprowadzone zostaÂły przez nie jakiejkolwiek analizy pobranych prĂłbek powietrza i opadĂłw - czy znanym i badanym jest wÂłaÂśnie to, co miaÂłoby byĂŚ przez te samoloty rozpowszechniane?

Te i wiele innych podobnych pytaĂą rodzi siĂŞ u tych obserwujÂących, kiedy w ciÂągu dnia widzÂą oni na niebie to... co mogÂą oni na nim sami ewidentnie zobaczyĂŚ. A co dopiero moÂże dziaĂŚ siĂŞ w nocy, kiedy jest juÂż ciemno? - pyta wielu z tych obserwatorĂłw.

Mo¿na byÌ jak najdalszym od ró¿nych podejrzeù i teorii. Dla naocznych œwiadków fakty pozostaj¹ jednak... faktami! I co mo¿na wówczas odpowiedzieÌ tym wszystkim, którzy z przekonaniem twierdz¹, ¿e jednak jest tak, ¿e owe dziwne smugi na naszym niebie to najoczywistszy dowód na trwaj¹cy... chemtrails w Polsce? I mo¿e jednak wówczas nie tylko racjê, ale i bardzo bliscy prawdy s¹ wszyscy ci, którzy mówi¹, ¿e to co jest rozpowszechniane to wysoce szkodliwe dla cz³owieka i organizmów ¿ywych pierwastki. ¯e s¹ to: Glin (Al), Bar (Ba), Bor (B), Wapù (Ca), Chrom (Cr), MiedŸ (Cu), ¯elazo (Fe), Potas (K), Magnez (Mg) Mangan (Mn), Sód (Na), Nikiel (Ni), O³ów (Pb), Krzem (Si), Stront (Sr), Wanad (V), Cynk (Zn). ¯e rozpowszechniane s¹ wysoce szkodliwe pierwiastki, których stê¿enie jest wybitnie podwy¿szone i znacz¹co wykracza poza jakiekolwiek dopuszczalne normy.

Mo¿e wiêc warto powa¿niej zastanowiÌ siê na tym wszystkim. Bo gdyby jeszcze okazaÌ siê mia³o, ¿e wszystko to pozostaje w niezaprzeczalnym odniesieniu i do powstawania wszystkich ulewnych deszczów, i ró¿nych niespotykanych przez nas dot¹d zmian stanu warunków atmosferycznych czyli zmian pogodowych, to uzasadnione by³oby tak¿e postawienie wielu innych pytaù. Bo niewykluczone, ¿e mog³oby to mieÌ swój istotny zwi¹zek przyczynowo-skutkowy ze szczególnym wystêpowaniem i nasileniem siê zjawisk atmosferycznych na œciœle okreœlonych obszarach itd.

Patrzmy wiêc w niebo! Warto czêœciej i z wiêksz¹ uwag¹ spogl¹daÌ... w niebo! I to nad w³asn¹ g³ow¹! Zw³aszcza, ¿e któregoœ piêknego poranka lub popo³udnia na w³asne oczy moglibyœmy na nim zaobserwowaÌ coœ tak niewiarygodnie oczywistego jak np. sztuczne wywo³ywanie przy u¿yciu samolotów zmian pogodowych. Jak planowe wzbudzanie ró¿nych zjawisk atmosferycznych o czasowo póŸniejszych - i jednak ju¿ mo¿liwych do przewidzenia - skutkach. Zjawisk, o wywo³ywaniu których na tak szerok¹ skalê nie tylko, ¿e dot¹d mogliœmy nie mieÌ najmniejszego pojêcia, ale i o których wci¹¿ nie mo¿emy mieÌ prawie ¿adnej g³êbszej wiedzy. Nie mówi¹c ju¿ o ¿adnej oficjalnie na ten temat podawanej nam w mediach informacji.

o. StanisÂław TomoĂą
2010-06-04, godz. 9.00

zobacz wiĂŞcej na temat chemtrails w sieci przez np. wyszukiwarkĂŞ internetowÂą google i youtube

WiĂŞcej na stornie klasztoru: http://www.jasnagora.com/wydarzenie.php?ID=5660
http://forum.swietageometria.info/index.php?topic=494.msg2573;topicseen#msg2573

purattu to tylko jeden przykÂład ,ale  przeglÂądnij caÂły wÂątek , USA i  UK przyznajÂą siĂŞ do tego typu opryskĂłw.
« Ostatnia zmiana: Listopad 01, 2010, 23:33:03 wysłane przez chanell » Zapisane

KsiĂŞga Koheleta 3,1
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #99 : Listopad 04, 2010, 20:26:38 »

Bardzo proszĂŞ moderatora tego dziaÂłu o nie scalanie tych dwĂłch moich postĂłw,poniewaÂż jest to bardzo waÂżna informacja i na proÂśbĂŞ  autora powinniÂśmy zamieszczaĂŚ na innych forach i przesÂłaĂŚ link do naszych znajomych

Chemtrails - dowody zbrodni przeciwko naszemu narodowi 

Tylko ludzie o bardzo zlej woli albo gÂłupcy mogÂą jeszcze zaprzeczaĂŚ istnieniu geoinÂżynierii, w zakresie tworzenia "persistant contrails", albo jak kto woli "chemtrails". ONZ miaÂło by uchwaliĂŚ ustawĂŞ zakazujÂącÂą stosowania tego, co nie istnieje ? Zakazali, poniewaÂż technologia ta okazaÂła siĂŞ byĂŚ bardzo szkodliwa dla Âśrodowisku naturalnego, w tym dla czÂłowieka. Angielski parlament miaÂłby szczegó³owo raportowaĂŚ "science fiction" ? Dowody na istnienie chemtrails  i na ich szkodliwoœÌ sÂą nie do podwaÂżenia !

Ci co zezwolili na rozpylanie ÂśrodkĂłw chemicznych nad naszymi gÂłowami, bez naszej wiedzy i zgody, popeÂłnili zbrodniĂŞ przeciwko swojemu narodowi.

Skala skaÂżenia nie jest nikomu znana, ale jego skutki zaczynajÂą juÂż byĂŚ odczuwalne. W celu ochrony naszego zdrowia i zdrowia naszych dzieci, powinniÂśmy ¿¹daĂŚ ujawnienia wszelkich informacji na ww. temat, przeprowadzenia niezaleÂżnych badaĂą i analiz oraz ukarania winnych tej zbrodni. Spieszmy siĂŞ bo czas nagli... 

UCHWAÂŁA ONZ

W zeszÂłym tygodniu, rada ONZ zÂłoÂżona z przedstawicieli 193 paĂąstw, na konwencji "Zachowania bio-ró¿norodnoÂści" w Nagoya, w Japonii, ustaliÂła moratorium na dziaÂłania geoinÂżynieryjne, w zakresie rozpylanie czÂąstek w atmosferze, ktĂłre to dziaÂłania w ramach walki z globalnym ociepleniem, miaÂły za zadanie pochÂłanianie CO2 oraz odbijanie w kosmos promieni sÂłonecznych (promienie ultrafioletowe). 

Inaczej mĂłwiÂąc na posiedzeniu ONZ, w ktĂłrym uczestniczyÂło polskie przedstawicielstwo, polskiego rzÂądu, uchwalono zakaz rozpylania zwiÂązkĂłw do atmosfery, tworzÂących przez naukowcĂłw zwany "persistant contrail", a co my nazywamy "Chemtrail".

Uchwa³ê t¹ podjêto w 2 lata po uchwaleniu moratorium na podobne dzia³ania na powierzchni oceanów, które doprowadzi³y do du¿ych ska¿eù w g³êbiach oceanów. Tak¿e rozpylanie zwi¹zków chemicznych do atmosfery okaza³o siê bardzo szkodliwe w skutkach dla œrodowiska biologicznego na ziemi i ma³o skuteczne w walce z b¹dŸ co b¹dŸ wyimaginowanym wrogiem, przyczyniaj¹cym siê rzekomo do globalnego ocieplenia - CO2 (dwutlenkiem wêgla)

DOWODY

Na miĂŞdzynarodowym sympozjum w Ghent, w Belgii Ghent (28-30 maj 2010), zebrani tam naukowcy oÂświadczyli, iÂż program geoinÂżynieryjny w zakresie rozpylania zwiÂązkĂłw chemicznych do atmosfery jest juÂż od lat w peÂłni operacyjny i ma on juÂż swojÂą 60 letniÂą historiĂŞ (link).   

W naszym artykule "Zjawisko chemtrails nie jest teoriÂą ..." (link) opublikowaliÂśmy oficjalne raporty naukowcĂłw amerykaĂąskich z roku 1997, opisujÂące w detalach technologie, zastosowanie i niskie koszty masowego rozpylania ÂśrodkĂłw chemicznych do wyÂższych partii atmosfery. Naukowcy ci doradzali natychmiastowe wdroÂżenie tych technologii do walki z globalnym ociepleniem.
Angielski parlament, a dokÂładnie to jego "Komitet ds. Nauki i Technologii" sporzÂądziÂł podobne raporty, z tym Âże opisujÂą one nie tyle plany co konkretnie podjĂŞte juÂż dziaÂłania.

W sekcji 27 raportu czytamy:
"Since 1977, cloud seeding and environmental techniques have been subject to international regulation. In 1977 countries agreed to the “Convention on the Prohibition of Military or Any Other Hostile Use of Environmental Modification Techniques” (ENMOD). The treaty, as well as forbidding the use of environmental modification techniques in hostile circumstances, supported the use of weather modification forpeaceful purposes. A re-confirmation of the ENMOD principles occurred at the Framework Convention on Climate Change (UNFCCC) and the 1992 Earth Summit in Rio de Janeiro.59 Dr Lee pointed out that most techniques covered by the ENMOD treaty were “quite speculative”—for example, causing earthquakes or tsunamis which was far beyond the capacity of current technology—but that cloud seeding was a technology that
was often used."

ÂŚciÂągnij raport:  Report_HOC_221.pdf
Tylko powyÂższy tekst mĂłwi juÂż o bĂŞdÂącej w czĂŞstym uÂżyciu technologii "tworzenia chmur"  !
 Polecamy przeczytanie caÂłego raportu, ktĂłry nawet najbardziej zajadÂłym niedowiarkom nie pozostawia Âżadnego miejsca na zwÂątpienie. W swojej uchwale, ze wzglĂŞdu na ogĂłlnoÂświatowy  zakres tego typu dziaÂłaĂą geoinÂżynieryjnych, ONZ nakazaÂło angielskiemu parlamentowi zaprzestanie kontroli i prac nad tym tematem oraz pozostawienie tego w gestii ONZ.

Czego nam jeszcze trzeba ? PowyÂższy raport opisuje ze szczegó³ami zjawisko, ktĂłre juÂż od dÂłuÂższego czasu widzimy nad naszymi gÂłowami. ONZ orzekÂło o wysokiej szkodliwoÂści tych dziaÂłaĂą na Âśrodowisko biologiczne, wiĂŞc w tym i na czÂłowieka. JesteÂśmy od dÂłuÂższego czasu truci. Nikt siĂŞ nas nie pytaÂł o zdanie i zgodĂŞ. Nikt nie przedstawiÂł nam rzetelnych badaĂą i analiz. 

Czy nikogo nie obchodzi juÂż nasze Âżycie i zdrowie ? Nawet nas samych ? 

Nasz rzÂąd nie mĂłgÂł nie wiedzieĂŚ o tych dziaÂłaniach. To przecieÂż jego przedstawiciele dopiero co podpisali siĂŞ pod ww. moratorium ONZ.

Powinniœmy za¿¹daÌ przeprowadzenia jawnego dochodzenia w tej sprawie (pod nadzorem publicznym) oraz ¿¹daÌ ukarania winnych tej zbrodni.

Zdradzieccy politycy i k³amliwe media ju¿ wystarczaj¹co d³ugo nas oszukiwali. DoœÌ tego !

Nie czekajmy a¿ bêdzie za póŸno !

Bardzo prosimy o przekazanie linka do tego artykuÂłu do jak najwiĂŞkszej liczby znajomych !

ÂźrĂłdÂła:
http://foodfreedom.wordpress.com/2010/10/28/un-votes-to-ban-chemtrails/
http://coto2.wordpress.com/2010/07/28/case-orange-60-years-of-geoengineering-goes-into-hyperdrive-as-%E2%80%98plan-b%E2%80%99/
http://failinggracefully.com/?p=1168

Podobne artykuÂły:
http://www.globalnaswiadomosc.com/raporttellerachemtrail.htm
DziaÂł Chemtrails
http://www.globalnaswiadomosc.com/chemtrailsdowodyzbrodn.htm

Czyli nie jest dobrze  CoÂś
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2010, 20:55:27 wysłane przez Dariusz » Zapisane

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: