soook
Gość
|
|
« Odpowiedz #125 : Październik 16, 2010, 21:59:13 » |
|
Zamkniêty wymiar , okno uchylone . Wioska jest tam . Mo¿liwoœÌ widzenia siebie .Stojê pod drzewem . Wychodzê ze siebie , i widzê stoj¹cego pod drzewem . Siebie . Astralny Ja widzê , siebie fizycznego . .
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
|
« Odpowiedz #126 : Październik 21, 2010, 06:48:54 » |
|
Obserwacja UFO na poczÂątku 2010
Nurtuje mnie to poniewa¿ przez prawie rok nie mog³em dociec co widzia³em. Oko³o godziny 20 siedzia³em z dziewczyn¹ na ³awce, by³o ciemno (by³a zima), niebo zachmurzone. Siedzieliœmy tam oko³o 20 minut i nagle us³ysza³em brzêczenie (?) coœ jak by transformator, taki krótki dŸwiêk. Nie wiem dlaczego, ale coœ mnie zmusi³o ¿ebym spojrza³ ponad blok, który sta³ oko³o 15 metrów przede mn¹, po paru sekundach zza bloku na wysokoœci oko³o 200m bezszelestnie wylecia³ ciemny (przynajmniej tak go widzia³em) trójk¹tny obiekt z trzema œwiat³ami na rogach. Od razu zapyta³em moj¹ dziewczynê czy widzi to co ja, na co ona odpowiedzia³a, ¿e tak. Obiekt bezszelestnie przelecia³ nad naszymi g³owami i znikn¹³ za horyzontem. Obserwacja mia³a miejsce w Szczecinie, na dzielnicy Pogodno. Tak¹ informacjê poda³a strona FN
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
lazyJones
Gość
|
|
« Odpowiedz #127 : Październik 21, 2010, 15:26:40 » |
|
wygladal podobnie do tr-3b?
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
|
|
« Odpowiedz #128 : Październik 21, 2010, 19:15:48 » |
|
lazyJones myslisz Âże to ten nowy tajny projekt ? Tylko co on robi na terenie Polski ? ale moÂże masz racjĂŞ zwaÂżywszy Âże podobno tajnych wiĂŞzieĂą CIA nie ma na terenie naszego kraju
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
lazyJones
Gość
|
|
« Odpowiedz #129 : Październik 25, 2010, 13:01:06 » |
|
chanell jak przeczytalem o trojkatnym obiekcie do glowy przyszedl mi tr-3b, jesli faktycznie istnieje to moze latac wszedzie, a tu link do ciekawego filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=i8MgfBz3NTw
|
|
|
|
|
|
|
Betti
Gość
|
|
« Odpowiedz #130 : Listopad 01, 2010, 15:14:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
marman1983
Gość
|
|
« Odpowiedz #131 : Listopad 01, 2010, 16:23:09 » |
|
Rakieta noÂśna - 00:30 widoczne odrzucenie czlonu...
|
|
|
|
|
|
|
|
Betti
Gość
|
|
« Odpowiedz #133 : Listopad 06, 2010, 20:59:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
marman1983
Gość
|
|
« Odpowiedz #134 : Listopad 07, 2010, 23:52:41 » |
|
Pewni mozemy byc tego, ze jest to trup!
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
|
« Odpowiedz #135 : Listopad 07, 2010, 23:58:48 » |
|
Albo Âże to w ogĂłle nigdy nie ÂżyÂło. MĂłwi siĂŞ, Âże to zdjĂŞcia obcych z katastrofy w Roswell w 1946r.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #137 : Listopad 15, 2010, 13:02:03 » |
|
http://prawda2.info/viewtopic.php?t=1510Wielu z was zastanawia siê czy UFO istnieje. W poni¿szym tekœcie przedstawiê FAKTY dotycz¹ce tej tematyki. W 1926 r. Viktor Schauberger, samouk, który mia³ niecodzienne zdanie na temat wymianu energii w przyrodzie, jako pierwszy wysnó³ teoriê silnika antygrawitacyjnego. W 1934 r. jego twórczy umys³, zdoby³ uznanie w oczach Adolfa Hitlera, który by³ bardzo zainteresowany jego nowatorskimi pomys³ami. Fundamentem jego rozumowania, by³a istota poznania zjawisk przyrody. Wiedzia³ bowiem, ¿e natura ju¿ dawno wymyœli³a optymalne rozwi¹zania i nie nale¿y jej poprawiaÌ.Codzienne obcowanie ze œrodowiskiem przyczyni³o siê do rozwoju kilku œmia³ych i kontrowersyjnych, jak na owe czasy koncepcji. Swoimi spostrze¿eniami zaskakiwa³ znanych profesorów, ³ami¹c nierzadko ustalone prawa fizyki. S³yn¹³ z ciekawych rozwi¹zaù zwi¹zanych z gospodark¹ wodn¹ i leœn¹. Jego konstrukcje pozwala³y m.in. na sp³awianie z wysokich gór, drzew œciêtych przez drwali. Metoda ta by³a na tyle tania, ¿e zaczê³y nap³ywaÌ coraz to nowe zlecenia. Jednak Viktor Schauberger nie zamierza³ poprzestaÌ na zarabianiu pieniêdzy. Wiedzia³, ¿e zjawiska, których badania siê podj¹³ nie s¹ znane w konwencjonalnych œrodowiskach naukowych i wymagaj¹ wyt³umaczenia. Wierzy³, ¿e energia (implozja) wody i powietrza pozwoli na konstruowanie maszyn, które m.in. pozwol¹ na budowê taùszych œrodków transportu. Wymyœlenie kszta³tu dla swoich pojazdów nie by³o dla Viktora wcale trudne. Optymalnym kszta³tem, by³ kszta³t dysku. Pierwsze projekty pojazdów nosi³y nazwê V-7. By³y to pojazdy o kszta³cie dysku œrednicy 1,5 metra. By³y pojazdami prototypowymi, bezza³ogowymi. Pracowa³ nad pojazdami V-8, które mia³y œrednicê ok. 15 m. Mia³y byÌ pojazdami za³ogowymi, oraz wyko¿ystywaÌ zasadê silnika antygrawitacyjnego. Losy tego drugiego projektu nie sa znane. Jednak nowatorskie projekty zdolnego austryjaka, by³y nie do zrealizowania w ci¹gu najbli¿szych lat. Hitler potrzebowa³ wyników natychmiast. W tym celu w 1936 r. pracê nad projektami rakiet powierzono niejakiemu Wernherowi von Braun. Rakieta V-1 by³a w zasadzie pociskiem sterowanym przez kamikadze, o znikomej celnoœci, natomiast V-2 by³ pierwszym pociskiem balistycznym, zdolnym pokonywaÌ setki kilometrów. W dniu 8 wrzeœnia 1944 r. po raz pierwszy u¿yto tej broni do ataku na Londyn. Ostatni¹ rakietê odpalono 27 marca 1945 r. powodem zaprzestania jej stosowania, by³ zbyt wysoki koszt jej produkcji (350 tys marek). Po klêsce III Rzeszy czêœÌ naukowców zosta³a przejêta przez ZSRR, inny zespó³ naukowców z Wernherem Von Braunem na czele kontynuowa³ swoje dalsze badania jak gdyby nigdy nic w Stanach Zjednoczonych. Fakt, ¿e wspó³pracowa³ z nazistami by³ nieistotny. USA chcia³o wyko¿ystaÌ grupê in¿ynierów do uzyskania przewagi technologicznej nad reszt¹ œwiata. By³ to pocz¹tek zimnej wojny, (ale o tym ju¿ kiedy indziej). Pracê Von Brauna i jego zespo³u wcielono do amerykaùskiego programu kosmicznego. Dziêki niemu skonstruowano rakietê Saturn V, która pozwoli³a wyl¹dowaÌ amerykaùskim astronautom na Ksiê¿ycu. Nied³ugo po tym zosta³ wybranym cz³owiekiem roku przez magazyn "People". ( S¹dzê, ¿e l¹dowanie na ksiê¿ycu to œciema). Po wojnie ca³y wysi³ek prac Viktora Shaubergera zosta³ przejêty przez Von Browna i rozwijany w tajemnicy dla mediów. Sam Victor pod koniec ¿ycia odwiedzi³ USA tylko raz w 1958 r. (nied³ugo potem zmar³). Poruszaj¹c w¹tek UFO, nie mogê pomin¹Ì znaczenia strefy 51. Tam w³aœnie wybudowano 10-cio kilometrowy pas startowy (najd³u¿szy na œwiecie!). W bazie tej w 1962 zakoùczono pracê nad SR-71 Blackbird. Jego nocne loty wywo³ywa³y u pobliskiej ludnoœci nielada sensacjê. Donoszono o przypadkach widzenia UFO. Samolot ten móg³ wywo³ywaÌ takie reakcje ze wzglêdu na swój kszta³t oraz osi¹gi. Wypszedza³ tamte czasy o wiele dziesiêcioleci. Technika, któr¹ dysponuj¹ Amerykanie jest nikomu nieznana. To nie musz¹ byÌ wcale lataj¹ce talerze. Pracê nad paradoksem czasowym (podró¿e w czasie), teleportacja (przemieszczanie siê w mo¿liwie najkrótszym czasie, nie zale¿nie od odleg³oœci) eksperymenty biologiczne (nowe œmiertelne wirusy). Jak w takim razie mo¿na ukryÌ to, co ukryte byÌ powinno? To proste, mianowicie nale¿y rozpuœciÌ fa³szyw¹ plotkê, w myœl zasady - k³am, k³am a napewno coœ zostanie. Jest to dzia³anie dywersyjne, takie które ma odbiorcê informacji celowo wprowadziÌ w b³¹d. Jakimi œrodkami mo¿emy wprowadzaÌ dezinformacjê? Takimi jak: film (hollywood), tv, literatura S-F, komiksy, gry komputerowe itd. Œrodki te maj¹ rozbudziÌ w nas nieustann¹ œwiadomoœÌ istnienia obcych, (na których mo¿na zrzuciÌ dos³ownie wszystko). Dezinformacja ta, ma na celu ukrycie prawdziwych przedsiêwziêÌ rz¹du amerykaùskiego, które nie musz¹ byÌ wcale legalne. Jaka jest korzyœÌ z blokowania informacji, odnoœnie tajnych projektów wojskowych? W taki sposób buduje siê przewagê, (to co mamy najlepsze, zostawiamy na koniec). Przewaga ta mo¿e zostaÌ u¿yta w odpowiedniej chwili i w odpowiednim czasie. Pocz¹tkiem kariery UFO jest rok 1896, w którym po raz pierwszy odnotowano liczne doniesienia o tym fenomenie; wa¿ny jest równie¿ udzia³ amerykaùskiego pilota K. Arnolda, który 24 VI 1947 roku mia³ zobaczyÌ w czasie lotu 9 spodków UFO. To w³aœnie obserwacje Arnolda wywo³a³y lawinê. Pojawi³y siê nowe doniesienia o UFO, bezpoœrednich kontaktach z Obcymi, du¿¹ rolê odegra³y tak¿e informacje w mediach. Ju¿ wkrótce miliony ludzi Zachodu wierzy³y w UFO. Jednak, chocia¿ miliony ludzi wierz¹ w UFO po "œwiecku", to tylko tysi¹ce uczyni³y z tego swoje religie. Wa¿ne religie UFO to: Aetherius Society, Tyfoniczne O.T.O., Heaven`s Gate, raelianizm, ksiêga Urantia i Zakon Œwi¹tyni S³oùca, a na gruncie polskim Antrovis. Nie wiem jak wy, ale ja w tzw. UFO nie mam zamiaru wie¿yÌ, choÌby nie wiem co mówili w TV, ja tej propagandzie siê nie poddam. A je¿eli pozaziemskie cywilizacje s¹, to napewno siê kiedyœ ujawni¹, poczekamy zobaczymy. http://www.eksplorator.com/81a1.htmhttp://images.google.com/images?q=Viktor.....p;ct=titlehttp://gmaps.tommangan.us/groom_lake.html
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 15, 2010, 13:03:32 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
|
|
« Odpowiedz #138 : Listopad 15, 2010, 21:34:01 » |
|
Nie wiem jak wy, ale ja w tzw. UFO nie mam zamiaru wie¿yÌ, choÌby nie wiem co mówili w TV, ja tej propagandzie siê nie poddam. A je¿eli pozaziemskie cywilizacje s¹, to napewno siê kiedyœ ujawni¹, poczekamy zobaczymy A ja wierzê ¿e po za nasz¹ planet¹ s¹ jeszcze inne, zamieszka³e przez inteligentne istoty i ¿e nas one odwiedzaj¹ w swoich kosmicznych statkach. Mo¿e nie wszystkie UFO które widuj¹ ludzie s¹ pozaziemskiego pochodzenia,mo¿e wiêkszoœÌ z nich to ziemskie ,tajne projekty.Hm...kto to wie ?
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #139 : Listopad 15, 2010, 23:30:08 » |
|
Czy sa inne cywilizacje? Ja wiem ze sa , jest to moja wewnetrzna wiedza , ktorom nie zawsze jestem w stanie udokumetowac fizycznie. Tekst wkleilam jako mozliwosc konfrontacji z czyms odmiennym i byc moze malo znanym. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
|
« Odpowiedz #140 : Listopad 16, 2010, 10:50:15 » |
|
Pocz¹tkiem kariery UFO jest rok 1896, w którym po raz pierwszy odnotowano liczne doniesienia o tym fenomenie; wa¿ny jest równie¿ udzia³ amerykaùskiego pilota K. Arnolda, który 24 VI 1947 roku mia³ zobaczyÌ w czasie lotu 9 spodków UFO. To w³aœnie obserwacje Arnolda wywo³a³y lawinê wczeœniej zaczê³aœ od: W 1926 r. Viktor Schauberger, samouk, który mia³ niecodzienne zdanie na temat wymianu energii w przyrodzie, jako pierwszy wysnó³ teoriê silnika antygrawitacyjnego. W 1934 r. jego twórczy umys³, zdoby³ uznanie w oczach Adolfa Hitlera, Gdybyœmy na podstawie dwudziestowiecznych prób uczynienia "Ufo" mieli obalaÌ jego rzeczywiste istnienie to ... jakoœ naci¹gane te fakty. Tym bardziej, ¿e we wskazanym artykule jest wspomniane i¿ "Pocz¹tkiem kariery UFO jest rok 1896" (jak rozumiem chodzi o odnotowane, zapisane przypadki). W 1896 roku wspomniany na pocz¹tku artyku³u austriacki samouk, wizjoner Viktor Schauberger zapewne by³ jeszcze dzieciakiem i zapewne coœ zas³ysza³ w temacie, co póŸniej próbowa³ wcieliÌ w ¿ycie. Jego œmia³e badania podjêli i do tej pory kontynuuj¹ dzisiejsze mocarstwa, o których wiemy, ze dysponuj¹ tak¹ technologi¹. Jednak sam fakt istnienia tego w rêkach ludzi nie dowodzi, przynajmniej w moim przekonaniu, ¿e "obce" cywilizacje - których istnienia nie wykluczasz, nie posiadaj¹ podobnych pojazdów. Moim zdaniem takie artyku³y s¹ próbami manipulacji, dyskredytacji od zawsze istniej¹cego zjawiska. Przyk³adem mo¿e byÌ nasz Wylatowo - choÌ oczywiœcie rejestrowane tam fenomeny maj¹ nieco inny charakter, to jednak geneza nazwy tej miejscowoœci wziê³a siê w³aœnie z tego, ¿e od wieków w tych okolicach ludzie zauwa¿ali "wylatywanie" jakichœ dziwnych obiektów. Takie artyku³y próbuj¹ zamydliÌ te fakty podobnie jak religie próbuj¹ zamydliÌ nasze, ludzkie mo¿liwoœci typu "para".
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #141 : Listopad 16, 2010, 15:53:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
|
« Odpowiedz #142 : Listopad 16, 2010, 21:59:44 » |
|
Nie chce siĂŞ otwieraĂŚ.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
barneyos
GawĂŞdziarz
Punkty Forum (pf): 2
|
|
« Odpowiedz #143 : Listopad 16, 2010, 22:08:52 » |
|
U mnie Âśmiga bez problemos !
|
|
|
|
Pzdr barneyos ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\" \"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
|
|
« Odpowiedz #144 : Grudzień 02, 2010, 11:38:30 » |
|
USO czyli „niezidentyfikowany obiekt podwodny”. Film jest co prawda jeszcze nie przetÂłumaczony na polski, ale na pewno nawet bez zrozumienia dokÂładnego tekstu moÂżna domyÂśleĂŚ siĂŞ, jak wyglÂądaÂły przedstawione tam incydenty. http://www.youtube.com/watch?v=XyfaOXUznyY&feature=player_embedded
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 02, 2010, 11:40:33 wysłane przez chanell »
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
greta
Gość
|
|
« Odpowiedz #145 : Grudzień 03, 2010, 15:45:10 » |
|
http://nowaatlantyda.com/2010/12/01/ufo-nad-manhattanem-drugie-podejscie/Ciekawi mnie dlaczego nikt do nich nie strzelal,jak to mowil EN-KI,ze nie pokazuja sie,bo zaraz sie do nich strzela. A moze to "cwiczenia wojskowe",a glupi ludzie popatrza sobie? A moze sprawy zaszly tak daleka,ze po prostu przygotowuje sie nas na bliskie spotkania?
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #146 : Grudzień 03, 2010, 15:55:34 » |
|
coÂś mi siĂŞ wydaje Âże ktoÂś tu prĂłbuje ukryĂŚ drzewo w lesie, choĂŚ moÂże to prĂłby z Projektem "Blue Beam"http://motyl.wordpress.com/2009/03/01/projekt-blue-beam/
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
purattu
Gość
|
|
« Odpowiedz #147 : Grudzień 03, 2010, 16:01:01 » |
|
pokazuja sie spoko luz i niekoniecznie w tak skromnej ilosci ale to zalezy od [wszystkiego] trzeba tylko rezonowac odpowiednio i..
|
|
|
|
|
|
|
greta
Gość
|
|
« Odpowiedz #148 : Grudzień 03, 2010, 16:17:59 » |
|
songo, wiadomosci super,a widzac wspolczesny swiat i chec zrobienia tego co zamierzaja material jak najbardziej prawdopodobny,
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #149 : Grudzień 25, 2010, 01:15:14 » |
|
Okazuje siĂŞ Âże juÂż LECÂĄ Obcy lecÂą w kierunku Ziemi. Trzy potĂŞÂżne statki UFO | statek | obcy | Ziemia | SETI | oÂświadczenie Fot. sxc.hu DotrÂą do nas w grudniu 2012 roku. Poszukiwacze obcych cywilizacji, pracujÂący w ramach programu SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence), twierdzÂą, Âże w kierunku Ziemi zmierzajÂą trzy niezidentyfikowane staki kosmiczne- informuje pravda.ru. WIKILEAKS: UJAWNIMY PRAWDĂ O UFO>> Statki sÂą olbrzymie - najwiĂŞkszy z nich ma ÂśrednicĂŞ 240 km. Dwa pozostaÂłe sÂą trochĂŞ mniejsze. Obecnie sÂą juÂż w granicach UkÂładu SÂłonecznego, w pobliÂżu Plutona. UFO NIE ISTNIEJE TO TYLKO PIORUNY>> Na ZiemiĂŞ dotrÂą w grudniu 2012 roku - twierdzÂą eksperci z SETI. Statki zostaÂły odkryte dziĂŞki urzÂądzeniom badawczym pracujÂącym dla programu HAARP, wojskowego programu badawczego, ktĂłry zajmuje siĂŞ - oficjalnie - procesami zachodzÂącymi w jonosferze. SpecjaliÂści z SETI twierdzÂą, Âże statki bĂŞdÂą widoczne przez teleskopy, gdy osiÂągnÂą orbitĂŞ Marsa. WB
|
|
|
|
|
|
|
|