Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 02:40:24

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Odp: Prêgierz -> komentarze i pytania  (Przeczytany 1356 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« : Kwiecieñ 14, 2010, 19:45:55 »

To mo¿e i ja siê przy³±czê .Oto wiadomo¶ci od marek324  wys³ane do mnie na PW

marek324

Dyskutant

Punkty Forum (pf): -5
(odejmij 1pf)

Wiadomo¶ci: 214

Zobacz profil Prywatna wiadomo¶æ (Offline)       (Bez tematu)
« Wys³ane do: chanell : Grudzieñ 10, 2009, 09:11:28 »   Odpowiedz cytuj±c | Odpowiedz | Usun±æ tê wiadomo¶æ 

chanell, tak to ju¿ jest kiedy kobieta przechodzi do³ek emocjonalny w sferze która jest dla niej wa¿na: czy to uczucia, czy to relacje w domu czy to wreszcie wiek. Frustracja w wielu przypadkach objawiaj± siê prób± zaistnienia, poczucia siê kim¶ wa¿nym, kims z kim siê liczy w okre¶lonej grupie. To ¿e kto¶ wiele mówi nie znaczy jeszcze ¿e ma co¶ do powiedzenia. Tak jest w twoim przypadku jak równie¿ kolezanki której tak zaciekle bronisz. Tylko ¿e to jako¶ nie robi na mnie ¿adnego wra¿enia.
Widzê ¿a³osn±, rozgoryczon± i zaiwedzion± kobietê która poprzez moderowanie w±tku chce siê dowarto¶ciowaæ. Ale zamiast dowarto¶ciowania o¶mieszasz siê swoim postêpowaniem. Daruj wiêc sobie takie podwórkowe zagrania. Nie musisz siê zgadzaæ z moimi pogl±dami. Natomiast przestañ siê bawiæ w cenzorkê wypowiedzi których i tak nie jeste¶ w stanie zrozumieæ, bo intelektualnie nie jeste¶ partnerem dla mnie do rozmowy.
W historii by³y ju¿ wielokrotnie przypadki kiedy kto¶ próbowa³ narzuciæ jeden w³a¶ciwy i poprawny sposób my¶lenia. Ale nie zda³o to egzaminu. I w twoim, jak równie¿ w przypadku sarah nie zda to egzaminu, zw³aszcza w sytuacji kiedy brakuje argumentów.

I nastepna :
marek324

Dyskutant

(odejmij 1pf)

Zobacz profil Prywatna wiadomo¶æ (Offline)       (Bez tematu)
« Wys³ane do: chanell : Kwiecieñ 12, 2010, 13:42:54 »
« Na tê wiadomo¶æ ju¿ odpowiedzia³e¶ lub przes³a³e¶ j± dalej. »   Odpowiedz cytuj±c | Odpowiedz | Usun±æ tê wiadomo¶æ 

wiesz co chanell, ty jednak jeste¶ naprawdê zdrowo pierdolniêta, ju¿ nawet nie tylko nienormalna czy te¿ niezrównowa¿ona psychicznie. takich psycholi zazwyczaj siê izoluje

moja odpowied¼ :

¿al mi ciebie,naprawdê masz problem

nastepna od niego :

marek324

Dyskutant

(odejmij 1pf)

Zobacz profil Prywatna wiadomo¶æ (Offline)       Odp: (Bez tematu)
« Wys³ane do: chanell : Kwiecieñ 12, 2010, 13:52:53 »
« Na tê wiadomo¶æ ju¿ odpowiedzia³e¶ lub przes³a³e¶ j± dalej. »   Odpowiedz cytuj±c | Odpowiedz | Usun±æ tê wiadomo¶æ 

ty je masz - ty, thotal, kiara i rafaela. i nawet nie wiesz jak du¿y. bo o ile w przypadku zwyk³ych chorób chory zazwyczaj jest w stanie zdiagnozowaæ ¿e go co¶ boli to w przypadku chorób psychicznych niestety tak to ju¿ nie dzia³a.
zazwyczaj osoba chora psychicznie dowiaduje siê o tym ostatnia pod warunkiem ¿e da siê jej pomóc. wam siê nie da. co wiêcej - nawet gdyby sie da³o to szkoda energii.
a po subiektywnym i jak najbardziej stronniczym sposobie punktowania jaki stosujesz powiem ci co¶ jeszcze - niedo¶æ ¿e jeste¶ zdrowo popaprana, to jako cz³owiek jeste¶ kompletnym zerem.

to moja odpowied¼ :
uwa¿aj co piszesz ,wszystko co od tej pory napiszesz mo¿e byæ uzyte przeciwko tobie

i znowu on :
marek324

Dyskutant

(odejmij 1pf)

Zobacz profil Prywatna wiadomo¶æ (Offline)       Odp: (Bez tematu)
« Wys³ane do: chanell : Kwiecieñ 12, 2010, 14:02:11 »

chanell: niewielu jest ludzi z opini± których siê liczê, napewno nie ma takiego na tym forum wiêc nie gro¼ mi, za krótka jeste¶ aby mi groziæ, naprawdê - nie robi to na mnie kompletne ¿adnego wra¿enia.

moja odpowied¼ :

Fakt mam tylko 158 wzrostu   

W³a¶ciwie mia³am za³o¿yæ osobny w±tek pt." wychowanie i chamstwo pana dyrektora"  ,ale skoro Rafaela juz tu wystawi³a jego twórczo¶æ to i ja to zrobiê .
Nie wiem czy zauwazyliscie ile osób wycofa³o siê juz  z forum ,parê w³asnie z powodu ataków pana Marka .

« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 14, 2010, 19:54:31 wys³ane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: