Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #25 : Styczeń 05, 2011, 21:07:44 » |
|
>Rafaela<, za: za³o¿enie popularnego na forum tematu (min. 50 odpowiedzi). U¿ytkownik o tym fakcie powinien poinformowaÌ administratora poprzez Prywatn¹ WiadomoœÌ. W jej treœci uwzglêdniÌ tytu³ w¹tku oraz iloœÌ udzielonych w nim odpowiedzi. Jeden temat pow. 50 postów jest równowa¿ny z przyznaniem +3pf. dotyczy tego w¹tku: PRAWDA- co to jest?otrzymujesz +3pfEDYCJA: Równie¿ >Kahuna< za "z³amanie"  tego samego punktu regulaminu otrzymuje +3pfa dotyczy tego tematu: Sesja #112,Chicago...
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 02, 2011, 17:36:51 wysłane przez Dariusz »
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #26 : Styczeń 18, 2011, 15:22:01 » |
|
>Imperator'ze<, dopiero co zagoœci³eœ na naszym forum i ju¿ przekroczy³eœ regulamin  : za³o¿enie popularnego na forum tematu (min. 50 odpowiedzi). U¿ytkownik o tym fakcie powinien poinformowaÌ administratora poprzez Prywatn¹ WiadomoœÌ. W jej treœci uwzglêdniÌ tytu³ w¹tku oraz iloœÌ udzielonych w nim odpowiedzi. Jeden temat pow. 50 postów jest równowa¿ny z przyznaniem +3pf. +3pfDotyczy w¹tku: Jedyna droga do obalenia NWO
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 02, 2011, 17:43:21 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #27 : Styczeń 18, 2011, 15:33:28 » |
|
A moÂże byÂś tak mĂłj miÂły Darku odszukaÂł w zakamarkach tego forum moje zasÂługi i chociaÂż wyzerowaÂł moje minusy? Mam nadzieje iÂż mimo wszystko mam na tym forum chociaÂż jakieÂś minimalne zasÂługi? Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #28 : Styczeń 18, 2011, 15:40:05 » |
|
OczywiÂście, Âże masz takie >Kiaro<, jednak zauwaÂż, ze plusujemy zasÂługi (najczĂŞÂściej utworzenie popularnego wÂątku) od momentu zmiany regulaminu, czyli od 23 marca ubiegÂłego roku. Wszystkie wczeÂśniejsze tematy nie podlegajÂą tym ocenom. Ale nie mart siĂŞ, jak tylko ktĂłryÂś z Twych nowych wÂątkĂłw osiÂągnie poziom 50 postĂłw nie omieszkam CiĂŞ splusowaĂŚ. 
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #29 : Styczeń 18, 2011, 16:51:28 » |
|
A moÂże byÂś tak mĂłj miÂły Darku odszukaÂł w zakamarkach tego forum moje zasÂługi i chociaÂż wyzerowaÂł moje minusy? Mam nadzieje iÂż mimo wszystko mam na tym forum chociaÂż jakieÂś minimalne zasÂługi? Kiaro, Kiaro, czyÂż nie wypowiadaÂłaÂś siĂŞ w wielu postach, Âże rangi, plusy tylko niepotrzebnie wartoÂściujÂą i dla Ciebie sÂą caÂłkowicie zbĂŞdne? ZabieraÂłaÂś dosyĂŚ stanowczo gÂłos w tej sprawie, a do tego krytyczny - przytoczyĂŚ stosowne posty? SkÂąd taka nagÂła zmiana? A moÂże to Âżadna zmiana tylko zapomniaÂłaÂś, Âże kiedyÂś kreowaÂłaÂś inny wizerunek w tym temacie...
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #30 : Styczeń 18, 2011, 16:59:22 » |
|
A mo¿e to podstêpnie objawi³a siê kiarowa zazdroœÌ, któr¹ tak chêtnie i obficie przypisuje innym? 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #31 : Styczeń 18, 2011, 16:59:42 » |
|
Chyba napisa³am bardzo wyraŸnie; A mo¿e byœ tak mój mi³y Darku odszuka³ w zakamarkach tego forum moje zas³ugi i chocia¿ wyzerowa³ moje minusy?Nie o wynoszeniu mnie pod niebiosa a o uczciwym traktowaniu jak innych skoro jest stosowane takie punktowanie. Poniewa¿ bardzo dyskusyjna jest sprawa mojego ostatniego minusa. To wszystko. Kiara  ps. Nie wchodzê z Tob¹ Ptaku i z artqiem w ¿adne dyskusje i nie wejdê bo w postach waszych kierowanych do mnie jest zazdroœÌ , zawiœÌ , ironia i mnóstwo negatywnych podtekstów. Jak w powy¿szych waszych postach. Zatem proszê potraktowaÌ moj¹ odpowiedz wy³¹cznie jako informacjê ( je¿eli bêdziecie potrafili oczywiœcie) a nie jako pod³o¿e do dyskusji , bo jej zwyczajnie nie bêdzie.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 18, 2011, 17:13:07 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #32 : Styczeń 18, 2011, 17:20:36 » |
|
Nie rozumiem dlaczego widzisz w moich postach zawiœÌ? Pytam siê jedynie dlaczego nie jesteœ konsekwentna w tym co mówisz i deklarujesz. Zapyta³em wprost, bez ¿adnych podtekstów. A "wyzerowanie" polega przecie¿ na dodaniu odpowiedniej iloœci plusów. Najpierw twierdzisz, ¿e punktowanie nie powinno mieÌ miejsca kreuj¹c siê na osobê pokorn¹, stroni¹c¹ od poklasku czy zaszczytów, by po jakimœ czasie daÌ dowody, ¿e wcale tak¹ nie jesteœ. Z tego co siê orientujê to jesteœ pierwsz¹ osob¹ która upomina siê o plusy, a z pewnoœci¹ JEDYN¥ która najpierw krytykowa³a je, a teraz siê o nie upomina. Nieelegancko.
OczywiÂście moÂżesz nie odpowiadaĂŚ - jak juz kilka razy deklarowaÂłaÂś, ale zawsze nie wytrzymywaÂłaÂś bez osobistej krytyki - to takÂże jest dla Ciebie charakterystyczne: pali siĂŞ grunt pod nogami, udowadnia siĂŞ kÂłamstwo czy hipokryzjĂŞ, to ucieczka, bÂądÂź foch - "nie bĂŞdĂŞ z Wami rozmawiaĂŚ"... Twoje prawo. Ale owoce aÂż nadto widoczne.
edit: w poprzednim poœcie nie ma wyœmiewania, nie ma chamstwa, nie ma ironii, nie ma z³oœliwoœci - jest tylko pytanie postawione w kontekœcie zauwa¿onych, wyraŸnych ró¿nic pomiêdzy deklaracjami, a czynami. Pytanie poparte argumentami z deklaracj¹ przedstawienia dowodów.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 18, 2011, 17:23:01 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #33 : Styczeń 18, 2011, 17:29:41 » |
|
No i widzisz Kiaro, jak nie mo¿esz poradziÌ sobie z negatywnym nastawieniem wobec swoich oponentów dyskusyjnych. O czymœ to œwiadczy. Ja tam w ka¿dym razie w dyskusje z Tob¹ (chocia¿ jednostronnie) wchodziÌ bêdê.  Uprzedzeù ¿adnych nie mam. Szkoda tylko, ¿e nawet ¿artobliwa lekcja pogl¹dowa (mój poprzedni post) wywo³uje w Tobie takie emocje. I zaciêtoœÌ. Jak widaÌ stara Ziemia mocno trzyma. 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #34 : Styczeń 29, 2011, 15:06:04 » |
|
>Silver<, za przekroczenie regulaminu w tym punkcie: zaÂłoÂżenie popularnego na forum tematu (min. 50 odpowiedzi). UÂżytkownik o tym fakcie powinien poinformowaĂŚ administratora poprzez PrywatnÂą WiadomoœÌ. W jej treÂści uwzglĂŞdniĂŚ tytuÂł wÂątku oraz iloœÌ udzielonych w nim odpowiedzi. Jeden temat pow. 50 postĂłw jest rĂłwnowaÂżny z przyznaniem +3pf. +3pf'yDotyczy tego watku: ÂŻYDZI WYKUPUJÂĄ POLSKĂ
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 02, 2011, 17:44:22 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #35 : Styczeń 30, 2011, 18:29:53 » |
|
>krzysiek< za "z³amanie" regulaminu w tym punkcie: za³o¿enie popularnego na forum tematu (min. 50 odpowiedzi). U¿ytkownik o tym fakcie powinien poinformowaÌ administratora poprzez Prywatn¹ WiadomoœÌ. W jej treœci uwzglêdniÌ tytu³ w¹tku oraz iloœÌ udzielonych w nim odpowiedzi. Jeden temat pow. 50 postów jest równowa¿ny z przyznaniem +3pf. +3pf'yDotyczy tego w¹tku: Egipt - luŸne dyskusje
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 02, 2011, 17:45:13 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #36 : Luty 08, 2011, 22:00:44 » |
|
>Krzysiek<, czy¿by "³amanie" regulaminu w tym samym punkcie wesz³o Ci w krew?  Dotyczy tego w¹tku: Przepowiednie na 2011 roki tego punktu regulaminu: za³o¿enie popularnego na forum tematu (min. 50 odpowiedzi). U¿ytkownik o tym fakcie powinien poinformowaÌ administratora poprzez Prywatn¹ WiadomoœÌ. W jej treœci uwzglêdniÌ tytu³ w¹tku oraz iloœÌ udzielonych w nim odpowiedzi. Jeden temat pow. 50 postów jest równowa¿ny z przyznaniem +3pf. +3pf
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 02, 2011, 17:45:51 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #37 : Luty 16, 2011, 10:14:29 » |
|
>Chanell<, przepraszam za przeoczenie, ale doœÌ dawno temu "z³ama³aœ" ten punkt regulaminu: za³o¿enie popularnego na forum tematu (min. 50 odpowiedzi). U¿ytkownik o tym fakcie powinien poinformowaÌ administratora poprzez Prywatn¹ WiadomoœÌ. W jej treœci uwzglêdniÌ tytu³ w¹tku oraz iloœÌ udzielonych w nim odpowiedzi. Jeden temat pow. 50 postów jest równowa¿ny z przyznaniem +3pf. w tym w¹tku: Opryski typu chemtrail - co to takiego ? tak wiêc, mo¿e spóŸnione, ale szczere +3pf'y
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 02, 2011, 17:46:35 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #38 : Luty 16, 2011, 10:19:56 » |
|
I jeszcze >Krons<, za to samo co w powyÂższym poÂście +3pf'yA dotyczy tego wÂątku: Wojny bogĂłw
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 02, 2011, 17:47:28 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #39 : Luty 23, 2011, 20:22:55 » |
|
Teraz pora na >quetzalcoatl44<, za utworzenie popularnego w¹tku, a tym samym, sprostanie punktowi regulaminu: za³o¿enie popularnego na forum tematu (min. 50 odpowiedzi). U¿ytkownik o tym fakcie powinien poinformowaÌ administratora poprzez Prywatn¹ WiadomoœÌ. W jej treœci uwzglêdniÌ tytu³ w¹tku oraz iloœÌ udzielonych w nim odpowiedzi. Jeden temat pow. 50 postów jest równowa¿ny z przyznaniem +3pf. +3pfDotyczy tego w¹tku: AKTYWACJA WIELKIEJ PIRAMIDY
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 02, 2011, 17:48:28 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #40 : Marzec 03, 2011, 10:48:39 » |
|
>Kiara<, za sprostanie temu punktowi regulaminu: za³o¿enie popularnego na forum tematu (min. 50 odpowiedzi). U¿ytkownik o tym fakcie powinien poinformowaÌ administratora poprzez Prywatn¹ WiadomoœÌ. W jej treœci uwzglêdniÌ tytu³ w¹tku oraz iloœÌ udzielonych w nim odpowiedzi. Jeden temat pow. 50 postów jest równowa¿ny z przyznaniem +3pf. w tym w¹tku: ZASTRASZANIE KATAKLIZMAMI.+3pf'y
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 02, 2011, 17:49:24 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Kahuna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #41 : Marzec 04, 2011, 13:04:59 » |
|
>Kiara<, za sprostanie temu punktowi regulaminu: Brawo,Kiara,gratulacje i owacje.Nareszcie wyszlas na plus i to pewnie za sprawa nielubianych i brzydkich androidow,ktorych przeciez nie ma. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #42 : Marzec 07, 2011, 22:41:24 » |
|
>Janneth<, podobnie jak powy¿ej, za sprostanie punktowi regulaminu: za³o¿enie popularnego na forum tematu (min. 50 odpowiedzi). U¿ytkownik o tym fakcie powinien poinformowaÌ administratora poprzez Prywatn¹ WiadomoœÌ. W jej treœci uwzglêdniÌ tytu³ w¹tku oraz iloœÌ udzielonych w nim odpowiedzi. Jeden temat pow. 50 postów jest równowa¿ny z przyznaniem +3pf. w tym w¹tku: Zapalam znicz...+3pf
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 02, 2011, 17:50:15 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #43 : Marzec 18, 2011, 15:14:45 » |
|
>Acentaur<, za sprostanie punktowi regulaminu: za³o¿enie popularnego na forum tematu (min. 50 odpowiedzi). U¿ytkownik o tym fakcie powinien poinformowaÌ administratora poprzez Prywatn¹ WiadomoœÌ. W jej treœci uwzglêdniÌ tytu³ w¹tku oraz iloœÌ udzielonych w nim odpowiedzi. Jeden temat pow. 50 postów jest równowa¿ny z przyznaniem +3pf. Dotyczy tego w¹tku: 12 prac Heraklesa a cz³owiek wspó³czesny+3pf
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 02, 2011, 17:50:56 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #44 : Marzec 22, 2011, 20:52:37 » |
|
>Gwiezdny Przybysz<, za: za³o¿enie popularnego na forum tematu (min. 50 odpowiedzi). U¿ytkownik o tym fakcie powinien poinformowaÌ administratora poprzez Prywatn¹ WiadomoœÌ. W jej treœci uwzglêdniÌ tytu³ w¹tku oraz iloœÌ udzielonych w nim odpowiedzi. Jeden temat pow. 50 postów jest równowa¿ny z przyznaniem +3pf. Dotyczy tego w¹tku: Enki - Gad z Oriona +3pf
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 02, 2011, 17:51:44 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
 |
« Odpowiedz #45 : Marzec 28, 2011, 11:51:38 » |
|
>Janneth<, podobnie jak powy¿ej, za sprostanie punktowi regulaminu: za³o¿enie popularnego na forum tematu (min. 50 odpowiedzi). U¿ytkownik o tym fakcie powinien poinformowaÌ administratora poprzez Prywatn¹ WiadomoœÌ. W jej treœci uwzglêdniÌ tytu³ w¹tku oraz iloœÌ udzielonych w nim odpowiedzi. Jeden temat pow. 50 postów jest równowa¿ny z przyznaniem +3pf. w tym w¹tku: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=4999.0+3pfNie pamiêtam, kiedy ostatni raz czu³am siê tak g³upio... Darku, za taki temat? Mogê sobie te trzy punkty odj¹Ì?
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #46 : Marzec 28, 2011, 19:35:00 » |
|
Nie pamiêtam, kiedy ostatni raz czu³am siê tak g³upio... Darku, za taki temat? Mogê sobie te trzy punkty odj¹Ì? A co w nim g³upiego? Temat jak temat. regulamin tak tanowi i " nie ma zmi³uj siê". 
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
 |
« Odpowiedz #47 : Marzec 29, 2011, 18:28:56 » |
|
Bo ja bym wola³a, ¿eby tam jak najmniej postów by³o i to chyba najbardziej idiotyczny temat, bezdyskusyjny, bez mojego wk³adu itd., za jaki dosta³am punkty. Ale "zmi³uj" faktycznie nie ma i prêdzej czy póŸniej dorobi³by siê w¹tek tylu postów.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Val Dee
Gość
|
 |
« Odpowiedz #48 : Marzec 29, 2011, 18:35:13 » |
|
To dobry temat i ten, kto go pierwszy zaÂłoÂżyÂł powinien byĂŚ uhonorowany w pewien spsosĂłb 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #49 : Kwiecień 01, 2011, 17:15:55 » |
|
>Rafaela<, znĂłw przekroczyÂłaÂś regulamin w tym punkcie: zaÂłoÂżenie popularnego na forum tematu (min. 50 odpowiedzi). UÂżytkownik o tym fakcie powinien poinformowaĂŚ administratora poprzez PrywatnÂą WiadomoœÌ. W jej treÂści uwzglĂŞdniĂŚ tytuÂł wÂątku oraz iloœÌ udzielonych w nim odpowiedzi. Jeden temat pow. 50 postĂłw jest rĂłwnowaÂżny z przyznaniem +3pf. a w temacie pt: SZCZĂÂŚCIEW tym ukÂładzie nie pozostaje mi nic innego, jak tylko wlepiĂŚ Ci +3pf'y
|
|
|
|
|
|
|
|