Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 08:29:34

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 4 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Nazwa Naszego Forum  (Przeczytany 30144 razy)
0 u¿ytkowników i 4 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
stolo

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 13

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 998

« : Pa¼dziernik 04, 2010, 09:43:23 »

Zapraszam do g³osowania. Wyniki bêd± znane dopiero po zakoñczeniu ankiety - czyli za 14 dni

Udanego g³osowania U¶miech

"Jutro to dzi¶, tyle ¿e jutro"

PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Pa¼dziernik 04, 2010, 10:51:59 »

Niezale¿ne Forum Projektu Cheops  (..no tak to lecia³o.. )
Forum Ludzi Pytaj±cych (FLP)
Ekspresja Projektu Cheops
Forum Czytelników Projektu Cheops

Cheops - Filozofia Staro¿ytnych w Nowym ¦wiecie (ciekawe, ale..
Cheops - Z wiedz± staro¿ytnych w Now± Erê  (a kto siê wybiera?..
Cheops
Forum o Cz³owieku (raczej niekoniecznie o cz³owieku. Ja sie tutaj przez do¶wiadczenie dowiedzialem duzo o goscach na ziemi.. niekonieczne ludziach)

EzoCheops
(tak sobie mysle, ze idea "ezoteryki" na forum internetowym jest troche profoanum istoty ezo,
gdyz w sporej mierze est egzo.. niuanse bywaja ezo)

Wolni w Krêgu Cheopsa (mo¿e w nowym wydaniu forum - w dotychczs.-zniewoleni)
Tajemnica Cheopsa ()
Cheops-przebudzenie ()
Forum Wêdrowców
Forum Galaktyczny Równik (raczej bedzie dezinformacj±, bo co innego równik - a co innego chamska urawi³owka)
(z ta grupa tematyczna koresponduje forum "| X | nu | DOM KO£A |" )

Dziedzictwo Cheopsa
(by³o PCh - a tu DCh.. idzie sie przestawiæ Mrugniêcie
Cheops dawniej i dzi¶
Gwiezdne przes³anie Cheopsa

Cheops - miêdzy piramidami a ¦l꿱
(tematycznie faktycznie osadzone)
Miêdzy Cheopsem a ¦l꿱
Miedzy Giz± a ¦l꿱
(Coæ na ¶lezy dzieje sie duzo bardzo ciekawych rzeczy, o ktorych relacji tu nie ma i razej tu nie bedzie,
wiec nazwa troszku na wyrost - jesli nie na przek³am. *4411155888125766688)

Cheops - Forum Rozwoju Duchowego
(ducha nie da sie rozwiac - byl o tym watek tu na forum)

najsensowniejsze IMHO wyboldowalem

Ostatecznie zastanawiam sie nad:

Cheops-przebudzenie
Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 08, 2010, 11:05:56 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Pa¼dziernik 04, 2010, 11:11:22 »

Witajcie.

Wlasnie zastanawialam sie  nad ta nowa nazwa naszego forum. Doszlam do wniosku ze najlepsza nazwa to:

" Cheops-miedzy piramidami a Sleza"
Nazwa ta posiada w sobie przeszlosc forom i przyszlosc. Pozdrawiam serdecznie Rafaela.

« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 04, 2010, 20:58:41 wys³ane przez Rafaela » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Pa¼dziernik 04, 2010, 11:42:54 »

Ja wybralam nazwe dotyczaca naszego aktualnego stanu , czyli "Niezalezne Forum Projektu Cheops."

Kiara U¶miech U¶miech
Torton
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Pa¼dziernik 04, 2010, 14:01:25 »

No zobaczymy jak to wyjdzie. Oby wybór oddawa³ sens tego forum...

Pozdrawiam U¶miech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Pa¼dziernik 04, 2010, 16:52:11 »

Ja klikn±³em pkt 1.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Pa¼dziernik 04, 2010, 18:09:45 »

Glos za pozostawic.
Pozdrawiam.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Pa¼dziernik 04, 2010, 19:05:10 »

Zag³osowa³am na "Niezale¿ne forum Projektu Cheops"

Pozdrawiam  U¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Pa¼dziernik 05, 2010, 11:53:33 »

zag³osowa³em  na  "Cheops-przebudzenie  " , bo wydaje mi siê, ¿e wielu ( o ile nie wszyscy ) budzimy siê z bajki o Cheopsie . Bajki , która by³a skonstruowana przez Samcia ( kimkolwiek by nie by³). Jedni budz± siê za  pomoc±  totalnej negacji pierwotnych tre¶ci, które le¿a³y u podstaw za³o¿enia tego forum w zamierzch³ej przesz³o¶ci, opieraj±c siê na  wykazywaniu nielogiczno¶ci i braku spójno¶ci wizji z faktami ,  a inni budz± siê w stronê bardziej ezoteryczn±. Oba kierunki s± warte rozwoju.
Pozdrawiam U¶miech
banita
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Pa¼dziernik 05, 2010, 16:42:53 »

Czêsto czytam Wasze posty...

Moja propozycja tematu:
"Forum Projektu Cheops- rzeczywistej historii ci±g dalszy"

Dlaczego?
Poniewa¿ sami jeste¶cie twórcami dalszego ci±gu tej historii.
Projekt Cheops nie jest ani dobry ani kiepski. Istnieje.  Tak, jak istniej± ludzie z nim zwi±zani, ich energia pieni±dza, ich nadzieje, marzenia i...jakby powiedzia³a Kiara, ich plany przedurodzeniowe. Nie da siê istnienia Enki-Samuela zamie¶æ pod dywan. Pora zrozumieæ istnienie ró¿nych niefizycznych grup ¶wiadomo¶ci, które istniej± i dzia³aj± w obrêbie naszej fizycznej, trójwymiarowej  domeny.
Nie szukajcie jedynej i s³usznej dla siebie prawdy. Rzeczywisto¶æ, to ¿ywy, organiczny twór, na któr± sk³ada siê praca WSZYSTKICH ludzkich przedstawicieli dodaj±c do tego tak¿e nieludzkie energie z³±czone z nasz± domena wibracyjn±.
Enki w definicji ludzkiej jest jak najbardziej bogiem. Jest tak¿e opiekunem Ziemi, skoro tak uwa¿a.
Ale jest tak¿e cz³onkiem duchowej Hierarchii, która ewoluuje podobnie, jak gatunek Homo Sapiens na Terrze-Ziemi
Hierarchia owa jest zwi±zana z wierzeniami nie tylko naszego gatunku: w naszym czasie transformacji odgrywa ogromn± rolê- zadaniem Hierarchii jest wspomaganie transformacji wierzeñ naszego gatunku, by nie wyrz±dzi³a ona spustoszenia w obrêbie psychiki ludzkiej/ tym samym Hierarchia równie¿ przechodzi swoista transformacjê, by lepiej s³u¿yæ naszemu gatunkowi-bowiem jej motywacja jest s³u¿enie humanoidalnym formom w czasie ich ewolucji.

P/s/ Da³am propozycjê Panu Wójcikiewiczowi- chcia³am, by Pan Rayan z projektu Camelot i Awalot zrobi³ wywiad z twórcami PCH i pomóg³ wyci±gn±æ wnioski, bo ma do¶wiadczenie z wywiadu z Jamesem (WM).
Pozwoli³oby to zdj±æ ciê¿ar odpowiedzialno¶ci z ludzi od PCH, bo B.Rayan ma wystarczaj±ca wiedzê, by u³o¿yæ puzle i obroniæ honor tych ludzi. Oni wype³niaja najlepiej, jak potrafi± swój plan, z którym przyszli na Ziemiê.

Pozdrawiam Wszyskich- Sarah

P/s/2  A gdzie mój ulubieniec- Kamilek Z³y

==================================Darku-scal posty...

Smutno mi, ¿e ¿adne z Was nie wysili³o siê na ¿aden sensowny komentarz...

Je¶li dla Ka¿dego z Was obszar materialnej rzeczywisto¶ci oka¿e  swoje najgorsze oblicze, oka¿e g³êbokie dno,  oka¿e brak nadziei od kogokolwiek- bêdzie to czas, gdzie Ka¿de z Was bêdzie wiedzia³o, ¿e jest w stanie uratowaæ samego siebie,¿e czas nauczycieli dobieg³ koñca...

Ano scali³em
Darek
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 05, 2010, 20:22:20 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
Torton
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Pa¼dziernik 07, 2010, 22:31:28 »

O co Ci chodzi banito bo normalnie nie rozumiem... Mo¿e tak w skrócie i prosto?
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #11 : Pa¼dziernik 08, 2010, 05:58:00 »

Czêsto czytam Wasze posty...

Moja propozycja tematu:
"Forum Projektu Cheops- rzeczywistej historii ci±g dalszy"

Dlaczego?
Poniewa¿ sami jeste¶cie twórcami dalszego ci±gu tej historii.
Projekt Cheops nie jest ani dobry ani kiepski. Istnieje.  Tak, jak istniej± ludzie z nim zwi±zani, ich energia pieni±dza, ich nadzieje, marzenia i...jakby powiedzia³a Kiara, ich plany przedurodzeniowe. Nie da siê istnienia Enki-Samuela zamie¶æ pod dywan. Pora zrozumieæ istnienie ró¿nych niefizycznych grup ¶wiadomo¶ci, które istniej± i dzia³aj± w obrêbie naszej fizycznej, trójwymiarowej  domeny.
Nie szukajcie jedynej i s³usznej dla siebie prawdy. Rzeczywisto¶æ, to ¿ywy, organiczny twór, na któr± sk³ada siê praca WSZYSTKICH ludzkich przedstawicieli dodaj±c do tego tak¿e nieludzkie energie z³±czone z nasz± domena wibracyjn±.
Enki w definicji ludzkiej jest jak najbardziej bogiem. Jest tak¿e opiekunem Ziemi, skoro tak uwa¿a.
Ale jest tak¿e cz³onkiem duchowej Hierarchii, która ewoluuje podobnie, jak gatunek Homo Sapiens na Terrze-Ziemi
Hierarchia owa jest zwi±zana z wierzeniami nie tylko naszego gatunku: w naszym czasie transformacji odgrywa ogromn± rolê- zadaniem Hierarchii jest wspomaganie transformacji wierzeñ naszego gatunku, by nie wyrz±dzi³a ona spustoszenia w obrêbie psychiki ludzkiej/ tym samym Hierarchia równie¿ przechodzi swoista transformacjê, by lepiej s³u¿yæ naszemu gatunkowi-bowiem jej motywacja jest s³u¿enie humanoidalnym formom w czasie ich ewolucji.

P/s/ Da³am propozycjê Panu Wójcikiewiczowi- chcia³am, by Pan Rayan z projektu Camelot i Awalot zrobi³ wywiad z twórcami PCH i pomóg³ wyci±gn±æ wnioski, bo ma do¶wiadczenie z wywiadu z Jamesem (WM).
Pozwoli³oby to zdj±æ ciê¿ar odpowiedzialno¶ci z ludzi od PCH, bo B.Rayan ma wystarczaj±ca wiedzê, by u³o¿yæ puzle i obroniæ honor tych ludzi. Oni wype³niaja najlepiej, jak potrafi± swój plan, z którym przyszli na Ziemiê.

Pozdrawiam Wszyskich- Sarah

P/s/2  A gdzie mój ulubieniec- Kamilek Z³y

==================================Darku-scal posty...

Smutno mi, ¿e ¿adne z Was nie wysili³o siê na ¿aden sensowny komentarz...

Je¶li dla Ka¿dego z Was obszar materialnej rzeczywisto¶ci oka¿e  swoje najgorsze oblicze, oka¿e g³êbokie dno,  oka¿e brak nadziei od kogokolwiek- bêdzie to czas, gdzie Ka¿de z Was bêdzie wiedzia³o, ¿e jest w stanie uratowaæ samego siebie,¿e czas nauczycieli dobieg³ koñca...

Ano scali³em
Darek

ja czytam twoje posty równie¿ Sahro/banito- nawet je¿eli mamy inny punkt widzenia,-
wydaje siê ¿e nawet sprzeczne pogl±dy wykluczj±ce siê- w sumie/koñcu razem daj± ca³kowity obraz rzeczywisto¶ci, a ka¿dy z osobna jest niepe³ny, choæ ta rzeczywisto¶æ to i tak "poligon" i zaledwie lustrzane odbicie naszej prawdziwej natury.

pozdr. Mrugniêcie

PS. sama widzisz jakie przesilenie nastêpuje
PS.2 twój ulubieniec chyba zbanowany, ale pisanie w kó³ko tych samych inwektywów staje siê nie efektywne Du¿y u¶miech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Pa¼dziernik 08, 2010, 22:22:52 »

zag³osowa³em

stolo

Gadu³a

« Odpowiedz #13 : Pa¼dziernik 13, 2010, 13:56:35 »

Witam

Zmodyfikowa³em ankietê i da³em mo¿liwo¶æ trzykrotnego oddania g³osu - mo¿na wykorzystaæ ale nie trzeba.

Proszê wybieranie pomiêdzy pozostawionymi nazwami U¶miech

Pozdrawiam

PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Pa¼dziernik 16, 2010, 10:57:10 »

Witam

Zmodyfikowa³em ankietê i da³em mo¿liwo¶æ trzykrotnego oddania g³osu - mo¿na wykorzystaæ ale nie trzeba.

Pozdrawiam

to dodam g³osy tak (jesli glosowanie bedzie aktywne)
Cheops - miêdzy piramidami a ¦l꿱    +1   (2)
Gwiezdne przes³anie Cheopsa                   +1   (1)
stolo

Gadu³a

« Odpowiedz #15 : Pa¼dziernik 21, 2010, 12:21:37 »

No to co? robiæ ostateczn± dogrywkê czy sam mam wybraæ z dwójki finalistów??

ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Pa¼dziernik 21, 2010, 12:49:16 »

Jestem za dogrywk±.  U¶miech
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #17 : Pa¼dziernik 21, 2010, 14:12:47 »

Stolo, ja tam zdaje siê na ciebie U¶miech Sam wybierz.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #18 : Pa¼dziernik 21, 2010, 14:16:38 »

skoro ju¿ g³osujemy- to do koñca,-
bojê siê- co bêdzie jak bêdzie remis Du¿y u¶miech
wtedy bêdzie musia³ wybraæ Stolo Mrugniêcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Pa¼dziernik 21, 2010, 14:29:55 »

Te¿ jestem za dogrywk±. Jak mia³o byæ g³osowanie, to do ostatecznego wyniku. Chyba, ¿e g³osów bêdzie po równo - wtedy niech Stolo wybierze U¶miech
Robin
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Pa¼dziernik 21, 2010, 14:41:18 »

Witam

Pozdrawiam

Ja nie dam rady drugi raz zag³osowaæ bo u mnie ankieta nie dzia³a i widzê ¿e u PHIRIOORI tez
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 21, 2010, 14:42:01 wys³ane przez Robin » Zapisane
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #21 : Pa¼dziernik 21, 2010, 14:50:05 »

Witam

Pozdrawiam

Ja nie dam rady drugi raz zag³osowaæ bo u mnie ankieta nie dzia³a i widzê ¿e u PHIRIOORI tez

Jak to, ¿e "u PHIRIOORI tez"?
A ankieta nie dzia³a, bo siê skoñczy³a o godzinie 14:54:50, dopóki Stolo nie podejmie decyzji co dalej - nikt nie g³osuje.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
barneyos

Gawêdziarz

Punkty Forum (pf): 2

Wiadomo¶ci: 689

« Odpowiedz #22 : Pa¼dziernik 21, 2010, 15:03:55 »

Elo !!

Chcia³bym zauwa¿yæ jedn± rzecz: 17 g³osów, liczba zarejestrowanych czyli uprawnionych do g³osowania u¿ytkowników to 453 na ten moment.

17/453 = 3,75 %.

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\"
\"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Pa¼dziernik 21, 2010, 15:21:31 »

Elo !!

Chcia³bym zauwa¿yæ jedn± rzecz: 17 g³osów, liczba zarejestrowanych czyli uprawnionych do g³osowania u¿ytkowników to 453 na ten moment.

17/453 = 3,75 %.

G³osowaæ mia³ prawo ka¿dy. Je¶li kto¶ tego nie zrobi³ - oznacza to tyle, ¿e nie jest to dla niego wa¿ne - jego strata, decyzjê podejm± za niego inni.
stolo

Gadu³a

« Odpowiedz #24 : Pa¼dziernik 21, 2010, 17:08:30 »

oki - fina³ - je¿eli bêdzie remis to wybieram sam Mrugniêcie

Strony: [1] 2 3 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: