MĂłwiÂąc, Âże nie da siĂŞ rozmawiaĂŚ ze zwolennikami pch w merytoryczny sposĂłb miaÂłem rĂłwnieÂż na uwadze takie posty jak TwĂłj Sobek tj. #43...
Przypuszczam, ze chodziÂło Ci o mĂłj post nr34(tak dla jasnoÂści). Czy to ze przeczytalem i biblie i ksiege enkiego, oceniasz mnie jako zwolennika?? Zwolennika kogo? Czego?
Jestem jedynie zwolennikiem rozwijania ludzkiej ÂświadomoÂści, moÂże kiedyÂś "otrzesz siĂŞ" o ten temat, wtedy merytorycznie sobie na o nim porozmawiamy!!!
Tak poza tym zarzucasz "brak merytoryki" w poÂście, w ktĂłrym nie bierzesz udziaÂłu.
Zero konkretĂłw tylko mydlenie oczu gadaniem jacy to jesteÂśmy nieÂświadomi, a zwolennicy uduchowieni i wspaniaÂłomyÂślnie "odpuszczajÂą"...
Otó¿ odpuszczaj¹ bo nie maj¹ nic konkretnego do powiedzenia, nie staje im pola do merytorycznej wymiany zdaù.
To co dla Ciebie jest "mydleniem oczu", dla innych moÂże byĂŚ konstruktywnÂą rozmowa. Musisz nauczyĂŚ siĂŞ szanowaĂŚ czyjeÂś zdanie, nawet jeÂżeli nie zgadzasz siĂŞ z nim. Odpuscilem Ci riposte riposty, bo szanuje Twoja nieugietosc w przekonaniach i to co mialbym do powiedzenia, nie zmieniÂło by Twojego status quo
Z pozdrowieniami ze zlotu garbusow,
Sobek