Krons
Go¶æ
|
|
« : Pa¼dziernik 30, 2008, 09:03:50 » |
|
Chipy s± wielkosci mniej wiecej ziarenka ry¿u ,s± a raczej maj± byæ wszczepiane pod skóre pomiêdzy kciukiem a palcem wskazuj±cym. Idea oficjalna to 'dowód osobisty nowej ery'... Mo¿na nimi p³aciæ rachunki etc. To RFID, ... jest on testowany od dawna i jest wszczepiany ludziom podczas rzekomych wziêæ przez "obcych" od 40 co najmniej lat. To skrajnie niebezpieczne urz±dzenie. Nie wiadomo co ono robi. Urz±dzenia "obcych" dawa³y ca³kowit± kontrolê na emocjami wziêtych ludzi ich umys³em i zachowaniami. Kontrolowa³y my¶li i posiadaj± jak by³o w serialu "Ziemia Ostatnie Starcie" tzw. imperatyw motywacyjny. Wg Icka umo¿liwi ona ca³kowit± fizyczn±, psychiczn± i mentaln± kontrolê na Ludzk± Ras± przez Reptilian. Osoba nieodpowiednia zostanie "wy³±czona" i mo¿e zgin±æ. Bêd± mieæ nad tob± Absolutn± kontrolê. Bêd± wiedzieæ co czytasz , co my¶lisz, co robisz, jakie masz geny, zadecyduj± czy mo¿esz mieæ dzieci czy nie. Bêd± znaæ ka¿dy twój krok o ka¿dej godzinie. Bêd± widzieæ co piszesz w sieci i co wysy³asz. Jak to dzia³a, mo¿e pobieraæ pr±d twojego cia³a lub generowa³ go poprzez indukcjê ze smogu elektromagnetycznego. W NEXUSie by³ artyku³ o urz±dzeniach szpiegowskich montowanych w klawiatury irackich komputerów, które generowa³y pr±d z pola EM którego potem by³y w stanie namierzyæ satelity i ¶ledziæ co kto¶ pisze. Bêd± w ten sposób ¶ledziæ Ciebie. NIGDY SIÊ NIE DOWIESZ JAKI MODEL CI WSZCZEPILI - RFID CZY "ZMODYFIKOWANY" MODEL Inne w sieci: Ju¿ psychologicznie przygotowuj± ludzi na wprowadzenie tych Chipów. Stara zagrywka na któr± ludzie zawsze siê nabieraj±. Najpierw pokazujesz manipuluj±ce jednostronne materia³y, pó¼niej plan wprowadzasz w ¿ycie. Tak jak mówi³ Charls Linbergh- w czasie dzia³añ wojennych w europie w 1939 rz±d USA wiedzia³, ze obywatele tego kraju nie chc± siê pl±taæ w wojnê. Dlatego najpierw przygotowali przyst±pienie do wojny a pó¼niej zainicjowali serie wydarzeñ która wprowadzi³a ten kraj w wojnê, oczywi¶cie we wspó³pracy z ogromn± machin± propagandowa- teatrami, kinami, prasa, tv która wype³ni³a siê sztuka wojenna. Jak zrobi± to w przypadku chipu RFID?? Podejrzewam, ze przy pomocy modnych ostatnio porwañ. Najpierw zdemoralizuj± ca³kowicie spo³eczeñstwo i policje (co ju¿ im siê prawie w ca³o¶ci uda³o). Pó¼niej z paru porwañ takich jak np Pana Olewnika, zlepia machinê propagandowa dziêki której bêd± tr±biæ, ze jedynym sposobem uwolnienia siê od tego jest wszczepienie sobie CHIPU. Ju¿ wszczepiaj± je zwierzêtom. No i instaluj± w paszportach, krok po kroku coraz bli¿ej naszej reki. Oczywi¶cie bêd± nas mamiæ takimi has³ami jak wygoda, bezpieczeñstwo itp itd. Tak jest zawsze. Zauwa¿cie, ze ONI robi± zawsze tak by¶my pragnêli tego co chc± wprowadziæ. Nie inaczej bêdzie z chipami RFID. Teraz ich nie zaimplementuj± bo wiedza, ze ludzie jeszcze nie s± na to gotowi psychicznie mimo, ze technologicznie jeste¶my gotowi od dawna. Ale gdyby chcieli je wprowadziæ od razu, czyli zbyt gwa³townie to ludzie zorientowaliby siê, ze jest to zamach na ich wolno¶æ i s³u¿y ich celom, nie naszym. Tak..wiem,¿e ten w±tek by³ wspominany ju¿ na tym forum w dziale "sesja 89ta",jednak od jakiego¶ czasu zastanawiam siê jakiego materia³u u¿yæ,aby zag³uszyæ sygna³ ewentualnie wszczepionego chipu,czy to by cos da³o?.Wiadomo ju¿,¿e sygna³y radiowe powstaj±ce z fal elektromagnetycznych da siê zagluszyæ.No bo po co kto¶ ma wiedzieæ co dana osoba robi?To by przypomina³o czasy komunizmu,gdzie to wpieprzano siê do wszystkiego. Podobno dobrym materia³em magneto-refleksyjnym,nie przepuszczaj±cym fal radiowych jest grafit.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1 : Pa¼dziernik 30, 2008, 16:47:37 » |
|
Ja my¶lê ¿e najskuteczniejsz± metod± by³oby po prostu nie daæ sobie tego wszczepiæ . Wiem, ¿e mo¿e to byæ trudne, ale mo¿e nie niemo¿liwe.
|
|
|
|
|
|
|
Krons
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #2 : Pa¼dziernik 30, 2008, 17:25:47 » |
|
Ja my¶lê ¿e najskuteczniejsz± metod± by³oby po prostu nie daæ sobie tego wszczepiæ . Ta sytuacja przypomina mi film S.F. X Men3 - The last Stand i tak jak tam by³o z tymi lekami...poprostu wmusz± nam Dariusz to badziewie.Z tego co wiemy maj± to "zamontowaæ" w prawej d³oni.Je¿eli tak to bêdzie wygl±da³o do dobrze by³o by siê zaopatrzyæ w 1 rêkawice wykonan± w³a¶nie z materia³u nieprzepuszczaj±cego fal radiowych.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #3 : Pa¼dziernik 30, 2008, 19:59:33 » |
|
My¶lê, ¿e rêkawice nie wystarczy³yby. Skoro ca³e nasze cia³o ma dzia³aæ jak antena, to izolowanie d³oni nic nie da.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #4 : Pa¼dziernik 30, 2008, 20:13:11 » |
|
Po prostu zdecydowane NIE, NIE, NIE!!!!! Gdy wszyscy , lub wiekszosc powie NIE, to sie nie stanie. Wiec nie rozwazajcie co bedzie jak zamontuja, bo to jest akceptacja takiego czipowania. Tylko nie wyrazamy na to zgody. I jeszcze jedno bardzo wazne, pierwsza zawsze jest mysl, ona tworzy rzeczywistosc, jakom? Na miare waszych mysli, sami ja kreujecie. kiara
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #5 : Pa¼dziernik 30, 2008, 20:24:13 » |
|
My siê temu sprzeciwiamy, zdecydowanie. Tu prowadzimy sobie tylko dywagacje, co nie jest to¿same ze zgod±.
|
|
|
|
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #6 : Pa¼dziernik 30, 2008, 22:32:44 » |
|
Po prostu zdecydowane NIE, NIE, NIE!!!!! Gdy wszyscy , lub wiekszosc powie NIE, to sie nie stanie. Wiec nie rozwazajcie co bedzie jak zamontuja, bo to jest akceptacja takiego czipowania. Tylko nie wyrazamy na to zgody. I jeszcze jedno bardzo wazne, pierwsza zawsze jest mysl, ona tworzy rzeczywistosc, jakom? Na miare waszych mysli, sami ja kreujecie. kiara
to zamykamy temat ¿eby nie kusiæ losu !!!
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #7 : Pa¼dziernik 30, 2008, 22:35:34 » |
|
To by³oby zbyt piekne gdyby by³o takie proste.
|
|
|
|
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #8 : Pa¼dziernik 30, 2008, 22:37:26 » |
|
z tymi chipami to i tak pewnie siê wydarzy (w koñcu zapowiadano to od dawna) - jednak ja wierzê w happy end
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #9 : Pa¼dziernik 30, 2008, 23:04:18 » |
|
Ja my¶lê, ¿e na pewno bed± próbowali. To czy siê im uda jest w znacznej mierze uzale¿nione od nastawienia, czy przyzwolenia ogó³u. je¶li nastapi ogólno¶wiatowe weto, to skapituluj±. Je¶li nie, to pozostanie nam zej¶æ do podziemia.
|
|
|
|
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #10 : Pa¼dziernik 30, 2008, 23:08:25 » |
|
aha, czyli bêdzie tak: sier¿ant micha³ i plutonowy darek melduj± siê na s³u¿bie
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #11 : Pa¼dziernik 30, 2008, 23:14:10 » |
|
Tak jest. Choæ ja zadowolê siê zwyk³ym majtkiem.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #12 : Pa¼dziernik 30, 2008, 23:22:05 » |
|
Ja my¶lê, ¿e na pewno bed± próbowali. To czy siê im uda jest w znacznej mierze uzale¿nione od nastawienia, czy przyzwolenia ogó³u. je¶li nastapi ogólno¶wiatowe weto, to skapituluj±. Je¶li nie, to pozostanie nam zej¶æ do podziemia.
No nie wiem Darku,a co zrobimy jak bêdzie to rodzaj przepustki do konta bankowego,urzêdu pracy,czy dowodu osobistego? Teraz deklarujê ¿e nie dam siê ,ale jak cz³owiek g³odny to siê ³amie i.......brrrrr a¿ strach pomy¶leæ !!
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #13 : Pa¼dziernik 30, 2008, 23:23:06 » |
|
Tak jest. Choæ ja zadowolê siê zwyk³ym majtkiem.
serio? nie, no ja to bym chcia³ byæ ju¿ oficerem jak ju¿ - nie lubiê s³uchaæ rozkazów. dobra, to awansuje ciebie na chor±¿ego a siebie na kapitana tego podziemnego ruchu oporu No nie wiem Darku,a co zrobimy jak bêdzie to rodzaj przepustki do konta bankowego,urzêdu pracy,czy dowodu osobistego? Teraz deklarujê ¿e nie dam siê ,ale jak cz³owiek g³odny to siê ³amie i.......brrrrr a¿ strach pomy¶leæ !!
zapewne tak bêdzie. i co my wtedy zrobimy? pewnie, ¿e ulegniemy - chyba ¿e kto¶ ma wujka rolnika
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 30, 2008, 23:24:36 wys³ane przez Micha³ »
|
|
|
|
|
Krons
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #14 : Pa¼dziernik 31, 2008, 06:51:24 » |
|
a co zrobimy jak bêdzie to rodzaj przepustki do konta bankowego,urzêdu pracy,czy dowodu osobistego? Teraz deklarujê ¿e nie dam siê ,ale jak cz³owiek g³odny to siê ³amie i.......brrrrr a¿ strach pomy¶leæ !!
Oni mog± za wczasu sprawiæ,¿e obecne dowody osobiste mog± byæ nie przyjmowane,tak samo ma siê do systemu kart kredtowych i wtedy mo¿e byæ ten sprzeciw oj...i to jeszcze jaki?!Jedynie mam nadziejê,¿e do banknotów tak szybko siê nie doczepi±. pewnie, ¿e ulegniemy - chyba ¿e kto¶ ma wujka rolnika Dobrze,¿e mam kilku ale niewiadomo czy to co¶ da...Hmm.. mogê pozazdro¶ciæ wilkom bo do nich na pewo siê w tch górskich lasach nie doczepi± .
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #15 : Pa¼dziernik 31, 2008, 12:24:52 » |