Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 08:04:28

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Sesja 107  (Przeczytany 25503 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #25 : Lipiec 17, 2010, 10:47:10 »

Mnie siê wydaje drogie Panie, ¿e z tym sercem to nie jest taka prosta sprawa. Nie ma ALBO-ALBO. W ¿yciu te¿ nie ma tylko czarnego, lub tylko bia³ego.
Serce to sfera czu³a, delikatna, kochaj±ca, ale to równie¿ punkt dostêpu do energii. Moim zdaniem serce ma wiele aspektów i pe³ni wiele ról, podobnie, jak rêce, którymi mo¿na siê biæ, albo czule pie¶ciæ. D³onie mog± s³u¿yæ cz³owiekowi na wiele ró¿nych sposobów ( do zabawy i do ciê¿kiej pracy).
Podobnie serce. Jest wyrazicielem uczuæ, ale wydaje mi siê, ¿e rozumiem co mia³a na my¶li Sarah53, kiedy pisze, ¿e serce " To moc tworzenia rzeczywisto¶ci materialnej we wspó³pracy z Wszech¶wiatem" . Serce jest równie¿ naszym, wysoce skomplikowanym technologicznie, punktem dostêpu do supermarketu Wszech¶wiata. Dziêki niemu pos³ugujemy siê konkretnymi wibracjami rezonuj±cymi z Wszech¶wiatem. Mo¿emy byæ przy tym czu³ostkowi i kochaæ ca³e stworzenie - czy jedno drugiemu zaprzecza ?

Â¯ycie w przestrzeni serca - oto ca³a m±dro¶æ i sztuka.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #26 : Lipiec 17, 2010, 11:05:26 »

Nadchodzi czas sprostowania tych wszystkich niejasnosci oraz wartosci dodanych do serca.

nie pomijaæ robaczka - nie znaczy pozwoliæ aby Ciê bezczelnie trawi³.

Wczoraj nie pomin±³em ¿adnej komarzycy. Nakarmi³em nimi paj±czki, dla których te¿ mam sporo serca

Chichot Chichot
Rozumiem, ¿e nie powinni¶my siê dawaæ zjadaæ. Ale, dlaczego tak siê dzieje? Czy to nie brak mi³o¶ci przyci±ga wszelkich k±saczy? Czy wibracja mi³o¶ci nie by³aby bardziej skuteczna od wszelkich spray`ów na komary i wiêkszych agresorów?   Du¿y u¶miech
Dlatego zgadzam siê w pe³ni ze zdaniem Easta, ¿e „¯ycie w przestrzeni serca - oto ca³a m±dro¶æ i sztuka.”
U mnie w przestrzeni serca jest czu³o¶æ, gdy stwierdzam jej brak, znaczy to, ¿e jestem ju¿ w innych rejonach… i sztuk± jest powrót w miejsce, gdzie nic nie k±sa…  Mrugniêcie

Pozdrawiam 
« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2010, 11:22:24 wys³ane przez ptak » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #27 : Lipiec 17, 2010, 11:38:38 »

Ach east, kiedy wchodzisz w wibracje glowy twoje rece zabijaja ( nie zawsze ale logika to powoduje z kalkulacja) , kiedy wchodzisz w wibracje serca , jest milosc przytulenie i ekstaza. Tam juz nie ma zabijania , nie ma takich okolicznosci , tam zycie plynie na innych falach wibracyjnych. Nikt nie musi kalkulowac co zrobic zeby przezyc  , bo zycie w przestrzeni serca jest najwyzsza wartoscia , wartosci milosci bezwarunkowej tworza zupelnie inne okolicznosci zycia niz te znane nam tu i teraz.
Owszem czasami o nich mowimy , ale z zasady nie zyjemy jeszcze nimi , jeszcze nie. Bo nie dotarlismy do tej wibracji , nawet nie przekroczylismy progu nowego wymiaru. Poki co jego blask i cieplo zblizylo sie  do naszego i delikatnie pokazuje sie przez mebrame dzielaca wymiary u nas.

Serce to kreato milosci i madrosci zycia , ale nie kalkulacji oplacalnosci bycia  w jego przestrzeni. Tesknota za tymi uczuciami i odczuciami zawsze kieruje nas w strone promienia serca wyznaczajacego droge wypelniona tymi wartosciami.
Iskra Boza w nas to nic innego jak depozyt milosci bezwarunkowej do ktorej dazymy teskniac za nia.

Kiara U¶miech U¶miech
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Lipiec 17, 2010, 11:39:32 »

Czy wibracja mi³o¶ci nie by³aby bardziej skuteczna od wszelkich spray`ów na komary i wiêkszych agresorów?
..tak .. to ona poprowadzi³a moj± rêkê po blezerek, by skutecznie og³uszy³ jej ³akomo¶æ w locie nad pajêczynk±.

mi³osc ma wiele imion

Ciekawe czy osi±gne³as tê jako¶æ - czy po prostu nie gustuj± tak w twojej krwi. (bo to nie sztuka).

Proponujê wyjazd do lasu na jagody. I konfrontacjê teorii z praktyk±.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2010, 11:46:17 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #29 : Lipiec 17, 2010, 11:45:06 »

Sarah54
A serce energetyczne nie ma nic wspólnego z czu³ostkowym  uczuciem do ludzi.
To nie przytulenie do siebie ka¿dego stworzenia, ka¿dego "robaczka"..
Kiara,Ptaku - Sarah54 byla znowu pod wlywem weny "tfu-rczej"i stad te beztroskie neologizmy
jakie pojawiaja sie, od czasu do czasu, w jej postach.Byc moze,ze ma rowniez telepatyczny
kontakt z Szangasem,Enkim lub innym diablem z Nibiru czy Marsa i niewykluczone,ze jest syntetykiem z syntetycznym sercem; wiec dla niej milosc do kazdego stworzenia to nie to
samo,co milosc do NWO i jego tworzenia.Trzeba to zrozumiec,a nie "huzia na Jozia".OK..?
Pozdrawiam.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #30 : Lipiec 17, 2010, 12:09:06 »

@ PHIRIOORI

Mi³o¶æ ma jedno imiê… choæ czêsto jest mylona z innymi stanami…
No i komary czasami k±saj± mnie, wiêc chyba odpowiada im moja krew?  Ale czasami te¿ nie k±saj±… (czy to ju¿ jest sztuka?)  Mrugniêcie

Ps. W³a¶nie przez ostatni tydzieñ mieszka³am w lesie nad jeziorem i o dziwo nie by³am przez nic pok±sana, ale to pewnie z upa³u nie chcia³o siê im…   Du¿y u¶miech

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

@ Kahuna

Cytat: Kahuna
Kiara,Ptaku - Sarah54 byla znowu pod wlywem weny "tfu-rczej"i stad te beztroskie neologizmy
jakie pojawiaja sie, od czasu do czasu, w jej postach.Byc moze,ze ma rowniez telepatyczny
kontakt z Szangasem,Enkim lub innym diablem z Nibiru czy Marsa i niewykluczone,ze jest syntetykiem z syntetycznym sercem; wiec dla niej milosc do kazdego stworzenia to nie to
samo,co milosc do NWO i jego tworzenia.Trzeba to zrozumiec,a nie "huzia na Jozia".OK..?

OK., ale ja tam „na Józia nie huzia” bo mi z Józiem nie po drodze…   Chichot

Pozdrawiam  U¶miech
Inteluminatis
Go¶æ
« Odpowiedz #31 : Lipiec 17, 2010, 20:27:43 »

Cz
Niech zyje MILOSC!!!!! Gora Nasi!

Coz warte bylo by zycie bez milosci? Tak naprawde nie istnialo by wcale , stworzyla je milosc , inspiruje i prowadzi milosc i tylko dla niej ono istnieje.

Czy jest inne zabezpieczenie Ziemi niz energia milosci? Nie nie ma i nigdy nie bylo.
Ta energia ma w sobie najwyzszy potecjal jaki istnieje , w jego ogniu spala sie naprawde wSZYSTKO , wszystko co stanowi jakiekolwiek zagrozenie dla zycia.

Co znaczy wobec tej energii jakis przedwieczny trup? Nic , naprawde nic!
Mozliwosci dzialania , mial i ma tylko i wylacznie zywy Czlowiek , ktory w sercu swoim wygeneruje milosc o najwyzszym z mozliwych potecjalow.

Tylko jedna taka iskierka rozpali olbrzymi ogien , ktory przetransformuje w sobie ( oczysci) wszystko co bylo i jest naszym zagrozeniem.

Bardzo dobrze ze Samuel juz o tym mowi oficjalnie , ciesze sie ze w Jego sercu rowniez nastepuje przebudzenie. Niech wzrasta miloscia , przebaczenie jest najwiekszym darem jaki moze ofiarowac jedna istota drugiej.

Kiara U¶miech U¶miech

Cz³owiek jest mi³o¶ci±.

Co¶ jeszcze?
« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2010, 23:23:39 wys³ane przez Inteluminatis » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #32 : Lipiec 17, 2010, 23:14:51 »

Ach east, kiedy wchodzisz w wibracje glowy twoje rece zabijaja ( nie zawsze ale logika to powoduje z kalkulacja)
A co Ty z tym zabijaniem, Kiaro ? Logika z kalkulacj± Twoimi wrogami teraz ? Chcesz je wyrzuciæ za burtê ? Logika i kalkulacja to Twoje narzêdzia. Jak¿e wiêc narzêdzia mog³yby byæ z³e same z siebie ? Jak ka¿de narzêdzia, mo¿na ich ró¿nie u¿yæ, co nie zmienia faktu, ¿e s± niezmiernie pomocne tak jak m³otek, którym lepiej siê wbija gwo¼dzie ni¿ bez niego.

, kiedy wchodzisz w wibracje serca , jest milosc przytulenie i ekstaza. Tam juz nie ma zabijania , nie ma takich okolicznosci , tam zycie plynie na innych falach wibracyjnych. Nikt nie musi kalkulowac co zrobic zeby przezyc  , bo zycie w przestrzeni serca jest najwyzsza wartoscia , wartosci milosci bezwarunkowej tworza zupelnie inne okolicznosci zycia niz te znane nam tu i teraz.
Chcesz przez to powiedzieæ, ¿e prze¿ycie nie zale¿y od tego, co czynimy w ¿yciu? Przecie¿ jeste¶my zanurzeni w ¶wiecie fizycznym, ¶wiecie kalkulacji zysków i strat. Wszytko, co nas otacza reprezentuje tak± logikê przejawion± ( chocia¿ tak na prawdê to jest iluzja, tylko urealniona). Jak mo¿na ¿yæ poza ni±, bez niej ? Jak zaspokajaæ potrzeby swojej fizyczno¶ci za pomoc± mi³o¶ci bezwarunkowej ?
Ja mam na ten temat swoj± teoriê, która wynika - o zrozo - z logiki popartej naukow± teori±, ale rad bym wys³uchaæ wpierw Twojej, intuicyjnej interpretacji, Kiaro.

(..)  z zasady nie zyjemy jeszcze nimi , jeszcze nie. Bo nie dotarlismy do tej wibracji , nawet nie przekroczylismy progu nowego wymiaru. Poki co jego blask i cieplo zblizylo sie  do naszego i delikatnie pokazuje sie przez mebrame dzielaca wymiary u nas.
... z czego wynika³oby, ze jednak nie da siê ¿yæ (jeszcze) wy³±cznie wibracj± mi³o¶ci bezwarunkowej.

Serce to kreato milosci i madrosci zycia , ale nie kalkulacji oplacalnosci bycia  w jego przestrzeni.
No dobrze, ale czy to przekre¶la koncepcjê serca energetycznego Sarah54 ?
Owszem, kalkulacji op³acalno¶ci dokonuje umys³, nie serce, ale przecie¿ umys³ jest nam przyrodzony - nie jest po nic. Ma swoj± rolê , ma prawo i nawet obowi±zek robiæ to, do czego zosta³ stworzony. Nie jest on wszak jedynym aspektem cz³owieczeñstwa .. na szczê¶cie.
Inteluminatis
Go¶æ
« Odpowiedz #33 : Lipiec 17, 2010, 23:21:01 »

Fragment rozmowy z sesji 107 Projektu Cheops:

EN-KI:
Witaj, Rafale. Mi³o mieæ spotkanie, kiedy istota ludzka jest sprzymierzeñcem i kiedy z nami wspó³pracuje. A ty wspó³pracujesz dusz±, sercem, cia³em, z czego siê bardzo cieszymy. A przy tym ¿arcie o „przeoraniu Polski” – to, co przed momentem powiedzia³a Lucyna – to nie bój siê. Bo w razie czego, to wszystkich „wy³uskamy” i ulokujemy w bezpiecznym miejscu – tych, którzy nam pomagaj± oczywi¶cie. A resztê – byæ mo¿e bêdzie „przeorane”. Ale nie to... masz inne pytania, wiêc bêdziemy zaczynaæ; i bêdziemy poruszaæ siê po ¶wiecie istot duchowych i sposobie komunikowania siê. Zatem, Rafale, tradycyjnie zaczynamy od pierwszego pytania. S³ucham.

Gady maj± ³uski
A kto to taki kto¶ kto pomaga? i na czym polega ta pomoc? A co z tymi, którzy wedle Ciebie "nie pomagaj±" i co znaczy "nie pomagaæ"?

Rafa³:
Dziêkujê. W sesji 81, która odby³a siê 16 marca 2008 roku w Bydgoszczy, powiedzia³e¶: „Niebawem Planeta bêdzie widoczna <<go³ym okiem>>, czyli od roku 09 na niebie mo¿na bêdzie j± zobaczyæ. Teraz, przez mocniejsze teleskopy ju¿ j± widaæ – i kto tu mówi "nie widaæ.”  W sesji 100, która odby³a siê 24 marca 2009 roku we Wroc³awiu, powiedzia³e¶: „Przysz³y rok przyniesie ju¿ uporz±dkowanie, czyli bêdzie ju¿ j± mo¿na zobaczyæ z trochê s³abszych teleskopów, ale jeszcze z teleskopów.”  W sesji 105, która odby³a siê 18 kwietnia 2010 roku w Chicago, powiedzia³e¶ o planecie Nibiru: „Jeszcze na tyle daleko, ¿e nie jest widoczna i nie bêdzie widoczna go³ym okiem. Ale przysz³y rok ju¿ wam obiecujê, bo obiecujê od dawna, ¿e j± ujrzycie – a ujrzycie.”  W sesji 106, która odby³a siê 6 czerwca 2010 roku w Mys³owicach, powiedzia³e¶: „Tak bli¿ej roku dwunastego, bli¿ej grudnia, czyli mo¿e byæ to listopad – grudzieñ dwunastego roku. I wtedy bêdzie do uchwycenia go³ym okiem i w Polsce.”  Jak pogodziæ ze sob± nawzajem te wypowiedzi?

EnKi:
(..) dawa³em ludziom to, ¿eby mieli tê – powiedzmy – gar¶æ adrenaliny, bo tego oczekiwali (..)Wiesz ile zarzucano mi, nawet k³amstwa, kiedy mówi³em, ¿e meteoryt, który... meteoryty, które siê „oderwa³y” z ogona [planety Nibiru] i w ró¿nych miejscach wyl±dowa³y na Ziemi. Jeden spad³ do Ba³tyku. Mia³ byæ to wrzesieñ. Meteoryt spad³ do Ba³tyku. Ale nie w tym „wydaniu”, w jakim lecia³ [na pocz±tku]. W kosmosie, ci, którzy s± w tej chwili niewidzialni, zrobili wszystko, ¿eby ten meteoryt prawie w wiêkszo¶ci siê spali³. Wiêc do Ba³tyku spad³, {gdzie by³} [wywo³uj±c]tylko sztorm. Bo gdyby spad³ w takim stanie, w jakim lecia³ [na pocz±tku], Polska ca³a by³aby zalana. I czy w ten sposób nie chronimy, nie pomagamy?(..) Wiêc zamiast podziêkowaæ za to, ¿e ci, którzy s± w kosmosie, rozbili ten meteoryt – do Ba³tyku wpad³ tylko taki niewielki deszcz – zarzucaj± k³amstwo. Wiêc czego ludzie oczekuj±, Rafale?

Odpowiadam: tego, ¿e zobacz± na niebie to co sam prognozujesz ju¿ od kilku lat, no chyba, ¿e sam k³amiesz Mrugniêcie

Proste prawda?
« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2010, 23:28:46 wys³ane przez Inteluminatis » Zapisane
forrest
Go¶æ
« Odpowiedz #34 : Lipiec 18, 2010, 10:22:44 »

Niezale¿nie od tego, jaka bêdzie proporcja miêdzy d³ugo¶ci± fali na powierzchni wody a g³êboko¶ci± zbiornika wodnego, na którym propaguje ta fala, jej amplituda maleje wraz z odleg³o¶ci± od ¼ród³a fali. Wynika to z faktu, ¿e o ile fala nie przemieszcza siê wzd³u¿ kana³u, tylko we wszystkie strony od jej ¼ród³a (np. miejsca uderzenia meteorytu), jej grzbiet znajduje siê na okrêgach o coraz wiêkszych d³ugo¶ciach obwodu (tak jak by siê kamieñ do jeziora wrzuci³o...). Dlatego zalanie krajów nad Morzem Ba³tyckim przez falê morsk±, która wtargnê³aby na l±d, nie oznacza³oby, ¿e inne kontynenty zosta³yby zalane. Nie ma w tym niespójno¶ci, ani niczego nieracjonalnego.

Dodatkowe komentarze nie s± zbêdne - je¿eli kto¶, kto nie ma do¶wiadczenia z prac± z wieloma mediami, mo¿e byæ trudno takiej osobie zorientowaæ siê, ¿e dana osoba posiada zdolno¶ci medialne (bo zupe³nie naturalnie wygl±da i zachowuje siê w czasie przekazu). A kto¶ przecie¿ mo¿e mieæ rózne "magiczne wyobra¿enia" o mediach...
To jest w zasadzie dyskusja o tym, jakich mo¿liwo¶ci mo¿na siê spodziewaæ po ró¿nego rodzaju mediach.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 18, 2010, 10:29:16 wys³ane przez forrest » Zapisane
Linda
Go¶æ
« Odpowiedz #35 : Lipiec 21, 2010, 19:43:19 »

U¶miech
EnKi:
(..) dawa³em ludziom to, ¿eby mieli tê – powiedzmy – gar¶æ adrenaliny, bo tego oczekiwali (..)Wiesz ile zarzucano mi, nawet k³amstwa, kiedy mówi³em, ¿e meteoryt, który... meteoryty, które siê „oderwa³y” z ogona [planety Nibiru] i w ró¿nych miejscach wyl±dowa³y na Ziemi. Jeden spad³ do Ba³tyku. Mia³ byæ to wrzesieñ. Meteoryt spad³ do Ba³tyku. Ale nie w tym „wydaniu”, w jakim lecia³ [na pocz±tku]. W kosmosie, ci, którzy s± w tej chwili niewidzialni, zrobili wszystko, ¿eby ten meteoryt prawie w wiêkszo¶ci siê spali³. Wiêc do Ba³tyku spad³, {gdzie by³} [wywo³uj±c]tylko sztorm. Bo gdyby spad³ w takim stanie, w jakim lecia³ [na pocz±tku], Polska ca³a by³aby zalana. I czy w ten sposób nie chronimy, nie pomagamy?(..) Wiêc zamiast podziêkowaæ za to, ¿e ci, którzy s± w kosmosie, rozbili ten meteoryt – do Ba³tyku wpad³ tylko taki niewielki deszcz – zarzucaj± k³amstwo. Wiêc czego ludzie oczekuj±, Rafale?

Tak sobie teraz my¶le ,ze chyba juz nie ma tu nikogo kto czeka do grudnia 2012 roku, by potwierdzi³y siê lub upad³y przepowiednie PCh.Do tej pory ja tez by³am pewna ,ze jeszcze 2 lata i wreszcie siê wszystko uspokoi.
Teraz jestem pewna ,ze opowie¶æ bêdzie mia³a ci±g dalszy .Powy¿ej macie przyk³ad co uka¿e siê w styczniu roku
2013 -tego U¶miech
A wiêc ...Enki obwie¶ci....    .Koniec ¶wiata ...mia³ byæ,ale nie  sta³o siê to w takim  wydaniu w jakim przewidywali¶my na pocz±tku.W kosmosie ci co s± w tej chwili niewidzialni zrobili wszystko, by¶my niczego nie zauwa¿yli .Ocalili nasze istnienie...Wiêc zamiast podziêkowaæ  im za to ,¿e  za pomoc± ich interwencji wyst±pi³y tylko niewielkie kataklizmy,takie jak powodzie,upa³y,wybuchy wulkanów,  to wy jeszcze wypominacie ze koñca ¶wiata nie by³o.??..i zarzucacie nam k³amstwo.?....Naprawdê nie rozumiemy ,czego tak naprawdê ludzie oczekuj±?Co¶?

kosynier
Go¶æ
« Odpowiedz #36 : Lipiec 22, 2010, 18:53:57 »

no wiec lindo nieprawda ze nie ma U¶miech ja czekam z nadzieja na zmiany i nie wazne czy to bedzie nibiru czy wybuch na sloncu lub inne cos tam. Ja czekam na zmiany i mam nadzieje ze sie doczekam:)
 pch olalo forum heh mi to nie przeszkadza w pazdz. wybieram sie na sesje do wrocka z czystej ciekawosci. po sesji zamieszcze ja na forum. tym forum rzecz jasna U¶miech
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #37 : Lipiec 22, 2010, 19:40:42 »

U¶miech
EnKi:

Tak sobie teraz my¶le ,ze chyba juz nie ma tu nikogo kto czeka do grudnia 2012 roku, by potwierdzi³y siê lub upad³y przepowiednie PCh.Do tej pory ja tez by³am pewna ,ze jeszcze 2 lata i wreszcie siê wszystko uspokoi.
Teraz jestem pewna ,ze opowie¶æ bêdzie mia³a ci±g dalszy .Powy¿ej macie przyk³ad co uka¿e siê w styczniu roku
2013 -tego U¶miech
A wiêc ...Enki obwie¶ci....    .Koniec ¶wiata ...mia³ byæ,ale nie  sta³o siê to w takim  wydaniu w jakim przewidywali¶my na pocz±tku.W kosmosie ci co s± w tej chwili niewidzialni zrobili wszystko, by¶my niczego nie zauwa¿yli .Ocalili nasze istnienie...Wiêc zamiast podziêkowaæ  im za to ,¿e  za pomoc± ich interwencji wyst±pi³y tylko niewielkie kataklizmy,takie jak powodzie,upa³y,wybuchy wulkanów,  to wy jeszcze wypominacie ze koñca ¶wiata nie by³o.??..i zarzucacie nam k³amstwo.?....Naprawdê nie rozumiemy ,czego tak naprawdê ludzie oczekuj±?Co¶?

Zabawne i smutne jednocze¶nie jest,jak mo¿na manipulowaæ w³asnymi wnioskami.

Ciekawe w imiê czego?Dla dobra ogó³u.

Chyba sami sobie potrafimy legowisko wygodne odnale¼æ.

Trwa jaka¶ kampania?

My¶ê,¿e karty zosta³y rozdane,kto chce byæ ZA,nie bêdzie ju¿ przeciw i odwrotnie.

Proponujê siê wiêcej do siebie u¶miechæ.

Ja niniejszym to czyniê.

Chichot Chichot Mrugniêcie U¶miech
Torton
Go¶æ
« Odpowiedz #38 : Sierpieñ 06, 2010, 10:38:09 »

Zmusi³em siê i przeczyta³em od góry do do³u t± sesjê.

Wiêkszych rzygów nie czyta³em!

ANDRZEJ:
Witaj En-Ki, pierwsze pytanie jest ode mnie.  Jak wiesz powsta³a niedawno grupa o nazwie GE-O-MATRIX, z Twoim b³ogos³awieñstwem zreszt±.

Jedno z bardziej rozwalaj±cych pytañ. Kto¶ co¶ wie o tej grupie?

IWONA:
Bardzo dziêkujê, kolejne pytanie od Ryszarda.  En-Ki, jak d³ug± drogê jeszcze mamy, aby wej¶æ na Twój stopieñ rozwoju zaczynaj±c od tego miejsca, gdzie obecnie jeste¶my?

EN-KI:
Jak to obliczyæ?    Ho… ho… ho… i jeszcze trochê.  Rozwój duchowy i ci, co mówi± w tej chwili o „rozwoju duchowym“, o tym, ¿e s± „rozwiniêci duchowo“… no có¿.  Muszê was przyrównaæ do takiego dziecka, które dopiero raczkuje.  Ju¿ próbuje stan±æ na nó¿kach, ju¿ siê chwyta, ale ci±gle jeszcze pada na "cztery ³apki".  I tak do dwunastego roku bêdzie wygl±da³o to szkolenie, czy ten wasz rozwój duchowy.  Przy¶pieszenie nast±pi dopiero po roku dwunastym.  A dorównaæ nam… mnie… no có¿.  Mo¿e za tysi±c lat, jak jeszcze parê razy zejdziesz na Ziemiê… byæ mo¿e dorównasz.  S³ucham.

Niema to jak wywy¿szaæ siê. Taki ¶wiêty jest ten Wasz Enki.

IWONA:
Dziêkujê, kolejne pytanie od Filipa.  Kto, w której turze, jakim stosunkiem g³osów wygra wybory prezydenckie w Polsce?  Czy tragedia w Smoleñsku wp³ynie w znacz±cy sposób na ten wynik?

EN-KI:
I s±dzisz, ¿e ja ci powiem… tak?  Nic z tego.  W politykê wasz± ziemsk± siê nie bawiê, bo wiele razy za du¿o powiedzia³em a potem przez to medium mia³a problemy… nie ja.  Wiêc, nie powiem kto wygra, ale doskonale wiecie kto wygra i kto ma najwiêksze poparcie w tej chwili.  Ogl±dali¶cie film „O dwóch takich co ukradli ksiê¿yc“?  Ogl±dali¶cie.  To jest moja odpowied¼.  S³ucham.

Biedaczek wywin±³ siê z odpowiedzi, bo powiedzia³ tyle co nic wymijaj±co jak zwykle. Po za tym to ciekawe jak ogl±da siê TV w za¶wiatach. Nie s±dzi³em ¿e UPC ma taki zasiêg.

WONA:
Bardzo dziêkujê, kolejne pytanie.  Czy s± klonowani ludzie?  Je¶li tak, to od kiedy i czy na Ziemi s± obce cywilizacje?

EN-KI:
Obce cywilizacjê s±.  Przyjêli cia³a ludzkie i s± nie do rozpoznania.  Natomiast klonów ludzkich nie ma, bo klon ludzki nie dostaje ducha, czyli by³by tylko i wy³±cznie robotem – a robot, to nie klon.  Wiêc spokojnie, klonów nie ma.  S³ucham.

IWONA:
Dziêkujê, kolejne pytanie.  Rok 2012 zbli¿a siê szybko.  Czy je¶li uruchomione bêdzie zabezpieczenie Ziemi, to czy fakt, ¿e ono jest w³±czone bêdzie jako¶ widoczny dla nas?

EN-KI:
Czy widzisz pr±d elektryczny?  Nie.  Poczujesz jak dotkniesz? Poczujesz.  To samo bêdzie i z tym zabezpieczeniem, po prostu bêdziecie czuli.  Przecie¿ energii nie widaæ – zrozumcie to wreszcie – bêdzie mo¿na tylko odczuæ.  S³ucham.

Czy Enki mo¿e kiedy¶ wspomina³ i widzeniu Aury(energii) czy co¶ podobnego?

IWONA:
Bardzo dziêkujê, kolejne pytanie. Dlaczego do tej pory nikt nie wykry³ Nibiru na niebie?  Jest ju¿ prawie po³owa roku 2010 i nadal nic nie widaæ.  Gdzie w tej chwili znajduje siê wy¿ej wymieniona Planeta?

EN-KI:
Istoto… czy jeste¶ tego pewna, ¿e nie wykryli?  A ¿e nie mówi± – to i racja.  Czy wiesz jaka by³aby panika, gdyby teraz og³oszono, ¿e "co¶ takiego" leci?  Woda siê pojawi³a, powód¼ – ile paniki wywo³a³a.  A teraz niech ró¿ne instancje og³osz± o tej Planecie.  Nietrudno sobie wyobraziæ, co bêdzie siê dzia³o – wiêc nie og³osz±.  Ja te¿ nie jestem ci w stanie w tej chwili pokazaæ, bo i tak tego nie dojrzysz.  Trzeba siê „skumaæ“ z tymi, którzy zarz±dzaj± teleskopem Hubblea – oni ci poka¿± gdzie jest.  S³ucham.

Prêdzej s³oñce wp³ywa na ziemie ni¿ "wymy¶lone" planety. Gdyby planeta znajdowa³a siê bli¿ej nas ni¿ odleg³o¶æ Jowisza od Ziemi to na pewno kto¶ by j± zauwa¿y³. Nawet amatorzy, a tych na ¶wiecie jest dziesi±tki tysiêcy. W stanach szczególnie tanie i popularny prezent dla dzieci to teleskop.

Ogólnie rzecz mówi±c sesje jak ka¿da inna, du¿o lania wody i nic warto¶ciowego co mog³oby siê przys³u¿yæ ludzko¶ci. W dodatku jak zwykle odes³a³ na sesjê osobist±.

Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #39 : Sierpieñ 06, 2010, 20:20:12 »

Torton,..czy aby na pewno przeczytales sesje #107,bo jest to sesja prywatna z Rafalem
Wiszowatym i nie ma tam pytan od Iwony i Andrzeja..?
Pozdrawiam.
Torton
Go¶æ
« Odpowiedz #40 : Sierpieñ 06, 2010, 20:44:56 »

Ahh... musia³em ¼le klikn±æ. Mój b³±d, mój poprzedni post dotyczy sesji nr 106.
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #41 : Sierpieñ 12, 2010, 12:32:37 »

Witam po kilkutygodniowej nieobecno¶ci,no i nareszcie sprawê nibiru mamy za³atwion±!
Sam En-ki ( który jest wymys³em p. £.) przyzna³,¿e to wszystko by³o k³amstwem i manipulacj±.

"Rafa³:
Dziêkujê. W sesji 81, która odby³a siê 16 marca 2008 roku w Bydgoszczy, powiedzia³e¶: „Niebawem Planeta bêdzie widoczna <<go³ym okiem>>, czyli od roku 09 na niebie mo¿na bêdzie j± zobaczyæ. Teraz, przez mocniejsze teleskopy ju¿ j± widaæ – i kto tu mówi "nie widaæ.”  W sesji 100, która odby³a siê 24 marca 2009 roku we Wroc³awiu, powiedzia³e¶: „Przysz³y rok przyniesie ju¿ uporz±dkowanie, czyli bêdzie ju¿ j± mo¿na zobaczyæ z trochê s³abszych teleskopów, ale jeszcze z teleskopów.”  W sesji 105, która odby³a siê 18 kwietnia 2010 roku w Chicago, powiedzia³e¶ o planecie Nibiru: „Jeszcze na tyle daleko, ¿e nie jest widoczna i nie bêdzie widoczna go³ym okiem. Ale przysz³y rok ju¿ wam obiecujê, bo obiecujê od dawna, ¿e j± ujrzycie – a ujrzycie.”  W sesji 106, która odby³a siê 6 czerwca 2010 roku w Mys³owicach, powiedzia³e¶: „Tak bli¿ej roku dwunastego, bli¿ej grudnia, czyli mo¿e byæ to listopad – grudzieñ dwunastego roku. I wtedy bêdzie do uchwycenia go³ym okiem i w Polsce.”  Jak pogodziæ ze sob± nawzajem te wypowiedzi?

EnKi:
(..) dawa³em ludziom to, ¿eby mieli tê – powiedzmy – gar¶æ adrenaliny, bo tego oczekiwali
[/color]

(..)Wiesz ile zarzucano mi, nawet k³amstwa, kiedy mówi³em, ¿e meteoryt, który... meteoryty, które siê „oderwa³y” z ogona [planety Nibiru] i w ró¿nych miejscach wyl±dowa³y na Ziemi. Jeden spad³ do Ba³tyku. Mia³ byæ to wrzesieñ. Meteoryt spad³ do Ba³tyku. Ale nie w tym „wydaniu”, w jakim lecia³ [na pocz±tku]. W kosmosie, ci, którzy s± w tej chwili niewidzialni, zrobili wszystko, ¿eby ten meteoryt prawie w wiêkszo¶ci siê spali³. Wiêc do Ba³tyku spad³, {gdzie by³} [wywo³uj±c]tylko sztorm. Bo gdyby spad³ w takim stanie, w jakim lecia³ [na pocz±tku], Polska ca³a by³aby zalana. I czy w ten sposób nie chronimy, nie pomagamy?(..) Wiêc zamiast podziêkowaæ za to, ¿e ci, którzy s± w kosmosie, rozbili ten meteoryt – do Ba³tyku wpad³ tylko taki niewielki deszcz – zarzucaj± k³amstwo. Wiêc czego ludzie oczekuj±, Rafale?"

A to chyba nie wymaga komentarza.....

Pytania które by³y zadawane na sesji ewidentnie by³y ustalone ju¿ wcze¶nie,na dodatek by³y tak banalne,¿e naprawdê nie wymaga³y wykazania siê wiedz± i inteligencj± do¶wiadczeniem ¿yciowym nie ,wystarczy³ jedynie spryt  radosna twórczo¶æ pani lucyny.
Nie jeden polonista postara³ by siê bardziej naprawdê,nic wielkiego.......

przyk³ad g³upoty niektórych fanatyków

Bardzo dziêkujê, kolejne pytanie od Daniela.  Witaj kochany En-Ki, niebiañski przyjacielu.  Dziêkujê Ci za to, ¿e tak kochasz ludzko¶æ mimo jej s³abo¶ci. Dziêkujê za opiekê nade mn± i nad moj± rodzin± oraz za to, ¿e mogê byæ tu i teraz.  Powiedz mi proszê, co jest g³ówn± przyczyn± moich k³opotów ze wzrokiem?  Czy to wina krêgos³upa, urazów g³owy, czy zwyrodnienie siatkówki?  Jak mogê sobie pomóc?

i kolejne,

Dziêkujê, kolejne pytanie.  Witaj drogi En-Ki, od dwóch lat mam problemy z nogami, nie wiem czym podyktowane s± zmiany – ból w trakcie chodzenia i w jaki sposób mogê sobie pomóc?  Dziêkujê z ca³ego serca, W³odzimierz.

Dziêkujê, kolejne pytanie od Zosi.  Czy leczenie mojej choroby jest prawid³owe i czy jest inny sposób wyj¶cia z tej choroby?

Nie no ci emeryci potrzebuj± te¿ dobrego psychiatry......
Dr Hausa sobie znale¼li czy co Szok

a teraz uwaga

[/i]
IWONA:
Dziêkujê, kolejne pytanie od Filipa.  Kto, w której turze, jakim stosunkiem g³osów wygra wybory prezydenckie w Polsce?  Czy tragedia w Smoleñsku wp³ynie w znacz±cy sposób na ten wynik?

EN-KI:
I s±dzisz, ¿e ja ci powiem… tak?  Nic z tego.  W politykê wasz± ziemsk± siê nie bawiê, bo wiele razy za du¿o powiedzia³em a potem przez to medium mia³a problemy… nie ja.  Wiêc, nie powiem kto wygra, ale doskonale wiecie kto wygra i kto ma najwiêksze poparcie w tej chwili.  Ogl±dali¶cie film „O dwóch takich co ukradli ksiê¿yc“?  Ogl±dali¶cie.  To jest moja odpowied¼.  S³ucham.

Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech

i znowu pud³o! Oh my God! Jêzyk

a teraz mas³o ma¶lane,to pytanie najbardziej mnie urzek³o,

Bardzo dziêkujê, kolejne pytanie od Ryszarda.  En-Ki, jak d³ug± drogê jeszcze mamy, aby wej¶æ na Twój stopieñ rozwoju zaczynaj±c od tego miejsca, gdzie obecnie jeste¶my?[/color]

i jeszcze wiele podobnych bzdur.......

« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 12, 2010, 13:04:51 wys³ane przez kamil771 » Zapisane
Torton
Go¶æ
« Odpowiedz #42 : Sierpieñ 12, 2010, 12:37:54 »

Witaj Kamilu Mrugniêcie

No Enki pud³uje za ka¿dym razem i strasznie naci±ga fakty.
Z t± Nibiru to jedna wielka pora¿ka, która go oczywi¶cie pogr±¿y i wszyscy siê zapadn± pod ziemiê w odpowiednim czasie.

Pozdro Torton(Mora)
Inteluminatis
Go¶æ
« Odpowiedz #43 : Sierpieñ 16, 2010, 14:28:33 »

http://niewiarygodne.pl/kat,1017187,title,Enigma-Klamstwo-o-zagladzie-w-2012-r,wid,11687599,wiadomosc.html?ticaid=5ab5c

No to jazda
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #44 : Sierpieñ 16, 2010, 14:41:04 »

Witaj Intel
s± g³osy przeciw i g³osy za:
http://www.vismaya-maitreya.pl/rok_2012_planeta_x_-_nibiru.html
ju¿ tylko 2 lata z ogonkiem Mrugniêcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Inteluminatis
Go¶æ
« Odpowiedz #45 : Sierpieñ 16, 2010, 17:06:50 »

Minie ten rok 2012 nic siê nie stanie i zobaczysz jak ludzie siê zdziwi± Mrugniêcie
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #46 : Sierpieñ 16, 2010, 17:32:47 »

ja siê bynajmniej nie rozczaruje, ale do "s±dnego dnia" nie wykluczam niczego

pozdr. Mrugniêcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #47 : Sierpieñ 17, 2010, 19:21:28 »

Cytat: Kamil
Nie no ci emeryci potrzebuj± te¿ dobrego psychiatry......
Dr Hausa sobie znale¼li czy co  Szok

>Kamil'u<, nie uwa¿asz ¿e zbyt generalizujesz? Szok
Wielu z tych chromych ludzi mo¿e byæ w bardzo m³odym wieku! Czy¿by¶ nie zauwa¿y³ tego zjawiska w swym otoczeniu?
"Emeryci" z regu³y zwracaj± siê do "matki boskiej" itp. bóstw.

Nie chcê byæ z³o¶liwy, jednak psychiatry potrzebowaliby zapewne ci, który w ciemno zawierzyli przekazom typu "En-Ki" i po nied³ugim czasie, nie doczekawszy siê spe³nienia pewnych "proroctw" natychmiast staj± siê zdeklarowanymi przeciwnikami. Jak w ¿yciu codziennym tak i w takich sprawach musimy byæ trze¼wi, czujni, nie "napaleni".

Wczoraj, ca³kiem przypadkiem, ogl±da³em film "pojedynek tytanów", chyba dobrze zapamiêta³em tytu³, polecam go wszystkim. Choæ to oczywi¶cie interpretacja re¿ysera, to jednak roz¶wietla wiele zagadnieñ, spraw.

"dr House", to prawie Jezus wg dzisiejszych, niektórych "wizjonerów"  Du¿y u¶miech  Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 17, 2010, 19:23:12 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: