Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 07:53:38

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: WYBORY  (Przeczytany 68052 razy)
0 u¿ytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #50 : Lipiec 06, 2010, 10:16:07 »

Prawie sprytnie Kiaro, ale tylko prawie. Otó¿ wypowiadzasz siê o kandydatach ¶wiadomie u¿ywajaæ tylko inicja³u - jak domy¶lam siê nazwiska. Tylko, ¿e obaj panowie maj± nazwisko na K - Kaczyñski i Komorowski. Ale có¿, zawsze pó¼niej bêdzie mo¿na powiedzieæ ¿e wypowiada³a¶ siê o tym drugim i wcisn±æ kwadratowego puzla w uk³adankê...
acentaur

Wielki gadu³a ;)

Punkty Forum (pf): 12

Wiadomo¶ci: 1464

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #51 : Lipiec 06, 2010, 10:31:56 »

Witaj Val Dee,

niewatpliwie Twoj wybor byl najlepszy na jaki bylo Cie stac i dlatego otrzymales przebaczenie z gory. Pan Kaczynski reprezentuje system wartosci, z ktorymi nie kazdy musi sie zgadzac ale powinien przynajmniej respektowac jako cos, co jest czastka tego kraju, po ktorym stapa i ktory go zywi. Kaczynski ze swoim systemem wartosci jest zwiazany od lat, wyrosl  razem z nim i ponosi na wlasnej skorze wszystkie konsekwencje. Ten drugi jest nosicielem ... no wlasnie
czego, chyba raczej zespolu wytycznych i to ani wlasnych, ani jego partii. O jego osobowosci wole nie pisac bo bede musial zazyc tabletke forte plus.
Prymityw, jak sie zastanowic, to jednak cos szlachetnego w porownaniu z obecnym prezydentem.
pozdrawiam
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #52 : Lipiec 06, 2010, 10:52:31 »

polityka to sztuka czynienia iluzji,(mysle ze dolozono mu kilka procent:)  czasem potrzebna sa ofiary..., mysle ze teraz nas czeka jeszcze wiecej cudow, ludzie lubia byc oszukiwani i mamieni, a ze sa czasy takie ze wiekszosc samodzielnie nie mysli...i zeby nie wiadomo co czlowieka nie da sie zmienic, wiec bedzie piekny demontaz tego co jeszcze mozna bylo nazwac polskie

ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #53 : Lipiec 06, 2010, 10:59:07 »

Witaj Acentaurze,
Czy w obecnych czasach mo¿na prowadziæ ca³kowicie suwerenn± politykê? Nie s±dzê… a te wytyczne i dyrektywy o których wspominasz jako¶ dziwnie znów wi±¿± siê z Kremlem. Lecz to ju¿ jest trochê inny Kreml, macki d³u¿sze i bardziej drapie¿ne, no i spl±tane z tymi z zachodu…

Nie wydaje mi siê, ¿e mo¿na pozostaæ samotn± wysp±… Ziemia ju¿ dawno zaw³aszczona… teraz pora na zaw³aszczenie ludzkimi duszami… i o to idzie gra…
Na szczê¶cie mamy swoje kody dostêpu do nas samych. Czy powierzymy je zarz±dzaj±cym? Byæ mo¿e niektórzy tak, ja wolê zatrzymaæ w sobie moj± krainê… mlekiem i miodem pachn±c±…
Patrzmy na rêce tych, których wybieramy…
A mówi siê, ¿e jaki naród, taki prezydent. Czy jednak nie za du¿e to uproszczenie?

Pozdrawiam  U¶miech
acentaur

Wielki gadu³a ;)

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #54 : Lipiec 06, 2010, 11:35:28 »

Witaj ptaku,
A mówi siê, ¿e jaki naród, taki prezydent. Czy jednak nie za du¿e to uproszczenie?
jakas prawda w tym jest, ale pod warunkiem, ze mamy do czynienia w miare suwerennym krajem. Zalosne jest to, ze te masy nie zdaja sobie sprawy, ze realizuja "polityke" a raczej psychopatyczne zwidy totalnie obce Polsce.
Czy w obecnych czasach mo¿na prowadziæ ca³kowicie suwerenn± politykê?
strategicznie niejedno jest mozliwe, dopuki nie sprzedaje sie tego, co nie jest wlasnoscia ani partii ani rzadu, dopuki rzadzaca
51 procentowa wiekszosc nie zwala pozostalej czesci na glowe tego , czego nie da sie przez dziesieciolecia odwrocic.
pozdrawiam
east
Go¶æ
« Odpowiedz #55 : Lipiec 06, 2010, 11:53:25 »

Witaj Acentaurze
Pan Kaczynski reprezentuje system wartosci, z ktorymi nie kazdy musi sie zgadzac ale powinien przynajmniej respektowac jako cos, co jest czastka tego kraju, po ktorym stapa i ktory go zywi. Kaczynski ze swoim systemem wartosci jest zwiazany od lat, wyrosl  razem z nim i ponosi na wlasnej skorze wszystkie konsekwencje. Ten drugi jest nosicielem ... no wlasnie
czego, chyba raczej zespolu wytycznych i to ani wlasnych, ani jego partii

Ale¿ z tych w³a¶nie powodów Kaczyñski by³ przewidywalny i niezmienialny , a ten drugi .... w ka¿dym razie bardziej elastyczny. Kto i co na Niego wp³ynie to równie¿ zale¿y od Ciebie. Przynajmniej nie da siê zrzuciæ wszystkiego na karb tego o skostnia³ym , wyizolowanym od ¶wiata krêgos³upie, a czê¶æ odpowiedzialno¶ci trzeba bêdzie wzi±æ samemu za postêpowanie nowego nam panuj±cego. Rozumiem, ¿e takie rozumowanie mo¿e nie byæ pewnym ludziom na rêkê.
W ka¿dym razie Naród wybra³ opcjê, ¿e nie wchodzimy po raz drugi do tej samej wody.
acentaur

Wielki gadu³a ;)

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #56 : Lipiec 06, 2010, 12:26:17 »

Witaj east,
i co Ci mam odpowiedziec. Ja od lat obserwuje te psychoze zwiazana z bracmi Kaczynskimi. Widzialem to u wielu osob, ktorych bym nigdy o cos takiego nie podejrzewal. To obsesja bez precedensu, no moze porownywalna z Pilsudskim, no bo
przeciez kazdy nawet we snie, wydeklamuje ich straszliwe wady. Jeszcze nikogo, nawet tych czerwonych zbirow niszczacych
ten kraj, nie opluwano z taka zajadloscia. Po raz wtory sprawdzaja sie wizje wieszczow o miernocie ludzkich charakterow, szczegolnie tych, ktorzy jakby z roznych racji winni byc predestynowani do odrozniania trzeciorzednych od pierwszrzednych
czynnikow.
O tym wyizolowanym i skostnialym kregoslupie mowi z respektem swiat do dzisiaj w przeciwienstwie do mydlkow bez twarzy
ale lepiej skrojonych garniturach.
pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2010, 12:32:55 wys³ane przez acentaur » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #57 : Lipiec 06, 2010, 12:40:51 »

Nie chcê wieszczyæ za Wyspiañskim, ale oby nie by³o tak jak ¶piewa Czes³aw Niemen…

Czes³aw Niemen - Mia³e¶ chamie z³oty róg....
http://www.youtube.com/watch?v=B-t7CqvBM2A

Pozdrawiam
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #58 : Lipiec 06, 2010, 12:45:45 »

Witaj Val Dee,

niewatpliwie Twoj wybor byl najlepszy na jaki bylo Cie stac i dlatego otrzymales przebaczenie z gory. Pan Kaczynski reprezentuje system wartosci, z ktorymi nie kazdy musi sie zgadzac ale powinien przynajmniej respektowac jako cos, co jest czastka tego kraju, po ktorym stapa i ktory go zywi. Kaczynski ze swoim systemem wartosci jest zwiazany od lat, wyrosl  razem z nim i ponosi na wlasnej skorze wszystkie konsekwencje. Ten drugi jest nosicielem ... no wlasnie
czego, chyba raczej zespolu wytycznych i to ani wlasnych, ani jego partii. O jego osobowosci wole nie pisac bo bede musial zazyc tabletke forte plus.
Prymityw, jak sie zastanowic, to jednak cos szlachetnego w porownaniu z obecnym prezydentem.
pozdrawiam

Warto¶ci wyznawane przez Kaczyñskiego:
- k³amstwa (za jedno zosta³ skazany prawomocnym wyrokiem s±du)
- pomówienia (co ten pan wyprawia³ jak by³ premierem to szkoda mówiæ... wszystkie te wykszta³ciuchy, szarpane pielêgniarki, ZOMO)
- dwulicowo¶æ (nagle polubi³ lewicê i nie czuje do niej odrazy)
- tchórzliwo¶æ (strasznie nie lubi np udzielaæ wywiadów tym którzy maj± nieco odmienne zdanie od niego, mocny w gêbie ale tylko tam gdzie jest bo¿yszczem t³umów)
- ca³kowita uleg³o¶æ wobec oszusta Rydzyka

Opowiada siê jako katolik ale jest:
- kawalerem (a przecie¿ ma siê rozmna¿aæ ku chwale Boga)
- zwolennikiem kary ¶mierci
- jest bardzo daleki od polityki mi³o¶ci itd

Podczas gdy pan Komorowski idea³em nie jest ale idea³y ma i trudno mu odmówiæ walczenia o swoje przekonania. Wzorowy katolik (wyk³ada³ w seminarium przez wiele lat), ma ¿onê, 5 dzieci, piêkny ¿yciorys z czasów PRL (tu Kaczyñski wypada znacznie gorzej bo niby siê powo³uje na to, ¿e zak³ada³ "S" ale jak go potem zwi±zkowcy pytali gdzie zak³ada³ i jaki mia³ numer legitymacji to ju¿ nie wiedzia³).
east
Go¶æ
« Odpowiedz #59 : Lipiec 06, 2010, 13:07:58 »

Witaj east,
 Po raz wtory sprawdzaja sie wizje wieszczow o miernocie ludzkich charakterow, szczegolnie tych, ktorzy jakby z roznych racji winni byc predestynowani do odrozniania trzeciorzednych od pierwszrzednych
czynnikow.
No i co ja mam Tobie na to odpowiedzieæ ... chyba tylko s³owami Andrew Leppera z których¶ tam wyborów prezydenckich ( na ¿ywo pad³y ze studia wyborczego )  "Bo¿e jaki my g³upi naród mamy " Mrugniêcie Pamiêtam , ¿e wtedy to jedno zdanie przekre¶li³o w moich oczach tego cz³owieka na zawsze jako potencjaln± g³owê Pañstwa. Bo zapomina siê, ¿e to ludzie wybieraj±, ¿e ten urz±d jest po to, aby s³u¿yæ ludziom wszystkimi swoimi umiejêtno¶ciami, a nie po to, aby b³yszczeæ gwiazdorstwem na arenie miêdzynarodowej.
¦wiat widaæ , jednak woli gwiazdorów zapominaj±c , ze to s³u¿ba a nie popisy w hali sportowej. Na zawodach to popieram, ¿e :
O tym wyizolowanym i skostnialym kregoslupie mowi z respektem swiat do dzisiaj
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #60 : Lipiec 06, 2010, 13:18:51 »

Jednak równie¿ tu wrzucê te piosenki Kaczmarskiego, bo jako¶ dziwnie koresponduj± z tematem… chocia¿ to mo¿e tylko moje widzenie?

Jacek Kaczmarski - Requiem rozbiorowe cz.1
http://www.youtube.com/watch?v=FHTpqjh4NPU&feature=related

Jacek Kaczmarski - Requiem rozbiorowe cz.2
http://www.youtube.com/watch?v=kjLK61vTcoo&feature=related

==================

EDIT:
No i jeszcze to ku przypomnieniu…

HISTORIA POLSKI, From Poniatowski to Jaruzelski 1764-1989
http://www.youtube.com/watch?v=0mP2R98M-zQ&feature=related
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2010, 13:42:58 wys³ane przez ptak » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #61 : Lipiec 06, 2010, 13:44:26 »

Nikt nie jest bez "WINY",
a ju¿ na pewno nie politycy z pierwszej linii, ¿aden nie zaszed³by tak daleko, gdyby nie by³o na niego "teczki".
¯aden wysoko postawiony polityk nie mo¿e byæ ca³kowicie samodzielny, bez skazy na przesz³o¶ci. To jest warunek do postawienia takiego delikwenta ponad "szare eminencje" faktycznie sprawuj±ce w³adzê.

Dzisiaj najwiêksz± w³adzê na ¶wiecie maj± ludzie manipuluj±cy finansami, wielkie korporacje, banki...
Granice pañstwowe s± tylko dla celników i podatników, ¶wiatem rz±dz± ci, którzy pozwalaj± lokalnym przywódcom na sprawowanie pozornej w³adzy. Ka¿dy z nich musi wywi±zaæ siê z umowy z "pracodawc±", bez konieczno¶ci wywi±zywania siê z obietnic wyborczych wobec obywateli. Te kontrakty podpisywane s± daleko od naszych granic, nie maj± nic wspólnego z suwerenno¶ci±, a machanie szabelkami, to dziecinada dla naiwnych.

Wybory w Polsce nie maj± ¿adnego wp³ywu na politykê ¶wiatow±, polityka ¶wiatowa kr±¿y ró¿nymi drogami, ale ju¿ na pewno nie ma dla niej znaczenia, kto zostanie prezydentem, bo obaj i tak musz± wykonywaæ te same, z góry narzucone zadania.

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #62 : Lipiec 06, 2010, 14:06:10 »

Ja nie wiem sk±d ten marazm i nostalgia u Was. Puk puk, obud¼cie siê. To my tworzymy rzeczywisto¶æ, zapomnieli¶cie ju¿ ?
Kiedy pisze rzeczywisto¶æ, to j± mam na my¶li,a nie iluzje.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #63 : Lipiec 06, 2010, 14:17:13 »

Witaj East,
Ja nie wiem sk±d ten marazm i nostalgia u Was. Puk puk, obud¼cie siê. To my tworzymy rzeczywisto¶æ, zapomnieli¶cie ju¿ ?
Kiedy pisze rzeczywisto¶æ, to j± mam na my¶li,a nie iluzje.

Widzisz, bo my pewnie niepoprawni romantycy, ot ¶nimy sen o kraju naszym… czy to iluzja, czy rzeczywisto¶æ?
Je¶li iluzja, to po j± zmieniaæ? Je¶li rzeczywisto¶æ, to znaæ nam trzeba jej fabu³ê…
Ale masz racjê, jak by nie by³o, to my tworzymy jedno i drugie. 

Pozdrawiam  U¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #64 : Lipiec 06, 2010, 14:19:39 »

Tam Kraj Twój , gdzie Serce Twoje ... jak mawiali Templariusze - baardzo romantycznie i dos³ownie bo przecie¿  serce , jak siê nie mylê, nosisz zawsze w sobie.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #65 : Lipiec 06, 2010, 14:23:21 »

… ale st±pam te¿ po ziemi swojej…  U¶miech
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #66 : Lipiec 06, 2010, 14:24:40 »

jasne, jezeli ogladales v jak vendetta..to tak tylko mozna wplynac ..U¶miech za 5 lat wszyscy beda juz tak zmanipulowani ze beda robic cokolwiek wsztstko bedzie dozwolone i wszystko bedzie sprzedane i upolitycznione w gorszym sensie bo poza jakakolwiek moralnoscia i interesem Polski, zabic ducha narodu i juz bedzie pozamiatane w sumie juz jest

ps. Kaczynski wlasnie nie byl zwiazany z tymi ukladami dlatego przecholowal - szczegolnie z ta tarcza...swoja droga ciekawe jak wyplacze sie z tego po w zamian za przysluge.., sam przeciw wszystkim i tak sobie niezle radzil

« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2010, 14:31:29 wys³ane przez quetzalcoatl44 » Zapisane
acentaur

Wielki gadu³a ;)

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #67 : Lipiec 06, 2010, 15:18:22 »

Witaj Thotal,
Wybory w Polsce nie maj± ¿adnego wp³ywu na politykê ¶wiatow±, polityka ¶wiatowa kr±¿y ró¿nymi drogami, ale ju¿ na pewno nie ma dla niej znaczenia, kto zostanie prezydentem, bo obaj i tak musz± wykonywaæ te same, z góry narzucone zadania.
i tu sie grubo mylisz. Istnieje wiele powodow , dlaczego zmiany w jakiejs prowincji w Zimbabwe nie pozwalaja zasnac wlasnie tym, ktorzy rzadza. Ci psychopaci nie sa w stanie strawic zadnego odstepstwa w "swoim" ogrodku. Bo zarowno chodzi o fakt wylamania sie z "systemu" jak i o jego nastepstwa. A oni musza wszystko mierzyc dwa kroki do przodu a juz pojedynczy wylom nie daje przewidywalnych rozwiazan. Oni wtedy dostaja i dostawac beda zawsze ostrej sraczki, slinotoku i znacznego obnizenia aktywnosci swego zdegenerowanego zwierzecego mozgu. I po tym mozna ich bardzo dokladnie rozpoznac.  Du¿y u¶miech
Witaj east,
No i co ja mam Tobie na to odpowiedzieæ ...
tylko tyle ile zechcesz, tylko tyle co chcesz o sobie powiedziec, tylko tyle o tym co bedziesz zawsze bronil i chronil, tylko tyle o tym czego nie powierzysz jakiemus palantowi w dobrej wierze polegajac na jego mialkich obietnicach..... U¶miech  Powaznie east, jesli chcesz, to powiesz to co najwlasciwsze.
pozdrawiam
east
Go¶æ
« Odpowiedz #68 : Lipiec 06, 2010, 15:42:02 »

quetz napisa³  ..
za 5 lat wszyscy beda juz tak zmanipulowani ze beda robic cokolwiek wsztstko bedzie dozwolone i wszystko bedzie sprzedane i upolitycznione w gorszym sensie bo poza jakakolwiek moralnoscia i interesem Polski, zabic ducha narodu i juz bedzie pozamiatane w sumie juz jest
ojojoj .. powa¿na sprawa ..
Czyli ¿e bêdziemy biedni, skrêpowani, omotani, ubezw³asnowolnieni, a za to oni ..to bêd± mieli wolno¶æ. A ten nasz bohater Kaczyñski zaciera³ bêdzie rêce z rado¶ci - a nie mówi³em, trzeba by³o na mnie zag³osowaæ, to by¶my z szabelk± na tanki poooszli.  I wtedy on da siê ³askawie wybraæ, jako inne, mniejsze z³o.
Czy na prawdê tylko taki ¶wiat widzicie ? Tak± historiê chcecie powtarzaæ ?
A w niej siebie - bezwolne maszynki do g³osowania ... na mniejsze z³o ?

Mo¿e zmieñ filmy na bardziej twórcze quetz , bo, jak widaæ, co projektujesz to dostajesz.

Tam, na planie Wy¿szych Ja¼ni Twoje prawdziwe ja siedzi sobie w sterówce razem z Wy¿sz± Ja¼ni± Komorowskiego i .. zabieraj± siê za scenariusz do filmu dla Polski.
Q -Wiesz Bronek, taki fajny film widzia³em v, jak vendetta, pobawmy siê w piek³o , albo odkurzmy co¶ Orwella.
B - tak my¶lisz ? W zasadzie to nie mam pomys³u wiêc niech Ci bêdzie - pada odpowied¼.

.. ale równie dobrze mog³oby byæ inaczej, bo tam na wy¿ynach przecie¿ nie ma Pañstw i Narodów. S± tylko dusze.
Q - Zróbmy stary tam co¶ dla nas wszystkich, ¿eby ludziom ¿y³o siê lepiej , powalczmy o cz³owieka !
B - o!  to jest my¶l, dzia³ajmy, waliæ system  Du¿y u¶miech

Ptaku
… ale st±pam te¿ po ziemi swojej… 
.. ale¿ ziemia ta nigdy nie nale¿a³a do nas. My, ludzie, fizyczne istoty, tylko j± podzielili¶my na parcele, kraje, powiaty i gminy. Dla wygody swojej, a przecie¿ Ziemia to ¿ywy, inteligentny organizm i te¿ ma serce swoje wiêc jak mo¿na mówiæ, ¿e siê posiada czyje¶ cudowne ¿ycie ?

pozdrawiam
Mrugniêcie
East
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2010, 15:48:01 wys³ane przez east » Zapisane
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #69 : Lipiec 06, 2010, 15:57:23 »

A to Kaczyñski nie by³ zwi±zany z opus dei ?

Wreszcie powy³azi³o, kto tu sta³ za jakimi nickami. hihi

..i to coraz perfekcyjniej.

a tak z innej mañki:
To zaprzestañcie tworzyc ch**niê!  Du¿y u¶miech

Mój kandydat by³ na tyle uczciwy - w zestawieniu z poprzednim prezydentem,
¿e przy podobnym rozk³adzie si³
nie my¶la³ "wygrali¶my" i teraz zagarniemy wszystko dla siebie, bo mieli¶my te kilka procent wiêcej.
By³ obiektywny. To dobrze swiadczy.

Ja pamiêtam jak zachowa³ siê Kaczyñski w podobnej sytuacji. Oj pamiêtam.
Ale to te¿ symptomatyczne dla okreslonej sfery PODLEG£O¦CI.

Je¶li iluzja, to po j± zmieniaæ? Je¶li rzeczywisto¶æ, to znaæ nam trzeba jej fabu³ê…
To sie wzcie i przefiltrujcie,
bo jak podam tym tutaj paralitykom fabu³e to bede musia³ potem zmieniac,
a i tak mam tu roboty nieco.

Teraz tak..
W sobotê troche dni wczesniej by³ pewien plutoniczno-saturniczno-uranowy krzy¿ astronomocznie.
Wielka zwrotnica kó³ arepo zosta³a prze³o¿ona.
Kolejny punkt zero odblokowany i transformowany.

Ale¿ spokój by³ w tym oku rotacji.. Blask ciszy ¶wietlistej. Bezwietrznie, ¿e listek nie drgn±³.

Na ¶lê¿y uda³o siê te¿ parê rzeczy mimo zabiegom kap³añskich misjonarzy.
(ten gnojek od pods³uchów który tamtym donosi³ ju¿ trafi³ na ruszt grillowy. pozdro Mrugniêcie

Spoko-melodia !

Pozostaje spytaæ, co nowy prezydent rozumie przez s³owo "Solidarno¶æ" ?.. i dociekaæ trymowaæ szczegó³ów tego znaczenia wspó³cze¶nie. (bo sierpieñ 80 by³ dobry na sierpieñ 80 - teraz mamy 30 lat  w bok na spirali od tamtego zwoju.) A wiadomo, kto i jaki przekret chce uszyæ pos³uguj±c sie tym s³owem i nie jest to Bronek. Je¶li sie w pore kapnie - to zmie¶ci siê w przej¶ciu.

Pamietam tego Krzaklewskiego i cywilizacje Kleszczy, dla której zrobi³ w Polsce tyle shitu.
Pozak³adali ca³e mateczniki. Robactwo niewyjête.

Jestem optymist±,

potrzeba stabilnego prezydka, gdy machiny bêda sieRealizowaæ,
gdy¿ rozpi¼dziel wynik³y z onych prac, w który szybko w³±czy³ sie
ten drugi, kto¶ musi przeca przytomnie ogarn±æ..

i dla zewnetrzno¶ci te¿ trzymaæ pewna forme

a i lepiej ze nie mam rzyga na pe³niacego funkcje, bo to do wkurwienia 2 kroki, a potem 10 mld w piz-du za jeden nietakt.

Tak wiec nie ma wstydu.. i jest rozwa¿na Serdeczno¶æ

to sa roboty miedzy m³otem a kowad³em i trzeba miec predyspozycje. Dyplomatyczne.

Zupka jest smaczna.

Drugie danie w rekach m³odych. Nie tych od jp2, co spowodowa³ zalanie  w `97.
nie tych bez kregos³upa ani.

Te kontrakty podpisywane s± daleko od naszych granic, nie maj± nic wspólnego z suwerenno¶ci±,
zwolnij tociu bo chrzanisz.
Ja podpisywa³em w Szczebrzeszynie Mrugniêcie

Dzisiaj najwiêksz± w³adzê na ¶wiecie maj± ludzie manipuluj±cy finansami, wielkie korporacje, banki
Ale Ty sobie swiat szykujesz ch³opie, kurde
zbastuj ten amok, bo klepia za toba ten niechciany swiat rozentuzjazmowani mieszkañcy d¿ungli.
Mieli do 2007.

Teraz sprawy maj± sie nieco inaczej.

« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2010, 16:01:07 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #70 : Lipiec 06, 2010, 16:14:41 »

no tak w ksiazce dla dzieci mozesz napisac taka bajke:), a rzeczywistosc to krew, pot i lzy,(dla liberalow przedewszystkim pieniadze:) a zmieni sie wszystko dopiero pewnie wtedy jak karma tego swiata splonie w kosmicznym ogniu, materializm przetopi sie w cos innego, nie wiem tak mialo chyba byc U¶miech

sam napisales gdzies "nie uwa¿am, ¿e "smutny musi byæ Nasz Pan". To , co siê dzieje jest takie, jakie ma byæ, w³a¶nie takie, jak zosta³o zaplanowane. Przej¶cie poprzez cierpienie i traumê ma wyzwoliæ w nas mi³o¶æ, która transformuje rzeczywisto¶æ"

tak jak juz bedzie naprawde zle, np nastolatki zaczna sie zjadac tak jak w Rosji, zapragniemy zmian, a moze i nie, ale napewno nie mozna sie zgadzac ze swiatem, chciec sprawiedliwosci, a wyzwolenie od tego wszystkiego i tak pewnie pzyjdzie przez cierpienie..

o juz sie cos nie zgadza, dziwne ze to gw podala..

http://wybory.gazeta.pl/wybory/1,106728,8107642,Polsce_przybylo_ponad_200_tys__mieszkancow_w_ciagu.html

albo to czy ma to byc smieszne w kontekscie tego co sie stalo??

http://www.kciuk.pl/Bronek-kaczobojca-a18695

rozmiem jeszcze Rosje ale ci palanci z po kim oni sa? przeciez tam zgineli tez ich koledzy o kolezanki

i caly czas pieprzenie - wiadomo ze tego nie wyjasnia

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Zezwolili-Tu-154-na-50-m%3B-Klich-nic-na-to-nie-wskazuje,wid,12448760,wiadomosc.html?ticaid=1a799&_ticrsn=5

http://www.sfora.pl/Tu-154-nie-mogl-bezpieczne-wyladowac-Stare-dane-dla-GPS-a21907
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2010, 16:27:56 wys³ane przez quetzalcoatl44 » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #71 : Lipiec 06, 2010, 16:30:25 »

W artykule wysz³o, ze niby w ci±gu 2 tyg przby³o nam  20 000 uprawnionych do g³osowania. No nie wiem, mo¿e a¿ tyle osób uzyska³o prawa wyborcze, czyli zaliczy³o swoje 18te urodziny w miêdzyczasie ?
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #72 : Lipiec 06, 2010, 16:36:09 »

e tam, za jeszcze kilka dni znowu wyjdzie cos nowego, ja osobiscie nie wierze zeby Kaczynski przegral wybory, w nocy wygrywal...nie mogli go dopuscic poprostu do tego, ale co dalej z ta sprawa, (mysle ze Kaczynski nie zaognial by tego ale chcialby to wyjasnic bo to posrednio z jego winy do tego doszlo budowa tarczy, ale chyba zrozumial swoj blad..)ale co dalej ztym co zakaza o tym mowic?, moze jak zdominuja media, pozamykaja gazety itd..? to i tak przeciez bez sesnu, ludzie tego nie wytrzymaja..
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2010, 16:36:54 wys³ane przez quetzalcoatl44 » Zapisane
acentaur

Wielki gadu³a ;)

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #73 : Lipiec 06, 2010, 18:37:59 »

Witaj Val Dee,
Warto¶ci wyznawane przez Kaczyñskiego:
- k³amstwa ...
w roku 1980 bylem na rocznym szkoleniu w Krakowie w jednostce wojskowej. Glowny macher od spraw politycznych postanowil osobiscie zajac sie tematem expose' owczesnego genialnego
premiera bodajze, towarzysza Babiucha. Wyciszyl sale, wzniosl oczy do gory i tak pozostal do konca
tego pokreconego belkotu. Wtedy po raz pierwszy opuscilem swoje cialo, jako naturalna obrona przed
postradaniem zmyslow. I byl to czas kiedy Ci bohaterowie z dyplomami nadanymi w Moskwie
robili w majty i produkowali nieprawdopodobne brednie na lewo i prawo.
I cos mam wrazenie , ze to jeszcze trwa a przynajmniej gdzieniegdzie. Ta sama obluda i wstretna sluzalczosc ale nie narodowi i nie konstytucji. Produkcja "dowodow" i dokumentow jakie tylko mogly te schizofreniczne typy wymyslec.
Nie wiem czy naprawde to sa Twoje przemyslenia czy tez gdzies to przeczytales?
pozdrawiam
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #74 : Lipiec 07, 2010, 20:08:25 »

Jak Kaczyñski wygra, to mnie wylecz±
Aleksandra Lewiñska, Bydgoszcz
2010-07-07, ostatnia aktualizacja 2010-07-07 15:03

Angelika Thiede przed urzêdem gminy w Pruszczu: - Pewnie, ¿e ojciec siê wyborami zdenerwowa³, ale nie tak, ¿eby od tego umieraæ. Teraz ludzie robi± z niego bohatera
Fot. Arkadiusz Wojtasiewicz / Agencja Gazeta

Remigiusz Thiede chcia³ od urzêdników pieniêdzy na leki i na rehabilitacjê. Nie dosta³. Dlatego po³o¿y³ siê na schodach urzêdu gminy i czeka³. - Jak Kaczyñski wygra, szpitali nie sprywatyzuj± i bêd± mnie leczyæ - krzycza³. Zmar³ dzieñ po wyborach

...

W gminie Pruszcz wygra³ Komorowski. - Proporcje u³o¿y³y siê 2200 g³osów do 1400 - mówi wójt.

http://wyborcza.pl/1,75478,8108553,Jak_Kaczynski_wygra__to_mnie_wylecza.html

« Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2010, 20:08:48 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Strony: 1 2 [3] 4 5 6 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: