Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 02:17:52

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Planeta X  (Przeczytany 163636 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
zuza
Go¶æ
« : Pa¼dziernik 29, 2008, 14:59:15 »

Legenda o niej jest stara jak ¶wiat. Znano j± jako: Nemezis, Dark Star, Marduk, wreszcie Nibiru. Podobno gwiezdny przybysz zbli¿a siê do Ziemi, a katastrofê kosmiczn±, jak± zwiastuje, poprzedzaj± huragany, tsunami i klêski ¿ywio³owe. Najgorsze ma jednak nast±piæ w ci±gu kilkunastu miesiêcy po 21 grudnia 2012 r., co ponoæ potwierdza równie¿ kalendarz Majów! Czy o nadci±gaj±cej zag³adzie wiedz± rz±dy poszczególnych pañstw? Czy w³a¶nie z tego powodu Watykan wybudowa³ w Arizonie obserwatorium astronomiczne? I co ma z tym wszystkim wspólnego apokryficzna Biblia Kolbrin i tajemniczy Komitet Trzystu? Obszerna publikacja Przemys³awa Nowakowskiego dotyka gor±cego tematu, dyskutowanego w czasopismach, ksi±¿kach i na forach internetowych. Mit o Planecie X poznajemy g³osami jego zwolenników i przeciwników. Z entuzjastycznymi wypowiedziami badaczy jaskrawo kontrastuj± sceptyczne wnioski astronomów. – Nic w tej fantastycznej opowie¶ci nie jest jasne, a niektóre dane stoj± w jaskrawej sprzeczno¶ci z wiedz± astronomiczn±… – mówi jeden z nich.
http://www.nieznanyswiat.pl/content/view/240/2/

te¿ artykul w podanym w linku czasopismie... U¶miech 2
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Pa¼dziernik 29, 2008, 15:48:22 »

Link do tego artyku³u podawa³ ju¿ wcze¶niej Janusz w temacie: " Kolizja planet czy mo¿e sprawka Nibiru" U¶miech

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
teofil
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Listopad 06, 2008, 23:59:09 »

warto zajrzeæ

http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,49705058,134054455,5727514,0,forum.html
« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2008, 00:06:45 wys³ane przez teofil » Zapisane
t0m3k12
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Listopad 09, 2008, 10:19:55 »

Taka planeta raczej nic nie zrobi Jêzyk To nie mozliwe zeby sie zblizyla sie do ziemi jako 12 planeta naszego ukladu. W 2012 ma byc hiperaktywnosc slonca, a to co innego niz jakas biedna planetka. Ewentualnie pojawi sie drugie slonce, ktorym bedzie Wenus. Mozliwe ze bedzie swiecil przez MEGA zorze polarna spowodowana przez swoje pole magnetyczne probojace obronic sie przed szkoldliwym wiatrem slonecznym. Wydaje mi sie ze z ta hiperaktywnoscia jest duze prawdopobobienstwo ze wzgledu na mala ilosc dotychczasowych plam slonecznych tak jakby sie teraz wszystko kumulowalo jak w duzym lotku. Jak sloneczko wyrzuci za jednym zamachem czasteczki naladowane elektyczne.Na wikipedi jest napisane ze slonce w tym roku bylo najspokojniejsze od 54 lat U¶miech Dam wam dowód:

http://pl.wikinews.org/wiki/Najspokojniejsze_S%C5%82o%C5%84ce_od_54_lat
janusz

Wielki gadu³a ;)

Punkty Forum (pf): 29

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 1370

« Odpowiedz #4 : Listopad 18, 2008, 22:41:04 »

Zbli¿a siê katastrofa w Ziemiê uderzy czerwona planeta.
To ostrze¿enie pochodzi z ksi±zki pt.''HERCOLÓBUS Czerwona Planeta'' wydanej
we Wroc³awiu.Wiadomo¶æ pochodzi od fundacji Nautilus.
http://www.nautilus.org.pl/?i=1607 Mrugniêcie Szok
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #5 : Grudzieñ 06, 2008, 13:25:16 »

http://kosmita.wolne-media.h2.pl/?p=131

Meteor leci, leci i doleci?
Data publikacji: 01.10.2007 | Autor Hejal | Kategoria: Ziemia w przysz³o¶ci

Ziemianie powinni opracowaæ program przetrwania cywilizacji na wypadek zderzenia z meteorem. Meteor leci i je¿eli nie dacie mu rady, r±bnie w Ziemiê i zniszczy wszystko co znacie. Nie mo¿emy temu przeciwdzia³aæ, bo zdarzenie zaprogramowa³a Kreacja, ale mo¿emy przed nim przestrzec.

Skutki kolizji z Czerwonym Meteorem zale¿eæ bêd± od ludzko¶ci - czy wszystkie narody zjednocz± siê aby zapobiec katastrofie, czy te¿ bêd± dzia³aæ na w³asn± rêkê nie przyjmuj±c do wiadomo¶ci faktu, ¿e w pojedynkê s± zbyt s³abe aby stawiæ mu czo³a. Je¿eli Ziemianie nie poradz± sobie z zagro¿eniem i dojdzie do katastrofy, wówczas wspó³czesna cywilizacja upadnie, a zrodzi siê nowa.

Miejscem zaprogramowanego przez Kreacjê zderzenia Czerwonego Meteora z Ziemi± jest obszar miêdzy Polsk±, Ukrain± i Bia³orusi±, ale wed³ug symulacji wynika, ¿e czê¶æ ludzko¶ci przyst±pi do dzia³ania i meteor zboczy na Alaskê. Ale to nie uchroni ¶wiata przed katastrof±. Aby unikn±æ zagro¿enia w ratowaniu Ziemi powinny wzi±æ udzia³ wszystkie pañstwa ¶wiata a nie czê¶æ.

Mo¿ecie wykonaæ krok do przodu na drodze pokojowego wspó³dzia³ania wszystkich krajów i pokojowych reform, albo buduj±c nowy ¶wiat na zgliszczach starego. Pierwsza droga jest ³atwiejsza, ale wymaga dobrowolnego wyrzeczenia siê dumy, polityki, k³amstw i honoru. Druga droga jest trudniejsza, ale gdy ludzko¶æ bêdzie borykaæ siê z g³odem, chorobami i ¶mierci± sama zrozumie na jakich warto¶ciach odbudowaæ ¶wiat.

Tak czy siak zdarzenie doprowadzi do ewolucji ludzko¶ci w po¿±danym przez Kreacjê kierunku. Czy tego chcecie czy nie. Ludzie nie zaczn± dbaæ o Ziemiê, dopóki nie poczuj± ¿e j± trac±.

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Grudzieñ 06, 2008, 14:56:35 »

no dziêki wielkie za pocieszenie ¿e walniê w Polskê
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Grudzieñ 06, 2008, 16:01:51 »

Czy walnie w Polskê, w Ukraine, RPA, czy Meksyk, to nieistotne. Jak pierdzielnie, to narobi takiego bajzlu, ¿e rzeczywiscie zewnetrzni obserwatorzy bed± mogli mówiæ o nowym kierunku ewolucyjnym.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Grudzieñ 07, 2008, 12:48:36 »

Mo¿e dlatego tak siê spiesz± w CERN , aby wreszcie poznaæ, zrozumieæ  , czym jest MASA . Je¶li zrozumiemy naturê materii i nauczymy siê ni± sterowaæ  to mo¿na bêdzie unikn±æ zderzenia ... mo¿e.
Kefas
Go¶æ

Email
« Odpowiedz #9 : Styczeñ 25, 2009, 03:42:31 »

Witajcie.

Mam takie pytanie. NIbiru i kiedy tak naprawde bedzie widoczna. pszecientny smiertelnik zainteresowany astonomia posiada scope o realnym zblizeniu powiedzmy 200-250 x. I jest nas naprawde wielu. z powodow niskiego polskiego nie wgryzlem sie jeszcze do konca w sesje. a z tego co wyczytalem golym okiem od maja.

Z gory dzieki za odpowiedz i pomoc.

Pozdrawiam
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #10 : Styczeñ 25, 2009, 09:52:59 »

Cze¶æ Kefas U¶miech
Z tego co mi wiadomo to w sesjach by³a mowa o drugiej po³owie roku.
Pozdrawiam chanell

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Styczeñ 25, 2009, 11:41:25 »

Cze¶æ Kefas U¶miech
Z tego co mi wiadomo to w sesjach by³a mowa o drugiej po³owie roku.
Pozdrawiam chanell

Tak, ale go³ym okiem, wiêc ¶redniozaawansowanym teleskopem amatorskim ju¿ teraz...
Kefas
Go¶æ

Email
« Odpowiedz #12 : Styczeñ 26, 2009, 02:32:41 »

Hej

witam ponownie
po pierwsze dzieki za wlasciwie natychmiastowa odpowiedz.
o mnie i kolegach - w sumie 12 osob ze wspolnych zainteresowan laczy nas najbardziej ogladanie nieba, glownie noca U¶miech
powaznie zainteresowanych/zajawionych Nibiru (i glownie jej znalezieniem - koordynaty) 5 . Z czego 3 maja mozliwosc obserwacji prawie codziennie - lokacja.
Ja niestety jestem z nich wylaczony; Londyn. I do najbliszszej "ciemnej" gorki mam 2-3h. Staram sie tam bywac raz w tygodniu od ponad 3 mcy. No i glownie Orion Orion i okolice.
Z naszej 12 tylko 4 osoby sa z drogiej strony, ale zato 3 w australi. Chichot
I kilku ma szkielka bardziej wyrafinowane od mojego.
Czy ktos z was tez Jej szuka???

A do moderatora - Gdzie i jak to przeniesc bo zboczylem troszke z tematu.

Z pozdrowieniami

Kefas
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #13 : Styczeñ 27, 2009, 08:37:31 »

Samuel mówi³, ¿e gdzie¶ od po³owy tego roku - czerwona, w okolicach gwiazdozbioru Oriona

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Styczeñ 27, 2009, 10:51:49 »

Hej

witam ponownie
po pierwsze dzieki za wlasciwie natychmiastowa odpowiedz.
o mnie i kolegach - w sumie 12 osob ze wspolnych zainteresowan laczy nas najbardziej ogladanie nieba, glownie noca U¶miech
powaznie zainteresowanych/zajawionych Nibiru (i glownie jej znalezieniem - koordynaty) 5 . Z czego 3 maja mozliwosc obserwacji prawie codziennie - lokacja.
Ja niestety jestem z nich wylaczony; Londyn. I do najbliszszej "ciemnej" gorki mam 2-3h. Staram sie tam bywac raz w tygodniu od ponad 3 mcy. No i glownie Orion Orion i okolice.
Z naszej 12 tylko 4 osoby sa z drogiej strony, ale zato 3 w australi. Chichot
I kilku ma szkielka bardziej wyrafinowane od mojego.
Czy ktos z was tez Jej szuka???

A do moderatora - Gdzie i jak to przeniesc bo zboczylem troszke z tematu.

Z pozdrowieniami

Kefas

Bardzo dobrze ¿e tutaj s± specjali¶ci którzy maj± odpowiedni sprzêt i s± w odpowiednim miejscu ( bo nawet Australia ) Powodzenia w poszukiwaniach ; sam jestem zainteresowany t± planet± s³ysza³em sporo o niej jednak mam techniczne s³abe mo¿liwo¶ci jej szukania
Bonifacy1
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Styczeñ 27, 2009, 13:25:42 »

e tam Nautilus to niezbyt dobre ¼ród³o informacji. Co do tego cytatu ze strony Hejala - fajnie ¿e nie napisa³ nawet o tym kiedy to siê wydarzy, i unika odpowiedzi. 2012 czy jak? Sam nie wiem.
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Styczeñ 27, 2009, 13:28:31 »

e tam Nautilus to niezbyt dobre ¼ród³o informacji.

Nautilus to bardzo dobre zród³o informacji - oni od dawna zajmuj± siê tak± tematyk± nie s± laikami w tym
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #17 : Styczeñ 27, 2009, 13:36:57 »

e tam Nautilus to niezbyt dobre ¼ród³o informacji.

Nautilus to bardzo dobre zród³o informacji - oni od dawna zajmuj± siê tak± tematyk± nie s± laikami w tym

Nautilus to bardzo dobre ¼ród³o informacji, choæ w wielu rzeczach s± strasznymi laikami, mimo, ¿e zajmuj± siê nimi d³ugo - czêsto po prostu nie wchodz± g³êbiej.

Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Styczeñ 27, 2009, 15:30:06 »

Nautilus to bardzo dobre ¼ród³o informacji, choæ w wielu rzeczach s± strasznymi laikami, mimo, ¿e zajmuj± siê nimi d³ugo - czêsto po prostu nie wchodz± g³êbiej.

ka¿da instytucja ma swoje wady i zalety ale oni s± dobry zród³em info - wkoñcu ma³o zajmuje siê tak± tematyk± jak oni
Bonifacy1
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Styczeñ 27, 2009, 16:48:47 »

Nautilus czêsto karmi bajkami. Planeta X nie istnieje, chodzi o co¶ innego mianowicie o Niszczyciela. To o ile pamiêtam, asteroida. Wielka. Zbli¿a siê w nasz± strone, ale my mamy lajt bo do Ziemii zbli¿y siê w 2225 roku. Plejaranie ju¿ rozkminiaj± jak zmieniæ jej orbite, wiêc mo¿e dr±¿±. Na dzieñ dzisiejszy mamy przechlapane w Czerwonym Meteorem o którym wspomina³ Hejal (o czym ju¿ by³a mowa w ksi±¿ce ,,Ufo z plejad''). Nie ma siê czego obawiaæ. Je¶li ufaæ przepowiedniom Plejaran (wszystkie siê sprawdzi³y) to bêdzie przypa³ z III wojn± ¶wiatow±, w sumie to do¶æ nied³ugo.
Bonifacy1
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Styczeñ 27, 2009, 16:51:57 »

aha z tym czerwonym meteorem to sorry, nie nie ma siê czego baæ, meteor uderzy niedaleko Polski. Je¶li ca³y ¶wiat nie po³±czy si³ to meteor r±bnie i nawet Jezus nie zda¿y przyj¶æ ze swoimi anio³ami i brygad±, ani besta 666 nie wyjdzie z morza, bo my od razu bedziemy martwi
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Styczeñ 27, 2009, 16:56:35 »

Planeta X nie istnieje, chodzi o coś innego mianowicie o Niszczyciela. To o ile pamiętam, asteroida. Wielka. Zbliża się w naszą strone, ale my mamy lajt bo do Ziemii zbliży się w 2225 roku.

Do końca nie ma pewności ani czy istnieje ani czy jej nie ma ale za max 2 lata się wszystko okaże na 100 %

To o ile pamiętam, asteroida. Wielka. Zbliża się w naszą strone, ale my mamy lajt bo do Ziemii zbliży się w 2225 roku.

To faktycznie lajt bo nie dożyjemy tego . apropo była reż mowa o asteroidzie która ma niebezpiecznie zbliżyć się do Ziemii w 2029 r ( po kilku dniach od oświadczenia tego NASA zaprzeczyła bo niby przeliczyli i już im wyszło że nic nie zrobi  ale to kwestia dyskusyjna )

Nie ma się czego obawiać. Jeśli ufać przepowiedniom Plejaran (wszystkie się sprawdziły) to będzie przypał z III wojną światową, w sumie to dość niedługo.

Jakie przepowiednie ?? Kogo to ?? Mógłbyś rozwinąć temat bo nie słyszałem o tym
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 27, 2009, 16:56:51 wys³ane przez Cysio91 » Zapisane
Bonifacy1
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Styczeñ 27, 2009, 17:28:28 »

apropo by³a re¿ mowa o asteroidzie która ma niebezpiecznie zbli¿yæ siê do Ziemii w 2029 r ( po kilku dniach od o¶wiadczenia tego NASA zaprzeczy³a bo niby przeliczyli i ju¿ im wysz³o ¿e nic nie zrobi  ale to kwestia dyskusyjna )

mówisz o Apophis. Spokojnie, nie r±bnie.

Jakie przepowiednie ?? Kogo to ?? Móg³by¶ rozwin±æ temat bo nie s³ysza³em o tym

Wiele z wydarzeñ które ju¿ mia³y miejsce zosta³y przepowiedziane lata wcze¶niej. Autorami s± Plejaranie. Poszukaj sobie ,,przepowiednie Plejaran'' mnóstwo tego w internecie. Ich przepowiednie na przysz³osæ s± bardzo niepokoj±ce, zreszt± polecam Ci ksi±¿ke ,,Ufo z Plejad, mo¿na j± przeczytaæ/przes³uchaæ na:

http://www.sm.fki.pl/Billy_Meier/Billy_Meier.php?nr=ufo_z_plejad_1 

Betti
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Luty 11, 2009, 20:29:59 »

Nie wiem co to jest , planeta czy cos innego ale bardzo mnie zaciekawil jej widok jest duzo wieksza od innych gwiazd na niebie i zrobilam to zdjecie  nokia n95 ,jak sie patrzy to jest duzo wieksze i migocze duza iloscia koloròw
 Co¶
jestem teraz zagranica pòlnocne wlochy

[za³±cznik starszy ni¿ 60 dni - usuniêty przez administratora]
diabolicq
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Marzec 13, 2009, 10:58:51 »

Co tam jest?

Naukowcy zajmuj±cy siê badaniem promieniowania kosmicznego wpadli na ¶lad czego¶, co powoduje odmienne zachowanie elektronów. Wskazuje to jednocze¶nie na fakt, ¿e ów obiekt kosmiczny musi le¿eæ bardzo blisko naszego uk³adu s³onecznego, choæ pozostaje nam wci±¿ nieznany. Uczeni zastanawiaj± siê, czym mo¿e byæ – pulsarem, czarn± dziur±, ciemn± energi±, a mo¿e czym¶ innym…

NASA

Miêdzynarodowa grupa badaczy odkry³a zagadkow± nadwy¿kê elektronów, które bombarduj± Ziemiê z kosmosu. ¬ród³o tego kosmicznego promieniowania jest nieznane, ale musi le¿eæ blisko naszego uk³adu s³onecznego i mo¿e byæ to ciemna materia.

- To du¿e odkrycie – mówi wspó³autor badañ John Wefel z Louisiana State University. Po raz pierwszy ujrzeli¶my ¼ród³o promieni kosmicznych odmienne od tego emitowanego przez galaktyczne t³o.

Galaktyczne promieniowanie kosmiczne to w rzeczywisto¶ci cz±steczki subatomowe, którym ogromn± szybko¶æ nada³y wybuchy odleg³ych supernowych i inne gwa³towne wydarzenia. Pe³no ich w ca³ej Drodze Mlecznej i formuj± one mg³ê cz±steczek, które nap³ywaj± do naszego systemu s³onecznego ze wszystkich stron. Promienie kosmiczne sk³adaj± siê g³ównie z protonów i ciê¿szych j±der atomowych, z odrobin± elektronów i fotonów, które wieñcz± sk³ad tej mieszanki.

Aby zbadaæ najsilniejsze i najbardziej interesuj±ce promieniowanie, Wefel i jego koledzy ostatnie 8 lat po¶wiêcili badaniom z u¿yciem balonów stratosferycznych przenosz±cych ufundowany przez NASA detektor promieni nazwany ATIC (Advanced Thin Ionization Caliometer). Co ciekawe, dziêki niemu uda³o siê odkryæ co¶ nieprzewidzianego przez naukowców.

Wefel porównuje to do sytuacji na drodze, kiedy to nagle w¶ród wielu zwyczajnych mini-vanów i ciê¿arówek pojawia siê kolumna Lamborghini.

- Nikt nie spodziewa³ siê takiego widoku – mówi.

W czasie pierwszych prób w 2000 i 2003 roku, ATIC naliczy³ 70 anomalnych elektronów, których cechy znacznie ró¿ni³y je od tych, jakie emituje galaktyczne promieniowanie kosmiczne. 70 mo¿e nie wydawaæ siê ogromn± liczb±, ale dla naukowców do spora nadwy¿ka.

- ¬ród³o tych egzotycznych elektronów musi znajdowaæ siê w miarê blisko naszego uk³adu s³onecznego, w odleg³o¶ci nie wiêkszej ni¿ jeden kiloparsek – mówi Jim Adams z Centrum Lotów Kosmicznych Marshalla.

Sk±d jednak ten wniosek? Adams wyja¶nia, ¿e na³adowane elektrony wraz z podró¿± przez galaktykê trac± energiê. Dlatego te¿ owe anomalne elektrony maj± lokaln± naturê. Niektórzy z cz³onków grupy, która je odkry³a uwa¿aj±, ¿e ich ¼ród³o le¿y znacznie bli¿ej.

- Niestety, nie potrafimy wskazaæ ich ¼ród³a – mówi Wefel.

Detektor ATIC unoszony na balonie

Choæ detektor ATIC mierzy kierunek nap³ywaj±cych cz±steczek, trudno potem prze³o¿yæ je na dane koordynaty.

Ta niepewno¶æ z kolei daje otwarte pole wyobra¼ni. Niektóre z mo¿liwo¶ci wskazuj± na le¿±cy w pobli¿u pulsar, „mikrokwazar” lub czarn± dziurê – gdy¿ wszystkie z tych tworów zdolne s± nadawaæ prêdko¶æ elektronom. Mo¿liwe jest, ¿e podobny obiekt znajduje siê w niewielkiej odleg³o¶ci i nie zosta³ jeszcze wykryty. Wystrzelony niedawno przez NASA teleskop kosmiczny ma za zadanie badanie nieba w poszukiwaniu tych obiektów.

Jedn± z najciekawszych mo¿liwo¶ci, o której mówi± naukowcy jest ciemna materia. Istnieje pewna klasa teorii fizycznych, które szukaj± po³±czenia grawitacji z innymi fundamentalnymi si³ami, wskazuj±c na istnienie ukrytych wymiarów w liczbie ok. 8, które mog± istnieæ obok trzech nam znanych. Popularnym, choæ jeszcze nieudowodnionym wyja¶nieniem dla ciemnej materii jest idea zak³adaj±ca, ¿e zamieszkuje ona w³a¶nie inne wymiary. Odczuwamy jej obecno¶æ poprzez si³y grawitacji, ale nie wyczuwamy ich w taki czy inny sposób. Z nich pochodziæ mog± cz±steczki, które manifestuj± siê w naszym trójwymiarowym ¶wiecie i to one rejestrowane s± przez ATIC.

Byæ mo¿e wkrótce uda siê powiedzieæ wiêcej na temat tajemniczego „obiektu” w naszym s±siedztwie, choæ je¶li to ciemna materia, mo¿e nie byæ tak ³atwo. Mo¿na jednak j± odnale¼æ szukaj±c innych jej produktów, w tym promieni gamma.

- Czymkolwiek to jest, mo¿e okazaæ siê zdumiewaj±ce – podsumowuje Adams.

Serwis NPN
Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: