Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 10, 2025, 16:51:14

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Odp: KATASTROFA- SMOLEÑSK  (Przeczytany 1195 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Szmer
Gość
« : Kwiecień 10, 2010, 18:09:44 »

Tak zgadzam siê... codziennie s¹ tragedie, codziennie gin¹ w nieszczêœliwych wypadkach ludzie, hodowcy go³êbi nie maj¹ wp³ywu na historiê Polski, a prezydent te¿ jest cz³owiekiem... ale...

z jednej strony nie mamy moÂżliwoÂści opÂłakiwaĂŚ kaÂżdej zmarÂłej w nieszczĂŞÂśliwym wypadku osoby... nie mamy moÂżliwoÂści opÂłakiwaĂŚ kaÂżdej osoby zmarÂłej w wyniku gÂłodu. MusielibyÂśmy 24H na dobĂŞ pÂłakaĂŚ... prĂŞdzej siĂŞ odwodnimy niÂż opÂłaczemy wszystkich. Z drugiej natomiast strony jak wÂładza w ogĂłle nie bĂŞdzie reagowaĂŚ na Âżadne nieszczĂŞÂścia to zaraz zaczniecie ich atakowaĂŚ Âże gĂłwno ich obchodzi cierpienie innych.
ZastanĂłwcie siĂŞ czasami w jakich sytuacjach stawiacie tych, ktĂłrzy tÂą ÂżaÂłobĂŞ powoÂłujÂą. Ja tam KaczyĂąskiego nigdy nie lubiÂłem. Ale za jedno go zawsze szanowaÂłem... w sytuacjach krytycznych zawsze wykazywaÂł siĂŞ olbrzymim patriotyzmem. ByÂł takim prawdziwym Polakiem... gdy nic siĂŞ nie dziaÂło, awanturowaÂł siĂŞ, kombinowaÂł, krĂŞciÂł, kÂłamaÂł... ale gdy coÂś uderzaÂło w nas wszystkich... to ogÂłaszaÂł te ÂżaÂłoby... byÂśmy pamiĂŞtali...

Zanim zaczniecie krytykowaĂŚ to zastanĂłwcie siĂŞ co sami byÂście zrobili.
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: