Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 03:56:20

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 [3] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: "¦nienie ¶wiadome - lucid dreaming"  (Przeczytany 40116 razy)
0 u¿ytkowników i 4 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
greta
Go¶æ
« Odpowiedz #50 : Wrzesieñ 26, 2012, 10:17:19 »

Ja mam zgola inne wspomnienia o moich snach.Nie pamietam,zebym byla uprowadzona,nie przypominam sobie spadania,rowniez.
Mialam natomiast innego rodzaju sny.Wielokrotnie,byly to sny o koncu swiata,o sadzie ostatecznym,byly to spotkania z Jezusem,nie zapomne tego nigdy.
Mialam rowniez sny o moich bliskich zmarlych,zwlaszcza o mojej babci,ktora opiekowalam sie do smierci.I jezeli chodzi o zmarlych,zwlaszcza kobiety,zawsze byly One w bialych dlugich,koszulach nocnych .Mezczezni nie.Byli ubrani normalnie w garnitury.Odswietnie.
Mialam tez sny,o tym co teraz po smierci robia moi bliscy.Zawsze w tych snach,ja wiedzialam,ze to jest w innym swiecie,ze ci ludzie nie zyja,a ja tak.Byly to spotkania,bardzo mile,bo ci niezyjacy,serdecznie sie ze mkna witali.Oni takze wiedzieli,ze nie zyja,a ja tak.
Byly to,niejednokrotnie rozmowy telepatyczne.Patrzylam na te osobe,nie poruszalam ustami,ale z nia rozmawialam.Wiedzialam co ja mowie,i co mowi ta osoba.

Od jakiegos czasu,nie snia mi sie zmarli,ani nie mam zadnych snow j.w.
Obecnie,sa to historie calkiem inne,ale o ile pamietam,bo nie zawsze pamietam,nie sa katastroficzne.Sa ciekawe,sympatyczne i optymistyczne.

Pozdrawiam serdecznie.Greta
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #51 : Wrzesieñ 26, 2012, 10:18:15 »

east - o to wlasnie chodzi, ze tak jest! Sily mroczne wcielaja sie w ciala materialne, na tym polega ta walka, walka o terytorium.
Pamietasz ile razy wypisywalam, ze jestesmy termitami? Wyobraz sobie, ze jestes termitiera, w ktorej zyja inne termity, tworza Twe cialo.
Teraz mamy srodki umozliwiajace porozumienie sie, kontrole, oszczednosc czasu - nowe technologie.
Kazde slowo jest wpisywane do bazy danych i tam sortowane. Rykoszet to odbicie w zyciu, np. reklamy wykierowane zgodnie z sugestia maszyny, podsuwanie mozliwosci, oraz kladzenie klod pod nogi.
Tak to dziala. Sen nie nalezy tylko do nas wylacznie. Inni uzytkownicy tez moga sie do tego niby indywidualnego snu zalogowac, pisalam o tym powyzej!, ze widzialam faceta w realu, ktory byl w moim snie. Nie widzialam go przedtem, no i nie byl w moim typie, nie chodzilo o rycerzyka jakiegos, lecz on mi sie pokazal, abym uwierzyla, ze to nie bajki.
To nie byl ... czlowiek.
Szmer
Go¶æ
« Odpowiedz #52 : Wrzesieñ 26, 2012, 10:56:55 »

Je¿eli s± to tylko Twoje przemy¶lenia bardzo proszê b±d¼ uczciwy i tak to zapisz , bez twierdzenia i¿ ja tak do Ciebie powiedzia³am bo to jest k³amstwo z premedytacj±, a ja takich rzeczy wyj±tkowo nie lubiê.

Moje teorie a nawet twierdzenia  na temat syntetyków, czy androidów s± niezmienne.
 powiedzia³am.

No widzisz, nazywasz pewn± grupê androidami a ja nale¿ê do tej grupy. Wiêc nazywasz mnie androidem. Podpisu nie zmieniê bo nie mija siê on z prawd±. Koniec dyskusji na ten temat. Jak chcesz to dalej ci±gn±æ to zapraszam na priv albo na "wyra¼ siebie".

Wracaj±c do snów. Nie jestem przekonany co do oddzia³ywania jaki¶ si³ trzecich na nas podczas snu. Moja teoria jest taka ¿e mimo wszystko to wci±¿ wytwór naszej wyobra¼ni. Podczas gdy zapanuje siê nad snem - takie sytuacje ju¿ nie wystêpuj±. Wiêc albo jest to losowa kreacja, która odbywa siê tylko w nas, byæ mo¿e ma jakie¶ znaczenie ale pe³ni raczej funkcjê takiego wewnêtrznego narzêdzia, którego musimy nauczyæ siê czytaæ albo...
panuj±c nad snami blokujemy mo¿liwo¶æ ingerencji w nasze wizualizacje zewnêtrznym energiom. Osobi¶cie uwa¿am ¿e raczej ta pierwsza opcja jest prawdziwa. Ten stan jest zbyt... hmm... wewnêtrzny, takie odnoszê wra¿enie. Kolejnym argumentem przemawiaj±cym za tym jest to ¿e widzia³em te¿ ca³y ten proces. Ja te¿ kiedy¶ mia³em ró¿ne dziwne sny, pojawia³y siê pewne osoby (wielokrotnie), widzia³em ró¿nego rodzaju apokalipsy czy miewa³em koszmary. W raz z postêpami w nauce snu ¶wiadomego mia³em co raz wiêksz± kontrolê nad tym i doszed³em do wniosku ¿e to tylko moje, wewnêtrzne kreacje. Nie twierdzê ¿e czego¶ nie oznaczaj± ale nigdy nie odnios³em wra¿enia ¿e co¶ z zewn±trz mi to tworzy. Tym bardziej ¿e, jak pisa³em wcze¶niej w tym temacie, prawdopodobnie uda³o mi siê po³±czyæ sen z inn± osob±. Byæ mo¿e sobie tylko tak wmówi³em... nie jestem pewien ale na pewno towarzyszy³o mi wtedy zupe³nie inne uczucie. Po prostu podczas kreacji snu nic nie dzieje siê przypadkowo (o ile potrafimy to ju¿ dobrze robiæ). A nawet je¶li nie jeste¶my jeszcze w tym mistrzami to dostrzegamy jakie¶ dziwad³a i wiemy czemu siê pojawi³y - bo co¶ zrobili¶my nie tak, wiemy dok³adnie co. W przypadku ingerencji z zewn±trz zmiany we ¶nie s± dla nas zupe³nie niezrozumia³e i nie mamy na nie kompletnie ¿adnego wp³ywu.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #53 : Wrzesieñ 26, 2012, 11:05:43 »

Szmer

No widzisz, nazywasz pewn± grupê androidami a ja nale¿ê do tej grupy. Wiêc nazywasz mnie androidem. Podpisu nie zmieniê bo nie mija siê on z prawd±.
[/b]

i
Jestem tylko Androidem... tak mi Kiara powiedziala... nie musisz ze mn± rozmawiaæ Mrugniêcie

Sam siê tak okre¶lasz przez uznanie  przynale¿enia do tej grupy,  a nie ja tak powiedzia³am o Tobie , naucz siê mówiæ prawdê , bo brzydzê siê manipulacj±.

Dla mnie mo¿esz siê identyfikowaæ nawet z ba³wankiem ¶niegowym , to Twoja i tylko Twoja sprawa, co nie zmieni mojej opinii na temat ¶niegowych ba³wanków. I nie bêdzie prawd± i¿ to  ja Ciebie z nimi uto¿samiam, mo¿e teraz zrozumia³e¶ zasadnicz± ró¿nicê i na czym polega manipulacja informacj±?

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 26, 2012, 12:28:35 wys³ane przez Kiara » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #54 : Wrzesieñ 26, 2012, 11:16:58 »

Sen nie nalezy tylko do nas wylacznie. Inni uzytkownicy tez moga sie do tego niby indywidualnego snu zalogowac, pisalam o tym powyzej!, ze widzialam faceta w realu, ktory byl w moim snie. Nie widzialam go przedtem, no i nie byl w moim typie, nie chodzilo o rycerzyka jakiegos, lecz on mi sie pokazal, abym uwierzyla, ze to nie bajki.
To nie byl ... czlowiek.

@szmer
prawdopodobnie uda³o mi siê po³±czyæ sen z inn± osob±. Byæ mo¿e sobie tylko tak wmówi³em... nie jestem pewien ale na pewno towarzyszy³o mi wtedy zupe³nie inne uczucie. (..) W przypadku ingerencji z zewn±trz zmiany we ¶nie s± dla nas zupe³nie niezrozumia³e i nie mamy na nie kompletnie ¿adnego wp³ywu.
Zobacz, ¿e jednak -tak jak Fair Lady - po³±czy³e¶ sen z inn± osob±, albo te¿ to ona siê przy³±czy³a niezale¿nie. Czy tak samo nie mo¿e byæ z tre¶ciami, nad którymi wydaje Ci siê ,¿e panujesz ? Czy da siê zobaczyæ to, ¿e te zrozumia³e zmiany we ¶nie nad którymi rzekomo panujesz równie¿ wcale nie nale¿± do Ciebie ?

W rzeczywisto¶ci nie bardzo wiemy kim jeste¶my, bo pytanie Kim Jestem towarzyszy ludzko¶ci od wieków. Oczywi¶cie da siê poczuæ tak na teraz jak± siê pe³ni rolê w odniesieniu  do czego¶, ale chodzi o sam rdzeñ i wiedzê kim jest cz³owiek.

Czy nie mo¿e byæ tak, jak w przypadku Fair Lady, ¿e osoby ze snu - rzekomo ¶nionego przeze "mnie"- rzeczywi¶cie spotykam potem w realu ? One siê jakby ... anonsuj± wcze¶niej ?

Albo te¿ daj± znaæ, ¿e to nie Ty kontrolujesz sen. I jeszcze to wra¿enie, i¿ to nie by³ cz³owiek ...
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #55 : Wrzesieñ 26, 2012, 11:18:24 »

cyt Szmer

panuj±c nad snami blokujemy mo¿liwo¶æ ingerencji w nasze wizualizacje zewnêtrznym energiom.

oraz

Nie jestem przekonany co do oddzia³ywania jaki¶ si³ trzecich na nas podczas snu

W wypowiedzi zaprzeczenia, czyli jednak uznajesz te opcje, ze ktos tymi snami manipuluje.
Osobiscie mysle, ze jest tak - my mamy tez cos do powiedzenia, jestesmy aktorami, ale na te scene wkraczaja inni, ktorzy chca tez grac w naszym filmie. O ile dobroduszny, pozytywny, kolorowy, pachnacy, pelen milosci itd, to jest ok, ale jak wkroczy armia "ciemnych sil", to gorsza sprawa. Budzimy sie spoceni, zmeczeni, przestraszeni.
I chyba wlasnie chodzi o to, aby nauczyc sie technik kreowania zdarzen sennych.
W moim przypadku mam juz niezla kontrole nad snami, koszmarow nie mam, ale wlasnie zauwazylam, ze ci trzeci (jakies sily) za wszelka cene chca sie ze mna w tym moim stanie sennym komunikowac.
Wciaz mam wrazenie, ze chca mi cos pokazywac (co tez i czynia!), nauczac, ale tez wiem, ze nie naleze do ich grupy.
Oni sa w innym wymiarze.
Czy ktos mial (ma) takie doswiadczenia?

Szmer
Go¶æ
« Odpowiedz #56 : Wrzesieñ 26, 2012, 12:58:56 »

Kiara,
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=3966.msg104469#msg104469
panuj±c nad snami blokujemy mo¿liwo¶æ ingerencji w nasze wizualizacje zewnêtrznym energiom.

oraz

Nie jestem przekonany co do oddzia³ywania jaki¶ si³ trzecich na nas podczas snu

W wypowiedzi zaprzeczenia, czyli jednak uznajesz te opcje, ze ktos tymi snami manipuluje.

Trochê wyjête z kontekstu. Opcja oczywi¶cie zawsze jest ale dla mnie ma³o prawdopodobna. Pisa³em to w kontek¶cie ¿e je¿eli by³oby tak, to oznacza³oby ¿e kontrolowaniu snu blokuje takie si³y bo pó¼niej one nie wystêpuj±.

Zobacz, ¿e jednak -tak jak Fair Lady - po³±czy³e¶ sen z inn± osob±, albo te¿ to ona siê przy³±czy³a niezale¿nie. Czy tak samo nie mo¿e byæ z tre¶ciami, nad którymi wydaje Ci siê ,¿e panujesz ? Czy da siê zobaczyæ to, ¿e te zrozumia³e zmiany we ¶nie nad którymi rzekomo panujesz równie¿ wcale nie nale¿± do Ciebie ?

byæ mo¿e ale tak jak pisa³em, towarzyszy temu pewne odczucie. Przynajmniej tak mi siê wydawa³o. Co do iluzji ¿e panujemy nad snem... hmm.. musia³oby to siê dziaæ na innym poziomie, raczej nie zauwa¿alnym dla nas. Podczas snu ¶wiadomego jestem bardziej ¶wiadomy ni¿ poza snem. Z drugiej strony mog³aby istnieæ mo¿liwo¶æ niezauwa¿alnej sugestii. Czyli, kreujê we ¶nie góry, wydaje mi siê ¿e ja to chce zrobiæ ale prawda jest taka ¿e kto¶ mi to zasugerowa³. W zasadzie - prosta hipnoza.
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #57 : Wrzesieñ 26, 2012, 13:21:18 »

cyt Szmer

Opcja oczywi¶cie zawsze jest ale dla mnie ma³o prawdopodobna. Pisa³em to w kontek¶cie ¿e je¿eli by³oby tak, to oznacza³oby ¿e kontrolowaniu snu blokuje takie si³y bo pó¼niej one nie wystêpuj±.

Nie sadze, aby mozna bylo kontrolowac caly sen. Nie jestem specjalista, ale wiem, ze dzieli sie na fazy. I kazda taka faza ma swoj swiat (wymiar). Wizualizacja snu jest tylko jednym z nich, to takie przygotowanie do 5D. Nasze uczucia sa najwazniejsze w tej calej grze, i o te uczucia/odczucia/emocje (dusze?) toczy sie taka zacieta walka.

Sterujac snem wyrazamy zyczenia - "Powiedz choc slowo, a bedzie spelniona wola twoja" - no wlasnie powiedz uczciwie czego pragniesz! We snie odkryjesz karty. Pokarzesz swe slabosci, ciekawosc, namietnosci. Niektorzy nawet maja swe wlasne mieszkania, ktore odwiedzaja we snie, zapraszajac bliskich.
Zawsze twierdze, ze nie jestesmy sobie rowni, nalezymy do innych poziomow (rowniez intelektualnych) i oczywiscie sa tacy, ktorzy wiedza na ten temat wiecej i potrafia oddzialywac na cialo/dusze delikwenta poprzez umiejetna manipulacje senna.

To nowy rodzaj komunikacji miedzygalaktycznej - telepatia i pozawymiarowosc.

janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #58 : Wrzesieñ 26, 2012, 14:01:51 »

Znam przypadek osoby, która ¶ni ¶wiadomie, a która jest w tych snach w stanie przenie¶æ siê w ró¿ne miejsca (realne) i w czasie rzeczywistym. Najbardziej zagadkowe jest to, ¿e choæ nigdy nie by³a np. w czyim¶ domu, ani te¿ nie mia³a mo¿liwo¶ci widzieæ jego wnêtrza na zdjêciach itp., potrafi go precyzyjnie opisaæ (wraz ze wszystkim, co siê tam aktualnie znajduje), a tak¿e opisaæ domowników b±d¼ inne osoby, jakie tam na dany moment przebywaj±.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Szmer
Go¶æ
« Odpowiedz #59 : Wrzesieñ 26, 2012, 14:23:20 »

A to ju¿ OBE...

http://pl.wikipedia.org/wiki/Eksterioryzacja

chocia¿ wielokrotnie siê zastanawia³em czy OBE i sny ¶wiadome to nie to samo... tylko mo¿e na innych etapach zaawansowania.
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #60 : Wrzesieñ 26, 2012, 14:30:26 »

...ale OOBE podczas snu?

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Szmer
Go¶æ
« Odpowiedz #61 : Wrzesieñ 26, 2012, 15:10:27 »

Oba zagadnienia maj± praktycznie identyczne podstawy. OOBE wywo³uje siê najczê¶ciej podczas snu lub medytacji (tak jak w opisie z wiki). Sny ¶wiadome to praktycznie to samo. Ró¿nica polega na tym ¿e w snach ¶wiadomych poruszasz siê po wykreowanym ¶wiecie a w przypadku OOBE po zewnêtrznym. Chocia¿ nie zdziwi³bym siê gdyby w obu przypadkach wystêpowa³by ten sam ¶wiat... tylko który? U¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #62 : Wrzesieñ 26, 2012, 15:16:12 »

Znam przypadek osoby, która ¶ni ¶wiadomie, a która jest w tych snach w stanie przenie¶æ siê w ró¿ne miejsca (realne) i w czasie rzeczywistym. Najbardziej zagadkowe jest to, ¿e choæ nigdy nie by³a np. w czyim¶ domu, ani te¿ nie mia³a mo¿liwo¶ci widzieæ jego wnêtrza na zdjêciach itp., potrafi go precyzyjnie opisaæ (wraz ze wszystkim, co siê tam aktualnie znajduje), a tak¿e opisaæ domowników b±d¼ inne osoby, jakie tam na dany moment przebywaj±.
A na to siê skojarzenie nasuwa z tzw .remote viewing z angielska, a po naszemu "zdalne widzenie".

Ono przypomina trochê sen jak to siê opisuje w literaturze, ale w³a¶nie  -sen na jawie, czyli w rzeczywisto¶ci, bez przej¶cia cia³a czy umys³u przez te wszystkie fazy snu o którym pisa³a Fair Lady.

Dowodzi³oby to wielowymiarowo¶ci ludzkiej istoty, tego, ¿e naturaln± "zdolno¶ci±" cz³owieka jest tunelowanie ró¿nych rzeczywisto¶ci - czego de facto dowodzi sam fakt ¶nienia.

W remote viewing dodatkowo mo¿na do¶wiadczyæ przeniesienia w czasie , a nie tylko w przestrzeni.

@szmer
Ró¿nica polega na tym ¿e w snach ¶wiadomych poruszasz siê po wykreowanym ¶wiecie a w przypadku OOBE po zewnêtrznym. Chocia¿ nie zdziwi³bym siê gdyby w obu przypadkach wystêpowa³by ten sam ¶wiat... tylko który?
Który jest rzeczywisty ,czy pytasz który jest który ?

Bo tak na prawdê ta nasza rzeczywisto¶æ jest jedynie opisana prawami fizyki , czyli czym¶ niezale¿nym ,zewnêtrznym, czym¶ nie wykreowanym nad czym nie ma siê kontroli co nie znaczy, ¿e jest to co¶ niezmiennego.
Po prostu jest mniej plastyczna ni¿ rzeczywisto¶æ senna.

Zreszt± u podstaw tzw realnej rzeczywisto¶ci naukowcy znajduj± twory ,których natura jest bli¿sza konstrukcji my¶li ni¼li czegokolwiek twardego i niezmiennego. Najsilniejsze s± oddzia³ywania si³ elektryczne i j±drowe, a to przecie¿ tylko fale energii.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 26, 2012, 15:21:19 wys³ane przez east » Zapisane
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #63 : Wrzesieñ 26, 2012, 17:39:33 »

Ró¿nica polega na tym ¿e w snach ¶wiadomych poruszasz siê po wykreowanym ¶wiecie a w przypadku OOBE po zewnêtrznym.

W takim razie, id±c tropem warunków, w których mog³o to zaistnieæ, pomyli³am zagadnienia i sen ¶wiadomy rzeczywi¶cie mi tu nie za bardzo koreluje.

Za to...

remote viewing

czyli szpiegostwo psychotroniczne, je¶li mnie pamiêæ nie myli, pasuje jak ula³. Sorki za offtop Smutny

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #64 : Wrzesieñ 26, 2012, 20:19:51 »

janneth

Precedensem byl przypadek "badan" (projektu) w Kopenhadze.
Wtedy zostal pacjent zahipnotyzowany i ... zrobil napad na bank. Gosc nic nie wiedzial...
Jakis doktor eksperymentowal - dla przypomnienia Skandynawia jest Matka eugeniki.

Opisz Twoje wrazenia, miast budowac zamki z piasku Mrugniêcie
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #65 : Wrzesieñ 26, 2012, 22:00:30 »

Wszystko ju¿ opisa³am. Wra¿eñ brak.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #66 : Wrzesieñ 27, 2012, 08:26:08 »

Precedensem byl przypadek "badan" (projektu) w Kopenhadze.
Wtedy zostal pacjent zahipnotyzowany i ... zrobil napad na bank. Gosc nic nie wiedzial...
Jakis doktor eksperymentowal - dla przypomnienia Skandynawia jest Matka eugeniki.
Posadzili go do wiêzienia, skoro nie by³ ¶wiadom czynu bo ....spa³ ?
Je¶li tak, to otwarta droga do karania za kryminalne sny hihihihi.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #67 : Wrzesieñ 27, 2012, 16:52:19 »

Ja próbowa³em kiedy¶ napiæ siê piwka we ¶nie  Du¿y u¶miech
Có¿ obudzi³em siê trze¼wy. Du¿y u¶miech
Dodam jednak do tego co piszecie szacowni, ¿e s± sny - wizje jak zwa³ tak zwa³, ¿e nastêpuje usztywnienie cia³a fizycznego.
Mo¿na tylko widzieæ, czuæ i odbieraæ, za¶ rêka ni nog± nie ruszysz i ju¿.
Nastêpuje wtedy albo kontakt, lub wizualna informacja - wizja jak zwa³ tak zwa³.
Po tym wszystkim troszkê siê odczekuje by poczuæ w³asne cia³o Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #68 : Pa¼dziernik 25, 2012, 06:16:16 »

<a href="http://www.youtube.com/v/LHw8PWlyy5Y?version=3&amp;amp;hl=pl_PL" target="_blank">http://www.youtube.com/v/LHw8PWlyy5Y?version=3&amp;amp;hl=pl_PL</a>

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #69 : Pa¼dziernik 25, 2012, 12:09:34 »

Hi, hi… je¶li we¼miecie udzia³ w naszych kursach, to w 3-4 dni nauczycie siê tego,
co samodzielnie przez 5 - 10 – 15 lat. I oczywi¶cie, je¶li odpowiednio zap³acicie, o czym ju¿
prelegent nie wspomnia³.  Chichot
Aha… i jeszcze dostaniecie ochronê bogów przed demonami. Jakby ci bogowie sami nie byli demonami.  Du¿y u¶miech

Co¶ tam jeszcze by³o mówione o nauczaniu w ¶wiecie jawii. O co z pewno¶ci± zadbaj± bogowie ochroniarze,
by nauki by³y odpowiednie. Ale mo¿e jestem przesadnie przewra¿liwiona? Jednak, jak nie byæ tak±, 
po wieloletnim pobycie na tym forum? Wszak wci±¿ tu same demaskacje i niebiañskie afery.  Chichot

A ja ¶niê po swojemu i zauwa¿am, ¿e coraz wiêcej w snach mogê. Bo co pomy¶lê, to mi siê dzieje,
materia jest jak z plasteliny. I tworz± siê niesamowito¶ci nad niesamowito¶ciami.
I to bez bogów obok. No chyba, ¿e ¶ledz± z ukrycia.  Du¿y u¶miech

To pa  Du¿y u¶miech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #70 : Pa¼dziernik 25, 2012, 17:27:01 »

Ptak od moich kolegów bogów,-
masz dodatkowe 50% zni¿ki Du¿y u¶miech

to weso³ych snów Chichot

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #71 : Pa¼dziernik 27, 2012, 07:59:12 »

A piwko Twoi koledzy szacowny pij±?
Bo tak na oko oczywi¶cie nie chcê nikogo osadzaæ s± zbyt spiêci Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #72 : Pa¼dziernik 27, 2012, 11:06:05 »

A piwko Twoi koledzy szacowny pij±?
Bo tak na oko oczywi¶cie nie chcê nikogo osadzaæ s± zbyt spiêci Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
Najzabawniejsze jest to, kiedy "pouczyciele" duchowi przestrzegaj± przed alkoholem (nie chodzi akurat o kumpli szacownego songo , tu taka uwaga lu¼na ) w trosce o czysto¶æ umys³u i klarowne my¶li.

Piwko czy dwa gro¿±  "rozpiêciem" i utraceniem w±tku , a i ca³e spiêcie gdzies fiuuuuu ... a potem szukaj wiatru w polu Du¿y u¶miech I mozolne skupianie siê na nowo na CELU Mrugniêcie
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #73 : Pa¼dziernik 27, 2012, 11:14:40 »

..znam kolesia po operacji, bierze leki na przeciwkrzeplio¶æ,-
mówi, ¿e idzie na impre, jedno piwo i mo¿e wracaæ Du¿y u¶miech
ale za to jak ekonomicznie Chichot
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 27, 2012, 11:14:48 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #74 : Pa¼dziernik 28, 2012, 06:55:12 »

Odno¶nie ,,pouczycieli"
Znam kobietê do której nie op³aca siê dzwoniæ tylko majl
Dlaczego nie op³aca?
Bo jak zadzwoni do niej facet to jedyne co powie do niej to ,,cze¶æ Ania" i na tym ,,rozmowa" siê koñczy Du¿y u¶miech
I piwko te¿ w grê nie wchodzi  Du¿y u¶miech
Czy to ¶wiadome ¶nienie od razy za³o¿yæ ¿e drugi nie wie i dlatego nie ma nic do przekazania Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
Strony: 1 2 [3] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: