Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« : Lipiec 13, 2010, 18:54:49 » |
|
NiecierpliwiliÂśmy siĂŞ nieco, Âże coÂś cicho o sesji z WrocÂławia, i choĂŚ to nie sesja publiczna a prywatna, to jednak coÂś siĂŞ dzieje.  I jakie wraÂżenia po lekturze? Edycja: A, dla nie zorientowanych podajĂŞ stronĂŞ, na ktĂłrej moÂżna tĂŞ sesjĂŞ przeczytaĂŚ: http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=26§ionId=293&cmd=
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 13, 2010, 19:02:56 wysłane przez Dariusz »
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 13, 2010, 20:16:51 » |
|
Podoba³a mi siê,pytania konkretne i odpowiedzi te¿. Trochê zdziwi³a mnie odpowiedŸ na osobiste pytanie Rafa³a ,bo ja napewno nie szuka³abym drugiej po³ówki na portalach internetowych ,ale ja jestem wiekow¹ kobiet¹ i moze mam inne podejœcie 
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipiec 13, 2010, 21:37:48 » |
|
EnKi o Szatanie, Âże to postaĂŚ: Jest pozytywna, oczywiÂście. DostaÂł takÂą pracĂŞ hehe, ciekawe co na to mani  I teraz gratka dla Artka : RafaÂł: DziĂŞkujĂŞ. W sesji 81, ktĂłra odbyÂła siĂŞ 16 marca 2008 roku w Bydgoszczy, powiedziaÂłeÂś: „Niebawem Planeta bĂŞdzie widoczna <<goÂłym okiem>>, czyli od roku 09 na niebie moÂżna bĂŞdzie jÂą zobaczyĂŚ. Teraz, przez mocniejsze teleskopy juÂż jÂą widaĂŚ – i kto tu mĂłwi "nie widaĂŚ.” W sesji 100, ktĂłra odbyÂła siĂŞ 24 marca 2009 roku we WrocÂławiu, powiedziaÂłeÂś: „PrzyszÂły rok przyniesie juÂż uporzÂądkowanie, czyli bĂŞdzie juÂż jÂą moÂżna zobaczyĂŚ z trochĂŞ sÂłabszych teleskopĂłw, ale jeszcze z teleskopĂłw.” W sesji 105, ktĂłra odbyÂła siĂŞ 18 kwietnia 2010 roku w Chicago, powiedziaÂłeÂś o planecie Nibiru: „Jeszcze na tyle daleko, Âże nie jest widoczna i nie bĂŞdzie widoczna goÂłym okiem. Ale przyszÂły rok juÂż wam obiecujĂŞ, bo obiecujĂŞ od dawna, Âże jÂą ujrzycie – a ujrzycie.” W sesji 106, ktĂłra odbyÂła siĂŞ 6 czerwca 2010 roku w MysÂłowicach, powiedziaÂłeÂś: „Tak bliÂżej roku dwunastego, bliÂżej grudnia, czyli moÂże byĂŚ to listopad – grudzieĂą dwunastego roku. I wtedy bĂŞdzie do uchwycenia goÂłym okiem i w Polsce.” Jak pogodziĂŚ ze sobÂą nawzajem te wypowiedzi? EnKi: (..) dawaÂłem ludziom to, Âżeby mieli tĂŞ – powiedzmy – garœÌ adrenaliny, bo tego oczekiwali (..)Wiesz ile zarzucano mi, nawet kÂłamstwa, kiedy mĂłwiÂłem, Âże meteoryt, ktĂłry... meteoryty, ktĂłre siĂŞ „oderwaÂły” z ogona [planety Nibiru] i w ró¿nych miejscach wylÂądowaÂły na Ziemi. Jeden spadÂł do BaÂłtyku. MiaÂł byĂŚ to wrzesieĂą. Meteoryt spadÂł do BaÂłtyku. Ale nie w tym „wydaniu”, w jakim leciaÂł [na poczÂątku]. W kosmosie, ci, ktĂłrzy sÂą w tej chwili niewidzialni, zrobili wszystko, Âżeby ten meteoryt prawie w wiĂŞkszoÂści siĂŞ spaliÂł. WiĂŞc do BaÂłtyku spadÂł, {gdzie byÂł} [wywoÂłujÂąc]tylko sztorm. Bo gdyby spadÂł w takim stanie, w jakim leciaÂł [na poczÂątku], Polska caÂła byÂłaby zalana. I czy w ten sposĂłb nie chronimy, nie pomagamy?(..) WiĂŞc zamiast podziĂŞkowaĂŚ za to, Âże ci, ktĂłrzy sÂą w kosmosie, rozbili ten meteoryt – do BaÂłtyku wpadÂł tylko taki niewielki deszcz – zarzucajÂą kÂłamstwo. WiĂŞc czego ludzie oczekujÂą, Rafale? ... zgrabna argumentacja. Tylko kim sÂą Ci ..NIEWIDZIALNI ? WidaĂŚ mamy ochroniarzy. Szkoda , Âże o to RafaÂł nie zapytaÂł. Ale dobrze jest podziĂŞkowaĂŚ OpatrznoÂści, za czuwanie nad ZiemiÂą - czymkolwiek ta OpatrznoœÌ jest. MogÂą to byĂŚ nawet "niewidzialni". Pozdrowienia dla nich serdeczne  Poza tym EnKi wskazaÂł, przyciskany do odpowiedzi w sprawie odkopania faraona, na bardzo proste zabezpieczenie dla Ziemi, jakim jest miÂłoœÌ. I myÂślĂŞ, Âże tego zabezpieczenia naleÂży siĂŞ trzymaĂŚ. pozdr East
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipiec 13, 2010, 21:52:35 » |
|
east nie wywoluj wilkĂłw z lasĂłw  aÂż siĂŞ bojĂŞ pomysleĂŚ  Teraz powaÂżniej.DostaÂłam kiedys od jednego forumowicza ( nie ujawniam nika ,bo nie mam jego zgody,ale moze sam siĂŞ przyzna) link do filmiku ,moÂże to ONI  CoÂś jest na rzeczy tylko czy jest to moÂżliwe  Pewnie zostanĂŞ wyÂśmiana, ale osobiÂście w to wierzĂŞ. http://www.youtube.com/watch?v=f2jwkkyXd7E&feature=related
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 13, 2010, 23:23:27 wysłane przez chanell »
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Inteluminatis
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipiec 14, 2010, 00:41:43 » |
|
Enki juÂż powoli siĂŞ koĂączy
|
|
|
|
|
|
|
gosc5690
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipiec 14, 2010, 08:13:37 » |
|
"RafaÂł: DziĂŞkujĂŞ. W sesji 81, ktĂłra odbyÂła siĂŞ 16 marca 2008 roku w Bydgoszczy, powiedziaÂłeÂś: „Niebawem Planeta bĂŞdzie widoczna <<goÂłym okiem>>, czyli od roku 09 na niebie moÂżna bĂŞdzie jÂą zobaczyĂŚ. Teraz, przez mocniejsze teleskopy juÂż jÂą widaĂŚ – i kto tu mĂłwi "nie widaĂŚ.” W sesji 100, ktĂłra odbyÂła siĂŞ 24 marca 2009 roku we WrocÂławiu, powiedziaÂłeÂś: „PrzyszÂły rok przyniesie juÂż uporzÂądkowanie, czyli bĂŞdzie juÂż jÂą moÂżna zobaczyĂŚ z trochĂŞ sÂłabszych teleskopĂłw, ale jeszcze z teleskopĂłw.” W sesji 105, ktĂłra odbyÂła siĂŞ 18 kwietnia 2010 roku w Chicago, powiedziaÂłeÂś o planecie Nibiru: „Jeszcze na tyle daleko, Âże nie jest widoczna i nie bĂŞdzie widoczna goÂłym okiem. Ale przyszÂły rok juÂż wam obiecujĂŞ, bo obiecujĂŞ od dawna, Âże jÂą ujrzycie – a ujrzycie.” W sesji 106, ktĂłra odbyÂła siĂŞ 6 czerwca 2010 roku w MysÂłowicach, powiedziaÂłeÂś: „Tak bliÂżej roku dwunastego, bliÂżej grudnia, czyli moÂże byĂŚ to listopad – grudzieĂą dwunastego roku. I wtedy bĂŞdzie do uchwycenia goÂłym okiem i w Polsce.” Jak pogodziĂŚ ze sobÂą nawzajem te wypowiedzi?
EnKi: (..) dawaÂłem ludziom to, Âżeby mieli tĂŞ – powiedzmy – garœÌ adrenaliny, bo tego oczekiwali (..)Wiesz ile zarzucano mi, nawet kÂłamstwa, kiedy mĂłwiÂłem, Âże meteoryt, ktĂłry... meteoryty, ktĂłre siĂŞ „oderwaÂły” z ogona [planety Nibiru] i w ró¿nych miejscach wylÂądowaÂły na Ziemi. Jeden spadÂł do BaÂłtyku. MiaÂł byĂŚ to wrzesieĂą. Meteoryt spadÂł do BaÂłtyku. Ale nie w tym „wydaniu”, w jakim leciaÂł [na poczÂątku]. W kosmosie, ci, ktĂłrzy sÂą w tej chwili niewidzialni, zrobili wszystko, Âżeby ten meteoryt prawie w wiĂŞkszoÂści siĂŞ spaliÂł. WiĂŞc do BaÂłtyku spadÂł, {gdzie byÂł} [wywoÂłujÂąc]tylko sztorm. Bo gdyby spadÂł w takim stanie, w jakim leciaÂł [na poczÂątku], Polska caÂła byÂłaby zalana. I czy w ten sposĂłb nie chronimy, nie pomagamy?(..) WiĂŞc zamiast podziĂŞkowaĂŚ za to, Âże ci, ktĂłrzy sÂą w kosmosie, rozbili ten meteoryt – do BaÂłtyku wpadÂł tylko taki niewielki deszcz – zarzucajÂą kÂłamstwo. WiĂŞc czego ludzie oczekujÂą, Rafale?"
Zastanawiam siĂŞ, czy sÂą tu jeszcze jacyÂś forumowicze, ktĂłrzy to ÂłykajÂą.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 14, 2010, 08:13:49 wysłane przez gosc5690 »
|
|
|
|
|
zuza
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 14, 2010, 17:13:14 » |
|
east nie wywoluj wilków z lasów  a¿ siê bojê pomysleÌ  Teraz powa¿niej.Dosta³am kiedys od jednego forumowicza ( nie ujawniam nika ,bo nie mam jego zgody,ale moze sam siê przyzna) link do filmiku ,mo¿e to ONI  Coœ jest na rzeczy tylko czy jest to mo¿liwe  Pewnie zostanê wyœmiana, ale osobiœcie w to wierzê. http://www.youtube.com/watch?v=f2jwkkyXd7E&feature=related nie otwiera mi siê ten link - informacja, ¿e jest b³êdny...
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipiec 14, 2010, 17:27:41 » |
|
O !  Jeszcze wczoraj sprawdzaÂłam i dziaÂłaÂł  to jeszcze raz http://www.youtube.com/watch?v=f2jwkkyXd7E&feature=related
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 14, 2010, 17:36:51 wysłane przez chanell »
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipiec 14, 2010, 18:14:15 » |
|
Niech zyje MILOSC!!!!! Gora Nasi!Coz warte bylo by zycie bez milosci? Tak naprawde nie istnialo by wcale , stworzyla je milosc , inspiruje i prowadzi milosc i tylko dla niej ono istnieje. Czy jest inne zabezpieczenie Ziemi niz energia milosci? Nie nie ma i nigdy nie bylo. Ta energia ma w sobie najwyzszy potecjal jaki istnieje , w jego ogniu spala sie naprawde wSZYSTKO , wszystko co stanowi jakiekolwiek zagrozenie dla zycia.Co znaczy wobec tej energii jakis przedwieczny trup? Nic , naprawde nic! Mozliwosci dzialania , mial i ma tylko i wylacznie zywy Czlowiek , ktory w sercu swoim wygeneruje milosc o najwyzszym z mozliwych potecjalow.Tylko jedna taka iskierka rozpali olbrzymi ogien , ktory przetransformuje w sobie ( oczysci) wszystko co bylo i jest naszym zagrozeniem. Bardzo dobrze ze Samuel juz o tym mowi oficjalnie , ciesze sie ze w Jego sercu rowniez nastepuje przebudzenie. Niech wzrasta miloscia , przebaczenie jest najwiekszym darem jaki moze ofiarowac jedna istota drugiej. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipiec 14, 2010, 18:38:54 » |
|
Niech zyje MILOSC!!!!! Bardzo dobrze ze Samuel juz o tym mowi oficjalnie ... JakoÂś dziwne, ze dopiero teraz to zauwaÂżono. CzytajÂąc sesje od poczÂątku wielokrotnie spotkaÂłem siĂŞ z tym stwierdzeniem z jego strony. Albo ktoÂś nie czyta sesji, albo nie chce zauwaÂżaĂŚ pewnych rzeczy. 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipiec 14, 2010, 21:38:49 » |
|
Niech zyje MILOSC!!!!! Bardzo dobrze ze Samuel juz o tym mowi oficjalnie ... JakoÂś dziwne, ze dopiero teraz to zauwaÂżono. CzytajÂąc sesje od poczÂątku wielokrotnie spotkaÂłem siĂŞ z tym stwierdzeniem z jego strony. Albo ktoÂś nie czyta sesji, albo nie chce zauwaÂżaĂŚ pewnych rzeczy.  Wiesz Darek , ktos czyta sesje i dokladnie widzi pewne rzeczy, np. wywleczenie mumi z piasku w celu ratowania swiata , dawniej , jako panaceum na ratowanie ziemi. Obecnie , tym panaceum ma byc milosc , a nie leciwy trup w bandazach. Czym innym jest uzywanie tego slowa bez pokrycia w czynach , lub zupelnie sprzeczne z nim czyny swiadczace o nim. A czym innym powiedzenie ludziom prawdy , iz jedynym sposobem ratowania ziemi to energia milosci a nie uruchomienie oslony energetycznej za pomoca tej wygrzebanej mumi.
Chyba nie sadzisz iz martwa mumia przekaze ludziom milosc? To tylko moga czynic Ludzie zywi , lub Energie , ktore naprawde ta wibracja ZYJA.Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipiec 14, 2010, 21:56:26 » |
|
Kiara, momentami tego z ta miloscia nie moge sluchac. Jesli komus przekazujesz dobroc i milosc, prawdziwie od serca, to jestes uwazany przynajmniej za wariata, albo naciagacza albo nie wiem co. Ludzie nie potrzebuja tej milosci o ktorej ja i Ty mowimy. Lepiej jest szukac wyschnietych mumi a w milosc bezinteresowna nikt nie chce wierzyc i czegos takiego nikt nie potrzebuje. Nie raz mielismy mnustwo dyskusji na temat "milosci", nic sie nie zmienilo. Ja wiem, ze sa ludzie o ogromnym secu, wiem ze taka milosc istnieje ale wiem tez ze w dzisiejszych czasach uczucia nie licza sie. Jestem bardzo smutna z tego powodu i wiem ze ludzie sie nie obudza. Dyskusje na temat MILOSCI-niczego nie przyniosa. Smutne, ale prawdziwe.
Pozdrawiam serdecznie Rafaela.
|
|
|
|
|
|
|
zuza
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipiec 15, 2010, 07:46:26 » |
|
witaj Rafaelo:) nie bÂądÂź smutna, ludzie siĂŞ obudzÂą do miÂłoÂści, tyle, Âże wielu ich nie bĂŞdzie, ale wÂłaÂśnie oni bĂŞdÂą tworzyĂŚ NowÂą ZiemiĂŞ  dziĂŞki Chanell:), teraz jest w porzÂądku z linkiem...
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 15, 2010, 07:47:58 wysłane przez zuza »
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipiec 15, 2010, 09:08:47 » |
|
Dziekuje Zuza, tak tez mysle. W dzisiejszych czasach jest bardzo zle odbierana dobra rada, kazdy wie wiecej i lepiej. Tak tez nalezy zostawic ta cala sytuacje. Kazdy powinien wiedziec co przynosi dobroc, milosc ,spokoj, dobre ,poprawne zachowanie. Pozdrawiam serdecznie Rafaela.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipiec 15, 2010, 10:45:08 » |
|
Czesc Dziewczyny! Takich jak my jest duzo wiecej , nie widac ich bo w swojej cichosci pracuja jak mruweczki forsujac swoje wartosci. To ci Ludzie beda otwierali serca tych jeszcze zamknietych , jezeli tamci tego zechca. Jednak przyszlosc nalezy do uczuc , do coraz wiekszej milosci na Ziemi i w srod Ludzi. przeciez to Epoka Serca nastaje. Milego dnia. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
sarah54
Gość
|
 |
« Odpowiedz #15 : Lipiec 15, 2010, 11:31:39 » |
|
W wywiadzie zJamesem dla Projectu Camelot jest trochê o tych "Niewidzialnych". I o Nibiru, która zosta³a usuniêta ze scenariusza,jako ewentualnoœÌ. Zachêcam jeszcze raz do lektury. To nie koniec Projektu Cheops.
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Lipiec 15, 2010, 13:14:00 » |
|
Sesja #103 MyÂślicie, Âże Szatan jest aÂż tak podzielny, Âżeby mĂłgÂł byĂŚ w jednym momencie, czy w jednym czasie - na caÂłej kuli ziemskiej? Czy istoto, ktĂłra zadaÂłaÂś to pytanie, zadaÂłaÂś sobie chociaÂż troszeczkĂŞ trudu, Âżeby odszukaĂŚ, dowiedzieĂŚ siĂŞ - kto to jest naprawdĂŞ Szatan? Jego prawdziwe imiĂŞ - tu ciĂŞ naprowadzĂŞ - jest Szamgast. Szamgast, ktĂłry pracowaÂł na Marsie, W sesji #107,szatanowi p.Lucyna zmienia imie na Szangas,choc to ten sam diabel,ktory mielil zloto na Marsie. Szatan, czyli... jego imiĂŞ juÂż na pewno znasz – jakie jest prawdziwe. ImiĂŞ „Szatan” zostaÂło mylnie temu duchowi nadane przez kapÂłaĂąstwo, czyli religiĂŞ chrzeÂścijaĂąskÂą. Jego pierwotne imiĂŞ, to byÂło Szangas. Szangas wraz z grupÂą pracownikĂłw przybyÂł na planetĂŞ Mars.
Cos tu nie gra..z pamiecia kiepsko p.Lucyno..?Trzeba czytac swoje sesje poprzednie,zeby nie kompromitowac sie w nastepnych. Ale [chodzi o to, Âżeby] zobaczyĂŚ tĂŞ sensacjĂŞ. Od dawna jÂą widaĂŚ, Rafale. OczywiÂście, Âże przez teleskopy. Ten teleskop Hubble'a, ktĂłry jest w kosmosie, ktĂłry przekazje informacje na ZiemiĂŞ, do tego teleskopu Hubble'a na Ziemi [to wyglÂąda na przejĂŞzyczenie – RW], wyraÂźnie juÂż przekazaÂł. WiĂŞc dawaÂłem ludziom to, Âżeby mieli tĂŞ – powiedzmy – garœÌ adrenaliny, bo tego oczekiwali: Teleskop Hubble'a na ziemi..hmm..przedtem Nibiru caly czas bylo widac z najsilniejszych teleskopow na Antarktydzie,teraz caly czas z Hubble'a..na ziemi.(przejezyczenie,podobnie jak z Szamgast).Od dawna jest mi wiadomo,ze tresci zawarte we wszystkich sesjach to "przejezyczona prawda",czyli klamstwa i bzdury do kwadratu. EN-KI: Witaj, Rafale. MiÂło mieĂŚ spotkanie, kiedy istota ludzka jest sprzymierzeĂącem i kiedy z nami wspó³pracuje. A ty wspó³pracujesz duszÂą, sercem, ciaÂłem, z czego siĂŞ bardzo cieszymy. A przy tym Âżarcie o „przeoraniu Polski” – to, co przed momentem powiedziaÂła Lucyna – to nie bĂłj siĂŞ. Bo w razie czego, to wszystkich „wyÂłuskamy” i ulokujemy w bezpiecznym miejscu – tych, ktĂłrzy nam pomagajÂą oczywiÂście. A resztĂŞ – byĂŚ moÂże bĂŞdzie „przeorane”. P.Lucyna juz poraz trzeci zmienia zdanie n/t czy ludzie bioracy udzial w Misji Faraon beda pod specjalna opieka i beda chronieni.Za pierwszym razem bylo tak,wraz z rodzinami,pozniej bylo,ze podziela ten sam los z innymi,teraz znowu tak.Wodzenia ludzi za nos nie ma jednak konca.Oj bedzie "przeorane"p.Lucyno gdy zaswita rok 2013,oj bedzie... Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #17 : Lipiec 15, 2010, 19:54:32 » |
|
Wiesz Darek , ktos czyta sesje i dokladnie widzi pewne rzeczy, np. wywleczenie mumi z piasku w celu ratowania swiata , dawniej , jako panaceum na ratowanie ziemi. Obecnie , tym panaceum ma byc milosc , a nie leciwy trup w bandazach. Jasne, ¿e dobitnie podkreœla (En-Ki) w tych sesjach potrzebê wykopania tego truposzczaka. Jednak te same sesje wskazuj¹ na wypowiedzi, w których En-Ki jednoznacznie wyjaœnia czego jest to wynikiem. Bodaj w kilku (przynajmniej dwóch) sesjach spotka³em siê z twierdzeniem, ¿e wystarczy³aby mi³oœÌ wygenerowana przez ludzi - ta sama mi³oœÌ, o której Ty piszesz - jednak, jak podkreœla sam autor (czytaj En-Ki  ) jeœli ludzie dalej tak bêd¹ j¹ przejawiaÌ jak do tej pory to czyni¹, a nie trzeba byÌ duchem by zauwa¿yÌ, i¿ jakoœ kiepsko nam idzie przestawianie siê na ni¹, to wykopanie pana mumii jest jedynym wyjœciem. Oczywiœcie mo¿na byÌ niepoprawnym optymist¹ i ³udziÌ siê, ze przynajmniej wiêkszoœÌ ludzkoœci w porê siê ocknie, jednak póki co, przynajmniej mnie daleko do takiego optymizmu - choÌ z natury jestem optymist¹, jednak a¿ tak daleko nie potrafiê siêgn¹Ì wyobraŸni¹. Tak wiêc mówimy o sesjach a w nich wyraŸnie stoi, ze obie opcje s¹ brane pod uwagê, jednak ze wskazaniem na tê drug¹.  Kiara, momentami tego z ta miloscia nie moge sluchac. Jesli komus przekazujesz dobroc i milosc, prawdziwie od serca, to jestes uwazany przynajmniej za wariata, albo naciagacza albo nie wiem co. Ludzie nie potrzebuja tej milosci o ktorej ja i Ty mowimy. Lepiej jest szukac wyschnietych mumi a w milosc bezinteresowna nikt nie chce wierzyc i czegos takiego nikt nie potrzebuje. Jesteœ w b³êdzie Rafaelo, ludzie potrzebuj¹ tej mi³oœci, tylko mo¿e niekiedy niektórzy zbytnio nas ni¹ epatuj¹. Jestem pewien, ze przynajmniej zdecydowana wiêkszoœÌ naszych forumowiczów, jeœli nie wszyscy, s¹ za przejawianiem tej cechy. Jednak ka¿dy z nas ma inne jej postrzeganie, a narzucanie "swej" wersji mi³oœci innym jest jak "rzucanie grochem o œcianê".  Nie raz mielismy mnustwo dyskusji na temat "milosci", nic sie nie zmienilo. Jesteœ pewna, ¿e nic? Czy fakt, i¿ ktoœ pozwoli sobie mieÌ inne zdanie na niektóre zagadnienia ¿yciowe i przy okazji jest bardziej bezpoœredni od innych, z miejsca stawia go po stronie "nic"?  Takich jak my jest duzo wiecej , nie widac ich bo w swojej cichosci pracuja jak mruweczki forsujac swoje wartosci. >Kiaro<, to ju¿ wartoœciowanie ludzi, a czy takie mieœci siê w pojêciu "mi³oœci" o którym piszesz? Ja równie¿ jestem zdania, ze ci którzy najwiêcej jej przejawiaj¹ s¹ najcichsi, najmniej o niej mówi¹. 
|
|
|
|
|
|
|
sarah54
Gość
|
 |
« Odpowiedz #18 : Lipiec 15, 2010, 23:01:34 » |
|
To prawda, Darku- nie za³o¿ê kolejnego aœramu,bo to prze¿ytek... Jednak czas transformacji wymaga od jednostki konkretnego oœwiadczenia: koniec z tym wszystkim, wybieram g³os mojego serca. A serce energetyczne nie ma nic wspólnego z czu³ostkowym uczuciem do ludzi. To moc tworzenia rzeczywistoœci materialnej we wspó³pracy z Wszechœwiatem. To nie pogawêdki o mi³oœci,która jest szczêœciem. To nie przytulenie do siebie ka¿dego stworzenia, ka¿dego "robaczka"... Tyle ju¿ wiecie z teorii, zapraszam wiêc do tworzenia.
|
|
|
|
|
|
|
Trel
Gość
|
 |
« Odpowiedz #19 : Lipiec 16, 2010, 23:22:24 » |
|
Najlepszy jest tekst ze wpadajacy meteoryt do baltyku spowodowalby wezbranie odry i wisly do takiego stopnia ze zalaly by wieksza czesc Polski.Naprawde dobry text,oczywiscie bedacy kompletna racjonalna i naukowa bzdurą.Co zabawniejsze to morze bałtyckie jest czescia nie tylko jednego oceanu ale wiekszosci nam znanych.Tak wiec zalac musialoby caly swiat :p.
No ale coż,o madrosci Enki sie nie dyskutuje.Dobre jest tez zrobienie z Biblijnego satana nowego czlonka palestry Enki.Swoja droga rozumujac calkowicie racjonalnie,jezeli owy satan znany w naszej kulturze w taki a nie inny sposob z niej wymazany to bardzo ciekawym aspektem jest teza,,wierzyc''.Bo Enki kaze wierzyc w siebie a obala nam wszystkie wiary tworzace ten swiat.Tak szczerze ........ jest to bynajmniej płytkie i odrazajace.
Komentarze do reszty sesji uwazam za zbedne,bo chodz duzym plusem jest fakt iz pojawilo sie w niej duzo pytan,mozna rzecz jedna z najlepszych sesji ostatnich latek ,ale poziom i odpowiedzi na wiekszosc pytan zakrawa nie tylko o glupote ale i skrajny obłed.Pozostala czesc skupia sie na teorii ,,wiary bezgranicznej'' i zamykaja to enkowskie teorie ladu otaczajacej nasz rzeczywistosci.Szkoda ze tak to sie pomalu konczy ,iz czlowiek nawet nie moze sie poczuc zaskoczony i chodz troche wysilic nie tylko umysl ale i inne ludzkie instynkty by pewne rzeczy omówic i wyrazic swe poglady.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 16, 2010, 23:26:51 wysłane przez Trel »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : Lipiec 16, 2010, 23:42:17 » |
|
Trel, mnie siê najbardziej podoba stwierdzenie, ¿e szatan to w gruncie rzeczy pozytywny goœÌ - po prostu dosta³ wredn¹ pracê  To chyba najbardziej ludzkie powiedzenie drogiego Enki 
|
|
|
|
|
|
|
JACK
Gość
|
 |
« Odpowiedz #21 : Lipiec 17, 2010, 08:14:26 » |
|
Z sesji: "Dlatego te¿, nawet jak ju¿ te badania [archeologiczne] siê ju¿ rozpoczn¹, tam, gdzie o to chodzi grupie, te¿ nie bêdzie mówione. Nie bêdzie pisane, nie bêdzie mówione. Bêdzie póŸniej tylko mówione, ¿e dostali siê do œwi¹tyni. I to wszystko. Rozumiesz?" czyli jak bedo kopaÌ to po cichu.
"I œledŸ dalej wydarzenia. A teraz wydarzenia naprawdê potocz¹ siê wiêkszym ko³em. Doprowadzi³em do petycji i petycja ruszy³a, z czego siê bardzo cieszê, Rafale. Przy³ó¿ te¿ swoj¹ cegie³kê, Rafale, do tej petycji. Dziêkujê."
czyli petycja jest ok
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #22 : Lipiec 17, 2010, 09:00:14 » |
|
Cytat: Kiara Takich jak my jest duzo wiecej , nie widac ich bo w swojej cichosci pracuja jak mruweczki forsujac swoje wartosci.
>Kiaro<, to ju¿ wartoœciowanie ludzi, a czy takie mieœci siê w pojêciu "mi³oœci" o którym piszesz? Ja równie¿ jestem zdania, ze ci którzy najwiêcej jej przejawiaj¹ s¹ najcichsi, najmniej o niej mówi¹. Mrugniêcie Du¿y uœmiech Darek. Jest to jak najbardziej prawidlowe i zdrowe wartosciowanie z podkresleniem iz przybywa ludzi z otwartymi sercami , pomagaja im ci ktorzy maja juz serca bardziej otworzone. "To prawda, Darku- nie za³o¿ê kolejnego aœramu,bo to prze¿ytek... Jednak czas transformacji wymaga od jednostki konkretnego oœwiadczenia: koniec z tym wszystkim, wybieram g³os mojego serca. A serce energetyczne nie ma nic wspólnego z czu³ostkowym uczuciem do ludzi. To moc tworzenia rzeczywistoœci materialnej we wspó³pracy z Wszechœwiatem. To nie pogawêdki o mi³oœci,która jest szczêœciem. To nie przytulenie do siebie ka¿dego stworzenia, ka¿dego "robaczka"... Tyle ju¿ wiecie z teorii, zapraszam wiêc do tworzenia." sarach 54. Zycie i rozwoj na ziemi polega na elemetarnych czynnosciach tworzacych dobro , potegujacych milosc... a dzieje sie to przez przytulenie drugiego czlowieka , zauwazenie potrzeb otaczajacego nas swiata przyrody i zwierzat. Serce energetyczne? A co to takiego ? Prosze o wytlumaczenie , czy to jakas super hiper nowoczesna maszyna do generowania okreslonej wibracj? No to by byl hicior wszechczasow naszych drogich biorobotow.  Ale na szczescie serce to sfera uczuc , sfera madrosci korzystania z wiedzy kierowanej wlascie ta elemetarna iskierka czulosci , milosci i delikatnosci nie krzywdzenia siebie i innych. Nie zas kalkulacja strat i zyskow oraz podejmowania decyzji na bazie takich danych. Odruchy serca sa nieprzewidywalne w 100% i tym rozni sie Czlowiek od biorobota pomimo iz wyglad zewnetrzny mamy idetyczny , juz idetyczny. Jednak sfera uczuc i odczuc , decyzjonalnosci ( madrosci serca) nigdy nie bedzie taka sama. Bo kopia techniczna serca ( pompa tloczaca , organ podtrzymujacy zycie materialnego ciala. Zbudowana idetycznie jak wzorzec serca Czlowieka nigdy nie zastapi dziela Stworcy , ktore jest komnata uczuc i wiedzy duchowej). Przeczytac a zrozumiec czytany tekst to nie to samo. Mozna wychwalac zalety anilany , ktora jest syntetyczna kopia welny , jednak nigdy , ale to nigdy jej nie dorowna , ani jej nie zastapi. To samo tyczy sie pradu uzyskiwanego w roznych elektrowniach i energii elektrycznej uzyskiwanej z orgonu ( otaczajacego nas powietrza). Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 18, 2010, 19:28:37 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #23 : Lipiec 17, 2010, 09:52:54 » |
|
To prawda, Darku- nie za³o¿ê kolejnego aœramu,bo to prze¿ytek... Jednak czas transformacji wymaga od jednostki konkretnego oœwiadczenia: koniec z tym wszystkim, wybieram g³os mojego serca. A serce energetyczne nie ma nic wspólnego z czu³ostkowym uczuciem do ludzi. To moc tworzenia rzeczywistoœci materialnej we wspó³pracy z Wszechœwiatem. To nie pogawêdki o mi³oœci,która jest szczêœciem. To nie przytulenie do siebie ka¿dego stworzenia, ka¿dego "robaczka"... Tyle ju¿ wiecie z teorii, zapraszam wiêc do tworzenia.
JeÂśli serce energetyczne nie ma nic wspĂłlnego z czuÂłostkowym uczuciem do ludzi, to czym ono jest? Bo serce, to czÂłowiecze, to wÂłaÂśnie czuÂłoœÌ i przytulenie kaÂżdego… ono nie pomija nawet robaczka… Gdy nie masz miÂłoÂści do caÂłego stworzenia, jak moÂżesz tworzyĂŚ?
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #24 : Lipiec 17, 2010, 10:40:43 » |
|
Nadchodzi czas sprostowania tych wszystkich niejasnosci oraz wartosci dodanych do serca.
nie pomijaĂŚ robaczka - nie znaczy pozwoliĂŚ aby CiĂŞ bezczelnie trawiÂł.
Wczoraj nie pomin¹³em ¿adnej komarzycy. Nakarmi³em nimi paj¹czki, dla których te¿ mam sporo serca
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2010, 10:42:47 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
|