Kahuna
Go¶æ
|
|
« : Maj 30, 2010, 09:32:07 » |
|
Uplynelo juz sporo czasu od ankiety zaproponowanej przez More.Troche forumowiczow ubylo i troche przybylo nowych.Przybylo rowniez kilkanascie nowych sesji z p.Lucyna Lobos-Brown a zapowiadany czas zobaczenia golym okiem Nibiru byl kilkakrotnie zmieniany i w sesji #105,znowu zostal przeniesiony na nastepny rok.Chcialem przypomniec,ze celem glownym PCH/MF jest wykopanie Cheopsa i umieszczenie go w pustym sarkofagu Wielkiej Piramidy i tym samym uruchomienie systemu ochraniajacego Ziemie i ludzi przed skutkami przejscia Nibiru czyli przed zaglada naszej planety. W nowej ankiecie wyrzucam opcje- raczej tak,raczej nie-wprowadzajac jedynie opcje: niezdecydowani.Pozwole sobie jeszcze zacytowac odpowiedz Marduka,syna En-ki,na pytanie czy w roku 2012,dojdzie do ME w pilce noznej w naszym kraju. BARBARA: Czy w 2012 roku odbêd± siê Mistrzostwa ¦wiata w pi³ce no¿nej w Polsce, czy s± na to szanse?
MARDUK: Mogê powiedzieæ krótko – to pytanie, gdyby¶cie mnie w tej chwili zobaczyli – to "siê k³adê ze ¶miechu"... To jest moja odpowied¼. Zapraszam wiec do ankiety tylko forumowiczow i zaznaczam,ze glosy osob,ktore sie tylko zarejestrowaly aby wziac udzial w ankiecie, nie beda brane pod uwage. Pytanie ankietowe brzmi:.. czy nadal wierze p.Lucynie Lobos i w jej misje ratowania Ziemi i ludzkosci?.. Krotkie komentarze swoich decyzji mile widziane.Administracje forum prosze o kontrole legalnosci glosow(jeden glos na jeden account#) i o zamkniecie ankiety w dniu 31 czerwca, 2010 r.Ja oddalem swoj glos na nie i moje stanowisko odnosnie PCH/MF jest wszystkim dobrze znane - sciema,klamstwa i manipulacje, i jestem w 100% odpowiedzialny za swoje slowa.A jak Wy? Pozdrawiam.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 30, 2010, 10:20:09 wys³ane przez Kahuna »
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #1 : Maj 30, 2010, 10:43:23 » |
|
to s± dwa pytania w jednym! na pierwsze odp. jest NIE na drugie TAK (nie wiem czy ratowanie ziemi mo¿na sobie zaw³aszczyæ?)
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #2 : Maj 30, 2010, 11:08:31 » |
|
Oczywiscie ze nie, bo nie w taki sposob ratuje sie ziemie i siebie. Dokonuje sie tego tylko i wylacznie poprzez osobisty rozwoj , zmiane swiadomosci i podniesienie wibracji wlasnej. Ma to BEZPOSREDNI wplyw na wszelakie zmiany na ziemi.Zmieniajac siebie , wlasny swiat mysli i uczuc , zyjac etycznie w sposob prawy , wychodzimy z przestrzeni wplywu zla. Czyli rozwoj indywidualny , podniesienie poziomu energetycznego w sobie jest absolutna i 100% gwarancja przejscia w wyzsza wibracje - 4 wymiar nas i ziemi.Zadne zabezpieczenia nie sa do niczego potrzebne , bo nic , ale to nic nam nie zagraza. Zmiany , ktore musza zajsc i w nas i na planecie zajda , sa niezbedne. Nie mozna sie przed nimi zabezpieczyc , to tak jak bysmy chcieli ubrac piekna biala suknie chcac ja nie ubrudzic blotem na nas i nie chcieli sie wykompac , zlozyc tak , ale tak by zabezpieczyc owe bloto przed zmyciem. Bo zzylismy sie tak bardzo z jego warstwa na nas i boimy sie co sie stanie gdy opadnie? A no nic , pokaze sie nasza czysta i piekna skora , ktorej do tej pory nie widzielismy z powodu owej warstwy blota. Jednak zyjatka , ktore zadomowily sie w tym blocie nie chca stracic miejsca swojego zycia ,namawiaja nas wiec rozpaczliwie bysmy zabezpieczyli owe bloto przed zmyciem zakladajac suknie , bo.... , no co? Co nam grozi jak pojawi sie przed nami mydlo , woda i myjka? Oczyszczenie nastapi , nam nic nie grozi , ale..... , no wlasnie jest to ale i Projekt Cheops , ktory chce zabezpieczyc , caly brod przed oczyszczeniem ,by przejsc , lub wcale nie przejsc w wyzszy wymiar, chce pozostac z cala ta warstwa dotychczasowych obciazen , ktore nas blokuja. A byty robiace przekazy zwodza ludzi , obiecujac im "gruszki na wierzbie" w postaci gor zlota i bycia zbawcami , oraz ratownikami. Czyimi? Jeszcze raz plan Stworcy to cykl przejsc w coraz wyzsze etapy rozwoju planet (- wyzsze wymiary ) i zyjacych na nich ludzi , nie bylo by celowe takie przejscie , gdyby w takim planie bylo zniszczenie ludzi i planety. Bo niebyloby komu i czemu przechodzic. Nie bylo by zatem zadnego rozwoju tylko zniszczenie zycia , a Stworca zycia nie niszczy tylko je wzmacnia i promuje w rozwoju. Tak wiec nie ma zadnego zagrozenia ni dla LUDZI ni dla Planety Ziemia w przejsciu w wyzszy wymiar.Przed czym mamy sie zabezpieczac? Przed fanaberia zfrustrowanej grupy , ktora za wszelka cene chce realizowac jakies chore plany wystraszonych bytow , ktore przestana wladac Ludzkoscia? Pora juz otrzezwiec z tych mrzonek i przestac biegac za gorami zlota ukrytymi pod piaskami pustyni , ora zrozumiec iz moc nie jest w starym przedwiecznym trupie , a w zywych Ludziach , ktorzy mysla i uczuciemi moca Energii w materii ( czyli LUDZI) moga dokonac wszystkiego. To ICH CZAS , czas Egiptu to bardzo odlegla przeszlosc.Mozna odkopywac artefakty i poznawac przeszlosc , ale nie jest wlasciwe cofanie sie w ta przeszlosc by zyc wiedza tamtych czasow obecnie. Wiedza wspolczesna jest o wiele wieksza od tej z przed wielu tysiacleci , gdyz przez te tysiaclecia Czlowiek dokonal ROZWOJU siebie i swiata materialnego. To chyba widac golym okiem? Nie trzeba udawadniac iz wiedza i technika wyprzedzamy poprzednie epoki , wiec po co sie uwsteczniac?. Swiat opowiedzial sie za napisaniem nowej historji , zrobi to wspolczesny Czlowiek ZYJAC TU i TERAZ , swoja MOCA UCZUC.Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 30, 2010, 21:06:00 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
greta
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #3 : Maj 30, 2010, 11:47:03 » |
|
Moje zdanie jest takie samo jak Kiary.Nie powiedzialabym nic innego w tej kwestii czego Ona by nie powiedziala.
|
|
|
|
|
|
|
janek-kula
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #4 : Maj 30, 2010, 21:50:14 » |
|
Popieram równie¿ Kiarê w tym temacie.
|
|
|
|
|
|
|
Elzbieta
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #5 : Maj 30, 2010, 23:58:02 » |
|
Ja rowniez popieram Kiare.Pamietam moje poczatki na stronie Pch oraz na tym Forum.Bylam zafascynowana i zachwycona jak male dziecko, ze jest mozliwosc pomocy swiatu wraz z ludzmi.Trwalo to jednak do momentu jak przeczytalam list od jednej z jaskolek.Wowczas zaczl sie moj wyscig po coraz nowsza wiedze.Teraz rowniez mam takie zdanie jak Kiara.Kahuna trudno jest sie rowniez z Toba nie zgodzic.Teraz My powinnismy powiedziec Mardukowi, ze to My bedziemy klasc sie ze smiechu.Milusiego dzionka - Ela
Arteq - tylko krowa nie zmienia zdania.A tak na marginesie co to za roznica kto kim decyduje czy jak to okreslasz rzadzi.Ty masz KK a Ja mam Moje idealy, ktorym w/g Ciebie pozwalam soba rzadzic.Lecz jak juz zdazyles zauwazyc jest to z Mojej woli, jak rowniez z Mojego wyboru.Dlatego bardzo prosze nie ingeruj w moje zycie i moje sprawy.Z gory bardzo dziekuje.Milusiego dzionka -Ela
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 31, 2010, 16:54:49 wys³ane przez Elzbieta »
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #6 : Maj 31, 2010, 14:43:16 » |
|
El¿bieta, po prostu jedynie zmieni³a¶ obiekt fascynacji. Teraz ktos inny wodzi Ciê za nos i wmawia "nauki".
|
|
|
|
|
|
|
Mobius
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #7 : Maj 31, 2010, 18:14:28 » |
|
Szkoda ¿e Ci co g³osuj± na TAK nie maj± odwagi napisaæ dlaczego wci±¿ wierz± w projekt mimo samych wpadek
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #8 : Maj 31, 2010, 21:24:35 » |
|
Szkoda ¿e Ci co g³osuj± na TAK nie maj± odwagi napisaæ dlaczego wci±¿ wierz± w projekt mimo samych wpadek Czego tu ¿a³owaæ? Ja postawi³em na tak, i jak widzê, to do tej pory tylko trzy osoby kliknê³y "tak" i cztery osoby na "nie". Jak widaæ i przeciwnicy nie bardzo siê spiesz±. Swoje zdanie w tej materii tyle razy ju¿ przedstawia³em, ze nie bêdê siê powtarza³. Jak do tej pory pozostajê przy swoim, pomimo nacisków.
|
|
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 01, 2010, 20:25:02 » |
|
Odda³am go³os na TAK .Dalczego ? bo tak
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 01, 2010, 20:25:21 wys³ane przez chanell »
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
krzysiek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 01, 2010, 22:37:05 » |
|
A ja uwa¿am, ze "wiedza" wspó³czesnego cz³owieka nie dorasta nawet do piêt tego staro¿ytnego. Ca³kowicie nie zgadzam siê z kiar±! Wspó³czesna nauka zabrnê³a w ¶lepy zau³ek i nie jest w stanie opisaæ praw rz±dz±cych Wszech¶wiatem. Staro¿ytni byli bli¿si ¼róde³ tej fundamentalnej wiedzy.
Nie s±dzê, co prawda, by w³o¿enie mumii prawdziwego Cheopsa do "sarkofagu" cokolwiek zmieni³o, ale uwa¿am, ¿e istnieje Komnata Zapisów i nale¿y jej usilnie poszukiwaæ dla zrozumienia naszej prawdziwej historii i to¿samo¶ci. Byæ mo¿e Hawass ju¿ kontempluje to odkrycie wywo¿±c z rejonu Gizy pod os³on± nocy niesamowite artefakty.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 02, 2010, 00:11:39 » |
|
A ja uwa¿am, ze "wiedza" wspó³czesnego cz³owieka nie dorasta nawet do piêt tego staro¿ytnego. Ca³kowicie nie zgadzam siê z kiar±! Wspó³czesna nauka zabrnê³a w ¶lepy zau³ek i nie jest w stanie opisaæ praw rz±dz±cych Wszech¶wiatem. Staro¿ytni byli bli¿si ¼róde³ tej fundamentalnej wiedzy.
Nie s±dzê, co prawda, by w³o¿enie mumii prawdziwego Cheopsa do "sarkofagu" cokolwiek zmieni³o, ale uwa¿am, ¿e istnieje Komnata Zapisów i nale¿y jej usilnie poszukiwaæ dla zrozumienia naszej prawdziwej historii i to¿samo¶ci. Byæ mo¿e Hawass ju¿ kontempluje to odkrycie wywo¿±c z rejonu Gizy pod os³on± nocy niesamowite artefakty.
Ze wspolczesna wiedza wyprzedzila wiedze Egiptu dawnego to nie ulega watpliwosci , dowody istnieja obok nas , jest ich mnustwo. Poczawszy od srodkow transportu , przez komunikacje i technike wojenna do medycyny.Tego naprawde nie trzeba udawadniac. Jednego natomiast nie zrobiono , ani w dawnym Egipcie , ani wspolczesnie , nie otworzono dostepu do "komory wiedzy - komory wiedzy w sercu , lub jak wolisz jaskini wiedzy". I tak naprawde wspolczesni pseldo naukowcy i rozni mistrzowie rozwoju duchowego usiluja to zrobic omijajac naturalna droge rozwoju duchowego. Ta komnata pod Sfinksem , jest tylko fraktalnym odbiciem w fizycznosci duchowej opcji tej wiedzy. Dwoch rzeczy szuka nasz mily Samuel i grupy z nim polaczone niewidziaslnymi ukladami. 1. To mozliwosci wejscia droga okrezna i podstepna do "owej komory wiedzy sekretnej" , by stac sie rownym Bogu , ktory w niej zdeponowal wiedze stwarzania w postaci Iskry Bozej. 2. To odnalezienie mumi , ale wcale nie zadnego Cheopsa , tylko kaplanki KI , pramatki ludzkosci. Chodzi o jej DNA , ktore bylo niezbedne ( to juz czas przeszly , nie aktualny) do uruchomienia "produkcji" nowego ciala materialnego dla czlowieka nowej ery. Czyli wechikulu dla duszy z mozliwosciami zaprojektowanymi przez nasz mily zespol z Oriona. Oj zle by bylo , bardzo zle gdyby im sie to udalo.Przebiegunowanie mozgu o ktorym poczatkowo wspominal Samuel stalo by sie faktem.Ograniczenie mozliwosci odczowania i przezywania , odrozniania wszelkimi zmyslami , a co za tym idzie cofniecie nas w rozwoju o grube tysiaclecia do tylu. Zabraklo tylko jednej jedynej rzeczy probki ciala pramatki do pobrania owego "Boskiego DNA" by uruchomic masowa produkcje cial materialnych w ktore z braku innych mozliwosci ( holokaust i inne pogromy wyniszczajace ludzi niosacych przez wieki DNA z mozliwoscia rozwojowa) byly by jedyna mozliwa ewentualnoscia wcielen w swiecie materialnym. Ta "zabawa" z przygotowaniem potrzebnych "rekfizytow" trwala przez wiele , bardzo wiele tysiacleci gotujac sie na rok 2012. Tak wiec nie mow iz wiedza wspolczesna jest mniejsza od dawnej wiedzy Egiptu , bo tak nie jest , ale ani dawniej ani obecnie nikt nie otworzyl dostepu do "komnaty wiedzy" i dzieki Bogu nie otworzy jej gdy nie przejdzie rozwoju duchowego do poziomu wibracji ktora uczyni to zgodnie z wola Boga samoistnie. A kopac w Egipcie by odslonic wiedze o dawnych zwyczajach ludzi zyjacych przed nami? Tak , nic nie stoi na przeszkodzie by to czynic , archeolodzy robia to doskonale i niech robia nadal. Czyli jeszcze raz NIE! Planom Samuela i jemu podobnym.Zreszta kopanie na Slezy mialo idetyczny cel dokopanie sie do wejscia do starych jaskin w ktorych pochowano protoplastke rodu Slowian ( inaczej siostre Samuela) chodzilo o pobranie tkanek z pozostalosci jej ciala materialnego , by uzyskac niezbedne DNA. To zalosne zagrania naiwnoscia i empatia ludzka. Na szczescie nic z tego nie wyszlo i nie wyjdzie gdyz czas minol juz dawno temu. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 02, 2010, 00:21:04 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
krzysiek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 02, 2010, 10:01:59 » |
|
Mnie nie chodzi o wiedzê techniczn±, o te wszystkie bajery stworzone z poczucia lenistwa cz³owieka (jak chocia¿by pilot do TV, winda, samochód, itp.), ale o wiedzê o strukturze wszech¶wiata, o superstrunach, sile energii my¶li ludzkiej, itd. Dzisiejsze "zdobycze" cywilizacji tylko odsunê³y nas od si³ natury, od kontaktu z ni±, i prêdzej czy pó¼niej doprowadz± do upadku tej cywilizacji. Rabujemy Ziemiê ze z³ó¿ mineralnych (ropa, wêgiel, itd.) naruszaj±c jej wewnêtrzn± równowagê i truj±c przy okazji atmosferê, któr± oddychamy. Odpalamy bomby j±drowe, modyfikujemy ¿ywno¶æ, budujemy drapie¿ne systemy finansowe - przeciwko sobie samym! Znakomicie opisa³ te problemy James Redfield w swojej s³ynnej trylogii: Niebiañska Przepowiednia, Tajemnica Szambhalii, Dziesi±te Wtajemniczenie.
Zabrnêli¶my jako cywilizacja w ¶lepy zau³ek. Nie taka mia³a byæ nasza droga i teraz ju¿ trzeba wstrz±su, ¿eby odnale¼æ tê w³a¶ciw±, zgodn± z odwiecznymi prawami Natury.
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 02, 2010, 10:03:11 wys³ane przez krzysiek »
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 02, 2010, 10:11:28 » |
|
Zabrnêli¶my jako cywilizacja w ¶lepy zau³ek. Nie taka mia³a byæ nasza droga i teraz ju¿ trzeba wstrz±su, ¿eby odnale¼æ tê w³a¶ciw±, zgodn± z odwiecznymi prawami Natury.
dok³adnie!
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
kamil771
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #14 : Czerwiec 02, 2010, 12:03:37 » |
|
Odda³am go³os na TAK .Dalczego ? bo tak A ja my¶lê,¿e sama nie wiesz dlaczego odda³a¶ g³os na tak,pewnie trudno niektórym jest siê pogodziæ,¿e misja ratowania Ziemi okaza³a siê oszustwem i manipulacj±. A mo¿e wynika to z du¿ej naiwno¶ci i braku elementarnej wiedzy zwolenników?,có¿..... Pewnie w 2012 roku kiedy nic siê nie stanie z wielkim triumfem obwie¶cicie,ze Lucynka i jej kolega z krainy elfów i wró¿ek ocalili ¶wiat przez zag³ad±, PS: Where is Nibiru?
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #15 : Czerwiec 02, 2010, 13:28:00 » |
|
Krzysiek A ja uwa¿am, ze "wiedza" wspó³czesnego cz³owieka nie dorasta nawet do piêt tego staro¿ytnego. Ca³kowicie nie zgadzam siê z kiar±! Wspó³czesna nauka zabrnê³a w ¶lepy zau³ek i nie jest w stanie opisaæ praw rz±dz±cych Wszech¶wiatem. Staro¿ytni byli bli¿si ¼róde³ tej fundamentalnej wiedzy. Krzysiek, juz od setek lat,rozne archeologiczne ekipy roznych narodowosci prowadzily i nadal prowadza badania pod piachami Sahary,w okolicach Gizy,kolo Kairu i co...jak narazie niewiele z tego wynika,Mowienie wiec,ze starozytne cywilizacje mialy wieksza wiedze n/t praw rzadzacych naszym wszechswiatem jest mowieniem na wyrost,bo nie ma jeszcze, do tej pory, niezbitych dowodow potwierdzajacych to jako fakt.Obracamy sie jedynie w swiecie domyslow - bo Egipcjanie Piramidy,Majowie kalendarz,Aztekowie tamto. Atlantyda,kolebka wszelkich cywilizacji z laboratoriami i technologia,o ktorej mozemy sobie pomarzyc..i jeszcze wiele innych miejsc na ziemi z ciekawymi artefaktami i tworami,gdzie z pytaniami po co,dlaczego,w jaki sposob itp..itd..nie potrafimy sobie poradzic.W Chinach np: sa duzo wieksze piramidy niz w Gizie, a tych mniejszych jest kilkaset(podobno 700) i dlaczego to te egipskie przykuly uwage prawie calego swiatka naukowego a nie te chinskie?Czyzby te "made in China"byly gorszej jakosci niz egipskie?Na pewno nie i gdyby sie przypadkiem okazalo,ze prapoczatkow i wiedzy wszelkich cywilizacji nalezy szukac na terenie dzisiejszych Chin a nie w Egipcie,to by sie wtedy "porobilo".Tak wiec dopoki nie zostanie odnaleziona jakas "komnata wiedzy"z dowodami,ze zamierzchle ludy wiedzialy duzo wiecej,lepiej i dysponowaly lepszymi technikami(telekineza,telepatia,lewitacja np:..) niz te nasze dzisiejsze - bylbym powsciagliwy w wydawaniu pochopnych opinii.Co do zmian naszego Swiata na lepszy,przyjazny dla ludzi i natury - jestem caly czas ZA.Nie wierze jedynie w to,ze pod piachami w Egipcie znajduje sie komnata wiedzy,ktora bedzie remedium na wszelkie bolaczki naszego wspolczesnego swiata i ze przemieszczenie nieboszczyka Cheopsa zatrzyma katastrofe Ziemi przy przejsciu Nibiru,( ktorej nie bylo i nie bedzie) o czym juz od wielu lat stara sie nas przekonac p.L.Lobos wraz z PCH/MF. Kiara To odnalezienie mumi , ale wcale nie zadnego Cheopsa , tylko kaplanki KI , pramatki ludzkosci. Chodzi o jej DNA , ktore bylo niezbedne ( to juz czas przeszly , nie aktualny) do uruchomienia "produkcji" nowego ciala materialnego dla czlowieka nowej ery. Kiara,o ile dobrze pamietam,to w ktorejs sesji En-ki wspomina,ze p.Lobos jest wcieleniem kaplanki KI i ze ma unikatowe DNA,jakiego nikt nie ma na naszej planecie,. no ale zarowno Twoja jak i moja wiara w to co mowi p.L.Lobos jest rowna lub bliska zeru.Czy tak? Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #16 : Czerwiec 02, 2010, 15:54:29 » |
|
Skoro P. Lucyna ma to unikalne DNA , to po co szukac tej pramatki? Po co , ta cala kosztowna imprezka z kopaniem tu i tam? Wystarczy pobrac DNA od P. Lucyny i do roboty nasi drodzy " przyjaciele" , jest material do tworzenia nowego ciala ludzkiego, nowego prototypu "Adam 2" , a moze teraz bedzie inne imie . No ale po co , tyle lat bujac sie z tym projektem? Cos tu nie gra.... Co nie da sie? ?? Eeee , co to jest dla Samuela i spolki popija troche wody ze zlotem i sie da , zaraz uzyskaja zlote cialo. Pewnie ze nie wierze w zadne lanie wody Samuela i spolki , ani w bajania P. Lucyny , moze ona ma bardzo szczere checi ( w to wierze) , ale kompletie nie ma mozliwosci analizowania przekazow i wyciagania logicznych wnioskow. To widac na odleglosc. Dlatego po raz trzeci NIE! tej zaklamanej i podstepnej akcji , chcacej po raz kolejny zniewolic Czlowieka. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #17 : Czerwiec 02, 2010, 17:00:05 » |
|
Wyt³umaczcie mi proszê, co te rozprawy maj± wspólnego z tematem, czyli z "ankiet±"? Przenie¶cie siê z tymi dysputami do odpowiedniego w±tku, albo Wam pomogê. Je¶li nikt nie chce ju¿ braæ udzia³u w ankiecie to w±tek zamykamy.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #18 : Czerwiec 02, 2010, 17:45:26 » |
|
"Zapraszam wiec do ankiety tylko forumowiczow i zaznaczam,ze glosy osob,ktore sie tylko zarejestrowaly aby wziac udzial w ankiecie, nie beda brane pod uwage. Pytanie ankietowe brzmi:.. czy nadal wierze p.Lucynie Lobos i w jej misje ratowania Ziemi i ludzkosci?.. Krotkie komentarze swoich decyzji mile widziane.Administracje forum prosze o kontrole legalnosci glosow(jeden glos na jeden account#) i o zamkniecie ankiety w dniu 31czerwca, 2010 r.Ja oddalem swoj glos na nie i moje stanowisko odnosnie PCH/MF jest wszystkim dobrze znane - sciema,klamstwa i manipulacje, i jestem w 100% odpowiedzialny za swoje slowa.A jak Wy? Pozdrawiam." Autorka prosila o kometarz do swojej decyzji , kometarze rozwinely sie w dyskusje z uzasadnieniem decyzji na NIE.Czy widzisz w tym cos nie na temat i nie wlasciwego? Temat powinien byc aktywny przez miesiac zgodnie z prosba autorki , tak wiec czy nie za szybko na zamkniecie go? Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #19 : Czerwiec 02, 2010, 18:16:19 » |
|
Autorka prosila o kometarz do swojej decyzji >Kiaro<, "autorka" tego w±tku jest ... ... autorem. Oczywi¶cie, nie mam najmniejszego "ale" do zamieszczenia swego komentarza, jednak tworzenie tyrad w tej sprawie proponujê ju¿ przenie¶æ np. tu: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=1717.0
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 02, 2010, 18:24:30 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Linda
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #20 : Czerwiec 02, 2010, 18:35:52 » |
|
G³osujê na NIE. .Moge tylko dodac ,ze nigdy nawet przez chwilke nie wierzy³am.... Na swoim w³asnym przyk³adzie przekona³am sie ,ze pani Lucyna z jaki¶ powodów nie mówi prawdy.Jak juz pisa³am by³am na sesji prywatnej .Tam podda³am sie badaniu wahade³kiem,które mia³o powiedziec jaki jest stan zdrowotny mojego organizmu.Powiedzia³o o schorzeniach ,których nie mam i ca³kowicie pominê³o chorobê bardzo powa¿n± ,z któr± tam pojecha³am.Na szczêscie, przed badaniem o niej nic nie powiedzia³am.By³a to sprawa osobista wiec o niej nie pisa³am.Teraz to ju¿ jest historia wiêc mogê o tym spokojnie mówiæ. Pisa³am równiez o tym ,ze w pewnym momencie Enki przemawiaj±cy przez pani± Lucynê zacz±³ mówiæ jako kobieta. Jakie to wywo³a³o zmieszanie u p. Lucyny. Nic dodaæ nic uj±c..... Mo¿e jest jakie¶ wyja¶nienie tych okolicznosci ale ja mam podstawy by ju¿ zaufania nie mieæ...Mo¿e Enki akurat mia³ wolne. Mogê to zrozumieæ... ,tylko dlaczego pani Lucyna udawa³a ,ze jest w kontakcie....? Nie dosta³±m odpowiedzi na zadne pytanie .My¶le ,ze dlatego ,ze zadawa³am pytania osobiste.Inni ,którzy pytaj± o sprawy zwiazane z Projektem s± zadowoleni,poniewa¿ do tych pytañ Pani Lucyna jest bardzo dobrze przygotowana . Do dzis ¶mieje sie z siebie ,ze na t± sesjê pojecha³am.A z drugiej strony moze i dobrze .Wiem co na ten temat mam mysleæ.Z uwag± wiêc obserwujê przebieg wydarzeñ i czekam na zakoñczenie sprawy. Nie mam watpliwosci jakie ono bedzie mimo pozornych sukcesów PCH ,dotycz±cych ostatnich wykopalisk.
|
|
|
|
|
|
|
sarah54
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #21 : Czerwiec 02, 2010, 21:29:59 » |
|
Tak- uwa¿am, ¿e misja PCH ma udzia³ w ratowaniu. Z tym tylko, ¿e nie Ziemi a ludzko¶ci. PCH aktywuje ludzkie serca przy udziale Hierarchii. Nie robi tego bardziej, ni¿ Rados³aw, propaguj±cy Davida Icka i Dana Wintera... Nie robi tego bardziej, ni¿ ka¿dy z Was, gdy poruszacie serca innych... Ja tez mieszczê siê w tych kanonach... I Jakub, zamykaj±c Kod Czasu JESTEM TOB¡.
P.S. Krzysiek , masz czysto¶æ zapisu swoich my¶li.
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 02, 2010, 21:39:06 wys³ane przez sarah54 »
|
|
|
|
|
Robin
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #22 : Czerwiec 03, 2010, 11:47:54 » |
|
Nie s±dzê, co prawda, by w³o¿enie mumii prawdziwego Cheopsa do "sarkofagu" cokolwiek zmieni³o, ale uwa¿am, ¿e istnieje Komnata Zapisów i nale¿y jej usilnie poszukiwaæ dla zrozumienia naszej prawdziwej historii i to¿samo¶ci. Byæ mo¿e Hawass ju¿ kontempluje to odkrycie wywo¿±c z rejonu Gizy pod os³on± nocy niesamowite artefakty. Ca³kowicie siê z Tob± zgadzam Krzysiek i uwa¿am ¿e nie muszê siê t³umaczyæ dlaczego taki g³os a nie inny odda³em .To jest osobista sprawa kazdego cz³owieka.Ci którzy chc± nie siê t³umacz±. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #23 : Czerwiec 03, 2010, 11:53:35 » |
|
Ja nadal wierzê Pani Lucynie.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #24 : Czerwiec 03, 2010, 12:30:59 » |
|
Po raz pierwszy uwierzy³em w to co napisa³e¶.
|
|
|
|
|
|
|
|