Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 10:28:53

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Przej¶cie ludzko¶ci do 4G  (Przeczytany 129548 razy)
0 u¿ytkowników i 5 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #275 : Sierpieñ 16, 2012, 19:11:38 »

Tak my¶la³em braciak ¿e to samo nazywamy inaczej choæ czasem lubisz hm....podokazywaæ Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #276 : Sierpieñ 17, 2012, 13:20:24 »

Cytat: PHI
Da³bym Ci link, ale admin da³ dupy i "chwilowo" niedostêpne od 5 m-cy.

Nie, nikomu nie da³em i nie noszê siê z takim zamiarem.
Domy¶lam siê, ¿e masz na my¶li usuwanie stron zapodanych w stopkach i temu podobnych wpisach, które choæ udostêpnione przez "darmowefora", to na naszym forum zabronione. Otó¿ spieszê Ci wyja¶niæ, ¿e w dalszym ci±gu nie ma mo¿liwo¶ci zamieszczania takich odno¶ników, ale nikt Ci nigdy nie zabroni³, jak i nikomu innemu, zamieszczenia informacji o danej stronie czy forum w formie zwyk³ej informacji. Wci±¿ to czynimy, zamieszczaj±c linki do innych stron.
A¿ nie chce mi siê wierzyæ, ¿e nie potrafisz rozró¿niæ pewnych, zwyk³ych poczynaæ od reklamy.
A, mo¿e to zwyk³a z³o¶liwo¶æ z Twojej strony.

Ego czasem jednak p³ata niez³e FIGLE Mrugniêcie))

Pisa³em o adminie innego forum, na którym zamie¶ci³em okre¶lone tre¶ci, do których siê odwo³ujê,
a nie mo¿esz do nich przeskoczyæ z powodów w³a¶nie technicznych (chciwo¶æ chyba te¿ takim jest, lub ekonomia).

A Ty zaraz tak do Siebie wszystko Mrugniêcie))

Co do sprawy stopki to zupe³nie inny temat, który nie dotyczy³ wcale mojej tu wypowiedzi.
Jesli ju¿ poruszasz ten temat:

A¿ nie chce mi siê wierzyæ, ¿e nie potrafisz rozró¿niæ pewnych, zwyk³ych poczynaæ od reklamy.
Reklama dotyczy przedsiêwziêc komercyjnych.
Traktowa³em to jako podanie adresu ¿ród³owego tre¶ci jakie prezentowane by³y przeze mnie.
Normalna zasada podczas wszelakiego rodzaju publikacji prac badawczych.

« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 17, 2012, 13:49:42 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #277 : Sierpieñ 17, 2012, 13:24:38 »

[/quoteEzoteryczne ksi±¿ki mówi±,  ¿e pierwszy wymiar (pierwsza gêsto¶æ) to ¶wiat minera³ów, druga gêsto¶æ to ¶wiat zwierz±t i ro¶lin.
My ludzie jeste¶my teraz  w tzw. trzecim gêsto¶ci, inaczej  3 G:
Dok³adny  opis gêsto¶ci podany jest w po¶cie Dariusza:
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5114.msg72649#msg72649]

Dobrze, ezoteryczne ksi±¿ki mówi±, a gdzie fakty? Gdzie nauka? Badania?

Tego typu tematy jak ten to kolejna fikcja nie poparta dowodami, ¿adnymi realnymi badaniami...
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #278 : Sierpieñ 17, 2012, 13:51:02 »

daje osobno

Co do sprawy stopki to zupe³nie inny temat, który nie dotyczy³ wcale mojej tu wypowiedzi.
Jesli ju¿ poruszasz ten temat:

Tak sie sk³ada, ze parwo nie dzia³a wstecz.
Jesli zdecydowa³em sie tu zarejestrowaæ i po¶wiêciæ sporo swego cennego czasu,
i dzia³o sie to zgodnie z zasadami w akceptowany przez poprzedniego admina sposób przez ponad rok,

to jesli zmieniasz zasady - obowi±zuje on od daty zmiany.

Poniewa¿ technicznie nie mo¿esz sprawiæ, by powyzej pewnej daty posty by³y bez stopki a wcze¶niejsze z,
zaingerowa³e¶ w spójno¶c moich wypowiedzi ( wiele mia³o kontekstowania i rozszerzenia na forum ze stopki).
W ten sposób stwarza sie warunki nadinterpretacji i nieporozumieñ.

Praktycznie takie kwestie rozwi±zuje siê tak, ¿e jak komu¶ nie pasi - to pa.
I wówczas zwróci³em siê do Ciebie o udostêpnienie bazy danych spod mojego profilu.
(chodzi³o o bazodanowy kod ¼ród³owy postów-w kontekstach w±tków itp)
By móc odtworzyæ prezentowane przeze mnie zagadnienia w innej przestrzeni tak by nie by³y wystawione
na wypaczenia i za¶miecania pewnego rodzaju, jakie tu bywaj± tolerowane.

Ale nie bylo to mo¿liwe (bo nie jest to ³atwe).
W odpowiedzi zaproponowa³es mi wykorzystywnie opcji edycji "na piechotê" ponad 2000 postów.

Jednak¿e ja je napisa³em w oparciu o umowê, która zafunkcjonowa³a z poprzednim adminem.
Ty zaingerowa³es wstecz w tamte posty. (wiem ¿e to sprawa techniczna)

Nie robiê o to sprawy.

« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 17, 2012, 13:52:36 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #279 : Sierpieñ 17, 2012, 14:52:47 »

PHI mogê ci wys³aæ te prawie 1400 twoich postów z tego forum. Co do starego forum z archiwum to nie wiem, nie sprawdza³em, ale na teraz wydaje mi siê, ¿e stare forum egzystuje równie¿, wiêc stamt±d te¿ teoretycznie twoje wpisy mo¿na ¶ci±gn±æ i nie jest to wiele czasu, gdy siê wie jak to zrobiæ.

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #280 : Sierpieñ 17, 2012, 16:36:30 »

PHI mogê ci wys³aæ te prawie 1400 twoich postów z tego forum. Co do starego forum z archiwum to nie wiem, nie sprawdza³em, ale na teraz wydaje mi siê, ¿e stare forum egzystuje równie¿, wiêc stamt±d te¿ teoretycznie twoje wpisy mo¿na ¶ci±gn±æ i nie jest to wiele czasu, gdy siê wie jak to zrobiæ.

Bardzo chêtnie (gdzie¶ czyta³em ¿e masz jaki¶ patent).
Mo¿liwe ¿e bêdê to porzadkowa³ i sk³ada³ w jakie¶ syntezy wiêc siê przyda.

aktualnie skrypt forum wy¶wietla mi: Wiadomo¶ci: 2392
jak wiesz jak, to zrobiæ - przygotuj. Adres podrzucê na prv.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #281 : Sierpieñ 17, 2012, 17:49:17 »

Masz racjê, prawie 2400, oryginalnie to nieca³e 100 plików w formacie HTML, zajmuj± ok 7 MB, mogê spakowaæ zip -em.

songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #282 : Wrzesieñ 02, 2012, 10:20:14 »

chyba w tym teksicie jest rozwi±zanie dylematu o przej¶ciu dla wszystkich,-
otó¿ rzeczywi¶cie wszyscy przejd±, ale nie wszyscy bêd± mogli pozostaæ(kwestia niskiej wibracji zapewne)

KRYSZTA£OWY ZESTAW ÆWICZEÑ Sekhmet: Post-Ascension WIZJE

Ashtar On The Road telekonferencji, 14 sierpnia 2012

"Dobrze, ale nie nazywaj mnie 'Paws Twinkle" za nic. *
To ja, Sekhmet.
 Porz±siu!
Ka¿dy mo¿e ¶miaæ.
Jest OK.
Teraz przejd¼my do mojej czê¶ci tego programu, który jak s³ysza³em jest o tworzeniu, przewiduj±c i prowadz±c na jeszcze wy¿szych poziomach wymiarowo¶ci, które wzywamy post-Ascension. Ashtar dzieli³ z wami wiele rzeczy, które bêd± siê zmieniaæ. Co tak naprawdê bêdzie jak, wiesz, po pozostawieniu 3D za Có¿, jedziemy -. masz do wyboru. Mo¿na zrobiæ czwarty wymiar(4D) wysoki klimat, mo¿na zrobiæ krok do 5D, i mo¿na i¶æ wy¿ej portale s± nawet dostêpne, ale nie polecam ich. . Sugerujemy d±¿yæ do 5D, lub 4D.

"Planeta Earth bêdzie mieæ swój renesans. Wszystko bêdzie zdrowe. S³ysza³e¶ o Ogrodzie Eden, ca³a Ziemia bêdzie Garden of Eden! Nikt nie bêdzie musia³ ¿yæ w obecnych mieszkaniach ju¿ . Ka¿dy mo¿e siê roz³o¿yæ i mieæ krystaliczne Domy, je¶li chcesz, wiesz, ¿e co¶ w rodzaju, ¿e wiesz, na moim statku Mam Salê Kryszta³ow±. -. Lubiê to!

"Bêdziesz mia³ mo¿liwo¶æ tworzenia cokolwiek to jest, ¿e chcesz utworzyæ. Nie bêdzie technologia taka jak± znasz, ale to jest czysta. Energia jest czysta, i och, zupe³nie za darmo. To jest w harmonii z Matk± Gaj±, a jej poszczególne elementy, i Sol, twój Sun-pochodz±cy z Wielkiego Centralnego S³oñca tak, ale masz swoje S³oñce w Uk³adzie S³onecznym. Teraz mo¿esz byæ pewny niespodzianek, te¿!

"Co chcemy powiedzieæ, jest to, ¿e nie bêdzie ¿adnych nieprzyjaznych atmosfer wszêdzie, chyba ¿e chcesz stworzyæ bêd±c na szczycie góry, zamieæ ¶nie¿n±, lub co¶ w tym rodzaju, jak to. Wasze cia³a zostan± zmienione, a ty mo¿esz tworzyæ je w dowolny obraz, który chcesz, i wiecie co? Dla tych z Was, którzy lubi± zmieniaæ ubrania du¿o, mo¿esz zmieniæ swoje cia³o, twoje cia³o ¶wietliste, ale bêdzie jeszcze rozpoznawalne cia³o.

"Tak wiêc, pewnego dnia mo¿esz byæ do¶æ niskiego wzrostu, a nastêpnego dnia mo¿esz byæ do¶æ wysoki, lub gdzie¶ pomiêdzy. To nie ma znaczenia. Bêdziesz mia³ mo¿liwo¶æ zrobiæ takie rzeczy. Ale Nie jeste¶cie jak widzimy was, umi³owani, ¿e jeste¶cie ju¿ tak  rozwiniêci, ¿e ​​nie wydaje siê, ¿e bêdziesz spêdzaæ swój czas bez chwil w tego rodzaju dzia³alno¶ci, ale raczej bêdzie w uroczysto¶ci, reunion, Homecoming uroczysto¶ci!

"Te m±dro¶ci s± zamkniête wewn±trz tak wielu z Pañstwa w czê¶ci DNA, nie wszystkie z nich, ale wiele z nich nadal. - I to wszystko bêdzie tam Dla tych z Was, którzy lubi± wiedzieæ Historia / herstory, to wszystko tam jest . Dla tych z Was, którzy lubi± widzieæ, co bêdzie w przysz³o¶ci, to jest tam, bo tam nie ma czasu, a bêdziesz jak my - mo¿esz zobaczyæ wszystkie terminy co z tym siê mieszcz±?

"Ashtar to powiedzia³, ale ja mówiê, ¿e to te¿. Nie bêdzie pieniêdzy. Bêdziesz po prostu tworzyæ cokolwiek chcesz. Nie musisz je¶æ, ale mo¿na mieæ jedzenie, je¶li chcesz. Wiesz kiedy¶ LOVE do przechyliæ siê w g³os jego ramieniu, a ogl±daæ j± zje¶æ klopsiki, ale ona nie mo¿e je¶æ, a nastêpnie ju¿. Ale to jest OK, bo mogê mieæ klopsiki, je¶li chcê. Widzisz, jak to dzia³a? NIE Bêdziesz mieæ ¿adnych ograniczeñ.

"Ty po prostu najprostsze zasady, które zosta³y podane przez wielkich mistrzów - zasad mi³o¶ci Wiesz, Golden Rule pierwszych wspólnot na ca³ym ¶wiecie zrozumiej±, co Komunia jest i Wszyscy zrozumiej± Sacred Divinity wszelkiego ¿ycia.. , a piêkno to wszystko bêdzie ¶wieciæ tak jasno! Rado¶æ wype³ni Twój byt, i bêdzie akcja Rado¶æ z ka¿dego innego, a oni bêd± dzieliæ wszystkie akcje z tob±! Teraz to raczej ogólny opis. To opis na dobre samopoczucie, tak?

"Wiêc teraz mamy zamiar wprowadziæ Was do naszego æwiczenia i zapraszamy wszystkich i ka¿dego z was, z tym opisem w pamiêci, aby umie¶ciæ siebie w tym post-Ascension Ziemi, lub gdzie indziej, je¶li chcesz, i nie zapomnij, je¶li chcesz statek, to masz mo¿liwo¶æ szybkiego transportu -.! nie widzieli¶cie jeszcze nic, wiêc bêdziemy ³±czyæ siê teraz w wspó³tworzeniu wizji i zapraszamy do akcji Twoje wizje podczas tego æwiczenia, po prostu promieniujcie je. Yessss!

"Porz±siu wszyscy, chod¼my w naszym okrêgu. Co teraz musimy zrobiæ, ¿eby naprawdê nasze po³±czenia siê dzia³y, jest trzymaæ rêce kolegów. I jeszcze raz Panu swe ³apy, bo mogê wiele znale¼æ ³apek. Jest jedna dla ka¿dego z was, a potem jest ludzka ³apa, co nazywacie ludzk± rêk±, dla drugiej strony!

"Tak wiêc, ka¿dy oddycha. Oddychaj wysoko( do góry – czyli WDECH), wiesz, oddychaj przez ca³± drogê w dó³( WYDECH). Exhale i niech twoja energia dos³ownie podniesie Ciê i do góry nie daleko, ale w górê i w górê, bo robimy to razem. Porz±siu! Mamy ominiête astralne, i idziemy wy¿ej. Teraz ka¿dy z was mo¿e zobaczyæ mój statek. Zazwyczaj parkujê w 5D, lub wysoko 4D, bo to jest bardzo du¿y statek!

"Mam to, co nazywasz statek matka i co to oznacza to, ¿e mo¿na rozszerzyæ, aby pomie¶ciæ wiêcej istot, a mój statek mo¿e staæ siê mniejszy, gdy nie ma tak wiele istot na pok³adzie. Wiêc teraz, je¶li wszyscy po prostu, gdy trzymasz rêce i ³apy, wszyscy spogl±daj± w górê i zobacz± mój statek b³yszcz±cy. Niektórzy z was mog± s³uchaæ muzyki, lub zapach pachn±ce co¶, bo je¶li to jest to, co przede wszystkim cieszy, my, to jest moja za³oga i ja, Rozszerzamy, ¿e jako sposób pomo¿e!

"Wiêc chod¼, wy¿ej, wy¿ej. Mo¿esz podró¿owaæ z ³atwo¶ci± i wdziêkiem poprzez atmosferê. Nie musisz byæ w skafandrach kosmicznych lub kaskach, ani nic. Wystarczy przynie¶æ siebie jak ty. Teraz mo¿na zauwa¿yæ, ¿e czujesz siê nieco l¿ejszy , i to jest dobra rzecz, poniewa¿ ¦wiat³a ¶wiec± ja¶niej.

"Porz±siu! Chod¼ na górê. Teraz, jak widaæ dno statku, otworzy siê. Jest jak okr±g³y rodzaj drzwi, tak, ¿e wszyscy mo¿emy wchodziæ razem w naszym okrêgu. Mo¿esz i¶æ tak szeroko jako liczba z nas w naszym krêgu. Teraz bêdziemy siê przemieszczaæ przez otwór, a my bêdziemy oscylowaæ powy¿ej pok³adu do l±dowania, a drzwi zamykaj± siê. I chocia¿ unosimy siê, tylko s³uchaæ muzykê lub pow±chamy kwiaty, lub korzystamy z wszystkich kryszta³ów!

"Niektórzy z was mog±  s³yszeæ g³osy Przedwiecznych z Ziemi, a mo¿e nawet z innych miejsc. To wszystko"
Witamy, witamy, witamy! Byli¶my tak podekscytowani na twoje przyj¶cie, a teraz jeste¶my tu razem. Wiêc teraz po prostu delikatnie opadnijmy odrobinê tak, ¿e nasze stopy s± na pok³adzie, l±dujemy.

"Teraz nastêpn± rzecz± do zrobienia jest udaæ siê do windy. Wskazówka drzwi s± otwarte, a to te¿ jest kryszta³ winda, i oh to jest wielkie! Mo¿emy przynie¶æ nasze ko³o na wiêcej z kilku linii razem, dwie linie, a my nadal trzymamy siê za rêce i ³apy, a dojdziemy do windy przez drzwi, a potem rozprzestrzenimy z powrotem do naszego krêgu ponownie. Czy to nie jest wspania³e!

"Jeste¶my wszyscy razem, rodzina w stanie Komunii tak razem s± po³±czone, nie tylko rêce i ³apy, ale serca i umys³y! Teraz jak dostali¶my siê do windy, zawiadamiamy, ¿e ​​mo¿na spojrzeæ w dó³ i zobaczyæ, Planetê Earth. A istnieje czy przewód uziemienia, u ka¿dego jednego z was. Nadal jeste¶ uziemiony do Ziemi, i to jest dobra rzecz! Wiesz bêdziesz wracaæ bez uzyskiwania " nic nie straci³e¶ w kosmosie"!

"Teraz wszyscy wychodz± na front. Mo¿esz dokonaæ rodzaju skrêtu wokó³, aby zobaczyæ drzwi otwarte, i mo¿emy siê razem trochê bardziej w naszym okrêgu. Przenie¶æ to w nieco bardziej jak dwie linie po³±czone, jak wychodzisz przez Drzwi windy, do pokoju. Nasz kr±g rozszerza siê, i pokój rozszerza siê.

"Teraz, je¶li chcesz, mo¿esz otworzyæ okiem umys³u, czy mo¿na otworzyæ oczy na chwilê, poniewa¿ chcemy, zobaczyæ, kto tu wita was, ju¿ w krêgu, a s± oni wewn±trz naszego okrêgu i s± ka¿dy z swoim ukochanym Przewodnikiem, twoje anio³y, wszystkich, którzy towarzysz± wam, lub przyszli przed tob± tylko nieznacznie - Pamiêtaj, ¿e nie ma czasu, tu i tu s±!

"Jak piêkne s± ¶wiat³a, które ¶wiec±, jak kochaj±ce s± ich pozdrowienia dla Ciebie! Pozwól im przytuliæ ciê, Ukochani. A nawet, jak to zrobi±, poczuæ na ramionach dotyk wszystkich Wniebowst±pionych Mistrzów i anio³ów tu z nami teraz.

"Oto Ashtar, tutaj jest Sananda, tutaj s± Arkturianie i Kuan Yin, St Germaine, Budda, Archanio³ Micha³-Oni s± tu wszyscy, ¿e jeste¶ tutaj. I wszyscy jeste¶my Jednym, jak ³±czymy siê jeszcze bardziej. Wiêc teraz, jak siê czujesz blisko¶æ, ¦wiat³o Mi³o¶æ strumienie na Ciebie, nawet jak belka to na zewn±trz, do ca³ej tej grupy, jest to, aby zobaczyæ, w oku m±dro¶ci, sam jako Wniebowst±piony Mistrz w Wysoko wymiarowe okolice. Byæ mo¿e jeste¶ lub pod, piêknym dziewiczym wodospadem p³yn±cym do jeziora lub rzeki. Byæ mo¿e jeste¶ w jednym z oceanów, lub w ogrodzie, który jest tak piêkny, ¿e widzisz rzeczy, kolory i wszelkiego rodzaju piêkne ro¶liny jak rosn±!

"I bardzo serdecznie drzewa, i zapraszam do zasiadania w ich ch³odnym cieniu, by us³yszeæ historie jakie maj± one do powiedzenia, i us³yszeæ ich staro¿ytnej m±dro¶ci w zwi±zku z tob±, jedno serce razem. A mo¿e jeste¶ w miejscu, gdzie Jednoro¿ce zebra³y siê, a m³odzi broj± i graj± na ³±ce, jak ich matki i ojcowie stoj± z tob± w takiej mi³o¶ci!

"Byæ mo¿e jeste¶ z rodziny. Jeste¶ Rodzina stoj±c w krêgu, tak jak nasz, obcujemy ze sob± w mi³o¶ci Jedno¶æ! Byæ mo¿e na koncert lub inne zdarzenie, w którym jest tak wiele mi³o¶ci, i tak wiele rado¶ci, ¿e przenika ca³a grupa i ka¿dy podnosi siê jeszcze wy¿ej! Mo¿e uczysz siê, mo¿e jeste¶ w klasie jako student nauki z High Dimensional perspektywy, byæ mo¿e s± badania akashy rekordy, aby dowiedzieæ siê prawdy. Wszystko to i jeszcze wiêcej jest twoje , Kochani!

"Wyobra¼cie sobie, gdzie mieszkasz - byæ mo¿e musuj±ce bia³e mieszkanie dla ciebie, byæ mo¿e jeden z wielu kolorów, wszystkie krystaliczne. Byæ mo¿e jedno, ¿e bêdziesz rozwijaæ lub umowy, w zale¿no¶ci od tego, ile ludzi jest tam. Mo¿e masz wielk± krystaliczn± Miskê pe³n± owoców dla Ciebie. "Nigdy nie widzia³e¶ wcze¶niej, i ka¿dy, kto chce spróbowaæ mo¿e to zrobiæ, i ka¿dy, kto po prostu chce zanurzyæ siê w energii z tych cudownych dzie³ mo¿e to zrobiæ w ten sposób. A wody tak czyste, a wszyscy z mieszkañców, poni¿ej, na, i tak, od góry Ziemi s± razem, rozmawiaj±c historie, udostêpnianie, a przede wszystkim, kochaæ siebie! Jednak po utworzeniu tej wizji dla siebie jako jednostki, Ones Umi³owani, teraz wiem, ¿e to jest prze¶lij go dalej do samego centrum naszego okrêgu.

"I zauwa¿, je¶li chcesz, ¿e jest teraz tam o³tarz, wiêc wy¶lij swoj± wizjê i to szybkie Dimensional energii do tego o³tarza, i zobaczysz jak to ¶wieci, jak to belki! Poczuj mi³o¶æ tego, jak teraz wszyscy, wszystkie Wizje s± razem, jedn± wielk± wizj±, jedna wielka pamiêæ reaktywowana jest, jedna wielka przysz³o¶æ w teraz! I miejmy po¶wiêciæ tê wizjê teraz i b³ogos³awiæ, ka¿de z naszych serc piêknych i wszystkich naszych po³±czonych ¦wiat³ach Mi³o¶ci strumieni naprzód do wzmocnienia tej wizji jeszcze wiêcej, i wiêcej, i wiêcej. I jak to zrobimy, zauwa¿ymy, ¿e wraca do nas w piêknym, ¶wiat³a piêknie, w piêknych falach ko³a, i spirali, bo teraz Wizja All As One przychodzi do naszych serc, tych, Ukochanych. Niech rado¶æ wype³ni ciê, niech Mi³o¶æ przenika ka¿d± czê¶æ twojego istnienia!

"A jak bêdziemy b³ogos³awiæ nasz± wizjê anons, ¿e podnosi siê, i od o³tarza, i zobaczysz, pójdzie w prawo w dó³ przez pod³ogê Kryszta³ow± pokoju. Kryszta³y w pod³odze same pomog± w wys³aniem go do przodu, a my pomo¿emy w naszych kochaj±cych b³ogos³awieñstwach. I zobacz, jak porusza siê ku Ziemi. Ogl±daj teraz! look Wszyscy przez przezroczyst± pod³ogê Crystal Room. I obserwuj, jak podchodz±c do Planety Earth, dos³ownie rozp³ywa siê! To mno¿y siê wyk³adniczo. To staje siê jeszcze ja¶niejsze i ja¶niejsze i ja¶niejsze, poniewa¿ jeste¶my b³ogos³awi±c go nadal, i wysy³aj±c go b³ogos³awi± Planetê Ziemi, poni¿ej, na, i wy¿ej, a jej atmosfera!

"A teraz patrz jak rozprzestrzeni³ siê na wszystkie planety. Piêkne, piêkne, kolory tej wizji, która jest po³±czona tworzeniem ka¿dego z nas tu obecnych, i tych wszystkich, którzy jeszcze s± w czasie ziemskim do przy³±czenia siê do nas. To wszystko jest jednym w tej chwili, a moment jest teraz! A jak rozprzestrzenia siê po Ziemi, patrz uwa¿nie. Zobacz jak ro¶liny podnios³y swoje twarze, a nawet wydaj± siê byæ u¶miechniête. Zobacz, jak zwierzêta, stop, i jak to piêkne ¦wiat³o przychodzi do nich i pakuj± je w swoim kochaj±cym ciep³o, us³yszeæ mo¿esz ich podziêkowania, ich rado¶æ! Niech drzewa zaczynaj± nieznaczny szelest, do uznania Joy czuj±, a teraz maj± jeszcze wiêcej do powiedzenia, a nawet wiêcej m±dro¶ci!

"Poczuj rado¶æ i energie kryszta³ów jak podnosz± energie tej piêknej wizji, i niech przekazuj± j± do wewnêtrznej Ziemi i znowu z powrotem do atmosfery Ziemi i poza ni±, a po ca³ym Wszech¶wiecie! A tymczasem, Ukochani, czuæ w sercach ludzi podniesienie w rado¶ci, bo s± coraz bli¿ej prawdy i s± one coraz bardziej pewni co do piêkna i rado¶ci, ich Ascensions! Tak, to wake- up call do tych, którzy s± gotowi, a wiêc dotyczy  to wszystkich! A wy, Ukochani, stworzyli¶my doskona³± wizjê dla ka¿dego bytu, bez wzglêdu na to, co(czy,jak) nale¿± do Królestwa na Ziemi. Teraz us³yszysz i poczujesz dziêkczynienie, zobaczysz, jak Planeta Ziemia ¶wieci jeszcze bardziej w ¶wietle mi³o¶ci, to co  stworzyli¶my tutaj!

"W naszej Komunii jest jedna wielka Vision teraz! Znane jest wiele wiêcej, i pozostanie jeszcze bardziej dostêpna, poniewa¿ jest to otwarcie do Twoich bogów, do w³asnego domu ¦cie¿ki! Ascension jest prawdziwe, a Wizje jakie s± stworzone ¶wiec± Prawd±. A najwiêksz± z nich, Ones, umi³owani, jest Mi³o¶æ. Teraz mo¿esz pozostaæ w Crystal Room i tak d³ugo, jak chcesz, i pamiêtaj, masz drogê do domu, twój kabel, który zabierze Ciê z powrotem do Planety Earth . Dziêkujemy za bycie z nami, a za stworzenie tego najpotê¿niejszego æwiczenia Kryszta³owego jeszcze. I tak dziêkujê zapraszamy przyj±æ nasze b³ogos³awieñstwo. * I tak jest! Namaste!

* Sekhmet zosta³ "tañczyæ" na Pamiêtajmy do tañca , zanim zacz±³ mówiæ.
 Blessing gra³ po tym skoñczy³.
Oba utwory zosta³y skomponowane i ¶piewane przez Lei'ohu Ryder,www.leiohuryder.com .

http://www.ashtarontheroad.com/post_ascension_visions.html
http://kochanezdrowie.blogspot.com/2012/09/ashtar-on-road-telekonferencji-14.html

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #283 : Wrzesieñ 02, 2012, 10:30:34 »

Commandor zapomnial nadmienic, ze to bedzie dziac sie w swiadomosci, czyli wizji neuronalnej. /PSI/ - forma ciala pozostanie przykuta do kapsuly (lozka) i podlaczona do stymulacji elektromagnetycznej w celu permanentnej kontroli przebiegu projektu.
Mozna sobie wyobrazic jako wieczny sen - dla obserwatora - dla uzytkownika (ofiary?) bedzie to eden.
W ten sposob przygotowywuje sie masy do "nowego" (?) w celu unikniecia paniki.
Wilk
Go¶æ
« Odpowiedz #284 : Wrzesieñ 02, 2012, 10:45:49 »

Ej a to t³umaczem google t³umaczy³e¶ czy go¶ciu mówiæ nie umie Chichot Wiem niegrzeczne ale zabawnie siê to czyta³o U¶miech
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 02, 2012, 10:47:46 wys³ane przez Wilk » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #285 : Wrzesieñ 02, 2012, 10:56:21 »

Niestety niektórzy id± teraz na ³atwiznê, spiesz± siê, bez poprawiania t³umaczenia Google, nie do¶æ, ¿e zabawnie to wygl±da, to czêsto przeczenia s± ¼le t³umaczone, co zmienia znaczenie wypowiedzi.

Edit: podobaj± mi siê te ³apy, reszta te¿, rzeczywi¶cie weso³o, jak w przedszkolu.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 02, 2012, 11:08:34 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #286 : Wrzesieñ 02, 2012, 11:02:43 »

Ej a to t³umaczem google t³umaczy³e¶ czy go¶ciu mówiæ nie umie Chichot Wiem niegrzeczne ale zabawnie siê to czyta³o U¶miech

akurat taka strona,-
ja tylko przeklejam i da siê zrozumieæ- wiêc nikt ju¿ nie poprawia,-
a jest tego tyle codziennie w sieci..

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #287 : Wrzesieñ 02, 2012, 11:11:40 »

A tak a'propos Sekhmet to miêdzy innymi psiog³owa bogini znana ze swego okrucieñstwa, jak wiêkszo¶æ atlantydzkich hybryd.

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #288 : Wrzesieñ 02, 2012, 11:17:30 »

A tak a'propos Sekhmet to miêdzy innymi psiog³owa bogini znana ze swego okrucieñstwa, jak wiêkszo¶æ atlantydzkich hybryd.

w ogóle boginie s± bardziej okrutne Du¿y u¶miech
Ma³¿onk± Indradeva jest Indrani zwana te¿ Sachi Devi - piêkna bogini kontrolowania gniewu i zazdro¶ci o tysi±cu oczu.
czyli o monitoring:) ? Buziak
Widac Arianie wynalezli BigBrothera i maja do dzis prawa autorskie;)

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #289 : Wrzesieñ 03, 2012, 17:10:54 »

songo1970
w ogóle boginie s± bardziej okrutne
Dodam do tego co zamie¶ci³ szacowny songo ¿e okrucieñstwo to jest skutkiem wynikaj±cym z mo¿liwo¶ci± zranienia serca Z politowaniem
Sam do¶wiadczy³em, ¿e rany serca goj± siê d³u¿ej ni¿ te hm cielesne  Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: