quetzalcoatl44
Gość
|
|
« Odpowiedz #125 : Kwiecień 19, 2010, 19:35:45 » |
|
mi chodzi tylko o fakty, zagraniczne media dosyc jednoznacznie wczesniej sie o tym wyrazaly, pozatym tu wkleje jeszcze raz kilka innych informacjii, pozatym sluzba kontrwywiadu nie chce sie wypowiadac o tym co slyszala z nasluchu - nie wiem to wg mnie o czym swiadczy, pozatym poszukaj w necie zdjec satelitarnych po 1 skrzydlo od uderzenia w to drzewo nie powinno odpasc a pozatym lezalo z 500 m dalej, wiec nawet gdyby odpadlo od uderzenia w drzewo nie lezaloby tak daleko... http://wiadomosci.onet.pl/2157243,11,kontrwywiad_wojskowy_monitorowal_lot_tu-154,item.htmlhm kilka ms temu...przeczytajcie komentarze http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Tajemnica-smierci-szefa-kancelarii-premiera,wid,11842453,wiadomosc.htmlhttp://www.tvn24.pl/-2,1643164,0,1,prezydent-przed-trybunal-za-haki-sikorskiego,wiadomosc.htmlhttp://wiadomosci.onet.pl/1966116,11,item.htmlpodobno ktos tam z platformy mowil kaczynskiemu ze juz jest trupem, jakos to sie wszystko uklada http://www.redakcja.newsweek.pl/Tekst/Polityka-Polska/536148,Smolensk-to-morderstwo-z-premedytacja.html=============================== moze lepiej tak na pochybel wszystkim czarnym, czerwonym i rozowym, gmo, emo , generation x no coz czy to zalatwi cz.dziura czy przebiegunowienie, , to co ma sie wypelnic pewnie sie wypelni ScaliÂłem posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 23, 2010, 20:49:13 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Linda
Gość
|
|
« Odpowiedz #126 : Kwiecień 21, 2010, 20:42:04 » |
|
Witaj ptaku, Cytuj zatem, zabiliÂśmy miliony obcymi rĂŞkami… czy takie doswiadczenie moze wplynac a jesli tak to jak wplynie na swiadomosc. Pytanie dla wszystkich. pozdrawiam MyÂśle ,ze skoro zbiorowa swiadomosc, moze spowodowac zmiany o zasiegu globalnym ,to nasza pojedyĂącza swiadomosc nie ma mocy by to zmienic.Mozemy jednak przygladac sie rĂłznym zdarzeniom i decydowac czym one dla nas sÂą?Wiedziec ,rozumieĂŚ ale z caÂłej siÂły starac sie ÂżyĂŚ w w teraÂżniejszosci.Nie wiazaĂŚ sie z nimi emocjonalnie.Wnosimy wiec dzieki temu zmiany w terazniejszosci ,ktĂłre sÂą dla nas lepsze i tworza lepsze Teraz. Wszyscy jestesmy wiec odpowiedzialni za Âświat w jakm zyjemy,ale skoro mamy tego Âświadomosc ,mamy tez moc by ten swiat zmienic.Wczoraj czytaÂłam rozmowy z Bogiem i byÂło tam takie zdanie.."..nie ma na swiecie ofiar i oprawcĂłw"..Sami jestesmy machinami tworzacymi wszystkie zdarzenia,okolicznosci z ogromnÂą predkoscia.. Lepiej wiec nie siegac do przeszÂłosci i przyszÂłosci ale skupic sie na terazniejszosci i ja budowac.. A tak naprawde ,to skÂąd ja mam wiedziec ,ze tak akurat jest...? Czytam sobie tylko..Skoro Acentaur zadaÂłes to pytanie to powiedz jak jest naprawdĂŞ..?.
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 21, 2010, 20:43:35 wysłane przez Linda »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #127 : Kwiecień 22, 2010, 08:43:01 » |
|
Ka¿da œwiadomoœÌ indywidualna ma moc dokonywania zmian w swoim najbli¿szym otoczeniu, w swojej osobistej przestrzeni. Nie wa¿ne ,czy to bêdzie "Kowalski", czy Prezydent. Jednak¿e powinniœmy te relacje rozpatrywaÌ z odpowiedniej perspektywy i skali. Nawet tak wa¿na osoba jak prezydent jest tylko maleùk¹ cz¹stk¹ Œwiadomoœci jako takiej. Kiedy piszê ŒwiadomoœÌ mam na myœli nie tylko œwiadomoœÌ ludzk¹. Ca³y œwiat o¿ywiony i nieo¿ywiony posiada œwiadomoœÌ w tym sensie, ¿e ka¿dy atom, wszystkiego, co istnieje , zawiera w sobie mini czarn¹ dziurê, osobliwoœÌ poprzez któr¹ po³¹czony jest z ka¿dym innym atomem wszechœwiata. Jesteœmy dos³ownie "spl¹tani" ze wszystkim co istnieje i z tym, czego nie widzimy. Zatem prezydent jest tylko funkcj¹ jak¹ pe³ni cz³owiek wg okreœlonego programu , który nazywa siê spo³eczeùstwem, ale nawet ten program jest tylko miern¹ namiastk¹ czegoœ o wiele bardziej potê¿niejszego. Pamiêtajmy ,¿e imperia upada³y, ale ŒwiadomoœÌ nie przeminê³a nigdy. Ca³e cywilizacje s¹ niczym w porównaniu z tym, czym my sami g³êboko wewn¹trz siebie jesteœmy.
|
|
|
|
|
|
|
Betti
Gość
|
|
« Odpowiedz #128 : Kwiecień 23, 2010, 16:50:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
|
« Odpowiedz #131 : Kwiecień 26, 2010, 07:16:36 » |
|
Ja tylko zwrócê uwagê na jeden komentarz, jeden cytat z tego linku: "potwierdza tezê o wys³aniu impulsu elektromagnetycznego który zak³óci³ zdzia³anie tego sprzêtu" Nie wiem, czy zauwa¿yliœcie, ale w mediach by³a wypowiedŸ jednego cz³owieka (nie pamiêtam, jak siê zwa³), który mia³ kolegê na pok³adzie samolotu. Mówi³ on po katastrofie coœ w tym stylu (raczej parafraza, nie cytat z pamiêci): "Kiedy us³ysza³em o problemach z l¹dowaniem (po pierwszych info w mediach), zadzwoni³em do niego na komórkê. Nie odbiera³, ale telefon by³ w³¹czony, co mnie uspokoi³o" I teraz pytanie: Dlaczego telefon by³ W£¥CZONY? Przeciez podczas l¹dowania telefony powinny byÌ ABSOLUTNIE wy³¹czone! A podczas tragedii raczej nie mia³by g³owy do tego, by komórkê w³¹czaÌ. Czyli... musia³a byÌ w³¹czona w czasie katastrofy. A co oznacza w³¹czony telefon komórkowy na pok³adzie samolotu? Có¿, ryzyko... zak³ócenia aparatury pok³adowej. Wiêc, jeœli ju¿ chcemy tak doszukiwaÌ siê szczegó³ów, mo¿liwe, ¿e winny by³ nie pilot, nie Rosjanie, ale niefrasobliwy pasa¿er, który nie wy³¹czy³ komórki. EDIT: "- Oto zdjêcie satelitarne, czy to mo¿liwe by samolot lec¹ 20 m nad ziemi¹ z niewielk¹ prêdkoœci¹ rozwali³by siê w taki drobny mak i porozrzuca³o by go na a¿ tak wielkim obszarze?" Ekhem, nie wiem, czy autor w¹tku w ogole widzia³ kiedykolwiek zapisy z katastrof samolotów. Samolot to potêzna, ciê¿ka maszyna. Nie trzymaj¹ca siê pod³o¿a, wiêc jak o coœ zahaczy, to wywija koz³y, przewraca siê, ³amie. Samolot nie musia³ lecieÌ z zawrotn¹ prêdkoœci¹, by tak wygl¹daÌ po katastrofie. W dodatku - wcale nie wygl¹da Ÿle. Po wiêkszoœci katastrof trudno odró¿niÌ skrzyd³o od kabiny pilota... Scali³em posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 26, 2010, 21:18:59 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
|
quetzalcoatl44
Gość
|
|
« Odpowiedz #133 : Kwiecień 26, 2010, 09:51:37 » |
|
Co tu duzo mowic jezeli nie powstanie miedzynarodowa niezalezna komisja ds tej katastrofy to znaczy ze cos jest ukrywane i zacierane...Jeszcze Jaroslaw Kaczynski moze probowac cos wyjasnic - ale pewnie zrobia z niego wariata...Zastanawia tylko fakt ze jakos unia, nato nie zabiera w tej sprawie glosu...przeciez tam lecial general ktory mial byc szefem nato w kazym razie kandydowal, moze to kolejna proba zastraszenia i budowy nowego swiatoweglo ladu...jakos ocieplaja sie teraz stosunki rosja - usa...Nie wiem jak to mozliwe ze ten lot nie byl rejestrowany jako lot miedzy panstwowy i jak to sie odbylo...w tym wszystkim rozne scenariusze sa mozliwe, zeby to wyjasnic potrzebna jest miedzynarodowa komisja, pozatym powinien tez byc potwierdzony w jakis sposob nasluch z kontrwywiadu wojskowego, oni wszystko wiedza o tym locie, ale narazie milcza...Pozatym coz nam da prawda? - jezeli okazaloby sie ze to spisek - oznaczaloby to ze to jeden wielki spisek i chyba tylko w Bogu jakas nadzieja... tylko na jakim poziomie to sie odbywa czy wiedza sami manipuljacy? i co lub kto nimi kieruje, wydaje sie im ze zbuduja nowy switowy lad a jak przeciez nie uda sie eksperyment z cz.dziura to wszystkim zostal najwyzej rok zycia...to nie przypadek bo w 2012 miala nadejsc nowa era i nowa swiadomosc...
moze cos by sie zmienilo gdyby Polska sie zjednoczyla i dzialala w pokoju ale to wszystko jest juz tak podzielone i pomieszane ze marne szanse..
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 26, 2010, 10:22:01 wysłane przez quetzalcoatl44 »
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
|
« Odpowiedz #134 : Kwiecień 26, 2010, 10:27:01 » |
|
ProwadzÂący mĂłwiÂł i pokazywaÂł Âże pierwszego wpisu nie ma w pamiĂŞci a ja wÂłasnie sprawdzaÂłam na Yahoo i dalej jest . Perwsz wpis godzina 5.57 10 kwietnia 2010 .To straszne gdyby okazaÂło siĂŞ to prawdÂą.
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
quetzalcoatl44
Gość
|
|
« Odpowiedz #135 : Kwiecień 26, 2010, 10:29:45 » |
|
na wyborczej tez jest 8:38, no raczej prawda niestety..
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #136 : Kwiecień 26, 2010, 11:39:25 » |
|
Moim zdaniem naleÂży wpierw sprawdziĂŚ, czy na 100% nie ma takiej moÂżliwoÂści, Âże to serwis tvp.info miaÂł przestawiony zegar u siebie. W koĂącu to byÂła Sobota .. w kaÂżdym razie to dziwna sprawa.
|
|
|
|
|
|
|
quetzalcoatl44
Gość
|
|
« Odpowiedz #137 : Kwiecień 26, 2010, 11:44:46 » |
|
ale na stronie gazety tez jest inna godzina 8:38, nie wiem czy da sie tak manipulowac zegarami w kompie
|
|
|
|
|
|
|
Val Dee
Gość
|
|
« Odpowiedz #138 : Kwiecień 26, 2010, 11:50:34 » |
|
Ale niektĂłrzy ludzie to idioci...
google (strona com) oraz yahoo .com s¹ stronami amerykaùskimi i pozycjonowanie jest w czasie amerykaùskim a jak wiadomo miêdzy naszym krajem a stanami jest ró¿nica czasowa. Jak u nas jest 9:00 25 kwietnia, to w STANACH JEST 24 kwiecieù ( minus 10 godzin od naszej 9:00)
ech... tylko zostaje zaÂłamaĂŚ rĂŞce nad tzw intelektem osĂłb "rozwiniĂŞtych duchowo"
|
|
|
|
|
|
|
quetzalcoatl44
Gość
|
|
« Odpowiedz #139 : Kwiecień 26, 2010, 11:53:10 » |
|
a co ze strona gazety? a co z tym http://www.sfora.pl/Nad-Europa-nie-bylo-zadnej-chmury-pylu-a19536pozatym wogole na swiecie odbywa sie jakas anty polska nagonka, rowniez na forach internetowych polskojezycznych jak sie czyta te wszystkie komentarze nie mozna uwierzyc ze pisza to polacy - w jakiejkolwiek dziedzinie w czym kolwiek wszystko jest krytykowane i manipulowane
|
|
|
|
|
|
|
Val Dee
Gość
|
|
« Odpowiedz #140 : Kwiecień 26, 2010, 12:00:11 » |
|
Jakiej gazety?
Ja siĂŞ na samolotach nie znam ale domyÂślam siĂŞ, Âże jakby do silnika wsypaĂŚ piasek to chyba nie dziaÂłaÂłby najlepiej. WyobraÂźcie sobie co by byÂło gdyby choĂŚ jeden samolot zostaÂł uszkodzony i siĂŞ rozbiÂł przez ten pyÂł. To by dopiero byÂła afera - rzÂąd wiedziaÂł o pyle ale nic nie zrobiÂł -> UE chce wymordowaĂŚ swoich obywateli itd, itp.
Dziwi mnie teÂż to, Âże jak dwie "czarodziejki" beÂłkoczÂą coÂś o tsunami to chcecie ewakuowaĂŚ caÂłe pomorze, a jak wulkan wybucha i emituje w powietrze gigantycznÂą chmurĂŞ pyÂłu to uwaÂżacie ze to jakiÂś spisek?
|
|
|
|
|
|
|
quetzalcoatl44
Gość
|
|
« Odpowiedz #141 : Kwiecień 26, 2010, 12:04:59 » |
|
na stronie gazety wpis o katastrofie jest 8:38 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/12,93131,7752807,katastrofa_samolotu_prezydenta_nikt_nie_przezyl.htmla katastrofa byla oficjanie 8:56 pozatym chodzi o to ze nie bylo zadnego pylu wulkanicznego tylko poprostu przylecial kto mial przyleciec inni zignorowali cala sprawe...wiec widac ze we wszystkim jest manipulacja pozatym mowie wam ze najwazniejszym odniesieniem do tych czasow jest CERN i czarna dziura, to czy wyparuje badz nie, jezeli nie to zostal nam jeszcze rok
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 26, 2010, 12:07:54 wysłane przez quetzalcoatl44 »
|
|
|
|
|
Val Dee
Gość
|
|
« Odpowiedz #142 : Kwiecień 26, 2010, 12:14:13 » |
|
Wychodzi na to, Âże dziennikarz gazety zestrzeliÂł samolot a wczeÂśniej napisaÂł newsa na portalu :p a tak powaÂżnie - to Âżaden dowĂłd, jak moÂże pamiĂŞtacie o mniej wiĂŞcej tej godzinie dotarÂła informacja o wypadku wiĂŞc moÂżliwe Âże ktoÂś: - edytowaÂł poprzedni tekst i zostaÂła data jego utworzenia - godziny na stronie sÂą Âźle ustawione aaa no i jeszcze - artykuÂł nie jest o tym, Âże chmury nie byÂło tylko, Âże niebo nad UK byÂło dosĂŚ czyste, pytanie tylko na ile czyste? i dokÂąd mieli lataĂŚ Anglicy skoro reszta lotnisk w Europie juÂż nie byÂła pod "czystym" niebem?
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 26, 2010, 12:15:22 wysłane przez Val Dee »
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
|
« Odpowiedz #143 : Kwiecień 26, 2010, 12:25:26 » |
|
pozatym mowie wam ze najwazniejszym odniesieniem do tych czasow jest CERN i czarna dziura, to czy wyparuje badz nie, jezeli nie to zostal nam jeszcze rok
quetz: dobrze Âże zakÂładany przez ciebie czas do koĂąca naszych czasĂłw to rok a nie np. 4 czy 5 lat. dziĂŞki temu bĂŞdĂŞ mĂłgÂł zweryfikowaĂŚ dwie bzdury - pierwszÂą twojÂą za rok z CERN'em, drugÂą PCH w grudniu 2012 roku - w przeciÂągu najbliÂższych dwĂłch lat a nie wiĂŞcej, bo nie wiem czy bym zdzierÂżyÂł
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 26, 2010, 12:31:42 wysłane przez marek324 »
|
|
|
|
|
quetzalcoatl44
Gość
|
|
« Odpowiedz #144 : Kwiecień 26, 2010, 12:32:37 » |
|
napewno sie okarze ze w niczym ta chmura nie zagrazala w kazdym razie byla manipulacja i juz, ta godzina w gazecie wskazuje ewidentnie na utworzenie tego artykulu o tej godzinie pozniej juz nic nie mozna z tym zmienic chyba ze usunac strone poprostu gazeta z jakis zrodel miala wczesniej informacje o katastrofie to tlumaczylo te rozbieznosci w czasie samolot lecial przynajmniej o pol godziny za dlugo , czy nawet wiecej tez ten filim z netu ogladalem poprawiony i zwolnionym tempie ewidentnie byla tam ktos kto przezyl katastrofe...
pozatym coz kontrwywiad wszystko wie i niezalezna komisja powinna byc powolana a tego nie ma, wszystko to manipulacja, ale idioci nie wiedza ze sami sa manipulowani...
ps. sluchaj moze dzieki Bogu nie wyjdzie to z CERN ale sam sobie zobacz logo cern to 666, zreszta nie chce mi sie tego tlumaczyc zakute paly albo podstawione i tak tego nie zrozumieja - na 2012 wskazuje i kalendarz majow i kalendarz dendery to starozytne cywilzacje ktore chcialy nam cos powiedziec ale ty i tak tego nie zrozumiesz...wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja ze to juz sie zaczyna
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 26, 2010, 12:36:54 wysłane przez quetzalcoatl44 »
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
|
« Odpowiedz #145 : Kwiecień 26, 2010, 12:47:28 » |
|
tak quetz, masz racjĂŞ - tylko sie nie denerwuj, naprawdĂŞ nie ma powodu. juÂż wszystko dobrze...
|
|
|
|
|
|
|
quetzalcoatl44
Gość
|
|
« Odpowiedz #146 : Kwiecień 26, 2010, 13:07:15 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 26, 2010, 13:08:46 wysłane przez quetzalcoatl44 »
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
|
« Odpowiedz #147 : Kwiecień 26, 2010, 13:25:03 » |
|
quetz: Âźle odczytujesz znaki. logo CERN to nie 666 tak jak to interpretujesz tylko 997 - nr alarmowy policji pod ktĂłry moÂżesz zgÂłosiĂŚ swoje obawy i podejrzenia... wszak majÂą oni rĂłwnieÂż wydziaÂł Âśledczy i policjĂŞ gospodarczÂą... itd... itd...
|
|
|
|
|
|
|
quetzalcoatl44
Gość
|
|
« Odpowiedz #148 : Kwiecień 26, 2010, 13:26:53 » |
|
to nie sa moje obawy, ktos pisal o tym 2000 tys lat temu, jezeli o tym nie wiesz, albo ktos inny nie interesuje mnie to, napewno kazdy mogl sie dowiedziec
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
|
« Odpowiedz #149 : Kwiecień 26, 2010, 13:31:56 » |
|
quetz: kaÂżdy w logo CERN"u zobaczy to co chce zobaczyĂŚ - ty widzisz tam 666, ja 997 a ktoÂś niezaspokojony seksualnie powie Âże to rozchylona wagina wiĂŞc o czym tu dywagowaĂŚ?
|
|
|
|
|
|
|
|