Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #175 : Sierpień 07, 2012, 21:01:55 » |
|
Nie chce mnie sie liczyc, ale Dariusz i TY masz wiecej punktow niz "czy" - po co ta sciemka, jestem kolo'zanka a nawet fili'zanka;) 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #176 : Sierpień 07, 2012, 22:05:57 » |
|
WidaĂŚ nie chce Ci siĂŞ czytaĂŚ nawet tego co na ekranie jasno stoi.  Mam "czy" punkty (nie mniej, ni wiĂŞcej, tylko trzy "3") i sÂą one mi nadane przed moim podjĂŞciem siĂŞ moderowania, a nastĂŞpnie administrowania. Zrozum wreszcie, Âże nie ja wymyÂśliÂłem to punktowanie i pĂłki jesteÂśmy na tym forum bĂŞdziemy je kultywowali. OsobiÂście tylko administrujĂŞ i to od niedawnego czasu. IdÂą zmiany na Âświecie wiĂŞc i u nas siĂŞ zmieni, ale spokojnie, poczekaj i nie podniecaj siĂŞ niepotrzebnie. 
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #177 : Sierpień 07, 2012, 22:44:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #178 : Sierpień 07, 2012, 22:46:33 » |
|
No i dalej nie wiem, czy nie czytasz, czy nie rozumiesz tego o czym siĂŞ pisze?  A przy okazji, naruszyÂłaÂś ten punkt regulaminu: - Zakaz wielokrotnych powtĂłrzeĂą znakĂłw interpunkcyjnych, liter, cyfr i emotoikonek. JeÂżeli uÂżytkownik pomimo zwrĂłcenia mu uwagi, nadal bĂŞdzie naduÂżywaÂł w/w znakĂłw w swoich wypowiedziach, zostanie ukarany ostrzeÂżeniem (-1pf).
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 07, 2012, 22:48:17 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #179 : Sierpień 08, 2012, 11:25:24 » |
|
Dariusz cyt. Mam "czy" punkty (nie mniej, ni wiĂŞcej, tylko trzy "3") 1. Feng - Shui 2. JHVH - ezoterycznie 3. Ascendencja 4. KARMA - inaczej 5. Dieta praniczna 6. Sily uspionego umyslu 6 x "czy" = 18. Niech beda rowne prawa dla wszystkich, dotyczy rowniez punktow, bardzo prosze uzupelnic.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #180 : Sierpień 08, 2012, 17:08:06 » |
|
Kilkakrotnie juÂż o tym wspominaÂłem, ale powtĂłrzĂŞ raz jeszcze: siebie nie oceniam i nie punktujĂŞ - to przywilej administratora, z ktĂłrego mogĂŞ i skrzĂŞtnie korzystam.  JeÂśli kto inny mi przyzna te pf'y, nie bĂŞdĂŞ ich redukowaÂł, ale sam tego sobie nie przyznajĂŞ. I koĂączymy ofa. 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #181 : Sierpień 11, 2012, 21:51:53 » |
|
no, wrĂłciliÂśmy do myÂśli przewodniej tego wÂątku.  Za utworzenie tematu: LO SHOU >>, >quetzalcoatl44< otrzymujesz + 3 pf'y.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #182 : Sierpień 19, 2012, 19:36:30 » |
|
>Fair Lady<, utworzyÂłaÂś wÂątek: KRĂGI z kamieni >>, ktĂłry osiÂągnÂą regulaminowe 50 wpisĂłw, wiĂŞc za ten wystĂŞpek  otrzymujesz + 3 pf'y
|
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #184 : Sierpień 20, 2012, 20:39:50 » |
|
>Kiara< i ponownie sobie nagrabi³aœ  tworz¹c ten w¹tek: RODOS ... depozyt rodowej wiedzy..... >>; tak wiêc, si³¹ rzeczy, muszê Ci wlepiÌ + 3 pf'y
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #185 : Sierpień 22, 2012, 18:08:56 » |
|
>Blueray21<, za utworzenie wÂątku: Malta Discovery >> i osiÂągniĂŞcie tym samym wymganych przez regulamin 50 postĂłw, otrzymujesz + 3 pf'y
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #186 : Sierpień 23, 2012, 08:34:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #187 : Sierpień 23, 2012, 10:57:14 » |
|
Jak tylko kolejny z Twoich wÂątkĂłw osiÂągnie wymagany poziom 50 postĂłw, nie omieszkam i z przyjemnoÂściÂą, bez obÂłudnej ÂłaskawoÂści, dorzucĂŞ kolejnÂą 3-kĂŞ.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 23, 2012, 10:58:56 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #188 : Sierpień 23, 2012, 12:06:52 » |
|
Jak tylko kolejny z Twoich wÂątkĂłw osiÂągnie wymagany poziom 50 postĂłw, nie omieszkam i z przyjemnoÂściÂą, bez obÂłudnej ÂłaskawoÂści, dorzucĂŞ kolejnÂą 3-kĂŞ.
Ale juÂż mam, juÂż mam... !   No przestaĂą ja nie traktujĂŞ ÂłaskawoÂści jako obÂłudĂŞ, zresztÂą zwyczajnie lubiĂŞ CiĂŞ i czasami sobie Âżartuje.  Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 23, 2012, 12:07:27 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #189 : Sierpień 23, 2012, 12:14:59 » |
|
To masz szczescie Kiara, bo jak ja sobie czasem zwyczajnie zazartuje to mi punkty ujemne daja  //Musze sie nauczyc jesc nozem i widelcem, a nie pchac strawy rakami do buzi;)//
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #190 : Sierpień 23, 2012, 12:25:27 » |
|
Eeee Lady.. nie przesadzaj masz zaciêcie do "mordo bicia...  ale w sumie jesteœ równa babka. Ja mam inn¹ osobowoœÌ i inne sposoby wyra¿ania siebie, ale nie wszyscy te¿ to lubi¹. Natomiast faktycznie mój kolejny temat przekroczy³ jakiœ czas temu 50 -tkê zreszt¹ jak ja.  co wcale ani w jednym, ani w drugim wypadku nie jest dla mnie smutkiem.  Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #191 : Sierpień 23, 2012, 12:33:44 » |
|
Dziekuje!  Nie angaÂżujcie siĂŞ w kontakt, zanim nie nauczycie siĂŞ jak wykonywaĂŚ osÂłonĂŞ czĂŞstotliwoÂści waszego osobistego, wielowymiarowego bioenergetycznego pola. MoÂżecie ochroniĂŚ siĂŞ od utajonej manipulacji, przez nauczenie siĂŞ prostych technik Bio - Regenezy oraz przez odkrycie struktur waszej 15-to wymiarowej anatomii. WĂłwczas dopiero moÂżecie bezpiecznie przystÂąpiĂŚ do kontaktu. cyt Dariusza - wyjatkowo robie offa, aby pocieszyc Kiare, ze nie wazne ile ma lat, bo czas nie istnieje.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #192 : Sierpień 24, 2012, 19:28:57 » |
|
Raz jeszcze >Kiara< otrzymuje + 3 pf'y, za utworzenie wÂątku: BANKOWOÂŚĂ...... O CO W TYM CHODZI?? >>. PrzeoczyÂłem ten fakt, wiĂŞc przepraszam, Âże dopiero teraz to naprawiam.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #193 : Sierpień 24, 2012, 22:08:13 » |
|
ÂŁaskawcze moÂżesz mi dorzuciĂŚ jeszcze z 3 punkciki  wprost uwielbiam tÂą zabawĂŞ....  Wiemy, wiemy... przecieÂż Ty tak krytykowaÂłaÂś takowÂą punktacjĂŞ, a potem byÂłaÂś jedynÂą ktĂłra o te punkty siĂŞ upominaÂła u Darka...
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #194 : Sierpień 24, 2012, 22:35:34 » |
|
ÂŁaskawcze moÂżesz mi dorzuciĂŚ jeszcze z 3 punkciki  wprost uwielbiam tÂą zabawĂŞ....  Wiemy, wiemy... przecieÂż Ty tak krytykowaÂłaÂś takowÂą punktacjĂŞ, a potem byÂłaÂś jedynÂą ktĂłra o te punkty siĂŞ upominaÂła u Darka... a pamiĂŞtasz drogi przyjacielu. jak walczyÂłeÂś o odjĂŞte Tobie punkty? To chyba wtedy byÂło bardzo waÂżne dla Ciebie. Czemu wiĂŞc punktacja ma tylko Tobie sÂłuÂżyĂŚ a innym obojĂŞtnÂą siĂŞ wydawaĂŚ?
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #195 : Sierpień 24, 2012, 22:59:05 » |
|
Po pierwsze zachowanie Kiary zalatuje hipokryzj¹... Po drugie - je¿eli uwa¿a³em, ¿e zasadnoœÌ ostrze¿enia jest chybiona to wyra¿a³em to - a nie chodzi³o stricto o ¿adne punkty... Dla jasnoœci powiem - co najmniej dwa razy uwzglêdniono "apelacjê"...
KorzystajÂąc z okazji, Âże pojawiÂłeÂś siĂŞ namacalnie na forum (bo cichaczem ciÂągle tutaj zaglÂądasz...) jak tam nibiru, nadleciaÂła?
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #196 : Sierpień 24, 2012, 23:50:04 » |
|
Po pierwsze zachowanie Kiary zalatuje hipokryzj¹... Po drugie - je¿eli uwa¿a³em, ¿e zasadnoœÌ ostrze¿enia jest chybiona to wyra¿a³em to - a nie chodzi³o stricto o ¿adne punkty... Dla jasnoœci powiem - co najmniej dwa razy uwzglêdniono "apelacjê"...
KorzystajÂąc z okazji, Âże pojawiÂłeÂś siĂŞ namacalnie na forum (bo cichaczem ciÂągle tutaj zaglÂądasz...) jak tam nibiru, nadleciaÂła?
Ja nie zauwa¿y³em w zachowaniu Kiary Hipokryzji. Zauwa¿y³em w tamtych, przykrych dla Ciebie czasach Twoj¹ obawê, byÌ mo¿e strach o niew³aœciw¹ ocenê Twojej postawy, która w Twoim obiektywie by³a jedynie w³aœciwa. Wiem, ¿e okrutnie Ci na tym zale¿a³o, wiêc przy mojej obojêtnoœci w stosunku do Twoich zabiegów o przywrócenie wy¿ej wymienionych punktów ujemnych po prostu odpuœci³em Ci wiedz¹c, ¿e to naprawdê wa¿ne by³o dla Ciebie. Spe³niasz tu wszak rolê wychowawcz¹ a zadanie trudne jest, wiêc odpuœci³em. A mo¿e to Twoja postawa dziœ tr¹ci hipokryzj¹? Nie chcia³bym komuœ psuÌ d³ugo wypracowywanej strategii, niwecz¹c jej jednym byÌ mo¿e obiektywnym postem. Yy.. jeœli chodzi o Nibiru, to chyba Ty mia³eœ najœwie¿sz¹ wiedzê.. Ja jedynie komentowa³em uprzejmoœci Twoje w stosunku do innych forumowiczów. Nawiasem mówi¹c zastosowa³eœ niezbyt fortunne rozmydlenie problemu. Podnosz¹c temat punktów niezale¿nych od Twojej aktywnoœci a spotykaj¹c konkretne argumenty w danym temacie, reagujesz w sposób standardowy dla Ciebie- zmieniasz temat aby oddaliÌ dla opinii to, co dla Ciebie niewygodne. Zapêdzi³eœ siê przyjacielu w swej pewnoœci i g³upio bez zadania kolejnego ciosu wyjœÌ z opresji. Pa.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 25, 2012, 01:26:16 wysłane przez kot »
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #198 : Sierpień 31, 2012, 16:01:37 » |
|
Kolejny raz, >Fair Lady< otrzymuje + 3 pf'yza utworzenie w¹tku, który osi¹gn¹³ regulaminowe 50 postów. Dotyczy tematu: 5D, czyli koniec materi >>.
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #199 : Sierpień 31, 2012, 18:26:57 » |
|
janusz nie nadazy z minusami jak tak w orbite pojde;)  To nie sa moje punkty, lecz nas wszystkich!, ktorzy chcieli uczestniczyc w dyskusji. To tyle.
|
|
|
|
|
|
|
|