Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 08, 2025, 01:24:58

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Rozpad PCH???  (Przeczytany 13842 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« : Maj 16, 2010, 18:24:38 »

CzyÂżbyÂśmy byli Âświadkami rozpadu Projektu Cheops, takiego jaki znamy?
Wieszczy to jeden z forumowiczĂłw, ktĂłry twierdzi iÂż jest lepiej poinformowany.
Oto jego sÂłowa:

Cytat: ACMBS
Tak wiĂŞc Projekt Cheops nie ma juÂż w skÂładzie Lucynki, nie ma juz En-Kiego przy Andrzeju, ale jakoÂś nie ma tej informacji na stronie gÂłownej projektu CoÂśCoÂśCoÂśCoÂśCoÂś Lucyna , Bill Brown, jak i wiele innych osob dziaÂłajÂą teraz pod innym sztandarem, dla dobra wiedzy i ludzkosci a nie interesow Andrzeja z Hawassem.

A moÂże ja coÂś niewÂłaÂściwie zrozumiaÂłem?
Jednak jak to moÂżna inaczej rozumieĂŚ?

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #1 : Maj 16, 2010, 18:54:18 »

Ja nie wiem czy tak juz jest , czy nie , ale przeciez upadek Projektu Cheops zaczol sie juz dawno , malymi krokami zmierza do finalu.
Jezeli takie rozdzielenie jest juz oficjalne , to tylko kolejny etap w tym upadku.

Prosze nie myslec iz sa to moje jakies niemile zyczenia w strone osob reprezetujacych projekt , nic podobnego. Cenie Was za wiele rzeczy. Ale... zwyczajnie to,  co chcial osiagnac nasz drogi Samuel nie bylo by dobrem Ludzkosci , skoro nie bylo by dobrem nie jest zgodne z zamyslem Stworcy Wszechrzeczy. A skoro nie jest to zamysl Stworcy  nie moze byc zrealizowany plan Samuela ne moze  sie wydarzyc i nie wydarzy sie , chociaz pewni ludzie pod wplywem pewnych bytow beda usilowali go zrealizowac. Nie chcac widziec niczego wiecej jak tylko  wypelnienie tresci polecen dawanych im przez ten byt , lub grupe bytow.

No coz moze niektorzy przetra oczy i zobacza , poczuja iz plany tych bytow zablokowaly by ludzkosc w rozwoju na najblizsze 26000 lat , a to naprawde nie bylo by naszy  Ludzkim dobrem.
Moze co niektorzy zaczna czytac sesje ze zrozumieniem i zauwaza sprzecznosci interesow ludzkich z interesami Samuela , oraz cala game manipulacji nami z pomoca informacji  , ktora w tych sesjach jest prezetowana bez ogrodek.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Inteluminatis
Gość
« Odpowiedz #2 : Maj 16, 2010, 20:24:06 »

Kiara to samo mogĂŞ ja sobie pogadaĂŚ. JuÂż od dawna siĂŞ zastanawiam w jakim celu istnieje to forum (oczywiÂście w zwiÂązku z nazwÂą PCH). Gdyby caÂłe forum PCH ruszyÂło, Âże tak powiem na Projekt Cheops moÂże to bardziej przetarÂło by ludziom oczy, a poza tym bÂądÂźmy szczery.. czy Projekt Cheops w jakikolwiek sposĂłb wspiera to forum?

Moim zdaniem w Âżaden...

A czy Projektowi w ogĂłle zaleÂży na tutejszym forum i ludziach ? MoÂże i zaleÂży, ale we wÂłasnym interesie.
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2010, 20:25:16 wysłane przez Inteluminatis » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #3 : Maj 16, 2010, 21:34:03 »

forum Projektu Cheops pozostaÂło juÂż tylko z nazwy przynaleÂżne do PCh, a tak na prawdĂŞ to caÂłkowicie inna przestrzeĂą. To, o czym tu piszemy daleko wyprzedza zamysÂły jakiÂś tam , realnych , czy teÂż nierealnych, bytĂłw. Dlatego wÂłaÂśnie PCh straciÂł impet , straciÂł swoje fundamenty, wiĂŞc logicznym nastĂŞpstwem byÂłby rozpad.
Jeszcze raz. Nie waÂżne jak siĂŞ coÂś nazywa - waÂżne jakie treÂści niesie, jakich intencji wyrazem jest.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Maj 16, 2010, 22:17:26 »

Tak gwoli ÂścisÂłoÂści, wÂątek ten utworzyÂłem nieco "zaczepnie", czy teÂż prowokacyjnie.
Nasz by³y forumowicz tak pewnie jawi³ swe informacje, ¿e za >arteq'iem< postanowi³em go nieco "sprawdziÌ". St¹d taki temat. Jak widaÌ podzia³a³o. Nie doœÌ ¿e wyczyœci³ swego posta, w którym zamieœci³ tê informacjê, to i (nie wiem, mo¿e to panika) wykasowa³ swe konto.
Jak widaĂŚ, podziaÂłaÂło postawienie go "do pionu".
Teraz wÂątek ten moÂże ÂżyĂŚ swym wÂłasnym Âżyciem, czyli moÂżemy zamieszczaĂŚ tu swe mniej lub bardziej wybujaÂłe spekulacje.

Powodzenia.  MrugniĂŞcie DuÂży uÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2010, 22:17:58 wysłane przez Dariusz » Zapisane

arteq
Gość
« Odpowiedz #5 : Maj 17, 2010, 11:24:51 »

SpokĂłj, logika i mocniejsze przypatrzenie siĂŞ zagadnieniu jak zwykle podziaÂłaÂło, a kÂłamstwo wyszÂło na jaw. Rozumiem, Âże forumowicz nie zamierza ze mnÂą rozmawiaĂŚ.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #6 : Maj 17, 2010, 12:11:04 »

Tak gwoli ÂścisÂłoÂści, wÂątek ten utworzyÂłem nieco "zaczepnie", czy teÂż prowokacyjnie.
Nasz by³y forumowicz tak pewnie jawi³ swe informacje, ¿e za >arteq'iem< postanowi³em go nieco "sprawdziÌ". St¹d taki temat. Jak widaÌ podzia³a³o. Nie doœÌ ¿e wyczyœci³ swego posta, w którym zamieœci³ tê informacjê, to i (nie wiem, mo¿e to panika) wykasowa³ swe konto.
Jak widaĂŚ, podziaÂłaÂło postawienie go "do pionu".
Teraz wÂątek ten moÂże ÂżyĂŚ swym wÂłasnym Âżyciem, czyli moÂżemy zamieszczaĂŚ tu swe mniej lub bardziej wybujaÂłe spekulacje.

Powodzenia.  MrugniĂŞcie DuÂży uÂśmiech UÂśmiech

Mysle iz ujawnienie pewnych informacji na temat Pana A. Wojcikiewicza ( bez mozliwosci potwierdzenia dowodami) wywolalo presje na osobie , ktora te informacje zamiescila. To wszystko. Tylko , ze takie informacje byly juz wczesniej  w necie zamieszczane przez byle jaskolki , to nic nowego.
Zreszta info iz P. Lucyna wyjezdza do Egiptu za prywatne pieniadze tez bylo , powod konflikty finansowe w grupie.

Komu naprawde bedzie sie chcialo szukac znajdzie je.

Nowoscia bylo  by jedynie rozdzielenie sie osob , gdyby tak juz bylo. Napisalam , ze nie wiem czy jest.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Maj 17, 2010, 12:12:51 wysłane przez Kiara » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #7 : Maj 17, 2010, 12:19:11 »

ktoś już tu wcześniej, słusznie zresztą napisał że forum gromadzi ludzi o podobnych zainteresowaniach i o to chodzi, a PCh jest bardziej pretekstem, niż celem samym w sobie, a rozmawia się o różnych rzeczach,-
wszak wszystko jest ze sobą połączone.
Co do samego PCh- wszystko w rękach jego założycieli.

Pozdr. MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Maj 17, 2010, 12:41:34 wysłane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #8 : Maj 17, 2010, 19:08:46 »

To co ja zauwazylem,to od dluzszego czasu p.Wojcikiewicz staral sie trzymac
z boku od rewelacji zawartych w sesjach p.Lucyny,bardziej byl zorientowany na wykopaliska i na ewentualne odkrycia w Egipcie.Mamy potwierdzenia w wypowiedziach
bylych "jaskolek",pozniej byla zmiana strony internetowej i jakby wyciszenie watku
o misji ratowania ziemi i ludzkosci.Na stronie gizamap.com jest tylko wzmianka o wspolpracy p.Lobos i Billa Brown i nie ma tam nic o En-ki i jego przepowiedniach.
Wydaje mi sie,ze rozlam ten trwa juz od kilku lat ale czy PCH/MF sie rozpadl?Nie ma
jedynie szans na realizacje - tak bym to ujal i nie pomoze mu "pomoc towarzyszy".
I tez mam takie wrazenie jakby dzialania PCH/MF byly prowadzone dwutorowo.
Pozdrawiam.
t0m3k12
Gość
« Odpowiedz #9 : Maj 18, 2010, 20:31:59 »

Wy te sesje traktujecie jak Biblie.

pozdrawiam
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Maj 22, 2010, 12:26:41 »

>Inter<, Twego posta przeniosÂłem tu:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=3274.200

Inteluminatis
Gość
« Odpowiedz #11 : Maj 22, 2010, 21:48:11 »

ok tylko gdzie on jest  MrugniĂŞcie

Chyba coÂś sknociÂłem, przepraszam.
Zaraz go poszukam.
Darek

Jest juÂż na swoim miejscu.  UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Maj 22, 2010, 21:56:37 wysłane przez Dariusz » Zapisane
kosynier
Gość
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 21, 2010, 17:08:51 »

tak upadek pch jak kilka osób wy¿ej pisa³o upadek zacz¹³ sie juz dawno ale pch jeszcze kuœtyka jak jeniec powracaj¹cy z niewoli carskiej Uœmiech moim zdaniem pch bêdzie trwa³o w swoich przekonaniach do 21.12.2012, a jak ten czas wybije (oczywiœcie jak nie w³¹cza czegoœ tam w gizie) i nic sie nie stanie to wtedy bêdzie trach i po pch Uœmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 21, 2010, 20:25:25 »

Nie doceniasz ich uporu i bezczelnoÂści - wielu z odrobinÂą przyzwoitoÂści po udowodnieniu tylu kÂłamstw juÂż dawno by siĂŞ schowaÂło - oni brnÂą w coraz wiĂŞksze kÂłamstwa aby ratowaĂŚ d..ĂŞ. Mam kilka domniemanych scenariuszy na ich zachowanie po 21.12.2012...
Thotal
Gość
« Odpowiedz #14 : Czerwiec 21, 2010, 20:45:39 »

arteq,
wszyscy majÂą scenariusze, a wygrywa tylko arteq UÂśmiech

Jestem wdziĂŞczny (caÂłemu Âświatu), Âże mam okazjĂŞ byĂŚ Âświadkiem triumfu artqowego ÂświatopoglÂądu DuÂży uÂśmiech

pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
kosynier
Gość
« Odpowiedz #15 : Czerwiec 21, 2010, 20:48:52 »

heh pewnie maja plan awaryjny ale ja juz w nim po roku 12 nie bede uczestniczyÂł:) narazie obserwuje UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #16 : Czerwiec 22, 2010, 09:11:14 »

MoÂżesz siĂŞ naÂśmiewaĂŚ Thotal, lecz to moje przypuszczenia, a nie ich [pch] zapewnienia siĂŞ sprawdzajÂą. To CiĂŞ aÂż tak boli? ZauwaÂżyÂłeÂś, Âże praktycznie nie odnosisz siĂŞ merytorycznie do moich spostrzeÂżeĂą, jesteÂś w stanie tylko czczo wyÂśmiewaĂŚ.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #17 : Czerwiec 22, 2010, 18:15:43 »

CzyÂżby ktoÂś ÂśmiaÂł mieĂŚ pretensje, Âże Âśmiem siĂŞ ÂśmiaĂŚ...

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #18 : Czerwiec 22, 2010, 18:34:10 »

MoÂżesz siĂŞ naÂśmiewaĂŚ Thotal, lecz to moje przypuszczenia, a nie ich [pch] zapewnienia siĂŞ sprawdzajÂą. To CiĂŞ aÂż tak boli? ZauwaÂżyÂłeÂś, Âże praktycznie nie odnosisz siĂŞ merytorycznie do moich spostrzeÂżeĂą, jesteÂś w stanie tylko czczo wyÂśmiewaĂŚ.

>Arteq<, chyba zbyt powaÂżnie podchodzisz do pewnych rzeczy, wypowiedzi. JesteÂś spostrzegawczy, a umknĂŞÂło Ci Âże >Thota< nie jest zwolennikiem PCH, wiĂŞc takie teksty na pewno go nie "bolÂą". Jest ezoterykiem, a to nie znaczy Âże musi popieraĂŚ Projekt.
On po prostu stara siê rozwiaÌ atmosferê, któr¹ Ty doœÌ czêsto zagêszczasz tak powa¿nymi reakcjami. Uœmiech

Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: