Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 20:14:48

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] 3 4 5 6 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Plejadianie o roku 2012...  (Przeczytany 82581 razy)
0 u¿ytkowników i 5 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #25 : Wrzesieñ 20, 2008, 18:24:41 »

wstawi³em to pod zwolenników Plejadjan i Kasjopean.
Nie chcê przez to powiedzieæ, ¿e sam potêpiam ich w czambu³, ale pokazaæ ¿e nie tacy oni ¶wiêci jak ich staraj± siê malowaæ.
sasquatch89
Go¶æ
« Odpowiedz #26 : Wrzesieñ 21, 2008, 13:14:11 »

Każda istota jest niedoskonała. Więc Kasjopeanie, Pledanie, Reptilianie, Orionidzi, Enki i inne istoty mogą popełniać mniejsze czy większe błędy.

Jedynym wyjątkiem jest Absolut.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 21, 2008, 13:15:27 wys³ane przez sasquatch89 » Zapisane
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #27 : Wrzesieñ 21, 2008, 13:26:10 »

Ta, jedni kosmici napuszczaj± na drugich, fajnie. Nie pytam ju¿ czy bêdziecie lojalni Bogu czy kosmitom (raczej znam odpowiedz), ale - którym kosmitom wreszcie zaufacie. Przeciez jedni psiocza na drugich jak mog± (to znaczy autorzy konkurencyjnych opowiadañ s-f w formie powie¶ci blogowo-epistolarnej, ma siê rozumieæ).

Tak to mniej wiecej na razie wygl±da  Jêzyk Ja jestem nadal dobrej my¶li, uwazam ze Opatrznosc wyprostuje nasze skrzywienia. Mniemam sobie nawet ze moze nic sie nie stanie, a jesli zajd± jakie¶ zmiany to w sferze ducha. I tak to napuszczanie kosmitów, jednych na innych nie musi mnie dotyczyæ
Loukas
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Wrzesieñ 21, 2008, 14:07:59 »

Bardzo rozs±dne podej¶cie. Nie musze mówiæ, ¿e te¿ s±dzê, ¿e nic siê nie stanie - ani 14.10, ani 12.2012, a za jakie¶ piêædziesi±t lat prze¿yjemy renesans religii klasycznych. Mo¿e tak, mo¿e nie, w ka¿dym razie jest to przynajmniej prawdopodobne.
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #29 : Wrzesieñ 22, 2008, 11:09:59 »

Ka¿da istota jest niedoskona³a. Wiêc Kasjopeanie, Pledanie, Reptilianie, Orionidzi, Enki i inne istoty mog± pope³niaæ mniejsze czy wiêksze b³êdy.

Jedynym wyj±tkiem jest Absolut.

no, widzê ¿e jest kto¶ na tym forum my¶l±cy dok³adnie jak ja
sam co¶ takiego chcia³em napisaæ, ale mnie ubieg³e¶

//podpisujê siê pod tym obur±cz, obunó¿ i obug³ów Mrugniêcie

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Loukas
Go¶æ
« Odpowiedz #30 : Wrzesieñ 22, 2008, 12:30:36 »

Zdradzi³es siê! Nale¿ysz do z³owrogiej rasy bikapitalnych i specjalnie siejesz zamêt w internecie Jêzyk
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #31 : Wrzesieñ 22, 2008, 18:29:15 »

Zdradzi³es siê! Nale¿ysz do z³owrogiej rasy bikapitalnych i specjalnie siejesz zamêt w internecie Jêzyk

Loukas, gdzie twoja powaga! Jeszcze sobie pomy¶le ze masz jakies poczucie humoru  Chichot
Loukas
Go¶æ
« Odpowiedz #32 : Wrzesieñ 22, 2008, 18:30:38 »

Przepraszam, moje poczucie jest zwykle subtelne, niemniej jak siê wczytac to widaæ (tylko mo¿e nie tam gdzie siê cz³owiek spodziewa Mrugniêcie).
gregtech
Go¶æ
« Odpowiedz #33 : Pa¼dziernik 24, 2008, 11:31:58 »

Zacz±³em siê jaki¶ czas temu interesowaæ tym tematem , z poczatku czyta³em sesje Kasjopejañskie, potem sesje Projektu Cheops , Kasjopeja ostrzega przed Orionem , dlaczego po co? kto tutaj mówi prawdê, co o tym s±dzicie , jak macie ciekawe linki to zapodajcie , niektórzy s± fa³szywimi prorokami jak to mówi Biblia, przeczytajcie wszystko poni¿ej dok³adnie, wiem ¿e du¿o i pewnie nie chce sie nikomu czytaæ ale mo¿e powstaæ ciekawa dyskusja.
Przytoczê kilka fragmentów z innego forum :

http://www.paranormalne.pl/lofiversion/index.php?t7450.html

Reko
28.03.2007, 16:09
Artyku³ jaki znalaz³em na jednej ze stron o tematyce paranormalnej. Tak mnie zaciekawi³, ¿e skopiowa³em go w ca³o¶ci i stworzy³em nowy temat aby wszyscy mogli zapoznaæ siê z jego tre¶ci±.

Przeczyta³em ju¿ dziesi±tki artyku³ów i kilka ksi±¿ek. Na pocz±tku nie by³em pewien intencji projektu Cheops. Teraz nie mam ju¿ ¿adnych w±tpliwo¶ci. Samuel jest istot± 4 - gêsto¶ci, w jej koñcowej fazie. Problem w tym ¿e aby móc przej¶æ na 5 gêsto¶æ trzeba zacz±æ troszczyæ siê przede wszystkim o innych. Tymczasem jego Samuel jak i byt z Syriusza s± przedstawicielami gadziego imperium, które s³u¿y wy³±cznie sobie. To nie potrwa jednak d³ugo. Chwila przej¶cia na kolejn± gêsto¶æ bêdzie ironiczna i bardzo dobrze. Otó¿ zamiast podwy¿szyæ swoje wibracje i wznie¶æ siê na 5 gêsto¶æ, gady spadn± przez swoje postêpowanie na drug± i swój rozwój duchowy zaczn± od zera. Aby tak siê jednak nie sta³o musz± znale¼æ inn± planetê która bêdzie posiadaæ odpowiadaj±c± im gêsto¶æ. Do tego idealnie nadaje siê Ziemia. A tak przy okazji czy nie zdziwi³o was nerwowe przywitanie bytu z Syriusza który oznajmi³ ¿e przejm± planetê i koniec. Musz± siê jednak spieszyæ poniewa¿ Ziemia ustawia siê na linii energii p³yn±cej gdzie¶ z Plejad, która 21 grudnia 2012 podniesie nas na 4 gêsto¶æ. Gady chc± nam w tym przeszkodziæ uruchamiaj±c globalne pole si³owe, które zablokuje ten proces i pozwoli im na spokojnie przeprowadziæ inwazjê. Ju¿ raz a dok³adnie 300 000 lat temu spowodowali wybuch na S³oñcu który wykurzy³ st±d 10 cywilizacji oprócz Karraków. Przez dziwne promieniowanie ich DNA zmieni³o siê z 12 do 2 nici. Tak my jeste¶my Karrakami tyle ¿e poddanymi brutalnie wymuszonej ewolucji. Gady chc± ponownie nami manipulowaæ pod pretekstem uratowania cywilizacji. Samuel sieje w nas panikê swoimi destrukcyjnymi przepowiedniami poniewa¿ gady ¿ywi± siê strachem i cierpieniem. Obecne zmiany na planecie s± nieuniknione po tym jak przeprowadzano tysi±ce prób j±drowych oraz wielokilometrowe wykopy w poszukiwaniu surowców. Musia³o to doprowadziæ do destabilizacji geologicznej i efekt tego ju¿ widzimy. Nie mo¿emy siê daæ zwie¶æ ich podstêpnymi knowaniami.

Je¶li mi nie wierzycie we¼cie w krzy¿owy ogieñ pytañ Samuela oraz jego przyjaciela. Oczywi¶cie nie mo¿ecie bo przecie¿ nie do¶æ ¿e pytania musz± byæ przedstawione wcze¶niej, to niewygodne sesje takie jak 64 zostan± usuniête lub occenzurowane aby projekt upadku ludzko¶ci postêpowa³ prawid³owo. B³agam jeszcze raz we¼cie go jakim¶ sposobem w krzy¿owy ogieñ pytañ. Przekonajcie siê ¿e k³amie nim bêdzie za pó¼no.

A co najgorsze byt w 64 sesji powiedzia³ "Znaczyæ was bêdziemy", co przywodzi na my¶l bestiê z apokalipsy, która jest tak naprawdê opisem ostatnich lat odchodz±cej 3 gêsto¶ci.

I nie bojê siê konsekwencji od Samuela. Ju¿ raz zaatakowa³ S³awê Malarz rzekomo w celu jej zahartowania, ¿eby pokazaæ jej jak mo¿e dzia³aæ z³o.Po tym wydarzeniu fundacja pyramid becon of peace od³±czy³a siê od projektu. Z tego co wiem to by³a walka o jej ¿ycie.Rano mieszkanie wygl±da³o jak po bitwie.Trwa³o to parê godzin.Sta³o siê to, gdy S³awa rozmawia³a przez telefon z Barbar± - przjació³± z fundacji.WTedy to te¿ ukaza³a siê jej te¿ w mieszkaniu w³a¶nie ta przyjació³ka i kaza³a jej wyj¶æ z domu- ta prawdziwa po drugiej stronie telefonu krzycza³a ¿eby tego nie robi³a bo to nie jest ona.Nie wiadomo, co by siê sta³o, gdyby wysz³a...Barbara przysz³a jej z pomoc± mimo, ¿e by³a w tym czasie w N.Y. a S³awa w Chicago.Poprosi³± o pomoc znajomego, który siê zna na takich rzeczach i on na odleg³o¶æ(te¿ z N.Y.) pomóg³ S³awie.

Bardzo chcia³bym siê myliæ ale po tym co mog³o staæ siê dzisiejszej nocy to niemo¿liwe. Samuel albo jego towarzysze chcieli mnie zaatakowaæ, jednak nie mogli tego zrobiæ w ¶wiecie materialnym gdy¿ tu jestem od dawna zabezpieczany medytacj± ochronn±. Jedyne co mogliby zrobiæ to zaatakowaæ podczas OOBE. I tu sta³a siê rzecz dziwna. Otórz od ponad 10 lat nie mia³em spontanicznego wyj¶cia OOBE a ¶wiadome przychodzi mi jeszcze z du¿ym trudem. Kiedy ju¿ mia³em podnie¶æ siê z cia³a fizycznego, jaka¶ postaæ wbi³a moje cia³o astralne z powrotem z tak± si³± ¿e nie mog³em sie ruszyæ. Zorientowa³em siê ¿e to mój opiekun duchowy i mówi³ ¿ebym nie wychodzi³ bo Oni ju¿ na mnie czekaj±. Widzia³em kilka postaci ukrywaj±cych siê w mroku za oknem. Po chwili OOBE siê skoñczy³o i wróci³em do cia³a.

Teraz jestem przekonany ¿e moja teoria, bo by³a to teoria w któr± bardzo wierzy³em siê sprawdzi³a. Co prawda mia³em silne dowody ale jaka¶ iskierka mnie wierzy³a ¿e Samuel mo¿e mówiæ prawdê a my go nie rozumiemy, poniewa¿ pochodzi z wy¿szej gêsto¶ci. Wiem ¿e mia³em racjê. Modlê siê o to aby nie odnale¼li labiryntu i faraona przed rokiem 2012. Wtedy problem z Gadami siê skoñczy a my wkroczymy w okres pokoju. W przeciwnym razie nasz± przysz³o¶ci± bêdzie niewolnicza rasa.

............ I kolejna ciekawostka jaki¶ PUDZION ......

pudzion
22.01.2008, 17:47
Przytocze jeden kawa³ek z biblii:
Mt 24:3-25

3. A gdy siedzia³ na Górze Oliwnej, podeszli do Niego uczniowie i pytali na osobno¶ci: Powiedz nam, kiedy to nast±pi i jaki bêdzie znak Twego przyj¶cia i koñca ¶wiata?
4. Na to Jezus im odpowiedzia³: Strze¿cie siê, ¿eby was kto nie zwiód³.
5. Wielu bowiem przyjdzie pod moim imieniem i bêd± mówiæ: Ja jestem Mesjaszem. I wielu w b³±d wprowadz±.
6. Bêdziecie s³yszeæ o wojnach i o pog³oskach wojennych; uwa¿ajcie, nie trwó¿cie siê tym. To musi siê staæ, ale to jeszcze nie koniec!
7. Powstanie bowiem naród przeciw narodowi i królestwo przeciw królestwu. Bêdzie g³ód i zaraza, a miejscami trzêsienia ziemi.
8. Lecz to wszystko jest dopiero pocz±tkiem bole¶ci.
9. Wtedy wydadz± was na udrêkê i bêd± was zabijaæ, i bêdziecie w nienawi¶ci u wszystkich narodów, z powodu mego imienia.
10. Wówczas wielu zachwieje siê w wierze; bêd± siê wzajemnie wydawaæ i jedni drugich nienawidziæ.
11. Powstanie wielu fa³szywych proroków i wielu w b³±d wprowadz±;
12. a poniewa¿ wzmo¿e siê nieprawo¶æ, oziêbnie mi³o¶æ wielu.
13. Lecz kto wytrwa do koñca, ten bêdzie zbawiony.
14. A ta Ewangelia o królestwie bêdzie g³oszona po ca³ej ziemi, na ¶wiadectwo wszystkim narodom. I wtedy nadejdzie koniec.
15. Gdy wiêc ujrzycie "ohydê spustoszenia", o której mówi prorok Daniel, zalegaj±c± miejsce ¶wiête - kto czyta, niech rozumie -
16. wtedy ci, którzy bêd± w Judei, niech uciekaj± w góry!
17. Kto bêdzie na dachu, niech nie schodzi, by zabraæ rzeczy z domu.
18. A kto bêdzie na polu, niech nie wraca, ¿eby wzi±æ swój p³aszcz.
19. Biada za¶ brzemiennym i karmi±cym w owe dni!
20. A módlcie siê, ¿eby ucieczka wasza nie wypad³a w zimie albo w szabat.
21. Bêdzie bowiem wówczas wielki ucisk, jakiego nie by³o od pocz±tku ¶wiata a¿ dot±d i nigdy nie bêdzie.
22. Gdyby ów czas nie zosta³ skrócony, nikt by nie ocala³. Lecz z powodu wybranych ów czas zostanie skrócony.
23. Wtedy je¶liby wam kto powiedzia³: Oto tu jest Mesjasz albo: Tam, nie wierzcie!
24. Powstan± bowiem fa³szywi mesjasze i fa³szywi prorocy i dzia³aæ bêd± wielkie znaki i cuda, by w b³±d wprowadziæ, je¶li to mo¿liwe, tak¿e wybranych.
25. Oto wam przepowiedzia³em.

Wiem, ze kawalek kazdemu znany ale warto sie zastanowic chwile nad nim i nad tym calym enki

I jeszcze co¶ takiego. link -> http://pies.onet.pl/287333855,dotykabsolutu.blog.onet.pl,blog.html :

- Wybacz, ¿e znowu Ciê anga¿ujê, lecz pytañ skierowanych do Boga pojawia siê ca³a masa. Tym razem jest to pytanie dotycz±ce naszego pochodzenia. Pochodzenia ludzkiej rasy.

- Wszystko w ostatecznym rozrachunku pochodzi ode mnie.

- Ale czy bezpo¶rednio? Czy stworzy³e¶ nas, nasze fizyczne cia³a w bezpo¶rednim akcie tworzenia?

- Chcesz wiedzieæ, czy ulepi³em was z gliny, tak jak to podaje wasza Biblia/

- Tak. Dok³adnie o to mi chodzi.

- W takim razie odpowiem Ci, ¿e wasz obecny kszta³t jest pochodn± manipulacji genetycznych dokonanych na osobnikach cz³ekokszta³tnych zamieszkuj±cych wasz± planetê. Dokona³y tego dwie wysoko rozwiniête cywilizacje, chc±ce realizowaæ swoje cele.

- A¿ dwie? My¶la³em, ¿e mo¿e jedna?

- Dwie, lecz nie pracowa³y nad tym razem. Robi³y to niezale¿nie od siebie. Pierwsza z nich stworzy³a wasz gatunek po to, aby mieæ ³adne i funkcjonalne cia³a, w których mog³aby do¶wiadczaæ nowych doznañ, na ziemskim globie.

- Kiedy to by³o? Jak dawno temu?

- Licz±c miar± waszej ziemskiej iluzji czasu, to oko³o 300 tysiêcy lat temu. Humanoid podobny z wygl±du i pochodz±cy z gatunku ma³p cz³ekokszta³tnych, zosta³ in¿ynieri± genetyczn± doprowadzony do waszego dzisiejszego wygl±du. Taka by³a wola i zamiary waszych pierwszych twórców, a mo¿e lepiej bêdzie powiedzieæ, korektorów mojego dzie³a, którym wcze¶niej byli¶cie.

- Czy mam przez to rozumieæ, ¿e to Twoje dzie³o by³o niedoskona³e?

- Wszystkie moje dzie³a s± doskona³e. Ta cywilizacja chcia³a je jedynie zmieniæ. Nadaæ mu cech, które wydawa³y siê jej dobre dla swoich celów. Po prostu spodoba³a im siê Ziemia, otoczenie kosmiczne, a cia³, w których mogliby inkarnowaæ, a raczej takich, w jakich chcieliby inkarnowaæ, nie by³o. Wiêc stworzyli cz³owieka.

- Jaka to by³a cywilizacja? Sk±d pochodzi³a?

- Z gromady gwiezdnej Plejad. Na pewno wielu z was s³ysza³o o tej cywilizacji.

- Ja natomiast s³ysza³em, ¿e naszymi twórcami, byli tzw. Orionidzi. Tajemnicza cywilizacja pochodz±ca z rejonu konstelacji gwiezdnej Oriona.

- To by³a druga cywilizacja, druga korekta waszych organizmów.

- Druga? Czy¿by pierwsza by³a niedoskona³a?

- To nie tak. Pierwsza by³a dzie³em dobrym. Cia³o ludzkie zaprojektowano na d³ugowieczno¶æ. Cz³owiek ¿y³ wtedy wed³ug waszej miary czasu prawie tysi±c a czasem i wiêcej lat. Druga cywilizacja to cywilizacja istot gadzich. Posiada³a wysok± wiedzê, ale te¿ i inne potrzeby. O ile pierwsza cywilizacja Plejadian, nie chcia³a wykorzystywaæ do niczego innego ludzkiego cia³a, jak tylko do inkarnacji, to ta druga cywilizacja mia³a ju¿ okre¶lone zamiary w stosunku do cz³owieka. Przede wszystkim chcia³a go wykorzystaæ jako darmowego niewolnika do wykonywania prac kopalnianych, przy wydobywaniu Z³ota, którego w zasobach naturalnych Ziemi by³o do¶æ sporo, a którego potrzebowa³a ona do zasilania swojej technologii. Do tego celu potrzebny jej by³ zastraszony i pos³uszny niewolnik, który by siê nie buntowa³ za ¿ycia, które musia³o staæ siê krótkie po to, aby strach przed blisk± i nieuniknion± ¶mierci± uczyni³ go pos³usznym nowym w³adcom, obiecuj±cym d³ugowieczno¶æ, w zamian za ciê¿k± pracê. Dlatego te¿ przebudowano, genetykê cz³owieka tak, ¿e sta³ siê istot± ¿yj±c± krótko, oko³o kilkadziesi±t ziemskich lat. To siê sta³o oko³o 30 000 lat temu.

- Kiedy ta cywilizacja uwolni³a cz³owieka? Bo jak wiem dzisiaj nikt nikogo nie zmusza do wydobywania z³ota?

- Wtedy, kiedy wydobywanie Z³ota przesta³o byæ op³acalne. Ta cywilizacja znalaz³a sobie inne, bogatsze jego ¼ród³o poza Ziemi±. W dodatku pewna ilo¶æ cz³onków tej cywilizacji, zbuntowa³a siê przeciwko swoim ziomkom i zaczê³a nauczaæ ludzi wiedzy, która by³a zabroniona przez w³adców tej cywilizacji w rozpowszechnianiu w¶ród ludzi,. Cz³owiek od tego czasu ju¿ nie by³ tak ¶lepo im pos³uszny. Jednak oni was nie opu¶cili. S± z wami ca³y czas, bo odkryli, ¿e cz³owiek drêczony, bêd±cy w z³ym stanie psychicznym, obci±¿ony zmartwieniami, emanuje specyficznym polem psychicznym, bêd±cym doskona³ym ¼ród³em negatywnej energii psychicznej, która w sam raz nadawa³a siê jako ¼ród³o ich po¿ywienia. Dlatego s± z wami ca³y czas, kryj±c siê w czwartym, nieznanym wam wymiarze przestrzeni, aby was negatywnie stymulowaæ i wykorzystywaæ.

- To ju¿ wiem. Rozmawiali¶my kiedy¶ na ten temat. Czy nikt nie mo¿e powstrzymaæ tych istot, aby nam nie szkodzi³y?

- Tylko wy sami. Nikt z zewn±trz tego nie zrobi, bo te istoty, które kieruj± siê dobrem, nie ingeruj± w niczyj± woln± wolê. Zreszt±... Czym jest dobro? Jest to pojêcie wzglêdne. Czêsto czyni±c na si³ê dobro dla kogo¶, czyni siê jednocze¶nie z³o komu¶ innemu. Dobro, to pojêcie wzglêdne. Powiniene¶ ju¿ to wiedzieæ po lekturze „Rozmów z Bogiem”.

- Tak. O tym to wiem... jestem jednak trochê zaskoczony tre¶ci± dzisiejszych wiadomo¶ci jakie mi przekaza³e¶.

- Chyba nie a¿ tak bardzo zaskoczony. To nie s± a¿ takie nieznane rewelacje. Ty sam dobrze o tym wiedzia³e¶. Przecie¿, czê¶æ z tych „wiadomo¶ci” istnieje ju¿ w waszej ziemskiej kulturze, w postaci mitów zaginionej cywilizacji Sumerów.

- Czyta³em te mity. Czy¿bym mia³ s±dziæ, ¿e te mity to jednak prawda?

- Jest tam wiele prawdy. Sumerowie to by³ lud ¿yj±cy w trakcie prowadzenia prac genetycznych przez Orionidów. Byli oni bezpo¶rednim ogniwem ³±cz±cym cz³owieka stworzonego przez Plejadian z cz³owiekiem zmodyfikowanym przez gady. To oni stykali siê bezpo¶rednio z ich manifestacj± w trzeciej gêsto¶ci istnienia. To oni byli nauczani przez zbuntowane przeciwko swojej zwierzchno¶ci Gady. Mo¿na powiedzieæ, ¿e mieli kontakt z „bogami”, za których uwa¿ali Orionidów.

Nie ca³a ich mitologia jest do koñca prawdziwa. Mylili siê na przyk³ad, co do planety, Nibiru, której nie by³o, a której istnienie zosta³o im wpojone przez Gady, jednak to nie ich wina, bowiem sumeryjska nauka nie by³a a¿ tak bardzo rozbudowana jak siê to powszechnie uwa¿a. Wiedzieli tylko tyle, ile dowiedzieli siê od Annunaki, jak± to nazw± okre¶lali Orionidów.

- To zdumiewaj±ce, ¿e nie jeste¶ naszym bezpo¶rednim stwórc±.

- Czy to mi ujmuje w jaki¶ sposób bosko¶ci? Mo¿esz sobie pomy¶leæ, ¿e to by³ mój pomys³ na wasze stworzenie.

- A by³?

- Wszystko, co siê dzieje na tym Wszech¶wiecie pochodzi przecie¿ ode mnie. Ci±gle zapominasz, ¿e Ja jestem wszystkim, co by³o jest i bêdzie, a tak naprawdê wszystkiego, co jest, bo czas...

- Wiem nie istnieje...

- Dobrze, ¿e ju¿ o tym pamiêtasz.

- Dobrze pamiêtam zawarto¶æ Twoich ksi±¿ek i przekazanych tam nauk.

- Cieszê siê. Tam ma byæ. Chcia³bym, aby ka¿dy czytelnik Moich ksi±¿ek, które napisa³ Neale, zapamiêta³ sobie ich tre¶æ i prawdy tam zawarte.

Nie wiem za bardzo co to za fragment i czyja to rozmowa ale taka ciekawostka Jêzyk

Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji
Grzegorz

radoslaw
Go¶æ
« Odpowiedz #34 : Pa¼dziernik 24, 2008, 23:45:56 »

¦pieszê z wyja¶nieniem...U¶miech
Pierwszy fragment to tre¶æ postu jednego z wielu m³odych ludzi którzy przez chwilê "byli w PCH" - zabarwiona trochê emocjami i do¶æ ryzykowne tezy na temat spadania do ni¿szej gêsto¶ci - ogólny wyd¼wiêk jednak w³a¶ciwy, tj zdanie sobie sprawy z kim siê gada³o poprzez sesje z "Enki".
Drugiego fragmentu nie komentujê, trzeci to fragment "Rozmów z Bogiem", do¶æ ciekawej lektury potwierdzaj±cej tylko Material RA, Kasjopean i Pleyadan - materia³ów wyra¼nie wskazuj±cych ¿e Enki i Enlil to nikt inny jak gady przerabiaj±ce nasz± pleyadansk±/kasjopeansk± wersjê cz³owieka doskona³ego (¶wietrlist± istotê potrafi±c± dokonywaæ "cudów" w zakresie wykorzystania ludzkiej percepcji z Castanedy), na marn± bateryjkê...
Spotka³em tylko kilka osób znaj±cych przytoczone ¼ród³a i popieraj±ce PCH...
Dodam ¿e ¼ród³a channelingowe nie s± jedynymi ¼ród³ami wiedzy na te tematy - s± staro¿ytne texty i ich NIEZALE¯NI badacze pokroju Michaele Tsariona, kontaktowcy z UFO np Alex Colier i uczestnicy tajnych projektów USA nara¿aj±cych swoje ¿ycie dla dobra ludzko¶ci - jak Steward Swerdlow czy Al Benek. Jest David Icke i Dan Winter i tysi±ce innych...
Pozdrawiam serdecznie
Bonifacy1
Go¶æ
« Odpowiedz #35 : Pa¼dziernik 25, 2008, 16:44:17 »

tylko Jezus ma racje, nie kasjopeanie, nie ten kto prowadzi³ rozmowe z bogiem.
gregtech
Go¶æ
« Odpowiedz #36 : Pa¼dziernik 25, 2008, 17:08:18 »

Witaj Rados³awie

Czyli z tego wynika ¿e Enki to jaszczury ? a jaka jest twoja teoria odno¶nie projektu cheops ?? siedze krótko w temacie wiêc nie mam zdania albo mam trzy teorie.

1. Pierwsza ORION to Ci bad gays co manipuluj± nami i chc± otworzyæ zabezpieczenie w celu otwarcia portalu i przejêcia ziemii, ale zarazem chc± uratowaæ ziemian, w celu ich pó¼niejszego wykorzystania i s³u¿enia im (niczym ORI lub Goauldowie z Stargate Mrugniêcie )
2. Druga, faktycznie chc± nam pomóc Jêzyk
3. NIBIRU X chce zniszczyæ ludzi ¿eby nie s³ali z³ej energi tym z³ym Jêzyk

Co o tym s±dzicie ha Jêzyk ?

Aha jak to wszystko czytam to to jest istne STARGATE SG1

ORI kojarzy mi sie z ORION którzy g³osz± s³owo mi³o¶ci ale tak naprawde chc± wykorzystaæ ludzi Mrugniêcie

troche takie pol±czenie ORI+GOUALD hahaha

Micha³
Go¶æ
« Odpowiedz #37 : Pa¼dziernik 26, 2008, 23:27:24 »

Aha jak to wszystko czytam to to jest istne STARGATE SG1

ORI kojarzy mi sie z ORION którzy g³osz± s³owo mi³o¶ci ale tak naprawde chc± wykorzystaæ ludzi Mrugniêcie

troche takie pol±czenie ORI+GOUALD hahaha

nie wiesz, ¿e ¿ycie pisze najlepsze scenariusze?  Mrugniêcie
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #38 : Pa¼dziernik 27, 2008, 11:52:24 »

Radek, mam wra¿enie ¿e tylko Ty znasz jedyn± i s³uszn± prawdê. G³osisz j± niemal z zacietrzewieniem, ¿eby nie u¿yæ mocniejszego s³owa.
Tak siê sk³ada, ¿e akurat czytam przekazy Plejadjan i znalaz³em ciekaw± my¶l. W ksi±¿ce "Zwiastuni ¦witu" str. 46:
 " Mówi±c do was chcemy poszerzyæ wasz± definicjê rzeczywisto¶ci: jednak nigdy nie bierzcie dos³ownie niczego co wam mówimy."...

i str 47:

" Radzimy wam, aby¶cie kwestionowali ka¿dego, kto jest sk³onny do zbytniego ograniczania i mówi wam o absolutach."...

Mam wra¿enie, ¿e zbyt mocno przej±³e¶ siê rol±. Du¿y u¶miech

radoslaw
Go¶æ
« Odpowiedz #39 : Pa¼dziernik 29, 2008, 18:47:59 »

Dariuszu nie pisa³em niczego o absolucie. Twierdzê tylko podobnie jak ludzie wymienieni przeze mnie (mogê ich wymieniaæ d³ugo - uczestników tajnych projektów, fascynatów Ufo i badaczy staro¿ytnych textów) ¿e ANNUNAKI to gady kyóre przerobi³y nas dla celów ¿ywieniowych swojej cywilizacji, podobnie jak twierdz± channelingi Kasjopean, Pleyadan czy Material Ra (którego warto¶æ naukowa ro¶nie z ka¿dym dniem, ale to ju¿ inna historia).
PCH proponuje nam wspó³pracê z naszymi hodowcami, widzê ¿e nie wszyscy jego uczestnicy wiedz± co jest grane wiêc siê trochê o nich martwiê...
Pozdrawiam
Bonifacy1
Go¶æ
« Odpowiedz #40 : Styczeñ 05, 2009, 21:58:18 »

Raz sobie surfowa³em i przezprzypadek natkn±³em siê na taki komentarz na onecie:

..Cywilizacja zwana homo sapiens sapiens dawno ju¿ zagubi³a siê na ¶cie¿ce prawid³owego rozwoju psychicznego , dlatego w³a¶nie nie mo¿e do³±czyæ do reszty harmonijnego , prawid³owego rytmu wszech¶wiata ... podobnie jak w przypadku cywilizacji uk³adu Urghma , maj± tylko 3 w³ókna DNA zamiast prawid³owych , 12 , jednak da sê jeszcze wyratowaæ ich z coraz bardziej pog³êbiaj±cej siê ich odch³ani cywilizacyjnej ... dlatego , oferujemy wam pomoc ziemianie , do³±czcie do nas a stopniowo , razem pomo¿emy odbudowaæ wasze w³ókna aby¶cie mogli staæ siê , tak jak my , czê¶ci± wszech¶wiata , w waszej naturze nie le¿y ufno¶æ , lecz we¼cie sobie to do serca i szczerze odpowiedzcie sobie "tak" lub "nie" , bo mo¿e mieæ do ró¿ne skutki na waszej dalszej przysz³o¶ci , zarówno te pozytywne jak i negatywne , decyzja nale¿y do was oraz waszej drogi prawdy ... ceris vas ahkmaas, jak powiadaj± w naszym jêzyku "krocz w³asn± drog±" co mo¿e byæ dla was du¿± wskazówk± dotycz±c± waszego postêpowania ... reszta nale¿y do was i waszej umiejêtno¶ci czynu,wyboru oraz intuicji ... po co to robimy ? wyjrzyjcie przez swe okna a zobaczycie , co uda³o wam siê stworzyæ samodzielnie , bez pomocy fal mózgowych , jeste¶cie niezwykle cennymi istotami , zarówno dla nas jak i prawie ca³ego wszech¶wiata , nie zmarnujcie kolejnej szansy ...

piktogramy...''

Go¶æ podpisa³ siê jako Certis (g³ówny ³±cznik Ziemia-Plejady). Wszystko bardzo ³adnie i piêknie, jest przekaz i motywacja  Afro   Oczywi¶cie nie mówiê, ¿e to plejadanin, zamieszczam to bo wiêkszo¶æ komentarzy jakie mo¿na znale¼æ w internecie sa typu

Weso³ego 2012 - NADCHODZIMY     podpis : Reptalianin  U¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 20, 2010, 20:33:36 wys³ane przez tom1ek » Zapisane
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #41 : Styczeñ 05, 2009, 22:16:28 »

Ni jak to nie wspó³gra z przekazem od Plejad zamieszczonym w trylogi p. B. Marciniak. Nie mówiê, bo i nie mam takiego prawa, ¿e nie jest to przekaz od nich, ale nale¿y pamiêtaæ i¿ w trylogi Plejadjanie podaj± i¿ u nich te¿ s± ró¿ne "stronnictwa".
teofil
Go¶æ
« Odpowiedz #42 : Styczeñ 06, 2009, 15:43:20 »

a czy mozesz podaæ link do tego artyku³u na onecie?
Bonifacy1
Go¶æ
« Odpowiedz #43 : Styczeñ 07, 2009, 15:53:38 »

http://www.onet.tv/30289,0,22,2745133,0,1,22,szukaj.html?q=skalpel%20i%20dusza#for

Certis odpowiedzia³ na komentarz nijakiego Pertesa w komentarzach
Bonifacy1
Go¶æ
« Odpowiedz #44 : Styczeñ 16, 2009, 21:03:39 »

''Wszelkie roszczenia zwi±zane z rzekomymi kontaktami z Plejadanami/Plejaranami przez kogo¶ poza mn±, s± czystymi wymys³ami i oszustwami,''

s± to s³owa Billy'ego Meiera - pierwszego cz³owieka maj±cego kontakt z Plejadanami. Czy nale¿y mu wierzyæ? Uwa¿am, ze tak bowiem jako jedyny posiada zdjêcia, filmy, i czê¶ci statków. Mo¿e powinni¶my bardziej sceptycznie spojrzeæ na fenomen channelingu?
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #45 : Styczeñ 17, 2009, 12:00:36 »

Ja natomiast my¶lê, ¿e nie koniecznie. Plejadjanie to ogólna nazwa odnosz±ca siê do ca³ej "masy" ró¿nych cywilizacji. byæ mo¿e w czasie kiedy Mejer pisa³ te s³owa tak by³o rzeczywi¶cie, jednak np. przekazy p. B. Marciniak s± przekazami spisanymi do¶æ du¿o pó¼niej i z tego co siê orientujê, jednak od innej grupy/cywilizacji Plejadian.
No chyba ¿e Plejaranie to nie Plejadjanie.
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #46 : Styczeñ 17, 2009, 13:38:46 »

Plejadianie, Kasjopeanie, Ra itp. to moim zdaniem zegregoryzowane byty nadaj±ce z przestrzeni samuelowej, czyli z astralu.
Bonifacy1
Go¶æ
« Odpowiedz #47 : Styczeñ 18, 2009, 11:56:09 »

Meier nie wypowiada³ tych s³ów tak dawno temu z tego co wiem. Na pewno ju¿ po premierze Zwiastunów ¦witu. Plejaranie tzwani s± te¿ b³êdnie plejadianami, na pocz±tku ci pierwsi powiedzieli Meierowi, ¿eby powiedzia³ ¶wiatu ¿e zw± siê plejadianami. Oczywi¶cie przynêta zosta³a po³kniêta i ju¿ jak grzybów po deszczu wyros³o mnóstwo channelów. Plejaranie wielokrotnie mówili Meierowi ¿e jest jedyn± osob± która ma kontakt z nimi. Kontaktowali siê jeszcze z 5 innymi osobami ale w miêdzyczasie wszystkie zmar³y. Sam Meier ju¿ w wieku 5 lat widywa³ m.in. Asket, ³adn± blondynke z plejad chocia¿ jej kole¿anka Nera wydaje siê byæ atrakcyjniejsza...
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #48 : Styczeñ 18, 2009, 12:52:10 »

Tak, ale czy czyta³e¶ Zwiastunów ¦witu. Je¶li tak, to zapewne zwróci³e¶ uwagê na diametraln± inno¶æ Plejadjan od Plejaran. Wiêc to zupe³nie inne cywilizacje.
Bonifacy1
Go¶æ
« Odpowiedz #49 : Styczeñ 18, 2009, 18:56:35 »

,,Je¶li tak, to zapewne zwróci³e¶ uwagê na diametraln± inno¶æ Plejadjan od Plejaran. Wiêc to zupe³nie inne cywilizacje''

taka moja teoria - ¿eby nie uznawano j± za oszustke mog³a stworzyæ sobie w³asn± cywilizacje - plejadian. Potem mog³a wymieniac jak bardzo siê ró¿ni± itd itp. I spokój, nikt nie wytyka³by jej palcami, bo jej zapiski nie ³±czy³y by siê z innymi ¼ród³ami...tymi przynajmniej dla mnie, najbardziej prawdziwymi. Ale takie jest moje zdanie, pewnie siê mylê.
Strony: 1 [2] 3 4 5 6 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: