Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #25 : Styczeñ 05, 2011, 21:07:44 » |
|
>Rafaela<, za: za³o¿enie popularnego na forum tematu (min. 50 odpowiedzi). U¿ytkownik o tym fakcie powinien poinformowaæ administratora poprzez Prywatn± Wiadomo¶æ. W jej tre¶ci uwzglêdniæ tytu³ w±tku oraz ilo¶æ udzielonych w nim odpowiedzi. Jeden temat pow. 50 postów jest równowa¿ny z przyznaniem +3pf. dotyczy tego w±tku: PRAWDA- co to jest?otrzymujesz +3pfEDYCJA: Równie¿ >Kahuna< za "z³amanie" tego samego punktu regulaminu otrzymuje +3pfa dotyczy tego tematu: Sesja #112,Chicago...
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 02, 2011, 17:36:51 wys³ane przez Dariusz »
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #26 : Styczeñ 18, 2011, 15:22:01 » |
|
>Imperator'ze<, dopiero co zago¶ci³e¶ na naszym forum i ju¿ przekroczy³e¶ regulamin : za³o¿enie popularnego na forum tematu (min. 50 odpowiedzi). U¿ytkownik o tym fakcie powinien poinformowaæ administratora poprzez Prywatn± Wiadomo¶æ. W jej tre¶ci uwzglêdniæ tytu³ w±tku oraz ilo¶æ udzielonych w nim odpowiedzi. Jeden temat pow. 50 postów jest równowa¿ny z przyznaniem +3pf. +3pfDotyczy w±tku: Jedyna droga do obalenia NWO
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 02, 2011, 17:43:21 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #27 : Styczeñ 18, 2011, 15:33:28 » |
|
A mo¿e by¶ tak mój mi³y Darku odszuka³ w zakamarkach tego forum moje zas³ugi i chocia¿ wyzerowa³ moje minusy? Mam nadzieje i¿ mimo wszystko mam na tym forum chocia¿ jakie¶ minimalne zas³ugi? Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #28 : Styczeñ 18, 2011, 15:40:05 » |
|
Oczywi¶cie, ¿e masz takie >Kiaro<, jednak zauwa¿, ze plusujemy zas³ugi (najczê¶ciej utworzenie popularnego w±tku) od momentu zmiany regulaminu, czyli od 23 marca ubieg³ego roku. Wszystkie wcze¶niejsze tematy nie podlegaj± tym ocenom. Ale nie mart siê, jak tylko który¶ z Twych nowych w±tków osi±gnie poziom 50 postów nie omieszkam Ciê splusowaæ.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #29 : Styczeñ 18, 2011, 16:51:28 » |
|
A mo¿e by¶ tak mój mi³y Darku odszuka³ w zakamarkach tego forum moje zas³ugi i chocia¿ wyzerowa³ moje minusy? Mam nadzieje i¿ mimo wszystko mam na tym forum chocia¿ jakie¶ minimalne zas³ugi? Kiaro, Kiaro, czy¿ nie wypowiada³a¶ siê w wielu postach, ¿e rangi, plusy tylko niepotrzebnie warto¶ciuj± i dla Ciebie s± ca³kowicie zbêdne? Zabiera³a¶ dosyæ stanowczo g³os w tej sprawie, a do tego krytyczny - przytoczyæ stosowne posty? Sk±d taka nag³a zmiana? A mo¿e to ¿adna zmiana tylko zapomnia³a¶, ¿e kiedy¶ kreowa³a¶ inny wizerunek w tym temacie...
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #30 : Styczeñ 18, 2011, 16:59:22 » |
|
A mo¿e to podstêpnie objawi³a siê kiarowa zazdro¶æ, któr± tak chêtnie i obficie przypisuje innym?
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #31 : Styczeñ 18, 2011, 16:59:42 » |
|
Chyba napisa³am bardzo wyra¼nie; A mo¿e by¶ tak mój mi³y Darku odszuka³ w zakamarkach tego forum moje zas³ugi i chocia¿ wyzerowa³ moje minusy?Nie o wynoszeniu mnie pod niebiosa a o uczciwym traktowaniu jak innych skoro jest stosowane takie punktowanie. Poniewa¿ bardzo dyskusyjna jest sprawa mojego ostatniego minusa. To wszystko. Kiara ps. Nie wchodzê z Tob± Ptaku i z artqiem w ¿adne dyskusje i nie wejdê bo w postach waszych kierowanych do mnie jest zazdro¶æ , zawi¶æ , ironia i mnóstwo negatywnych podtekstów. Jak w powy¿szych waszych postach. Zatem proszê potraktowaæ moj± odpowiedz wy³±cznie jako informacjê ( je¿eli bêdziecie potrafili oczywi¶cie) a nie jako pod³o¿e do dyskusji , bo jej zwyczajnie nie bêdzie.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 18, 2011, 17:13:07 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #32 : Styczeñ 18, 2011, 17:20:36 » |
|
Nie rozumiem dlaczego widzisz w moich postach zawi¶æ? Pytam siê jedynie dlaczego nie jeste¶ konsekwentna w tym co mówisz i deklarujesz. Zapyta³em wprost, bez ¿adnych podtekstów. A "wyzerowanie" polega przecie¿ na dodaniu odpowiedniej ilo¶ci plusów. Najpierw twierdzisz, ¿e punktowanie nie powinno mieæ miejsca kreuj±c siê na osobê pokorn±, stroni±c± od poklasku czy zaszczytów, by po jakim¶ czasie daæ dowody, ¿e wcale tak± nie jeste¶. Z tego co siê orientujê to jeste¶ pierwsz± osob± która upomina siê o plusy, a z pewno¶ci± JEDYN¡ która najpierw krytykowa³a je, a teraz siê o nie upomina. Nieelegancko.
Oczywi¶cie mo¿esz nie odpowiadaæ - jak juz kilka razy deklarowa³a¶, ale zawsze nie wytrzymywa³a¶ bez osobistej krytyki - to tak¿e jest dla Ciebie charakterystyczne: pali siê grunt pod nogami, udowadnia siê k³amstwo czy hipokryzjê, to ucieczka, b±d¼ foch - "nie bêdê z Wami rozmawiaæ"... Twoje prawo. Ale owoce a¿ nadto widoczne.
edit: w poprzednim po¶cie nie ma wy¶miewania, nie ma chamstwa, nie ma ironii, nie ma z³o¶liwo¶ci - jest tylko pytanie postawione w kontek¶cie zauwa¿onych, wyra¼nych ró¿nic pomiêdzy deklaracjami, a czynami. Pytanie poparte argumentami z deklaracj± przedstawienia dowodów.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 18, 2011, 17:23:01 wys³ane przez arteq »
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #33 : Styczeñ 18, 2011, 17:29:41 » |
|
No i widzisz Kiaro, jak nie mo¿esz poradziæ sobie z negatywnym nastawieniem wobec swoich oponentów dyskusyjnych. O czym¶ to ¶wiadczy. Ja tam w ka¿dym razie w dyskusje z Tob± (chocia¿ jednostronnie) wchodziæ bêdê. Uprzedzeñ ¿adnych nie mam. Szkoda tylko, ¿e nawet ¿artobliwa lekcja pogl±dowa (mój poprzedni post) wywo³uje w Tobie takie emocje. I zaciêto¶æ. Jak widaæ stara Ziemia mocno trzyma.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #34 : Styczeñ 29, 2011, 15:06:04 » |
|
>Silver<, za przekroczenie regulaminu w tym punkcie: za³o¿enie popularnego na forum tematu (min. 50 odpowiedzi). U¿ytkownik o tym fakcie powinien poinformowaæ administratora poprzez Prywatn± Wiadomo¶æ. W jej tre¶ci uwzglêdniæ tytu³ w±tku oraz ilo¶æ udzielonych w nim odpowiedzi. Jeden temat pow. 50 postów jest równowa¿ny z przyznaniem +3pf. +3pf'yDotyczy tego watku: ¯YDZI WYKUPUJ¡ POLSKÊ
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 02, 2011, 17:44:22 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #35 : Styczeñ 30, 2011, 18:29:53 » |
|
>krzysiek< za "z³amanie" regulaminu w tym punkcie: za³o¿enie popularnego na forum tematu (min. 50 odpowiedzi). U¿ytkownik o tym fakcie powinien poinformowaæ administratora poprzez Prywatn± Wiadomo¶æ. W jej tre¶ci uwzglêdniæ tytu³ w±tku oraz ilo¶æ udzielonych w nim odpowiedzi. Jeden temat pow. 50 postów jest równowa¿ny z przyznaniem +3pf. +3pf'yDotyczy tego w±tku: Egipt - lu¼ne dyskusje
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 02, 2011, 17:45:13 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #36 : Luty 08, 2011, 22:00:44 » |
|
>Krzysiek<, czy¿by "³amanie" regulaminu w tym samym punkcie wesz³o Ci w krew? Dotyczy tego w±tku: Przepowiednie na 2011 roki tego punktu regulaminu: za³o¿enie popularnego na forum tematu (min. 50 odpowiedzi). U¿ytkownik o tym fakcie powinien poinformowaæ administratora poprzez Prywatn± Wiadomo¶æ. W jej tre¶ci uwzglêdniæ tytu³ w±tku oraz ilo¶æ udzielonych w nim odpowiedzi. Jeden temat pow. 50 postów jest równowa¿ny z przyznaniem +3pf. +3pf
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 02, 2011, 17:45:51 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #37 : Luty 16, 2011, 10:14:29 » |
|
>Chanell<, przepraszam za przeoczenie, ale do¶æ dawno temu "z³ama³a¶" ten punkt regulaminu: za³o¿enie popularnego na forum tematu (min. 50 odpowiedzi). U¿ytkownik o tym fakcie powinien poinformowaæ administratora poprzez Prywatn± Wiadomo¶æ. W jej tre¶ci uwzglêdniæ tytu³ w±tku oraz ilo¶æ udzielonych w nim odpowiedzi. Jeden temat pow. 50 postów jest równowa¿ny z przyznaniem +3pf. w tym w±tku: Opryski typu chemtrail - co to takiego ? tak wiêc, mo¿e spó¼nione, ale szczere +3pf'y
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 02, 2011, 17:46:35 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #38 : Luty 16, 2011, 10:19:56 » |
|
I jeszcze >Krons<, za to samo co w powy¿szym po¶cie +3pf'yA dotyczy tego w±tku: Wojny bogów
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 02, 2011, 17:47:28 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #39 : Luty 23, 2011, 20:22:55 » |
|
Teraz pora na >quetzalcoatl44<, za utworzenie popularnego w±tku, a tym samym, sprostanie punktowi regulaminu: za³o¿enie popularnego na forum tematu (min. 50 odpowiedzi). U¿ytkownik o tym fakcie powinien poinformowaæ administratora poprzez Prywatn± Wiadomo¶æ. W jej tre¶ci uwzglêdniæ tytu³ w±tku oraz ilo¶æ udzielonych w nim odpowiedzi. Jeden temat pow. 50 postów jest równowa¿ny z przyznaniem +3pf. +3pfDotyczy tego w±tku: AKTYWACJA WIELKIEJ PIRAMIDY
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 02, 2011, 17:48:28 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #40 : Marzec 03, 2011, 10:48:39 » |
|
>Kiara<, za sprostanie temu punktowi regulaminu: za³o¿enie popularnego na forum tematu (min. 50 odpowiedzi). U¿ytkownik o tym fakcie powinien poinformowaæ administratora poprzez Prywatn± Wiadomo¶æ. W jej tre¶ci uwzglêdniæ tytu³ w±tku oraz ilo¶æ udzielonych w nim odpowiedzi. Jeden temat pow. 50 postów jest równowa¿ny z przyznaniem +3pf. w tym w±tku: ZASTRASZANIE KATAKLIZMAMI.+3pf'y
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 02, 2011, 17:49:24 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Kahuna
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #41 : Marzec 04, 2011, 13:04:59 » |
|
>Kiara<, za sprostanie temu punktowi regulaminu: Brawo,Kiara,gratulacje i owacje.Nareszcie wyszlas na plus i to pewnie za sprawa nielubianych i brzydkich androidow,ktorych przeciez nie ma. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #42 : Marzec 07, 2011, 22:41:24 » |
|
>Janneth<, podobnie jak powy¿ej, za sprostanie punktowi regulaminu: za³o¿enie popularnego na forum tematu (min. 50 odpowiedzi). U¿ytkownik o tym fakcie powinien poinformowaæ administratora poprzez Prywatn± Wiadomo¶æ. W jej tre¶ci uwzglêdniæ tytu³ w±tku oraz ilo¶æ udzielonych w nim odpowiedzi. Jeden temat pow. 50 postów jest równowa¿ny z przyznaniem +3pf. w tym w±tku: Zapalam znicz...+3pf
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 02, 2011, 17:50:15 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #43 : Marzec 18, 2011, 15:14:45 » |
|
>Acentaur<, za sprostanie punktowi regulaminu: za³o¿enie popularnego na forum tematu (min. 50 odpowiedzi). U¿ytkownik o tym fakcie powinien poinformowaæ administratora poprzez Prywatn± Wiadomo¶æ. W jej tre¶ci uwzglêdniæ tytu³ w±tku oraz ilo¶æ udzielonych w nim odpowiedzi. Jeden temat pow. 50 postów jest równowa¿ny z przyznaniem +3pf. Dotyczy tego w±tku: 12 prac Heraklesa a cz³owiek wspó³czesny+3pf
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 02, 2011, 17:50:56 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #44 : Marzec 22, 2011, 20:52:37 » |
|
>Gwiezdny Przybysz<, za: za³o¿enie popularnego na forum tematu (min. 50 odpowiedzi). U¿ytkownik o tym fakcie powinien poinformowaæ administratora poprzez Prywatn± Wiadomo¶æ. W jej tre¶ci uwzglêdniæ tytu³ w±tku oraz ilo¶æ udzielonych w nim odpowiedzi. Jeden temat pow. 50 postów jest równowa¿ny z przyznaniem +3pf. Dotyczy tego w±tku: Enki - Gad z Oriona +3pf
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 02, 2011, 17:51:44 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 23
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1642
Email
|
|
« Odpowiedz #45 : Marzec 28, 2011, 11:51:38 » |
|
>Janneth<, podobnie jak powy¿ej, za sprostanie punktowi regulaminu: za³o¿enie popularnego na forum tematu (min. 50 odpowiedzi). U¿ytkownik o tym fakcie powinien poinformowaæ administratora poprzez Prywatn± Wiadomo¶æ. W jej tre¶ci uwzglêdniæ tytu³ w±tku oraz ilo¶æ udzielonych w nim odpowiedzi. Jeden temat pow. 50 postów jest równowa¿ny z przyznaniem +3pf. w tym w±tku: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=4999.0+3pfNie pamiêtam, kiedy ostatni raz czu³am siê tak g³upio... Darku, za taki temat? Mogê sobie te trzy punkty odj±æ?
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #46 : Marzec 28, 2011, 19:35:00 » |
|
Nie pamiêtam, kiedy ostatni raz czu³am siê tak g³upio... Darku, za taki temat? Mogê sobie te trzy punkty odj±æ? A co w nim g³upiego? Temat jak temat. regulamin tak tanowi i " nie ma zmi³uj siê".
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 23
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1642
Email
|
|
« Odpowiedz #47 : Marzec 29, 2011, 18:28:56 » |
|
Bo ja bym wola³a, ¿eby tam jak najmniej postów by³o i to chyba najbardziej idiotyczny temat, bezdyskusyjny, bez mojego wk³adu itd., za jaki dosta³am punkty. Ale "zmi³uj" faktycznie nie ma i prêdzej czy pó¼niej dorobi³by siê w±tek tylu postów.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Val Dee
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #48 : Marzec 29, 2011, 18:35:13 » |
|
To dobry temat i ten, kto go pierwszy za³o¿y³ powinien byæ uhonorowany w pewien spsosób
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #49 : Kwiecieñ 01, 2011, 17:15:55 » |
|
>Rafaela<, znów przekroczy³a¶ regulamin w tym punkcie: za³o¿enie popularnego na forum tematu (min. 50 odpowiedzi). U¿ytkownik o tym fakcie powinien poinformowaæ administratora poprzez Prywatn± Wiadomo¶æ. W jej tre¶ci uwzglêdniæ tytu³ w±tku oraz ilo¶æ udzielonych w nim odpowiedzi. Jeden temat pow. 50 postów jest równowa¿ny z przyznaniem +3pf. a w temacie pt: SZCZʦCIEW tym uk³adzie nie pozostaje mi nic innego, jak tylko wlepiæ Ci +3pf'y
|
|
|
|
|
|
|
|