Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 19:33:52

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: ksiega Daniela - proroctwa apokalipsy  (Przeczytany 13914 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
quetzalcoatl44
Go¶æ
« : Czerwiec 29, 2010, 16:39:31 »

a wiec bestia to symbol czlowieka tak czy inaczej ludzkiego ego CERN - 666
"nikt nie bedzie mogl nic kupic, ani sprzedac bez znamienia bestii"
WWW (to tez powstalo w CERN) oznacza 666 "dano tchnac ducha w posga bestii.." wydaje  mi sie, ze to chodzi o komputer i taka fascynacje ludzkosci technologia...
tez kod paskowy to podobno suma jakos z tego wynosi 666

Miasto na 7 wzgorzach to Rzym..

ale w ksiedzae Daniela jest napisane, ze przed koncem czasu musi sie pojawic ochyda spustoszenia i czlowiek niegodziwosci - antychryst, ktory bedzie sie wynosil nad Boga i wszystko co Boskie i ma zasiasc w odbudowanej swiatyni w Jerozolimie - plany juz sa, ciekawe co dalej...

ochyda spustoszenia ma zaczac sie od zniesienia stalej ofiary codziennej - kosciol katolicki interpretuje to jako zniesienia echarystii - mszy sw - wydaje mi sie to niemozliwe w kosciele katolickim
pozatym dla mnie samego ofiara mszy sw nie jest ofiara - bo ofiara byla jedna Chrystusa i to oznacza wywyzszanie sie kaplanow, a dzielenie sie chlebem i winem na pamiatke Chrystusa powinno byc zawsze praktykowane, oczywiscie z pewna swiadomoscia
ale wg mnie tu bardziej chodzi o jakis zydowski zwyczaj ustanowiony przez Mojzesza

hm natomiast antychryst to wg mnie NWO (nowy lad swiatowym) mialo zginac z jego reki 3 swiatowych przywodcow - 1 juz zginal...

natomiast posag bestii to chyba poprostu komputer
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 29, 2010, 16:56:25 wys³ane przez quetzalcoatl44 » Zapisane
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 29, 2010, 19:31:43 »

Quetz
hm natomiast antychryst to wg mnie NWO (nowy lad swiatowym
Quetz,nie mozesz nazywac NWO antychrystem,bo to jest organizacja,twor bezosobowy,ale za ktorym kryja sie konkretni ludzie.Ci ludzie,to masoneria najwyzszego szczebla,sam czubek piramidy
od 1 do 33,zarzadcy tego swiata,ci,ktorzy w zamian za technologie i obietnice zrobienia ludzi
ponownie niewolnikami i narzedziami w ich rekach,sprzedaja nasza Ziemie i ludzkosc ORIONOM -
lub jak kto woli -ORIONIDOM.Tak wiec antychrystem mozemy nazwac Anu,En-ki,Enlila,Marduka i caly rod Annunakich wlacznie z tymi,ktorzy w postaci fizycznej sa na naszej Ziemi i chca ja
ponownie przejac we wladanie calkowite.Bogami "Free Masons"jest wlasnie ta obca,niezwykle
wojownicza i krwiozercza rasa, a my,poniewaz Ziemia jest naszym domem,powinnismy Jej bronic,
zaprzestac wszelkich wojen dazacych do samozniszczenia i odebrac im wladze i mozliwosci manipulowania ludzkoscia.Amen.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 29, 2010, 19:34:12 wys³ane przez Kahuna » Zapisane
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 29, 2010, 19:35:16 »

ok ja widze tylko ludzi i ludzi wykonujacych ich rozkazy dla wlasnych zyskow U¶miech ale ok mozemy sie przeciwstawic jestem za U¶miech

poprostu chciwosc i moze glupota
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 29, 2010, 19:36:01 wys³ane przez quetzalcoatl44 » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 29, 2010, 20:14:33 »

Kahuna,
cieszê siê, ¿e widzimy ¶wiat w podobnych wymiarach, ja te¿ uwa¿am, ¿e propagowanie MI£O¦CI jest zadaniem nadrzêdnym.
Otaczanie mi³o¶ci± wszystkiego i wszystkich dooko³a, bez wzglêdu na konsekwencje jest najlepsz± drog± do opanowania w³asnego serca...

- inteligencjê zamieñmy na rado¶æ tworzenia...
- zazdro¶æ na chêæ ukazywania w³asnych mo¿liwo¶ci...

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 30, 2010, 12:50:06 »

poprostu chciwosc i moze glupota
Quetz,to ani chciwosc,ani glupota.ONI maja taka mase pieniedzy,ze moga wywolywac kryzysy kiedy
tylko zapragna i w kazdym panstwie jakie im stanie na przeszkodzie.Maja kontrole nad federalnymi rezerwami USA(ta instytucja miast byc pod kontrola rzadu,jest w prywatnych, ICH lapach),moga manipulowac swiatowym funduszem monetarnym no i manipuluja wszystkimi gieldami
na swiecie.Tak wiec wszelkie kryzysy, poczawszy od pamietnego w 1929 r.krachu na gieldzie nowojorskiej,sa wywolywane sztucznie i orkiestrowane przez NICH.To samo dzieje sie z wojnami,
ktore sa starannie planowane,sluza depopulacji(dla NICH zycie ludzkie nie ma zadnego znaczenia,bo ELITA ta jest "bez serc i ducha") jak i nakrecaniu koniunktury,ktora tylko w niewielkim stopniu sluzy ludziom - dla przykrywki i zachowania pozorow.
Jesli chodzi o glupote,to ta ELITA ma wyksztalcenie jakiego tylko zapragnie,bo sa to "ludzie"
czesto superinteligentni,przebiegli i o duzej wiedzy - tylko coz z tego,skoro pozbawieni sa
wszelkich wyzszych uczuc..?Nie chodzi IM wiec tyle o bogactwa tego swiata ile o wladze i panowanie nad zniewolona,zastraszona,calkowicie zalezna od ich kaprysow reszta swiata..czyli
ludzkoscia.Najwiekszym dla nich zagrozeniem jest rosnaca swiadomosc ludzi,ktorzy dzieki internetowi i calej masie niezaleznych pozycji ksiazkowych coraz szerzej otwieraja oczy - z rosnaca gotowoscia pokrzyzowania IM wszystkich planow.Pamietajmy,ze z ludzmi zadne "imperium
zla "jeszcze nie wygralo..i nie wygra..i niech sie tak stanie,Amen.
Pozdrawiam.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 30, 2010, 16:55:13 »

Moze Oni i maja wiele , ale nie maja wszystkiego , a szczegolnie tego jednego jedynego DUSZY , ktora jest mysla i uczuciem.
Zatem nie moga przejsc w wyzszy wymiar , wyzsza wibracje , bo tam moga istniec tylko i wylacznie posiadacze DUSZY, wiaze sie to z posiadaniem cial eterycznych a w szczegolnosci ostatniego ciala astralnego. Ono to jest nosnikiem Duszy , ktora dzieki niemu przejdzie do wyzszej wibracji , nastepnego wymiaru.
Nic , ale to NIC nie powstrzyma ani nie zablokuje tego procesu, ten Wielki Krzyz  , ktory stal sie egzekucja zamyslu Stworcy otworzyl nam portal przesylania energii , ktora jest nowa wiedza dla nas wszystkich LUDZI.
Tak wiec Kazdy jeden Czlowiek , bedzie korzystal z wiedzy wpisujacej sie w Ludzka swiadomosc , powodujaca otwieranie sie jej.Czyni sie to dzieki otwierajacemu sie SERCU a dokladniej CZAKRZE SERCA w ktorej jest zdeponowana Iskra Boza.
Jasna sprawa ze , kto ja posiada bedzie sie rozwijal , wzrastal , ewoluowal i napelnial energia , by osiagnac  moc transformacji , ktora pozwoli na przejscie w kolejny wymoiar.
Nie ma sie czego bac , proces ten jest zagwarantowany dla WSZYSTKICH LUDZI.

ONI , ktorzy Duszy , Iskry Bozej nie posiadaja moga sobie z tymi miljardami miljardow i jeszcze wiecej teraz w karty pograc.
Ostatkiem sil szczypia , kreca i usiluja jeszcze tworzyc wszelakie zawieruchy , nic z tego , to jest EPOKA SERCA , albo je masz  , albo nie , albo rozwijasz uczucia , albo nie. Nie ma opcji posredniej, ktora daje inne mozliwosci.

Zadne szkoly , uniwersytety ,pozycje , miljardy i nie wiem co jeszcze nie stworza dla nikogo DUSZY. To juz koniec tej gry z manipulowaniem ludzmi. Koniec definitywny.
Ten czas bedzie krok po kroku odkrywal wszelakie oszustwa , demaskowal tych , ktorzy tak usilnie starali sie o wladze dzieki klamstwu.

Niezaleznie jakie imiona nosza i nosili ,prawda odkryje ich twarze prawdziwe , maski odwieczne pospadaja. Misternie knute matactwa posypia sie w pyl.

Nie liczcie na to iz w ksiazkach doczytacie sie prawdy , o nie , tam jej nie ma. Sa jej male fragmety sprytnie powplatane w fikcyjne scenariusze tworzace pozory prawdy.
Ale i to rowniez bedzie odsloniete , ufac nalezy tylko i wylacznie wlasnym odczuciom , bo intuicja bedzie coraz silniejsza w Ludziach , i ona poprowadzi Ludzi w prawidlowa strone.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 30, 2010, 19:13:38 wys³ane przez Kiara » Zapisane
sarah54
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 30, 2010, 17:52:48 »

Kiaro- bywaj± Animus, którzy pragn± posiadaæ duszê- dojrzeli do tego prze eony do¶wiadczeñ. Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. W¶ród tych, którzy trzymaj± w³adzê s± istoty, które równie¿ maja prawo do ewolucji. Jednak nie stanie siê to przez wiedzê lecz przez sygnaturê mi³o¶ci u innego cz³owieka, który rozpozna pragnienie Animus ponad s³owami. To precedens, jednak istnieje.Si³om ciemno¶æ s³u¿y wielu- czê¶æ nie¶wiadomie, czê¶æ dla w³adzy, czê¶æ dla wiedzy. Nie wiemy, w kim jest dusza. Nie wiemy, w kim nie ma serca. Prawie wszyscy jeste¶my przyt³umieni wielowiekow± niewol± trzyman± rêkami elity poprzez systemy kontroli zaaplikowane przez Anu.
Jednak transformacja planety i ludzi dotyka wszystkich bez wyj±tku. Nawet je¶li to go¶æ z innej gêsto¶ci wibracyjnej, który musia³ zostaæ tu na d³u¿ej i by³ zmuszony dopasowaæ swój fizyczny skafander, by wtopiæ siê zno¶nie w normaln± ludzk± populacjê.
Pomy¶l o tym w ten sposób- jeste¶ w s³u¿bie tych, którzy ponad s³owami prosz± Ciê o pomoc. Twoja inteligencja serca odgadnie taki przypadek.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 30, 2010, 19:02:40 »

A co na wypowiedzi Kiary i sarah ma do powiedzenia  Ksiêga Daniela, quetz  ?

Moim zdaniem, aby przesta³y funkcjonowaæ stare uwarukowania potrzeba czego¶ wiêcej ni¿ rozwiniêtej czakry serca. Chyba , ¿e ta rozwiniêta czakra potrafi zapewniæ wikt i opierunek Mrugniêcie
Jedyny sposób na bezkrwawe zakoñczenie w³adztwa niechcianych "bogów" jest podciêcie skrzyde³ podstawom Systemu, czyli nie zasilanie go swoj± prac± w zamian za srebrniki. Wydaje siê to niemo¿liwe, ale pomy¶lmy. Je¶li mia³by¶ dostêp do nieograniczonej wiedzy oraz zapewniony dostêp do nieograniczonej energii , to nie potrzebowa³by¶ pieniêdzy, aby prze¿yæ. Energia zaopatrzy³aby Ciê we wszystko. Nie czu³by¶ g³odu, gor±ca, ani zimna je¶li tego by¶ sobie nie ¿yczy³. Energia zapewni³aby Ci nietykalno¶æ osobist± i wolno¶æ w ramach w³asnej integralno¶ci ( nie dzia³a³aby , gdyby¶ narusza³ czyj±¶ osobist± wolno¶æ ). I teraz pomy¶lcie - przecie¿ wszystko jest jak±¶ postaci± energii. W ka¿dym atomie ka¿dej cz±stki materii znajduje siê dostêp do niewyobra¿alnej energii - energii pola punktu zerowego. Nie wiem, mo¿liwe, ¿e tylko najwy¿sze uczucia s± kluczem dostêpu do tego niewyobra¿alnego ¼ród³a energii. Dlatego, ze tylko one by³yby  gwarantem bezpiecznego - dla siebie i innych - sposobu korzystania  z tej energii. W tym momencie mo¿liwe , ¿e Kiara ma racjê i¿ najwy¿sze wibracje uczuæ s± niedostêpne dla bytów bez duszy. Wystarczy siê rozejrzeæ woko³o. Ile znacie osób, które dla zachowania swojej racji wyk³u³yby oczy s±siadowi z ko¶cielnej ³awki ?
Ile par, które na ¶lubnym kobiercu deklaruj± dozgonn± mi³o¶æ , szacunek i prawo¶æ podczas rozwodów ( z ró¿nych ¿yciowych powodów) zamieniaj± siê w zdeklarowanych wrogów opêtanych nienawi¶ci± ?
Ile razy cz³owiek musi odpowiedzieæ mieczem swojemu wczorajszemu bratu, aby zrozumia³, ¿e donik±d go to nie zaprowadzi ?
Jak d³ugo jeszcze bêdziemy ¶lepi i g³usi na wo³anie mi³o¶ci ?
A ona wci±¿ i mocniej bêdzie zwraca³a na siebie uwagê. Je¶li j± tylko przyjmiesz do siebie, wtedy otworzy siê sezam nieskoñczonych mo¿liwo¶ci. Mam nadziejê, ¿e bêdziemy wkrótce mogli to zobaczyæ na w³asne oczy. Pojawi± siê pierwsi ludzie, którzy poka¿± innym na sobie, ¿e w³a¶nie tak to dzia³a. Za nimi pójd± inni. Lawinowo. I ¶wiat siê radykalnie zmieni w kilka miesiêcy. Nie chodzi o teorie, systemy warto¶ci, ca³± t± gadaninê o bezwarunkowej mi³o¶ci. Chodzi o praktykê, o twarde, namacalne dowody. A mo¿e to ju¿ siê dzieje, tylko my nie chcemy tego zobaczyæ. Nasze umys³y odrzucaj± mo¿liwo¶æ, ¿e to my sami jeste¶my potê¿nymi bogami. Mo¿emy za¿±daæ od Wszech¶wiata wszystkiego i on nam to da - na miarê naszych mo¿liwo¶ci przyjêcia tego o co prosimy. Wystarczy uczyniæ pierwszy krok. Zaufaæ sobie. W mi³o¶ci. W poszanowaniu dla swoich sióstr i braci, bo oni tak¿e my sami, tylko nieco inni.
sarah54
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 30, 2010, 19:52:27 »

East-do¶wiadczaj krok, po kroku. Wtedy nie musisz pytaæ INNYCH, CZY MAJ RACJÊ.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 30, 2010, 20:02:28 »

sarah 54 nie wioem co dla Ciebie znaczy okreslenie animus?

Anima i animus  sa aspektami zenskimi i meskimi duszy , ktore nosi w sobie kazdy z nas kto dusze posaiada , tak wiec nikmu ani animie , ani animusowi ( rozdzielonym aspektom podczas eksperymetu "atlantydzkiego") rozwijajacym przez wiele eonow swoje kolejne brakujace czesci niczego nie odmawiam. Oni i jedno i drugie niosa iskre boska , nie ma wiec zadnych obaw  by nie ewoluowali. Jest ich na ziemi mnustwo ( takich rozdzielonych dusz) , ja tez jestem jedna z nich , tez bralam udzial w tym eksperymecie i przez eony pracowalam nad odbudowa w sobie aspektu meskiego , gdyz oddzielono we mnie meski , ktory stal sie juz calkowicie indywidualna istota , wolna dokonujaca wlasnych wyborow na wlasny rachunek.
To sa zupelnie inne rzeczy , niz te o ktorych pisze jako o postaciach bez dusz , a jedynie z programem zdeponowanym na poziomie trzeciej czakry.

Owszem jako ludzie niczym zewnetrznym sie nie roznimy , w postaci materialnej mamy tak samo zbudowane ciala fizyczne ( jednak powtarzam kolejny raz , wszyscy ci , nawet bez dusz , sa ludzmi , bo ludzmi sie na ziemi urodzili i nikt nie ma prawa im  tego miana odebrac  oraz  ich w jakikolwiek sposob  dyskryminowac. Ja pisze o tym bysmy mieli swiadomosc tego co dzieje sie obok nas. Bysmy zrozumieli iz pewna grupa ludzi , bardzo duza nie jest w stanie przezywac zycia  tak , jak ludzie posiadajacy dusze , tak wiec , trzeba na to zagadnienie patrzec przez pryzmat wiedzy o nim.) , roznimy sie nie tylko z powodu posiadania duszy ale rowniez  energetycznie , roznimy sie tez ,  poprzez konstrukcje DNA , ktora nie daje nam wszystkim idetycznych mozliwosci w transformacji energetycznej.

To bardzo trudny temat , trudny i delikatny , dlatego nie trzeba robic zadnych poszukiwan by odrozniac te osoby. Po co , by je dyskryminowac? To nie ich wina , one sa nieswiadome w wiekszosci wypadkow kim sa , nie trzeba nikomu zadawac bolu i cierpienia  wyszukujac takich ludzi.

Ja nie jestem Stworca i to nie ja decyduje o losie istot bez dusz boskich  , a  tworzonych  programow zycia dla nich na zasadzie klonow energetycznych  dusz boskich  i wcielanych  w splodzone ciala.

Sarah 54 musisz zrozumiec , ze przejscie w wyzszy wymiar jest naturalnym procesem ewolucyjnym DUSZ , zadne istoty , a tymbardziej programy wcielone nie moga tego procesu pozbawic DUSZE , ktore dla wlasnego rozwoju podejmuja sie cyklu wcielen. Zadna hybryda , program wcielony , ni inne techniczne eksperymety nie moga zatrzymac rozwoju calego wszechswiata.
Dobro urzadzen technicznych ( nawet jesli sa to idealne kopie Czlowieka)  nie jest wiekszym dobrem niz dobro Czlowieka. Nigdy , przenigdy tak nie bedzie , juz nie.
Taki stan ( gdy obydwa dobra postawiono na rowni) doprowadzil do sytuacji w ktorej jestesmy obecnie ( widzisz sama jaka jest) , tak byc nie moze.

Dlaczego? Bo istoty te nie posiadajac Duszy nie posiadaja uczuc , w istnieniu swoim kieruja sie kalkulacja korzysci niczym woecej. Rozwijaly dzieki ludziom swoja wiedze techniczna uzalezniajac ludzi od siebie calkowicie. Bo poznali doskonale ludzkie slabosci i wykorzystywali je przeciw ludziom , mowie tu o instynktach ( seks) i wszelakich emocjach typu wladza , ktora ma wiele aspektow.

Sami zas poprzez stosowanie tej gry na ziemi czerpali energie od wszystkich ludzi ( istot wcielonych z dusza i bez to nie ma znaczenia) by tworzyli dla nich energie o potecjale z ktorego oni  poza ziemia moga korzystac , czyli energie emocjonalna.
To jest wstretny system niewolniczy , ktory za olbrzymia energie naszego zycia daje nam z laski jakies nedzne pieniadze, substytut - zastepstwo  naszej energii z ktorej mozemy tworzyc sami.

Do czego im to , ten system niewolniczy z czerpaniem energii od nas? Do eksploracji i podboju kosmosu , do zniewalania kolejnych i kolejnych wcielonych istot na roznych planetach.

Tak dluzej byc nie moze i nie bedzie , by inne cywilizacje byly zniewalane przez takie syntetyczne bezwzgledne istoty , ktore zdominowaly najdalsze krance Zaswiatow.

Mysle sarah 54 ze zrozumialas o co toczy sie ta "gra"? O wolnosc zycia , istnienia i tworzenia , o rozwoj materialnych swiatow.

By zadne maszyny nigdy wiecej nie zagrazaly nikomu.

Tak , east serce , czakra serca to wiedza polaczona z uczuciami , czyli najwieksza madrosc jaka istnieje. Nie ma jej wylacznie w glowie , gdyby byla tylko ta logika bez uczuc , nie roznili bysmy sie niczym od maszyn.
Poniewaz mamy uczucia mozemy z wiedzy korzystac dla naszego i innych dobra , zgodnie z madroscia nie czynienia innym co nam nie mile.

W komnacie serca zdeponowana jest iskra boza ( wiedza teoretyczna rowna Stworcy , kazduy kto ma Dusze - Iskre Boza posiada ja), jedyna mozliwoscia dotarcia do tej wiedzy jest uzyskanie potecjalu milosci bezwarunkowej , to ona i tylko ona jest kluczem do tej komnaty. Nic wiecej jej nie otworzy.

Owszem  mozliwosc przejscia w wyzszy wymiar to osiagniecie poziomu rozwoju do otworzenia dla siebie tej przestrzeni , by moc korzystac ze wszystkich mozliwosci opisanych powyzej przez Ciebie.
Taki jest naturalny cykl , rozwoj osobisty przez podnoiesienie wibracji , czyli symboliczne napelnienie swojego GRAALA.

To bardzo proste , ale ludziom jest to bardzo trudno zrozumiec.

Jedyna droga prowadzaca nas wszystkich ku wolnosci jest MILOSC.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 30, 2010, 20:33:41 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 30, 2010, 20:11:01 »

Drodzy forumowicze, naprawdê z zaciekawieniem czyta siê Wasze posty, jednak proszê Was, przenie¶cie te rozwa¿ania do odpowiedniego w±tku a tu dyskusjê zogniskujmy na proroctwach apokaliptycznych.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 30, 2010, 20:11:23 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
sarah54
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 30, 2010, 20:30:04 »

CZTERY LATA TEMU POZNA£AM JEDNEGO ANIMUS...
Nie wa¿ne by³y wypowiedziane s³owa- parê gestów ¶wiadczy³o o tym,ze ponad chêci± poznania emocji gatunku ludzkiego by³y interakcje na poziomie DNA, które dopiero bêd± definiowane.
Gdzie, jak nie na tym forum mogê powiedzieæ, ¿e zrozumienie przes³ania Daniela ma wymiar szerszy ni¿ sugeruj± nam bibli¶ci.
PAMIÊTAJMY- wielu przedstawicieli naszego gatunku zg³êbia³o nasze pochodzenie i pozycjê. Ka¿da by³a potrzebna.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 30, 2010, 21:53:28 »

W dalszym ciagu sarah 54 nie wiem co to znaczy dla Ciebie Animus?
Naprawde to okreslenie moze miec bardzo wiele znaczen. W wymiarze ziemskim mozna tak powiedziec o kazdym mezczyznie.
W wymiarze duchowym niewiele jest Dusz - Energii , ktore w swojej osobowosci niosa indywidualnosc Animus , lub Anima.

Tak wiec co dla Ciebie sarah 54 znaczy Animus?

Kiara U¶miech U¶miech
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Lipiec 01, 2010, 00:32:01 »

Bardzo du¿ym problemem wielu ludzi jest definiowanie jestestwa innego cz³owieka przez do¶wiadczenia osób "trzecich".

Uwa¿am, ¿e wszyscy pochodzimy z wielu ¶wiatów, wielu kosmosów i wielu "duszomy¶loksztaltów".

Czy sprowadzanie mnie do roli "GIZÓW" sprzed kilku tysiêcy lat kogo¶ wyzwoli z czegokolwiek?
Czy dzisiejsza deklaracja chêci ¿ycia w mi³o¶ci (mam j± od wielu lat ) nie jest dowodem, ¿e ¶wiat idzie w kierunku rozszerzaj±cej siê sile fali MI£O¦CI?

Mam nadziejê ¿e tak, mam nadziejê na szybkie "odkrywanie" siê serduszek.
W sobotê, w po³udnie czu³em w sobie "kosmiczn± energiê Wielkiego Krzy¿a",w intymnym miejscu odbieraj±c skrawki kosmosu zrozumia³em, ¿e dzieje siê co¶ WIELKIEGO...

« Ostatnia zmiana: Lipiec 03, 2010, 07:11:49 wys³ane przez Thotal » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Lipiec 01, 2010, 08:10:54 »

Tociu dobrze ze nikt Cie nie sprowadza do roli GZOW! Bo bys naprawde mial problem , ufff ciagle siedziec na krowim zadzie..

Kiara U¶miech U¶miech

Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Lipiec 01, 2010, 21:53:31 »

Gzy, maj± pewnie dostêp do terenu Gizy, ale konstruktorzy GIZY nie zwracaj± na nie uwagi...

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Lipiec 01, 2010, 23:27:14 »

GZY Z GIZY.

Jeden giz w Gizie gryzl
papirusow zwoje dawne
Giza ta kryla gza
bo woleli gzy niz mole
mole wszak mogly w spak
gzy lataly wszystkie w kole
a my ludzie w wielkim trudzie
wciza szukamy w Gizie wiedzy
by zobaczyc jakto gzy
kolem szly przez histrji
szlak w mozole.....
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Lipiec 03, 2010, 07:23:03 »

Chcia³by gziæ siê giez z giezow±,
nic nie wysz³o, on chcia³ z "g³ow±" Du¿y u¶miech

quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Lipiec 03, 2010, 10:45:14 »

gzy, gaza, giza, grzenie, grzanie, girzenie moze sie na cos zdecydujecie ? U¶miech
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Grudzieñ 03, 2010, 23:29:23 »

ja znalazlem cos takiego posredni zwiazane z tematem..nie wiem gdzie to wstawic

Powszechnie przyjmowano, ¿e tak zwany Koniec Czasów ma nadej¶æ po zapowiedzianych w Ksiêdze Daniela „siedemdziesiêciu tygodniach” od odbudowania Jerozolimy. Rozumiano to jako siedemdziesi±t razy siedem, co daje 490 lat. Zauwa¿my przy tym, ¿e 7 i 49 s± tradycyjnymi liczbami ¶wiêtymi, znanymi ju¿ w Sumerze i w Babilonii, sk±d przejêli je ¯ydzi. Je¿eli do 536 pne, kiedy Cyrus zezwoli³ na odbudowê ¦wi±tyni i Jerozolimy, dodamy owe 4990 lat, otrzymamy rok 46 pne. W my¶l ¿ydowskich wierzeñ mia³ to byæ pocz±tek Koñca Czasów, kiedy na Izrael powinny spa¶æ wszelkie nieszczê¶cia, a zatriumfuj± chwilowo si³y z³a. W koñcu jednak zostan± przez Boga pokonane, a zwieñczeniem tych wszystkich przemian bêdzie przyj¶cie mesjasza. Takie interpretacje upowszechni³y siê w Izraelu po II wieku pne, bo w tym w³a¶nie okresie Hasmoneusze trac± zniszczony wewnêtrznymi sporami autorytet, a Izrael coraz bardziej s³abnie na arenie miêdzynarodowej. Prorocy ostrzegaj± jednak przed nadci±gaj±c± jeszcze gorsz± klêsk±, która ma znaczyæ wej¶cie w Koniec Czasów. I oto w 63 roku pne Rzymianie opanowuj± Izrael zdaj±c siê potwierdzaæ wszystkie fatalne proroctwa

W 2. Li¶cie do Piotra ¦wiêty Bóg przypomina nam, ¿e jeden dzieñ jest, jak 1000 lat. Dlatego te¿, poprawnie zak³adaj±c, ¿e siedem dni, o których wspomina Ksiêga Rodzaju mo¿na rozumieæ jako 7 tys. lat, dowiadujemy siê, ¿e kiedy Bóg powiedzia³ Noemu, i¿ zosta³o siedem dni na ucieczkê przed zniszczeniem ¶wiata, to powiedzia³ równie¿ ¶wiatu, ¿e zostaje mu dok³adnie 7 tys. lat." - czytamy w ulotce.

W publikacji autorzy zamie¶cili tak¿e proste obliczenie, które wskazuje dok³adnie w którym roku i którego dniu Bóg zniszczy ¶wiat: "Siedem tysiêcy po roku 4990 p.n.e. (rok potopu) to rok 2011 n.e. (naszego kalendarza). 4990+2011-1=7000. Przy przej¶ciu od daty p.n.e. (kalendarza Starego Testamentu) do daty n.e. (kalendarza Nowego Testamentu) nale¿y odj±æ rok, poniewa¿ w naszym kalendarzu nie ma roku zerowego)" -

http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://torahcode.us/torah_codes/mayan/mayan2.shtml&ei=COb0TLXQCoOgOuuurZkI&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CBsQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dmaya%2Benoch%2Bcalendar%26hl%3Dpl%26biw%3D1246%26bih%3D563

zastanwiajace jest to ze kalendarz majow i biblijny kalendarz enocha koncza sie niemal w tym samym roku roznica roku..
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Grudzieñ 03, 2010, 23:43:08 »

Te "¿niwa dusz", które moga nadej¶æ, zaplanowane s± ju¿ od tysiêcy lat przez "Hierarchiê Duchow±".

Dla zainteresowanych:
Przeredagowa³em  pierwsze posty w tym temacie, aby by³y nieco czytelniejsze i ciekawsze. Mi³ej lektury.
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Grudzieñ 04, 2010, 02:08:47 »

moze nie tyle zaplanowane co przewidziane, chyba ze nagle wszyscy doznaja jakiegos olsnienia..?U¶miech a to sie zaczyna od jakiegos inicjujacego wydarzenia- tz ze wiele osob musi sie w cos zaangazowac....hm nie mozna miec pewnosci ze tak bedzie, ale matematycznie tak wychodzi..U¶miech - nie chodzi mi tu o czarna dziure ale tak czy inaczej wszystko zbiega sie w podobnym czasie...
.
ale lepiej ufac proroctwom i jakiejs kontynuacji biblijnej to akurat sie w jakims zakresie sie sprawdza..

http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Wielki-Zderzacz-Hadronow-ma-uzyskac-pelna-moc-w-2011-r,wid,11715502,wiadomosc.html?ticaid=6b5b3

http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://news.softpedia.com/newsPDF/LHC-to-Reach-Maximum-Energy-in-2013-133970.pdf&ei=D5T5TMinAYi38QPMx_HDCQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=2&ved=0CCkQ7gEwAQ&prev=/search%3Fq%3Dlhc%2B2013%26hl%3Dpl%26biw%3D1260%26bih%3D549
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Grudzieñ 04, 2010, 08:15:07 »

moze nie tyle zaplanowane co przewidziane
Moim zdaniem szczegó³owo zaplanowane.
Pojawienie siê bia³ego mieszañca ludzkiego (rasy bia³ej), opisane min. w Ksiêdze Henocha by³o oczywi¶cie nieplanowane. By³a to niesubordynacja mêskiej za³ogi oddelegowanej w rejon Ziemi.

Plan ratunkowy po tym wydarzeniu, tzw. "eksperyment ludzki" , maj±cy zapobiec zniszczeniu Ziemi przez bia³ego bêkarta, gdy ju¿ siê namna¿a³ bez kontroli, by³ jednak do¶æ szczegó³owo zaplanowany, ³±cznie z samymi ¿niwami dusz.
Jak w Biblii: co¶ w stylu - Namna¿ajcie siê ludzie, a my potem zrobimy z tym porz±dek.
Ale to ju¿ inny w±tek, dok³adnie ten:
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=2367.0

Wracaj±c do tematu:

Zaniepokojony internauta pyta dlaczego 14 listopada 2010 roku w okolicach Jemenu zanotowano 49 (!!!) trzêsieñ ziemi w 24 godziny.

Wg Zetaków Afryka zaczê³a siê ju¿ obracaæ, ale  to dopiero rozgrzewka przed 7-k±

"Africa has begun to roll. Just as in July, when Pakistan sank approximately 10 feet in elevation, indicating the plate holding India was tilting, this does not mean the big 7 of 10 prediction is occurring in Indonesia. Jakarta began to sink in September, and again, this does not mean the big 7 of 10 for Indonesia is happening, nor did the many volcanoes erupting in Sumatra and Java in October signify the 7 of 10 had occurred. Towns along the coastline in Columbia began crumbing and sinking, and villages on the N Andes fault line in Colombia and Ecuador were clearly mountain building in late October, and all this following oil rig eruptions in rigs in Trinidad and Tobago and the island of Bonaire in the Caribbean. But all of this did not indicate the 7 of 10 roll for S America had occurred. We stated the sequence of events would be Indonesia's drop, then S America's roll, then Africa's roll. What you are seeing is a warmup, precursors, in all these regions. We stated that the trend would be obvious before the actual event, and you are seeing the trends."
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 04, 2010, 09:55:04 wys³ane przez JACK » Zapisane
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Grudzieñ 04, 2010, 19:42:24 »

no mozna powiedziec ze zaplanowane..zasialo sie ziarno, wszystko dojrzalo, czas na zniwa..choc mysle ze nie do konca bylo przewidziane to ze tak bedzie bo ludzie na skutek manipulacji jedni drugimi, wlasnym pijanstwem i obzarstwem, ignorancja duchowa za wszelka cene nie chca dopuscic zeby Ziemia dostosowala sie do wszechswiata czy tez weszla w inny wymiar, wiec co lepsze..

ludzka swiadomosc konstruuje czas tak mi sie wydaje tz pewne nastepstwa czasowe wynikajace ze swiadomosci..tym bardziej ze my wogole nie jestesmy tez dostrojeni do galaktycznego czasu..wiec zgodnie ze zmiana osi obrotu Ziemi nastapi wyczyszczenie naszej swiadomosci od nalecialosci ego..(pole magnetyczne itd..U¶miech wiec to wszystko jest mozliwe
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 04, 2010, 19:55:50 wys³ane przez quetzalcoatl44 » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Grudzieñ 04, 2010, 20:45:23 »

Tak quetzalcoatl44 to wszystko jest mozliwe , a nawet dzieje sie caly czas.

Sily jasnosci i ciemnosci ratyfikowaly pewien uklad w ktorym ustanowiono; Iz zaistnieje taki Swiat  z takim paradygmatem wiedzy jak "przeforsuje"  to ktoras ze stron.
Oczywiscie tym razem nie mogla zaistniec bitwa miedzy tymi silami , opcja przyszlosci miala byc otworzona przez jedna osobe , jednego poslanca.
Wlasciwie nic nie wiedzacego o tych ukladach  ani o sobie. Mial on przejsc droge swojego zycia idac li tylko  za glosem serca ( rzec mozna z zawiazanymi oczami) i po omacku wybrac , otworzyc brame przyszlosci jednej z opcji.

Sily ciemnosci mialy do dyspozycji wszystkie mozliwosci dostepne na ziemi by manipulowac swiadomoscia tej osoby. Naprawde wszystko co tylko mozna sobie wyobrazic i nawet to o czym nie mamy pojecia ze istnieje.

Sily jasnosci mogly kontaktowac sie z ta osoba , ale od pewnego czasu , gdy juz weszla na droge wyznaczona ich wartosciami. Jednak nie wolno im bylo i jest w zaden sposob podbowiadac , ni sugerowac niczego w sprawie dokonywania wyboru przez ta osobe.

Oczywiscie wszystkim dzialaniom towarzyszy czas ziemski , wyznaczany nie kalendarzem a ukladem planet.

Gdy osoba ta w odpowiednim czasie nie weszla na droge sil ciemnosci , nie otworzyla bramy z ich opcjami i wizja przyszlosci Ziemi i Ludzi. Musieli sie kategorycznie wycofac i zrealizowac wszystkie zalozenia tego planu.Do roku 2012 sa obsrwatorami , po beda uczestnikami realizacji planu sil jasnosci.
Tak tez sie dzieje , weszlismy ( w tym roku 15 sierpnia)w przestrzenwyznaczona rozwojowi przez sily jasnosci.
Nic nie dzieje sie na pstrykniecie palcem , sa to procesy bardzo skomplikowane, ludzkosc caly czas jest przygotowywana do wejscia w duzo wieksza jasnosc i cieplo.

Jednak na ziemi nadal sa przedstawiciele sil ciemnosci zyja jako normalni ludzie i nadal usiluja realizowac program sil ciemnosci , usiluja zaklucac , zaciemniac i rozpraszac wszystko co reprezetuje jasnosc.
Usiluja nadal obnizac czestotliwosc niegodnoscia czynow i slow. No coz?

Jednak realizacji drogi wyznaczonej przez jasnosc nie da sie zmienic , przez wiele lat podnoszona byla wibracja ziemi , dostrajanie jej czakramow , zmiana pola magnetycznego.
Procesy zachodzily w okreslonych porach ( juz mowilam wyznaczaly je ustawienia planet) tego cofnac nie mozna, programy nowe dzialaja.

Ziemia oczyszcza sie ze starych programow , zeruje dawne wpisy by Czlowiek mogl na niej zyc godnie i szczesliwie. By opcja w ktorej jeszcze zyjemy nigdy wiecej sie nie powtorzyla.

Jedni traca inni zyskuja... ale czy napewno jest ktos kto cos traci rzeczywiscie? Nie nie ma takiedo Czlowieka , bo to tylko pozorna strata. Strach przed wejsciem w jasnosc w nowe doswiadczenia uaktywnia pozorna strata obecnej pozycji roznorakich wladcow i ich ofiar.

Ale tak naprawde odzyskujemy siebie , swoje piekno , wiedze przeogromna zdeponowana w naszej podswiadomosci.Otwieramy dostep do niej , wszystko co jawilo sie brzydkie i niemozliwe odsloni drugom polowe wiedzy o sobie.

Nastepnie z pelnia swiadomosci bedziemy mogli kreowac wlasne zycia wedle chceci a nie przymusu doswiadczania czegos.
Bez manipulacji naza swiadomoscia , bez nakazu i zakazu a z cala prawdziwa informacja.

Czy to jest mozliwe? Czy tak sie stanie? Tak moim zdaniem tak , bo takie jest przeznaczenie Ludzkosci od tysiecy lat obiecane przez Stworce. Od tysiecy lat wyczekiwane przez czlowieka.

Czas? Moim zdaniem nie znamy ( nie jest nam przekazany prawdziwy czas) , jest inny niz  wskazuje nasz kalendaz.
Ale naprawde nie ma to wiekszego znaczenia dla nas jako Ludzkosci , bo zdazenia zachodza wedle ustawienia planet i naszego rozwoju duchowego.

2012 jest swojego rodzaju haslem z ktorym jest polaczona nasza wspolczesna swiadomosc , on odegra role w zmianie wibracji Ziemi, ale nie ta data o tym decyduje a wylacznie Czlowiek.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. Zdazenia , rzec mozna cudowne , pewne sie wydarza by Czlowiek mogl  "namacalnie" uwierzyc , jednak najwiekszy cud dokona sie w sercu kazdego z nas.

Ja bym nie mowila o wyczyszczeniu naszej swiadomosci , chyba nie tak. Raczej o wyzerowaniu procesow , ktore w swiadomym zapisie pozostana jako wiedza osobista.
Jednak to "wyzerowanie" energetyczne da nam mozliwosc dokonywania rejestracji nowych doswiadczenw trakcie calego cyklu doswiadczen w tym wyzszym wymiarze. Powiedziala bym taka "nowa  kartka" w ksiedze zycia , na nowa wiedze tworzaca nasza przyszla osobowosc.

« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 04, 2010, 20:49:31 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Strony: [1] 2 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: