Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 12, 2025, 06:21:11

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Katastrofa w SmoleĂąsku - DLACZEGO - refleksje i ... spekulacje  (Przeczytany 123683 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Constantin
Gość
« Odpowiedz #150 : Październik 27, 2010, 14:55:10 »

Wiec powiedz jak interes by w tym mieli?
Sventer
Gość
« Odpowiedz #151 : Październik 27, 2010, 17:19:58 »

Tuska i ca³e PO zyskali w³adzê absolutn¹ w Polsce. Dlaczego? Lech Kaczyùski wetowa³ i sprawowa³ funkcjê opozycyjn¹ d¹¿y³ do równowagi. Natomiast Komorowski jest z PO... Ju¿ widzisz gdzie mieli ten interes?

OczywiÂście nie mamy Âżadnych dowĂłd na to ale stwierdzam fakt co zyskali po tym. Teraz Âżadna ustawa nie zostanie zawetowana, nie ma rĂłwnowagi, jest dyktatura.
« Ostatnia zmiana: Październik 27, 2010, 17:20:50 wysłane przez Sventer » Zapisane
wiki
Gość
« Odpowiedz #152 : Październik 27, 2010, 17:57:50 »

ÂŻeby mieĂŚ interes trzeba coÂś robiĂŚ, a jak widaĂŚ caÂłkowita wÂładza PO tylko ich pogr¹¿a i obnaÂża brak pomys³ów. Jak mieli KaczyĂąskiego to zawsze byÂł gotowy kozioÂł ofiarny na ktĂłrego siĂŞ zrzucaÂło winĂŞ za brak ustaw ( nie to Âżebym byÂła pro PiS, jest wrĂŞcz odwrotnie) ale bezruch PO mnie  rozczarowuje delikatnie mĂłwiÂąc.

Pozdrawiam UÂśmiech

quetzalcoatl44
Gość
« Odpowiedz #153 : Październik 27, 2010, 18:07:58 »

wystarcza same zabojstwa, krola, szyfranta zielonki i szefa kancelarii tuska
Constantin
Gość
« Odpowiedz #154 : Październik 27, 2010, 19:52:18 »

O ile mi wiadomo w sprawie smierci Zielonki ciaagle toczy sie sledztwo ale ale ty juz wiesz ze to zabojstwo. Oswiec mnie! Skad pochadza Twoje sensacyjne  informacje.
« Ostatnia zmiana: Październik 27, 2010, 20:01:26 wysłane przez Constantin » Zapisane
quetzalcoatl44
Gość
« Odpowiedz #155 : Październik 27, 2010, 20:12:23 »

ok samobojstwo..zreszta on akurat moze zyje, ale raczej dobrze to nie wyglada
« Ostatnia zmiana: Październik 27, 2010, 20:20:09 wysłane przez quetzalcoatl44 » Zapisane
Constantin
Gość
« Odpowiedz #156 : Październik 27, 2010, 20:48:13 »

Ale w dalszym ciagu nie napisales jaki interes miala Rosja i Tusk w smierci Kaczynskiego.
annabella
Gość
« Odpowiedz #157 : Październik 31, 2010, 16:44:28 »

przepis na sztuczna mgle? zobaczcie
http://www.youtube.com/watch?v=zxWNuqJ3F4Y&feature=uploademail
Thotal
Gość
« Odpowiedz #158 : Listopad 07, 2010, 20:25:01 »

http://www.sfora.pl/Rosja-nie-chce-nam-oddac-broni-borowcow-Cos-ukrywaja-a25962

Dodaj do Kciuk.pl1 ÂźrĂłdÂło Sobota [06.11.2010, 15:35]
Rosja nie chce nam oddaĂŚ broni borowcĂłw. CoÂś ukrywajÂą?
broĂą | lech | kaczyĂąski | glock | pistolet | bor | proukrator | Âśledztwo

Fot. wikimedia.org
Biuro Ochrony RzÂądu zawiadomiÂło prokuraturĂŞ.

Wojskowa Prokuratura OkrĂŞgowa w Warszawie do dziÂś nie otrzymaÂła broni (pistolety typu Glock) dziewiĂŞciu funkcjonariuszy BOR, ktĂłrzy zginĂŞli 10 kwietnia w katastrofie Tu-154M - donosi "Rzeczpospolita".
Wojskowa prokuratura zapewnia, Âże broĂą jest caÂły czas w posiadaniu Rosjan.

BOR KUPUJE NOWE AUTA. ZA 5 MLN>>

Prowadz¹ ponoÌ badania balistyczne, by wyjaœniÌ, czy to eksploduj¹ca w ich magazynkach amunicja by³a Ÿród³em wystrza³ów, które s³ychaÌ na filmie z miejsca katastrofy.

Dlaczego jednak trwajÂą one aÂż 7 miesiĂŞcy? Tego wojskowa prokuratura nie wie.

Tydzieù temu gen. Marian Janicki, szef BOR skierowa³ do wojskowej prokuratury zawiadomienie w sprawie zaginiêciu broni nale¿¹cej do zmar³ych funkcjonariuszy - zauwa¿a dziennik.
ROSJANIE ZATRZYMALI BROÑ FUNKCJONARIUSZY BOR>>

Rzecznik BOR odmawia komentarzaponad zapewnienie, Âże Polska juÂż dzieĂą po katastrofie przekazaÂła stronie rosyjskiej wszystkie dane umoÂżliwiajÂące identyfikacjĂŞ broni.

JS

http://www.rp.pl/artykul/2,560262-Gdzie-jest-bron-borowcow---.
Sventer
Gość
« Odpowiedz #159 : Listopad 17, 2010, 09:37:24 »

TMC - 65

<a href="http://www.youtube.com/v/LQF8hsitxvY?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL" target="_blank">http://www.youtube.com/v/LQF8hsitxvY?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL</a>

JeÂśli dalej twierdzicie Âże nie jest to moÂżliwe zamknijcie tÂą stronĂŞ.

« Ostatnia zmiana: Listopad 17, 2010, 09:38:52 wysłane przez Sventer » Zapisane
barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #160 : Listopad 17, 2010, 10:05:05 »

Dobra, solidna radziecka robota !!

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #161 : Listopad 17, 2010, 14:13:38 »

kiedy robi siĂŞ zimno i ludziska zaczynajÂą paliĂŚ w piecach czym popadnie- szmatami, butami, starymi skarpetami i oponami,-
mg³a zaczyna siê snuÌ wokó³ domów i wychodziÌ na drogi- trzeba uwa¿aÌ na takie niespodzianki które pojawiaj¹ siê bez ostrze¿enia na jezdni i znikaj¹ równie nagle,
a ta pora znĂłw nadchodzi...MrugniĂŞcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #162 : Listopad 17, 2010, 18:42:49 »

O tym byÂło juÂż 31 paÂździernika:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=4963.msg68012#msg68012

Zamkn¹Ì czy scaliÌ ze wskazanym?

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #163 : Listopad 23, 2010, 16:17:32 »

Tuska i ca³e PO zyskali w³adzê absolutn¹ w Polsce. Dlaczego? Lech Kaczyùski wetowa³ i sprawowa³ funkcjê opozycyjn¹ d¹¿y³ do równowagi. Natomiast Komorowski jest z PO... Ju¿ widzisz gdzie mieli ten interes?

To jak rozumiem wczeÂśniej wÂładzĂŞ absolutnÂą miaÂł w Polsce PiS???

che che ;P
Constantin
Gość
« Odpowiedz #164 : Listopad 23, 2010, 22:26:38 »

Nie widze. Kaczorowi konczyla sie kadencja i nie mial szans na reelekcje wiec po co mieli by sobie zadawac tyle trudu wystarczylo troche poczekac i kaczora sam by sie usunal.
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #165 : Listopad 23, 2010, 22:54:40 »

Nie widze. Kaczorowi konczyla sie kadencja i nie mial szans na reelekcje wiec po co mieli by sobie zadawac tyle trudu wystarczylo troche poczekac i kaczora sam by sie usunal.

W taki lekcewa¿¹cy sposób, to mo¿esz sobie pisaÌ o Kaczorze Donaldzie z kreskówek Walta Disney'a, a nie o Prezydencie Najjaœniejszej Rzczpospolitej. Konstytucja (mówi Ci to coœ?) nakazuje (tym, co takiej podpowiedzi wymagaj¹) szacunek do god³a, flagi i najwy¿szych urzêdów paùstwowych. To elementarne definicje z dziedziny patriotyzmu, paùstwowoœci i poczucia wspólnoty narodowej. Tyle na ten temat...
Constantin
Gość
« Odpowiedz #166 : Listopad 24, 2010, 12:01:28 »

ByÂłym prezydencie. Poza tym nie jestem patriotÂą nie utoÂżsamiam siĂŞ z Âżadnym narodem a o "prezydencie" bĂŞdĂŞ mĂłwiÂł jak mi siĂŞ podoba jeÂśli Ci to przeszkadza to nie czytaj albo zgÂłoÂś do moderacji.
NajjaÂśniejszej Rzczpospolitej.
Ale siĂŞ uÂśmiaÂłem najjaÂśniejsza to moÂże byĂŚ ÂżarĂłwka:D
 Ps. Konstytucja nie wspomina o martwym prezydencie wiĂŞc pudÂło.
« Ostatnia zmiana: Listopad 24, 2010, 12:22:47 wysłane przez Constantin » Zapisane
Thotal
Gość
« Odpowiedz #167 : Listopad 27, 2010, 23:18:50 »

http://www.kciuk.pl/Polacy-i-Rosjanie-pobili-sie-na-wraku-tupolewa-l43913

Ciekawe jak d³ugo bêd¹ wychodzi³y na jaw ró¿ne ciekawostki?

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #168 : Listopad 27, 2010, 23:34:33 »

ByÂłym prezydencie. Poza tym nie jestem patriotÂą nie utoÂżsamiam siĂŞ z Âżadnym narodem a o "prezydencie" bĂŞdĂŞ mĂłwiÂł jak mi siĂŞ podoba jeÂśli Ci to przeszkadza to nie czytaj albo zgÂłoÂś do moderacji.
NajjaÂśniejszej Rzczpospolitej.
Ale siĂŞ uÂśmiaÂłem najjaÂśniejsza to moÂże byĂŚ ÂżarĂłwka:D
 Ps. Konstytucja nie wspomina o martwym prezydencie wiĂŞc pudÂło.

A ja myÂślaÂłem, Âże sÂą jakieÂś granice cynizmu... To, co piszesz jest po prostu obrzydliwe. Ale jeÂśli ci z tym dobrze, to gratulujĂŞ samozadowolenia. Bez odbioru...
Linda
Gość
« Odpowiedz #169 : Listopad 28, 2010, 13:34:40 »

Smutny

Profesor fizyki o katastrofie smoleĂąskiej

Profesor fizyki MirosÂław Dakowski twierdzi, Âże w obliczu przedstawionych informacji, skrajnie nieprawdopodobnym faktem byÂło zejÂście Âśmiertelne wszystkich osĂłb na pokÂładzie prezydenckiego samolotu Tu-154.

http://hotnews.pl/artpolska-1498.html
Constantin
Gość
« Odpowiedz #170 : Listopad 28, 2010, 19:31:41 »

A ja myÂślaÂłem, Âże sÂą jakieÂś granice cynizmu... To, co piszesz jest po prostu obrzydliwe. Ale jeÂśli ci z tym dobrze, to gratulujĂŞ samozadowolenia. Bez odbioru...
Wiem ze wyznawcy pisu chca zrobic z Kaczynskiego meczennika i siwetego ale nic nie zmieni faktu ze byl mierny politykiem z ktorego smiala sie cala Europa. Do tego nie szanowal ludzi (slynne "spieprzaj dziadu") wiec nic dziwnego ze ;ludzie go nie szanuja a to ze zginal tragicznie nie czynie go mezem stanu i wybitnym politykiem.

Na pokÂład samolotu lecÂącego do SmoleĂąska, wsiadÂł czÂłowiek "maÂły",
k³ótliwy, przeciêtny, "zaœciankowy" i ksenofobiczny, mierny polityk.

Autor s³ów: "spieprzaj dziadu", "ma³pa w czerwonym",
"ja pani¹ za³atwiê", nieznaj¹cy s³ów refrenu hymnu narodowego...

PoÂśmiewisko nie tylko satyrykĂłw, ale caÂłej Europy, z
rekordowo niskim, siĂŞgajÂącym 12% poparciem spoÂłecznym...

...

W trumnie ze SmoleĂąska, przywieziono "wybitnego mĂŞÂża stanu",
"patriotĂŞ", "bohatera narodowego", "ojca narodu", najwiĂŞkszego
Polaka", "rĂłwnego krĂłlom"...
Kto podmieniÂł zwÂłoki!?

Ten cytat doskonale to oddaje.
« Ostatnia zmiana: Listopad 28, 2010, 19:33:49 wysłane przez Constantin » Zapisane
Sventer
Gość
« Odpowiedz #171 : Listopad 28, 2010, 19:45:46 »

To pokazuje jedynie jakie jest spoÂłeczeĂąstwo Polskie, i brak szacunku do zmarÂłych. Const? Nie masz nic przeciwko Âże powiem Ci jak Twoja matka umrze Âże jest taka i owaka? "Zimny Lech" jak gadajÂą o naszym zmarÂłym prezydencie?
Tak ma byĂŚ?
Constantin
Gość
« Odpowiedz #172 : Listopad 28, 2010, 19:53:48 »

Co to za glupia zasada ze o zmarlych mozna tylko dobrze mowic nawet jesli trzeba bezczelnie kalmac?
Bo nazwanie Kaczynskiego wybityn politykiem to bezczelne klamstwo. Czyli jesli ktos umrze nagle staje sie swiety?
Wybacz ale przytoczony cytac to stwierdzenie faktu i nie bede klamal ze Kaczynski byl wybitnym politykiem tylko dlatego ze jest martwy.
kamil771
Gość
« Odpowiedz #173 : Listopad 28, 2010, 20:36:46 »

Wiem ze wyznawcy pisu chca zrobic z Kaczynskiego meczennika i siwetego ale nic nie zmieni faktu ze byl mierny politykiem z ktorego smiala sie cala Europa. Do tego nie szanowal ludzi (slynne "spieprzaj dziadu") wiec nic dziwnego ze ;ludzie go nie szanuja a to ze zginal tragicznie nie czynie go mezem stanu i wybitnym politykiem.

Na pokÂład samolotu lecÂącego do SmoleĂąska, wsiadÂł czÂłowiek "maÂły",
k³ótliwy, przeciêtny, "zaœciankowy" i ksenofobiczny, mierny polityk.

Autor s³ów: "spieprzaj dziadu", "ma³pa w czerwonym",
"ja pani¹ za³atwiê", nieznaj¹cy s³ów refrenu hymnu narodowego...

PoÂśmiewisko nie tylko satyrykĂłw, ale caÂłej Europy, z
rekordowo niskim, siĂŞgajÂącym 12% poparciem spoÂłecznym...

...

W trumnie ze SmoleĂąska, przywieziono "wybitnego mĂŞÂża stanu",
"patriotĂŞ", "bohatera narodowego", "ojca narodu", najwiĂŞkszego
Polaka", "rĂłwnego krĂłlom"...
Kto podmieniÂł zwÂłoki!?

Prezydent Lech KaczyĂąski byÂł patriotÂą i zawsze najwaÂżniejsza dla niego byÂła Polska.
A to,Âże byÂł maÂło-nowoczesny nie uprawnia do nazywania go miernym politykiem.
KaÂżdy moÂże  przecieÂż zaliczyĂŚ jak¹œ drobnÂą wpadkĂŞ,a Âśmieje to siĂŞ z nas caÂła Europa teraz,Âże bezkrytycznie akceptujemy wszystko to co przedstawiajÂą nam Rosjanie w sprawie Katastrofy SmoleĂąskiej.
I daj sobie na wstrzymanie, tak to sobie dyskutuj na onecie,tam sÂą podobnego poziomu komentarze.
« Ostatnia zmiana: Listopad 28, 2010, 20:37:40 wysłane przez kamil771 » Zapisane
Constantin
Gość
« Odpowiedz #174 : Listopad 28, 2010, 20:39:06 »

Kamilku niestety nie ty bedziesz decydowal gdzie prowadze moje dyskusje:)
Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: