Mówi±c, ¿e nie da siê rozmawiaæ ze zwolennikami pch w merytoryczny sposób mia³em równie¿ na uwadze takie posty jak Twój Sobek tj. #43...
Przypuszczam, ze chodzi³o Ci o mój post nr34(tak dla jasno¶ci). Czy to ze przeczytalem i biblie i ksiege enkiego, oceniasz mnie jako zwolennika?? Zwolennika kogo? Czego?
Jestem jedynie zwolennikiem rozwijania ludzkiej ¶wiadomo¶ci, mo¿e kiedy¶ "otrzesz siê" o ten temat, wtedy merytorycznie sobie na o nim porozmawiamy!!!
Tak poza tym zarzucasz "brak merytoryki" w po¶cie, w którym nie bierzesz udzia³u.
Zero konkretów tylko mydlenie oczu gadaniem jacy to jeste¶my nie¶wiadomi, a zwolennicy uduchowieni i wspania³omy¶lnie "odpuszczaj±"...
Otó¿ odpuszczaj± bo nie maj± nic konkretnego do powiedzenia, nie staje im pola do merytorycznej wymiany zdañ.
To co dla Ciebie jest "mydleniem oczu", dla innych mo¿e byæ konstruktywn± rozmowa. Musisz nauczyæ siê szanowaæ czyje¶ zdanie, nawet je¿eli nie zgadzasz siê z nim. Odpuscilem Ci riposte riposty, bo szanuje Twoja nieugietosc w przekonaniach i to co mialbym do powiedzenia, nie zmieni³o by Twojego status quo
Z pozdrowieniami ze zlotu garbusow,
Sobek