Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 14:00:45

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Ufo nie do podwaÂżenia  (Przeczytany 168150 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Silver
Gość
« Odpowiedz #75 : Kwiecień 15, 2010, 00:14:03 »

Prawdopodobnie CoÂś obiekt zderzy siĂŞ z czymÂś i ulegnie destrukcji, poniewaÂż energia przy zderzeniu wytworzy siĂŞ gigantyczna.
Obiekty pĂŞdzÂące z tak ogromnÂą predkoÂściÂą Âłatwo ulegajÂą kolizji z innymi obiekatmi (masami).
OczywiÂście nie znaczy, Âże tak siĂŞ stanie niemniej prawdopodobieĂąstwo, Âże z czymÂś siĂŞ zderzy  jest raczej duÂże.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 15, 2010, 00:15:26 wysłane przez Silver » Zapisane
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #76 : Kwiecień 15, 2010, 00:16:56 »

Jest jeszcze ciekawy temat : bo sam obiekt porusza siĂŞ prĂŞdzej 4x C, niÂż prĂŞdkoœÌ fal radiowych, ktĂłre wysyÂła  rĂłwnych -  (C).

Silver, ale to by chyba oznaczaÂło, Âże jest juÂż cztery razy dale niÂż urzÂądzenie, ktĂłre te fale odebraÂło. Ale moÂże ja o tej godzinie juÂż nie kontaktujĂŞ UÂśmiech

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Silver
Gość
« Odpowiedz #77 : Kwiecień 15, 2010, 00:23:34 »

Jest jeszcze ciekawy temat : bo sam obiekt porusza siĂŞ prĂŞdzej 4x C, niÂż prĂŞdkoœÌ fal radiowych, ktĂłre wysyÂła  rĂłwnych -  (C).

Silver, ale to by chyba oznaczaÂło, Âże jest juÂż cztery razy dale niÂż urzÂądzenie, ktĂłre te fale odebraÂło. Ale moÂże ja o tej godzinie juÂż nie kontaktujĂŞ UÂśmiech

No WÂłaÂśnie ! To takie trochĂŞ nie logiczne, prawda ?
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #78 : Kwiecień 15, 2010, 00:28:02 »

Silver Uœmiech To by chyba znaczy³o, ¿e on nas ju¿ min¹³. ¯e nie leci do nas, tylko ju¿ sobie gdzieœ bli¿ej czy dalej przelecia³ i polecia³ hen daleko, a do nas dopiero zaczynaj¹ dochodziÌ fale radiowe, które emitowa³ bêd¹c jeszcze kawa³ od nas i one bêd¹ dochodzi³y ju¿ ca³y czas. Ale jeœli tak jest (i mój œpi¹cy umys³ trafnie to analizuje, a pewnie nie i jutro siê z³apê za g³owê jak to przeczytam, bo rozwa¿am jeszcze jedn¹ ewentualnosÌ, ale ciê¿ko mi siê skupiÌ na dwóch), to przelot czegoœ takiego nie pozosta³by przecie¿ przez nas niezauwa¿ony. A jeœli zosta³ zauwa¿ony, to niestety... Przemilczany.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Silver
Gość
« Odpowiedz #79 : Kwiecień 15, 2010, 00:33:28 »

Silver Uœmiech To by chyba znaczy³o, ¿e on nas ju¿ min¹³. ¯e nie leci do nas, tylko ju¿ sobie gdzieœ bli¿ej czy dalej przelecia³ i polecia³ hen daleko, a do nas dopiero zaczynaj¹ dochodziÌ fale radiowe, które emitowa³ bêd¹c jeszcze kawa³ od nas i one bêd¹ dochodzi³y ju¿ ca³y czas.

Tak samo pomyÂślaÂłem. Bo w tym momencie inaczej siĂŞ raczej tego nie da
  wytÂłumaczyĂŚ. Bo w jaki sposĂłb to co biegnie wolniej juÂż niejako dotarÂło, a to co szybciej  jeszcze jest tak potwornie daleko.
Mo¿e jest po prostu jakiœ b³¹d w stwierdzeniu, ¿e ten obiekt leci w nasz¹ stronê.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 15, 2010, 00:35:24 wysłane przez Silver » Zapisane
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #80 : Kwiecień 15, 2010, 00:45:13 »

JeÂżeli on byÂł wczeÂśniej w jakimÂś odlegÂłym miejscu X, wysyÂłaÂł fale radiowe z prĂŞdkoÂściÂą C, a sam porusza siĂŞ z prĂŞdkoÂściÂą 4C (bo chyba prĂŞdkoœÌ fal radiowych w pró¿ni jest taka sama jak prĂŞdkoœÌ ÂświatÂła - i to i to to fale elektromagnetyczne), to jest teraz cztery razy dalej niÂż miejsce, w ktĂłrym naukowcy go usytuowali. Ale najprawdopodobniej wziĂŞli juÂż tÂą poprawkĂŞ do obliczeĂą i stÂąd sÂą w stanie okreÂśliĂŚ jego aktualne poÂłoÂżenie. I moÂże faktycznie on jest jeszcze przed nami, a nie za. Nie wiem... ZgÂłupiaÂłam. 
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 15, 2010, 00:50:20 wysłane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Silver
Gość
« Odpowiedz #81 : Kwiecień 15, 2010, 00:49:25 »

JeÂżeli on byÂł wczeÂśniej w jakimÂś odlegÂłym miejscu X, wysyÂłaÂł fale radiowe z prĂŞdkoÂściÂą V, a sam porusza siĂŞ z prĂŞdkoÂściÂą 4V, to jest teraz cztery razy dalej niÂż miejsce, w ktĂłrym naukowcy go usytuowali. Ale najprawdopodobniej wziĂŞli juÂż tÂą poprawkĂŞ do obliczeĂą i stÂąd sÂą w stanie okreÂśliĂŚ jego aktualne poÂłoÂżenie. I moÂże faktycznie on jest jeszcze przed nami, a nie za. Nie wiem... ZgÂłupiaÂłam. 

Faktycznie trudno wysnuĂŚ na gorÂąco logiczne wnioski.
Trzeba by siĂŞ bardzo dokÂładnie wczytaĂŚ we wszystko co piszÂą, a moÂże pojawiÂą siĂŞ jeszcze jakieÂś dodtkowe info, ktĂłre rozjaÂśniÂą sprawĂŞ.
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #82 : Kwiecień 16, 2010, 10:49:58 »

ÂŹrĂłdÂło: http://www.newscientist.com/article/dn18775-mysterious-radio-waves-emitted-from-nearby-galaxy.html?DCMP=OTC-rss&nsref=online-news

Jest coœ dziwnego w naszym kosmicznym s¹siedztwie. Nieznany obiekt w niedalekiej galaktyce M82 zacz¹³ wysy³aÌ fale radiowe, a sygna³ nie wygl¹da na nic co odkryliœmy do tej pory.

"Nie wiemy co to jest." mówi wspó³-odkrywca Tom Muxlow z JBC for Astrophysics ko³o Macclesfield, UK.

Odkrycia dokonano w maju ubieg³ego roku, podczas gdy Muxlow i jego koledzy monitorowali (nie maj¹cy nic wspólnego) wybuch gwiezdny w galaktyce M82 przy u¿yciu sieci radioteleskopów MERLIN w UK. Jasny punkt emisji radiowej pojawi³ sie zaledwie na kilka dni, doœÌ gwa³townie w astronomicznych warunkach. od tamtej pory nic nie zrobi³o oprócz podzia³ów wsród astrofizyków

Na pewno nie pasuje do schematu emisji radiowych z supernowych: te przewa¿nie zwiêkszaj¹ jasnoœÌ przez kilka tygodni po czym gasn¹ przez miesi¹ce, z ci¹gle zmieniaj¹cym siê spektrum radiacji. Nowe Ÿród³o niewiele siê zmieni³o w jasnoœci przez ten rok, a jego spektrum jest sta³e.

PrêdkoœÌ nadœwietlna

Mimo to wygl¹da na to, ¿e siê porusza - i to szybko: jego widoczna boczna prêdkoœÌ jest czterokrotnie wiêksza, ni¿ prêdkoœÌ œwiat³a. Zbli¿one "nadœwietlne" prêdkosci by³y widziane ju¿ wczeœniej w superszybkich strumieniach materii wyciœniêtej przez niektóre czarne dziury. Sk³adniki tych strumieni poruszaj¹ siê w nasz¹ stronê pod niewielkim k¹tem i z du¿ym u³amkiem prêdkoœci œwiat³a a efekty wzglêdnoœci produkuj¹ pewne z³udzenie optyczne, które sprawia, ¿e prêdkoœÌ wygl¹da na nadœwietln¹.

Czy ten obiekt mo¿e byÌ czarn¹ dziur¹? Nie jest w centrum galaktyki M82, gdzie astronomowie mogli by siê spodziewaÌ super masywnej centralnej czarnej dziury, któr¹ posiada wiêkszoœÌ galaktyk. Co pozostawia mo¿liwoœÌ, ¿e ten obiekt mo¿e byÌ na mniejsz¹ skalê mikrokwazarem.

Mikrokwazar powstaje po eksplozjach bardzo masywnych gwiazd, pozostawiajÂąc za sobÂą czarnÂą dziurĂŞ okoÂło 10 do 20 razy wiĂŞkszÂą od sÂłoĂąca, ktĂłra potem zaczyna siĂŞ ÂżywiĂŚ gazem z ocalaÂłej bratniej gwiazdy. Mikrokwazary emitujÂą fale radiowe - ale Âżaden z obserwowanych w naszej galaktyce nie jest tak jasny, jak to nowe ÂźrĂłdÂło z M82. Mikrokwazary produkujÂą takÂże duÂże iloÂści promieniowania X, podczas gdy nie zaobserwowano Âżadnego promieniowania z tajemniczego obiektu. "WiĂŞc to teÂż siĂŞ nie zgadza", powiedziaÂł Muxlow.

Jego zdaniem to ÂźrĂłdÂło fal radiowych jest jakimÂś gĂŞstym obiektem przyciÂągajÂącym otaczajÂącÂą materiĂŞ, prawdopodobnie duÂża czarna dziura lub czarna dziura w niespotykanym Âśrodowisku. ByĂŚ moÂże fenomen rĂłwnieÂż zdaÂża siĂŞ okazjonalnie w naszej galaktyce, ale jest bardziej powszechny w M82, poniewaÂż jest to "eksplodujÂąca" galaktyka - kosmiczny garnek gdzie masywne gwiazdy siĂŞ formujÂą i eksplodujÂą znacznie czĂŞÂściej niÂż w Drodze Mlecznej, tworzÂąc znacznie wiĂŞcej czarnych dziur.

Muxlow zÂłoÂży raport z odkrycia dzisiaj w RASNAM w Glasgow, UK.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #83 : Kwiecień 16, 2010, 12:37:08 »

Dla mnie jest to maly fragment jakiejs wiekszej calosci,wyrwany z kontekstu, i konia z rzedem temu kto wie,o co tu biega.Bo niby fale radiowe moga poruszac sie z predkoscia
swiatla pod warunkiem,ze zmoduluja lub beda wmodulowane w wiazke promieni swietlnych.
Niektorzy beda wiedzieli o czym mowie a zwlaszca ci,ktorzy posluguja sie okablowaniem
swiatlowodowym, gdzie w technice cyfrowej,przy pomocy swiatla przekazujemy obrazy,dzwieki i inne sygnaly wlasnie z predkoscia swiatla i za pomoca swiatla.
Sam autor artykulu ma duze watpliwosci co to takiego jest,czy jest to czarna dziura,czy jakas materia otaczajaca cz.dziure a na dodatek nie jest pewien co do predkosci poruszania sie tego cosik.W konkluzji stwierdza,ze predkosc tego obiektu
jest mala czastka predkosci swiatla a zludzenie optyczne sprawia,ze wyglada na 4xC.
Czy leci toto do nas zygzakiem i macha przyjaznie ogonem...nie mam bladego pojecia,
Pozdrawiam.
Edit:
Usunalem swoje tlumaczenie tekstu ze wzgledu na to,ze Janneth zrobila to ciut przede mna i z lepsza dbaloscia o terminologie techniczna w ktorej jestem noga.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 16, 2010, 19:38:44 wysłane przez Kahuna » Zapisane
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #84 : Kwiecień 16, 2010, 21:06:10 »

Kahuna, niepotrzebnie usuwaÂłeÂś swoje tÂłumaczenie, nawzajem nieÂźle siĂŞ uzupeÂłniaÂły. A tak poza tym, to bardzo dziĂŞkujĂŞ. Jako jedyna osoba z caÂłego forum mi pomogÂłeÂś UÂśmiech
WÂłaÂśnie mnie teÂż siĂŞ ciÂągle wydaje, Âże to nie wszystko co powinno zostaĂŚ powiedziane i chyba celowo zostaÂło tyle tylko przedstawione.
WypadaÂło by poczekaĂŚ na wiĂŞcej informacji. A moÂże one gdzieÂś juÂż sÂą podane i tylko New Scientist opublikowaÂł ten urywek jako "ludzie i tak niewiele zrozumiejÂą".

« Ostatnia zmiana: Kwiecień 16, 2010, 21:17:54 wysłane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
quetzalcoatl44
Gość
« Odpowiedz #85 : Kwiecień 16, 2010, 22:59:10 »

bylo gdzies cos takiego o "wykopie " z czarnej dziury tz ze podobno cz.dziura moze wypluc z siebie jakas materie...i ze mialo cos takiego leciec w kierunku Ziemi i mialo dotrzec gdzies w 2020...ale to jakas bzdura, w tym o czym piszecie tez nie wiem o co chodzi
Thotal
Gość
« Odpowiedz #86 : Maj 09, 2010, 07:01:00 »

Czy UFO wyÂłapie wszystkich politykĂłw?

http://wolnemedia.net/?p=21601

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #87 : Maj 09, 2010, 09:00:59 »

Czy UFO wyÂłapie wszystkich politykĂłw?

http://wolnemedia.net/?p=21601

Pozdrawiam - Thotal

Deputowany dopytywaÂł siĂŞ takÂże, czy istniejÂą oficjalne procedury dla urzĂŞdnikĂłw paĂąstwowych (a zwÂłaszcza tych, ktĂłrzy znajÂą tajemnice paĂąstwowe) na wypadek kontaktu z istotami pozaziemskimi.

Hahaha   DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech jakie procedury CoÂś  przecieÂż nic nie mogÂą zrobiĂŚ,NIC ! 
Chyba Âże w koĂącu oficjalnie przyznajÂą Âże majÂą z nimi od dawna kontakt  Szok
« Ostatnia zmiana: Maj 09, 2010, 09:02:41 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Betti
Gość
« Odpowiedz #88 : Maj 13, 2010, 23:50:25 »

Wykazano istnienie 57 gatunkĂłw Obcych
Zdrowy rozs¹dek podpowiada nam, ¿e nie jesteœmy sami we wszechœwiecie. G³oœno nie boj¹ siê o tym mówiÌ autorytety ze œwiata nauki i kultury. Podczas spotkania studentów Politechniki Gdaùskiej ze Stephenem K. Robinsonem, które niedawno relacjonowaliœmy, naukowiec, który bra³ udzia³ w czterech misjach kosmicznych powiedzia³, ¿e "kosmos jest zbyt wielki na to, ¿eby wype³nia³a go tylko pustka". Ten sam zdrowy rozs¹dek ka¿e wielu nam negowaÌ kolejne sygna³y, które mog³yby œwiadczyÌ o tym, ¿e jesteœmy regularnie nawiedzami przez przedstawicieli obcych cywilizacji. W³aœnie - gdyby wierzyÌ w prawdziwoœÌ kolejnych doniesieù, to okaza³oby siê, ¿e dot¹d odwiedzili nas reprezentanci 57 ró¿nych pozaziemskich gatunków. Ba. Niektórzy z nich wci¹¿ s¹ wœród nas.
W ramach projektu "The Disclosure" - organizacji, ktĂłrej szefostwo twierdzi, Âże amerykaĂąski rzÂąd ukrywa informacje na temat Niezidentyfikowanych ObiektĂłw LatajÂących, udaÂło siĂŞ "udokumentowaĂŚ" istnienie 57 gatunkĂłw obcych. 22 z nich to podgatunki tzw. "szarych" - kosmitĂłw, ktĂłrzy zgodnie z relacjami ÂświadkĂłw najczĂŞÂściej odpowiadajÂą za uprowadzenia ludzi. Nie wszyscy o tym wiedzÂą, ale wiĂŞkszoœÌ z nich ma nawet swoje nazwy. WÂśrĂłd przedstawicieli obcych cywilizacji, ktĂłrzy rzekomo prowadzÂą caÂły czas swoje operacje na Ziemi znajdujÂą siĂŞ m.in.: Agartianie, Atlantowie, Marsjanie, Serpentowie, Solarianie czy Syntetyczni (wystĂŞpujÂą ró¿ne tÂłumaczenia  tych nazw).
OczywiÂście w rewelacje organizacji "The Disclosure", na czele ktĂłrej stoi Steven M. Greer - amerykaĂąski lekarz, najtrudniej bĂŞdzie uwierzyĂŚ osobom, ktĂłre w ogĂłle sceptycznie zapatrujÂą siĂŞ na kwestie istnienia pozaziemskich cywilizacji. ZwÂłaszcza, Âże do kaÂżdej z ras, ktĂłrych istnienie postuluje organizacja "The Disclosure" moÂżna przyporzÂądkowaĂŚ szereg dokumentĂłw, w ktĂłrych znajduje siĂŞ ich charakterystyka. Wiele z tych opisĂłw moÂże

Np. Agartianie to ludzie rasy nordyckiej, którzy odkryli jamê ukryt¹ pod powierzchni¹ pustyni Gobi na kilka tysiêcy lat przed Chrystusem; a Solarianie to mieszkaùcy Uk³adu S³onecznego, którzy odpowiadaj¹ za budowê podziemnych baz na niektórych planetach wokó³ S³oùca.

Serwis unexplaiable.net przypomina, Âże wiele z tych informacji i dokumentĂłw opartych jest na relacjach ustnych. Trudno jest zatem wyrokowaĂŚ na temat ich wiarygodnoÂści.

http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Wykazano-istnienie-57-gatunkow-Obcych,wid,12260310,wiadomosc.html?ticaid=6a290

Obcy juÂż sÂą poÂśrĂłd ziemian

http://www.youtube.com/watch?v=5ZxjHaQBYgg

UFO na KsiĂŞÂżycu

http://www.youtube.com/watch?v=BcXvc41SkHw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=pSgv_29W9Hc&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=f1n3Zp2HyIc&NR=1
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #89 : Maj 14, 2010, 06:53:05 »

Betti UÂśmiech jestem przekonana Âże nie jesteÂśmy sami w kosmosie ,bo byÂło by to ze strony Boga marnotrawstwo tej pieknej przestrzeni. Sama w biaÂły dzieĂą zrobiÂłam zdjĂŞcie ogromnego pojazdu,przesÂłaÂłam je do znanego ufologa .ktĂłry potwierdziÂł to co ja zobaczyÂłam na zdjĂŞciu.PrzeglÂądajac moje archiwum ze zdjĂŞciami ( wposzukiwaniu  orbĂłw) natkneÂłam siĂŞ jeszcze na dwa zdjĂŞcia na ktĂłrych coÂś widaĂŚ , jednaknie mam 100% pewnoÂści ze to ufo .PotrafiÂą doskonale siĂŞ maskowaĂŚ,moÂże nawet przechodzÂą koÂło nas ,a my ich nie widzimy ( trochĂŞ to denerwujÂące) Chichot

KsiĂŞga Koheleta 3,1
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #90 : Maj 24, 2010, 10:54:29 »

Nie wyglÂąda na prawdziwe ,ale Âładny efekt.

NiezwykÂłe zjawisko: Spektakularna UFO spirala nad KanadÂą   

http://www.globalnaswiadomosc.com/ufospiralakanada.htm

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Szmer
Gość
« Odpowiedz #91 : Czerwiec 07, 2010, 18:12:12 »

Nie zauwaÂżyÂłem Âżeby gdzieÂś temat zostaÂł poruszony ale nasze piĂŞkne spirale znowu siĂŞ pojawiÂły... tym razem nad AustraliÂą.
PoniÂżej link do artykuÂłu + zdjĂŞcia:

http://www.nautilus.org.pl/?p=artykul&id=2129

Thotal
Gość
« Odpowiedz #92 : Lipiec 08, 2010, 21:12:29 »

Nikt oficjalnie nie przyznaje, Âże coÂś takiego jak UFO istnieje, ale lotnisko z powodu tych obiektĂłw zamknĂŞli MrugniĂŞcie

http://www.sfora.pl/UFO-sparalizowalo-lotnisko-a21978

=======================

CiÂąg dalszy;

http://www.kciuk.pl/UFO-nad-Chinami-a19028

ScaliÂłem posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2010, 22:34:35 wysłane przez Dariusz » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #93 : Lipiec 19, 2010, 15:43:00 »

ChiĂączycy to majÂą  "szczĂŞÂście"  do ufokĂłw MrugniĂŞcie
Oto kolejny news z wczoraj
<a href="http://www.youtube.com/v/YnszlJC8iGs&amp;color1=0xb1b1b1&amp;color2=0xd0d0d0&amp;hl=pl_PL&amp;feature=player_embedded&amp;fs=1&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowFullScreen&quot; value=&quot;true&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowScriptAccess&quot; value=&quot;always&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;embed src=&quot;http://www.youtube.com/v/YnszlJC8iGs&amp;color1=0xb1b1b1&amp;color2=0xd0d0d0&amp;hl=pl_PL&amp;feature=player_embedded&amp;fs=1&quot; type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; allowfullscreen=&quot;true&quot; allowScriptAccess=&quot;always&quot; width=&quot;640&quot; height=&quot;385&quot;&gt;&lt;/embed&gt;" target="_blank">http://www.youtube.com/v/YnszlJC8iGs&amp;color1=0xb1b1b1&amp;color2=0xd0d0d0&amp;hl=pl_PL&amp;feature=player_embedded&amp;fs=1&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowFullScreen&quot; value=&quot;true&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowScriptAccess&quot; value=&quot;always&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;embed src=&quot;http://www.youtube.com/v/YnszlJC8iGs&amp;color1=0xb1b1b1&amp;color2=0xd0d0d0&amp;hl=pl_PL&amp;feature=player_embedded&amp;fs=1&quot; type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; allowfullscreen=&quot;true&quot; allowScriptAccess=&quot;always&quot; width=&quot;640&quot; height=&quot;385&quot;&gt;&lt;/embed&gt;</a>

Zobaczcie jak to niesamowicie wyglÂądaÂło. Kto wie, moÂże za kolejny tydzieĂą dowiemy siĂŞ co to tak naprawdĂŞ byÂło. PĂłki co kr¹¿y plotka, Âże to test nowego rodzaju rakiety. PamiĂŞtajmy jednak, Âże UFO to skrĂłt od “niezidentyfikowanego obiektu latajÂącego”, wiĂŞc to mogÂło byĂŚ tak naprawdĂŞ wszystko.
http://www.geekweek.pl/ufo-nad-chinami-na-wideo/105571/#more-105571

« Ostatnia zmiana: Lipiec 19, 2010, 15:43:56 wysłane przez east » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #94 : Lipiec 19, 2010, 18:54:54 »

PiĂŞkny efekt UÂśmiech  Szok  tylko zaraz ktoÂś  powie Âże to chĂąski lampion  DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech

KsiĂŞga Koheleta 3,1
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #95 : Lipiec 19, 2010, 21:04:58 »

Nie chiĂąski, a rosyjski i nie lampion a rakieta noÂśna.
WystartowaÂła 30 czerwca o 17:35 naszego czasu z Bajkonuru w Kazachstanie. UmieÂściÂła na orbicie okoÂłoziemskiej statek transportowy o nazwie Progress M-06M. A jeÂśli ktoÂś nie wierzy niech popatrzy sobie tutaj. Co prawda nie jest to ta sama "dostawa", bo to akurat filmik ze statkiem Progress M-03M. Ale to ta sama marka i ten sam dostawca. Model nieco inny.

<a href="http://www.youtube.com/v/S5ojFrnu7UU" target="_blank">http://www.youtube.com/v/S5ojFrnu7UU</a>
« Ostatnia zmiana: Lipiec 19, 2010, 21:06:04 wysłane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
east
Gość
« Odpowiedz #96 : Lipiec 19, 2010, 21:47:51 »

CoÂś mi siĂŞ daty nie zgadzajÂą. Ten filmik, ktĂłry zamieÂściÂłem jest z 9go Lipca, a Ty, Janneth piszesz o 30 czerwca.  Przemieszczenie w czasie ?
A moÂże kolejna dostawa ?
Nie wiedziaÂłem, Âże Rosjanie strzelajÂą tak czĂŞsto w kosmos ... , a szczerze to nie chce mi siĂŞ tego nawet sprawdzaĂŚ.
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #97 : Lipiec 19, 2010, 22:02:38 »

CoÂś mi siĂŞ daty nie zgadzajÂą. Ten filmik, ktĂłry zamieÂściÂłem jest z 9go Lipca, a Ty, Janneth piszesz o 30 czerwca.  Przemieszczenie w czasie ?
A moÂże kolejna dostawa ?
Nie wiedziaÂłem, Âże Rosjanie strzelajÂą tak czĂŞsto w kosmos ... , a szczerze to nie chce mi siĂŞ tego nawet sprawdzaĂŚ.

UwierzyÂłeÂś na sÂłowo, Âże zostaÂł nagrany 9-tego lipca. Nie ma na nim daty, zostaÂła dopisana w komentarzu do filmu.
Natomiast nieprzypadkowo pojawiÂł siĂŞ na YT 15 lipca (2 tygodnie akurat po starcie rakiety) i kilka dni po zamkniĂŞciu przestrzeni powietrznej Chin. KtoÂś bazowaÂł na tym co siĂŞ staÂło i puÂściÂł w eter film z wystrzeleniem rakiety.

Co do tego, ¿e nie chce ci siê sprawdzaÌ... Twoje prawo i twój wybór. Ja siê nie dam tak ³atwo nabieraÌ. Jeœli ju¿ mia³abym znaleŸÌ siê w którejœ z tych pozycji: iluzjonisty i widza... To wybra³abym iluzjonistê. A w tym przypadku mówiÌ mo¿na co najwy¿ej o zwyk³ym oszuœcie.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Progress_M-06M - dla tych co wolÂą wiedzieĂŚ zamiast wierzyĂŚ.

I podsumowujÂąc... TeÂż bym sobie pooglÂądaÂła takie cuda na Âżywo Chichot

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #98 : Lipiec 24, 2010, 15:36:17 »

coÂś dla kolegi QUETZACOATL44, i nie tylko,-
sowjÂą drogÂą ciekawe czy to manifestacja obcych, czy..??

POWRÓT QUETZACOATLA
http://www.youtube.com/user/FundacjaNautilus?blend=2&ob=1#p/u/2/3QBJaGRW64k

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #99 : Sierpień 02, 2010, 15:37:36 »

najnowsze fotki naszej gwiazdki:

i znowu jacyÂś "goÂście" po prawej, nieco poniÂżej linii rĂłwnika- co oni tam kombinujÂą??

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: