Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 20:55:18

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Plejadianie o roku 2012...  (Przeczytany 82610 razy)
0 u¿ytkowników i 5 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #50 : Styczeñ 18, 2009, 19:02:34 »

Dla bytu, który jest znacznie inteligentniejszy od nas i ma wiêksz± od nas wiedzê nie jest sztuk± nadawaæ diametralnie ró¿ne przekazy.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #51 : Styczeñ 31, 2012, 20:56:12 »

Post >songo< wydzieli³em jako niezale¿ny w±tek >>
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 31, 2012, 20:58:28 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #52 : Luty 01, 2012, 10:13:27 »

Proszê mi wybaczyæ ale tekst Lucyny D w/g mnie jest bardzo dziwny

(Dla bytu, który jest znacznie inteligentniejszy od nas i ma wiêksz± od nas wiedzê nie jest sztuk± nadawaæ diametralnie ró¿ne przekazy.)

Po pierwsze ka¿dy kto chocia¿ w minimalnym stopniu pracuje nad w³asnym rozwojem powinien,

tak przynajmniej mi siê wydaje poznaæ budowê Cz³owieka (na wielu forach jest zamieszczony

dok³adny opis)

Wiedza taka dok³adnie wyja¶nia definicje bytu - ¶pieszê z informacj±, ¿e bytem nazywa siê

my¶lokszta³y powo³ane ¶wiadomie lub nie przez cz³owieka ewentualnie ro¿nego rodzaju istoty

bezcielesne z astralu itd.

Posiadaj± one wiedzê cz±stkow±, wybiórcza do której z ³atwo¶ci± mo¿na siêgn±æ wiêc czym tu

siê zachwycaæ. U¶miech

Po drugie daleko nie trzeba szukaæ  Du¿y u¶miech wystarczy to forum by jasno stwierdziæ, ¿e to od Ziemian

oczekuje siê informacji o nowych procesach.. Jêzyk

Wiêkszo¶æ kontaktów wygl±da na próbê zasygnalizowania obecno¶ci ludzi mieszkaj±cych na innych

planetach (te¿ zamieszczone jest wiele informacji na tym szacownym forum)

Sporo te¿ takich kontaktów to nic innego jak tzw paso¿ytnictwo energetyczne (te¿ informacje

mo¿na przeczytaæ o tym na tym forum U¶miech)

Oczywi¶cie kto¶ kto da³ sobie wcisn±æ kit autorytetom ro¿nej ma¶ci o w³asnej krucho¶ci,

marno¶ci itd mo¿e tak sobie funkcjonowaæ - jego prawo U¶miech

Tylko jedna pro¶ba niech mówi tylko i wy³±cznie we w³asnym imieniu U¶miech

Tzn gdyby Lucyna D napisa³a :(Dla bytu, który jest znacznie inteligentniejszy ode mnie i ma wiêksz±  ni¿ ja wiedzê nie jest sztuk± wcisn±æ mi ró¿ne przekazy.)

nie mia³ bym zastrze¿eñ  U¶miech

Jeszcze tylko delikatnie zasugerowa³bym to, ¿e o ile mi wiadomo Plejadianie nie nazywali siebie bytami

wrêcz przeciwnie Du¿y u¶miech

Przepraszam, ¿e trochê siê czepiam ale na tym forum przeczyta³em fajny tekst ¿e jeste¶my przejawem

w³asnych my¶li:)

Wiêc jak kto¶ czuje siê marny i niedoskona³y có¿ zachêcam do obejrzenia telewizji Trwam U¶miech

Spotka tam wielu marnych, niedoskona³ych U¶miech s± tam tez ludzie, którzy nazywaj± siebie owieczkami U¶miech

Có¿ dla ka¿dego Du¿y u¶miech co innego

« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2012, 10:30:30 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #53 : Luty 01, 2012, 10:47:36 »

Powiedzia³a bym i¿ istoty bezcielesne maj± zdecydowanie ³atwiejszy dostêp do energetycznych pól informacyjnych ni¿ ludzie , czyli do zdeponowanej tam wiedzy.
S± ro¿ne jak ludzie czyli i "dobre i z³e" , czêsto zabawiaj± siê lud¼mi podsuwaj±c im ró¿ne informacje stosowne do ich zainteresowañ i dominacji ego w pewnych kwestiach. Ludzie nawi±zuj±c taki kontakt , s±dz± i¿ s± wybrañcami i nie weryfikuj± jako¶ci informacji ani systemu warto¶ci ukrytego w kierunku realizacji.
A druga sprawa to szeroka akcja naziemna dezinformacji przez telepatyczne przekazy , brak do¶wiadczenia w rozró¿nianiu to kolejny problem. Bowiem moim zdaniem oko³o 90% tych przekazów ma takie pochodzenie.
Energie Za¶wiatowe o wysokiej etyce nigdy nie mówi± nakazowo , czy zakazowo,  a ju¿ na pewno s± apolityczne.
Zwracaj± szczeguln± uwage na warto¶ci i przekazy s± bez oceniania oraz ukierunkowania decyzjonalnego naszych indywidualno¶ci.
Zawsze podkre¶lana jest akceptacja ka¿dego ludzkiego wyboru.

Kiara U¶miech U¶miech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #54 : Luty 01, 2012, 10:52:38 »

Cytat: Przebi¶nieg
(na wielu forach jest zamieszczony

dok³adny opis)

>Przebi¶niegu<, wybacz tê uwagê ale jeste¶my na naszym forum i wielu forumowiczom nie chce siê (do takich ja nale¿ê) buszowaæ po innych forach, wiêc gdyby¶ mia³/mia³a te inforacje gdzie¶ na podorêdziu to zamie¶æ je i u nas. Du¿y u¶miech

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #55 : Luty 01, 2012, 20:44:34 »

Hej np na tym zacnym forum  artyku³ czy te¿ dzia³ - przepraszam ale jeszcze nie znam Waszych

nazw koliberek ,,Istota  ... Prawa Uniwersalne..." ³atwo siê doczytaæ U¶miech

Sam to o ile zrozumia³em pomaga³e¶ zamieszczaæ U¶miech

Wprawdzie do tamtych postów koliberka mia³bym ma³e zastrze¿enia ale tak ma³e ¿e przeczy³y by

zasadzie syntezy wiêc siê wstrzymam  Du¿y u¶miech

Zgodzê siê z Kiar±, ¿e Zawsze podkre¶lana jest akceptacja ka¿dego ludzkiego wyboru. Du¿y u¶miech

Proszê nie ka¿ mi wklejaæ nie moich postów bo siê do tego s³abo nadaje  Jêzyk

Co do dostêpu do wiedzy przez bezcielesnych to moim skromnym zdaniem bardziej ona przypomina

czytanie w my¶lach i tu rzeczywi¶cie istoty bezcielesne maj± trochê ³atwiej Du¿y u¶miech

Problem polega na tym, ¿e bardzo rzadko jest to wiedza ich w³asna.

Raczej polega to oczywi¶cie w du¿ym uproszczeniu mówi±c  Du¿y u¶miech na tym ,¿e to co taka istota

przeczyta u jednego odpowiednio modyfikuj±c  ,,sprzedaje" drugiemu  U¶miech

W ten sposób zyskuje sobie ,,s³uchacza - s³uchaczy" w sobie tylko wiadomym celu  Du¿y u¶miech

Oczywi¶cie daleki jestem do wrzucania wszystkich do jednego worka bo zgadzam siê z Kiar± ¿e

spotyka siê szkoda, ¿e bardzo rzadko tych OK

Co do wiedzy to nie przez przypadek mamy cia³a fizyczne, jak wielu z Was wie (na tym forum tez o

tym przeczyta³em  Du¿y u¶miech) to jedno z ze sk³adowych cz³owieka.

Wiêc z ta ³atwo¶ci± co do siêgania po wiedzê ...có¿ mo¿e do okre¶lonych informacji... ale do wiedzy

Ca³o¶ciowej, Uniwersalnej, Nowej - jak zwa³ tak zwa³  U¶miech je¿eli tylko zada siê sobie trochê trudu to nie

do¶æ ¿e siê po ni± siêga to jeszcze mo¿na do¶wiadczyæ o czym ci ,,bezszelestni" nawet pomarzyæ nie

mog±  Jêzyk

Co do mojej p³ci jestem facetem Dariuszu  Du¿y u¶miech

« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2012, 21:10:36 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #56 : Luty 01, 2012, 21:32:30 »

Cytat: Przebi¶nieg
Proszê nie ka¿ mi wklejaæ nie moich postów bo siê do tego s³abo nadaje   Jêzyk

Gdzie¿ tam, nic nikomu nie nakazujê.
Choæ taki manewr zapewne rozszerzy³by nieco istniej±ce ju¿ rady, sposoby, postrzeganie itp.. Mrugniêcie

Co do mojej p³ci jestem facetem Dariuszu  Du¿y u¶miech

Tak wiem, ale podczas pisania tego posta mia³em ma³± zaæmê, natomiast brakczasu nie da³ mi mo¿liwo¶ci upewnienia siê.  Du¿y u¶miech
Przepraszam za tê gafê. Z politowaniem

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #57 : Luty 02, 2012, 08:40:13 »

OK Dariusz rozumiem teraz ka¿dy szybko, szybko Du¿y u¶miech brak czasu doskwiera ka¿demu.

Mo¿na co¶ przeoczyæ np p³eæ  Du¿y u¶miech

Ró¿nie siê koñczy taka pomy³ka Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech

Jedni z takich pomy³ek s± zadowoleni inni zawiedzeni Du¿y u¶miech....

OK  U¶miech

Pozwól, ¿e nawi±zuj±c do Cz³owieka wklejê tu ... U¶miech

.......................................

Taki Ja Cz³owiek

Nowa jako¶ my¶li, które tworze lub odbieram od innych twórców sprawia, ze

Czujê ciep³o.

Ciep³o budz±ce siê w ¶rodku, gdzie¶ w okolicach Serca

Energia ciep³a narasta, potê¿nieje, dochodzi do punktu...

Punktu po przekroczeniu, którego....

Jestem..

Jestem, ja Cz³owiek

Cz³owiek, któremu wnêtrze ¶piewa harmonijn± melodiê.

Melodiê, której ...

Igie³ki wibracji przechodz± falami przeze mnie ca³ego.

Czujê, ¿e u¶miecham siê do tego stanu.

U¶miecham siê do Ciszy.

U¶miecham siê do...

Stanu Harmonii, Równowagi  i czego¶ Nowego.

Nowego, w które stopniowo siê zanurzam.

Nowego, które znanym mi kolorom nada³o jeszcze piêkniejsze barwy.

Barwy, których poznawanie wycisza,  uspokaja, wyg³adza, wyrównuje, uzupe³nia

Nape³niaj±c mnie ca³ego cich± spokojn± rado¶ci±.

Rado¶ci± i Piêknem...

Piêknem barw, wlewaj±cych siê we mnie spokojnym potokiem My¶li.

My¶li i Wibracji i Poznania i Smaku

Smaku i czego¶ jeszcze.

Czego¶ co kieruje mnie w stronê procesu nazwanego Rozwojem

Skutkuj±cym coraz doskonalszymi, subtelniejszymi zawieraj±cymi ju¿ now± jako¶æ my¶lami

Zasilaj±cymi w³asn± i nie tylko Pracê - Tworzenie.

Zamie¶ci³em ten niby wierszyk by tak delikatnie pokazaæ ró¿nice miedzy cz³owiekiem, a hm istot±

bezcielesn± ... U¶miech

« Ostatnia zmiana: Luty 02, 2012, 09:08:40 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #58 : Luty 02, 2012, 13:55:46 »

<a href="http://www.youtube.com/v/ie4d2rlbimQ?version=3&amp;amp;hl=pl_PL" target="_blank">http://www.youtube.com/v/ie4d2rlbimQ?version=3&amp;amp;hl=pl_PL</a>

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #59 : Luty 02, 2012, 18:04:13 »

Fajna historyczna opowie¶æ  U¶miech

Szkoda tylko, ¿e jasno z tej opowie¶ci wynika to, ¿e ci tzw za³o¿yciele cywilizacji nie wyci±gali ¿adnych

wniosków

Jak narozrabiali to chodu na inna planetê, a ba³agan niech sprz±taj± tubylcy  Jêzyk

Przylatywali zak³adali, troszkê pobyli i konflikt i kataklizm.

Tyle razy i zawsze konflikt koñczy³ sprawê.

Ciekawi mnie co jeszcze chc± nam zaserwowaæ  Cool

Nasuwa siê te¿ pytanie: dlaczego je¿eli maj± tak potê¿n± technologie nie pomin± oficjalnych ¼róde³

i zamanifestuj± siê publicznie U¶miech

Wydaje mi siê, ¿e na Ziemi znalaz³o by siê kilka osób z którym mogli by siê dogadaæ co do wspó³pracy

Za¶ ich przewaga techniczna zneutralizowa³a by próby ingerencji zarz±dców ziemskich.

Mo¿na by³o by wej¶æ do wspó³pracy Cool

Oczywi¶cie nie twierdzê, ¿e s± k³amczuszkami lub bajkopisarzami Du¿y u¶miech

Zak³adam, ¿e to co opowiadaj± o swojej wysokiej technologii to prawda... Cool

Jednak coraz czê¶ciej nawiedzaj± mnie w±tpliwo¶ci  Du¿y u¶miech

Tymczasem jakie¶ pok±tne kontakty bardziej przypominaj±ce tworzenie ro¿nej ma¶ci sekt.

Dzia³anie na ego kontaktowców (czuj± siê zaszczyceni, ¿e zostali wybrani - oczywi¶cie nie wszyscy 

Du¿y u¶miech)

,,Na wyk³adach" pos³uchamy troszkê o historii  Du¿y u¶miech

Czasem jest nam znana czasem nie, ale co wnosi do naszego rozwoju?

Jakie konkretne informacje oprócz nauk o historii innej rasy lub cywilizacji Jêzyk

Ma³o tego jako¶æ i tre¶æ ich informacji jest na ,,jedno kopyto" - ca³y czas i siê nic nie zmieni³a nie

ewoluowa³a

Czyli nasuwa siê wniosek, ¿e oni sami tez siê nie zmienili nie rozwinêli po prostu nie pracuj± nad

w³asnym rozwojem, a próbuj± siê go nauczyæ jedynie nas obserwuj±c Du¿y u¶miech

Tymczasem raczej tak siê nie da  Du¿y u¶miech

Albo siê na autostradê wjedzie albo siê obserwuje jak inni wje¿d¿aj±  Jêzyk

Poczekam, a¿ songo odbierze info, które w czym¶ bêdzie przydatne z ca³ym szacunkiem dla songo U¶miech

Du¿o jego w³asnych informacji jest ciekawych  U¶miech

Wniosek nasuwa siê taki, ¿e my tu na Ziemi pracujemy i Pracujemy nad w³asnym rozwojem, a tam b±ki

zbijaj± i bujaj± w ob³okach opowiadaj±c sobie o swojej dawnej ¶wietno¶ci

Niech by zeszli na ziemie z tych ob³oków i pokazali na co ich staæ  Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Luty 02, 2012, 18:23:47 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #60 : Luty 02, 2012, 18:28:30 »

Jest kilka   spraw , które da³y mi do my¶lenia w tym przekazie.

1.Syriusz B , to nie s± delfiny , tylko syntetyki ( o ich intencjach w stosunku do Ludzi wiemy a¿ nadto du¿o z ro¿nych przekazów) enki wielokrotnie prezentowa³ ich stosunek do Ludzi. Delfiny nie s± bardziej inteligentne ni¿ ludzie , ale ze zwierz±t morskich najbardziej. Rozwiniête duchowo Energie  nigdy nie wcielaj± siê w cia³a zwierz±t , nie ma takiej potrzeby. Czasami robi± to Demony ale i dla nich jest to zakazane. Energia zwierz±t to zupe³nie inna grupa energetyczna ni¿ Energie które staj± siê Lud¼mi.

2.Energia kryszta³ów z której korzystali Atlancie na ziemi i korzystaj± w innym wymiarze  nie jest wiêksza energi± ni¿ posiadaj± j± Ludzie w swoich sercach , to oni wspó³cze¶nie robi±c te wycieczki zasilaj± swoj± energi± te kryszta³y by s³u¿y³y nadal Atlantom w innym wymiarze.
Kryszta³ to minera³ ( posiada on swoj± energiê naturaln± ) jednak energia minera³u jest du¿o ni¿sza ni¿ ognia ¿ycia , która niesie w sobie Cz³owiek. Tylko serce Ludzkie tworzy pola najwiêkszej mi³o¶ci , nic co jest na ziemi nie posiada wiêkszej mocy twórczej.
Zatem wnioski nasuwaj± siê same.

Kap³ani Atlantydzcy to bardzo inteligentne Istoty przewidzieli na d³ugo do przodu systemy i sposoby zasilania i l±dowania kryszta³ów przez Ludzi. Gdyby ten system nie istnia³ ich ¶wiat równie¿ przesta³ by istnieæ.

Rys historyczny jest prawdziwy ale nie kompletny , bowiem ten system podwodnych akumulatorów energetycznych zasilanych przez Ludzi s³u¿y ich ¿yciu w innym wymiarze.
Muzyka mi siê podoba³a.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Luty 02, 2012, 19:16:59 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #61 : Luty 02, 2012, 18:40:28 »

Tak muza jest OK U¶miech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #62 : Luty 04, 2012, 14:52:06 »

Fajna historyczna opowie¶æ  U¶miech

Szkoda tylko, ¿e jasno z tej opowie¶ci wynika to, ¿e ci tzw za³o¿yciele cywilizacji nie wyci±gali ¿adnych

wniosków

Niech by zeszli na ziemie z tych ob³oków i pokazali na co ich staæ  Du¿y u¶miech

Witaj Przebi¶nieg

trafi³em na filmiki które pasuj± do tematu, sam czasami ogl±dam tylko urywki, je¿eli nie s³yszê/widzê nic nowego,-
lecz wrzucam na forum, bo mo¿e kogo¶ bardziej zainteresuje. Wnioski jak zwykle ka¿dy wyci±ga sam,
odnosz±c siê do tego ostatniego, nie wiem dlaczego kto¶ z innej cywilizacji nie mo¿e siê inkarnowaæ tu na ziemi,-
bowiem do¶wiadczenie na tej planecie s± trudne, ale b.warto¶ciowe.
My¶lê, ¿e w³a¶nie teraz na ziemi ¿yj± mln. ¶wiadomo¶ci z innych ¶wiatów dla do¶wiadczenia prze³omu wielkich cykli.

pozdro U¶miech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #63 : Luty 04, 2012, 15:10:09 »

Cytat: songo
nie wiem dlaczego kto¶ z innej cywilizacji nie mo¿e siê inkarnowaæ tu na ziemi,-
My¶lê, ¿e w³a¶nie teraz na ziemi ¿yj± mln. ¶wiadomo¶ci z innych ¶wiatów dla do¶wiadczenia prze³omu wielkich cykli.

Podobnie my¶lê, >songo<.
Uwa¿am, ¿e wci±¿ i ci±gle mamy tu tych go¶ci, ale to ju¿ inny temat >>.

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #64 : Luty 04, 2012, 16:44:43 »

Posty o ludziach, jako "koronie stworzenia" przenios³em do odpowiedniejszego w±tku >>.

Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #65 : Luty 04, 2012, 18:09:01 »

(...) odnosz±c siê do tego ostatniego, nie wiem dlaczego kto¶ z innej cywilizacji nie mo¿e siê inkarnowaæ tu na ziemi,-

Na czym polega problem z i inkarnacj± istot z innych cywilizacji ?
Polega on na tym, ¿e ka¿da planeta, a wiêc i Ziemia jest pewnym ¶rodowiskiem, które zawiera okre¶lon± woln± przestrzeñ. Nie mo¿na jej zmiejszyæ i nie mo¿na jej poszerzyæ.Wynika to z fizyki danej przestrzeni, któr± zajmuje sama planeta.
T± woln± przestrzeñ zajmuj± istoty.Im wiêcej istot tym mniej miejsca.
Ale nie chodzi tu o objêto¶æ, czy wymiary cia³a, tylko chodzi o ¶wiadomo¶æ ! Poniewa¿ najwiêcej miejsca w ka¿dym ¶rodowisku zabiera ¶wiadomo¶æ.¦wiadomo¶æ istot ¿yj±cych na tej planecie jest szacunkowo bardzo niska. Jest niska, ale je¿eli  pomno¿ymy ilo¶æ (istot -¶wiadomo¶ci) razy 7 miliardów, okazuje siê, ¿e miejsca zbytnio ju¿ niestety nie ma !
Nie ma tym samym miejsca dla istot z zaawansowanych cywilizcji, poniewa¿ jedna istota inkarnuj±c tu zajê³a by tyle miejsca w przestrzeni ile 50, czy sto tysiêcy ludzi.To by³o by samobójstwo, a nie inkarnacja.
Ale pomimo wszystko inkarnuj± tu istoty bardziej ¶wiadome.
Ich ¿ycie tutaj to istna katorga. Pomijaj±c ju¿ to, ¿e nie mog± nawi±zaæ w³a¶ciwych relacji z tym patologicznym systemem, to jeszcze brakuje im miejsca w przestrzeni.Niemniej jednak takie istoty tutaj s±.S± to typowi kamikadze, którzy zostali wys³ani, celem wykonania okre¶lonych zadañ.
Istoty takie zostaj± zabezpieczone, a nawet w przestrzeniach na innych gêsto¶ciach informacyjnych nie s± zbytnio widoczne, lub zabezpieczone (zaszyfrowane) odpowiednim algorytmem, aby nikt nie móg³ siê do nich dobraæ, zmanipulowaæ ich, wprogramowaæ w nich co¶, no bo ich misja by³a by daremna.
Z moich wieloletnich dociekañ takie istoty wchodz± w t± przestrzeñ w okre¶lonym dok³adnie ''czasie''. Ich czasoprzestrzeñ jest wyliczona lub wyznaczona geometri± przestrzeni.S± to przewa¿nie istoty z numerologicznym  (9). Je¿eli kto¶ z Was jest numerologicznym (9) to bardzo prawdopodobne, ¿e ma tu do wykonia okre¶lone wa¿ne zadania, a nie przyby³ tu tylko, aby siê rozmno¿yæ i po¿yæ sobie wygodnie w dobrze u³o¿onym ¶wiatku.¦wiatku u³o¿onym na patologicznym pod³o¿u, czyli psycho-¶wiadomo¶ciowo- mentalnym gnoju.
A jak wygl±da ta przestrzeñ (¶rodowisko)do rozwoju o nazwie Ziemia, to
najlepiej pos³u¿yæ siê prostym przyk³adem.
Szarzy z Zeta Reticulis, choæ s± tylko biorobotami  stworzonymi w odleg³ych czasach przez Jaszczury, ale nie mog± oni przebywaæ d³u¿ej na Ziemii ni¿ 2-8 godzin.
I nie chodzi, tu oto, ¿e za zimno, za ciep³o, ¿e tlenu ma³o etc. bo  przybywaj± przecie¿  w swych kosmicznych skafandrach, tylko - brakuje im przestrzeni.
A brakuje im przestrzeni, bo po prostu pomimo, ¿e s± tylko biorobotami, ale posiadaj± szersz± ¶wiadomo¶æ, która nie mo¿e w tych strukturalnych ziemskich siatkach ¶wiadomo¶ci siê pomie¶ciæ.
No, ale zbli¿a siê wielkimi krokami -TRANSFORMACJA.
A TRANSFORMACJA, to przede wszystkim zmiana przestrzeni i wyrównanie jej bilansu i doprowadzenie do jej równowagi. Wszech¶wiat nie pozwoli sobie na nierównowagê, na nieci±g³o¶ci i wyrwy w przestrzeni, wiêc co 300 tys.lat bilansuje przestrzeñ.
W ¶wietle powy¿szego oznacza to, ¿e znaczna czê¶æ istot z tego ¶rodowiska Ziemia zostanie usuniêta.Bo nie ma po prostu innej fizycznej mo¿liwo¶ci zbilansowaæ przestrzeñ.
Budzi to opór i upór u wielu istot, je¿eli s³ysz±, ¿e przetrzeñ ich wypchnie w ramach bilansu przestrzeni, która coraz wiêkszymi krokami siê zbli¿a.Nie nast±pi to w jednym momencie ( bo co to by³bym  za cud), tylko bêdzie to proces trwaj±cy przynajmniej 10-20 lat.
Ale wszech¶wiata to nie obchodzi. Tu rz±dzi matematyka i fizyka, ale nie ludzkie wyobra¿ania o nim i  ¶wiatopogl±dy.

« Ostatnia zmiana: Luty 04, 2012, 20:09:49 wys³ane przez Astre » Zapisane
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #66 : Luty 04, 2012, 22:11:58 »

Doskonale trafiasz songo U¶miech

W³a¶nie pozwalaj± one samemu wyci±gaæ wnioski

Co od reinkarnacji z innych planet to nasuwa siê mi wniosek choæ oczywi¶cie tylko teoretyczny, ¿e mo¿e

oni siê i reinkarnuj± - przynajmniej jacy¶ ich ich przedstawiciele, ale mo¿e pó¼niej ju¿ w ciele ziemskim

trac± kontakt ze swoimi, a mo¿e to specyfika naszego ¶rodowiska jak to pisze Astre  U¶miech

Có¿ wydaje mi siê, ¿e je¿eli chodzi o inne cywilizacje to poszerzê na tym forum swoj± wiedzê

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #67 : Luty 04, 2012, 22:13:40 »

Zgadujê Astre, ¿e jeste¶ w³a¶nie t± 9... tak?
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #68 : Luty 04, 2012, 22:56:11 »

A co z "jedynkami"? Do konfesjona³u? Co¶

Pozdrawiam - Thotal Mrugniêcie
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #69 : Luty 05, 2012, 18:08:43 »

Ka¿dy ciekawy post lubiê czytaæ kilka razy U¶miech

Tekst napisany przez Astre tez przeczyta³em kilka razy  U¶miech

Pozwoli³bym sobie tylko wniosek dodaæ do ostatniego zdania :

Tu rz±dzi matematyka i fizyka, ale nie ludzkie wyobra¿ania o nim i  ¶wiatopogl±dy.

Obie te nauki stworzy³ cz³owiek wiêc rozumiem, ¿e cz³owiek rz±dzi  Du¿y u¶miech

Absolutnie nie mam nic przeciwko temu obojêtnie jaka numerologicznie liczb± jestem  Du¿y u¶miech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #70 : Luty 05, 2012, 18:34:20 »

badaj±c skutek, a nie przyczynê mo¿na otrzymaæ nieprawid³owe wyniki,-
chocia¿ bior±c pod uwagê ¿e jedno mo¿e byæ drugim i tym samym- nie powinno byæ ró¿nicy,-
jednak ¼le postawione tezy prowadz± niechybie do b³êdnych wniosków..
Tak masz racjê nauka to narzêdzie badania naszej rzeczywisto¶ci i je¿eli siê zamyka na jakie¶ nieznane tezy to musi byæ conajmniej niepe³na..

PS. od siebie- nie jestem zwolennikem matematycznej interpretacji rzeczywisto¶ci, bowiem liczy s± wy³±cznie przybli¿eniem w³a¶cowego wyniku,-
nie da siê w 100% przedstawiæ analogu w postaci liczbowej Mrugniêcie

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #71 : Luty 05, 2012, 19:05:27 »

Te¿ nie jestem zwolennikiem matematycznej interpretacji rzeczywisto¶ci  U¶miech

Z matematyki wystarcza mi tylko, ¿e s± III Zasady dla IV Elementów i daje to XII Praw  Du¿y u¶miech

Staram siê nieuto¿samiaæ z jak±¶ teori±, tez± jakiej¶ grupy czy jakiego¶ my¶liciela... Du¿y u¶miech

Nie dlatego, ze oceniam j± w pozytywny lub negatywny sposób U¶miech

Po prostu dlatego, ¿e w swojej drodze ¿yciowej daje pierwszeñstwo Syntezie Cool

Skutkuje to u mnie lepszym polem do obserwacji rzeczywisto¶ci, pomaga mi siê rozwijaæ U¶miech

My¶lê te¿ ¿e jak bêdziemy kontynuowaæ t± wymianê tego co wiemy Dariusz zarzuci nam odej¶cie od

tematu Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Luty 05, 2012, 19:14:34 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #72 : Luty 05, 2012, 19:11:09 »

ca³o¶æ tych informacji jest jak zbli¿anie siê do szczytu wiru, ca³a wiedza w ró¿nej interpretacji zbli¿a siê do siebie,-
i choæ widzaæ, ¿e s± jedno¶ci±- nadal mog± byæ inaczej interpretowane z innych punktów obserwatora.
« Ostatnia zmiana: Luty 05, 2012, 19:11:54 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

east
Go¶æ
« Odpowiedz #73 : Luty 05, 2012, 19:36:06 »

songo, z tym wirem to trafi³e¶ w sedno Chichot
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #74 : Luty 14, 2012, 18:45:27 »

<a href="http://www.youtube.com/v/XFCe7DIfr-E?version=3&amp;amp;hl=pl_PL" target="_blank">http://www.youtube.com/v/XFCe7DIfr-E?version=3&amp;amp;hl=pl_PL</a>

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: