chyba w tym teksicie jest rozwiÂązanie dylematu o przejÂściu dla wszystkich,-
otó¿ rzeczywiÂście wszyscy przejdÂą, ale nie wszyscy bĂŞdÂą mogli pozostaĂŚ(kwestia niskiej wibracji zapewne)KRYSZTAÂŁOWY ZESTAW ĂWICZEĂ Sekhmet: Post-Ascension WIZJEAshtar On The Road telekonferencji, 14 sierpnia 2012
"Dobrze, ale nie nazywaj mnie 'Paws Twinkle" za nic. *
To ja, Sekhmet.
PorzÂąsiu!
KaÂżdy moÂże ÂśmiaĂŚ.
Jest OK.
Teraz przejdŸmy do mojej czêœci tego programu, który jak s³ysza³em jest o tworzeniu, przewiduj¹c i prowadz¹c na jeszcze wy¿szych poziomach wymiarowoœci, które wzywamy post-Ascension. Ashtar dzieli³ z wami wiele rzeczy, które bêd¹ siê zmieniaÌ. Co tak naprawdê bêdzie jak, wiesz, po pozostawieniu 3D za Có¿, jedziemy -. masz do wyboru. Mo¿na zrobiÌ czwarty wymiar(4D) wysoki klimat, mo¿na zrobiÌ krok do 5D, i mo¿na iœÌ wy¿ej portale s¹ nawet dostêpne, ale nie polecam ich. . Sugerujemy d¹¿yÌ do 5D, lub 4D.
"Planeta Earth bĂŞdzie mieĂŚ swĂłj renesans. Wszystko bĂŞdzie zdrowe. SÂłyszaÂłeÂś o Ogrodzie Eden, caÂła Ziemia bĂŞdzie Garden of Eden! Nikt nie bĂŞdzie musiaÂł ÂżyĂŚ w obecnych mieszkaniach juÂż . KaÂżdy moÂże siĂŞ rozÂłoÂżyĂŚ i mieĂŚ krystaliczne Domy, jeÂśli chcesz, wiesz, Âże coÂś w rodzaju, Âże wiesz, na moim statku Mam SalĂŞ KrysztaÂłowÂą. -. LubiĂŞ to!
"Bêdziesz mia³ mo¿liwoœÌ tworzenia cokolwiek to jest, ¿e chcesz utworzyÌ. Nie bêdzie technologia taka jak¹ znasz, ale to jest czysta. Energia jest czysta, i och, zupe³nie za darmo. To jest w harmonii z Matk¹ Gaj¹, a jej poszczególne elementy, i Sol, twój Sun-pochodz¹cy z Wielkiego Centralnego S³oùca tak, ale masz swoje S³oùce w Uk³adzie S³onecznym. Teraz mo¿esz byÌ pewny niespodzianek, te¿!
"Co chcemy powiedzieĂŚ, jest to, Âże nie bĂŞdzie Âżadnych nieprzyjaznych atmosfer wszĂŞdzie, chyba Âże chcesz stworzyĂŚ bĂŞdÂąc na szczycie gĂłry, zamieĂŚ ÂśnieÂżnÂą, lub coÂś w tym rodzaju, jak to. Wasze ciaÂła zostanÂą zmienione, a ty moÂżesz tworzyĂŚ je w dowolny obraz, ktĂłry chcesz, i wiecie co? Dla tych z Was, ktĂłrzy lubiÂą zmieniaĂŚ ubrania duÂżo, moÂżesz zmieniĂŚ swoje ciaÂło, twoje ciaÂło Âświetliste, ale bĂŞdzie jeszcze rozpoznawalne ciaÂło.
"Tak wiêc, pewnego dnia mo¿esz byÌ doœÌ niskiego wzrostu, a nastêpnego dnia mo¿esz byÌ doœÌ wysoki, lub gdzieœ pomiêdzy. To nie ma znaczenia. Bêdziesz mia³ mo¿liwoœÌ zrobiÌ takie rzeczy. Ale Nie jesteœcie jak widzimy was, umi³owani, ¿e jesteœcie ju¿ tak rozwiniêci, ¿e nie wydaje siê, ¿e bêdziesz spêdzaÌ swój czas bez chwil w tego rodzaju dzia³alnoœci, ale raczej bêdzie w uroczystoœci, reunion, Homecoming uroczystoœci!
"Te mÂądroÂści sÂą zamkniĂŞte wewnÂątrz tak wielu z PaĂąstwa w czĂŞÂści DNA, nie wszystkie z nich, ale wiele z nich nadal. - I to wszystko bĂŞdzie tam Dla tych z Was, ktĂłrzy lubiÂą wiedzieĂŚ Historia / herstory, to wszystko tam jest . Dla tych z Was, ktĂłrzy lubiÂą widzieĂŚ, co bĂŞdzie w przyszÂłoÂści, to jest tam, bo tam nie ma czasu, a bĂŞdziesz jak my - moÂżesz zobaczyĂŚ wszystkie terminy co z tym siĂŞ mieszczÂą?
"Ashtar to powiedzia³, ale ja mówiê, ¿e to te¿. Nie bêdzie pieniêdzy. Bêdziesz po prostu tworzyÌ cokolwiek chcesz. Nie musisz jeœÌ, ale mo¿na mieÌ jedzenie, jeœli chcesz. Wiesz kiedyœ LOVE do przechyliÌ siê w g³os jego ramieniu, a ogl¹daÌ j¹ zjeœÌ klopsiki, ale ona nie mo¿e jeœÌ, a nastêpnie ju¿. Ale to jest OK, bo mogê mieÌ klopsiki, jeœli chcê. Widzisz, jak to dzia³a? NIE Bêdziesz mieÌ ¿adnych ograniczeù.
"Ty po prostu najprostsze zasady, które zosta³y podane przez wielkich mistrzów - zasad mi³oœci Wiesz, Golden Rule pierwszych wspólnot na ca³ym œwiecie zrozumiej¹, co Komunia jest i Wszyscy zrozumiej¹ Sacred Divinity wszelkiego ¿ycia.. , a piêkno to wszystko bêdzie œwieciÌ tak jasno! RadoœÌ wype³ni Twój byt, i bêdzie akcja RadoœÌ z ka¿dego innego, a oni bêd¹ dzieliÌ wszystkie akcje z tob¹! Teraz to raczej ogólny opis. To opis na dobre samopoczucie, tak?
"Wiêc teraz mamy zamiar wprowadziÌ Was do naszego Ìwiczenia i zapraszamy wszystkich i ka¿dego z was, z tym opisem w pamiêci, aby umieœciÌ siebie w tym post-Ascension Ziemi, lub gdzie indziej, jeœli chcesz, i nie zapomnij, jeœli chcesz statek, to masz mo¿liwoœÌ szybkiego transportu -.! nie widzieliœcie jeszcze nic, wiêc bêdziemy ³¹czyÌ siê teraz w wspó³tworzeniu wizji i zapraszamy do akcji Twoje wizje podczas tego Ìwiczenia, po prostu promieniujcie je. Yessss!
"Porz¹siu wszyscy, chodŸmy w naszym okrêgu. Co teraz musimy zrobiÌ, ¿eby naprawdê nasze po³¹czenia siê dzia³y, jest trzymaÌ rêce kolegów. I jeszcze raz Panu swe ³apy, bo mogê wiele znaleŸÌ ³apek. Jest jedna dla ka¿dego z was, a potem jest ludzka ³apa, co nazywacie ludzk¹ rêk¹, dla drugiej strony!
"Tak wiĂŞc, kaÂżdy oddycha. Oddychaj wysoko( do gĂłry – czyli WDECH), wiesz, oddychaj przez ca³¹ drogĂŞ w dó³( WYDECH). Exhale i niech twoja energia dosÂłownie podniesie CiĂŞ i do gĂłry nie daleko, ale w gĂłrĂŞ i w gĂłrĂŞ, bo robimy to razem. PorzÂąsiu! Mamy ominiĂŞte astralne, i idziemy wyÂżej. Teraz kaÂżdy z was moÂże zobaczyĂŚ mĂłj statek. Zazwyczaj parkujĂŞ w 5D, lub wysoko 4D, bo to jest bardzo duÂży statek!
"Mam to, co nazywasz statek matka i co to oznacza to, Âże moÂżna rozszerzyĂŚ, aby pomieÂściĂŚ wiĂŞcej istot, a mĂłj statek moÂże staĂŚ siĂŞ mniejszy, gdy nie ma tak wiele istot na pokÂładzie. WiĂŞc teraz, jeÂśli wszyscy po prostu, gdy trzymasz rĂŞce i Âłapy, wszyscy spoglÂądajÂą w gĂłrĂŞ i zobaczÂą mĂłj statek bÂłyszczÂący. NiektĂłrzy z was mogÂą sÂłuchaĂŚ muzyki, lub zapach pachnÂące coÂś, bo jeÂśli to jest to, co przede wszystkim cieszy, my, to jest moja zaÂłoga i ja, Rozszerzamy, Âże jako sposĂłb pomoÂże!
"Wiêc chodŸ, wy¿ej, wy¿ej. Mo¿esz podró¿owaÌ z ³atwoœci¹ i wdziêkiem poprzez atmosferê. Nie musisz byÌ w skafandrach kosmicznych lub kaskach, ani nic. Wystarczy przynieœÌ siebie jak ty. Teraz mo¿na zauwa¿yÌ, ¿e czujesz siê nieco l¿ejszy , i to jest dobra rzecz, poniewa¿ Œwiat³a œwiec¹ jaœniej.
"Porz¹siu! ChodŸ na górê. Teraz, jak widaÌ dno statku, otworzy siê. Jest jak okr¹g³y rodzaj drzwi, tak, ¿e wszyscy mo¿emy wchodziÌ razem w naszym okrêgu. Mo¿esz iœÌ tak szeroko jako liczba z nas w naszym krêgu. Teraz bêdziemy siê przemieszczaÌ przez otwór, a my bêdziemy oscylowaÌ powy¿ej pok³adu do l¹dowania, a drzwi zamykaj¹ siê. I chocia¿ unosimy siê, tylko s³uchaÌ muzykê lub pow¹chamy kwiaty, lub korzystamy z wszystkich kryszta³ów!
"NiektĂłrzy z was mogÂą sÂłyszeĂŚ gÂłosy Przedwiecznych z Ziemi, a moÂże nawet z innych miejsc. To wszystko"
Witamy, witamy, witamy! ByliÂśmy tak podekscytowani na twoje przyjÂście, a teraz jesteÂśmy tu razem. WiĂŞc teraz po prostu delikatnie opadnijmy odrobinĂŞ tak, Âże nasze stopy sÂą na pokÂładzie, lÂądujemy.
"Teraz nastêpn¹ rzecz¹ do zrobienia jest udaÌ siê do windy. Wskazówka drzwi s¹ otwarte, a to te¿ jest kryszta³ winda, i oh to jest wielkie! Mo¿emy przynieœÌ nasze ko³o na wiêcej z kilku linii razem, dwie linie, a my nadal trzymamy siê za rêce i ³apy, a dojdziemy do windy przez drzwi, a potem rozprzestrzenimy z powrotem do naszego krêgu ponownie. Czy to nie jest wspania³e!
"Jesteœmy wszyscy razem, rodzina w stanie Komunii tak razem s¹ po³¹czone, nie tylko rêce i ³apy, ale serca i umys³y! Teraz jak dostaliœmy siê do windy, zawiadamiamy, ¿e mo¿na spojrzeÌ w dó³ i zobaczyÌ, Planetê Earth. A istnieje czy przewód uziemienia, u ka¿dego jednego z was. Nadal jesteœ uziemiony do Ziemi, i to jest dobra rzecz! Wiesz bêdziesz wracaÌ bez uzyskiwania " nic nie straci³eœ w kosmosie"!
"Teraz wszyscy wychodz¹ na front. Mo¿esz dokonaÌ rodzaju skrêtu wokó³, aby zobaczyÌ drzwi otwarte, i mo¿emy siê razem trochê bardziej w naszym okrêgu. PrzenieœÌ to w nieco bardziej jak dwie linie po³¹czone, jak wychodzisz przez Drzwi windy, do pokoju. Nasz kr¹g rozszerza siê, i pokój rozszerza siê.
"Teraz, jeÂśli chcesz, moÂżesz otworzyĂŚ okiem umysÂłu, czy moÂżna otworzyĂŚ oczy na chwilĂŞ, poniewaÂż chcemy, zobaczyĂŚ, kto tu wita was, juÂż w krĂŞgu, a sÂą oni wewnÂątrz naszego okrĂŞgu i sÂą kaÂżdy z swoim ukochanym Przewodnikiem, twoje anioÂły, wszystkich, ktĂłrzy towarzyszÂą wam, lub przyszli przed tobÂą tylko nieznacznie - PamiĂŞtaj, Âże nie ma czasu, tu i tu sÂą!
"Jak piêkne s¹ œwiat³a, które œwiec¹, jak kochaj¹ce s¹ ich pozdrowienia dla Ciebie! Pozwól im przytuliÌ ciê, Ukochani. A nawet, jak to zrobi¹, poczuÌ na ramionach dotyk wszystkich Wniebowst¹pionych Mistrzów i anio³ów tu z nami teraz.
"Oto Ashtar, tutaj jest Sananda, tutaj s¹ Arkturianie i Kuan Yin, St Germaine, Budda, Archanio³ Micha³-Oni s¹ tu wszyscy, ¿e jesteœ tutaj. I wszyscy jesteœmy Jednym, jak ³¹czymy siê jeszcze bardziej. Wiêc teraz, jak siê czujesz bliskoœÌ, Œwiat³o Mi³oœÌ strumienie na Ciebie, nawet jak belka to na zewn¹trz, do ca³ej tej grupy, jest to, aby zobaczyÌ, w oku m¹droœci, sam jako Wniebowst¹piony Mistrz w Wysoko wymiarowe okolice. ByÌ mo¿e jesteœ lub pod, piêknym dziewiczym wodospadem p³yn¹cym do jeziora lub rzeki. ByÌ mo¿e jesteœ w jednym z oceanów, lub w ogrodzie, który jest tak piêkny, ¿e widzisz rzeczy, kolory i wszelkiego rodzaju piêkne roœliny jak rosn¹!
"I bardzo serdecznie drzewa, i zapraszam do zasiadania w ich ch³odnym cieniu, by us³yszeÌ historie jakie maj¹ one do powiedzenia, i us³yszeÌ ich staro¿ytnej m¹droœci w zwi¹zku z tob¹, jedno serce razem. A mo¿e jesteœ w miejscu, gdzie Jednoro¿ce zebra³y siê, a m³odzi broj¹ i graj¹ na ³¹ce, jak ich matki i ojcowie stoj¹ z tob¹ w takiej mi³oœci!
"ByÌ mo¿e jesteœ z rodziny. Jesteœ Rodzina stoj¹c w krêgu, tak jak nasz, obcujemy ze sob¹ w mi³oœci JednoœÌ! ByÌ mo¿e na koncert lub inne zdarzenie, w którym jest tak wiele mi³oœci, i tak wiele radoœci, ¿e przenika ca³a grupa i ka¿dy podnosi siê jeszcze wy¿ej! Mo¿e uczysz siê, mo¿e jesteœ w klasie jako student nauki z High Dimensional perspektywy, byÌ mo¿e s¹ badania akashy rekordy, aby dowiedzieÌ siê prawdy. Wszystko to i jeszcze wiêcej jest twoje , Kochani!
"WyobraÂźcie sobie, gdzie mieszkasz - byĂŚ moÂże musujÂące biaÂłe mieszkanie dla ciebie, byĂŚ moÂże jeden z wielu kolorĂłw, wszystkie krystaliczne. ByĂŚ moÂże jedno, Âże bĂŞdziesz rozwijaĂŚ lub umowy, w zaleÂżnoÂści od tego, ile ludzi jest tam. MoÂże masz wielkÂą krystalicznÂą MiskĂŞ peÂłnÂą owocĂłw dla Ciebie. "Nigdy nie widziaÂłeÂś wczeÂśniej, i kaÂżdy, kto chce sprĂłbowaĂŚ moÂże to zrobiĂŚ, i kaÂżdy, kto po prostu chce zanurzyĂŚ siĂŞ w energii z tych cudownych dzieÂł moÂże to zrobiĂŚ w ten sposĂłb. A wody tak czyste, a wszyscy z mieszkaĂącĂłw, poniÂżej, na, i tak, od gĂłry Ziemi sÂą razem, rozmawiajÂąc historie, udostĂŞpnianie, a przede wszystkim, kochaĂŚ siebie! Jednak po utworzeniu tej wizji dla siebie jako jednostki, Ones UmiÂłowani, teraz wiem, Âże to jest przeÂślij go dalej do samego centrum naszego okrĂŞgu.
"I zauwa¿, jeœli chcesz, ¿e jest teraz tam o³tarz, wiêc wyœlij swoj¹ wizjê i to szybkie Dimensional energii do tego o³tarza, i zobaczysz jak to œwieci, jak to belki! Poczuj mi³oœÌ tego, jak teraz wszyscy, wszystkie Wizje s¹ razem, jedn¹ wielk¹ wizj¹, jedna wielka pamiêÌ reaktywowana jest, jedna wielka przysz³oœÌ w teraz! I miejmy poœwiêciÌ tê wizjê teraz i b³ogos³awiÌ, ka¿de z naszych serc piêknych i wszystkich naszych po³¹czonych Œwiat³ach Mi³oœci strumieni naprzód do wzmocnienia tej wizji jeszcze wiêcej, i wiêcej, i wiêcej. I jak to zrobimy, zauwa¿ymy, ¿e wraca do nas w piêknym, œwiat³a piêknie, w piêknych falach ko³a, i spirali, bo teraz Wizja All As One przychodzi do naszych serc, tych, Ukochanych. Niech radoœÌ wype³ni ciê, niech Mi³oœÌ przenika ka¿d¹ czêœÌ twojego istnienia!
"A jak bêdziemy b³ogos³awiÌ nasz¹ wizjê anons, ¿e podnosi siê, i od o³tarza, i zobaczysz, pójdzie w prawo w dó³ przez pod³ogê Kryszta³ow¹ pokoju. Kryszta³y w pod³odze same pomog¹ w wys³aniem go do przodu, a my pomo¿emy w naszych kochaj¹cych b³ogos³awieùstwach. I zobacz, jak porusza siê ku Ziemi. Ogl¹daj teraz! look Wszyscy przez przezroczyst¹ pod³ogê Crystal Room. I obserwuj, jak podchodz¹c do Planety Earth, dos³ownie rozp³ywa siê! To mno¿y siê wyk³adniczo. To staje siê jeszcze jaœniejsze i jaœniejsze i jaœniejsze, poniewa¿ jesteœmy b³ogos³awi¹c go nadal, i wysy³aj¹c go b³ogos³awi¹ Planetê Ziemi, poni¿ej, na, i wy¿ej, a jej atmosfera!
"A teraz patrz jak rozprzestrzeni³ siê na wszystkie planety. Piêkne, piêkne, kolory tej wizji, która jest po³¹czona tworzeniem ka¿dego z nas tu obecnych, i tych wszystkich, którzy jeszcze s¹ w czasie ziemskim do przy³¹czenia siê do nas. To wszystko jest jednym w tej chwili, a moment jest teraz! A jak rozprzestrzenia siê po Ziemi, patrz uwa¿nie. Zobacz jak roœliny podnios³y swoje twarze, a nawet wydaj¹ siê byÌ uœmiechniête. Zobacz, jak zwierzêta, stop, i jak to piêkne Œwiat³o przychodzi do nich i pakuj¹ je w swoim kochaj¹cym ciep³o, us³yszeÌ mo¿esz ich podziêkowania, ich radoœÌ! Niech drzewa zaczynaj¹ nieznaczny szelest, do uznania Joy czuj¹, a teraz maj¹ jeszcze wiêcej do powiedzenia, a nawet wiêcej m¹droœci!
"Poczuj radoœÌ i energie kryszta³ów jak podnosz¹ energie tej piêknej wizji, i niech przekazuj¹ j¹ do wewnêtrznej Ziemi i znowu z powrotem do atmosfery Ziemi i poza ni¹, a po ca³ym Wszechœwiecie! A tymczasem, Ukochani, czuÌ w sercach ludzi podniesienie w radoœci, bo s¹ coraz bli¿ej prawdy i s¹ one coraz bardziej pewni co do piêkna i radoœci, ich Ascensions! Tak, to wake- up call do tych, którzy s¹ gotowi, a wiêc dotyczy to wszystkich! A wy, Ukochani, stworzyliœmy doskona³¹ wizjê dla ka¿dego bytu, bez wzglêdu na to, co(czy,jak) nale¿¹ do Królestwa na Ziemi. Teraz us³yszysz i poczujesz dziêkczynienie, zobaczysz, jak Planeta Ziemia œwieci jeszcze bardziej w œwietle mi³oœci, to co stworzyliœmy tutaj!
"W naszej Komunii jest jedna wielka Vision teraz! Znane jest wiele wiêcej, i pozostanie jeszcze bardziej dostêpna, poniewa¿ jest to otwarcie do Twoich bogów, do w³asnego domu Œcie¿ki! Ascension jest prawdziwe, a Wizje jakie s¹ stworzone œwiec¹ Prawd¹. A najwiêksz¹ z nich, Ones, umi³owani, jest Mi³oœÌ. Teraz mo¿esz pozostaÌ w Crystal Room i tak d³ugo, jak chcesz, i pamiêtaj, masz drogê do domu, twój kabel, który zabierze Ciê z powrotem do Planety Earth . Dziêkujemy za bycie z nami, a za stworzenie tego najpotê¿niejszego Ìwiczenia Kryszta³owego jeszcze. I tak dziêkujê zapraszamy przyj¹Ì nasze b³ogos³awieùstwo. * I tak jest! Namaste!
* Sekhmet zosta³ "taùczyÌ" na Pamiêtajmy do taùca , zanim zacz¹³ mówiÌ.
Blessing graÂł po tym skoĂączyÂł.
Oba utwory zostaÂły skomponowane i Âśpiewane przez Lei'ohu Ryder,www.leiohuryder.com .
http://www.ashtarontheroad.com/post_ascension_visions.htmlhttp://kochanezdrowie.blogspot.com/2012/09/ashtar-on-road-telekonferencji-14.html