Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 02:16:51

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Fenomen duchów steruj±cych KIAR¡  (Przeczytany 10567 razy)
0 u¿ytkowników i 4 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
JACK
Go¶æ
« : Maj 08, 2010, 08:08:35 »

Wiem doskonale, ¿e wielu z Was fascynuje osoba Kiary.

St±d ten w±tek w dziale "naukowym". 
Jej wiedza z zakresu duchowo¶ci jest po prostu niespotykana. To prawdziwy ewenement.

Sama Kiara napisa³a kiedy¶, ¿e od d³u¿szego czasu wiedzê tê pobiera od duchów-Przewodników, z którymi siê kontaktuje.

Jest prawdziwym automatem pisz±cym mega d³ugie posty (prawie 3000 szt.). Pod¶wiadomie czuc, ¿e stoi za Ni±  du¿a si³a duchowa , daj±ca jej energiê do takich dzia³añ.

Jednoczesnie Kiara  zdaje siê  byc praktycznie pozbawiona zdolno¶ci czytania ze zrozumieniem.
Jej odpowiedzi na niemal wszystkie moje posty, dowodz±, ¿e  widzi w nich to czego ja tam nie napisa³em.

Przyzna³a kiedy¶, ¿e duchy te  nakaza³y jej stosowanie bardzo restrykcyjnej diety praktycznie pozbawionej t³uszczu i miêsa.
Tak siê sk³ada, ¿e dawno temu w liceum by³em na podobnej diecie wegetariañskiej i po  kilku miesi±cach prawie ca³kowicie straci³em zdolno¶c analitycznego my¶lenia i rozwi±zywania zadañ matematycznych. Jedynym efektem by³o poczucie uduchowienia co dowodzi dominacji prawej pó³kuli mózgu.

Je¿eli duchy zalecaj± komus tak± dietê, to znaczy ¿e chc± tak± osob± manipulowac i przej±c nad ni± ca³kowit± kontrolê poprzez praw± pó³kulê mózgu.

Pojawia siê wiêc zasadnicze pytanie o prawdziwe intencje owych duchów nie tylko wobec samej Kiary, ale i wobec ca³ej ludzko¶ci? 

Czy duchy, które praktycznie zniewalaj± istotê ludzk± mog± byc dobre.

Ciekawy jestem Waszej opinii na ten temat.

« Ostatnia zmiana: Maj 08, 2010, 08:12:07 wys³ane przez JACK » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Maj 08, 2010, 08:44:32 »

Wszystkim radzê dobrze siê od¿ywiaæ.

http://www.zdrowie.senior.pl/75,0,Niezdrowa-dieta-beztluszczowa,1497.html

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
« Ostatnia zmiana: Maj 08, 2010, 21:18:14 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Maj 08, 2010, 10:25:54 »

Naprawde wiecie wszystko na temat , co ja jem?
Czy ktos z Wasz zapytal mnie o to chociaz jeden raz?
Dziwne nigdy tego az tak dokladnie nie napisalam , a oprucz tego jezeli juz tak bardzo chcecie stosowac moja diete , to niech nikomu nie przyjdzie do glowy przestac jesc calkowicie tluszcze. Ja jem je , faktycznie sa niezbedne, ale w 99% ograniczylam tluszcze zwierzece.
Jedynym,  w minimalnych ilosciacj jest smietana (ona  jest tluszczem zwierzecym) , tak wiec zanim cos napiszecie o mnie , prosze sie mnie zapytac , by sie nie osmieszac.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Maj 08, 2010, 10:30:15 wys³ane przez Kiara » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Maj 08, 2010, 10:39:31 »

Koronnym argumentem Kiary przeciw t³uszczom (o czym wielokrotnie pisa³a) jest, jakoby by³y one izolatorem w przewodzeniu energii. Pytanie tylko jakiej energii. T³uszcze doskonale izoluj± przed utrat± energii cieplnej.
Ale, czy dla energii ¿yciowej, czy jakkolwiek innej t³uszcz mo¿e stanowiæ blokadê? Abstrahuj±c ju¿ od tego, ¿e energia taka rozprowadzana jest poprzez specjaln± sieæ kanalików, meridiany.
Dieta powinna byæ zró¿nicowana i zharmonizowana. Inaczej pojawiaj± siê problemy zdrowotne.

Co tyczy kiarowej diety, to równie¿ nie raz na tym i starym forum autorka dzieli³a siê dok³adnie swoim menu. Z podaniem nawet imienia ducha, który to indywidualnie skomponowa³ dla niej jad³ospis ze s³ynnym kisielem buraczanym z truskawkami w roli g³ównej. Wiedza ta jest dostêpna na forum.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Maj 08, 2010, 10:42:32 »

Nie stoi nic na przeszkodzie jezeli beda zainteresowani podam skladniki , ktore jadam. Buraczki z truskawkami wprost uwielbiam , sluza oczyszczaniu organizmu z toksyn.Szybko , prosto i tanio , ale to proces dlugotrwaly.
System nerwowy jest jak nowy , moc przekazu wieksza ,czystosc przeplywu swiatla mniej zaburzona , mozliwosc odbioru wyzszej czestotliwosci zapewniona.

Kiara U¶miech U¶miech

Ps.
Oczywiscie ze energia plynie merydianami ,ale odbywa sie to w ciele ludzkim , ktore ma wlasciwa , lub nie budowe , zaburzenia sa tworzone przez niewlasciwy uklad pierwiastkow i elemetow , ktore  w swiecie materoialnym sluza przeplywowi , lub blokadzie energii.

Idetycznie jak przewodniki i izolatory, tego nie da sie pominac. Kazdy z nas moze byc przewodnikiem , lub izolatorem dla energii , moze miec mozliwosc przewodzenia  wysokoch czestotliwosci fal swietlnych , lub nie miec tej mozliwosci.
Jestes tym , co jesz , tak wiec wybor zawsze nalezy do kazdego indywidualnie.
« Ostatnia zmiana: Maj 08, 2010, 11:14:59 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Silver
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Maj 08, 2010, 11:31:26 »

Mnie tam co kto je najmniej interesuje. To prywatne i inywidulane sprawy, co komu lepiej s³u¿y.
Ale intersuje mnie odpowied¼, na pytanie, które ju¿ tu postawi³em, ale wiadomo zosta³o ono zignorowane.
Napisa³em : czy KIARA, mo¿e przybyæ na spotkanie z Danem Winterem i wyja¶niæ uczciwie zarzuty, ¿e Dan wspó³pracuje z obc± cywilizacj±.
Wspó³pracowaæ to mo¿e ka¿dy, tylko ten zarzut brzmi w okre¶lony sposób, ¿e : Dan wspó³pracuj±c z jak±¶ cywilizacj± dzia³a poniek±d na nie korzy¶æ ludzko¶ci.

Proszê wiêc o odpowied¼ w temacie, a jak siê jej nie doproszê, to wiêcej nie bêdê siê udziela³ , bo z samym sob± nie mam zwyczaju rozmawiaæ.
« Ostatnia zmiana: Maj 08, 2010, 11:39:29 wys³ane przez Silver » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Maj 08, 2010, 13:46:30 »

Niestety niektorzy z Was maja problem, nie potraficie dyskutowac o wartosci tresci pisanej przez osobe. Za wszelka cene checie zdegradowac osobe wyszukujac Waszym zdaniem malo wartosciowe aspekty jej zycia.

Czekalam na wiecej wypowiedzi oceniajacych mnie, ujawniaja one  kompleksy kadzego z Was. Zazwyczaj jest to  ukryte niskie poczucie wlasnej wartosci z nieumiejetnoscia podnoszenia go inaczej jak przez obnizanie cudzego.

W sumie smutne , jeszcze raz , nalezy przeanalizowac wlasne zycie i zastanowic sie nad tym , dlaczego ten czlowiek mnie irytuje , jakie jego cechy , czy zachowania?
Gdyz sa to Wasze niedopracowane problemy tkwiace w Waszej glebi , objawiajace sie w momecie konfrontacji z kims.
Ja jestem tylko i wylacznie lustrem dla Waszej osobowosci, mnie nikt z Was nie irytuje , naprawde nikt.

Natomiast jezeli chodzi o Dana Wintera , juz podpisalam poprzednio , jak bede w tym czasie w Polsce postaram sie uczestniczyc w tym spotkaniu.

Kiara U¶miech U¶miech
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Maj 08, 2010, 14:28:52 »

Tre¶æ pisana przez osobê niesie tak¿e informacjê o pisz±cym. Nie jest mo¿liwe ca³kowite oddzielenie, gdy¿ cz³owiek po czê¶ci a przynajmniej w danym momencie uto¿samia siê z tym, co my¶li, czuje i robi. Tote¿ oceniaj±c tre¶æ, oceniamy tym samym twórcê tre¶ci. Jest to naturalne. Tak samo, jak Ty teraz Kiaro oceniasz tych, którzy oceniaj± Twoje wypowiedzi. W czym jeste¶ wyj±tkiem? Inni s± tak¿e i dla Ciebie lustrem. Tak trudno to zaakceptowaæ?
I dlaczego zak³adasz, ¿e Ty irytujesz innych, skoro nie stwierdzasz tego po sobie, a czynisz dok³adnie to samo, czyli oceniasz dzia³anie tych innych? ¦wiat jest sprzê¿ony zwrotnie.

Mi³ego dnia  U¶miech
« Ostatnia zmiana: Maj 08, 2010, 14:31:32 wys³ane przez ptak » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Maj 08, 2010, 14:56:50 »

Byc moz masz Ptaku trudnosci ze zrozumieniem tego co robisz i tego iz to ja odpowiadam na Twoje zaczepki , a nie Ty na moje.

Jest to ostatni moj post  w tej kwestji.

Mozna doskonale oceniac tresci napisane przez kogokolwiek , nie oceniajac jego osoby bezposrednio ,wypisujac iz jest tym , lub tym , bo robi to lub , tamto , jem tak , lub owak... i td.....

Zwyczjnie jeszcze nie potrafisz tego robic inaczej , i ja Ciebie nie oceniam , bo nie mam do tego zadnego prawa. Ja Ciebie akceptuje jakom jestes stwierdzajac fakt po calej tej zenujacej opowiesci Twojej  na moj temat , iz jest ona zwyczajnym Twoim nie moim problemem osobistym. Z ktorym sobie nie radzisz.

Nie Ty jestes zenujaca , tylko opopwiesc , ktora stworzylas , czy rozumiesz roznice?

Ja nie wypisuje ze forumowicz , x , y ... to..... , mnie absolutnie nie przeszkadza iz , ktos jest taki czy taki, ma prawo taki byc i basta.
Ja skupiam sie na tresci i do niej sie odnosze. Czy to az tak trudno zrozumiec?

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Maj 08, 2010, 17:22:33 wys³ane przez Kiara » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Maj 08, 2010, 15:40:26 »

Kiaro, odnosi³am siê tylko do Twojej opowie¶ci, tak¿e tej, któr± snu³a¶ wcze¶niej na w³asny temat.
I tylko tyle.

Pozdrawiam  U¶miech
Tronk
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Maj 08, 2010, 15:41:43 »

KIARA
Co oznacza twój nick?
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Maj 08, 2010, 17:20:40 »

KIARA
Co oznacza twój nick?

A co ma znaczyc?  To imie symbolika pelni , slowo to zawiera w sobie wiedze dwoch aspektow czarnego i bialego. Niesie pelnie wiedzy w obydwu tematach.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Maj 08, 2010, 17:20:55 wys³ane przez Kiara » Zapisane
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Maj 08, 2010, 22:45:00 »

Kiara ma tak± zawarto¶æ wiedzy, której niestety brakuje tu pewnej osobie tu na tym forum, a która to siê okre¶la za alfê i omegê "porz±dku", wedle w³asnego porz±dku i swoich ego -potrzeb.
Pozdrawiam.U¶miech
« Ostatnia zmiana: Maj 08, 2010, 22:45:21 wys³ane przez komandos040 » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #13 : Maj 08, 2010, 23:18:58 »

Niedopuszczalnym jest tworzenie w±tków ukierunkowanych personalnie do forumowiczów.
Je¶li kto¶ ma ochotê wypowiedzieæ siê w kwestii przekazów "My¶licieli" proszê klikaæ tu:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=509.0

Natomiast swe spostrze¿enia dotycz±ce wspó³forumowiczów proszê zamieszaæ tu:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=3966.0

Oczywi¶cie wszystko w granicach przyzwoito¶ci.

Ten temat zamykam.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: