Constantin
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #150 : Pa¼dziernik 27, 2010, 14:55:10 » |
|
Wiec powiedz jak interes by w tym mieli?
|
|
|
|
|
|
|
Sventer
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #151 : Pa¼dziernik 27, 2010, 17:19:58 » |
|
Tuska i ca³e PO zyskali w³adzê absolutn± w Polsce. Dlaczego? Lech Kaczyñski wetowa³ i sprawowa³ funkcjê opozycyjn± d±¿y³ do równowagi. Natomiast Komorowski jest z PO... Ju¿ widzisz gdzie mieli ten interes?
Oczywi¶cie nie mamy ¿adnych dowód na to ale stwierdzam fakt co zyskali po tym. Teraz ¿adna ustawa nie zostanie zawetowana, nie ma równowagi, jest dyktatura.
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 27, 2010, 17:20:50 wys³ane przez Sventer »
|
|
|
|
|
wiki
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #152 : Pa¼dziernik 27, 2010, 17:57:50 » |
|
¯eby mieæ interes trzeba co¶ robiæ, a jak widaæ ca³kowita w³adza PO tylko ich pogr±¿a i obna¿a brak pomys³ów. Jak mieli Kaczyñskiego to zawsze by³ gotowy kozio³ ofiarny na którego siê zrzuca³o winê za brak ustaw ( nie to ¿ebym by³a pro PiS, jest wrêcz odwrotnie) ale bezruch PO mnie rozczarowuje delikatnie mówi±c. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
quetzalcoatl44
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #153 : Pa¼dziernik 27, 2010, 18:07:58 » |
|
wystarcza same zabojstwa, krola, szyfranta zielonki i szefa kancelarii tuska
|
|
|
|
|
|
|
Constantin
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #154 : Pa¼dziernik 27, 2010, 19:52:18 » |
|
O ile mi wiadomo w sprawie smierci Zielonki ciaagle toczy sie sledztwo ale ale ty juz wiesz ze to zabojstwo. Oswiec mnie! Skad pochadza Twoje sensacyjne informacje.
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 27, 2010, 20:01:26 wys³ane przez Constantin »
|
|
|
|
|
quetzalcoatl44
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #155 : Pa¼dziernik 27, 2010, 20:12:23 » |
|
ok samobojstwo..zreszta on akurat moze zyje, ale raczej dobrze to nie wyglada
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 27, 2010, 20:20:09 wys³ane przez quetzalcoatl44 »
|
|
|
|
|
Constantin
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #156 : Pa¼dziernik 27, 2010, 20:48:13 » |
|
Ale w dalszym ciagu nie napisales jaki interes miala Rosja i Tusk w smierci Kaczynskiego.
|
|
|
|
|
|
|
annabella
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #157 : Pa¼dziernik 31, 2010, 16:44:28 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #158 : Listopad 07, 2010, 20:25:01 » |
|
http://www.sfora.pl/Rosja-nie-chce-nam-oddac-broni-borowcow-Cos-ukrywaja-a25962 Dodaj do Kciuk.pl1 ¼ród³o Sobota [06.11.2010, 15:35] Rosja nie chce nam oddaæ broni borowców. Co¶ ukrywaj±? broñ | lech | kaczyñski | glock | pistolet | bor | proukrator | ¶ledztwo Fot. wikimedia.org Biuro Ochrony Rz±du zawiadomi³o prokuraturê. Wojskowa Prokuratura Okrêgowa w Warszawie do dzi¶ nie otrzyma³a broni (pistolety typu Glock) dziewiêciu funkcjonariuszy BOR, którzy zginêli 10 kwietnia w katastrofie Tu-154M - donosi "Rzeczpospolita". Wojskowa prokuratura zapewnia, ¿e broñ jest ca³y czas w posiadaniu Rosjan. BOR KUPUJE NOWE AUTA. ZA 5 MLN>> Prowadz± ponoæ badania balistyczne, by wyja¶niæ, czy to eksploduj±ca w ich magazynkach amunicja by³a ¼ród³em wystrza³ów, które s³ychaæ na filmie z miejsca katastrofy. Dlaczego jednak trwaj± one a¿ 7 miesiêcy? Tego wojskowa prokuratura nie wie. Tydzieñ temu gen. Marian Janicki, szef BOR skierowa³ do wojskowej prokuratury zawiadomienie w sprawie zaginiêciu broni nale¿±cej do zmar³ych funkcjonariuszy - zauwa¿a dziennik. ROSJANIE ZATRZYMALI BROÑ FUNKCJONARIUSZY BOR>> Rzecznik BOR odmawia komentarzaponad zapewnienie, ¿e Polska ju¿ dzieñ po katastrofie przekaza³a stronie rosyjskiej wszystkie dane umo¿liwiaj±ce identyfikacjê broni. JS http://www.rp.pl/artykul/2,560262-Gdzie-jest-bron-borowcow---.
|
|
|
|
|
|
|
Sventer
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #159 : Listopad 17, 2010, 09:37:24 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 17, 2010, 09:38:52 wys³ane przez Sventer »
|
|
|
|
|
barneyos
Gawêdziarz
Punkty Forum (pf): 2
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 689
|
|
« Odpowiedz #160 : Listopad 17, 2010, 10:05:05 » |
|
Dobra, solidna radziecka robota !!
|
|
|
|
Pzdr barneyos ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\" \"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #161 : Listopad 17, 2010, 14:13:38 » |
|
kiedy robi siê zimno i ludziska zaczynaj± paliæ w piecach czym popadnie- szmatami, butami, starymi skarpetami i oponami,- mg³a zaczyna siê snuæ wokó³ domów i wychodziæ na drogi- trzeba uwa¿aæ na takie niespodzianki które pojawiaj± siê bez ostrze¿enia na jezdni i znikaj± równie nagle, a ta pora znów nadchodzi...
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #162 : Listopad 17, 2010, 18:42:49 » |
|
|
|
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
Val Dee
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #163 : Listopad 23, 2010, 16:17:32 » |
|
Tuska i ca³e PO zyskali w³adzê absolutn± w Polsce. Dlaczego? Lech Kaczyñski wetowa³ i sprawowa³ funkcjê opozycyjn± d±¿y³ do równowagi. Natomiast Komorowski jest z PO... Ju¿ widzisz gdzie mieli ten interes?
To jak rozumiem wcze¶niej w³adzê absolutn± mia³ w Polsce PiS??? che che ;P
|
|
|
|
|
|
|
Constantin
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #164 : Listopad 23, 2010, 22:26:38 » |
|
Tuska i ca³e PO zyskali w³adzê absolutn± w Polsce. Dlaczego? Lech Kaczyñski wetowa³ i sprawowa³ funkcjê opozycyjn± d±¿y³ do równowagi. Natomiast Komorowski jest z PO... Ju¿ widzisz gdzie mieli ten interes? Nie widze. Kaczorowi konczyla sie kadencja i nie mial szans na reelekcje wiec po co mieli by sobie zadawac tyle trudu wystarczylo troche poczekac i kaczora sam by sie usunal.
|
|
|
|
|
|
|
krzysiek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #165 : Listopad 23, 2010, 22:54:40 » |
|
Tuska i ca³e PO zyskali w³adzê absolutn± w Polsce. Dlaczego? Lech Kaczyñski wetowa³ i sprawowa³ funkcjê opozycyjn± d±¿y³ do równowagi. Natomiast Komorowski jest z PO... Ju¿ widzisz gdzie mieli ten interes? Nie widze. Kaczorowi konczyla sie kadencja i nie mial szans na reelekcje wiec po co mieli by sobie zadawac tyle trudu wystarczylo troche poczekac i kaczora sam by sie usunal. W taki lekcewa¿±cy sposób, to mo¿esz sobie pisaæ o Kaczorze Donaldzie z kreskówek Walta Disney'a, a nie o Prezydencie Najja¶niejszej Rzczpospolitej. Konstytucja (mówi Ci to co¶?) nakazuje (tym, co takiej podpowiedzi wymagaj±) szacunek do god³a, flagi i najwy¿szych urzêdów pañstwowych. To elementarne definicje z dziedziny patriotyzmu, pañstwowo¶ci i poczucia wspólnoty narodowej. Tyle na ten temat...
|
|
|
|
|
|
|
Constantin
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #166 : Listopad 24, 2010, 12:01:28 » |
|
By³ym prezydencie. Poza tym nie jestem patriot± nie uto¿samiam siê z ¿adnym narodem a o "prezydencie" bêdê mówi³ jak mi siê podoba je¶li Ci to przeszkadza to nie czytaj albo zg³o¶ do moderacji. Najja¶niejszej Rzczpospolitej. Ale siê u¶mia³em najja¶niejsza to mo¿e byæ ¿arówka:D Ps. Konstytucja nie wspomina o martwym prezydencie wiêc pud³o.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 24, 2010, 12:22:47 wys³ane przez Constantin »
|
|
|
|
|
|
krzysiek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #168 : Listopad 27, 2010, 23:34:33 » |
|
By³ym prezydencie. Poza tym nie jestem patriot± nie uto¿samiam siê z ¿adnym narodem a o "prezydencie" bêdê mówi³ jak mi siê podoba je¶li Ci to przeszkadza to nie czytaj albo zg³o¶ do moderacji. Najja¶niejszej Rzczpospolitej. Ale siê u¶mia³em najja¶niejsza to mo¿e byæ ¿arówka:D Ps. Konstytucja nie wspomina o martwym prezydencie wiêc pud³o. A ja my¶la³em, ¿e s± jakie¶ granice cynizmu... To, co piszesz jest po prostu obrzydliwe. Ale je¶li ci z tym dobrze, to gratulujê samozadowolenia. Bez odbioru...
|
|
|
|
|
|
|
Linda
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #169 : Listopad 28, 2010, 13:34:40 » |
|
Profesor fizyki o katastrofie smoleñskiejProfesor fizyki Miros³aw Dakowski twierdzi, ¿e w obliczu przedstawionych informacji, skrajnie nieprawdopodobnym faktem by³o zej¶cie ¶miertelne wszystkich osób na pok³adzie prezydenckiego samolotu Tu-154. http://hotnews.pl/artpolska-1498.html
|
|
|
|
|
|
|
Constantin
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #170 : Listopad 28, 2010, 19:31:41 » |
|
A ja my¶la³em, ¿e s± jakie¶ granice cynizmu... To, co piszesz jest po prostu obrzydliwe. Ale je¶li ci z tym dobrze, to gratulujê samozadowolenia. Bez odbioru... Wiem ze wyznawcy pisu chca zrobic z Kaczynskiego meczennika i siwetego ale nic nie zmieni faktu ze byl mierny politykiem z ktorego smiala sie cala Europa. Do tego nie szanowal ludzi (slynne "spieprzaj dziadu") wiec nic dziwnego ze ;ludzie go nie szanuja a to ze zginal tragicznie nie czynie go mezem stanu i wybitnym politykiem. Na pok³ad samolotu lec±cego do Smoleñska, wsiad³ cz³owiek "ma³y", k³ótliwy, przeciêtny, "za¶ciankowy" i ksenofobiczny, mierny polityk.
Autor s³ów: "spieprzaj dziadu", "ma³pa w czerwonym", "ja pani± za³atwiê", nieznaj±cy s³ów refrenu hymnu narodowego...
Po¶miewisko nie tylko satyryków, ale ca³ej Europy, z rekordowo niskim, siêgaj±cym 12% poparciem spo³ecznym...
...
W trumnie ze Smoleñska, przywieziono "wybitnego mê¿a stanu", "patriotê", "bohatera narodowego", "ojca narodu", najwiêkszego Polaka", "równego królom"... Kto podmieni³ zw³oki!? Ten cytat doskonale to oddaje.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 28, 2010, 19:33:49 wys³ane przez Constantin »
|
|
|
|
|
Sventer
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #171 : Listopad 28, 2010, 19:45:46 » |
|
Ten cytat doskonale to oddaje. To pokazuje jedynie jakie jest spo³eczeñstwo Polskie, i brak szacunku do zmar³ych. Const? Nie masz nic przeciwko ¿e powiem Ci jak Twoja matka umrze ¿e jest taka i owaka? "Zimny Lech" jak gadaj± o naszym zmar³ym prezydencie? Tak ma byæ?
|
|
|
|
|
|
|
Constantin
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #172 : Listopad 28, 2010, 19:53:48 » |
|
Co to za glupia zasada ze o zmarlych mozna tylko dobrze mowic nawet jesli trzeba bezczelnie kalmac? Bo nazwanie Kaczynskiego wybityn politykiem to bezczelne klamstwo. Czyli jesli ktos umrze nagle staje sie swiety? Wybacz ale przytoczony cytac to stwierdzenie faktu i nie bede klamal ze Kaczynski byl wybitnym politykiem tylko dlatego ze jest martwy.
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #173 : Listopad 28, 2010, 20:36:46 » |
|
A ja my¶la³em, ¿e s± jakie¶ granice cynizmu... To, co piszesz jest po prostu obrzydliwe. Ale je¶li ci z tym dobrze, to gratulujê samozadowolenia. Bez odbioru... Wiem ze wyznawcy pisu chca zrobic z Kaczynskiego meczennika i siwetego ale nic nie zmieni faktu ze byl mierny politykiem z ktorego smiala sie cala Europa. Do tego nie szanowal ludzi (slynne "spieprzaj dziadu") wiec nic dziwnego ze ;ludzie go nie szanuja a to ze zginal tragicznie nie czynie go mezem stanu i wybitnym politykiem. Na pok³ad samolotu lec±cego do Smoleñska, wsiad³ cz³owiek "ma³y", k³ótliwy, przeciêtny, "za¶ciankowy" i ksenofobiczny, mierny polityk.
Autor s³ów: "spieprzaj dziadu", "ma³pa w czerwonym", "ja pani± za³atwiê", nieznaj±cy s³ów refrenu hymnu narodowego...
Po¶miewisko nie tylko satyryków, ale ca³ej Europy, z rekordowo niskim, siêgaj±cym 12% poparciem spo³ecznym...
...
W trumnie ze Smoleñska, przywieziono "wybitnego mê¿a stanu", "patriotê", "bohatera narodowego", "ojca narodu", najwiêkszego Polaka", "równego królom"... Kto podmieni³ zw³oki!? Ten cytat doskonale to oddaje. Prezydent Lech Kaczyñski by³ patriot± i zawsze najwa¿niejsza dla niego by³a Polska. A to,¿e by³ ma³o-nowoczesny nie uprawnia do nazywania go miernym politykiem. Ka¿dy mo¿e przecie¿ zaliczyæ jak±¶ drobn± wpadkê,a ¶mieje to siê z nas ca³a Europa teraz,¿e bezkrytycznie akceptujemy wszystko to co przedstawiaj± nam Rosjanie w sprawie Katastrofy Smoleñskiej. I daj sobie na wstrzymanie, tak to sobie dyskutuj na onecie,tam s± podobnego poziomu komentarze.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 28, 2010, 20:37:40 wys³ane przez kamil771 »
|
|
|
|
|
Constantin
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #174 : Listopad 28, 2010, 20:39:06 » |
|
Kamilku niestety nie ty bedziesz decydowal gdzie prowadze moje dyskusje:)
|
|
|
|
|
|
|
|