Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 21, 2024, 16:12:38

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Rozpad PCH???  (Przeczytany 13272 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« : Maj 16, 2010, 18:24:38 »

Czy¿by¶my byli ¶wiadkami rozpadu Projektu Cheops, takiego jaki znamy?
Wieszczy to jeden z forumowiczów, który twierdzi i¿ jest lepiej poinformowany.
Oto jego s³owa:

Cytat: ACMBS
Tak wiêc Projekt Cheops nie ma ju¿ w sk³adzie Lucynki, nie ma juz En-Kiego przy Andrzeju, ale jako¶ nie ma tej informacji na stronie g³ownej projektu Co¶Co¶Co¶Co¶Co¶ Lucyna , Bill Brown, jak i wiele innych osob dzia³aj± teraz pod innym sztandarem, dla dobra wiedzy i ludzkosci a nie interesow Andrzeja z Hawassem.

A mo¿e ja co¶ niew³a¶ciwie zrozumia³em?
Jednak jak to mo¿na inaczej rozumieæ?

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Maj 16, 2010, 18:54:18 »

Ja nie wiem czy tak juz jest , czy nie , ale przeciez upadek Projektu Cheops zaczol sie juz dawno , malymi krokami zmierza do finalu.
Jezeli takie rozdzielenie jest juz oficjalne , to tylko kolejny etap w tym upadku.

Prosze nie myslec iz sa to moje jakies niemile zyczenia w strone osob reprezetujacych projekt , nic podobnego. Cenie Was za wiele rzeczy. Ale... zwyczajnie to,  co chcial osiagnac nasz drogi Samuel nie bylo by dobrem Ludzkosci , skoro nie bylo by dobrem nie jest zgodne z zamyslem Stworcy Wszechrzeczy. A skoro nie jest to zamysl Stworcy  nie moze byc zrealizowany plan Samuela ne moze  sie wydarzyc i nie wydarzy sie , chociaz pewni ludzie pod wplywem pewnych bytow beda usilowali go zrealizowac. Nie chcac widziec niczego wiecej jak tylko  wypelnienie tresci polecen dawanych im przez ten byt , lub grupe bytow.

No coz moze niektorzy przetra oczy i zobacza , poczuja iz plany tych bytow zablokowaly by ludzkosc w rozwoju na najblizsze 26000 lat , a to naprawde nie bylo by naszy  Ludzkim dobrem.
Moze co niektorzy zaczna czytac sesje ze zrozumieniem i zauwaza sprzecznosci interesow ludzkich z interesami Samuela , oraz cala game manipulacji nami z pomoca informacji  , ktora w tych sesjach jest prezetowana bez ogrodek.

Kiara U¶miech U¶miech
Inteluminatis
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Maj 16, 2010, 20:24:06 »

Kiara to samo mogê ja sobie pogadaæ. Ju¿ od dawna siê zastanawiam w jakim celu istnieje to forum (oczywi¶cie w zwi±zku z nazw± PCH). Gdyby ca³e forum PCH ruszy³o, ¿e tak powiem na Projekt Cheops mo¿e to bardziej przetar³o by ludziom oczy, a poza tym b±d¼my szczery.. czy Projekt Cheops w jakikolwiek sposób wspiera to forum?

Moim zdaniem w ¿aden...

A czy Projektowi w ogóle zale¿y na tutejszym forum i ludziach ? Mo¿e i zale¿y, ale we w³asnym interesie.
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2010, 20:25:16 wys³ane przez Inteluminatis » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Maj 16, 2010, 21:34:03 »

forum Projektu Cheops pozosta³o ju¿ tylko z nazwy przynale¿ne do PCh, a tak na prawdê to ca³kowicie inna przestrzeñ. To, o czym tu piszemy daleko wyprzedza zamys³y jaki¶ tam , realnych , czy te¿ nierealnych, bytów. Dlatego w³a¶nie PCh straci³ impet , straci³ swoje fundamenty, wiêc logicznym nastêpstwem by³by rozpad.
Jeszcze raz. Nie wa¿ne jak siê co¶ nazywa - wa¿ne jakie tre¶ci niesie, jakich intencji wyrazem jest.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Maj 16, 2010, 22:17:26 »

Tak gwoli ¶cis³o¶ci, w±tek ten utworzy³em nieco "zaczepnie", czy te¿ prowokacyjnie.
Nasz by³y forumowicz tak pewnie jawi³ swe informacje, ¿e za >arteq'iem< postanowi³em go nieco "sprawdziæ". St±d taki temat. Jak widaæ podzia³a³o. Nie do¶æ ¿e wyczy¶ci³ swego posta, w którym zamie¶ci³ tê informacjê, to i (nie wiem, mo¿e to panika) wykasowa³ swe konto.
Jak widaæ, podzia³a³o postawienie go "do pionu".
Teraz w±tek ten mo¿e ¿yæ swym w³asnym ¿yciem, czyli mo¿emy zamieszczaæ tu swe mniej lub bardziej wybuja³e spekulacje.

Powodzenia.  Mrugniêcie Du¿y u¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2010, 22:17:58 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Maj 17, 2010, 11:24:51 »

Spokój, logika i mocniejsze przypatrzenie siê zagadnieniu jak zwykle podzia³a³o, a k³amstwo wysz³o na jaw. Rozumiem, ¿e forumowicz nie zamierza ze mn± rozmawiaæ.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Maj 17, 2010, 12:11:04 »

Tak gwoli ¶cis³o¶ci, w±tek ten utworzy³em nieco "zaczepnie", czy te¿ prowokacyjnie.
Nasz by³y forumowicz tak pewnie jawi³ swe informacje, ¿e za >arteq'iem< postanowi³em go nieco "sprawdziæ". St±d taki temat. Jak widaæ podzia³a³o. Nie do¶æ ¿e wyczy¶ci³ swego posta, w którym zamie¶ci³ tê informacjê, to i (nie wiem, mo¿e to panika) wykasowa³ swe konto.
Jak widaæ, podzia³a³o postawienie go "do pionu".
Teraz w±tek ten mo¿e ¿yæ swym w³asnym ¿yciem, czyli mo¿emy zamieszczaæ tu swe mniej lub bardziej wybuja³e spekulacje.

Powodzenia.  Mrugniêcie Du¿y u¶miech U¶miech

Mysle iz ujawnienie pewnych informacji na temat Pana A. Wojcikiewicza ( bez mozliwosci potwierdzenia dowodami) wywolalo presje na osobie , ktora te informacje zamiescila. To wszystko. Tylko , ze takie informacje byly juz wczesniej  w necie zamieszczane przez byle jaskolki , to nic nowego.
Zreszta info iz P. Lucyna wyjezdza do Egiptu za prywatne pieniadze tez bylo , powod konflikty finansowe w grupie.

Komu naprawde bedzie sie chcialo szukac znajdzie je.

Nowoscia bylo  by jedynie rozdzielenie sie osob , gdyby tak juz bylo. Napisalam , ze nie wiem czy jest.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Maj 17, 2010, 12:12:51 wys³ane przez Kiara » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #7 : Maj 17, 2010, 12:19:11 »

ktoś już tu wcześniej, słusznie zresztą napisał że forum gromadzi ludzi o podobnych zainteresowaniach i o to chodzi, a PCh jest bardziej pretekstem, niż celem samym w sobie, a rozmawia się o różnych rzeczach,-
wszak wszystko jest ze sobą połączone.
Co do samego PCh- wszystko w rękach jego założycieli.

Pozdr. Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Maj 17, 2010, 12:41:34 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Maj 17, 2010, 19:08:46 »

To co ja zauwazylem,to od dluzszego czasu p.Wojcikiewicz staral sie trzymac
z boku od rewelacji zawartych w sesjach p.Lucyny,bardziej byl zorientowany na wykopaliska i na ewentualne odkrycia w Egipcie.Mamy potwierdzenia w wypowiedziach
bylych "jaskolek",pozniej byla zmiana strony internetowej i jakby wyciszenie watku
o misji ratowania ziemi i ludzkosci.Na stronie gizamap.com jest tylko wzmianka o wspolpracy p.Lobos i Billa Brown i nie ma tam nic o En-ki i jego przepowiedniach.
Wydaje mi sie,ze rozlam ten trwa juz od kilku lat ale czy PCH/MF sie rozpadl?Nie ma
jedynie szans na realizacje - tak bym to ujal i nie pomoze mu "pomoc towarzyszy".
I tez mam takie wrazenie jakby dzialania PCH/MF byly prowadzone dwutorowo.
Pozdrawiam.
t0m3k12
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Maj 18, 2010, 20:31:59 »

Wy te sesje traktujecie jak Biblie.

pozdrawiam
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Maj 22, 2010, 12:26:41 »

>Inter<, Twego posta przenios³em tu:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=3274.200

Inteluminatis
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Maj 22, 2010, 21:48:11 »

ok tylko gdzie on jest  Mrugniêcie

Chyba co¶ sknoci³em, przepraszam.
Zaraz go poszukam.
Darek

Jest ju¿ na swoim miejscu.  U¶miech
« Ostatnia zmiana: Maj 22, 2010, 21:56:37 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
kosynier
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 21, 2010, 17:08:51 »

tak upadek pch jak kilka osób wy¿ej pisa³o upadek zacz±³ sie juz dawno ale pch jeszcze ku¶tyka jak jeniec powracaj±cy z niewoli carskiej U¶miech moim zdaniem pch bêdzie trwa³o w swoich przekonaniach do 21.12.2012, a jak ten czas wybije (oczywi¶cie jak nie w³±cza czego¶ tam w gizie) i nic sie nie stanie to wtedy bêdzie trach i po pch U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 21, 2010, 20:25:25 »

Nie doceniasz ich uporu i bezczelno¶ci - wielu z odrobin± przyzwoito¶ci po udowodnieniu tylu k³amstw ju¿ dawno by siê schowa³o - oni brn± w coraz wiêksze k³amstwa aby ratowaæ d..ê. Mam kilka domniemanych scenariuszy na ich zachowanie po 21.12.2012...
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Czerwiec 21, 2010, 20:45:39 »

arteq,
wszyscy maj± scenariusze, a wygrywa tylko arteq U¶miech

Jestem wdziêczny (ca³emu ¶wiatu), ¿e mam okazjê byæ ¶wiadkiem triumfu artqowego ¶wiatopogl±du Du¿y u¶miech

pozdrawiam - Thotal U¶miech
kosynier
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Czerwiec 21, 2010, 20:48:52 »

heh pewnie maja plan awaryjny ale ja juz w nim po roku 12 nie bede uczestniczy³:) narazie obserwuje U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Czerwiec 22, 2010, 09:11:14 »

Mo¿esz siê na¶miewaæ Thotal, lecz to moje przypuszczenia, a nie ich [pch] zapewnienia siê sprawdzaj±. To Ciê a¿ tak boli? Zauwa¿y³e¶, ¿e praktycznie nie odnosisz siê merytorycznie do moich spostrze¿eñ, jeste¶ w stanie tylko czczo wy¶miewaæ.
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Czerwiec 22, 2010, 18:15:43 »

Czy¿by kto¶ ¶mia³ mieæ pretensje, ¿e ¶miem siê ¶miaæ...

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #18 : Czerwiec 22, 2010, 18:34:10 »

Mo¿esz siê na¶miewaæ Thotal, lecz to moje przypuszczenia, a nie ich [pch] zapewnienia siê sprawdzaj±. To Ciê a¿ tak boli? Zauwa¿y³e¶, ¿e praktycznie nie odnosisz siê merytorycznie do moich spostrze¿eñ, jeste¶ w stanie tylko czczo wy¶miewaæ.

>Arteq<, chyba zbyt powa¿nie podchodzisz do pewnych rzeczy, wypowiedzi. Jeste¶ spostrzegawczy, a umknê³o Ci ¿e >Thota< nie jest zwolennikiem PCH, wiêc takie teksty na pewno go nie "bol±". Jest ezoterykiem, a to nie znaczy ¿e musi popieraæ Projekt.
On po prostu stara siê rozwiaæ atmosferê, któr± Ty do¶æ czêsto zagêszczasz tak powa¿nymi reakcjami. U¶miech

Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: