Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 07, 2025, 14:20:54

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 3 4 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Nazwa Naszego Forum  (Przeczytany 31192 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
stolo

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 13

« : Październik 04, 2010, 09:43:23 »

Zapraszam do gÂłosowania. Wyniki bĂŞdÂą znane dopiero po zakoĂączeniu ankiety - czyli za 14 dni

Udanego gÂłosowania UÂśmiech

"Jutro to dziÂś, tyle Âże jutro"

PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #1 : Październik 04, 2010, 10:51:59 »

NiezaleÂżne Forum Projektu Cheops  (..no tak to leciaÂło.. )
Forum Ludzi PytajÂących (FLP)
Ekspresja Projektu Cheops
Forum CzytelnikĂłw Projektu Cheops

Cheops - Filozofia StaroÂżytnych w Nowym ÂŚwiecie (ciekawe, ale..
Cheops - Z wiedzÂą staroÂżytnych w NowÂą ErĂŞ  (a kto siĂŞ wybiera?..
Cheops
Forum o CzÂłowieku (raczej niekoniecznie o czÂłowieku. Ja sie tutaj przez doÂświadczenie dowiedzialem duzo o goscach na ziemi.. niekonieczne ludziach)

EzoCheops
(tak sobie mysle, ze idea "ezoteryki" na forum internetowym jest troche profoanum istoty ezo,
gdyz w sporej mierze est egzo.. niuanse bywaja ezo)

Wolni w KrĂŞgu Cheopsa (moÂże w nowym wydaniu forum - w dotychczs.-zniewoleni)
Tajemnica Cheopsa ()
Cheops-przebudzenie ()
Forum WĂŞdrowcĂłw
Forum Galaktyczny RĂłwnik (raczej bedzie dezinformacjÂą, bo co innego rĂłwnik - a co innego chamska urawiÂłowka)
(z ta grupa tematyczna koresponduje forum "| X | nu | DOM KOÂŁA |" )

Dziedzictwo Cheopsa
(byÂło PCh - a tu DCh.. idzie sie przestawiĂŚ MrugniĂŞcie
Cheops dawniej i dziÂś
Gwiezdne przesÂłanie Cheopsa

Cheops - miêdzy piramidami a Œl꿹
(tematycznie faktycznie osadzone)
Miêdzy Cheopsem a Œl꿹
Miedzy Giz¹ a Œl꿹
(CoĂŚ na Âślezy dzieje sie duzo bardzo ciekawych rzeczy, o ktorych relacji tu nie ma i razej tu nie bedzie,
wiec nazwa troszku na wyrost - jesli nie na przekÂłam. *4411155888125766688)

Cheops - Forum Rozwoju Duchowego
(ducha nie da sie rozwiac - byl o tym watek tu na forum)

najsensowniejsze IMHO wyboldowalem

Ostatecznie zastanawiam sie nad:

Cheops-przebudzenie
NiezaleÂżne Forum Projektu Cheops
« Ostatnia zmiana: Październik 08, 2010, 11:05:56 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #2 : Październik 04, 2010, 11:11:22 »

Witajcie.

Wlasnie zastanawialam sie  nad ta nowa nazwa naszego forum. Doszlam do wniosku ze najlepsza nazwa to:

" Cheops-miedzy piramidami a Sleza"
Nazwa ta posiada w sobie przeszlosc forom i przyszlosc. Pozdrawiam serdecznie Rafaela.

« Ostatnia zmiana: Październik 04, 2010, 20:58:41 wysłane przez Rafaela » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #3 : Październik 04, 2010, 11:42:54 »

Ja wybralam nazwe dotyczaca naszego aktualnego stanu , czyli "Niezalezne Forum Projektu Cheops."

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Torton
Gość
« Odpowiedz #4 : Październik 04, 2010, 14:01:25 »

No zobaczymy jak to wyjdzie. Oby wybĂłr oddawaÂł sens tego forum...

Pozdrawiam UÂśmiech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Październik 04, 2010, 16:52:11 »

Ja klikn¹³em pkt 1.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #6 : Październik 04, 2010, 18:09:45 »

Glos za pozostawic.
Pozdrawiam.
ptak
Gość
« Odpowiedz #7 : Październik 04, 2010, 19:05:10 »

ZagÂłosowaÂłam na "NiezaleÂżne forum Projektu Cheops"

Pozdrawiam  UÂśmiech
east
Gość
« Odpowiedz #8 : Październik 05, 2010, 11:53:33 »

zagÂłosowaÂłem  na  "Cheops-przebudzenie  " , bo wydaje mi siĂŞ, Âże wielu ( o ile nie wszyscy ) budzimy siĂŞ z bajki o Cheopsie . Bajki , ktĂłra byÂła skonstruowana przez Samcia ( kimkolwiek by nie byÂł). Jedni budzÂą siĂŞ za  pomocÂą  totalnej negacji pierwotnych treÂści, ktĂłre leÂżaÂły u podstaw zaÂłoÂżenia tego forum w zamierzchÂłej przeszÂłoÂści, opierajÂąc siĂŞ na  wykazywaniu nielogicznoÂści i braku spĂłjnoÂści wizji z faktami ,  a inni budzÂą siĂŞ w stronĂŞ bardziej ezoterycznÂą. Oba kierunki sÂą warte rozwoju.
Pozdrawiam UÂśmiech
banita
Gość
« Odpowiedz #9 : Październik 05, 2010, 16:42:53 »

CzĂŞsto czytam Wasze posty...

Moja propozycja tematu:
"Forum Projektu Cheops- rzeczywistej historii ciÂąg dalszy"

Dlaczego?
PoniewaÂż sami jesteÂście twĂłrcami dalszego ciÂągu tej historii.
Projekt Cheops nie jest ani dobry ani kiepski. Istnieje.  Tak, jak istniejÂą ludzie z nim zwiÂązani, ich energia pieniÂądza, ich nadzieje, marzenia i...jakby powiedziaÂła Kiara, ich plany przedurodzeniowe. Nie da siĂŞ istnienia Enki-Samuela zamieœÌ pod dywan. Pora zrozumieĂŚ istnienie ró¿nych niefizycznych grup ÂświadomoÂści, ktĂłre istniejÂą i dziaÂłajÂą w obrĂŞbie naszej fizycznej, trĂłjwymiarowej  domeny.
Nie szukajcie jedynej i s³usznej dla siebie prawdy. RzeczywistoœÌ, to ¿ywy, organiczny twór, na któr¹ sk³ada siê praca WSZYSTKICH ludzkich przedstawicieli dodaj¹c do tego tak¿e nieludzkie energie z³¹czone z nasz¹ domena wibracyjn¹.
Enki w definicji ludzkiej jest jak najbardziej bogiem. Jest takÂże opiekunem Ziemi, skoro tak uwaÂża.
Ale jest takÂże czÂłonkiem duchowej Hierarchii, ktĂłra ewoluuje podobnie, jak gatunek Homo Sapiens na Terrze-Ziemi
Hierarchia owa jest zwiÂązana z wierzeniami nie tylko naszego gatunku: w naszym czasie transformacji odgrywa ogromnÂą rolĂŞ- zadaniem Hierarchii jest wspomaganie transformacji wierzeĂą naszego gatunku, by nie wyrzÂądziÂła ona spustoszenia w obrĂŞbie psychiki ludzkiej/ tym samym Hierarchia rĂłwnieÂż przechodzi swoista transformacjĂŞ, by lepiej sÂłuÂżyĂŚ naszemu gatunkowi-bowiem jej motywacja jest sÂłuÂżenie humanoidalnym formom w czasie ich ewolucji.

P/s/ Da³am propozycjê Panu Wójcikiewiczowi- chcia³am, by Pan Rayan z projektu Camelot i Awalot zrobi³ wywiad z twórcami PCH i pomóg³ wyci¹gn¹Ì wnioski, bo ma doœwiadczenie z wywiadu z Jamesem (WM).
Pozwoli³oby to zdj¹Ì ciê¿ar odpowiedzialnoœci z ludzi od PCH, bo B.Rayan ma wystarczaj¹ca wiedzê, by u³o¿yÌ puzle i obroniÌ honor tych ludzi. Oni wype³niaja najlepiej, jak potrafi¹ swój plan, z którym przyszli na Ziemiê.

Pozdrawiam Wszyskich- Sarah

P/s/2  A gdzie mĂłj ulubieniec- Kamilek ZÂły

==================================Darku-scal posty...

Smutno mi, Âże Âżadne z Was nie wysiliÂło siĂŞ na Âżaden sensowny komentarz...

JeÂśli dla KaÂżdego z Was obszar materialnej rzeczywistoÂści okaÂże  swoje najgorsze oblicze, okaÂże g³êbokie dno,  okaÂże brak nadziei od kogokolwiek- bĂŞdzie to czas, gdzie KaÂżde z Was bĂŞdzie wiedziaÂło, Âże jest w stanie uratowaĂŚ samego siebie,Âże czas nauczycieli dobiegÂł koĂąca...

Ano scaliÂłem
Darek
« Ostatnia zmiana: Październik 05, 2010, 20:22:20 wysłane przez Dariusz » Zapisane
Torton
Gość
« Odpowiedz #10 : Październik 07, 2010, 22:31:28 »

O co Ci chodzi banito bo normalnie nie rozumiem... MoÂże tak w skrĂłcie i prosto?
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #11 : Październik 08, 2010, 05:58:00 »

CzĂŞsto czytam Wasze posty...

Moja propozycja tematu:
"Forum Projektu Cheops- rzeczywistej historii ciÂąg dalszy"

Dlaczego?
PoniewaÂż sami jesteÂście twĂłrcami dalszego ciÂągu tej historii.
Projekt Cheops nie jest ani dobry ani kiepski. Istnieje.  Tak, jak istniejÂą ludzie z nim zwiÂązani, ich energia pieniÂądza, ich nadzieje, marzenia i...jakby powiedziaÂła Kiara, ich plany przedurodzeniowe. Nie da siĂŞ istnienia Enki-Samuela zamieœÌ pod dywan. Pora zrozumieĂŚ istnienie ró¿nych niefizycznych grup ÂświadomoÂści, ktĂłre istniejÂą i dziaÂłajÂą w obrĂŞbie naszej fizycznej, trĂłjwymiarowej  domeny.
Nie szukajcie jedynej i s³usznej dla siebie prawdy. RzeczywistoœÌ, to ¿ywy, organiczny twór, na któr¹ sk³ada siê praca WSZYSTKICH ludzkich przedstawicieli dodaj¹c do tego tak¿e nieludzkie energie z³¹czone z nasz¹ domena wibracyjn¹.
Enki w definicji ludzkiej jest jak najbardziej bogiem. Jest takÂże opiekunem Ziemi, skoro tak uwaÂża.
Ale jest takÂże czÂłonkiem duchowej Hierarchii, ktĂłra ewoluuje podobnie, jak gatunek Homo Sapiens na Terrze-Ziemi
Hierarchia owa jest zwiÂązana z wierzeniami nie tylko naszego gatunku: w naszym czasie transformacji odgrywa ogromnÂą rolĂŞ- zadaniem Hierarchii jest wspomaganie transformacji wierzeĂą naszego gatunku, by nie wyrzÂądziÂła ona spustoszenia w obrĂŞbie psychiki ludzkiej/ tym samym Hierarchia rĂłwnieÂż przechodzi swoista transformacjĂŞ, by lepiej sÂłuÂżyĂŚ naszemu gatunkowi-bowiem jej motywacja jest sÂłuÂżenie humanoidalnym formom w czasie ich ewolucji.

P/s/ Da³am propozycjê Panu Wójcikiewiczowi- chcia³am, by Pan Rayan z projektu Camelot i Awalot zrobi³ wywiad z twórcami PCH i pomóg³ wyci¹gn¹Ì wnioski, bo ma doœwiadczenie z wywiadu z Jamesem (WM).
Pozwoli³oby to zdj¹Ì ciê¿ar odpowiedzialnoœci z ludzi od PCH, bo B.Rayan ma wystarczaj¹ca wiedzê, by u³o¿yÌ puzle i obroniÌ honor tych ludzi. Oni wype³niaja najlepiej, jak potrafi¹ swój plan, z którym przyszli na Ziemiê.

Pozdrawiam Wszyskich- Sarah

P/s/2  A gdzie mĂłj ulubieniec- Kamilek ZÂły

==================================Darku-scal posty...

Smutno mi, Âże Âżadne z Was nie wysiliÂło siĂŞ na Âżaden sensowny komentarz...

JeÂśli dla KaÂżdego z Was obszar materialnej rzeczywistoÂści okaÂże  swoje najgorsze oblicze, okaÂże g³êbokie dno,  okaÂże brak nadziei od kogokolwiek- bĂŞdzie to czas, gdzie KaÂżde z Was bĂŞdzie wiedziaÂło, Âże jest w stanie uratowaĂŚ samego siebie,Âże czas nauczycieli dobiegÂł koĂąca...

Ano scaliÂłem
Darek

ja czytam twoje posty rĂłwnieÂż Sahro/banito- nawet jeÂżeli mamy inny punkt widzenia,-
wydaje siê ¿e nawet sprzeczne pogl¹dy wykluczj¹ce siê- w sumie/koùcu razem daj¹ ca³kowity obraz rzeczywistoœci, a ka¿dy z osobna jest niepe³ny, choÌ ta rzeczywistoœÌ to i tak "poligon" i zaledwie lustrzane odbicie naszej prawdziwej natury.

pozdr. MrugniĂŞcie

PS. sama widzisz jakie przesilenie nastĂŞpuje
PS.2 twój ulubieniec chyba zbanowany, ale pisanie w kó³ko tych samych inwektywów staje siê nie efektywne Du¿y uœmiech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #12 : Październik 08, 2010, 22:22:52 »

zagÂłosowaÂłem

stolo

GaduÂła

« Odpowiedz #13 : Październik 13, 2010, 13:56:35 »

Witam

Zmodyfikowa³em ankietê i da³em mo¿liwoœÌ trzykrotnego oddania g³osu - mo¿na wykorzystaÌ ale nie trzeba.

ProszĂŞ wybieranie pomiĂŞdzy pozostawionymi nazwami UÂśmiech

Pozdrawiam

PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #14 : Październik 16, 2010, 10:57:10 »

Witam

Zmodyfikowa³em ankietê i da³em mo¿liwoœÌ trzykrotnego oddania g³osu - mo¿na wykorzystaÌ ale nie trzeba.

Pozdrawiam

to dodam gÂłosy tak (jesli glosowanie bedzie aktywne)
Cheops - miĂŞdzy piramidami a ÂŚl꿹    +1   (2)
Gwiezdne przesÂłanie Cheopsa                   +1   (1)
stolo

GaduÂła

« Odpowiedz #15 : Październik 21, 2010, 12:21:37 »

No to co? robiĂŚ ostatecznÂą dogrywkĂŞ czy sam mam wybraĂŚ z dwĂłjki finalistĂłw??

ptak
Gość
« Odpowiedz #16 : Październik 21, 2010, 12:49:16 »

Jestem za dogrywkÂą.  UÂśmiech
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #17 : Październik 21, 2010, 14:12:47 »

Stolo, ja tam zdaje siĂŞ na ciebie UÂśmiech Sam wybierz.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #18 : Październik 21, 2010, 14:16:38 »

skoro juÂż gÂłosujemy- to do koĂąca,-
bojĂŞ siĂŞ- co bĂŞdzie jak bĂŞdzie remis DuÂży uÂśmiech
wtedy bĂŞdzie musiaÂł wybraĂŚ Stolo MrugniĂŞcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #19 : Październik 21, 2010, 14:29:55 »

TeÂż jestem za dogrywkÂą. Jak miaÂło byĂŚ gÂłosowanie, to do ostatecznego wyniku. Chyba, Âże gÂłosĂłw bĂŞdzie po rĂłwno - wtedy niech Stolo wybierze UÂśmiech
Robin
Gość
« Odpowiedz #20 : Październik 21, 2010, 14:41:18 »

Witam

Pozdrawiam

Ja nie dam rady drugi raz zagÂłosowaĂŚ bo u mnie ankieta nie dziaÂła i widzĂŞ Âże u PHIRIOORI tez
« Ostatnia zmiana: Październik 21, 2010, 14:42:01 wysłane przez Robin » Zapisane
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #21 : Październik 21, 2010, 14:50:05 »

Witam

Pozdrawiam

Ja nie dam rady drugi raz zagÂłosowaĂŚ bo u mnie ankieta nie dziaÂła i widzĂŞ Âże u PHIRIOORI tez

Jak to, Âże "u PHIRIOORI tez"?
A ankieta nie dziaÂła, bo siĂŞ skoĂączyÂła o godzinie 14:54:50, dopĂłki Stolo nie podejmie decyzji co dalej - nikt nie gÂłosuje.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #22 : Październik 21, 2010, 15:03:55 »

Elo !!

ChciaÂłbym zauwaÂżyĂŚ jednÂą rzecz: 17 gÂłosĂłw, liczba zarejestrowanych czyli uprawnionych do gÂłosowania uÂżytkownikĂłw to 453 na ten moment.

17/453 = 3,75 %.

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #23 : Październik 21, 2010, 15:21:31 »

Elo !!

ChciaÂłbym zauwaÂżyĂŚ jednÂą rzecz: 17 gÂłosĂłw, liczba zarejestrowanych czyli uprawnionych do gÂłosowania uÂżytkownikĂłw to 453 na ten moment.

17/453 = 3,75 %.

GÂłosowaĂŚ miaÂł prawo kaÂżdy. JeÂśli ktoÂś tego nie zrobiÂł - oznacza to tyle, Âże nie jest to dla niego waÂżne - jego strata, decyzjĂŞ podejmÂą za niego inni.
stolo

GaduÂła

« Odpowiedz #24 : Październik 21, 2010, 17:08:30 »

oki - finaÂł - jeÂżeli bĂŞdzie remis to wybieram sam MrugniĂŞcie

Strony: [1] 2 3 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: