Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #25 : Maj 01, 2010, 00:56:57 » |
|
Owszem zawsze cos wznosi sie wzgledem czegos. W tym wypadku odnosnikiem dla nas ( rozwoj duchowy) jest poziom rozwoju przed rozpoczeciem kolejnych prob doskonalenia sie. Tak samo ja w szkole pierwsza klasa w odniesieniu do ukonczonyc studiow. Ale czy dawny pierwszoklasista cos traci? Czy wspolczesny absolwet zyskuje? Rozwoj to rozwoj , ale mozna tez wybrac stagnacje , to nie przymus. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
JACK
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #26 : Maj 01, 2010, 05:53:07 » |
|
"Nie ma usprawiedliwien na tworzenie sobie niewolnikow , ktorymi rozgrywa sie swoje osobiste prymitywne plany. Utworzony przez Enki "prototyp' czlowieka, to myslacy i czujacy ludzie!"
Chrystus powiedzia³ jasno : "Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieñ"
Annunaki post±pili ¼le. Tego siê nie da ukryc. Ale od tysiêcy lat próbuj± naprawic swój b³±d.
S± jak matka która mówi ju¿ prawie doros³ej córce. - Jak by³am ma³a pope³ni³am b³±d ,cudzo³o¿y³am i pojawi³a¶ siê ty córeczko. Ale zmieni³am siê i kocham ciê. Wybacz mi!
Ludzie s± obecnie w podobnej sytuacji. Trzeba zadac to pytanie. Czy mamy wybaczyc Annunaki? Przecie¿ Chrystus kaza³ to robic.
Czy mamy podstawy do wybaczenia.
1)Czy wyznali winê. Otu¿ wyznali. "Ksiêga Enki" jest autentycznym wyznaniem wszystkich win Bia³ego Bractwa. Spisano je dawno temu na glinianych tabliczkach, aby dorastaj±ca ludzko¶c je odkopa³a i odczyta³a. I tak te¿ siê sta³o. Wyznanie winy zosta³o odkopane, odszyfrowane i obecnie jest dostêpne niemal dla ka¿dego w postaci ksi±¿ki.
2)Czy poza wyznaniem winy Bia³ego Bractwa - Annunaki wzglêdem ludzko¶ci s± jakiekolwiek dowody ¿alu za to co siê sta³o? Tak. Ksiêga Enki wskazuje, ¿e Annunaki szczerze ¿a³uj± tego co siê sta³o. Wrêcz nie mog± tego prze¿yc. Czytaj±c ksiêgê Enki widac to jak na d³oni.
3)Czy za wyznaniem winy i ¿alem stoj± dodatkowo jakie¶ dowody zado¶cuczynienia? Oczywi¶cie, ¿e stoj±. Ju¿ o tym pisa³em. Ca³y czas prowadz± nasz rozwój, dali nam dekalog, wyplenili bezsensowne wielobóstwo, po¶wiêcaj± siê w inkarnacjach w cia³a ludzkie.
Czy zatem Annunaki nie maj± serca? Czy Bia³e Bractwo to autentycznie bezduszne bioroboty? Rozs±dzcie sami kto ma racjê.
Inna sprawa Jak mo¿na osi±gn±c poziom Mi³o¶ci Chrystusowej wyrzucaj±c z siebie tyle jadu i oszczerstw? Je¿eli twoi Przewodnicy Duchowi Kiaro nie wybacz± Bia³ym Braciom ich win to o najwy¿szych poziomach wibracji bêd± mogli tylko mówic niezale¿nie ile tysiêcy postów jeszcze poprzez Ciebie napisz±. Bez wybaczenia Stra¿nik Progu ich tam nie dopu¶ci. Przeka¿ im wyrazy mojej szczerej mi³o¶ci i ¿alu za to co siê sta³o. W imieniu Bia³ych Braci, a kto wie mo¿e i swoim. Licho wie kim siê by³o tysi±ce lat temu.
|
|
|
|
|
|
|
Thekristo
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #27 : Maj 01, 2010, 11:27:51 » |
|
Przed nami,9-go maja,sesja 106-ta,rowniez w Chicagowie.Na pewno nie bedzie sie roznic niczym od poprzednich..no moze tylko zawartoscia i iloscia kolejnych glupot. Pozdrawiam.
A wiêc powiedz mi kim lub czym jest En-Ki i te wszystkie sesje??
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #28 : Maj 01, 2010, 11:56:35 » |
|
Witaj JACK, Niew±tpliwie masz racjê pisz±c o konieczno¶ci wybaczenia. To podstawa, by i¶æ dalej. Pozostaje tylko jeszcze kwestia wiedzy. Ty bierzesz za oczywisto¶æ, ¿e przekazy z glinianych tabliczek s± prawd± i jednocze¶nie wyznaniem win, które domagaj± siê zado¶æuczynienia. I ¿e takowe ma miejsce, czyli ¿e Annunaki dbaj± o nas, prowadz± nas. Kiara natomiast wci±¿ przekonuje o celowym odwróceniu wiedzy o 180 stopni, o dalszych oszustwach i matactwach. I przekazuje now± wiedzê, wg niej prawdziw±. Jako, ¿e nie za bardzo mo¿emy to wszystko zweryfikowaæ pozostaje odniesienie siê do w³asnego wnêtrza, do uczuæ które s± w nas. Te za¶ jednych prowadz± do wybaczenia, innych nie. Jeszcze innym jest to wszystko zupe³nie obojêtne, bo po prostu nie wierz± w ¿adne przekazy. Jednak wci±¿ chodzi o prawdê, jaka ona jest? Czy niezmiennie bêdzie to prawda indywidualna? Istnieje przecie¿ bezwzglêdne zero oraz plus i minus… Nale¿a³oby równie¿ zadaæ pytanie o cel dzia³añ zarówno jednej jak i drugiej strony. Chyba, ¿e to ta sama strona i jeden cel… ENERGIA… a ta u¿yta mo¿e byæ w ró¿nych celach… Pozdrawiam
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 01, 2010, 11:58:57 wys³ane przez ptak »
|
|
|
|
|
Kahuna
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #29 : Maj 01, 2010, 15:07:13 » |
|
Thekristo A wiêc powiedz mi kim lub czym jest En-Ki i te wszystkie sesje?? Najpierw powstal zamysl sciemy,pozniej byla p.Lucyna Lobos,pozniej byl pomysl zrobienia z niej swiatowego medium,pozniej byl byt,ktory przemawia przez nia,pozniej byt ten nazwano Samuelem,ale poniewaz imie to niewiele sie kojarzylo wiec p.Choroszy ukradla i imie(En-ki) i legende o nim z ksiazki autorstwa Z.Sitchina pt:"Zaginiona ksiega Enki",jeszcze pozniej skradziono Sitchinowi Nibiru,czyli straszak #1 i sila napedowa projektu cheops.Enki caly czas "przemawial" przez usta p.Lucyny tworzac 105 sesji(jak do tej pory)..uuuu...brak mi tchu..i w ten oto prosty sposob powstala najgorsza gatunkowo(porownaj do Wing Makers)sciema majaca napelniac kiese jej tworcow. Ja osobiscie jestem pewien,ze zaden Enki nie istnieje i nie przemawia przez p. Lucyne. Dowody znajdziesz we wszystkich sesjach,czyli sa to kompletne(o ile bzdury moga byc kompletnymi)bzdury,klamstwa,manipulacje i pogrywania na ludzkich uczuciach.Zauwaz,ze zadna z przepowiedni sie nie sprawdzila a termin zobaczenia Nibiru golym okiem jest przesuwany co roku..z roku na rok.Tak to wyglada w bardzo wielkim skrocie i trwa ponad 8lat,.dzieki ludziom naiwnym oczywiscie.Porzucono Sleze,porzucono Haware i Fayum, przymierzaja sie teraz do wykopkow w Memfis i po obu stronach Muru Berlinskiego (Berlin Wall)gdzie nastapil zawal kilku domow i odslonilo sie wejscie do swiatyni.PCH/MF zmienia plany jak rekawiczki...tylko co z tego,jesli nie maja zadnych pozwolen na dalsze prace ekskawacyjne od Najw.Rady Starozytnosci Egiptu..? Tak wiec - podsumowujac - Projekt Cheops to pasmo niepowodzen , klesk.. i nie moze byc inaczej.Na klamstwach nie zbuduje sie niczego, a ze mieli zabawe,darmowe wycieczki do Egiptu,zajecie i jakies tam wziecie u ludzi...to i tak za malo w porownaniu z tym na co liczyli tak naprawde. Liczyli na miliony.Ksiazki o przebudzeniu Cheopsa i znakach czasu wyladuja w smietniku literatury,bo nie sa z gatunku sci-fi lecz mialy glosic prawde a nie glosza.Makulatura i upadle nadzieje tych,co uwierzyli..Nic wiecej.Ciekaw jestem zakonczenia i tu mnie moga zaskoczyc. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #30 : Maj 01, 2010, 15:16:05 » |
|
Jacek poruszyles tu dwa niezalezne tematy ,a moze nawet trzy. 1. Biale Braterstwo ( dlaczego nie sistrzanstwo?) 2.Klamstwa , kretactwa i manipulacje kiedys i wspolczesnie. 3. Wybaczanie. "Biale Braterstwo" , to tylko naturalny etap w rozwoju kazdej energii , poziom osiagniecia bieli czyli najwyzszy poziom rozwoju w plaszczyznie wiedzy materialnej jednego aspektu , meskiego. To wszystko , wiedza od , do w aspekcie poznawania materii. I tu co mozna wybaczac? Dla Myslicieli i dla mnie rowniez jest to droga poznawania wiedzy o sobie , bo zawsze poznajemy wiedze o sobie na tle przeroznych zdarzen. Sprawa powiedzmy "rozliczen" z tej wedrowki , to zadanie indywidualne kazdej Energii ( miedzy aspektem wcielonym a tym , ktory nie bierze udzialu w zadnych wcieleniach) i Stworca. Ja nie jestem ani od rozliczania , ani od oceniania nikogo. Moja rola jest odkrywanie wszelakiego rodzaju oszustw , kretactw i manipulacji , czynionych kiedys i wspolczesnie. Kazdy sam musi zajac stanowisko wobec tych informacji , jak rowniez wybrac droge zgodna z wlasym sumieniem. Wybaczanie , to rowniez bardzo indywidualne zagadnienie , kazdy ma inne doswiadczenia i kazdy sam musi dojrzec do mometu zaistnienia tego aktu w jego sercu. Ja bynajmniej nie mam z tym zadnego problemu , co nie znaczy ze, wybaczajac cokolwiek komukolwiek pojde jego droga za jego namowa , gdy system wartosci osoby i zdarzen nie sa jak moj. To iz sie komus cos wybaczy z przeszlosci , nie jest zadna gwarancja , ze ta osoba nadal nie bedzie czynila wobec nas podstepnych i nieprawych zachowan. Bywa ze nie a bywa iz tak. Niestety Enki nie wyzbyl sie jeszcze dawnych nawykow ( zwyczajnie jego rozwoj duchowy jest jeszcze bardzo prymitywny) klamstwa i manipulacji dla wlasnej korzysci. Jeszcze przed nim dluga droga w tej dziedzinie. Dlatego ja nadal odslaniam i bede odslaniala Jego wszelakie oszustwa i podstepy. To nie moj problem ograniczajacy mnie ( wybaczanie) ,to problem Enki i jemu podobnych istot ograniczajacy ich rozwoj , oraz przejscie w wyzszy wymiar.Jest nim brak , prawosci ,kretactwo , manipulacja i bezgraniczna chec wladzy , oraz przejecie Ziei dla wlasnych celi. Przez wieki ta grupa przygotowywala sie do nadchodzacego mometu wejscia w wyzszy wymiar , i przez wieki pozostawiala na ziemi falszywe artefakty , odwracajace nasza uwage od prawdy o sobie i o nich. No coz? Oni sobie , Stworca zas ma plan wobec ludzkosci nie pozwalajacy odebrac jej wolnostojenstwa i rozwoju indywidualnego, dlatego pojawiaja sie ludzie odslaniajacy te matactwa odwieczne, nie dajacy sie zmanipulowac pozorami prawdy. I nic na to nie pomozesz , ani Ty , ani nikt inny. Plan Stworcy jest ponad wszelakimi mozliwosciami tych bytow , oni musza sie podpozadkowac zasada i zaakceptowac wole Stworcy. Gdyby wola Stworcy bylo odkopanie mumi i wlozenie jej do sarkofagu , juz dawno by sie zrealizowal ten plan. Skoro tak sie nie dzieje , to warto sie zatrzymac na chwile i pomyslec , DLACZEGO? , bo zlo zdominowalo by ziemie na najblizsze 25000 lat , mialo by to bardzo negatywne skutki dla calego zaswiatu. Dlatego ten perfidny zamysl Enki , oraz "Syriuszy B" nie zrealizuje sie i pora to zaakceptowac , miast "walic glowa w mur" Jednak jezeli ktos chce swoja glowa w ten "mur" walic , jeg wybor , Strac swoja energie ta ten cel , miast wykorzystac ja na swoj rozwoj niezbedny na momet przekraczania wymiarow Wolna wola obowiazuje nadal. Kiara . ps. Mnie Samuel - enki zadnym bleble.. nie zwiedzie , zawsze bede odkrywala Jego podstepne oszustwa , i to wszystko.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #31 : Maj 05, 2010, 20:27:12 » |
|
>Zuza<, za - za³o¿enie popularnego na forum tematu (min. 50 odpowiedzi). U¿ytkownik o tym fakcie powinien poinformowaæ administratora poprzez Prywatn± Wiadomo¶æ. W jej tre¶ci uwzglêdniæ tytu³ w±tku oraz ilo¶æ udzielonych w nim odpowiedzi. Jeden temat pow. 50 postów jest równowa¿ny z przyznaniem +3pf. Tak wiêc +3pf'y
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 05, 2010, 20:28:00 wys³ane przez Dariusz »
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
Inteluminatis
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #32 : Maj 05, 2010, 20:30:33 » |
|
Po Pierwsze!Samuel En-Ki nie wspomina niczego o Plejadanach! Po Drugie¯yczê Napoleonowi, ¿eby utrzyma³ siê jak najd³u¿ej! Tak nak³ania ¿eby zebraæ siê na Napoleona, tylko, ¿e jak na niego siê zbieraj± to wtedy ju¿ milczy! Wszelkie moje listy, korespondencje zosta³y przemilczane ! i to d³ugo przed moim wys³aniem, a jako¶ o Smoleñsku, Kaczyñskim mogli wspomnieæ - ciekawe. BOHDAN: Gdzie obecnie znajduje siê Planeta Nibiru i kiedy bêdzie widzialna na naszej pó³kuli pó³nocnej?
EN-KI: Gdze¶ w kosmosie na pewno siê znajduje. Jeszcze na tyle daleko, ¿e nie jest widoczna i nie bêdzie widoczna go³ym okiem. Ale przysz³y rok ju¿ wam obiecujê, bo obiecujê od dawna, ¿e j± ujrzycie – a ujrzycie. Czy o to w³a¶nie chodzi, ¿eby uwierzyæ tak jak ten niewierny Tomasz – kiedy przyszed³ Jezus? Zobaczê Nibiru, to uwierzê!!! Nie zobaczê, nie bêdê wierzy³ i nic nie bêdê robiæ. No to nie pomagaj. W³a¶nie o to chodzi, ¿eby zd±¿yæ przed blisko¶ci± tej Planety, bo energia tej Planety ju¿ oddzia³owuje na Ziemiê, czy na wszystko, co siê znajduje na jej drodze. Czy to takie trudne do zrozumienia? Ju¿ – je¶li koniecznie chcesz znaków i zobaczyæ tê Planetê – jed¼ na Biegun Po³udniowy. Tam siê znajduje najwiêksze obserwatorium astronomiczne. Jak ci szczê¶cie dopisze, to ci poka¿±. S³ucham.Ahaaaaaaaa..... rozumiem.......gdzie¶ w kosmosie, no to ju¿ teraz wiem gdzie.... dziêkujê za kompetentn± odpowied¼!!!...i nie bêdzie widoczna go³ym okiem.Wiem o tym i zapewne minie ten rok nikt jej nie zauwa¿y, a jak kto¶ zapyta: "No i gdzie ona jest" to wtedy wspomnisz o s³owach z przed roku z sesji 105: "nie bêdzie widoczna go³ym okiem" i tak wywalisz kota ogonem. Uwa¿am, ¿e prostsza odpowied¼ brzmi: Nie bêdzie widoczna w ogóle!!! A na tak± wycieczkê na biegun po³udniowy wiadomo, ¿e nikt siê nie wybierze no chyba, ¿e pojawi siê kolejna czê¶æ z serii Tomb Raider albo Indiana Jones. ...Tam siê znajduje najwiêksze obserwatorium astronomiczne. Jak ci szczê¶cie dopisze, to ci poka¿±. S³ucham.Szczê¶cie mi dopiszê jak - jak podzielisz siê ze mn± swoim wdowim groszem i op³acisz mi tak± wycieczkê wraz z atrakcjami. EN-KI: I tutaj te¿ poproszê na sesjê osobist±. Pytanie niby proste. Dlaczego mówi siê, ¿e Bóg jest mi³o¶ci±, a z drugiej strony traktuje siê Boga, jak kogo¶ okrutnego, m¶ciwego, zaborczego? Co¶ tu siê nie zgadza – nieprawda¿? Bóg jest mi³o¶ci± i Bóg chce, ¿eby ka¿dy z was by³ szczê¶liwy. Chcesz wiêcej informacji – przyjd¼. S³ucham.
- poniewa¿ cz³owiek nim jest i proszê bez zatajania prawdy przed publiczno¶ci±.
EN-KI: Uwa¿asz Krystyno, ¿e jestem ma³o rozgarniêtym duchem i na takie pytanie tobie odpowiem tu, na sali? Przy tym du¿ym zgromadzeniu, gdzie nie s± sami przyjaciele? S± i tacy, którzy chc± us³yszeæ, chc± wyci±gn±æ informacje i zrobiæ z tego u¿ytek. Nie to, ¿e nie wiem - bo wiem, ale nie odpowiem na to pytanie. S³ucham.
- Przed jak± prawd± siê ukrywasz? No to wezmê dyktafon na tak± sesje, nagram to co powiedzia³a "lucyna" i opublikujê j± w internecie. I na to samo wyjdzie.
EN-KI: Jak bardzo „lubiê“ takie pytnia… Mamona… mamona… i jeszcze raz mamona. Gdy nie dojdzie do zabezpieczenia Ziemi, to mogê wam zagwarantowaæ, ¿e nikomu ten "wdowi grosz" nie bêdzie potrzebny do niczego. Natomiast teraz, kiedy zachodzi ta potrzeba bardzo g³o¶nego mówienia o tym „Napoleonie egipskim“ – radio Barbary Choroszy bêdzie mówiæ. Bêdzie uczestniczyæ w tej akcji, zbiorowej akcji, ¶wiatowej akcji "szturmu" na Egipt, rz±d i „Napoleona“. Czasami warto daæ ten "wdowi grosz" po to, ¿eby spokojnie spaæ, ¿eby mieæ to poczucie bezpieczeñstwa dla siebie, dla swoich najbli¿szych. Dlaczego tak krótkowzrocznie patrzycie? Krótka jest my¶l dzisiaj. Dzisiaj k³ótnie, dzisiaj zwady. Pytam siê – co jutro? Co wam przyniesie jutro? Co wam da to poczucie bezpieczeñstwa? Pe³na sakiewka, czy to, ¿e bêdziecie mieæ ju¿ t± gwarancjê wykopalisk? Wiêc, niech ka¿dy z was, kto dzisiaj siê szarpie o ten "wdowi grosz" – bo tutaj to móg³bym jeszcze do niejednej osoby mieæ zastrze¿enia co do „wdowiego grosza“, tak jak gdyby ten „wdowi grosz“ by³ najwa¿niejszy w waszej sakiewce. Tak jak powiedzia³em wcze¶niej – mo¿na nie daæ tego wdowiego grosza, mo¿na nic nie robiæ. Mo¿na zamkn±æ jedn± fundacjê, drug±, trzeci±, czwart± fundacjê. Ci, co po¶wiêcaj± siê tej pracy, bo to jest po¶wiêcenie - wróc± do swoich zajêæ i zaczekajmy… zaczekajmy wszyscy do roku dwunastego. Ale ile¿ to rado¶ci – sakiewski bêd± pe³ne i nie trzeba bêdze dawaæ tego "wdowiego grosza". Przemy¶lcie to sobie. S³ucham.
Przemy¶la³em to sobie i jak na razie najczê¶ciej to Ty pos³ugujesz siê wdowim groszem, Ty go pomawiasz i Ty kierujesz uwagê publiczno¶ci w jego stronê czyli wniosek taki, ¿e najwa¿niejszy i dla Ciebie i w sprawie Projektu Cheops jest "Wdowi Grosz" tylko, ¿e nawet jak przelejê wam na konto ten jeden grosik to dalej powiesz, ¿e grosz to za ma³o.
BOHDAN: Drogi En-Ki. Które lub czy jest to ostatnie moje wcielenie na Ziemi? Czy pochodzê z Ziemi – chodzi mi o moj± duszê? Czy wybuch wulkanu na Islandii jest pocz±tkiem koñca? Mateusz, lat 22.
EN-KI: No to Mateuszu – czeka ciê sesja osobista, póki tutaj jeszcze medium jest. Bo co¶ mi siê wydaje, ¿e czeka nas konkretna rozmowa. S³ucham.
- Zapewne powiesz mu to co chce us³yszeæ, to samo sta³o siê z moim znajomym, który wybra³ siê do Ciebie na sesjê.
BOHDAN: Jak mam odczytaæ, ¿e wszystkie wydarzenia zwi±zane z Polsk± dziej± siê g³ównie w kwietniu? Chodzi o ¶mieræ papie¿a jak i Prezydenta Kaczyñskiego?
EN-KI: A to dopiero pocz±tek wydarzeñ – bêd± i nastêpne miesi±ce. A to by³ tylko zwyk³y "przypadek", zbie¿no¶æ miesiêcy i nie ma tu ¿adnej g³êbszej przepowiedni. S³ucham.
-Sk±d wiedzia³em, ¿e zaraz ¶mieræ Kaczyñskiego zostanie odpowiednio wykorzystana. Zwyk³y przypadek? podobno nie ma przypadków, a to jednak zdarzaj± siê przypadki. Aha... kto wie mo¿e taki sam przypadek, dotyczy równie¿ Ciebie.
-Nie muszê siê wcale powtarzaæ... ani za ciebie odpowiadaæ za chwilê i tak sam to przyznajesz:
BOHDAN: Czy to przypadek, ¿e tu jestem?
EN-KI: Nie ma przypadków i nie przypadek, ¿e tu jeste¶. Tak jak mówi³em, kiedy mia³em "zastêpcê" - ogl±da³em wasze serca i ci, którzy s± tutaj dzisiaj zostali sprowadzeni. S³ucham.
-Kobieta zmienn± jest
BOHDAN: Anin. Czy poznam partnera swojego ¿ycia w tym roku i czy bêdê z nim szczê¶liwa?
EN-KI: I tutaj proponowa³bym i¶æ do wró¿ki… Ja wró¿bit± nie jestem – a to pytanie by³o raczej prowokuj±ce i czê¶ciowo z³o¶liwe. Szczê¶cie mo¿e le¿eæ na drodze ka¿dego z was – i co masz na my¶li mówi±c „szczê¶cie“? Szczê¶ciu trzeba wyj¶æ na przeciw, a nie czekaæ na nie z za³o¿onymi rêkoma. S³ucham.
Ta? A mo¿e ona na prawdê potrzebuje mi³o¶ci, o któr± wo³a i z któr± zg³asza siê do Ciebie ? Sam jeste¶ z³o¶liwy skoro to jej narzucasz z³o¶liwo¶æ z tego powodu. Nie masz wra¿enia, ¿e taka odpowied¼ mog³a j± zasmuciæ, zaboleæ i z³amaæ jej serce?
Wró¿bit± nie jeste¶ i nie tylko nim dziêkujê za tak± samoocenê.
BOHDAN: Jakie bêd± skutki wybuchu wulkanu w Islandii? Czyli jakie mog± byæ skutki, je¶li py³ wulkaniczny zacznie opadaæ na ziemiê?
EN-KI: Jakie mog± byæ skutki? Ziemia przysypana py³em, problemy z oddychaniem, chorzy na serce, chorzy na astmê mog± mieæ ogromne problemy. To co wybuch³o, to co jest w tej chwili w powietrzu, to mogê powiedzieæ, ¿e jest to tylko takie niewielkie preludium do nastêpnej gry Matki Ziemi. Do wybuchu w Islandii szykuje siê drugi wulkan, o wiele gro¼niejszy. Chmura ju¿ przesz³a przez Islandiê. Najgorzej bêdzie mieæ ten rejon, gdzie ta owa chmura opadnie. Bêdziemy… czyli nie do koñca my, te istoty duchowe, ale ci którzy pomagaj± Ziemi, bêd± siê starali chmurê na tyle rozpêdziæ, aby szkód by³o mo¿liwie jak najmniej. S³ucham.
-O takich samych skutkach to na geografii i biologii nas uczyli. Sam mogê odpowied¼ na takie proste pytanie, na które ka¿dy zdrowo my¶l±cy odpowie tak samo.
BOHDAN: Kochany En-Ki, czy to, co sta³o siê dzisiejszego dnia w Krakowie to znak, ¿e Polska przyjació³ szukaæ ma na wschodzie, a nie na zachodzie? Czy to wezwanie by wszyscy S³owianie siê zjednoczyli? Dziêkujê.
EN-KI: Nie tylko S³owianie. Czy kto¶, kto nie jest S³owianinem, a postêpuje prawo - czy nie ma szans? Wybrali¶my S³owian – bo to fakt. S³owiañskie serce jest szybkie, podatne na wiele rzeczy, na dobro i na z³o tak¿e. Pytanie te¿ trochê prowokuj±ce – czy przyjació³ szukaæ trzeba "na wschodzie"? Przyjació³ mo¿esz mieæ wszêdzie – na wschodzie, na zachodzie, pó³nocy, po³udniu. Wszêdzie s± ludzie którzy mog±, chc± byæ z drugim cz³owiekiem i wszêdzie s± tacy, którzy siê wzajemnie nienawidz±. To jest moja odpowied¼. Slucham.
Czyli wniosek taki, ¿e wszyscy tak na prawdê s± sobie równi i mo¿na powiedzieæ, ¿e pod pewnym wzglêdem wszyscy jeste¶my - takimi "S³owianami" ka¿dy cz³owiek jest takim S³owianem..... tylko, ¿e...:
wybrali¶my was, ten rodzaj S³owiañski bo S³owianie, Polacy zw³aszcza, maj± duszê.
aha... a inni ludzie te¿ maj± duszê? tym bardziej, ¿e wszystkich takich samych ludzi mo¿na jak sam piszesz: [/color] "mo¿esz mieæ wszêdzie – na wschodzie, na zachodzie, pó³nocy, po³udniu"
Zw³aszcza Polacy powiadasz.... hmmm....
Poniewa¿ Projekt Cheops sam jest Polsk± i tylko Polsk± dzia³alno¶ci±?
Inteluminatis Nie rozumiem w jakim celu przeklei³e¶ nam tu sesjê 105 ze strony g³ównej Pch,przecie¿ ka¿dy wie gdzie j± przeczytaæ.Po za tym uzy³e¶ czerwonego koloru czcionki ,którym pos³uguj± siê administratorzy i moderatorzy . pozdrwiam chanell
=================================
Najnowsza Sesja: 105
BOHDAN: Jak mam odczytaæ, ¿e wszystkie wydarzenia zwi±zane z Polsk± dziej± siê g³ównie w kwietniu? Chodzi o ¶mieræ papie¿a jak i Prezydenta Kaczyñskiego?
EN-KI: A to dopiero pocz±tek wydarzeñ – bêd± i nastêpne miesi±ce. A to by³ tylko zwyk³y "przypadek", zbie¿no¶æ miesiêcy i nie ma tu ¿adnej g³êbszej przepowiedni. S³ucham.
BOHDAN: Czy to przypadek, ¿e tu jestem?
EN-KI: Nie ma przypadków i nie przypadek, ¿e tu jeste¶. Tak jak mówi³em, kiedy mia³em "zastêpcê" - ogl±da³em wasze serca i ci, którzy s± tutaj dzisiaj zostali sprowadzeni. S³ucham.
Podsumowanie: _______________ EN-KI:-A to by³ tylko zwyk³y "przypadek" EN-KI:-Nie ma przypadków
______________________________________________________________ No to s± w koñcu przypadki czy ich nie ma ?
Scali³em posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 07, 2010, 20:22:34 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #33 : Maj 06, 2010, 11:56:53 » |
|
Intel- mo¿e to zaplanowany przypadek?? my¶lê ¿e jakby dok³adniej poszukaæ to mo¿na by znale¼æ tego wiêcej..
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #34 : Maj 13, 2010, 20:42:09 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 13, 2010, 20:42:29 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
xnmrphr
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #35 : Maj 29, 2010, 20:51:03 » |
|
Witam. Przepraszam, ale ja trochê nie w "temacie". Czy istnieje mo¿liwo¶æ zadaæ "Pani Lucynie" kilka pytañ?
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #36 : Maj 30, 2010, 10:21:12 » |
|
Witam. Przepraszam, ale ja trochê nie w "temacie". Czy istnieje mo¿liwo¶æ zadaæ "Pani Lucynie" kilka pytañ? Tak. Musisz siê umówiæ na sesjê prywatn±.
|
|
|
|
|
|
|
Thekristo
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #37 : Maj 31, 2010, 21:23:16 » |
|
Czy istnieje mo¿liwo¶æ zadaæ "Pani Lucynie" kilka pytañ? Tak. Musisz siê umówiæ na sesjê prywatn±.
a ile taka sesja kosztuje?
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 31, 2010, 21:26:13 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #38 : Czerwiec 07, 2010, 20:15:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Torton
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #39 : Sierpieñ 07, 2010, 09:33:55 » |
|
Czy istnieje mo¿liwo¶æ zadaæ "Pani Lucynie" kilka pytañ? Tak. Musisz siê umówiæ na sesjê prywatn±.
a ile taka sesja kosztuje? To zale¿y czy wykupisz abonament czy na kartê. ;P
|
|
|
|
|
|
|
|