Fair Lady
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #175 : Sierpieñ 07, 2012, 21:01:55 » |
|
Nie chce mnie sie liczyc, ale Dariusz i TY masz wiecej punktow niz "czy" - po co ta sciemka, jestem kolo'zanka a nawet fili'zanka;)
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #176 : Sierpieñ 07, 2012, 22:05:57 » |
|
Widaæ nie chce Ci siê czytaæ nawet tego co na ekranie jasno stoi. Mam "czy" punkty (nie mniej, ni wiêcej, tylko trzy "3") i s± one mi nadane przed moim podjêciem siê moderowania, a nastêpnie administrowania. Zrozum wreszcie, ¿e nie ja wymy¶li³em to punktowanie i póki jeste¶my na tym forum bêdziemy je kultywowali. Osobi¶cie tylko administrujê i to od niedawnego czasu. Id± zmiany na ¶wiecie wiêc i u nas siê zmieni, ale spokojnie, poczekaj i nie podniecaj siê niepotrzebnie.
|
|
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
Fair Lady
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #177 : Sierpieñ 07, 2012, 22:44:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #178 : Sierpieñ 07, 2012, 22:46:33 » |
|
No i dalej nie wiem, czy nie czytasz, czy nie rozumiesz tego o czym siê pisze? A przy okazji, naruszy³a¶ ten punkt regulaminu: - Zakaz wielokrotnych powtórzeñ znaków interpunkcyjnych, liter, cyfr i emotoikonek. Je¿eli u¿ytkownik pomimo zwrócenia mu uwagi, nadal bêdzie nadu¿ywa³ w/w znaków w swoich wypowiedziach, zostanie ukarany ostrze¿eniem (-1pf).
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 07, 2012, 22:48:17 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #179 : Sierpieñ 08, 2012, 11:25:24 » |
|
Dariusz cyt. Mam "czy" punkty (nie mniej, ni wiêcej, tylko trzy "3") 1. Feng - Shui 2. JHVH - ezoterycznie 3. Ascendencja 4. KARMA - inaczej 5. Dieta praniczna 6. Sily uspionego umyslu 6 x "czy" = 18. Niech beda rowne prawa dla wszystkich, dotyczy rowniez punktow, bardzo prosze uzupelnic.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #180 : Sierpieñ 08, 2012, 17:08:06 » |
|
Kilkakrotnie ju¿ o tym wspomina³em, ale powtórzê raz jeszcze: siebie nie oceniam i nie punktujê - to przywilej administratora, z którego mogê i skrzêtnie korzystam. Je¶li kto inny mi przyzna te pf'y, nie bêdê ich redukowa³, ale sam tego sobie nie przyznajê. I koñczymy ofa.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #181 : Sierpieñ 11, 2012, 21:51:53 » |
|
no, wrócili¶my do my¶li przewodniej tego w±tku. Za utworzenie tematu: LO SHOU >>, >quetzalcoatl44< otrzymujesz + 3 pf'y.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #182 : Sierpieñ 19, 2012, 19:36:30 » |
|
>Fair Lady<, utworzy³a¶ w±tek: KRÊGI z kamieni >>, który osi±gn± regulaminowe 50 wpisów, wiêc za ten wystêpek otrzymujesz + 3 pf'y
|
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #184 : Sierpieñ 20, 2012, 20:39:50 » |
|
>Kiara< i ponownie sobie nagrabi³a¶ tworz±c ten w±tek: RODOS ... depozyt rodowej wiedzy..... >>; tak wiêc, si³± rzeczy, muszê Ci wlepiæ + 3 pf'y
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #185 : Sierpieñ 22, 2012, 18:08:56 » |
|
>Blueray21<, za utworzenie w±tku: Malta Discovery >> i osi±gniêcie tym samym wymganych przez regulamin 50 postów, otrzymujesz + 3 pf'y
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #186 : Sierpieñ 23, 2012, 08:34:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #187 : Sierpieñ 23, 2012, 10:57:14 » |
|
Jak tylko kolejny z Twoich w±tków osi±gnie wymagany poziom 50 postów, nie omieszkam i z przyjemno¶ci±, bez ob³udnej ³askawo¶ci, dorzucê kolejn± 3-kê.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 23, 2012, 10:58:56 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #188 : Sierpieñ 23, 2012, 12:06:52 » |
|
Jak tylko kolejny z Twoich w±tków osi±gnie wymagany poziom 50 postów, nie omieszkam i z przyjemno¶ci±, bez ob³udnej ³askawo¶ci, dorzucê kolejn± 3-kê.
Ale ju¿ mam, ju¿ mam... ! No przestañ ja nie traktujê ³askawo¶ci jako ob³udê, zreszt± zwyczajnie lubiê Ciê i czasami sobie ¿artuje. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 23, 2012, 12:07:27 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #189 : Sierpieñ 23, 2012, 12:14:59 » |
|
To masz szczescie Kiara, bo jak ja sobie czasem zwyczajnie zazartuje to mi punkty ujemne daja //Musze sie nauczyc jesc nozem i widelcem, a nie pchac strawy rakami do buzi;)//
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #190 : Sierpieñ 23, 2012, 12:25:27 » |
|
Eeee Lady.. nie przesadzaj masz zaciêcie do "mordo bicia... ale w sumie jeste¶ równa babka. Ja mam inn± osobowo¶æ i inne sposoby wyra¿ania siebie, ale nie wszyscy te¿ to lubi±. Natomiast faktycznie mój kolejny temat przekroczy³ jaki¶ czas temu 50 -tkê zreszt± jak ja. co wcale ani w jednym, ani w drugim wypadku nie jest dla mnie smutkiem. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #191 : Sierpieñ 23, 2012, 12:33:44 » |
|
Dziekuje! Nie anga¿ujcie siê w kontakt, zanim nie nauczycie siê jak wykonywaæ os³onê czêstotliwo¶ci waszego osobistego, wielowymiarowego bioenergetycznego pola. Mo¿ecie ochroniæ siê od utajonej manipulacji, przez nauczenie siê prostych technik Bio - Regenezy oraz przez odkrycie struktur waszej 15-to wymiarowej anatomii. Wówczas dopiero mo¿ecie bezpiecznie przyst±piæ do kontaktu. cyt Dariusza - wyjatkowo robie offa, aby pocieszyc Kiare, ze nie wazne ile ma lat, bo czas nie istnieje.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #192 : Sierpieñ 24, 2012, 19:28:57 » |
|
Raz jeszcze >Kiara< otrzymuje + 3 pf'y, za utworzenie w±tku: BANKOWO¦Æ...... O CO W TYM CHODZI?? >>. Przeoczy³em ten fakt, wiêc przepraszam, ¿e dopiero teraz to naprawiam.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #193 : Sierpieñ 24, 2012, 22:08:13 » |
|
£askawcze mo¿esz mi dorzuciæ jeszcze z 3 punkciki wprost uwielbiam t± zabawê.... Wiemy, wiemy... przecie¿ Ty tak krytykowa³a¶ takow± punktacjê, a potem by³a¶ jedyn± która o te punkty siê upomina³a u Darka...
|
|
|
|
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #194 : Sierpieñ 24, 2012, 22:35:34 » |
|
£askawcze mo¿esz mi dorzuciæ jeszcze z 3 punkciki wprost uwielbiam t± zabawê.... Wiemy, wiemy... przecie¿ Ty tak krytykowa³a¶ takow± punktacjê, a potem by³a¶ jedyn± która o te punkty siê upomina³a u Darka... a pamiêtasz drogi przyjacielu. jak walczy³e¶ o odjête Tobie punkty? To chyba wtedy by³o bardzo wa¿ne dla Ciebie. Czemu wiêc punktacja ma tylko Tobie s³u¿yæ a innym obojêtn± siê wydawaæ?
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #195 : Sierpieñ 24, 2012, 22:59:05 » |
|
Po pierwsze zachowanie Kiary zalatuje hipokryzj±... Po drugie - je¿eli uwa¿a³em, ¿e zasadno¶æ ostrze¿enia jest chybiona to wyra¿a³em to - a nie chodzi³o stricto o ¿adne punkty... Dla jasno¶ci powiem - co najmniej dwa razy uwzglêdniono "apelacjê"...
Korzystaj±c z okazji, ¿e pojawi³e¶ siê namacalnie na forum (bo cichaczem ci±gle tutaj zagl±dasz...) jak tam nibiru, nadlecia³a?
|
|
|
|
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #196 : Sierpieñ 24, 2012, 23:50:04 » |
|
Po pierwsze zachowanie Kiary zalatuje hipokryzj±... Po drugie - je¿eli uwa¿a³em, ¿e zasadno¶æ ostrze¿enia jest chybiona to wyra¿a³em to - a nie chodzi³o stricto o ¿adne punkty... Dla jasno¶ci powiem - co najmniej dwa razy uwzglêdniono "apelacjê"...
Korzystaj±c z okazji, ¿e pojawi³e¶ siê namacalnie na forum (bo cichaczem ci±gle tutaj zagl±dasz...) jak tam nibiru, nadlecia³a?
Ja nie zauwa¿y³em w zachowaniu Kiary Hipokryzji. Zauwa¿y³em w tamtych, przykrych dla Ciebie czasach Twoj± obawê, byæ mo¿e strach o niew³a¶ciw± ocenê Twojej postawy, która w Twoim obiektywie by³a jedynie w³a¶ciwa. Wiem, ¿e okrutnie Ci na tym zale¿a³o, wiêc przy mojej obojêtno¶ci w stosunku do Twoich zabiegów o przywrócenie wy¿ej wymienionych punktów ujemnych po prostu odpu¶ci³em Ci wiedz±c, ¿e to naprawdê wa¿ne by³o dla Ciebie. Spe³niasz tu wszak rolê wychowawcz± a zadanie trudne jest, wiêc odpu¶ci³em. A mo¿e to Twoja postawa dzi¶ tr±ci hipokryzj±? Nie chcia³bym komu¶ psuæ d³ugo wypracowywanej strategii, niwecz±c jej jednym byæ mo¿e obiektywnym postem. Yy.. je¶li chodzi o Nibiru, to chyba Ty mia³e¶ naj¶wie¿sz± wiedzê.. Ja jedynie komentowa³em uprzejmo¶ci Twoje w stosunku do innych forumowiczów. Nawiasem mówi±c zastosowa³e¶ niezbyt fortunne rozmydlenie problemu. Podnosz±c temat punktów niezale¿nych od Twojej aktywno¶ci a spotykaj±c konkretne argumenty w danym temacie, reagujesz w sposób standardowy dla Ciebie- zmieniasz temat aby oddaliæ dla opinii to, co dla Ciebie niewygodne. Zapêdzi³e¶ siê przyjacielu w swej pewno¶ci i g³upio bez zadania kolejnego ciosu wyj¶æ z opresji. Pa.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 25, 2012, 01:26:16 wys³ane przez kot »
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #198 : Sierpieñ 31, 2012, 16:01:37 » |
|
Kolejny raz, >Fair Lady< otrzymuje + 3 pf'yza utworzenie w±tku, który osi±gn±³ regulaminowe 50 postów. Dotyczy tematu: 5D, czyli koniec materi >>.
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #199 : Sierpieñ 31, 2012, 18:26:57 » |
|
janusz nie nadazy z minusami jak tak w orbite pojde;) To nie sa moje punkty, lecz nas wszystkich!, ktorzy chcieli uczestniczyc w dyskusji. To tyle.
|
|
|
|
|
|
|
|