Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 07:51:00

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Sesja 107  (Przeczytany 25497 razy)
0 u¿ytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« : Lipiec 13, 2010, 18:54:49 »

Niecierpliwili¶my siê nieco, ¿e co¶ cicho o sesji z Wroc³awia, i choæ to nie sesja publiczna a prywatna, to jednak co¶ siê dzieje.   Du¿y u¶miech
I jakie wra¿enia po lekturze?

Edycja:

A, dla nie zorientowanych podajê stronê, na której mo¿na tê sesjê przeczytaæ:

http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=26&sectionId=293&cmd=
« Ostatnia zmiana: Lipiec 13, 2010, 19:02:56 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #1 : Lipiec 13, 2010, 20:16:51 »

Podoba³a mi siê,pytania konkretne i odpowiedzi te¿. Trochê zdziwi³a mnie odpowied¼ na osobiste pytanie Rafa³a ,bo ja napewno nie szuka³abym drugiej po³ówki na portalach internetowych ,ale  ja jestem wiekow± kobiet± i moze mam inne podej¶cie  Du¿y u¶miech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
east
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Lipiec 13, 2010, 21:37:48 »

EnKi o Szatanie, ¿e to postaæ:
Jest pozytywna, oczywi¶cie. Dosta³ tak± pracê

hehe, ciekawe co na to mani Mrugniêcie

I teraz gratka dla Artka :
Rafa³:
Dziêkujê. W sesji 81, która odby³a siê 16 marca 2008 roku w Bydgoszczy, powiedzia³e¶: „Niebawem Planeta bêdzie widoczna <<go³ym okiem>>, czyli od roku 09 na niebie mo¿na bêdzie j± zobaczyæ. Teraz, przez mocniejsze teleskopy ju¿ j± widaæ – i kto tu mówi "nie widaæ.”  W sesji 100, która odby³a siê 24 marca 2009 roku we Wroc³awiu, powiedzia³e¶: „Przysz³y rok przyniesie ju¿ uporz±dkowanie, czyli bêdzie ju¿ j± mo¿na zobaczyæ z trochê s³abszych teleskopów, ale jeszcze z teleskopów.”  W sesji 105, która odby³a siê 18 kwietnia 2010 roku w Chicago, powiedzia³e¶ o planecie Nibiru: „Jeszcze na tyle daleko, ¿e nie jest widoczna i nie bêdzie widoczna go³ym okiem. Ale przysz³y rok ju¿ wam obiecujê, bo obiecujê od dawna, ¿e j± ujrzycie – a ujrzycie.”  W sesji 106, która odby³a siê 6 czerwca 2010 roku w Mys³owicach, powiedzia³e¶: „Tak bli¿ej roku dwunastego, bli¿ej grudnia, czyli mo¿e byæ to listopad – grudzieñ dwunastego roku. I wtedy bêdzie do uchwycenia go³ym okiem i w Polsce.”  Jak pogodziæ ze sob± nawzajem te wypowiedzi?

EnKi:
(..) dawa³em ludziom to, ¿eby mieli tê – powiedzmy – gar¶æ adrenaliny, bo tego oczekiwali (..)Wiesz ile zarzucano mi, nawet k³amstwa, kiedy mówi³em, ¿e meteoryt, który... meteoryty, które siê „oderwa³y” z ogona [planety Nibiru] i w ró¿nych miejscach wyl±dowa³y na Ziemi. Jeden spad³ do Ba³tyku. Mia³ byæ to wrzesieñ. Meteoryt spad³ do Ba³tyku. Ale nie w tym „wydaniu”, w jakim lecia³ [na pocz±tku]. W kosmosie, ci, którzy s± w tej chwili niewidzialni, zrobili wszystko, ¿eby ten meteoryt prawie w wiêkszo¶ci siê spali³. Wiêc do Ba³tyku spad³, {gdzie by³} [wywo³uj±c]tylko sztorm. Bo gdyby spad³ w takim stanie, w jakim lecia³ [na pocz±tku], Polska ca³a by³aby zalana. I czy w ten sposób nie chronimy, nie pomagamy?(..) Wiêc zamiast podziêkowaæ za to, ¿e ci, którzy s± w kosmosie, rozbili ten meteoryt – do Ba³tyku wpad³ tylko taki niewielki deszcz – zarzucaj± k³amstwo. Wiêc czego ludzie oczekuj±, Rafale?

... zgrabna argumentacja. Tylko kim s± Ci ..NIEWIDZIALNI ? Widaæ mamy ochroniarzy. Szkoda , ¿e o to Rafa³ nie zapyta³. Ale dobrze jest podziêkowaæ Opatrzno¶ci, za czuwanie nad Ziemi± - czymkolwiek ta Opatrzno¶æ jest. Mog± to byæ nawet "niewidzialni". Pozdrowienia dla nich serdeczne Mrugniêcie

Poza tym EnKi wskaza³, przyciskany do odpowiedzi w sprawie odkopania faraona, na bardzo proste zabezpieczenie dla Ziemi, jakim jest mi³o¶æ.  I my¶lê, ¿e tego zabezpieczenia nale¿y siê trzymaæ.

pozdr
East
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #3 : Lipiec 13, 2010, 21:52:35 »

east nie wywoluj wilków z lasów  Du¿y u¶miech a¿ siê bojê pomysleæ   Du¿y u¶miech

Teraz powa¿niej.Dosta³am kiedys od jednego forumowicza ( nie ujawniam nika ,bo nie mam jego zgody,ale moze sam siê przyzna) link do filmiku ,mo¿e to ONI  Co¶  Co¶ jest na rzeczy tylko czy jest to mo¿liwe Co¶ Pewnie zostanê  wy¶miana, ale osobi¶cie w to wierzê.

http://www.youtube.com/watch?v=f2jwkkyXd7E&feature=related
« Ostatnia zmiana: Lipiec 13, 2010, 23:23:27 wys³ane przez chanell » Zapisane

Ksiêga Koheleta 3,1
Inteluminatis
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Lipiec 14, 2010, 00:41:43 »

Enki ju¿ powoli siê koñczy
gosc5690
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Lipiec 14, 2010, 08:13:37 »

"Rafa³:
Dziêkujê. W sesji 81, która odby³a siê 16 marca 2008 roku w Bydgoszczy, powiedzia³e¶: „Niebawem Planeta bêdzie widoczna <<go³ym okiem>>, czyli od roku 09 na niebie mo¿na bêdzie j± zobaczyæ. Teraz, przez mocniejsze teleskopy ju¿ j± widaæ – i kto tu mówi "nie widaæ.”  W sesji 100, która odby³a siê 24 marca 2009 roku we Wroc³awiu, powiedzia³e¶: „Przysz³y rok przyniesie ju¿ uporz±dkowanie, czyli bêdzie ju¿ j± mo¿na zobaczyæ z trochê s³abszych teleskopów, ale jeszcze z teleskopów.”  W sesji 105, która odby³a siê 18 kwietnia 2010 roku w Chicago, powiedzia³e¶ o planecie Nibiru: „Jeszcze na tyle daleko, ¿e nie jest widoczna i nie bêdzie widoczna go³ym okiem. Ale przysz³y rok ju¿ wam obiecujê, bo obiecujê od dawna, ¿e j± ujrzycie – a ujrzycie.”  W sesji 106, która odby³a siê 6 czerwca 2010 roku w Mys³owicach, powiedzia³e¶: „Tak bli¿ej roku dwunastego, bli¿ej grudnia, czyli mo¿e byæ to listopad – grudzieñ dwunastego roku. I wtedy bêdzie do uchwycenia go³ym okiem i w Polsce.”  Jak pogodziæ ze sob± nawzajem te wypowiedzi?

EnKi:
(..) dawa³em ludziom to, ¿eby mieli tê – powiedzmy – gar¶æ adrenaliny, bo tego oczekiwali (..)Wiesz ile zarzucano mi, nawet k³amstwa, kiedy mówi³em, ¿e meteoryt, który... meteoryty, które siê „oderwa³y” z ogona [planety Nibiru] i w ró¿nych miejscach wyl±dowa³y na Ziemi. Jeden spad³ do Ba³tyku. Mia³ byæ to wrzesieñ. Meteoryt spad³ do Ba³tyku. Ale nie w tym „wydaniu”, w jakim lecia³ [na pocz±tku]. W kosmosie, ci, którzy s± w tej chwili niewidzialni, zrobili wszystko, ¿eby ten meteoryt prawie w wiêkszo¶ci siê spali³. Wiêc do Ba³tyku spad³, {gdzie by³} [wywo³uj±c]tylko sztorm. Bo gdyby spad³ w takim stanie, w jakim lecia³ [na pocz±tku], Polska ca³a by³aby zalana. I czy w ten sposób nie chronimy, nie pomagamy?(..) Wiêc zamiast podziêkowaæ za to, ¿e ci, którzy s± w kosmosie, rozbili ten meteoryt – do Ba³tyku wpad³ tylko taki niewielki deszcz – zarzucaj± k³amstwo. Wiêc czego ludzie oczekuj±, Rafale?"

Zastanawiam siê, czy s± tu jeszcze jacy¶ forumowicze, którzy to ³ykaj±.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 14, 2010, 08:13:49 wys³ane przez gosc5690 » Zapisane
zuza
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Lipiec 14, 2010, 17:13:14 »

east nie wywoluj wilków z lasów  Du¿y u¶miech a¿ siê bojê pomysleæ   Du¿y u¶miech

Teraz powa¿niej.Dosta³am kiedys od jednego forumowicza ( nie ujawniam nika ,bo nie mam jego zgody,ale moze sam siê przyzna) link do filmiku ,mo¿e to ONI  Co¶  Co¶ jest na rzeczy tylko czy jest to mo¿liwe Co¶ Pewnie zostanê  wy¶miana, ale osobi¶cie w to wierzê.

http://www.youtube.com/watch?v=f2jwkkyXd7E&feature=related

nie otwiera mi siê ten link - informacja, ¿e jest b³êdny...
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #7 : Lipiec 14, 2010, 17:27:41 »

O !   Szok Szok Szok Jeszcze wczoraj sprawdza³am i dzia³a³  Co¶

to jeszcze raz   http://www.youtube.com/watch?v=f2jwkkyXd7E&feature=related
« Ostatnia zmiana: Lipiec 14, 2010, 17:36:51 wys³ane przez chanell » Zapisane

Ksiêga Koheleta 3,1
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Lipiec 14, 2010, 18:14:15 »

Niech zyje MILOSC!!!!! Gora Nasi!

Coz warte bylo by zycie bez milosci? Tak naprawde nie istnialo by wcale , stworzyla je milosc , inspiruje i prowadzi milosc i tylko dla niej ono istnieje.

Czy jest inne zabezpieczenie Ziemi niz energia milosci? Nie nie ma i nigdy nie bylo.
Ta energia ma w sobie najwyzszy potecjal jaki istnieje , w jego ogniu spala sie naprawde wSZYSTKO , wszystko co stanowi jakiekolwiek zagrozenie dla zycia.

Co znaczy wobec tej energii jakis przedwieczny trup? Nic , naprawde nic!
Mozliwosci dzialania , mial i ma tylko i wylacznie zywy Czlowiek , ktory w sercu swoim wygeneruje milosc o najwyzszym z mozliwych potecjalow.

Tylko jedna taka iskierka rozpali olbrzymi ogien , ktory przetransformuje w sobie ( oczysci) wszystko co bylo i jest naszym zagrozeniem.

Bardzo dobrze ze Samuel juz o tym mowi oficjalnie , ciesze sie ze w Jego sercu rowniez nastepuje przebudzenie. Niech wzrasta miloscia , przebaczenie jest najwiekszym darem jaki moze ofiarowac jedna istota drugiej.

Kiara U¶miech U¶miech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #9 : Lipiec 14, 2010, 18:38:54 »

Cytat: Kiara
Niech zyje MILOSC!!!!!   Bardzo dobrze ze Samuel juz o tym mowi oficjalnie ...

Jako¶ dziwne, ze dopiero teraz to zauwa¿ono. Czytaj±c sesje od pocz±tku wielokrotnie spotka³em siê z tym stwierdzeniem z jego strony.
Albo kto¶ nie czyta sesji, albo nie chce zauwa¿aæ pewnych rzeczy.  Mrugniêcie Du¿y u¶miech

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Lipiec 14, 2010, 21:38:49 »

Niech zyje MILOSC!!!!!   Bardzo dobrze ze Samuel juz o tym mowi oficjalnie ...

Jako¶ dziwne, ze dopiero teraz to zauwa¿ono. Czytaj±c sesje od pocz±tku wielokrotnie spotka³em siê z tym stwierdzeniem z jego strony.
Albo kto¶ nie czyta sesji, albo nie chce zauwa¿aæ pewnych rzeczy.  Mrugniêcie Du¿y u¶miech

Wiesz Darek , ktos czyta sesje i dokladnie widzi pewne rzeczy, np. wywleczenie mumi z piasku w celu ratowania swiata , dawniej , jako panaceum na ratowanie ziemi. Obecnie , tym panaceum ma byc milosc , a nie leciwy trup w bandazach.

Czym innym jest uzywanie tego slowa bez pokrycia w czynach , lub zupelnie sprzeczne z nim czyny swiadczace o nim.
A czym innym powiedzenie ludziom prawdy , iz jedynym sposobem ratowania ziemi to energia milosci a nie uruchomienie oslony energetycznej za pomoca tej wygrzebanej mumi.

Chyba nie sadzisz iz martwa mumia przekaze ludziom milosc? To tylko moga czynic Ludzie zywi , lub Energie , ktore naprawde ta wibracja ZYJA.

Kiara U¶miech U¶miech
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Lipiec 14, 2010, 21:56:26 »

Kiara, momentami tego z ta miloscia nie moge sluchac. Jesli komus przekazujesz dobroc i milosc, prawdziwie od serca, to jestes  uwazany przynajmniej
za wariata, albo naciagacza albo nie wiem co. Ludzie nie potrzebuja tej milosci o ktorej ja i Ty mowimy. Lepiej jest szukac wyschnietych mumi a w milosc bezinteresowna nikt nie chce wierzyc i czegos takiego nikt nie potrzebuje. Nie raz mielismy mnustwo dyskusji na temat "milosci", nic sie nie zmienilo.
Ja wiem, ze sa ludzie o ogromnym secu, wiem ze taka milosc istnieje ale wiem tez ze w dzisiejszych czasach uczucia nie licza sie. Jestem bardzo smutna z tego powodu i wiem ze ludzie sie nie obudza. Dyskusje na temat MILOSCI-niczego nie przyniosa. Smutne, ale prawdziwe.

Pozdrawiam serdecznie Rafaela.
zuza
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Lipiec 15, 2010, 07:46:26 »

witaj Rafaelo:) nie b±d¼ smutna, ludzie siê obudz± do mi³o¶ci, tyle, ¿e wielu ich nie bêdzie, ale w³a¶nie oni bêd± tworzyæ Now± Ziemiê U¶miech

dziêki Chanell:), teraz jest w porz±dku z linkiem...
« Ostatnia zmiana: Lipiec 15, 2010, 07:47:58 wys³ane przez zuza » Zapisane
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Lipiec 15, 2010, 09:08:47 »

Dziekuje Zuza, tak tez mysle. W dzisiejszych czasach jest bardzo zle odbierana dobra rada, kazdy wie wiecej i lepiej. Tak tez nalezy zostawic
ta cala sytuacje. Kazdy powinien wiedziec co przynosi dobroc, milosc ,spokoj, dobre ,poprawne zachowanie.  Pozdrawiam serdecznie Rafaela.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Lipiec 15, 2010, 10:45:08 »

Czesc Dziewczyny!

Takich jak my jest duzo wiecej , nie widac ich bo w swojej cichosci pracuja jak mruweczki forsujac swoje wartosci.
To ci Ludzie beda otwierali serca tych jeszcze zamknietych , jezeli tamci tego zechca.

Jednak przyszlosc nalezy do uczuc , do coraz wiekszej milosci na Ziemi i w srod Ludzi. przeciez to Epoka Serca nastaje.

Milego dnia.

Kiara U¶miech U¶miech
sarah54
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Lipiec 15, 2010, 11:31:39 »

W wywiadzie zJamesem dla Projectu Camelot jest trochê o tych "Niewidzialnych". I o Nibiru, która  zosta³a usuniêta ze scenariusza,jako ewentualno¶æ. Zachêcam jeszcze raz do lektury. To nie koniec Projektu Cheops.
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Lipiec 15, 2010, 13:14:00 »

Sesja #103
My¶licie, ¿e Szatan jest a¿ tak podzielny, ¿eby móg³ byæ w jednym momencie, czy w jednym czasie - na ca³ej kuli ziemskiej? Czy istoto, która zada³a¶ to pytanie, zada³a¶ sobie chocia¿ troszeczkê trudu, ¿eby odszukaæ, dowiedzieæ siê - kto to jest naprawdê Szatan? Jego prawdziwe imiê - tu ciê naprowadzê - jest Szamgast. Szamgast, który pracowa³ na Marsie,
W sesji #107,szatanowi p.Lucyna zmienia imie na Szangas,choc to ten sam diabel,ktory mielil
zloto na Marsie.
Szatan, czyli... jego imiê ju¿ na pewno znasz – jakie jest prawdziwe. Imiê „Szatan” zosta³o mylnie temu duchowi nadane przez kap³añstwo, czyli religiê chrze¶cijañsk±. Jego pierwotne imiê, to by³o Szangas. Szangas wraz z grup± pracowników przyby³ na planetê Mars.
Cos tu nie gra..z pamiecia kiepsko p.Lucyno..?Trzeba czytac swoje sesje poprzednie,zeby nie
kompromitowac sie w nastepnych.
Ale [chodzi o to, ¿eby] zobaczyæ tê sensacjê. Od dawna j± widaæ, Rafale. Oczywi¶cie, ¿e przez teleskopy. Ten teleskop Hubble'a, który jest w kosmosie, który przekazje informacje na Ziemiê, do tego teleskopu Hubble'a na Ziemi [to wygl±da na przejêzyczenie – RW], wyra¼nie ju¿ przekaza³. Wiêc dawa³em ludziom to, ¿eby mieli tê – powiedzmy – gar¶æ adrenaliny, bo tego oczekiwali:
Teleskop Hubble'a na ziemi..hmm..przedtem Nibiru caly czas bylo widac z najsilniejszych
teleskopow na Antarktydzie,teraz caly czas z Hubble'a..na ziemi.(przejezyczenie,podobnie
jak z Szamgast).Od dawna jest mi wiadomo,ze tresci zawarte we wszystkich sesjach to "przejezyczona prawda",czyli klamstwa i bzdury do kwadratu.
EN-KI:
Witaj, Rafale. Mi³o mieæ spotkanie, kiedy istota ludzka jest sprzymierzeñcem i kiedy z nami wspó³pracuje. A ty wspó³pracujesz dusz±, sercem, cia³em, z czego siê bardzo cieszymy. A przy tym ¿arcie o „przeoraniu Polski” – to, co przed momentem powiedzia³a Lucyna – to nie bój siê. Bo w razie czego, to wszystkich „wy³uskamy” i ulokujemy w bezpiecznym miejscu – tych, którzy nam pomagaj± oczywi¶cie. A resztê – byæ mo¿e bêdzie „przeorane”.
P.Lucyna juz poraz trzeci zmienia zdanie n/t czy ludzie bioracy udzial w Misji Faraon beda
pod specjalna opieka i beda chronieni.Za pierwszym razem bylo tak,wraz z rodzinami,pozniej
bylo,ze podziela ten sam los z innymi,teraz znowu tak.Wodzenia ludzi za nos nie ma jednak
konca.Oj bedzie "przeorane"p.Lucyno gdy zaswita rok 2013,oj bedzie...
Pozdrawiam.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #17 : Lipiec 15, 2010, 19:54:32 »

Wiesz Darek , ktos czyta sesje i dokladnie widzi pewne rzeczy, np. wywleczenie mumi z piasku w celu ratowania swiata , dawniej , jako panaceum na ratowanie ziemi. Obecnie , tym panaceum ma byc milosc , a nie leciwy trup w bandazach.

Jasne, ¿e dobitnie podkre¶la (En-Ki) w tych sesjach potrzebê wykopania tego truposzczaka. Jednak te same sesje wskazuj± na wypowiedzi, w których En-Ki jednoznacznie wyja¶nia czego jest to wynikiem. Bodaj w kilku (przynajmniej dwóch) sesjach spotka³em siê z twierdzeniem, ¿e wystarczy³aby mi³o¶æ wygenerowana przez ludzi - ta sama mi³o¶æ, o której Ty piszesz - jednak, jak podkre¶la sam autor (czytaj En-Ki  Mrugniêcie) je¶li ludzie dalej tak bêd± j± przejawiaæ jak do tej pory to czyni±, a nie trzeba byæ duchem by zauwa¿yæ, i¿ jako¶ kiepsko nam idzie przestawianie siê na ni±, to wykopanie pana mumii jest jedynym wyj¶ciem. Oczywi¶cie mo¿na byæ niepoprawnym optymist± i ³udziæ siê, ze przynajmniej wiêkszo¶æ ludzko¶ci w porê siê ocknie, jednak póki co, przynajmniej mnie daleko do takiego optymizmu - choæ z natury jestem optymist±, jednak a¿ tak daleko nie potrafiê siêgn±æ wyobra¼ni±.
Tak wiêc mówimy o sesjach a w nich wyra¼nie stoi, ze obie opcje s± brane pod uwagê, jednak ze wskazaniem na tê drug±.  Mrugniêcie

Cytat: Rafaela
Kiara, momentami tego z ta miloscia nie moge sluchac. Jesli komus przekazujesz dobroc i milosc, prawdziwie od serca, to jestes  uwazany przynajmniej
za wariata, albo naciagacza albo nie wiem co. Ludzie nie potrzebuja tej milosci o ktorej ja i Ty mowimy. Lepiej jest szukac wyschnietych mumi a w milosc bezinteresowna nikt nie chce wierzyc i czegos takiego nikt nie potrzebuje.

Jeste¶ w b³êdzie Rafaelo, ludzie potrzebuj± tej mi³o¶ci, tylko mo¿e niekiedy niektórzy zbytnio nas ni± epatuj±. Jestem pewien, ze przynajmniej zdecydowana wiêkszo¶æ naszych forumowiczów, je¶li nie wszyscy, s± za przejawianiem tej cechy. Jednak ka¿dy z nas ma inne jej postrzeganie, a narzucanie "swej" wersji mi³o¶ci innym jest jak "rzucanie grochem o ¶cianê".  Mrugniêcie

Nie raz mielismy mnustwo dyskusji na temat "milosci", nic sie nie zmienilo.

Jeste¶ pewna, ¿e nic?
Czy fakt, i¿ kto¶ pozwoli sobie mieæ inne zdanie na niektóre zagadnienia ¿yciowe i przy okazji jest bardziej bezpo¶redni od innych, z miejsca stawia go po stronie "nic"?  Co¶

Takich jak my jest duzo wiecej , nie widac ich bo w swojej cichosci pracuja jak mruweczki forsujac swoje wartosci.

>Kiaro<, to ju¿ warto¶ciowanie ludzi, a czy takie mie¶ci siê w pojêciu "mi³o¶ci" o którym piszesz?
Ja równie¿ jestem zdania, ze ci którzy najwiêcej jej przejawiaj± s± najcichsi, najmniej o niej mówi±.  Mrugniêcie Du¿y u¶miech

sarah54
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Lipiec 15, 2010, 23:01:34 »

To prawda, Darku- nie za³o¿ê  kolejnego a¶ramu,bo to prze¿ytek...
Jednak czas transformacji wymaga od jednostki konkretnego o¶wiadczenia: koniec z tym wszystkim, wybieram g³os mojego serca.
A serce energetyczne nie ma nic wspólnego z czu³ostkowym  uczuciem do ludzi. To moc tworzenia rzeczywisto¶ci materialnej we wspó³pracy z Wszech¶wiatem. To nie pogawêdki o mi³o¶ci,która jest szczê¶ciem. To nie przytulenie do siebie ka¿dego stworzenia, ka¿dego "robaczka"...
Tyle ju¿ wiecie z teorii, zapraszam wiêc do tworzenia.
Trel
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Lipiec 16, 2010, 23:22:24 »

Najlepszy jest tekst ze wpadajacy meteoryt do baltyku spowodowalby wezbranie odry i wisly do takiego stopnia ze zalaly by wieksza czesc Polski.Naprawde dobry text,oczywiscie bedacy kompletna racjonalna i naukowa bzdurą.Co zabawniejsze to morze bałtyckie jest czescia nie tylko jednego oceanu ale wiekszosci nam znanych.Tak wiec zalac musialoby caly swiat :p.

No ale coż,o madrosci Enki sie nie dyskutuje.Dobre jest tez zrobienie z Biblijnego satana nowego czlonka palestry Enki.Swoja droga rozumujac calkowicie racjonalnie,jezeli owy satan znany w naszej kulturze w taki a nie inny sposob z niej wymazany to bardzo ciekawym aspektem jest teza,,wierzyc''.Bo Enki kaze wierzyc w siebie a obala nam wszystkie wiary tworzace ten swiat.Tak szczerze ........ jest to bynajmniej płytkie i odrazajace.

Komentarze do reszty sesji uwazam za zbedne,bo chodz duzym plusem jest fakt iz pojawilo sie w niej duzo pytan,mozna rzecz jedna z najlepszych sesji ostatnich latek ,ale poziom i odpowiedzi na wiekszosc pytan zakrawa nie tylko o glupote ale i skrajny obłed.Pozostala czesc skupia sie na teorii ,,wiary bezgranicznej'' i zamykaja to enkowskie teorie ladu otaczajacej nasz rzeczywistosci.Szkoda ze tak to sie pomalu konczy ,iz czlowiek nawet nie moze sie poczuc zaskoczony i chodz troche wysilic nie tylko umysl ale i inne ludzkie instynkty by pewne rzeczy omówic i wyrazic swe poglady.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 16, 2010, 23:26:51 wys³ane przez Trel » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Lipiec 16, 2010, 23:42:17 »

Trel, mnie siê najbardziej podoba stwierdzenie, ¿e szatan to w gruncie rzeczy pozytywny go¶æ - po prostu dosta³ wredn± pracê Mrugniêcie
To chyba najbardziej ludzkie powiedzenie drogiego Enki U¶miech
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Lipiec 17, 2010, 08:14:26 »

Z sesji:
"Dlatego te¿, nawet jak ju¿ te badania [archeologiczne] siê ju¿ rozpoczn±, tam, gdzie o to chodzi grupie, te¿ nie bêdzie mówione. Nie bêdzie pisane, nie bêdzie mówione. Bêdzie pó¼niej tylko mówione, ¿e dostali siê do ¶wi±tyni. I to wszystko. Rozumiesz?"
czyli jak bedo kopaæ to po cichu.

"I ¶led¼ dalej wydarzenia. A teraz wydarzenia naprawdê potocz± siê wiêkszym ko³em. Doprowadzi³em do petycji i petycja ruszy³a, z czego siê bardzo cieszê, Rafale. Przy³ó¿ te¿ swoj± cegie³kê, Rafale, do tej petycji. Dziêkujê."

czyli petycja jest ok

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Lipiec 17, 2010, 09:00:14 »

Cytat: Darek

>Kiaro<, to ju¿ warto¶ciowanie ludzi, a czy takie mie¶ci siê w pojêciu "mi³o¶ci" o którym piszesz?
Ja równie¿ jestem zdania, ze ci którzy najwiêcej jej przejawiaj± s± najcichsi, najmniej o niej mówi±.  Mrugniêcie Du¿y u¶miech Darek.

Jest to jak najbardziej prawidlowe i zdrowe wartosciowanie z podkresleniem iz przybywa ludzi z otwartymi sercami , pomagaja im ci ktorzy maja juz serca bardziej otworzone.

Cytat: Sarah
"To prawda, Darku- nie za³o¿ê  kolejnego a¶ramu,bo to prze¿ytek...
Jednak czas transformacji wymaga od jednostki konkretnego o¶wiadczenia: koniec z tym wszystkim, wybieram g³os mojego serca.
A serce energetyczne nie ma nic wspólnego z czu³ostkowym  uczuciem do ludzi. To moc tworzenia rzeczywisto¶ci materialnej we wspó³pracy z Wszech¶wiatem. To nie pogawêdki o mi³o¶ci,która jest szczê¶ciem. To nie przytulenie do siebie ka¿dego stworzenia, ka¿dego "robaczka"...
Tyle ju¿ wiecie z teorii, zapraszam wiêc do tworzenia." sarach 54.

Zycie i rozwoj na ziemi polega na elemetarnych czynnosciach tworzacych dobro , potegujacych milosc... a dzieje sie to przez przytulenie drugiego czlowieka , zauwazenie potrzeb otaczajacego nas swiata przyrody i zwierzat.

Serce energetyczne? A co to takiego ? Prosze o wytlumaczenie , czy to jakas super hiper nowoczesna maszyna do generowania okreslonej wibracj? No to by byl hicior wszechczasow naszych drogich biorobotow. U¶miech U¶miech U¶miech

Ale na szczescie serce to sfera uczuc , sfera madrosci korzystania z wiedzy kierowanej wlascie ta elemetarna iskierka czulosci  , milosci i delikatnosci nie krzywdzenia siebie i innych.
Nie zas kalkulacja strat i zyskow oraz podejmowania decyzji na bazie takich danych. Odruchy serca sa nieprzewidywalne w 100% i tym rozni sie Czlowiek od biorobota pomimo iz wyglad zewnetrzny mamy idetyczny , juz idetyczny.

Jednak sfera uczuc i odczuc , decyzjonalnosci ( madrosci serca) nigdy nie bedzie taka sama. Bo kopia techniczna serca ( pompa tloczaca , organ podtrzymujacy zycie materialnego ciala. Zbudowana idetycznie jak wzorzec serca Czlowieka nigdy nie zastapi dziela Stworcy , ktore jest komnata uczuc i wiedzy duchowej).

Przeczytac a zrozumiec czytany tekst to nie to samo. Mozna wychwalac zalety anilany , ktora jest syntetyczna kopia welny , jednak nigdy , ale to nigdy jej nie dorowna , ani jej nie zastapi. To samo tyczy sie pradu uzyskiwanego w roznych elektrowniach i energii elektrycznej uzyskiwanej z orgonu ( otaczajacego nas powietrza).

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 18, 2010, 19:28:37 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Lipiec 17, 2010, 09:52:54 »

To prawda, Darku- nie za³o¿ê  kolejnego a¶ramu,bo to prze¿ytek...
Tyle ju¿ wiecie z teorii, zapraszam wiêc do tworzenia.

Je¶li serce energetyczne nie ma nic wspólnego z czu³ostkowym uczuciem do ludzi, to czym ono jest?  Bo serce, to cz³owiecze, to w³a¶nie czu³o¶æ i przytulenie ka¿dego… ono nie pomija nawet robaczka…
Gdy nie masz mi³o¶ci do ca³ego stworzenia, jak mo¿esz tworzyæ?
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Lipiec 17, 2010, 10:40:43 »

Nadchodzi czas sprostowania tych wszystkich niejasnosci oraz wartosci dodanych do serca.

nie pomijaæ robaczka - nie znaczy pozwoliæ aby Ciê bezczelnie trawi³.

Wczoraj nie pomin±³em ¿adnej komarzycy. Nakarmi³em nimi paj±czki, dla których te¿ mam sporo serca
« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2010, 10:42:47 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
Strony: [1] 2 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: