Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 08, 2025, 08:58:52

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 36 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Zmiana osi Ziemi 2012/13 - KONIEC LUDZKOÂŚCI ?  (Przeczytany 527560 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ptak
Gość
« Odpowiedz #300 : Grudzień 14, 2010, 21:53:39 »

Kataklizmom pochlaniajacym zycia ludzkie , niszczacym ich zycia i zdrowi mowie ; NIE!, NIE! i NIE! , oraz STOP!

Transformacja oraz oczyszczanie ziemi nie musi przebiegac z wywolywaniem kataklizmow.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Kiaro, do kogo pÂłynie to Twoje NIE! i STOP? 

Kto wysÂłucha i wdroÂży Ăłw wariant bez kataklizmĂłw?
Kiara
Gość
« Odpowiedz #301 : Grudzień 14, 2010, 21:54:28 »

Ja niczego nie zatrzymam nie mam ani takiej mozliwosci ani woli.
Natura to uczyni sama , bowiem w nowych warunkach kobiety beda mialy tylko dwa razy w roku mozliwosc zachodzenia w ciaze ( o tym wiem z przekazow) , czyli zmiejszy sie mozliwosc przyrostu ludzi w zupelnie naturalny sposob.

Moge  jednak wyrazic swoj sprzeciw w sprawie kataklizmow, jestem im przeciwna. Nikt nie ma prawa wyniszczac calych populacji ludzkich. Nie i koniec!

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #302 : Grudzień 14, 2010, 22:38:47 »

...w nowych warunkach kobiety beda mialy tylko dwa razy w roku mozliwosc zachodzenia w ciaze ( o tym wiem z przekazow) , czyli zmiejszy sie mozliwosc przyrostu ludzi w zupelnie naturalny sposob.

O w mordĂŞ! To dopiero bĂŞdzie kataklizm! Czyli babeczki, na wzĂłr i podobieĂąstwo np. sarenek, bĂŞdÂą miaÂły takÂą rujĂŞ, jak te sympatyczne zwierzÂątka? A ja bĂŞdĂŞ musiaÂł o nie walczyĂŚ na rykowisku, jak jakiÂś jelonek? Do tego przydaÂłyby siĂŞ rogi, ale nie wiem, czy by to nie uwÂłaczaÂło mojej godnoÂści! A namnoÂżyÂłbym jeszcze trochĂŞ swoich genĂłw. SÂą bezcenne... Przynajmniej dla mnie. DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2010, 22:40:58 wysłane przez krzysiek » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #303 : Grudzień 14, 2010, 22:51:47 »

Krzysiu UÂśmiech zawsze mozesz wezwaĂŚ na pomoc kosmitki DuÂży uÂśmiech  bedziesz rozsiewaÂł swoje geny w kosmos  DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #304 : Grudzień 14, 2010, 23:04:28 »

Nie Âżartuj chanelluÂś! Nawet bym nie wiedziaÂł, jak siĂŞ do takiej "zielonej" dobraĂŚ  DuÂży uÂśmiech Ten kanaÂł rozmnaÂżania mi nie odpowiada. Zdecydowanie wolĂŞ earth-chanell   DuÂży uÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #305 : Grudzień 15, 2010, 00:24:04 »

Krzysiu ,mozliwosc ajscia w ciaze nie ma znaku = z mozliwoscia aktu seksualnego.

Teraz tez nie codziennie kobiety maja taki moment.
Nikt nikomu nie odbiera prawa do seksu.Nie popadaj w rozpacz!

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #306 : Grudzień 15, 2010, 20:41:34 »

Krzysiu ,mozliwosc ajscia w ciaze nie ma znaku = z mozliwoscia aktu seksualnego.

Mysle, ze Krzysiu doskonale zdaje sobie sprawe z tego, ile mialby dzieci, gdyby jedno z drugim sie rownalo. Sam przeciez mowi, ze chetnie powielalby jeszcze swoje geny UÂśmiech

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #307 : Grudzień 15, 2010, 23:36:01 »

Gdyby jedno z drugim siĂŞ rĂłwnaÂło, to miaÂłbym... niech policzĂŞ... jakieÂś 254.726 dzieci. GdzieÂś tak  DuÂży uÂśmiech MoÂże siĂŞ mylĂŞ o parĂŞ sztuk  DuÂży uÂśmiech

A póki co, to min¹³ kolejny dzieù i do koùca roku ju¿ tylko 16 dni. Strzeli szampan, czy p³yta pod Jaw¹? Coœ
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #308 : Grudzień 16, 2010, 00:00:25 »

Gdyby jedno z drugim siĂŞ rĂłwnaÂło, to miaÂłbym... niech policzĂŞ... jakieÂś 254.726 dzieci. GdzieÂś tak  DuÂży uÂśmiech MoÂże siĂŞ mylĂŞ o parĂŞ sztuk  DuÂży uÂśmiech

A póki co, to min¹³ kolejny dzieù i do koùca roku ju¿ tylko 16 dni. Strzeli szampan, czy p³yta pod Jaw¹? Coœ

ja stawiam na szampana  DuÂży uÂśmiech nie dopuszczam myÂśli ze to pÂłyta pod JawÂą .

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
JACK
Gość
« Odpowiedz #309 : Grudzień 17, 2010, 23:16:58 »

DziÂś (17.12.10)w telegazecie TVP przeczytaÂłem, Âże NASA ostrzega: w najbliÂższym czasie moÂże przestaĂŚ dziaÂłaĂŚ  satelitarny system nawigacji GPS i inne systemy satelitarne, w wyniku bodajÂże wiatrĂłw, czy wybuchĂłw na SÂłoĂącu.
CoÂś mi siĂŞ wydaje, Âże znowu ÂściemniajÂą, a w rzeczywistoÂści nie bĂŞdÂą w stanie utrzymaĂŚ tych 24 czy 26  satelit   na swoich geostacjonarnych orbitach, z powodu wahaĂą osi Ziemi lub silnego zewnĂŞtrznego oddziaÂływania magnetycznego.
 W tej sytuacji telewizja satelitarna   teÂż powinna siĂŞ zepsuĂŚ.

krzysiek
Gość
« Odpowiedz #310 : Grudzień 17, 2010, 23:46:10 »

O w mordĂŞ!!! Czy to juÂż siĂŞ zaczyna?! Szok
JACK
Gość
« Odpowiedz #311 : Grudzień 17, 2010, 23:52:22 »

Kto to wie? PewnoÂści nie ma.

W necie sÂą  jakieÂś informacje z tekstem:

Solar Storm To Hit Earth This Monday 12/20/10
 czyli : Burza sÂłoneczna uderzy ZiemiĂŞ  20 grudnia w ten poniedziaÂłek.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 18, 2010, 00:00:32 wysłane przez JACK » Zapisane
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #312 : Grudzień 18, 2010, 00:12:06 »

No to weekend naleÂży wesoÂło przehulaĂŚ, bo moÂże juÂż w poniedziaÂłek COÂŚ nas zgrilluje... A ÂświĂŞta zapowiadaÂły siĂŞ tak sympatycznie... Nawet nie zd¹¿yÂłem jeszcze kupiĂŚ choinki.  PÂłacz
Kiara
Gość
« Odpowiedz #313 : Grudzień 18, 2010, 01:10:51 »

Przestancie siac panike , caly czas nastepuje przestrojenia  wibracyjne , zmiana pol magnetycznych i przesuwanie sie biegunow.

Przesilenie zimowe , czyli ponowne "narodzenie sie slonca" bedzie  z 20 na 21 w nocy , po drugiej stronie polkuli to zenit slonca. Z tym wiaza sie te zaburzenia , bo wchodzimy juz od tej daty w nowy cykl sloneczny.

Nie wiem jak sie to nazywa fachowo i jakie towarzysza temu dokladne zjawiska , ale wiem iz Ludzkosci nic nie grozi. Zaburzenia beda i sa , przeciez nie o wszystkich jestesmy informowani.

Jednak w calosztalcie tych zmian nic nam sie negatywnego nie stanie.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 18, 2010, 10:47:18 wysłane przez Kiara » Zapisane
JACK
Gość
« Odpowiedz #314 : Grudzień 18, 2010, 08:26:59 »

MoÂże to rzeczywiÂście nic groÂźnego.
JuÂż caÂły jestem spokojny.
Luzzz...........
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #315 : Grudzień 18, 2010, 11:44:49 »

Luzzz...........
a moÂże raczej Lusz.. MrugniĂŞcie
http://astromaria.wordpress.com/lusz/

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Kiara
Gość
« Odpowiedz #316 : Grudzień 18, 2010, 19:45:21 »

Uczucia emocjonale ,milosc uwarunkowana , ktora jest szczytem mozliwosci tego wymiaru.

Wszystko polega na utrzymywaniu ludzi w tym stanie manipulujac ich slabosciami powodujacymi wywolywanie okreslonych uczuc produkujacych energie o niezbednym potecjale.

Smutne to i znane od dawna.

Tylko Czlowiek , ktory wyjdzie ponad emocjonalne zachowania , milosc uwarunkowana  ( panowanie nad emocjami) jest w stanie uwolnic sie z tych uzaleznien.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. Piekno naszej galaktyki;

http://www.sekretyameryki.com/?p=4832
« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2010, 01:31:46 wysłane przez Kiara » Zapisane
JACK
Gość
« Odpowiedz #317 : Grudzień 19, 2010, 10:06:19 »

Nie da siê ukryÌ, ¿e w trakcie zmiany osi obrotu Ziemi iloœÌ wydzielonego luszu przez ludzi, czyli Mobile Ostatniej Generacji Skrzy¿owane z Bia³ymi Kosmicznymi Podró¿nikami osi¹gnie apogeum.
Ten KTOÂŚ bĂŞdzie  tu miaÂł niez³¹ wyÂżerkĂŞ.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #318 : Grudzień 19, 2010, 12:04:48 »

Jacek przed nami jest jeszcze bardzo wiele zaskakujacych pozytywnie i milo niespodzianek. Takich , ktore byly nieprzewidywalne dla  projektantow tej rzeczywistosci.

"Glowny kanal dostawy" jest juz nieczynny od ponad dwoch lat,juz od dawna nie plynie z ziemi ten strumien cenny o ktory tocza sie walki w przestrzeni.

Ja to wiem i wiedza to postacie z drugiej strony, wie to tez "elita" , ktora tym handlowaÂła .Pozostali tylko indywidualni dostawcy poprzez indywidualne male grupki i otwierane ciagle nowe kanaly. Wszystkie duze sa juz zblokowane , nieczynne i strzezone by nikt ziemi i ziemian nie okradal globalnie.

Ale istnieje strefa wolnej woli i kazdy moze , posiada  prawo przekazywania swojej energii zycia komu tylko chce ( jak sadzisz dlaczego ludzie na ziemi zyja krotko , choruja  i cierpia?),mozna przekazywac falszywa informacje a ludzie dobrowolnie podpisuja sie pod nia. Uwazajac  ze czynia dobro i w imie dobra powielaja falszywe wzorce napelniaja je swoja energiom.

I tak dziala ten kosmiczny przekret bez lamania prawa wolnej woli bo ludzie sami dokonuja wyboru i sami wspolpracuja i sami oddaja swoja energie i siebie ideom , ktore ich zniewalaja i oslabiaja.

Nie otrafia samodzielnie myslec , powielaja narzucone im wzory myslowe , a kazde odkrycie tych falszy usiluja agresywnie zablokowac miast zastanowic sie w spokoju o co w tym wszystkim chodzi.

Niestety nastawieni na zaspakajanie swoich emocjonalnych zachcianek niszcza wszystko obok , nie szanujac dobra innych ludzi.

I tak placza sie w tych swoich umyslowych gierkach stawiajac jako priorytet logike , mozg , kalkulacje miast madrosci z uczuciowosciom.

Pora sie przebudzic a nikt nigdy nie ukradnie nam podstepnie niczego.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #319 : Grudzień 19, 2010, 17:33:13 »

ps. Piekno naszej galaktyki;

http://www.sekretyameryki.com/?p=4832

najpierw Photon Belt, teraz "bąble" wielkości galaktyki- robi się coraz ciekawiej..

« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2010, 17:34:05 wysłane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
JACK
Gość
« Odpowiedz #320 : Grudzień 19, 2010, 23:29:41 »

ÂŻe wrĂłcĂŞ do tematu tego katastroficznego wÂątku.

Jest nowy czacik na ZetaTalk i kilka nowych informacji, takÂże dotyczÂących sytuacji w Indonezji.
http://www.zetatalk.com/ning/18de2010.htm

The 7 of 10 will unfold but not as expected by many. It will not be a dramatic announcement on the news, as the establishment is ready for this, due to the extensive discussions. This is why Mary the psychic stated that after the first of the year Nancy would be held in greater regard and given credit. As we stated, there would be large quakes when Indonesia sinks but not the major quakes one would expect, not magnitude 8-9. Already there are many periods when quakes line the plate borders, and hammer there. During one such episode, the elevation will start to drop.We have never stated, in our predictions, how fast this would go, just said "suddenly". The start will be sudden, almost without warning, but the progress not swift as in the pole shift hour. It will be a steady sinking, in short bursts, over a 2-3 week period. S America will be right behind Indonesia in this regard, starting its roll. This will start slowly at first, the trend already noted, but the quakes starting to pick up as Indonesia sinks. Thus hit will not be before the early part of 2011 before the full impact of te prediction accuracy is noted by the world. Meanwhile, the establishment will try to cover with lots of talk about storm surge, Global Warming, and high tides.

Tak wiĂŞc z opisu wynika, Âże nie bĂŞdzie to tak od razu, Âże bĂŞdÂą serie wstrzÂąsĂłw i  w trakcie jednej z nich Indonezja zacznie siĂŞ stopniowo zapadaĂŚ .BĂŞdÂą to krĂłtkie serie , ktĂłre zajmÂą ³¹cznie 2-3 tygodnie.
A wiĂŞc nie zapowiadajÂą gwaÂłtownego kataklizmu.

« Ostatnia zmiana: Grudzień 25, 2010, 20:42:06 wysłane przez JACK » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #321 : Grudzień 19, 2010, 23:30:33 »

a wczeÂśniej jak zapowiadali?
JACK
Gość
« Odpowiedz #322 : Grudzień 19, 2010, 23:39:10 »

ÂŻe poczÂątek bĂŞdzie pod koniec 2010 roku. Ale sÂą kryci, bo wg nich wÂłaÂściwie juÂż siĂŞ zaczĂŞÂło. Serie wstrzÂąsĂłw w Indonezji teÂż siĂŞ znajdÂą, choĂŚby z ostatnich 24 h:
http://geofon.gfz-potsdam.de/geofon/seismon/globmon.html
4 wstrzÂąsy w tym rejonie
arteq
Gość
« Odpowiedz #323 : Grudzień 20, 2010, 09:15:23 »

ok, a kiedy ma siĂŞ zakoĂączyĂŚ? i co bĂŞdzie punktem kuliminacyjnym?
JACK
Gość
« Odpowiedz #324 : Grudzień 20, 2010, 20:06:47 »

"Szara Strona Mocy"  pisze, Âże punkt kulminacyjny to 10 - tka, czyli zmiana osi obrotu planety Ziemia.
 Z tego co pamiĂŞtam podajÂą, Âże nie majÂą zgody Federacji Galaktycznej do udzielania informacji o dokÂładnych datach. Oni to nazywajÂą RadÂą ÂŚwiatĂłw( Council of Worlds).  Z tym "CiaÂłem" konsultujÂą wszelkie swoje dziaÂłania.
A poza tym pozostawiaj¹ sobie mo¿liwoœÌ wszelkiej dezinformacji, bo dla nich liczy siê cel który chc¹ uzyskaÌ.

JeÂżeli chodziÂło Ci o kulminacjĂŞ, czy raczej ostatni akord Ich 7-ki  to ma byĂŚ tsunami w Europie po naderwaniu Am. PÂłn i PÂłn. Atlantyku.

Strony: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 36 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: